brak logo

Goliat Janusz Polaszek

Piła

Opinie o Goliat Janusz Polaszek

wykorzystany 2009-10-05 15:34:29
Goliatów było już bardzo wiele, więc trudno ocenić o który chodzi, a widać to po zgłoszeniach działalności; chyba coś nie tak z tą firmą.
Aha, zawsze występuje tam Polaszek plus ktoś i spzoo. Taki mały trik na unikanie czegoś....
1
oburzona 2014-11-05 12:03:01
goliat to wyzysk i jeszcze raz wyzysk wykorzystywanie ludzi do upadłego aż zemdleją i padną na ryj potrzebni tylko jak jest okres św potem spadajcie najgorsza jest tam dyrygentka Bożena br masakryczna kobieta zero umowy i zero tolerancji nie życzę nikomu spotkać jej na swojej drodze wiec jeżeli macie zamiar tam pracować to omijajcie to babsko szerokim łukiem a i na umowy nie ma co liczyć tylko na czarno a potem spadaj jak nie chcesz pracować 15h dziennie
3
bb 2014-11-14 12:48:18
prawda niezłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
bb 2014-11-14 12:51:48
tak nawiasem to pani LENA jest dużo gorsza traktuje pracowników jak niewolników na czarno i akord za stawkę godzinową po prostu jedno wielkie pole niewolników .
1
x 2015-02-21 02:15:40
Praca tam to pomyłka. Jedyną osobą ktora jest tam naprawde uczciwa i w porzadku to wlasnie Pani Lena, gdyby nie ona byloby jeszcze gorzej a Goliat by nie istniał bez niej. W kazdym razie to jest Aushwitz tych czasów.
1
ja 2015-03-28 12:10:22
chwale sobie prace w goliacie, choc zarobki nie sa powalajace to widac ze firma sie rozwija i sa przed nia nowe perspektywy.nie3 ma juz tu wylacznie pracy sezonowej, poszezony asortyment gwarantuje prace przez caly rok. wymieniona p.bozene zastapil phubert ktory ma ciekawe pomysly i nie traktuje ludzi jak niewolnikow a do tego jest mega przystojny :)
xx 2015-04-14 17:41:16
Racja! umów nie dają a za to posądzają jeszcze o kradzież. Codzienne sprawdzanie toreb i czy czasem nie mam czegoś w gaciach... Lepiej niech sprawdzą kogoś kto na prawdę wyniósł już pół goliatu!!!
1
ryczka 2015-07-23 12:43:22
słuchajcie ludki, miałam okazje kiedyś pracować w Goliacie i do tej pory bardzo dobrze wspominam ten czas, szczególnie właścicieli,którzy do tej pory się nie zmienili, przyjemni ludzie.
Wspomnianą Bożene również znam, gdyż pracowałyśmy razem - była normalna. A Pan Piotr pracuje?
Ludzie przecież nie musicie pracować w tym miejscu, każdy ma prawo wyboru a sezonowość w firmie nie jest chyba czymś niespotykanym. Może zmieńcie perspektywę patrzenia i cieszcie się z tego, że mogliście jakiekolwiek pieniądze zarobić. Pozdrawiam Ewa R
aleks 2016-05-20 09:03:37
spotkałem oferty pracy w firmie Goliat Janusz Polaszek i wiem, że zajmują się od 1989 roku produkcją dekoracji bożonarodzeniowych. Zastanawiam się @mikron czy praca u nich jest przez cały rok, czy tylko sezonowo??
1
marian 2016-11-04 08:57:48
Zdecydowanie nie polecam! Traktują ludzi jak śmieci. Wykorzystają Cię w 100% a później wyrzuca jak starą zabawkę. Zarobki też mizerne jak na czarno. Niestety wykorzystują tam wszystkich biednych ludzi którzy nie mają gdzie znaleźć pracy,nie wspomne o tym że pracuje tam dużo osób starszych. Pani Ewa jest bardzo bezczelna i arogancka! Zdecydowanie Auschwitz.
3
rydzio 2016-11-23 11:20:49
Zdecydowanie nikomu nie polecam,mam przykre doświadczenia z tą firmą. Brak umów to druga sprawa.
Zostaw swoją opinię o Goliat Janusz Polaszek - Piła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Goliat Janusz Polaszek