Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: T&S Group

zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-10-02 11:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-10-02 11:38:48]:
kłamcy!!! oszuści [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z kierowcy tira zaraz zostaniesz przesuynięty na stanowisko zbieracza pomidorów
!!
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-10-02 11:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-10-02 11:38:48]:
kłamcy!!! oszuści [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z kierowcy tira zaraz zostaniesz przesunięty na stanowisko zbieracza pomidorów
!!
zdjecie uzytkownika
Marzaanna - 2014-10-02 17:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś może wie czy w przyszły weekend(11,12.10.2014) są jakieś wyjazdy przez T&S do pracy?
Czy często zdarzają się tam przestoje w pracy? Tzn. 2 dni pracujące w tygodniu i dalej kicha...??
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wkur. - 2014-10-06 18:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE JEDZCIE ludzie mina jak ch... banda oszustów i kretaczy
zdjecie uzytkownika
Marzaanna - 2014-10-06 22:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś coś może napisać normalnego jak tam jest? Nie interesują mnie wyzwiska na firmę czy jakichś tam ludzi.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-10-08 14:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem zainteresowana wyjazdem z tą firmą, ale po przeczytaniu tych opini mina mi zrzędła. :( ktoś jedzie teraz w poniedziałek ? 13.10 ? Ktoś moze zdać jaką normalną, rzeczową opinię nie na forum, ale np na facebooku https://www.facebook.com/katarzyna.zurakowska lub na maila : Elyon1993@interia.pl
BARDZO PROSZĘ!
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2014-10-14 11:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Zaproponowano mi prace przy salatkach w Tilburgu.Praca zaczyna sie 27.10.2014.....nie wiem czy jechac czy nie.Sama troche sie boje.....zawsze jezdzilam ze swoim facetem.Tak sie skalda,ze firma tns group potrzebuje na chwile obecna samych kobiet.Czy ktos jeszcze bedzie jechal do tej pracy ???

Moj e-mail: 22edyta1@wp.pl
zdjecie uzytkownika
laura88 - 2014-10-16 13:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś jaki jest minimalny czas pracy w tns ? czy sa to 3 mce, czy jak w niektorych firmach 6 tyg ?
zdjecie uzytkownika
Gosiiiaa - 2014-10-17 07:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Edyta, ja bym poczekała na ofertę dla par...Razem lepiej :)
zdjecie uzytkownika
obiektywnie - 2014-10-17 16:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak nie jest aż tak zle, najgorsze jest te mieszkanie w 5 lub 6 osób na domku bo ludzie są różni jeżeli ktoś jest księciem lub księżniczką lepiej niech zostanie w domu ale reszta sobie poradzi no i wcale nie są takimi złodziejami jak się ich opisuje są o wiele gorsze agencje ja pieniądze miałem na czas chociaż mam wiele zastrzeżeń co do funkcjonowania tej agencji.

zdjecie uzytkownika
Jogi - 2014-10-23 14:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edyta - 2014-10-14 11:38:00]:
Hej!
Mam jechać do pracy przy kanapkach do miejscowości Losser, czytając te opinie też zrobiłam wielkie oczy. Byłby to mój pierwszy wyjazd i nie wiem co mam robić!!!
zdjecie uzytkownika
Jogi - 2014-10-23 14:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ma się zacząć od 27.10.14, będzie to moja pierwsza praca za granicą, nie jestem "księżniczką", nastawiam się na ciężką pracę, ale czy jest to uczciwa agencja, czy warunki są do zniesienia??? Czy ktoś dostał przed wyjazdem wstępną umowę?
