Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: T&S Group


Oceniono 200 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
T&S Group
Krakowska 31
45-018 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-07-15 18:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam prawo jazdy czasowe na 10 lat, ale spelniam reszte wymagan do pracy przy sortowaniu odziezy, nawet mam certyfikat z angielskeigo zrobiony. niech ktos da znac czy prawko z PL sie nada.
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-18 22:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa oferty dla par ale albo ty albo chłopak pracuje max 2 dni aby zarobic dla nich an domek i ubezpieczenie. Nie słuchajcie tych przemiłych bab z biura.Żadna agencja nie ma tylu negatywnych opinii.!!!!! I jeszcze wywieszają jakieś beznadziejne banery po Opolu i sieją reklamę bo ludzi nie ma do pracy.To biuro powinno sie nazywać biurem turystycznym a nie biurem pracy ja w ciagu meisiaca zarobiłam 5 euro na czysto. tak wyglądał moj przelew! Mogli i do reki dać ten żałosny papierek, a nie taki gruby przelew mi na konto przelewać.Jak ktoś nie ma kasy na powrót to współczuję.Ja akurat kupiłam bilety w dwie strony.Koleżanka zamiast pracy na kanapkach wylądowała na sortowaniu śmieci,gdzie na tasmie leciały pampersy podpaski, szczury i inne ciekawe rzeczy, wytrzymała tam dwa dni.Po czym siedziała tak ja ja w domu bo ponoć dla takich widzi mi sie nie ma pracy!!! ŻAL , ODRADZAM, SZKODA KASY.wróciłam z minusowym kontem.
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-18 23:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o zakwaterowywanie z filmiku, nic sie nie zmieniło. filmik oddaje prawde Droomgaru i budgalo parku z T&S.
zdjecie uzytkownika
Tyraj & Spier**laj - 2014-07-22 13:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż więcej powiedzieć. nie polecam. Pracowałem w T&S 4 miesiące, nie dość, że menedżer wchodził do mojego pokoju podczas mojej nieobecności i podkradał, to zostałem niesłusznie oskarżony o urządzanie libacji alkoholowych na terenie domku (podczas gdy byłem na urlopie w Niemczech). Do tego koszty utrzymania i warunki... Można trafić lepiej jeśli chodzi o biuro pośrednictwa. Właściwie nawet na ślepo można trafić lepiej.
Podsumowując płace za zakwaterowanie są zbyt wysokie, pracownicy, menedżerzy i koordynatorzy to osoby niekompetentne, ponadto na początku dostałem ofertę pracy przy składaniu klimatyzatorów, ale gdy przyjechałem na miejsce okazało się, że byłem planowany na recykling odpadów na taśmie produkcyjnej (co prawda ta praca okazała się najlepszym aspektem współpracy z T&S) do tego po dojechaniu na miejsce zakwaterowanie dostałem do podpisania plik nowych umów (umowy podpisane przez internet są nieaktualne) pracownik zostaje postawiony przed trybem dokonanym i musi zgodzić się na warunki z nowej umowy albo się pożegnać. Do tego kwestia płacy... Osoba kontaktowa która przedstawia oferty nastawia nas na zarobki rzędu 1500-1900 euro podczas gdy wynosi ona 1000-1200. I to chyba na tyle moim skromnym zdaniem. Tak więc pozdrawiam i zapraszam na kolejne libacje na świniarni! A.
zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-07-22 17:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krysia - 2014-07-18 22:57:52]:
Siemanko, pojawiła się oferta na operatora wózków zaciskowych clamp truck, akurat tak sie sklada ze robilem na nich w Belgii wczesniej, ale rynku niemieckiego pod tym katem nie znam w ogole. napiszczie jak mozecie o to czy ta praca jest faktycznie tak ciezka i do czego mi sie przyda koniecznie ten angielki bo tutaj moge nie przejsc rekrutacji. znam niemiecki dosc dobrze po tej Belgii, ale angielski to tyle co po szkole pamietam. prosze kogos o odpowiedz a nie pisanie o tym jak jest ciezko w takiej pracy. kazdy dobrze wie, ze jedzie do ciezkiej pracy, ja zawsze takim wiecznie narzekajacym w internecie radze zeby poszli do podobnej pracy w Polsce to by zobaczyli co sie bardziej oplaca - wyjazd i praca za euro czy siedzenie w podobnej pracy w Polsce, gdzei trzeba sie narobic duzo duzo bardziej.
