T&S Group

Opole

Opinie o T&S Group

Chętna 2017-01-30 19:56
Każdemu może się coś przytrafić! Nie trzeba uogólniać .
MIMI 2017-02-04 14:44
Ależ nieszczęśliwi ludzie tu piszą.! To nie jest przedszkole, nikt za rączkę nie będzie prowadził.!
1
Hollender 2017-02-06 11:12
Fajne panie w obsłudze klienta w Opolu
2
Agnieszka Sidor 2017-02-06 14:50
Nigdy wiecej nie chcę pracować dla Was
3
Mądrala 2017-02-07 22:30
Jeszcze raz wyjadę z nimi do pracy. Byłam już kiedyś i miło to wspominam. Z tego co pamiętam to było wszystko ok.
anon 2017-02-09 17:00
Generalnie praca obiecana przez miłe panie z polskiego biura nie ma sie nijak do tego co zastaniecie na miejscu. Warunki mieszkaniowe zależy jak się trafi , luksusów nie ma , ale w miare czysto , kasują za miejsce w pokoju 2 osobowym 92 euro tygodniowo. Trzeba uważać na panie koordynatorki bo kłamia w żywe oczy odnośnie ilości godzin i warunków pracy.
Może się okazać na miejscu, że musicie wykupić do firmy rower aby dojeżdżac do pracy (w zimie), a nikt wam godzin nie gwarantuje, nie dajcie się na to namówić !
Możecie zostać bez pracy i wydanymi 150 euro za rower.
Dużym minusem jest że wypłaty są miesięczne , a tygodniowo dostajecie tylko zaliczki 3 euro za przepracowana godzinę.
Niektóre panie z biura chyba wychowywały się w lesie, brak podstawowej kultury i ogłady.
Ogólnie raczej średnio
4
takto 2017-02-10 17:01
Całkowicie zgadzam się z dwoma ostatnimi zdaniami. Nie wiem gdzie firma znajduje te, nazwijmy je "koordynatorki", by niepotrzebnie nie zejść do prezentowanego przez nie poziomu. Niekompetencja, brak organizacji, zawiść i zwykłe ordynarne chamstwo - takimi to zdolnościami mogą się pochwalić . Nie rozumiem dlaczego mimo, nieustanie powtarzanych, dokładnie takich samych zarzutów ( chociażby na tym forum ) te koordynatorki dalej pracują w tej firmie. Tak trudno znaleźć kogoś kto odbierając telefon powie "słucham" zamiast "czego"? (usunięte przez administratora)
2
Tinka 2017-02-14 14:36
Wszędzie dopatrujecie się ludzie jakichś czarnych interesów. Każda firma nawet najlepsza trafi czasami na nieodpowiedniego pracownika. Tak sie zdarza i wystarczy zgłosić to odpowiednim osobom a nie wypisywań na forum, co to daje? Oni wysyłają ludzi za granicę.
2
tns worker 2017-02-17 17:57
A co daje twój wpis ? Bo tu ludzie piszą jak naprawdę jest ku przestrodze dla innych a niczego przydatnego nie napisałaś
2
Ja 2017-02-23 14:53
Nie polecam brak godziń ogólnie Qizini produkcja masakra 20h czasami lepiej dobrze ze przejmuje inperson może sie polepszy
Jula 2017-02-24 09:58
Każdy może mieć różne doświadczenia ale to nie znaczy, że firma jest zła. Ludzie często jadą pobalować i myślą, że tam wszystko uchodzi bezkarnie. Niestety nie, i dodam, że tam trzeba dobrze sie zwijać żeby zarobić.
wkurzony pracownik 2017-03-01 13:54
Zle wspominam wspolpraca z TS. Kiepska stawka, wiadac ze agencja bazuje glownie na wiekowkach, bo mlodych ludzi bylo tam meggga duzo. Same imprezy na domkach, syf itp! Co do samej pracy - to nie bylo az tak zle, ale z godzianmi tez roznie bylo, czesciej ich nie bylo. Biorac za I przeciw to nie polecam tej agencji. Teraz pracuje w eu-people I jest lepiej, przynajmniej ludzie normalni w pracy w domku.
Agata 2017-03-01 15:13
@Ja, a jak przedstawia się wynagrodzenie i atmosfera w firmie?
T&S Group 2017-03-02 13:05 [pracodawca]
Mamy sporo sygnałów, także na tym forum, że podczas wyjazdu narodziły się nowe przyjaźnie, które trwają nawet po powrocie do Polski :) Rozumiemy jednak, że nie zawsze trafi się na osoby, które polubimy. Szkoda, że Panu się nie udało. Chcielibyśmy, aby atmosfera w domkach była jak najlepsza, ale niestety nie mamy wpływu na zachowanie współlokatorów. W razie problemów, można skontaktować się z koordynatorem (niezbędne numery do opiekunów podane są w welcome book’ach) i spróbować przenieść się do innego lokum. Pozdrawiamy serdecznie
1
T&S Group 2017-03-02 13:09 [pracodawca]
Bardzo miło przeczytać takie słowa :)

