brak logo

Goldberg And Son Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Goldberg And Son Sp. z o.o.

$$$$$$$ 2016-11-09 13:04:12
smutne, jest to, że głęboko wierzycie w to, że nikogo nie oszukujecie... albo poprostu dla was jest to wygodne, macie czyste sumienie.
rozumiem, ubezpieczenie na życie potrzebna sprawa, ale nie dajcie sobie wmówić, że jesteście jedyni, niepowtarzlani, że tylko ubezpieczenia, które wy sprzedajecie są najlepsze.
Niestety prawda jest taka, że jest masa klientów, ktorzy są nie zadowoleni, którzy są oszukani, którzy stacili pieniądze, którym wmawia się jedyną słuszna koncepcję, a słuszna jest tylko i wyłacznie dla tej firmy, a nie dla klienta $$$$ bo obrót, jest najważniejszy!

6
tomek 2016-11-09 13:10:22
panie @Porel naucz się Pan pisać, jak człowiek który faktycznie reprezentuje jakiś poziom, a potem pisz, że dużo zarabiasz. Na ten moment nie widzę spójności i jest to niewiarygodne.

7
smutałke 2016-11-09 13:48:39
dlaczego są usuwane komentarze?
5
Monika 2016-11-09 19:41:30
Ja pracuję w g&s w Chorzowie i bardzo sobie chwalę swoją pracę. Zanim zaczęłam tam pracować, szukałam firmy, do której będę miała łatwy dojazd, dlatego że poruszam się autobusami. Firma jest ulokowany w dobrym, zacisznym miejscu, jest do niej łatwy dojazd. Sama praca jest naprawdę przyjemna, pracowanie z ludźmi i pomaganie im daje mi dużo satysfakcji a i poprawiam przez to kontakt z klientem, który jest bardzo ważny. Dużym, a zarazem miłym zaskoczeniem były dla mnie z początku panele motywacyjne. Nie spodziewałam się, że firma kładzie tak duży nacisk na motywowanie pracownika do dalszej pracy, a także własnego rozwoju. Oprócz tego podnosimy swoje kwalifikacje, które, jeśli stanie się tak, że będziemy chcieli zmienić firmę (w co szczerze wątpię), które przydadzą się wszędzie. Ogólnie praca w goldbergu jest naprawdę super, atmosfera bardzo się w niej liczy, dlatego zachęcam do zatrudnienia się w tej firmie, naprawdę warto.
Ada 2016-11-09 20:26:23
Dziwie się, ze ten portal wraz z zarządem usuwa negatywne komentarze na temat pracy młodych ludzi w tej firmie. Widać na realnej reputacji nikomu nie zależy. Jest wiele negatywnych opinii na ten temat. Pozdrowienia.
4
Paweł 2016-11-09 22:12:48
Dziwi mnie jedna rzecz... O jakim podnoszeniu kwalifikacji Ci ludzie piszą? Poza "panelemi motywacynymi" nie ma zadnych form podnoszenia kwalifikacji.
4
connecting business 2016-11-10 11:08:43
jako, że ustaliliśmy, że eu4ya= goldberg to,