zdjecie uzytkownika
KK - 2014-10-24 12:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jogi - 2014-10-23 14:10:37]:
Raczej nastaw sie na siedzenie w domku niż na prace, około 90% ludzi w tej agencji pracuje nie więcej niż 30 godzin tygodniowo
zdjecie uzytkownika
blondi maxx - 2014-10-27 17:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chcę jechać. wiem że jak już pojadę, umowa wejdzie w życie to ciężko się wycofać. ale jak nie dam rady albo mi się nie spodoba? jest jakiś okres próbny i ewentualnie po jakim najkrótszym czasie mozna wrócić do domu? no i wazna kwestia jak z ilością godzin pracy tygodniwo? myslałam że robi się płynnie non stop codziennie
zdjecie uzytkownika
Lika - 2014-10-27 18:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem tu od miesiąca praca przez pierwsze dwa tygodnie owszem była ale..., po dwóch tygodniach zaczęły się pauzy itp... Zeszły tydzień przepracowałem 16 godz., w tym tygodniu zaczynam od pauzy. Żeby nie było nie zawaliłem od przyjazdu żadnego dnia pracy i generalnie nie piję i nie używam więc raczej moja wina to nie jest. Po telefonie do opiekuna można usłyszeć co najwyżej:"przykro nam ale na chwilę obecną pracy dla ... nie mamy. Firma moim zdaniem działa na zasadzie zarób na domek, ubezpieczenie i nas i wyjdź na zero ;-)
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2014-11-03 11:45:33 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaaaa - 2014-10-02 11:38:48]:
"z kierowcy tira zaraz zostaniesz przesunięty na stanowisko zbieracza pomidorów"
Internauta „jaaa” podał przykład sytuacji, która faktycznie może się zdarzyć. Wiemy, że to niewygodne, ale już przed wyjazdem informujemy, że jednak możliwe. W umowie jest zapis, że każda oferta pracy „łamana jest przez” bycie „skoczkiem”. Czyli nawet zapisując się na konkretne stanowisko pracy, trzeba mieć na uwadze, że w każdym momencie pracownik może być przerzucony na „skoczka”. Pod tą ciekawą nazwą kryje się osoba, która nie jest przypisana do jednej firmy, tylko pracuje tam, gdzie jest na nią zapotrzebowanie:) Oczywiście chcielibyśmy, żeby takie sytuacje się nie zdarzały, ale decydujący głos ma tu holenderski pracodawca. Oczywiście użytkownik „jaaa”, który aplikował na stanowisko kierowcy, wróci na nie, kiedy tylko będzie taka możliwość (i chęć). W tym czasie, kto wie, może odnajdzie się w zupełnie innej pracy... Pozdrowienia

zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2014-11-04 12:43:15 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marzaanna - 2014-10-06 22:27:16]:
"Czy ktoś coś może napisać normalnego jak tam jest? Nie interesują mnie wyzwiska na firmę czy jakichś tam ludzi"
Polecamy inną stronę dyskusji na tym samym portalu: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,15943. Można tu wybrać kilka rozsądnych głosów, które nie są pisane pod wpływem silnych emocji. Zdajemy sobie sprawę, że nie zawsze wszystko pokrywa się z oczekiwaniami, ale praca tymczasowa ma swoją specyfikę. Na początku trzeba się trochę „otrzaskać” z nową rzeczywistością, ale przy odrobinie samozaparcia naprawdę można fajnie wykorzystać te kilka miesięcy (albo zostać na dłużej!). Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-11-07 14:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LUBISZ ZYCIE Z ADRENALINA ZATRUDNIJ SIE DO NAJLEPSZEJ FIRMY NA RYNKU HOLENDERSKIEJ T en S. Opiekunowie maja wszystko w ........... !!!!!!! Przyjedziesz zarobic a wrocisz z minusem .Mozna nauczyc sie pisac zazalenia i oczywiscie trzeba ubezpieczyc sie w cierpliwosc . A jak chcesz sie odwolac to Lancuchem na dziurawym parkingu !!!! W Polsce obiecuja prace i godne warunki a przyjezdzajac do Holandii zaczyna sie prawdziwa rzeczywistosc. Wszyscy maja szanse sprobowac tego miodu wiec ZAPRASZAM DO HOLANDII . P.S Prosze nie zabierac drogich kosztownosci np. zlota , laptopa itd.
zdjecie uzytkownika
Iga - 2014-11-07 20:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację W Polsce TNS naobiecuje jak jest fajnie i ile mozna zarobić a w rzeczywistości jest inaczej i nie chodzi tu tylko o pracę w Holandii ale i w Niemczech.Mąz jak sie przyjmował 2 lata temu to obiecali mu 8 euro na godz. a nie ma nawet 7, a i z urlopami leca sobie w kulki sama mam na to wszystko nerwy.Jak mozna pracownikowi nie dać urlopu który mu się nalezy tylko wysyłać na bezpłatne.Mam nadzieje ze ktoś z pracowników TNS to wyjaśni bo ludzie zaczynają coraz głosniej o tym mówic.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-11-10 17:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TNS to kłamcy. Jeśli się nie odzywasz i nie walczysz o swoje to jest dobrze, ale sprobuj się odezwac to od razu tracisz prace, a firma w której pracowales dostaje wiadomość, ze rzekomo pojechales do polski.
zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-11-12 10:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze odmawiał wam pracy dla nich. Długo pracowalem dla tnsu, ale miałem stało prace i fajne mieszkanie, ale chyba po prostu miałem szczęście i mi się udało, bo wszyscy narzekają i maja racje - kontakt z opiekunami żaden no chyba ze oni czegoś chcą to nawet w niedziele wieczorem zadzwonia, Solarisy - wszystko pokrecone i niczego nie idzie się doliczyć, umowy dziwnie automatycznie się przedłużają, ale jak kilka razy nie było kasy na kącie to pani z biura twierdziala, ze trzeba nowa umowę podpisać. Ten ich hotel i kamping to jedna wielka melina - miałem okazje kilka razy widzieć co się tam dzieje. Szkoda badać, brak słów!!
zdjecie uzytkownika
tuba - 2014-11-14 12:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak jest w pracy dawanej przez T&S Group ale w wielu podobnych było tak że raz się pracowało cały tydzień a raz jeden dzień w tygodniu. obowiązkowo przynajmniej było wypłacane postojowe i człowiek stratny nie był. a jak ta sytuacja wygląda z systematycznością pracy w T&S Group?zależy mi też na dobrej opiece opiekunów
zdjecie uzytkownika
tamaraim - 2014-11-18 15:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli chodzi o opiekunow to zostawiala wiele do zyczenia ale jest tam jedna kobieta na ktora mozna liczyc jest zawsze dostepna i pomaga uwierzcie mi pracowalem dla wielu bior w Holandii ale pierwszy raz poczulem ze komus na mnie zalezy .Pracuje dla tns od prawie dwoch lat i odkad ona sie pojawila zaczalem wierzyc w sens istnienia tego biora a bylem juz na granicy odejscia !Sa niejasnosci jak wszedziemi ale mozna to rozwiazac .Duza przeszkoda jest brak komunikacji nie oszukujmy sie !Kazdy jest mocny w swoim gronie a tak w rzeczywistosci to wiekszosc nie ma zielonego pojecia jak zalatwic prosta rzecz !Prosta rzecz wyplata nie wplynela w piatek dzwonie oczywiscie nikt nie odbiera krew mi sie gotuje ale nie ide za tlumem i nie dostaje na zlosc wszystkim biegunki w poniedzialek co jest bardzo popularne tylko odbieram ja w poniedzialek i pracuje normalnie dalej . Jeszcze zadne moje zazalenie nie zostalo bez echa kazdy problem potrafilem rozwiazac i zyje normalnie !Jak czlowiek a co w tej Polsce ?Co od niej dostaliscie ?bo ja same kopy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za prace ponad sily 2000zl zaplacilem za mieszkanie prad gaz i pozyczalem na pampersy dla dziecka bo o dziwo moja zona dostala oferte pracy za 650zl na miesiac !!!!!OD ZARAZ !!!!Mam tu prace szanuje ja i zapracowalem na szacunek dla mnie TNS mi pomogl i stanalem na nogi !Ps.Tu przynajmniej mam pieniadze bo wczesniej pracowalem dla wielkiego holenderskiego przedsiebiorcy ale zapomnial w jakis dziwny sposob o moich kilku wyplatach a konczylo sie na zaliczkach po 200euro to byl koszmar prawie znalazlem sie na ulicy !Nauczylem sie jednego nigdy juz nie poslucham falszywych doradcow a na pewno nie tych ktorych co drugie slowo jest cenzurowane !!!!!NIE NAWIDZE CIE POLSKO!!!!!!!!!!!!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-20
Żródło: Gowork.pl
Waalwijk
( )
Pracownik produkcji Miejsce pracy: Tilburg Obowiązki: pakowanie gotowych  mrożonych produktów, tj. wafle, gofry, snacki, czasami ciasta/ciasteczka, etykietowanie kartonów przekładanie kartonów do większych skrzynek układanie skrzynek na palety obsługa maszyn
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-11-18 16:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam dla tej firmy w HOLANDI przez 6miesiecy potem byla redukcja dali mnie do innej i tam zostalam bo moj pracodawca powiedzial ze jest ze mnie zadowolony w tej chwili pracuje w mojej firme tylko kilka osob ale sa momenty ze jest nas ok 20 wszystko zalezy od popytu na pracownikow w danym momencie wiadomo okres zimowy nie jest idealny ale jak ktos sie zaczepi to mozna jakos przeczekac a w sezonie to i w sobote takze nie ma tragedii ja wyjechalam troche po omacku ale jakos dalam rade i jestem z tego dumna no moze brakuje mi tylko rodziny i tych swiat bo jest tak ze nieraz trzeba zostac ale to pytanie juz mi zadal moj przelozony no wiadomo nieraz ciezko ale wole zostac i pojechac po mowym roku bo niestety ale to zwieksza szanse
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-11-18 16:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hello opine juz dodalam pracuje mam prace nie narzekam tylko jedno mnie trapi co sie stanie w 2064 bo juz nie wiem czy mam szukac innej firmy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x