Pozdrawiamy
Panie z obsługi klienta w Opolu :D
1
Heaven 2017-03-03 20:56
Potwierdzam!!!!!
Pracowałem przez te firme od sierpnia traktuja człowieka jak śmiecia.
Nie dajcie się zwieść, bo to co obiecują to wszystko kłamstwa.
Mówię to co widziałem na własnej skórze. Nie dość ze nie zarobiłem to zostałem z długami.
1
T&S Group 2017-03-06 14:28 [pracodawca]
Dzień dobry, pana wypowiedź jest bardzo enigmatyczna. Nie znając konkretów trudno nam odpowiedzieć, choć bardzo byśmy chcieli. Musimy poznać pana imię i nazwisko, żeby cokolwiek sprawdzić lub pomóc rozwiązać problem. Prosimy o podejście do naszego biura w Opolu lub telefon: 77 456 16 05. Można też wysłać maila najlepiej na skrzynkę tns.group@op.pl.
Pozdrawiamy i czekamy na kontakt!
drag 2017-03-06 20:22
witam
jak przedstawia sie sytuacja dla spawaczy w tej firmie
ftns 2017-03-07 16:57
Jak wszystkich - słabe pieniądze, ohydne warunki mieszkaniowe i zero szansy na kontrakt. Proponuje skorzystać z innej agencji, ofert dla spawaczy jest mnóstwo.
4
Agata 2017-03-08 13:17
ftns, mówisz, że jak wszystkich, pracowałeś zatem na wszystkich proponowanych przez firmę stanowiskach?
ftns 2017-03-08 15:13
Nie, nie na wszystkich. Czy żeby przedstawiać swoje i innych opine na temat tej firmy muszę pracować na każdym możliwym stanowisku ?
Pracowałem jako "skoczek" czyli brak stałej firm a tylko wyjazdy do pracy gdy potrzeba kogoś dodatkowo albo na zastępstwo. Nie mam nic dobrego do powiedzenia o tej firmie i o tym jak się tam zarabia, wszystko kilkakrotnie już tu było dokładnie opisywane. Natomiast mogę napisać, że firma traktuje wszystkich tak samo, tak samo źle. I mogę to napisać bo pracowałem po 4 różnych firmach w tygodniu i spotykałem mnóstwo różnych pracujących przez TnSu. Nie jestem pewien czy na 100% rozmawiałem ze spawaczem, ale zdarzyło się z kilkoma elektrykami, malarzami, lakiernikami itd. Wszyscy mają to samo zdanie na temat tej firmy i zarobków, jest to skrajnie złe zdanie.
Co więcej pomagałem również "przygotowywać" mieszkania dla pracowników ( możliwe że nawet dla spawaczy :) i gdy pisze o ohydnych warunkach mieszkaniowych nie wyrażam swojej opinii, stwierdzam fakt, mogę to pewnie nawet udowodnić. Może podesłać zdjęcie ?
2
Tomek 2017-03-10 12:57
Spytaj kolgolwiek w Polsce czy jest zadowolony z pracy a też w większości usłyszysz negatywne opinie. Zapytaj o zarobki, to w 99 proc. usłyszysz ze ludzie dostają za mało. Ja też spotykłem w Holandii innych Polaków i mimo narzekań w większości wracali do NL (nawet jeszcze raz przez tns). Nie może więc być tak źle. Ja byłem raz i akurat było ok. Kilka fotek mieszkań też mam jakby ktoś potrzebował.
ftns 2017-03-15 18:12
Serio? Oj Tomek Tomek naprawdę porównujesz narzekanie na niskie zarobki w Polsce z totalnym wykorzystywaniem ludzi przez tą firmę? Naprawdę nie widzisz różnicy między - "Hej mało zarabiam, nie stać mnie na większy tv" i tak dalej z - "Hej dostałem minusowe wyrównanie za ten miesiąc, nie wiem co będę jadł przez następny tydzień" (autentyk). Rozumiem że dostaliście w agencji polecenie żeby pod każdym negatywnym postem pojawiła "przypadkowa" pozytywna opinia, ale więcej wyobraźni.
A i poproszę o te fotki, adres" kzptns " na gmailu.
2
ja 2017-03-17 13:55
ktora ich lokacje polecacie?
Gadu-gadu 1402 2017-03-18 20:39
Dlaczego skasowalisci moją opinię bo napisałam prawdę. Wulgaryzmów nie było. Czyżby T&S nie miało wytłumaczenie?
Natalia 2017-03-19 13:12
Czy ktoś wie coś więcej na temat pracy przy sadzonkach malin w Tilburgu? Zależy mi na tej pracy ale chce coś wiedzieć więcej.
Boczek12 2017-03-25 10:19
T&S jest dla mnie biurem ok pracowałem przez te biuro i pracę sobie chwaliłem i myślę żeby wrócić z powrotem przez te biuro.
hubson2010@gmail.com 2017-03-26 14:27
Witam pięknie,