zdjecie uzytkownika
cris6 - 2014-07-28 18:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie jest najlepszy wybór. Za miesiąc pracy ( ciężkiej) w piekarni zarobiłam 600 euro, a po odliczeniu kosztów na wypłatę 6 euro. Jeśli kogoś to satysfakcjonuje, polecam
zdjecie uzytkownika
Dziama - 2014-07-29 16:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, wróciłam tydziłeń temu, zostałam wyrzucona z pracy, ponieważ rzekomo odmówiłam pracy (dojazd do pracy i z pracy trwał 5h, praca trwała 4- 30minut przerwy + 3h czekania na kantynie na busa) zarobek 20euro- 5 za dojazd a nie ma Cię w domu 13h . Wychodzi to jakieś 1,5 złotego na h. Nawet w Polsce nie przyszłoby do głowy komuś tyle zapłacić a firma tns załatwiła i mi właśnie taką super pracę. Ogónie wiecznie wolne, z nikim nie można nic załatwić- opiekunki nie odbierają telefonów, camping menagerowie albo są nawalenie, albgo nic nie wiedzą, planista gdy do niego zadzwonisz że już kilka dni siedzisz na stand by powie Ci 'a co Pani myśli, że Pani jedna siedzi na stand by'... Nie polecam tej firmy w 100% jest beznadziejna, zamiast się wzbogacić, przyjedziecie na minusie.
zdjecie uzytkownika
Bsgjhw - 2014-07-30 12:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radzę złożyć grupowy pozew do państwowej inspekcji pracy i domagać się swoich praw na drodze sądowej.
(usunięte przez administratora) Adres:
OIP Opole
ul. Oleska 121 „C”
e-mail
kancelaria@opole.pip.gov.pl
45-231 Opole

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2014-07-31 10:01:24 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krysia - 2014-07-18 22:57:52]:
Internautka Krysia pisze, że „żadna agencja nie ma tylu negatywnych opinii”. Nasza agencja jest jedną z najprężniejszych i największych. Z oferty T&S-u korzysta bardzo wielu ludzi, a - jak w każdej branży - nie można mieć tylko klientów zadowolonych. W 2012 roku zewnętrzna firma przeprowadziła dla nas ankietę wśród pracowników, którzy właśnie wrócili z Holandii. Jednym z wątków były wynagrodzenia, temat bardzo delikatny na który Polacy bez względu na zawód zwykli narzekać. 30% oceniło wynagrodzenie jako bardzo dobre, a 33% jako dobre. Jeśli dorzucić do tego także sporą ilość odpowiedzi „zadowalających”, okazuje się, że w pracy tymczasowej da się zarobić. Pozdrawiamy i dziękujemy za opinię
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2014-07-31 13:32:21 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin - 2014-07-15 18:08:51]:
Oczywiście, że się nada. Prawo jazdy wydane w UE jest obowiązującym dokumentem w każdym kraju wspólnoty. Polski dokument jest ważny w Holandii tak samo jak w Polsce lub Niemczech. Oczywiście, jeśli ktoś ma zamiar zostać w Holandii na stałe, wtedy wato wyrobić prawo jazdy holenderskie (ułatwia to sprawy ubezpieczeniowe). Sam dokument w pracy przy sortowaniu odzieży nie jest zresztą koniecznością, a umiejętnością mile widzianą:)