jak wejdziecie na stronę : http://eu4ya.pl/connecting-business/
zakładka connecting business
przewijają się tam slajdy z różnymi firmamy, jak chwile poczekacie to pojawi się go work . pl :)
także może to jest odpowiedź na to czemu kasowane są opinie :)
4
RozbawionyMarcin 2016-11-10 16:08:31
Rozwala mnie wypisywanie różnego rodzaju głupot na temat spółek, które nijak mają się do tematu forum gowork.pl. To jest serwis pracy, gdzie masz mozliwosc napisania czy w pracy Ci sie podoba czy nie i wyrazenia opinii, a nie wysnuwania teorii spiskowych i bawienia sie w dziennikarza. ciekawy jestem jakich spolek i firm wlascicielami sa tak czesto udzielajacymi sie komentatorzy.... na pewno to najwazniejsi gracze biznesowi, ktorzy maja tyle siana, ze w czasie wolnym pisza na forum firmy. LOL
Prawda jest taka,ze widocznie goldberg to firma, w ktorej zwyczajnie Wam nie wyszlo i nie daliscie rady. ZABAWNE ;)
Mam dobra rade, zeby skupic sie na sobie i swoich problemach, a nie smarowac pod nickiem innych. Tylko w to trzeba wlozyc prace, a z tym chyba juz bedzie gorzej :D
Krzysiu 2016-11-10 17:17:12
Ja pracuję w oddziale Krakowskim w g&s i jestem zachwycony swoją pracą. Fakt, czasami jest w niej ciężko, ale w której pracy nie ma się wyzwań, którymi trzeba sprostać. Praca z klientem jest dla mnie czymś nowym, jednak okazuje się, że z każdym dniem znika stres, a zastępuje je wiedza, doświadczenie zdobyte podczas pracy i samo zainteresowanie człowiekiem. Bardzo podobają mi się też spotkania motywacyjne dla pracowników - są świetnie zorganizowane, szef mówi o naszej pracy, mówi jak wygląda od zewnątrz, motywuje do dalszego działania, jednym słowem, aż chce się pracować. Polecam goldberga!
Tomek 2016-11-11 12:00:17
I wlasnie dlatego Ty tez piszesz na tym forum...??? Nie rozumiem twojej wypowiedzi.
Obrazasz kogos, kto tu wchodzi i pisze swoje opinie, a sam to robisz.
Gdzie tu logika?
I ponoc jestescie tak zapracowani i skupieni na pracy i fora was nie interesuja to czemu tu w ogole zajrzales?

4
R. 2016-11-11 12:02:15
Az chce sie pracowac jak twój szef mowi Ci, ze twoi najblizsi to biedaki, ktorzy nic w zyciu nie osiagneli.
Motywacja 100%


4
Slawek 2016-11-11 12:16:55
Normalnym jest to ze zawsze beda te złe i te dobre opinie.
Ale ilosc opinii negatywnych, i sposob obrony zmanipulowanym albo oplacanym pracownikom kaze pisac sie pochlebne.
Nie dziwcie sie ze jest hejt, bo to jest nienaturalne, nieszczere i nieprawdziwe. Tak jak osoby pracujące w tej firmie.
Sztuczny usmiech, maska, bo trzeba.
Na długi okres czasu to sie nie moze udac, bo kiedys przyjdzie czas ze nawet najbardziej "wkrecony" bedzie chcial ściągnąć ta maske.
4
Tomciu 2016-11-11 15:52:13
Jestem pracownikiem g&s już ponad pół roku w oddziale w Krakowie. Nie jest to może łatwa praca, jednak moim zdaniem bardzo kompetentna i mało popularna. I nie jest to, jak piszą niektórzy, praca kilkunastogodzinna na telefonie, bo to nie miałoby sensu. Owszem, rozmawiamy z klientami przez telefon, bo w końcu która firma tak nie robi - nie zawsze można lub jest możliwość spotkać się z klientem osobiście. Praca mi osobiście, daje dużo satysfakcji, przy czym nie przychodzę do domu umęczony jak po pracy w kopalni. Atmosfera w firmie jest przyjazna, nie ma żadnego wyścigu szczurów, jak to bywa w wielkich firmach, szefostwo również bardzo sympatyczne, rozmowy motywujące dają dużo, szczególnie, gdy jest dużo klientów i ciężki okres - wtedy daje to dużą motywację do dalszej pracy i dalszego rozwoju zawodowego. Polecam zatrudnić się w g&s.
Kasia 2016-11-11 16:39:51
To jest (nie)normalne call center.
Jak nagabywanie ludzi przez telefon, moze dawac satysfakcje.
Gdyby to było w slusznej sprawie, a jest wielu klientów ktorzy zostali oszukani, wprowadzeni w blad tylko po to, zeby obrot sie zgadzal, a to ze klienci potem rezygnuja, traca pieniadze, sa zapomniani, kazdy tam ma ich w nosie, nie ma zadnego szacunku do klienta. Klient= kasa.
Najbardziej naiwnym wcisna kit, ze czynią tyle dobrego, bo przeciez zabezpieczenie rodziny jest wazne to tak naprawdę nikt sie tym nie przejmuję.
4
RozbawionyMarcin 2016-11-13 19:49:41
@Tomek tak się składa, ze nie jestem pracownikiem firmy, nie wiem skad takie wnioski i z czego to wynika? :D z tego,ze napisalem, zeby skupic sie na sobie...? chyba zabolalo ego kolego :P
kilku moich kumpli pracuje w oddziale w Gliwicach i gdybym nie prowadzil z wynikami wlasnej firmy to na pewno rozwazylbym opcje pracy w G&S. Z tego co zauwazylem nikt tam nie gloduje,ani nie ma dlugow tylko swietnie sobie radza, ale ok.. ;) zawsze warto zostawic pomyje i pobawic sie w detektywa. w koncu jest to bezkarne w Naszym kraju :)
Slawek 2016-11-14 09:17:06
Skoro nie jestes pracownikiem tej firmy to co ty tu robisz?
Kolegom pomagasz?
Jak na przedsiębiorcę ktory jest bardzo zapracowany i skupiony na swoim rozwoju az dziw ze znalazles czas zeby wchodzic tu regularnie.