ostatnio zainteresowałem się sprawą ludzi pokrzywdzonych przez firmę T&S, w związku z tym przygotowuję reportaż na ten temat. Wszyscy widzimy jak pięknie broni się tutaj firma/agencja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zagłady T&S. W zeszłym tygodniu odwiedziłem Droomgaard i nie zawiodłem się, siedzą tam ludzie pracujący po 20-25 godzin w tygodniu, żeby tylko mogli opłacić te baraki (za jeden barak firma ściąga kwtoę 1440euro za 4 tygodnie) i mieć na jakieś skromne jedzenie i tak ściągają ciągle tych ludzi mamiąc ich dobrym pieniądzem...
Szukam osób, które wypowiedzą się przed kamerą, które pokażą swoje miejsce zamieszkania, które opowiedzą od początku do końca jak to było, co im powiedziano jak byli w Polsce, co usłyszeli po przyjeździe do Holandii. Jesteś zainteresowany? pisz: hubson2010@gmail.com

Pozdro!
3
T&S Group 2017-03-27 11:46 [pracodawca]
Dzień dobry.
Cieszymy się, że jest Pan pełen empatii, jednak publikuje Pan nieprawdę i wprowadza ludzi w błąd, na co musimy zareagować.
Firma TnS jest Agencją Pośrednictwa Pracy, co oznacza, że posiada oferty pracy u holenderskiego pracodawcy. Nie jesteśmy agencją nieruchomości. Za naszym pośrednictwem można korzystać z zakwaterowania, jednak ta usługa świadczona jest przez zewnętrzna agencję nieruchomości. Oczywiście osoby mieszkające prywatnie sa zawsze mile widziane, korzystanie z zakwaterowania nie jest konieczne i nie stanowi warunku otrzymania pracy. Zachęcamy naszych pracowników do szukania własnych mieszkań, tym bardziej że my, jako pośrednik pracy, nie mamy interesu w wynajmie mieszkań. Przenosząc się do prywatnego mieszkania, mogą się Państwo starać o dofinansowania, a zatem można sporo zyskać, także poza prywatnością. Koszt zakwaterowania, z którego można, ale nie trzeba, skorzystać zależy od wieku i stawek pracownika. Osoby w wieku 18-20 lat, zarabiające mniej, płaca jedynie 35€ tygodniowo!!! Osoby w wieku 21 lat płacą 55€, natomiast starsi pracownicy płaca 92.5€ tygodniowo. Jest to całkowity koszt wynajmu, pracownik płaci agencji nieruchomości, nie TnS. Pisząc, że ktokolwiek płaci nam 1440 € miesięcznie, kłamie Pan i wprowadza Pan ludzi w błąd.
Jeżeli pracownik nie jest zadowolony, czy z przepracowanych godzin, czy z warunków mieszkaniowych, powinien zgłosić to koordynatorom bądź wnieść pisemną skargę, na którą będziemy mogli odpowiednio zareagować, również przekazując ją agencji nieruchomości, odpowiedzialnej za zakwaterowanie.
Śmietana 2017-03-27 19:18
Witam
To ja mam tylko jedno pytanie. Dlaczego nie zmienicie tej agencji nieruchomości?
1
Śmietana 2017-03-30 11:21
Witam jeszcze raz. Bardzo bym Państwa prosił o odpowiedzenie na moje pytanie. Może wydawać się zbyt ogólne dlatego postaram się je uściślić.
Dlaczego pomimo takich samych problemów od kilku lat (kilkunastu ?) związanych nie z wami a z ośrodkiem czy agencją nieruchomości w której mieszkają Wasi pracownicy, nie zmieniliście tej agencji na inną?
OK nie wy bierzecie pieniądze za mieszkanie tylko je pobieracie i całą kwotę od razu przelewacie innej firmie. Duże pieniądze zarówno jak na standardy polskie jak i holenderskie, a astronomiczne jeżeli popatrzy się na warunki w jakich się mieszka. Jak widzę sami na tym forum przyznajecie, że problem jest, ale przez 15 lat nikt nie był w stanie znaleźć innej firmy gdzie będą lepsze warunki do życia ?
No bo przecież te pieniądze i tak do państwa nie trafiają. Prawda?
2
T&S Group 2017-03-31 12:41 [pracodawca]
Witamy,

