Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: T&S Group


Oceniono 212 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
T&S Group
Krakowska 31
45-018 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-09-18 08:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-09-17 08:58:47]:
ja jade tez na prace od 22 z tej firmy....
wyjezdzam w niedziele z rana
zdjecie uzytkownika
poirytowany - 2014-09-18 10:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KK - 2014-09-02 14:27:45]:
Zacznijmy od tego ze na kontrakt fazy A mieszkania zadna korporacja ani makler nie da w czynsz bo nie masz gwarancji stalych godzin... pozostaje ci wynajecie mieszkania od turka w tilburgu albo gdzies indziej do momentu jak zjawi sie gmina i okaze sie ze to mieszkanie socjalne ktorego nie ma nikt prawa wynajmowac innym. Z gorki to tylko w filmach kolego... oczywiscie sprawa sie zmienia jak juz masz faze B lub bezposrednio kontrakt w fimie, ale dla nowych ludzi to marzenia nie do spelnienia. Ps. mieszkania za taka cene jak podajesz to chyba tylko w tilburgu na dzielnicach z brudasami ;)
zdjecie uzytkownika
KK - 2014-09-18 16:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [poirytowany - 2014-09-18 10:35:12]:
Masz dziwne podejście, u mnie w zakładzie pracuje 137 osób z polski z czego 129 wynajmuje normalne mieszkania, cześć ma z gminy, cześć ze wspólnot mieszkaniowych. Żadna z nich nie miała nawet 10% problemów przy wynajmie jakie ty opisujesz. Większość wyprowadziła sie na swoje po 5-6 miesiącach pracy w NL. Nikt z moich znajomych nie płaci za sam czynsz więcej niż 800€ na miesiąc, większość mieszka w mieszkaniach z jedna sypialnia z czynszem poniżej 500€. Jak byś nie liczył dla pary jest to dużo lepsze rozwiazanie niż gniezdzenie sie w kempingu płacąc łącznie 760€
zdjecie uzytkownika
Zybstar - 2014-09-24 10:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze, to jak doczytałem ile będę płacił tygodniowo na nocleg, i to w jakich warunkach, to chciał nie chciał musiałem podziękować pani z Opola, choć była bardzo sympatyczna. A tak w ogóle, to czy te przepełnione pokoje naprawdę spełniają wymogi holenderskie?
zdjecie uzytkownika
KK - 2014-09-25 11:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Zybstar - 2014-09-24 10:58:04]:
Raczej nie ale ogólnie wszystko co robi ta agencja jest na pograniczu szarej strefy
zdjecie uzytkownika
dixi - 2014-09-26 12:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, mialam w ostatnim czasie (nie)przyjemnosc pracowac dla tej firmy. Zadnych ofert na stale nie bylo, wiec zdecydowalam sie ze znajoma na skoczka, na miejscu okazalo sie, ze nie ma dla nas pracy, o ktorej zostalysmy poinformowane w Polsce. Ściema. Generalnie znajoma z nimi była w innym miejscu na kontrakcie i nie narzekala, oprocz tego ze tez ciagle pracowala jak skoczek w innym miejscach, ale nie po 2 dni w tygodniu, tylko po 5 dni. Jesli ktos sie zdecyduje to omijajce Droomgard w Kaatsheuvel, tragedia. Zimno, grzyb, piecyki do ogrzewania tak stare, ze strach je zostawic na noc czy wlaczyc ogrzewanie na wyzsze obroty, bo spalisz chatke, plus koszt tych "luksusow" to 92 euro tygodniowo, drozyzna. Grzesiu koordynator na Droomgardzie to jakis totalny nieogar, a ludzie ktorzy tam siedza sa co najmniej dziwni, wiekszosc to dziwne towarzystwo z Polski, ktore wyrabia Polakom niefajna opinie zagranica. Ogolem nie polecam.
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2014-09-30 14:35:06 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dixi - 2014-09-26 12:18:42]:
Faktycznie, może się zdarzyć, że „skoczkowie” mają przerwy w pracy. Jak jednak sama pani napisała, znajoma miała lepiej - to specyfika pracy tymczasowej. Niestety nie mamy na to większego wpływu, jesteśmy zależni od holenderskich pracodawców. Zwykle jednak przestój nie trwa długo i po tygodniu, dwóch, godziny powinny znacznie wzrosnąć.
