Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-01-28 12:49:26 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o TESCO - koszalin - TESCO spolka z o.o.. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-04-02 17:39:59 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-01-28 12:49:26

praca w tesco koszalin to koszmar.jeden dyrektor na jednego pracownika
anonim - 2009-06-22 15:11:11 odpowiedz | cytuj
Nigdy nie podjąłbym pracy w Tesco.Panuje ogromny bałagan,więcej
kierowników niż pracowników,mało tego ludzie pracują za marne pare groszy a im wciąż zle.Nie wiem,jak długo ludzie dadzą sie tak wykorzystywać,praca w Tesco to koszmar.
Neonek - 2010-02-17 17:54:07 odpowiedz | cytuj
Praca w Tesco to ostateczność, nie polecam. Anonim ma rację kto wstanie ten rządzi, dla ludzi tam nie ma szacunku. Kupa wariatów którzy zjedli rozumy, tacy ludzie rządzą w Tesco.
łuki - 2010-06-21 14:13:41 odpowiedz | cytuj
Nigdy nigdy NIGDY nie podejmujcie tam pracy, sami wariaci i fałszywi ludzie. Zero szacunku i w dodatku chyba każdy ma zółte papiery!!!!
Magda28 - 2010-07-15 22:50:26 odpowiedz | cytuj
Ja się zastanawiam gdzie tutaj jest PIP??? Ktoś moim skromnym zdaniem powinien zainteresować się kwalifikacjami zawodowymi i wykształceniem kadry kierowniczej. Z tego co mi wiadomo pracują tam ludzie którzy kiedyś rozłożyli Hippo market w Koszalinie???
małgorzata - 2010-07-15 23:22:52 odpowiedz | cytuj
W Tesco wystarczy przyjrzeć się dokładnie minom i brakiem entuzjazmu u pracowników. Ludzie pracują, bo wiadomo jaka jest sytuacja na koszalińskim rynku pracy. Zadowoleni chadzają tylko panowie w garniturach... Ciekawe dlaczego...?
ala - 2010-07-19 15:11:50 odpowiedz | cytuj
fakt,tam kadra to przypadek,wszystkie swoje ulomnosci zwalaja na zwyklego pracownika,palenie w miejscach zakazanych na terenie forum to regula-gdzie kary dyrekcji forum,gdzie kary maczo ,,rudego,,
bb - 2010-08-27 09:25:26 odpowiedz | cytuj
ZZ a co śledzisz ich ? :)
Bardzo Zły - 2010-08-29 05:23:49 odpowiedz | cytuj
Może trochę języka polskiego łykniecie i zaczniecie pisać poprawnie.... bo was to tylko do Tesco puścić można:D
kminka - 2010-09-01 17:05:52 odpowiedz | cytuj
fakt..wyksztalcenie kadry kierowniczej,ich podejscie do zwyklego pracownika jest żałosne..a najgorsze sa osoby ,ktore panicznie boja sie o swoje stołki..udaja ze umieją wiecej niz naprawde umieja..
lolka - 2010-09-01 20:32:59 odpowiedz | cytuj
tak tesco to koszmar .kadra kierownicza to w wiekszosci nieporozumienie z kierownika magazynu mozna zostac kierownikiem audytow ha ha . :/pracownicy nie sa szanowani a przeciez to oni zapieprzaja na całe kierownictwo.ubierze taki jeden z drugim garnitur i panisko a słoma z butów wystaje i gnojowa na kilometr czuc.SZKODA MI TYCH PRACOWNIKÓW.zmienic połowe kierownikow
prawda - 2010-09-01 20:44:17 odpowiedz | cytuj
ciekawe dlaczego regionalny na to nie reaguje moze ktos z krakowa to przeczyta a moze do anglii napisac?????????????
steward - 2010-09-02 10:08:45 odpowiedz | cytuj
osoby ktore nie maja kompetencji tak wlasnie sie zachowuja,rykiem,obrazaniem,kapowaniem,awanse z tego co widze sa po ukladach,a to juz smierdzi padlina i brakiem szacunku pracownikow,ciekawe co tam robi osoba odpowiedzialna za bezpieczenstwo ,bo taka winna byc.ale pewnie niema.
aktual - 2010-09-02 10:36:21 odpowiedz | cytuj
zeby to wyczyscic,trzeba przez 1 godzine nie podjac pracy,maja pozamiatane wszyscy kierownicy,menager psia mac..twu.brak wiedzy o planach pracowniczych ich wysadza z tronow,i wroci usmiech i radosc pracy
mona - 2010-09-03 07:06:02 odpowiedz | cytuj
tak wystarczy zeby ludzie zaczeli sie troche bardziej buntowac i walczyc o swoje ,bo to przeciez pracownik pracuje a pochwały zbiera kto?własnie .nie moze tak byc.marne grosze zarabiamy w porownaniu do panow w garniturkach .niektorzy jak ida do pracy to przed wyjsciem łykaja tabletki na uspokojenie zeby przetrwac te 8 g.zenada
Pracownik - 2010-09-03 07:55:47 odpowiedz | cytuj
Regionalny nie reaguje na poczynania dyrektora i braku kompetencji oraz prywaty w Tesco Koszalin dlatego, że to dwaj najlepsi koledzy i jeden osłania drugiego. Jedyna słuszna interwencja może być tylko w Krakowie, omijając regionalnego który jest w komitywie z dyrektorem.
cicia - 2010-09-03 10:08:39 odpowiedz | cytuj
22 wrzesnia planowany jest strajk hipermarketow w polsce,-place,atmosfera,wrunki pracy itd.moze przylaczymy sie tz,,wloski,,-wolne obslugiwanie -czyli mniej skanowania-to ich trafi.
gaga - 2010-09-03 13:37:19 odpowiedz | cytuj
tak tak ludzie zastrajkujmy ,nie dajmy sie ,w koncu my tez chcemy zyc tak?niech w koncu nas zaczna szanowac i doceniac
gutek - 2010-09-03 13:41:09 odpowiedz | cytuj
jedno tylko powiem atmosfera jest w tesco smieszna ,jak widze tych ktorych tu opisano to ledwo powstrzymuje sie od smiechu.kierownicy chodza zmieszani a pracownicy brechaja po katach ze smiechu .ale prawda jest taka i niech krakow cos poradzi
zosia - 2010-09-04 16:53:17 odpowiedz | cytuj
jak ci sie taka praca nie podoba to zmien , nie narzekaj i nie oczerniaj innych ludzi ,to świadczy o was jacy puści jestescie
Pracownik - 2010-09-05 15:08:09 odpowiedz | cytuj
Najbardziej pusta to jest zosia:D ale cieszymy się że doceniasz pracę w Tesco w tak doborowym towarzystwie, mamy nadzieje że tak będzie Ci się pracowało do końca życia:-)
pracownik - 2010-09-05 17:07:14 odpowiedz | cytuj
Droga zosiu ty sie cieszysz bo pewnie masz dwojke z przodu ,bo nie wierze ze tak napisal zwykly pracownik .ciesz sie poki mozesz bo my pracownicy mamy nadzieje ze wpadnie jakas bomba i rozsadzi to całe towarzystwo
zosia - 2010-09-05 18:20:36 odpowiedz | cytuj
TWÓJ BŁAD NIE MAM 2 Z PRZODU WIDZE CO SIE DZIEJE A WLASNIE TAKICH JAK TY TO OSOBISCIE JAKBYM MOGLA TO ODRAZU BYM ZWOLNILA JAK CI NIE ODPOWIADA PRACA W TESCO TO IDZ DO MATMAXA MOZE TAM SIE NADASZ
megi - 2010-09-05 20:38:38 odpowiedz | cytuj
dajcie już spokój,praca jak każda inna W każdym zakładzie pracy są dobrzy i źli ludzie Obowiązki mimo wszystko wszyscy musimy wykonywać,bo za to przecież bierzemy szmal( jaki by nie był,to zawsze więcej niż zasiłek) A kluczową sprawą jest atmosfera ,którą sami musimy sobie stworzyć bo nikt z zewnątrz nam w tym nie pomoże,więc przestańmy obrzucać się błotem tylko pokarzmy, że u "NAS" jest innaczej-LEPIEJ!!!!!
x