Jeżeli chodzi o zakwaterowanie, to rozumiemy, że chodzi tu konkretnie o Droomgaard. Przyznajemy,że był czas, gdy powodowani skargami naszych pracowników, zrezygnowaliśmy z tego zakwaterowania. Wróciliśmy do niego w zeszłym roku, gdy domki przydzielone naszej firmie, zostały odnowione i odremontowane. Proszę zrozumieć, że w okolicy nie ma ośrodków, mogących pomieścić setki osób, przyjeżdżajacych do pracy w okolicach Tilburga. Dlatego my, jak i inne agencje pracy, nadal korzystamy z tego ośrodka. To, na co chcemy zwrócić uwagę, to fakt, że korzystanie z zakwaterowania, jakie my możemy zaproponować, jest zupełnie dobrowolne i nie ma żadnego wpływu na możliwość podjęcia pracy za naszym pośrednictwem. Ba, zawsze namawiamy naszych pracowników do szukania swojego lokum. Tak jak pisaliśmy wcześniej, można wówczas postarać się o dofinansowania, a co za tym idzie, poza zyskaniem prywatności, również oszczędzić. Naprawdę gorąco do tego zachęcamy J Całkiem niedawno kilkuosobowa grupa, wyjeżdżająca do pracy w Tilburgu, jeszcze przed wyjazdem z Polski znalazła sobie własne mieszkanie, wykorzystując fora internetowe, skierowane do społeczności polskiej w Holandii. Brawo oni! J

Jeżeli chodzi o tak często komentowane tu warunki mieszkaniowe, to chyba najlepszym wyjściem, jest kontakt bezpośrednio z podmiotami za nie odpowiedzialnymi. Wszystkie informacje podane są w broszurce, którą każdy z kandydatów podpisuje przed wyjazdem.

Prosimy pamiętać, że ciężko jest nam odpowiadać za bałagan,pozostawiany przez pracowników, TnS nie nadzoruje porządku w miejscach zakwaterowania. Nie jesteśmy też w stanie odpowiadać za osoby, które są zakwaterowane w mieszkaniach, proponowanych przez agencję. Ponownie, jeżeli nasi pracownicy, z jakichkolwiek względów są niezadowoleni, np ktos w bliskim sąsiedztwie zakłóca im spokój bądź nie stosuje sie do ogólnoprzyjętych zasad, sprawę należy zgłosić. Ponownie odsyłamy do broszury informacyjnej- podane są tam wszystkie osoby i nr kontaktowe, a takze adresy mailowe.