Jeśli chodzi o domki to 92 euro tygodniowo jest na Zachodzie rzeczą zupełnie normalną. Przeliczanie tego na złotówki nic nie da, trzeba przyjąć tamtejsze stawki i regulacje.
Szkoda, że do Holandii trafiają osoby psujące Polsce opinie. Ma pani tutaj absolutną rację. W biurze niestety nie możemy przewidzieć jak dana osoba będzie się zachowywała. Samo pokazanie zaświadczenia o niekaralności (którego coraz częściej wymagamy) nie wystarcza. To dla nas też przykra sprawa, bo zależy nam na dobrym wizerunku za granicą. Chcielibyśmy aby polski pracownik kojarzył się głownie z sumiennością, starannością i dokładnością. Ile by to otworzyło nowych drzwi! Powolutku, może kiedyś się uda :D
Dziękujemy za wyrażenie opinii. To dla nas jakaś wskazówka.
Pozdrawiamy serdecznie
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2014-10-01 13:03:48 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ruda super - 2014-09-05 13:35:05]:
"a to firma nie zapewnia jakiegoś lokum tylko samodzielnie trzeba czegoś szukać. ja bym weszła w taki wyjazd, tylko niech mi już firma mieszkanie załatwi tanie, nawet kemping, i ewentualnie potem coś tam potrąci z wypłaty."

Lokum oczywiście jest zapewnione, nie trzeba szukać niczego na własną rękę (ale oczywiście jest taka możliwość - nikomu nie zabraniamy:) . Tak jak pani pisze, jest to odciągane automatycznie z wypłaty. To dobre rozwiązanie na pierwszy wyjazd lub w początkowych tygodniach pracy w Holandii. Nie trzeba martwić się o papiery i niepotrzebnie stresować. Przy przedłużeniu umowy (wiele firm to oferuje) można np. umówić się ze znajomymi i spróbować wynająć coś innego.
Jeśli chodzi o pracę biurową, to właśnie zakończyliśmy poszukiwania do jednej. W tej chwili dostępne są prace raczej techniczne/fizyczne. Warto zerkać jednak na naszą stronę, bo co tydzień pojawiają się tam nowe oferty. Zapraszamy serdecznie:)
zdjecie uzytkownika
niezdecydowany - 2014-10-01 21:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam podjac prace na skoczka czy ktos moze mi powiedziec szczerze jak to wyglada bo niewiem co robic pozdrawiam M
Oferty Pracy odpowiedz
2014-09-29
Żródło: Gowork.pl
Tilburg
( )
Kierowca samochodu ciężarowego Miejsce pracy: Tilburg Obowiązki: praca w charakterze kierowcy ciężarówki na terenie Holandii załadunek i rozładunek towaru układanie towaru na lokacjach inne prace magazynowe Wymagania:  znajomość języka angielskiego w s
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-10-02 11:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-10-02 11:38:48]:
kłamcy!!! oszuści [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z kierowcy tira zaraz zostaniesz przesuynięty na stanowisko zbieracza pomidorów
!!
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-10-02 11:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-10-02 11:38:48]:
kłamcy!!! oszuści [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z kierowcy tira zaraz zostaniesz przesunięty na stanowisko zbieracza pomidorów
!!
zdjecie uzytkownika
Marzaanna - 2014-10-02 17:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś może wie czy w przyszły weekend(11,12.10.2014) są jakieś wyjazdy przez T&S do pracy?
Czy często zdarzają się tam przestoje w pracy? Tzn. 2 dni pracujące w tygodniu i dalej kicha...??
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wkur. - 2014-10-06 18:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE JEDZCIE ludzie mina jak ch... banda oszustów i kretaczy
zdjecie uzytkownika
Marzaanna - 2014-10-06 22:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś coś może napisać normalnego jak tam jest? Nie interesują mnie wyzwiska na firmę czy jakichś tam ludzi.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-10-08 14:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem zainteresowana wyjazdem z tą firmą, ale po przeczytaniu tych opini mina mi zrzędła. :( ktoś jedzie teraz w poniedziałek ? 13.10 ? Ktoś moze zdać jaką normalną, rzeczową opinię nie na forum, ale np na facebooku https://www.facebook.com/katarzyna.zurakowska lub na maila : Elyon1993@interia.pl
BARDZO PROSZĘ!