Nie osmieszaj siebie i tej firmy juz bardziej.
To jest żenujące.
5
R. 2016-11-14 09:20:29
Skad mozesz wiedziec czy maja dlugi czy nie?
Na konto bankowe im sie logujesz?

Slabe sa te wasze chwyty.
"koledzy pracują"
Hahaha
Smieszniejszej rzeczy dawno nie slyszalem.
3
Tom 2016-11-14 09:23:36
tak, jest bezkarne,
tak samo jak wykorzystywanie naiwności młodych ludzi.
3
Gość 2016-11-14 10:35:30
Według mnie, praca w firmie korporacji nie ma większego znaczenia, jeżeli klienci są zadowoleni. To klient i tylko On jest miarodajną wykładnią każdej firmy i jej pracowników agentów. Korporacja bez względu na to jak fantastyczną ma nazwę, jest firmą do zarabiania pieniędzy, to oczywista oczywistość ! Jakość obsługi klienta jest kluczowa dla sukcesu, i tyle !!!!
r. 2016-11-14 12:36:24
dlatego przytoczę jedna z poprzedniczek:
Córka 2016-11-04 13:45:02 Od innej strony...
Moja mama jest/byla klintem tej firmy.
To bylo dobrych kilka lat temu za ich pośrednictwem zawarła umowe z jednym z towarzystw, oczywoscie wielkie obietnice kontaktu, zyskow i Bóg wie czego.
Prawda niestety okazala sie taka, ze kontaktu nie było, mama stracila kilkanascie tysiecy zl, bo zle byly ulokowane fundusze.
A jakis czas temu... Znów odezwaly soe telefony, juz nie z eu4ya, tylko z goldberga, ze niby trzeba pozmieniać cos na tej umowie... Szkoda, ze dopiero po 4 latach ktos raczyl sie odezwac, no ale ok.
Odbylo sie spotkanie na ktorym przemila pani chciala poprostu sprzedac nową umowę. A nie naprawic poprzednią. Bardzo cwanie goldbergi, na jednym naiwnym kliencie zgarnąć dwie prowizje.
na szczęście mama nie dala sie nabrac na te bzdury drugi raz.
6
Dominika 2016-11-14 15:11:55
Ja jako klientka g&s bardzo sobie chwalę tą firmę. U mojego poprzedniego ubezpieczyciela nie miałam tak naprawdę zapewnionej pomocy, za którą płaciłam składki. Dopiero po kilku latach odkryłam, że w razie wypadku nie miałam zapewnionej żadnej ochrony materialnej. Postanowiłam zmienić swoje ubezpieczenie na życie, jednak nie miałam pojęcia, która firma okaże się najlepsza i nie będzie mnie okłamywać. Popytałam wśród znajomych i jeden z nich polecił mi właśnie goldberga. Nie wiedziałam jak się z nimi skontaktować, jednak zauważyłam na ich stronie formularz do wypełnienia. Już następnego dnia dostałam telefon o umówienie spotkania. Miły Pan, elegancko ubrany w garnitur, przyjechał osobiście do mojego domu w dość później porze, co jest dużym plusem, bo nie każde firmy pracują po 17. Wyjaśniłam doradcy moją sytuację, a on od razu przedstawił mi, jak wygląda umowa u nich w firmie, wyjaśnił, jakie warunki posiada ubezpieczenie na życie oraz przedstawił wysokość składki. Byłam naprawdę zachwycona jego wiedzą, odpowiadał na każde moje pytanie. Po dłuższym namyśle zgodziłam się na warunki umowy. Od tej pory nie miałam żadnego wypadku, jednak firma każdego tygodnia dzwoni by zapytać o mnie, o moje życie. Widać gołym okiem, że bardzo zależy im na każdym pojedynczym kliencie. Bardzo polecam zmienić ubezpieczenie na te z g&s.