Oferty Pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: Gowork.pl
Tilburg
( )
Operator wózków zaciskowych clamp-truck Miejsce pracy: Tilburg Obowiązki: obsługa wózków zaciskowych - "clapm truck" w magazynie ze sprzętem elektronicznym praca ze skanerem, przewożenie wózkiem przesyłek/zamówień między działami, zbieranie
zdjecie uzytkownika
Kama - 2014-07-31 16:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-07-31 16:24:02]:
Witam,
Pracowałam na sortowaniu ubrań w Polsce. Czy trzeba znać język? Nie wierzę.że tysiące Polaków pracujących za granicą znało wszystkie języki.To nie jest możliwe. Obcokrajowcy naszego języka również nie znają. Szukam uczciwej pracy, sezonowej lub na produkcji z polskimi koordynatorami a języka najlepiej w praktyce się nauczyć na miejscu. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Krysia do t&s - 2014-08-01 23:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tu widze tyle negatywnych opinii ze sami juz tego nie ogarniacie, bronicie stołkow bo dobrze wam siedziec w biurze i klamac ludzi jak super zarobia a tak na prawde beda siedziec w oczekiwaniu na telefon od koordynatora.taka pręzna firma a bronicie forum na goworku aby ktos dal sie nabrac kolejny raz na wyjazd.zenada !wejdzie sobie do konkurencji jak eu people lub pran maja 1,2 opinie na rok negatywne , wasza firma 1-2dziennie jest roznica?
zdjecie uzytkownika
deroo - 2014-08-07 21:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do mnie już drugi tydzień z rzędu wysłali sms o treści "szukasz pracy w Holandii? mamy dla ciebie ofertę, zadzwoń!". Dla mnie już to jest podejrzane. Normalne biuro, po pierwsze, zadzwoniło by samo. Po drugie - skoro tak na siłę szukają pracowników i, jak widać, ciągle mają zapotrzebowanie, to jednak musi być coś na rzeczy z tymi przekrętami z ich strony. Przez dobre i uczciwe biuro trudno znaleźć pracę, a przez oszustów nikt jechać nie chce, więc nie dziwię się, że ciągle szukają chętnych i zdesperowanych ludzi. Dobrze, że wszedłem na tą stronę i przeczytałem komentarze.
zdjecie uzytkownika
nie podaruję - 2014-08-07 22:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem od czego by tu zacząć... kilka dni temu właśnie skończyłem współprace z tą niby "firmą". rozliczenia nie dostalem do tej pory! wielka pani manager patrycja nie śmie nawet odebrać telefonu! zakwaterowanie jakie proponuje tns nie spełnia podstawowych standardów(robaki, sypiące sie ściany, zepsute krany w zlewach, popleśniałe domki które niby były niedawno remontowane) i za to wszystko odciągaja prawie 400euro/msc! zdecydowanie odradzam każdemu! w tej chwili zebrała się już grupa osób do pozwu zbiorowego! jeśli ktoś jest chętny do dołączenia się do pozwu zapraszam do kontaktu na maila: karolina16.16@tlen.pl! mamy sporo dowodów przeciw firmie(maile, smsy, zdjęcia, dokumenty) które według kancelarii prawniczej wystarczą aby uzyskać od tns spore odszkodowania! NIE PODARUJE!!!!