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2014-10-14 11:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Zaproponowano mi prace przy salatkach w Tilburgu.Praca zaczyna sie 27.10.2014.....nie wiem czy jechac czy nie.Sama troche sie boje.....zawsze jezdzilam ze swoim facetem.Tak sie skalda,ze firma tns group potrzebuje na chwile obecna samych kobiet.Czy ktos jeszcze bedzie jechal do tej pracy ???

Moj e-mail: 22edyta1@wp.pl
zdjecie uzytkownika
laura88 - 2014-10-16 13:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś jaki jest minimalny czas pracy w tns ? czy sa to 3 mce, czy jak w niektorych firmach 6 tyg ?
zdjecie uzytkownika
Gosiiiaa - 2014-10-17 07:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Edyta, ja bym poczekała na ofertę dla par...Razem lepiej :)
zdjecie uzytkownika
obiektywnie - 2014-10-17 16:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak nie jest aż tak zle, najgorsze jest te mieszkanie w 5 lub 6 osób na domku bo ludzie są różni jeżeli ktoś jest księciem lub księżniczką lepiej niech zostanie w domu ale reszta sobie poradzi no i wcale nie są takimi złodziejami jak się ich opisuje są o wiele gorsze agencje ja pieniądze miałem na czas chociaż mam wiele zastrzeżeń co do funkcjonowania tej agencji.

zdjecie uzytkownika
Jogi - 2014-10-23 14:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edyta - 2014-10-14 11:38:00]:
Hej!
Mam jechać do pracy przy kanapkach do miejscowości Losser, czytając te opinie też zrobiłam wielkie oczy. Byłby to mój pierwszy wyjazd i nie wiem co mam robić!!!
zdjecie uzytkownika
Jogi - 2014-10-23 14:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ma się zacząć od 27.10.14, będzie to moja pierwsza praca za granicą, nie jestem "księżniczką", nastawiam się na ciężką pracę, ale czy jest to uczciwa agencja, czy warunki są do zniesienia??? Czy ktoś dostał przed wyjazdem wstępną umowę?
zdjecie uzytkownika
KK - 2014-10-24 12:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jogi - 2014-10-23 14:10:37]:
Raczej nastaw sie na siedzenie w domku niż na prace, około 90% ludzi w tej agencji pracuje nie więcej niż 30 godzin tygodniowo
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-31
Żródło: Gowork.pl
Tilburg
( )
Asystent administracyjno - biurowy Miejsce pracy: Tilburg Obowiązki: sporządzanie umów rejestracja i składanie wniosków o przyznanie numeru BSN rejestracja urlopów i zwolnień paski wypłaty / rozliczenia roczne odświeżanie / rejestracja systemu zgodnie z obowiązują
zdjecie uzytkownika
blondi maxx - 2014-10-27 17:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcę jechać. wiem że jak już pojadę, umowa wejdzie w życie to ciężko się wycofać. ale jak nie dam rady albo mi się nie spodoba? jest jakiś okres próbny i ewentualnie po jakim najkrótszym czasie mozna wrócić do domu? no i wazna kwestia jak z ilością godzin pracy tygodniwo? myslałam że robi się płynnie non stop codziennie
zdjecie uzytkownika
Lika - 2014-10-27 18:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem tu od miesiąca praca przez pierwsze dwa tygodnie owszem była ale..., po dwóch tygodniach zaczęły się pauzy itp... Zeszły tydzień przepracowałem 16 godz., w tym tygodniu zaczynam od pauzy. Żeby nie było nie zawaliłem od przyjazdu żadnego dnia pracy i generalnie nie piję i nie używam więc raczej moja wina to nie jest. Po telefonie do opiekuna można usłyszeć co najwyżej:"przykro nam ale na chwilę obecną pracy dla ... nie mamy. Firma moim zdaniem działa na zasadzie zarób na domek, ubezpieczenie i nas i wyjdź na zero ;-)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x