DupaSupa 2016-11-14 15:48:30
super [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Basia 2016-11-14 21:58:33
Nudy.
Te same sztampowe wypowiedzi.
Od razu widac ze cos tu nie gra.
Na forum kazdej firmy sa zle i dobre wypowiedzi, ale czuc ze sa prawdziwe.
A tutaj jakby ktos schemat napisal.
Straszny fałsz.
5
Nina 2016-11-15 15:57:42
Dla mnie praca w g&s jest naprawdę bardzo satysfakcjonująca. Regularnie dzwonimy do klientów, by zapytać o ich zdanie, czasem nawet wystawiają dla nas rekomendację - i nie są to wcale kłamstwa. Klienci są zadowoleni z naszych usług, co widać w samych wynikach firmy. Sama praca nie jest skomplikowana, atmosfera w firmie bardzo luźna, co spotkało mnie po raz pierwszy. Godziny pracy również nie są tak długie, jak niektórzy twierdzą. Z własnego doświadczenia bardzo polecam wysłać swoje cv do goldberga i przyjąć się do pracy.
Michal 2016-11-15 22:21:05
Zapytac o och zdanie?
Pracowałem w tej firmie jakis czas, sluchalem tych telefonow "serwisowych" i nigdy nie slyszalem zeby ktos pytal sie go jakies zdanie.
Mlodym pracownikom na poczatek nawet nie pozwalaja tak dzwonic, zeby sie nie nasluchali jak zostali oszukani i naciagnieci. Do sluchania takiej rozmowy byli wybierani specjalnie klienci ktorzy "nie rzygaja" i "nie kwasza" (jak to oni miedzy soba nazywaja) żeby ktos przypadkiem sie nie zniechecil.
4
Paweł 2016-11-16 15:27:58
Ja pracuję w krakowskim oddziale g&s. Zanim zacząłem tam pracować, to postanowiłem nie nadziać się po raz któryś na fałszywą firmę, w związku z czym przeszukałem kilka forów internetowych, a także zaglądnąłem na stronę internetową firmy. Owszem, znalazłem wiele negatywnych jak i pozytywnych opinii, jednak chciałem spróbować sam, przekonać się, jaka ta firma jest naprawdę. I wiecie co? To wszystko, co niektórzy wypisują to są jakieś brednie. W firmie panuje przyjazna atmosfera, pracuje się spokojnie, każdy skupia się na wykonywanym przez siebie działaniu. Firma jest ulokowana w dobrym, łatwo dostępnym miejscu, co nie przeszkadza dojeżdżać autobusem lub autem. Praca nie należy do zadań łatwych, ale dzięki codziennym wyzwaniu zdobywamy nowe kwalifikacje oraz podwyższamy swój poziom doświadczenia. Dla mnie jest to idealna firma, w której chce się pracować, sam polecam zatrudnić się i spróbować, jaki naprawdę jest goldberg.
Maciej 2016-11-16 22:17:58
A wiecie co jest ciekawe?

Ze musi byc bardzo zle w tej firmie, bo jak wczesniej pojawialy sie różne opinie często zle, czasami dobre.
To jak przejrzy się to forum to od jakiegos miesiaca/ dwóch jest masa opini pozytywnych. Napisanych tym samym schematem, Podobnym językiem, podobna stylistyka.