zdjecie uzytkownika
sky32 - 2014-08-09 15:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemnako. Tak sobie siedzę i czytam te opinie i aż mi się w tyłku gotuje jacy jesteście bezradni. Nie obraźcie się, ale wystarczy trochę pomyśleć. Do cholery kupcie sobie program do nauki j.angielskiego (Euro+) jest najlepszy, wystarczy poświęcić 2 godziny dziennie na naukę. Przez rok opanujecie materiał do tego stopnia, że z powodzeniem wyjedziecie sobie sami i znajdziecie pracę na własną rękę. Fajnie jak ktoś ma pracę w Polsce tak jak ja, nie są to kokosy ale jestem w stanie odłożyć trochę kasy. I patrzcie... bierzecie 2.000 złotych małej pożyczki w banku w miarę niskim oprocentowaniem. 4.500 tysiąca złotych w kieszeń, świetnie opanowany język angielski. Bilet, kierunek: Irlandia. Poczytajcie sobie w internecie jak łatwo wynająć pokój jednoosobowy z pełnym wyposażeniem za 400 Euro na miesiąc. Pokój w którym jesteście sami, macie trochę prywatności, luzu i przestrzeni, nikt wam nie chrapie pod nosem i nie robi imprez za ścianą. ja daje sobie miesiąc na znalezienie pracy w Irlandii. Dobrze, że jest tutaj siostra ze szfagrem, zawsze jakaś pomoc w razie krótkiego kryzysu, nie patrzcie na Holandię, jest tyle piękniejszych krajów w których możecie się osiedlić i znaleźć pracę. I przede wszystkim dobrze zarabiać. Polskie Agencję pracy w NL wycisną z Was ostatnie krople potu, z was maja kasę. Nie liczcie na luksusy, bo takich nie ma. Byłem 2 lata temu w NL przez Polską agencję, której nazwy nie będę wymieniał i wiecie co? DNO!!! przez duże "O" więc ludzie miejcie trochę oleju w głowie i nie idźcie na łatwiznę... nie wszystko w życiu przychodzi tak łatwo. Pozdrawiam wszystkich kumatych emigrantów :)) powodzenia!!!
zdjecie uzytkownika
kumaty - 2014-08-09 15:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nie podaruję - 2014-08-07 22:20:37]:
Dzięki Karolinko za ten post. Miałem dzwonić w poniedziałek do tej firmy. Miałem propozycję wyjazdu w następny weekend na inwentaryzację. Odpuszczam sobie, zdecydowanie.
zdjecie uzytkownika
kumaty - 2014-08-09 15:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [deroo - 2014-08-07 21:43:37]:
Do Mnie też sms a wysłali :)) Brak profesjonalizmu! Pod każdym względem.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-10 11:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zdecydowanie odradzam wyjazdu przez tns! na początku mieszkałem w Ter Aar w bungalu, mieszkaliśmy w 6 osób na domku z czego jedna spała w tym niby salonie(salon z aneksem) i za to wszystko liczą sobie 92,5 euro na tydzień! potem przenieśli nas pod rotterdam wcale lepiej nie było(ginęły nam rzeczy po niezapowiedzianych kontrolach)! uważajcie także z kim i o czym rozmawiacie, tns ma konfidentów wśród pracowników(podkupują sobie ludzi)! moi dobrzy znajomi wyrabiali w miesiącu nawet po 190-200h za co otrzymywali w sumie po 900euro wypłaty(zaliczki plus końcowe rozliczenie), śmiech na sali! OSZUŚCI!!! ludzie dołączajcie do zbiorowego pozwu i zróbmy porządek z tą niby agencją pracy! a osobiście chce dopilnować żeby pierwsza na zbity pysk wyleciała menadżer patrycja!!!
zdjecie uzytkownika
shdsha - 2014-08-10 15:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sky32 - 2014-08-09 15:11:14]:
Złote rady zachowaj dla siebie, nie każdy ma pomocną rodzinę, która pomoże za granicą w razie kryzysu. A jechanie w ciemno za granicę, nawet z niezłą znajomością języka to i tak najczęściej samobójstwo. Jeśli ktoś liczy na pomoc ludzi dobrej woli i na to, że i w Irlandii może być lepiej bo się trafi jakiś fajny szef-Irlandczyk który zatrudni emigranta z Europy Wschodniej, to się może nieźle przeliczyć. Po miesiącu wrócisz z niczym.