Pozdrawiamy serdecznie
Śmietana 2017-03-31 19:59
Dziękuje za odpowiedź. Pytanie dotyczyło agencji nieruchomości której zgodnie z informacją na Państwa stronie odpowiada za wszystkie ośrodki również Droomgard. Jak łatwo tu przeczytać zarzuty wobec Państwa nie dotyczą tylko warunków panujących na Dromgardzie ale większości waszych lokacji. Droomgard jest tylko najbardziej jaskrawym.

Więc jeszcze raz, dlaczego mimo wieloletnich problemów z zewnętrzną agencją nieruchomości, które bezpośrednio odbijają się na waszych pracownikach i podważają waszą wiarygodność, dalej kontynuujecie współprace z tą agencją?

Co do Państwa odpowiedzi, kwestia nie przymusowego zakwaterowania, osobiście mam wręcz odwrotne doświadczenie. Przed wyjazdem do Holandii pytałem o to w biurze w Opolu i zdecydowanie się na mieszkanie agencyjne było wymogiem podpisania umowy. Możemy to jednak pominąć i pobawić się w matematykę. Wynajem pokoju w Holandii to koszt ok 300 euro miesięcznie (200 euro mniej niż w tns
1
Śmietana 2017-04-01 10:14
), wynajęcie to również kaucja i opłata maklerska więc wynajęcie mieszkania za pierwszym razem wynosi 900 euro. Tygodniowo przy 40h, po odliczeniu transportu ubezpieczenia i mieszkania można w t&S zarobić ok 220 euro. Nie liczę jedzenia prania itd. Więc faktycznie nie jest obowiązkowe mieszkać na Państwa lokacjach, ale albo trzeba ze sobą zabrać na dzień dobry 5tyś złotych albo mieć dużo szczęścia a i tak minimum przez miesiąc trzeba oszczędzać zanim można się wyprowadzić.
Dlatego pisanie, że mieszkanie na Państwa lokacjach nie jest obowiązkowe jest manipulacją. Bo w praktyce wyprowadzka jest bardzo trudna albo wręcz niemożliwa. Czy nie uważają Państwo że zamiast narzekać na niezależnych podwykonawców nie lepiej, w trosce o własnych pracowników, stworzyć warunki w których będą mogli godnie mieszkać i pracować? Jeszcze trochę matematyki – jedna osoba mieszkająca na lokacji płaci za łózko 5000 euro rocznie ( nie za pokój, nie za mieszkanie tylko za miejsce do spania ). Macie 800 pracowników. Niech połowa mieszka agencyjnie. Rocznie dysponujecie budżetem 2 milinów euro, które nie trafiają do was ale to WY decydujecie kto je otrzyma. I nie da się za te pieniądze znaleźć porządnej agencji nieruchomości, albo zażądać mniejszych stawek? Czy naprawdę nie ma żadnych powiązań między Państwem a tą agencją? Przecież dalsza współpraca to działanie na własną szkodę!
A na koniec „Prosimy pamiętać, że ciężko jest nam odpowiadać za bałagan,pozostawiany przez pracowników, TnS nie nadzoruje porządku w miejscach zakwaterowania.” W waszej książęce karą za bałagan przewidziana jest kara w wysokości 120 euro. Karę wyznacza camp manager, który jest de facto pracownikiem T&S, u niego odbiera się salarisy, karty ubezpieczeniowe itd. Czyli za bałagan jest kara płacona T&S, ale po przyjeździe możne być brudno?
3
cocieto 2017-04-02 07:50
Z tego co wiadomo za taki pokoik nie placi sie powyzej 80euro tygodniowo wiec jednak zmieniam zdanie co do was i szukam innej agencji. (usunięte przez administratora) dziekuje
T&S Group 2017-04-04 16:27 [pracodawca]
Szanowny Panie

Wydaje nam się co najmniej nieprofesjonalne tłumaczenie Panu decyzji dokonywanych przez Spółkę, ewentualnie przyjętych strategii.

W międzyczasie wynajmowaliśmy bezpośrednio domki campingowe oraz korzystaliśmy już z usług dwóch takich Agencji.

Wybór Agencji Nieruchomości podyktowany jest elastycznością działania, dostępnością zakwaterowań w wyznaczonym przez nas obszarze oraz szeregiem innych.

Natomiast nadal oferta zakwaterowania nie jest objęta naszym profilem działalności . Zaznaczamy powtórnie, że jesteśmy Agencją Zatrudnienia i działamy jedynie w obszarze zatrudnienia pracowników tymczasowych. Priorytetem jest więc zapewnienie pracy kandydatom.

Kwestie zakwaterowania i transportu kandydat ma możliwość zorganizowania sobie na własną rękę.

Cieszymy się że z taką dokładnością i wnikliwością analizuje Pan nasze poczynania od 15 lat i mamy nadzieję że będzie Pan namawiał naszych kandydatów na skorzystanie z usług pośrednictwa pracy i tylko pracy

Pozdrawiamy
Śmietana 2017-04-05 19:26
Szanowni Państwo!

Przykro mi, że jednak nie zdecydowaliście się na odpowiedź na moje pytanie... chociaż "(...)Wybór Agencji Nieruchomości podyktowany jest elastycznością działania, dostępnością zakwaterowań(...)" to w zasadzie częściowa odpowiedź. To niestety jest dla mnie dosyć jasną deklaracją, że jakikolwiek komfort i podstawy higieny w Państwa lokacjach są rzeczą drugorzędną.

Dziękuje za docenienie mojej wnikliwości i dociekliwości. Bałem się trochę wyliczeń, ale wygląda że wszystko się zgadza. Dziękuje z potwierdzenie tego i za uczciwość przyznania że tak to właśnie dokładnie wygląda.

Nie mogę polecić Państwa firmy. Nawet jeżeli chodzi tylko o prace. Obawiam się, że wszystko co oferujecie okazuje się być odpowiedzialnością innych więc jaką mam gwarancje że przyjeżdżając "tylko do pracy" okaże się, że pracy nie ma a to niczyja winna? Na pewno nie T&S.

Nie jestem wstanie przyjąć wyjaśnień o niezależności agencji nieruchomości i braku odpowiedzialności T&S za zakwaterowanie pracowników.

Zakwaterowanie ( oraz transport ) stanowią integralną część waszej oferty, co więcej w przypadku wyjazdu sezonowego jest to dla osób wyjeżdżających jedyna możliwość. Powinni Państwo po 15 latach zdawać sobie z tego sprawę. Na waszej stronie i na tym portalu zachęcacie ludzi do pracy między innymi właśnie zakwaterowaniem.
1
Chętna 2017-04-05 22:24
Może ktoś wie jaka to praca " Wielkanocna super oferta pracy w NL"? Słyszałam , że generalnie T&S Group to dobra firma i chciałabym spróbować. Jakie mieszkania są załatwiane na miejscu? Jak z dojazdem?
ola 2017-04-10 16:15
czy ktoś pracował w Dordrechcie na przekąskach....
aka 2017-04-13 09:53
na kampie Droomgaard mieszka najgorsza holota, jest tez duzo normalnych ludzi ktorzy tam utkneli albo nie maja innego wyjscia. Tam w nocy lataja rozni zapici nacpani idioci z nozami, tam zdazaja sie gwalty, kradzieze to norma, tam katuja ludzi, ta dzicz moze sie nawet poszczycic morderstwem. Jezeli nie chcecie zostac okradzeni (z wszystkiego nawet z brudnych ubran roboczych), jezeli nie chcecie zeby wam dziewczyne zgwalcili, chlopaka skatowali to gdy tylko padnie nazwa Droomgaard od razu odkladajcie sluchawke i konczcie rozmowe.
3
T&S Group 2017-04-14 11:27 [pracodawca]
Dzień dobry, Droomgaard to tylko jedna z lokalizacji. Proponujemy także hotele, mieszkania i pokoje w kamienicach. Z zaproponowanego zakwaterowania nie trzeba korzystać, pomagamy tylko w przypadku, jeśli ktoś wyrazi takie zapotrzebowanie.