Naprawdę jest az tak zle, ze musicie sie znizac do takiego poziomu.
Tylko totalni idioci stwierdza, ze to prawda.
7
Kuba 2016-11-16 23:05:55
Ej
Pytanie do tych wszystkich zadowolonych pracowników...
Czemu siedzicie na tym forum i wypisujecie opinie w godzinach w ktorych normalnie sie pracuje?
Polecenie sluzbowe? Ahahaha
A te goldbergi niby takie zapracowane i skupione na wlasnym rozwoju.
8
Waldi 2016-11-17 20:26:09
Spaczenie, spaczenie i nic więcej. Wkręcanie młodych ludzi w kanał. Dziwię się, że ten portal i zarząd usuwają autentyczne negatywne komentarze ma temat tej firmy.
8
Gabrysia 2016-11-17 21:00:57
Ja pracuję w oddziale w g&s w Chorzowie i jestem zadowolona ze swojej pracy. Może to nie jest praca moich marzeń, czasami zdarzają się zgrzyty z szefem, ale to nie zmienia tego, że pracuje się tam dobrze. Najbardziej do tej pory odpowiada mi głównie lokalizacja firmy, bo znajduje się praktycznie przy centrum miasta - można dojechać i samochodem i autobusem/tramwajem. Bardzo ważny w firmie jest też zespół, z którym pracuję, bo to ludzie, którzy znają się dobrze na swojej pracy. Firma na pierwszy rzut oka robi naprawdę duże wrażenie, pod względem wielkości budynku jak i atmosfery w firmie. Osobiście polecam zatrudnić się w goldbergu, na pewno nie pożałujecie!
Janek 2016-11-17 21:25:56
Nie jest to praca Twoich marzeń, ale polecasz innym?

Skonczcie ta farse bo to jest zalosne.
Naciagacie mlodych, naiwnych ludzi.
Mamicie ich zegarkami, samochodami, pseudo duzymi zarobkami i możliwościami, a prawda jest zupelnie inna.
6
Janko 2016-11-18 17:38:56
Ja pracuję w krakowskim oddziale, ale widzę, że jest bardzo podobnie jak i w chorzowskim oddziale goldberga. Naprawdę firma jest godna podziwu, wnętrze jest bardzo eleganckie, tak samo pracownicy firmy. Jak ktoś jest dla samego siebie wymagający, to na pewno nadaje się do pracy w tej firmie, a doświadczenie przyjdzie z czasem. Polecam zatrudnić się w g&s w Krakowie!
Kamil 2016-11-21 18:14:23
Ja z kolei pracuję w g&s w Chorzowie, mniej więcej od trzech miesięcy. Na początku bałem się, że tak naprawdę nie poradzę sobie w tak prestiżowej firmie, jednak po kilku godzinach pracy wstępnej zauważyłem, że wcale nie miałem racji. Praca z ludźmi okazała się pracą moich marzeń, wiem że dzięki temu co robię w jakiś sposób pomagam ludziom, sprawiam, że pewne sprawy załatwiają łatwiej. Obecnie w firmie jest bardzo miła atmosfera, jest dobry kontakt z innymi pracownikami, a i sama praca nie należy do najtrudniejszych na świecie. Bardzo polecam zatrudnić się w g&s.
Tom 2016-11-22 11:05:51
Pojawilo sie nowe ogloszenie na olx:
"Zatrudnię jedną osobę na stanowisko Asystent Biurowy." - jaki asysten biurowy? Telemarketer.

"Polska firma z tradycjami i zagranicznymi oddziałami. Firma zajmuje się audytem umów emerytalnych. "
"Czas zatrudnienia: nieokreślony.
Forma zatrudnienia: 3 pierwsze miesiące umowa zlecenie, pózniej umowa o pracę." - w tej firmie nigdy nikt chyba nie pracowal na umowe o prace, tylko um. Zlecenie albo o wspolpracy.

"Zakres obowiązków:
Nadzorowanie kalendarza spotkań, kontakt telefoniczny z klientami firmy, nadzorowanie i archiwizowanie dokumentacji." - tak naprawde- grzenie telefonów bo z tego jest kasa.

"Wynagrodzenie: od 1500 zł do 2000 zł netto przez pierwsze trzy miesiące. Na umowie o prace 2000 zł netto plus prowizja." - wynagrodzenie jest tylko prowozyjne.

"Miejsce pracy: Kraków, ścisłe centrum.
Telefon służbowy.
Laptop służbowy po 3 miesiącach pracy.
Możliwość uzyskania służbowego samochodu." - samochod nie jest sluzbowy, tylko z wupozyczalni i trzeba zs niego normalnie placic.

"Raz w roku dla pracowników organizowany jest wyjazd wakacyjny z rodzinami (ostatnie wyjazdy: St. Moritz, Lizbona, Nowy York, Monachium, Madera, Monaco, St. Tropez, Cannes)."- wyjazdy sa takie ze predzej czy pozniej trzeba za nie placic.

"Wymagane: Referencje od poprzedniego pracodawcy, list motywacyjny, zaświadczenie o niekaralności (z ostatnich trzech miesięcy), wykształcenie minimum średnie, znajomość jednego języka obcego."- od kiedy? Chyba tylko dla picu:)

"Praca w naszej firmie wymaga ciągłego podnoszenia kwalifikacji, dlatego już w pierwszym miesiącu pracy kandydat (na okresie próbnym) odbędzie szkolenie i egzamin zewnętrzny, który jest całkowicie opłacony przez firmę."
- Panele i ewentualne jedno szkolenie ktore wymusza towarzystwo ubezpieczeniowe.

"W ciągu pierwszego roku pracy pracownik zobowiązany będzie do zdania dwóch państwowych egzaminów zawodowych (Komisja Nadzoru Finansowego). Ze względu na wysoki priorytet poufności każdy pracownik zobowiązany będzie podpisać klauzule poufności.

Ze względu na prestiżowy charakter pracy zapewniamy sobie możliwość kontaktu tylko z wybranymi kandydatami."

To ogloszenie to jakis kabaret.
Kusza mlodych ludzi, a potem tylko masz dzwonic, telefon najlepiej swoj, laptop swoj. Jak pytasz czy bedzie sluzbowy, to uznaja ze jestes roszczeniowy.
Wyjazdy, tak owszem są.
Na poczatek zeby zwabic nic nie musisz placic.
A potem nawet nie wiesz kiedy przychodzi kolejny i musisz zaplacic za hotel, jedzenie, atrakcje, jak lecicie samolotem to za bilet.
A potem Ci wypomna, jaki to powinienes buc wdzieczny, ze masz taka mozliwosc.
Smiech na sali.
5
Slawek 2016-11-22 16:35:27
Jak to jest, ze takie firmy jawnie oszukują ludzi i są bezkarne?

5
Pracownik 2016-11-22 16:38:20
Kazdemu na poczatku mówi sie ze po 3 miesiącach bedzie umowa o pracę. A tak na prawde podpisuje sie umowe zlecenie w ktorej nie ma zadnych konkretów.
Wynagrodzenie jest tylko prowizyjne.
Nie dajcie sie omotac ich obietnicą.
5
Viktor 2016-11-22 18:16:46
Ja od pół roku pracuję w g&s w Krakowie. Wcześniej, jako student prawa, myślałem, że jak tylko skończę się uczyć, to na pewno dostanę się do kancelarii i będę miał zapewnioną pracę. I to był wielki błąd, bo po studiach bardzo ciężko jest znaleźć pracę. Skoro nie mogę pracować w prawie, to stwierdziłem, że poszukam pracy w innej branży. Tak dostałem się do goldberga - uważam, że bardzo elokwentnej, eleganckiej firmy, w której bardzo szybko się zaaklimatyzowałem. Praca początkowo była dla mnie trochę trudna, ale im dłużej tam pracuję, tym bardziej przekonuję się o tym, że jest to praca moich marzeń i wiem, że zbierane doświadczenie sprawi, że będę stawał się coraz lepszy i lepszy. Polecam zatrudnić się w g&s.
Julek 2016-11-23 18:29:23
Ja również pracuję w oddziale Krakowskim w goldbergu i jestem wręcz zachwycony tą firmą. Na początku nie zdawałem sobie sprawy, że w tej firmie odczuwalny jest tak bardzo zachodni styl, co dla mnie jest dużym plusem, a nie zdarza się w polskich firmach tak często. Poza tym w firmie panuje świetna, koleżeńska atmosfera, przez co aż chce się przychodzić do pracy. Bardzo polecam pracować w g&s!
Oszukana 2016-11-23 19:00:31
A dostałaś już jakaś wypłatę w tym miejscu?
Ja przez dwa miesiące nic, mimo tego, ze znalazłam osobę, z która zawarli umowę na polisę. Zwolniłam się, miałam dostać pieniądze, których do tej pory nie ujrzałam na oczy tak jak kilka osób pracujących w tym miejscu o wiele dłużej niż ja. Najlepsze co można zrobić to zwolnić się stamtąd jak najszybciej żeby nie robić sobie długów.
7
szkoda takiej jednej z gdańska... 2016-11-24 00:07:40
ta popieram ja dostalem za miesiac pracy 200 zl po 2 miesiecznym upominaniu sie. syf totalny, szkoda mi panien niektorych bo ladne i wygladaja na sympatyczne ale pewnie wyprane juz wiec nie pomozesz...
7
Sławek 2016-11-24 12:16:11
Ja bardzo sobie cenię pracę w g&s, ponieważ jest to nowoczesna firma zajmująca się ubezpieczeniami na życie, co w tych czasach jest najważniejsze. Firma jest bardzo skrupulatna w swoim działaniu, dużą uwagę skupia na kliencie, z którym ma stały kontakt, jak i na pracowniku. Osobiście polecam pracować w goldbergu - duża szansa zdobycia doświadczenia!
Tomi 2016-11-24 12:55:59
Co Ty cenisz? Jaka skrupulatność i jakie doświadczenie? Zarząd tych firm to farsa i niestety robi sobie masę problematyki w postaci zawiedzionych ludzi.
7
Trolololo 2016-11-27 17:50:28
Widze, ze zatrudnili kogos od marketingu. Ale chyba bez wyksztalcenia skoro w kazdej pozytywnej opinii wpisuje "polecam zatrudnic sie w g&s" :D
Nikt sie nie nabierze na te "pozytywne" opinie. Tu pisza opinie ludzie, ktorzy realnie zostali oszukani. Wspolczuje
6
życzliwy 2016-11-28 16:03:09
Call center w garniturach. Tyle w temacie....
5
Sonia 2016-11-28 21:52:34
Praca w g&s jest dla mnie mega ciekawa, ludzie są bardzo w porządku, szefostwo mega pozytywne, szczególnie na panelach motywacyjnych, mega fajnie nakręcają do dalszej pracy! Ja mocno polecam pracę w goldbergu!
Kolega 2016-11-30 23:37:27
A ile Ci za to płacą?
Podejrzewam, ze nic albo niewiele.
4
Rob 2016-11-30 23:42:45
Wiecie jak to się nazywa?

To jest syndrom sztokholmski.
Uzalezniaja od siebie, potem mogą gnoić i poniżać.
Najslabsi jeszcze przytakną:)

5
Perfidnie oszukany!!! 2016-12-04 19:40:44
Szanowni Panstwo,

G&S w Krakowie kiedys mialo oddzial na Bochenskiej. Pracujacy tam ludzie, a spotkalem ich dwoch, z wiadomych przyczyn nie moge tu podac nazwisk, TO BANDA kretaczy I oszustow!!! Naciagaja miedzy innymi na oszczedzanie w programie Moje jutro Puls w Superfund. Zanim sie zorietujecie 2/3 wplaconych srodkow nie zostanie wam zwroconych.
4
Bas 2016-12-05 19:00:05
Piszesz kolejny pozytyw, pod kolejnym nickiem. Zmieniaj chociaż stylistkę i konstrukcje wypowiedzi, bo obrażasz inteligencje czytelnikow
2
Zan 2016-12-06 12:08:56
Właśnie o to chodzi:)
Oni wszystkich spoza środowiska firmowego mają za idiotow:)
1
Zostaw swoją opinię o Goldberg And Son Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Goldberg And Son Sp. z o.o.