zdjecie uzytkownika
sky32 - 2014-08-12 17:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shdsha - 2014-08-10 15:26:20]:
stary, chciałem pomóc. Nie podnoś sobie ciśnienia ;)
zdjecie uzytkownika
studentka - 2014-08-13 14:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Jak wygląda praca przy inwetaryzacji? Chcę sobie dorobić bo chyba wezmę dziekankę na moim kierunku. Jestem na drugim roku pedagogiki na Uniwesytecie Opolskim, ale trochę żałuję w ogóle że zaczęłam te studia. napiszcie proszę jak wygląda specyfika takiego liczenia, bo sama oferta wydaje się być bardzo atrakcyjna. Tym bardziej jak się nie ma zobowiązań i ochotę do pracy to jak sobie policzyłam to można zarobić nawet 2 lub 3 razy więcej niż jest do wyjęcia w Polsce na tego typu pracach. A warunki mieszkalne nie są dla mnie priorytetem. Ważne, aby przywieźć do Polski jak najwięcej pieniędzy i nauczyć się jak najwięcej.
zdjecie uzytkownika
krysia - 2014-08-13 19:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [studentka - 2014-08-13 14:01:03]:
droga studentko nie zawracaj sobie głowy t&sem bo nie przywieziesz nawet 2 euro bedzie ci brakowac na jedzenie.sprawa wyglada tak ze ta firma wykorzystuje ludzi, obiecuja duzo a zarabiasz 3 euro na godzine co tydzien bo na koniec miesiaca ma byc wyrównanie ale najczesciej kazdy jest w plecy tzn ma max 20 euro wyrownania.a w najgorszym wypadku na minusie. bedziesz musiała jeszcze ich spłacic za wynajem mieszkania. tylkko pytanie z czego skoro pracuje sie max 2 dni.ja w jednym tyg miałam 8 H, policz sobie ile zarobisz 8 x 3 = 24 euro i teraz mieszkanie -100 euro ubezpieczenie ok 20 euro dojazd do pracy - 10 euro. no na plus nie wyjdziesz.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-20
Żródło: Gowork.pl
Woerden
( )
Pracownik produkcji serów Obowiązki: praca w fabryce sera obsługa maszyn krojących i pakujących pakowanie sera odwracanie, przenoszenie bloków serowych układanie serów na paletach Wymagania: mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku zna
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2014-08-14 10:42:48 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [deroo - 2014-08-07 21:43:37]:
SMS-y wysyła automat do kandydatów znajdujących się w naszej bazie. W biurze pracuje tylko kilka osób i wykonanie osobnego telefonu do każdego zarejestrowanego byłoby niemożliwością. Co chwilę dostajemy też maile i odbieramy telefony od Holendrów zgłaszających nam zapotrzebowanie na konkretnych pracowników. Dodajcie do tego dużo papierkowej roboty, a będziecie mieli obraz „dynamicznej” sytuacji w biurze:) Czasu nie starcza nawet na przejrzenie wszystkich wpływających na maila CV, w związku z tym prosimy o rejestracje w systemie co znacznie ułatwia nam kontakt z Wami. Obecnie usprawniamy system i dlatego szukamy dodatkowego pracownika/pracownicy. Może ktoś z Was byłby chętny do etatowej pracy w Opolu?:) Informacje na stronie tns-u. Pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
sokol - 2014-08-14 13:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.w polsce w biurze w opolu gwarantowali przy zaladunku i rozladunku opon.mam swoj samochod,przyjechalem okazalo sie ze nastepnego dnia mam wolne.poczekalem,dowiedzialem sie ze umowy daja co tydzien.kolejnego dnia tez mialem wolne.czekam drugi dzien.denerwuje sie bo trzeba ca cos zyc.zakwaterowanie przypominalo mi altane ogrodkowa w dodatku ostro za to kroja podobno.szybko przeprowadzilem sie niedaleko do znajomych. wkurza mnie taki brak kompetencji.poczekam kilka dni jak nie znajda mi pracy to sie pozegnamy.zycie nie konczy sie na t &s.pozdro
Sokol.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski