Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: T&S Group

zdjecie uzytkownika
ut3m - 2015-05-10 20:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tnsvictim - 2015-04-15 20:49:16]:
T&s Group, tym rożni się od innych firm, że wprowadza w błąd ludzi, których zatrudnia - już na starcie ludzie trafiają do innych firm niż, chcieli przyjechać z polski. Nie jest też, prawda, że dostaje się możliwość długotrwałej współpracy z firmą wręcz przeciwnie większość ludzi nie ma stałej pracy w jednej firmie, a reszta po zakończeniu fazy A zostaje zwolniona przez t&s Group lub firmę holenderską. Efekt jest taki, że ludzie marnują swoje najbardziej efektywne lata życia i zdrowie dla firm, które pozbywają się ich jak zużytych rzeczy pozostawiając bez środków do życia, a na ich miejsce przyjmują nowych, obiecują to samo kłamstwa o stałej pracy zagranicą. Tak działa T&s group. Co do opóźnień w wynagrodzeniach są one w T&s częste nie tylko w święta do tego są często błędy w obliczeniach co ciekawe zawsze na niekorzyść pracownika. T&s Group pobiera, za mieszkanie w kampingu o tragicznym standardzie około 340 euro. W kampingach jest pleśń grzyb i robactwo. Przejazdy do pracy to 80 euro za miesiąc busem z pijanym kierowcą.
Warto być świadomym wyboru jakiego się podejmuje ryzyka wyjeżdżając przez taką nieuczciwą firmę jak t&s ponieważ ich na miejscu nic nie interesuje, że będziecie siedzieli bez pracy tygodniami.
zdjecie uzytkownika
oszukana m. - 2015-05-12 19:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, rowniez odradzam wszystkim zalatwianie roboty przez to zakłamane biuro.
Obiecano mi pracę za porządne pieniądze, zakwaretowanie na nowym, podkreślam NOWYM ośrodku, bezpieczeństwo i komfort.
Kiedy dojechałam na miejsce, okazało się że muszę czekać 6 godzin na osobę od kwater, bo nikomu nie chciało się przyjeżdzać wczesniej niz o 12, a na miejscu byłam z samego rana o czym informowalam koordynatorow.
Próbując znaleźć łazienkę, natknęłam się na dosłownie oblepioną brudem podłogę, śmierdzącą i zabrudzoną fekaliami ubikację która wyglądała na nieczyszczoną od conajmniej kilku dni, niespuszczona woda i brudny papier, MAASAKRA.
Po 6 godzinach przybył łaskawie koordynator i przydzielił mnie do domku, przypominam, w tym NOWYM ośrodku. W domku warunku gorsze niż mogloby się wydawać. Brudny materqc, dziurawe łózko, grzyb i robale na ścianie, syf brud i patologia, po czym współlokatorzy z uśmiechem poinformowali "uważaj bo tu kradną, niejednej osobie zginął drogi sprzęt i inne rzeczy itd"
No, wspaniale.
Po czym okazało się że koordynator nie ma zielonego pojęcia do jakiej właściwie pracy i jakiej firmy przyjechałam, i że stawka będzie wynosić śmieszne pieniądze, plus opłaty za mieszkanie 95 euro tygodniowo i 20 za dojazdy do pracy. Nawet na to bym nie zarobiła.
Poczułam się wykorzystana, oszukana i okradziona, uważam iż biuro t&s winne mi jest zwrot pieniędzy za transport do holandii i z powrotem, gdyż jeszcze tego samego dnia zmuszona byłam wrócić do polski. Chętnie wstawiłabym zdjęcie warunków jakie panowały w tym "nowym i zadbanym" ośrodku, ku przestrodze dla tych, którzy chcą zaufać tym nieuczciwym i fałszywym oszustom z biura t&s.
NIE WIERZCIE W TO CO WAM OBIECUJA!
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2015-05-15 11:20:34 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oszukana m. - 2015-05-12 19:48:42]:
To dość podobna historia co u internauty Dominika z drugiego wątku na tym portalu. Przynajmniej jej początek, który wiązał się z rozczarowaniem. Koniec okazał się jednak zupełnie inny. Dominik miał złe doświadczenia z pierwszego zakładu, ale nie wycofał się, tylko po dwóch tygodniach rozpoczął pracę w innej firmie i jest zadowolony. Szkoda, że internautka „oszukana” zrezygnowała i oceniła nas już po pierwszym dniu. Niestety są osoby, które zrażają się już na początku i nie dają szansy ani nam, ani tym bardziej sobie.
Domek mógł być nie wysprzątany, towarzystwo mogło wydawać się nieciekawe. Czasem się zdarza i przykro nam z tego powodu, ale już nie raz pisaliśmy - nie mamy na to większego wpływu. Tu wiele zależy też od porozumienia ze współlokatorami odnośnie obowiązków. Ceny natomiast ustala współpracująca z nami firma i jak na warunki holenderski mimo wszystko nie są one wysokie. Życzymy wszystkiego dobrego.
zdjecie uzytkownika
adolf - 2015-05-25 18:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A to prawda że wysyłacie nieświadomych ludzi do pracy przy recyklingu azbestu w Baetsen-Son i nic nie ma w umowie o tym azbeście? :)
zdjecie uzytkownika
warszawiak - 2015-05-25 22:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adolf - 2015-05-25 18:41:30]:
Ja też tam pracoowałem w tym syfie w Baetsen. Horror, pozwe tych pajaców do sadu za ten azbest
zdjecie uzytkownika
legon - 2015-06-14 05:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na szczęście w tej chwili nie ma żadnych ofert do pracy w Baetsen, bo jeżeli to co mówicie to prawda, to ktoś powinien się tym zająć. Poza tą sytuacją nie spotkałem się z jakimiś problemami w tej firmie. Za to mają wiele ofert ciekawych w sezonie wakacyjnym jak i na stałe więc wypada się przyjrzeć bliżej ich ofercie.
zdjecie uzytkownika
czarna 1000 - 2015-06-18 20:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich chcialam przedstawic takze prawdziwa opinie na temat tego co tam sie dzieje po pierwsze tns zatrudnia wiekszosc ludzi karanych badz takich ktore zbiegly z kraju bo grozi im wiezienie 70% to kryminalisci i narkomani!!!gdzie orzeczenia o niekaralnosci nic nie jest sprawdzane czlowiek nie wie z kim mieszka okazuje sie ze sa to ludzie ktorzy wyszli z wiezienia badz uciekli przed tym.Pracujac tam trzeba liczyc sie z tym ze mozna poplacic zyciem przyklady na dromgardzie przyklady na Waalwijk ludzie boja sie zglaszac sa pod strachem przed tymi bandziorami musza uciekac zastraszanie ze strony ,,Kriminalistow" NIBY wspollokatorow!Jesli ktos jest na tyle madry zrobi z tym porzadek sa odpowiednie instytucje ktore sie tym zajmuja.Wnioskujac wszystko Banda kryminalistow i narkomanow oto wiekszosc pracownikow tns group.Nie polecam wyplaty tez kroja jesli sie nie dpoilnuje to zawsze jakies pomylki maja np przy zaliczkach ludzie narzekaja na brak pracy wiekszosc siedzi na domkach po 2 dni pracuja w tyg albo w ogole !!!Brak szacunku dla ludzi ktorzy chca pracowac i walcza o swoje tolerancja dla cpania i kryminalu takich ludzi chce tns zatrudniac !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
snake - 2015-07-14 02:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie
co do T&Su to nie warto sie pchac!!!!!! Po pierwsze po 4 tygodniach dostajesz wyplate i solaris czyli kwitek z wyplaty tak zwany patrzysz na niego i nie czaisz bo po pierwsze po holendersku a po drugie jak go przetlumaczysz to masz wiele brakow na nim....nie ma godzin nocnych dodatkow nie wiadomo gdzie sie podzialy zreszta pytanie gdzie ???w T&Sie!!!!!!!!!!!!!!!! Za co w Walwijku w biurze zrobili wystroj????? Za nioe male pieniadze bylem i widzialem za nasze pieniadze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak szczerze to naprawde oszukuja nawet z godzinami wogole sie nie zgadzaja ja zaczalem juz pisac sobie na kartce godziny zeby potem je sprawdzic i co jedna dnioka poszla w piozdu sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla T&Su zeby mieli za co balowac w dniu wyplaty hahahahahahaaaaaa bo tez tak jest natknalem sie na to gdzie chcialem wyjasnic sprawe ale odprawiono mnie z kwitkiem bo byla imprezka!!!!!!!!!!!!! Co do pracy jaka maja ci zapewnic .....tak zapewniaja lecz kiedy jestes dobry i sie sprawdzasz to szukaja ci innej bo tam poznali sie pracodawcy ze dobrze pracujesz i chca ciebie ale nie T&S musi ci znalesc cos lepszego.....tak jest za kazdym razem......Gdy masz fajna prace zaraz ja tracisz.....A co do domkow to masakra oplaty jak za wynajem mieszkania gdzie warunlki sa tragiczne!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie z T&Su otworzcie w koncu oczy albo wymiencie personel bo tak dlugo nie pociagniecie tym bardziej ze zaklady juz zaczynaja rezygnowac z uslug T&Su [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A opiekunki to same sz..... ktore nie potrafia niczego doklednie wytlumaczyc glupio sie tlumaczac i robiac z czlowieka debila!!!!!!!!!!!!Uwierzcie mi ale T&S nie jest juz dobra agencja pracy Dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-07-16 19:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Grudniu też tam robiłam i potwierdzam wszyskie negatywne komentarze naszczescie nie zabawiłam tam długo tylko 2 miesiące. Stanowczo Odradzam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach.
zdjecie uzytkownika
snake - 2015-07-20 19:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wlasnie ludzie sami uciekaja....a traktowanie ludzi przez nich to porazka serio mysla gowniary ze maja przed soba mlodsza od siebie i moga robic i gadac sobie co chca ale niestety nie jest tak jak mysla.....bylem przy jednej takiej rozmowie i porazka jak potraktowala starsza pania gowniara przez telefon.....Mysle ze t&s niedlugo padnie i to bedzie sukces......Chyba ze malolaci beda tylko tam pracowac....hahahahhaaa co za porazka ten T&S.....
zdjecie uzytkownika
warius - 2015-07-22 23:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że praca, którą oni oferują za granicą w holandii jest naprawdę przyzwoita. nie zdarzyło mi się znaleźć tak względnie klarownej oferty. Chociaż była jeszcze jedna agencja z którą chciałem się związać. Finalnie jednak wybrałem T&S i mam nadzieję, że się nie zawiodę - niedługo pierwsze dni pracy.
zdjecie uzytkownika
Kos - 2015-07-23 13:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [warius - 2015-07-22 23:32:33]:
W Holandii jest minimum 5 lepszych pośredników, ale t&S też swoją drogą nie jest zły
zdjecie uzytkownika
ariel - 2015-07-29 14:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jest to jedna z najgorszych firm jakich pracowalem warunki mieszkalne w katshevel sa makabryczne grzyb slimaki i dziury w podlogach nie dziala prad ani ciepla woda po 2 caly osrodek to jedna wielka patologia wliczajac w to camp menagerow oszukuja na pieniadzach godzinach i pracy mialem byc zatrudniony w branzy wyzucania odpadow pobudowlanych a trafilem na wysypisko smieci z jakims [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] holendrem i wyzucalem zwloki kotow zgnile rosliny i osrane pampersy moja dziewczyna wstawala o 3 rano a konczyla o 20
i tak przez miesiac
zdjecie uzytkownika
amstel766 - 2015-07-29 22:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję wam bardzo za te wszystkie opinie , omijam tą agencję wielkim łukiem
zdjecie uzytkownika
snake - 2015-07-30 02:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedno wielkie klamstwo!!!!!! Oszukujecie ludzi na czym swiat stoi!!!!!!!!! Dorabiacie sie na nich!!!!!!! Pracowalem tam 5miesiecy i z kazdym miesiacem mialem problem bo nigdy nie zdadzal mi sie solaris a gdy byly prosby o powtorne sprawdzenie do dzis nie otrzymalem zadnej odpowiedzi!!!!!!!! Powiem tak jak upominasz sie o swoje oni zabiora ci wiecej niz myslisz bo sie upominasz !!!!!!! Najlepiej siedziec cicho i milczec!!!!! Jedni wielcy zlodzieje !!!!!!!!!!!!! Ktorzy zamiast pomagac rodakom to jeszcze ich okradaja ale to tylko polak tak potrafi!!!!!!!!!!! ZLODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Mała Rita - 2015-07-31 07:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Pracowałam w tej firmie trzy miesiące i myślałam, że dostanę na łeb. Po pierwsze warunki mieszkalne fatalne!!! Grzyb, pleśń, dziury w ścianach, podłogach, smród w oknach szpary (nie wyobrażam sobie być tam w zimę). Po drugie praca (śmiech na sali) kiedy jesteś dobrym pracownikiem pyk młoda Planistka która nie dorasta mi do pięt musi Cie rzucić na inną prace. Niewiem czy tak się jej poprzewracało w główce od tych melanży czy co ale jak można jedna i ta samą osobę wpisać na plan do dwóch innych prac (na ta sama godzinę) trzeba się rozdwoic :). Po trzecie wypłaty :D haha salarisy masakra. Po pierwsze po Holendersku po drugie cyferki takie ze nawet Holender nie rozumiał tego co to za kwoty. A więc dochodzę do takiego wniosku. Jedno wielkie dno!. Pracujemy na nich a oni maja nas za idiotów! Siedzą w Waalwijk w biurze i gów.... robią! Złodzieje oszuści i tyle :)! Całe szczęście ze udało mi się z tamtąd uciec bo inaczej znalazła bym się gdzieś na leczeniu!!!
zdjecie uzytkownika
23rdf - 2015-08-02 22:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To strona na której jest film, który pokazuje warunki w jakich mieszkają pracownicy T&S group: film jest z przed paru lat, ale nic się nie zmieniło większość domków jest w takim samym standardzie(usunięte przez administratora)
T&S Group
T&S Group
"Wywiad z Ryszard Pierzchała - Współpracownik w zakresie działań marketingowych i PR w firmie T&S Group"
Proszę o kilka słów na temat historii firmy TNS... Firma istnieje od dwunastu lat. Od samego początku działa na terenie Opola.   Czym się zajmuje TNS Group? Agencja zajmuje się rekrutacją osób wyjeżdżających do pracy do Holandii. Początki działalności sięgają okresu przed przyjęciem Polski do Unii Europejskiej. W tamtym czasie były, to osoby z paszportami niemieckimi, ale od momentu wejścia do Wspólnoty firma obsługuje już wszystkich pracowników.    Co można powiedzieć o Państwa siedzibie? Firma od samego początku działa na terenie Opola, siedziba mieści się w centrum miasta, a niedawno uruchomiła oddział w Bytowie w woj. pomorskim. Odkąd internet stał się dodatkowym medium, wiele spraw można załatwić za pośrednictwem naszej strony internetowej np. formalności związane z rejestracją.     Czy w jakikolwiek sposób zmieniał się profil prawny firmy? Cały czas działa, jako TNS Group. Jest to firma-córka niepowiązana kapitałowo z firmą holenderską. TNS Group z Opola współpracuje tylko z oddziałem holenderskim. Osoby, które wyjeżdżają do pracy za pośrednictwem agencj...
zdjecie uzytkownika
23rdf - 2015-08-02 22:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam, że warunki w jakim mieszkają pracownicy T&s Group, przypominają warunki więzienia lub obozu koncentracyjnego w (usunięte przez administratora) . Wszystko dzięki wspaniałej opiec "koordynatorek" pań do towarzystwa i zarządu T&s, nastawionego na bezczelny wyzysk Polaków. Praca i warunki mieszkaniowe są poniżej jakich kolwiek standardów europejskich. W pracy nepotyzm dyskryminacja i kumoterstwo wyzysk i pozbawienie Polaków jakichkolwiek praw dzięki T&S grup.
zdjecie uzytkownika
Tyraj&Spierd@laj - 2015-08-04 21:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram! Jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Planistka załatwiła sobie pracę przez znajomości po czym nawet nie potrafi zaplanować ludzi do pracy, manager trzyma z tymi co handluj. Stare baby siedzące na zasilkach wiecznie im coś przeszkadza.. A transport? Kierowcy to albo przyjdą albo nie przyjdą i to jeszcze z pretensjami. Ogólnie to nie polecam nawet wrogom!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-06 12:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2015-08-06 12:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [snake - 2015-07-30 02:20:05]:
Mamy ponad 15 lat doświadczenia, posiadamy certyfikaty Ministerstwa Gospodarki, Pracy i Polityki Społecznej. Do samej tylko Holandii wysłaliśmy wiele tysięcy pracowników. Rozumiemy, że nie zawsze uda się dogodzić wszystkim, czasem pojawiają się czynniki niezależne od nas i z tego powodu jest nam przykro. Praca tymczasowa jest niestety dość specyficzna, zdarza się, że potrzeba trochę szczęścia. Do salarisów trzeba przywyknąć, nie oszukujmy na nich jak sądzą niektórzy, a cotygodniowy system rozliczeń sprawia, że na bieżąco można sprawdzać stan konta. Każdy pracownik, jeszcze w polskim biurze, otrzymuje tzw. książkę powitalną w której zawarte są najważniejsze informacje wraz z kontaktami do opiekunów. W razie wątpliwości można do takiej osoby zadzwonić, by je rozwiać. Można też (a nawet warto) zapoznać się ze szczegółowym regulaminem, gdzie wyjaśnione są różne ważne kwestie.
Jeśli chodzi o zakwaterowanie... Temat był już poruszany kilkukrotnie, ale przypomnimy: w przeciwieństwie do wielu agencji tylko PROPONUJEMY „miejscówki”. Jeśli ktokolwiek obawia się o ich jakość, można poszukać czegoś indywidualnie. Nasze kwatery wybieramy zwykle tak, by były położone najbliżej zakładu pracy - to oszczędza czas, a także często i pieniądze (udostępniamy rowery, odpada płacenie za dojazdy!). Zdjęcia domków można również pooglądać na naszej stronie.
zdjecie uzytkownika
32rdf - 2015-08-08 18:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do "miejscówek w więzieniu lub obozie w Holandii należących do T&s" to przymus nie wybór pracowników. Również, kłamstwem jest to, że można jeździć własnym transportem jak dojeżdżasz własnym transportem lub rowerem to długo nie popracujesz bo nie utrzymujesz kierowców inter turu. T&S pozwala tej firmie Inter tour dorabiać się na ludzkim nieszczęściu czyli braku stałej pracy(sami robią wszystko by nikt nie mógł pracować w jednej fimie). Jak pracownik nie korzysta z ich "przepłaconych usług"to długo nie popracuje w t&s grup. Potrafią wymyślić byle co by zwolniono pracownika. W T&S grup na prawie wszystkich ośrodkach menedżerami są kierowcy inter turu. Nietrudno się domyślić jakie kalifikacje mają do bycia menedżerami (prawojazdy kategorii B) i jak przekupni są to ludzie. Kierowcy handlują nielegalnym alkoholem papierosami byle wyzyskać pieniądze od pracownika T&S itp a t&s robi z nich menedżerów ich ośrodków. Kolejne kłamstwo Domki Hotele ...nie wyglądają jak na zdjęciach na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest film wystarczy wpisać droomgaard T&S Group. Ludzie muszą mieszkać w 4-3 osobowych pokojach w hotelach z narkomanami, dilerami, złodziejami, debilami...
zdjecie uzytkownika
32rdf - 2015-08-08 20:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Menedżer ośrodka kierowca busa pracownik inter turu reprezentuje T&S grup przed pracownikami na pracowników t&s donosi do firmy ale na swoich kolegów kierowców nie donosi że handlują nielegalnie papierosami, alkoholem itp. że jeżdżą z ludzmi busem na kacu lub pijani lub pod wpływem narkotyków.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-08-22 13:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@32rdf ja to z nikim pod wpływem alkoholu nie zabrałbym się busem, bo bym się po prostu bał, tak samo jak pod wpływem narkotyków. Przecież to jest mega nieodpowiedzialne. A co do T&S Group to moja żonka chciałabym dostać się do nich do pracy do HR, jako pracownik działu do Opola, wysłała Cv i teraz czekamy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Informacje z rekrutacji w ogóle nie miały nic wspólnego z tym co było potem zagranica. Standardowe pytania.
Nie informują ludzi, że nie będą mieć możliwości pracy dłużej niż do fazy A mimo, że w Holandii standardem są trzy fazy. Na fazie B i C w T&S Group zostają osoby z rodziny od koordynatorek i znajomi od osób przyjętych przez firmę.
Dlatego pytania o kalifikacja, angielski itp. pracowitość w pracy są nic niewarte.
Na miejscu, również lepsze lokalizacje mieszkaniowe i prace dostają osoby z rodzin od koordynatorek i osoby znajome od pracowników firm holenderskich. Pracownicy firm holenderskich Polacy na wyższych stanowiskach z dużym stażem pracy, również zaczęli żerować na pracownikach t&s i wprowadzać nieuczciwa konkurencje dla innych pracowników t&s tych uczciwie pracujących, oferując niektórym pokoje do wynajęcia z których, mają niemałe zyski finansowe(nie płacą podatków za wynajem, a maja dodatkowy zarobek)w zamian oferują pracownikowi stabilną pracę i wsparcie w pracy u szefa.
Pytania: Jak w uczciwej firmie którą nie jest T&s pytania były o kalifikacje i doświadczenie i angielski.

zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-23 11:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
32rdf - 2015-08-23 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Michał jak żona potrafi kłamać to znajdzie prace w t&S jako pracownik HR, a do tego chce żyć z wyzysku biednych ludzi to powodzenia.

Firma T&S zaprzecza, że nie ma nic wspólnego z tą firmą która dowozi ludzi ale na wszystkich ośrodkach menedżerami są kierowcy tej firmy inter tur.
I mają interes finansowy by ludzie korzystali z ich usług a nie korzystali z swojego transportu lub rowerów. My mieliśmy 20 minut rowerem do pracy ale T&S nie udostępnił nam rowerów co jest kolejnym kłamstwem.

Nikt z pracowników nie wsiadł by też do busa z pijanym kierowcą. To, że kierowca tej firmy Inter Tur jest pijany lub pod wpływem narkotyków wyszło w trakcie jazdy. Skarga skończyła się tym że pracownicy zostali zwolnieni z czasem a kierowca dalej jeździ w tej firmie współpracującej z T&S grup. Kierowcy, którzy zostali menedzerami ośrodków T&s donoszą na ludzi do t&s bzdury za co ludzie są zwalniani, a sami handlują nielegalnym alkoholem i papierosami lub pracownikami T&S grup.
zdjecie uzytkownika
Koval - 2015-09-04 00:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
T&S tanio i skromnie..
Obiecali zlote gory a dostalem dom z tektury...
Szczerze nie polecam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy T&S Group?
Zadaj pytanie
alert