Rzeczywiście z samego Droomgaardu dostajemy czasem sygnały od pracowników i staramy się w miarę możliwości reagować. Proszę jednak pamiętać, że jest to spory ośrodek z którego korzystają różne instytucje i biura. Dziękujemy za wszelkie sygnały, staramy się pomóc, choć nie zawsze mamy na to wpływ. Oferta jest ciągle rozszerzana, pytajcie, dzwońcie, dopasujemy ją do Waszych potrzeb. A w międzyczasie, niezależnie czy jesteście w Polsce czy w Holandii, życzymy wszystkim Wesołych Świąt!
byly pracownik 2017-04-20 13:40
dla sprostowania .... kiedy ja mialem problem tu w holandi z biurem poniewaz traktowali nas jak podgatunek ludzki ... dostalem informacje aby skontakowac sie z opolem bo oni mnie wyslali do holandi. tak tez zrobilem ... pamietacie jaka byla wasza odpowiedz? (MY NIESTETY NIE JESTESMY W STANIE W NICZYM PANU POMOC NA TERENIE HOLANDI .. MY JAKO POLSKA FIRMA WYSYLAMY PANSTWA DO HOLANDI A TAM JUZ PRZEJMUJE PANSTWA FIRMA HOLENDERSKA !!!!! WIEC NIE KLAMCIE U WAS REKA REKE MYJE .... A JA NA PIENIAZKI WRAZ Z DZIEWCZYNA CZEKAM CALY CZAS 2 miesiac leci..... PRZYPOMNE WAM JAK NIE MIALEM ZA CO WROCIC DO POLSKI BO NIE WYPLACILISCIE NAM PIENIEDZY ? I RODZINA Z POLSKI MUSIALA MI POMAGAC ... TYLE NA WASZ TEMAT
1
byly pracownik 2017-04-20 13:52
kolega pisze prawde !!! ja mam meile od waszych koordynatorek moge udowodnic ! jak szanujecie ludzi ...
zbulwersowany 2017-04-25 11:27
Pokaż te emaile
T&S Group 2017-04-25 12:33
Naprawdę myśli Pan, że będziemy mogli cokolwiek pomóc tutaj na forum? Znamy tylko Pana pseudonim i widzimy, że komentuje Pan własne wypowiedzi. Nie ma u nas problemów z wypłatami, są płacone regularnie co miesiąc. Jeśli było jakieś opóźnienie, to być może dłużej trwało wyrabianie numeru SOFI w urzędzie? Możemy jednak tylko zgadywać, bo nie mamy żadnych danych. Normalną praktyką w takiej sytuacji byłoby zgłoszenie reklamacji lub odwiedzenie nas w oddziale. Może źródło problemu leży gdzieś zupełnie indziej? Jeśli poznamy szczegóły, na pewno zrobimy wszystko by sprawę wyjaśnić.

Pozdrawiamy serdecznie i liczymy na kontakt
Chętna 2017-04-25 19:29
Widziałam ofertę T&S Group przy produkcji i pakowaniu sałatek w Tilburgu. Jak można zarobić przy takiej pracy? Czy organizacja wyjazdu, mieszkania leży po stronie agencji? Pytałam trochę ludzi i mieli dobre zdanie o firmie.
Włodek 2017-04-27 11:04
Dzień dobry. W poniedziałek byłem w tym biurze w Opolu i tak: przychodzę do biura, jakaś tam niby weryfikacja języka i cefałki i podpisujem umowę i żę od czwartku będzie dla mnie praca to mam jak najszybciej się pojawić w holandii, do konkretnej firmy i tam podpisujemy umowę. No to pytam przecież teraz podpisujemy umowe? no nie to tylko umowa z polską firmą i tu jest kara 500 zł jak nie przyjdę do pracy a na miejscu z holenderską agencją podpisze umowe. no to mówię, że potrzebuje kilku dni żeby się przygotować na wyjazd że mogę pojechać w poniedziałek. a pani mi odpowiada że albo teraz wyjazd albo nie wiadomo czy bedzie dla mnie miejsce. nie stać mnie teraz żeby wydać 500 zł i nie mogłem sie zgodzić. teraz czytam tutaj że z praca to dopiero na miejscu sie znajdujei i nie wiem teraz czy w polsce podpisywac ta umowe
Kleofas 2017-04-29 15:53
T&S Group ma sporo ofert pracy, starają się jak widać. Czytając wpisy odnoszę wrażenie, że ludzie jadąc za granicę myśleli że będą się fajnie bawić a to nic z tych rzeczy.
perlone 2017-04-30 01:03
nie ma pracy w tns tylko ludzi naciagaja na wyjazd i siedza teraz na domku jak ja
perlone 2017-04-30 01:04
nie ma pracy w tns tylko ludzi naciagaja na wyjazd i siedza teraz na domku jak ja
Zostaw swoją opinię o T&S Group - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group