brak logo

TESCO

Koszalin

Opinie o TESCO

Neonek 2010-09-06 11:49:59
Droga (usunięte przez administratora) większości pracownikom praca się podoba, ale traktowanie oraz atmosfera w pracy jest okropna, pracownicy pracują za trzy osoby, to niestety na dłuższą metę nie jest dobre, ponieważ pracownik staje się bardziej nerwowy i mniej efektywny i wydajny w pracy. Atmosfera w Tesco jest bardzo stresująca. Zosiu teraz parę słów do Ciebie: mam wrażenie, że jesteś osobą, która jest kierownikiem albo pracownikiem który w tej chwili sprzedaje swoją koleżankę z pracy.
jol 2010-09-06 15:29:45
co (usunięte przez administratora) uwazasz ze w matmaxie to pracuja gorsi albo inni ludzie,widac ze nie szanujesz ludzi ,tam sie bardzo ciezko pracuje .ty na bank to jakis kierownik zadufany bez szaunku dla innych,jednego dnia bys w matmaxie nie wytrzymała bo tam sie ciezko pracuje
Neonek 2010-09-06 18:43:45
Jol masz rację, Zosia nie docenia ludzi a i pojęcia nie ma na jakich warunkach pracują osoby zatrudnione w firmie sprzątającej, a poza tym żadna praca nie hańbi. (usunięte przez administratora) może trzeba ciebie z mopem przegonić wtedy zmienisz zdanie
jol 2010-09-06 19:11:21
masz racje zadna praca nie hańbi,ja osobiscie bardzo szanuje prace firmy sprzatajacej ,bo to naprawde ciezka praca ,jesli ktos nie ma pojecia to niech nie wypowiada sie na ten temat i juz.a pracownicy tesco droga zosiu to nie narzekaja na sama prace w tesco tylko na atmosfere jaka tam panuje.chca szacunku ze strony kadry kierowniczej,jak człowiek bedzie dla człowieka czlowiekiem to bedzie ok.krzykiem i rozkazem,pogardą to niczego sie nie załatwi.zadowolony pracownik to dobry pracownik .jesli chodzi o zarobki to niezaciekawie ale tak jak ktos juz napisal lepsze niz zasiłek.pracujemy bo musimy z czegos zyc.
racja 2010-09-06 21:00:13
atmosfera fakt nieciekawa ale jakas praca jest nic na to nie poradzimy
zosia 2010-09-06 21:03:59
kierownik ?hmmm.. ciekawi co ? zastanów sie co piszesz kolezanek nie sprzedaje wrecz pszeciwnie co ci bede pisac juz rece opadaja jednym slowem zobaczymy moze cos sie zmieni kiedys drogi neonku
zosia 2010-09-06 21:06:46
nie uwazam ze w matmaxie gorsi pracuja sa ruwni z nami poprostu pszenosnie napisane bylo idz do matmaxa to zadna obraza czytac uwaznie
sylwia 2010-09-10 11:35:26
ale jak ktos sie nie odezwie na temat atmosfery panujacej w naszym tesco to nic sie nie zmieni a przeciez kazdemu z nas zwyklych pracownikow zalezy na tym zeby praca ktora wykonujemy czy to w dkc czy na tekstyliach czy nawet w madmaxie byla doceniana bo w koncu to my [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie nasze szanowne kierownictwo chociaz jeden z seniorow tez czesto sam towaruje dzial ktory do niego nalezy ale gdzie praca reszty kierownictwa? Oni tylko sa posrednikami miedzy nami a dyrektorem ktory tylko mowi imco jest dobrze a co zle i zeby to naprawili a ci seniorzy tylko nam przekazuja ta informacje i sie czepiaja ze zle zrobiles/as ale sami palcem nie kiwna zeby bylo dobrze i obawiam sie ze to sie nie zmieni zbyt szybko. Wiec caly czas zmierzam tylko do tego zeby zaczeto doceniac i szanowac nas oraz nasza prace bo my na to zaslugujemy bardziej niz ci tzw. Seniorzy posrednicy.
mania 2010-09-10 12:09:48
czytam,i niewierze,co za problemy macie,funkcjonuje cos takiego jak pozew zbiorowy,wystarczy podpisac-a wszystkich nie zwolnia,bo to juz mobing ewentualnie nekanie/karane/,powiadomic solidarnosc 80,o blokowaniu zalozenia zwiazku przez dyrekcje,dokumentowac przejawy (usunięte przez administratora),norm jakie winien spelniac pracownik,godzin ,interweniowac w kadrach,zadac pisemnych wyjasnien-w razie odmowy informowac pip,nie bac sie-w jednosci sila.Kazdy przejaw wymuszania zmiany decyzji,zastraszanie-macie w kazdym sadzie wygrane.kontrola wewnetrzne nic nie wykrywaja,czyli cos maja do ukrycia
Niunia33 2010-09-13 20:51:57
Mówicie na temat (usunięte przez administratora),tak naprawdę jej nie znając...Ta kobieta jest wzorem Kierownika. Jestem osoba niezależną w tej chwili,ale kiedyś miałam przyjemność z nią współpracować i powiem szczerze,że ktoś kto pisze takie rzeczy na jej temat nie ma bladego pojęcia,jakie bogate i wrażliwe wnętrze ma ta dziewczyna...A tak na marginesie,Ci którzy piszą te opinie,najpierw niech popracują nad swoją ortografią,ponieważ żenujące jest czytanie tych wypowiedzi z takimi błędami,z którymi tak naprawdę otaczamy się na porządku dziennym...Pozdrawiam...
ktos 2010-09-14 15:52:18
nie wiem co wam daje takie bzdetne pisanie i najezdzanie na pozadne osoby takie jak (usunięte przez administratora)???? powiem krotko paracuje tam i nie zauwazylam zeby latala z zepsutym miesem do (usunięte przez administratora) itp.wiec mam prosbe niech kazdy pilnuje swojej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze tak powiem a wszystko bedzie dobrze bo kogos latwo jest oczerniac na forum ale skoro tu jestescie tacy madrzy to dlaczego nie powiedzie tym osoba tego wszystkiego prosto w oczy?!!!
ktos 2010-09-14 16:00:38
ja chcialem powrocic tylko na chwilke do opini na temat mojego kolegi z miesa:) nie dziwie mu sie ani troche ze mogl podac tej pani cos innego niz ona chciala i nawet o 9 rano!!!! skoro przychodzi taka pacjentka i widzi ceny z nazwami pokazujac na karkowke mowi poprosze ten kawalek schabu to przepraszam barzdoale cos jest nie halo!!!! i przy okazji pozdro dla wszystkich za lad):)
hehe 2010-09-16 00:08:38
(usunięte przez administratora) a Ty przez 5 lat nie zauważyłeś ze (usunięte przez administratora) tylko na kase leci? a tu z złoty dyro zarabia spora kaske to i ona penie ma najwyzsza pensje Kadrowej ze wszystkich Tesco w Polsce...
zorro 2010-09-16 07:11:52
widzisz kicia jest takie powiedzenie ;uderz w stół a nozyce sie same odezwa;skoro tak nerwowo reagujesz to jednak mam troche racji ,bo przeciez nie mozesz reczyc za wszystkich.daj na luz
zofia 2010-09-16 09:42:35
bylam na zakupach,w/w sklepie,i bardzo sie zdziwilam jak w radiu ochroniarza uslyszalam krzyki,wulgaryzmy,-brawo, (usunięte przez moderatora) czy nikt nie ma wplywu na ten stan rzeczy,czy niechce,opinie pracownikow sa uzasadnione,w takim stylu praca to koszmar.
Neonek 2010-09-17 19:24:49
hehe tutaj lepiej niż w brukowcu, szkoda tylko że niektóre opinie są cenzurowane i wymazane.
zooo.... 2010-09-19 12:00:42
praca w tesco super sprawa
mikolaj hohohohoho:) 2010-09-21 17:09:12
tak narzekacie na tych ludzi (pracownikow) a ja bym chciala ich pochwalic ostatnio bedac na zakupach w/w markecie stalam w kolejce na drobiu a tam w najlepsze usmiechnieci i weseli ludzie ( dziwne ale byl pan i pani)obsluguja starsza pania. zartowali sobie z nia i oczywiscie ze soba... kobietka podziekowala i do swojej towazyszki mowi ale super obsluga!wiec nie wiem dlaczego tak ludzie narzekaja na obsluge????
kaczaC TA MOJA WYPOWIEDZ BEZ LADU ANI SKLADU CHCE TYLKO POWIEDZIEC ABY TAK DALEJ!!!! bo jezeli sami sie nie beda rozweselac to zglupieja za tymi ladami:)
rozczarowana!!! 2010-09-21 17:19:07
zwracam sie do mikolaja moze akurat trafilas na taka obsluge (fajna) bo ja kiedy bym nie poszla na stoisko drob stoi jakas pani ktora nie powina tam stac!!! ostatnio bedac na zakupach stala ona i (drob) i jakis mlody pan(mieso) widze ze stoi kobieta na stoisku mowie podejde zeby mi podala a ona jakbym byla powietrzem ani dzien dobry ani pocaluj mnie w d....pe!!!! wiec zdenerwowana pytam sie czy moglaby pani mnie obsluzyc a ona do mnie z takim teksem kolega obsuguje no po prostu myslalam ze tam ja rozniose..... co innego zeby jej tam nie bylo ale byla u chlopaka ludzi jak za komuny do gsh-u a ona w najlepsze sobie uklada towar!!!!! moze ktos sie tym zajmie i weznie sie tej pani dokladniej przyjrzy bo takiue osoby jak ona przyczyniaja sie do takich negatywnych opini o tym markecie... a jeszcze lepsza historie mialam z ta pania tydzien wczesnie. kto by nie stalk czy na drobiu czy na miesie zawsze maja rekawiczke czepek i fartuch a ta tymi wlosami miota nad stolami bez rekawiczki i w najlepsze obsluguje przepraszam ale cos jest tu nie tak!!!! wie zwracam sie z prosba do kierownictwa aby sie tym zajela:)))
noniewiem 2010-10-11 10:27:34
przeczytałam poniższe wypowiedzi na pewno nie pójdę do pracy w tesco ,a chciałam bardzo. Zaniosłam cv i na rozmowie kwalifikacyjnej dowiedziałam się WSZYSCY pracoenicy muszą umieć obsługiwać kasę fiskalną od zwykłego pracownika do managera- bo w przypadku zapotrzebowania trzeba "siąść na kasę", nie ważne że ja podejmuję pracę na stanowisku pr. ds kontroli i zapasów. Idąc tym tropem można sie domyśleć, że jak przychodzi co do czego to na pewno żaden manager na kasie nie siada... tylko ja jako nowy pracownik i najmłodszy stażem...
maga 2010-10-11 13:01:12
a jak sobie wyobrazalas prace,to wszystko co jest wypisane to wymysly.wszyscy mieli okazje cos z tym zrobic przy akcji ,,strajk wloski.,, to sie (usunięte przez moderatora) to niech cierpia,wcale mi ich nie zal
Happy pracownik 2010-10-19 19:25:07
maga - 2010-10-11 13:01:12

a jak sobie wyobrazalas prace,to wszystko co jest wypisane to wymysly.wszyscy mieli okazje cos z tym zrobic przy akcji ,,strajk wloski.,, to sie posrali,to niech cierpia,wcale mi ich nie zal

Ja tam kocham TESCO.! I tyle! Mam wypłate 1400 zł. a mój mązż zarabia 4000 zł! Żal mi was ludzie!!!! :P
emma 2010-10-23 21:05:48
tak ,ale musisz wiedziec ze ten ptys nie zwalnia ludzi z pracy ,tylko kaze ich sposcic,-slyszalam,po drugie towary odkladaja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pozniej kupuja,a innych zwalniaja lub policje wzywaja,a (usunięte przez moderatora) robi takie rzeczy,w porozumieniu ochrony i fleszach kamer to ok,wnioski wyciagnij.
................................ 2010-11-12 19:06:15
........szkoda gadać..............
Mich 2011-01-04 15:29:16
(usunięte przez moderatora). Jak przyjeżdza regionalny to oni za to biorą pochwały, pracowników nikt nie docenia już. (usunięte przez moderatora) Pamiętacie akcję rowery rok temu w wakacje, (usunięte przez moderatora) z ochrony nic nie działają. Obejrzyjcie sobie film :
http://www.youtube.com/watch?v=5_-H7ai7sLg
Sam to widziałem, nikt nie zareagował na to to widać jaki sklep.

(usunięte przez moderatora) Nerwicy można dostać

Podsumowanie: W DUPIE MAJĄ KLIENTA I PRACOWNIKÓW !
anonim 2011-05-21 23:41:53
(usunięte przez moderatora) co to za manager który wchodzi na sklep i budzi popłoch wśród pracowników...szok po prostu!!!! Do pracy powinno się iśc z uśmiechem a nie z przymusu!!
1
leszek 2011-06-12 17:04:51
Też was ganiają w tych sklepach,co? Praca w tesco i we wszystkich hipermakietach to przesrane.
Leszek 2011-08-28 20:26:25
Czemu nikt nic nie pisze?
nowy 2011-09-01 19:58:26
witam, dostałem propozycję pracy w tesco na stanowisku kierownika RTV, może mi ktoś przybliżyć jakie są tam warunki pracy i płacy???konkretnie jaką mogę dostać podstawę pensji na tym stanowisku?? byłbym wdzieczny bo po tym co przeczytałem to różnie bywa, dzięki
frida 2011-09-04 22:30:57
masz racje rudy na 102 pracowalam w tesco i bardzo milo go wspominam jako szefa
1
neron 2011-09-26 18:45:06
nowy - 2011-09-01 19:58:26

witam, dostałem propozycję pracy w tesco na stanowisku kierownika RTV, może mi ktoś przybliżyć jakie są tam warunki pracy i płacy???konkretnie jaką mogę dostać podstawę pensji na tym stanowisku?? byłbym wdzieczny bo po tym co przeczytałem to różnie bywa, dzięki

Co to jest skrót RTV? Czyżbyś miał być jakimś kapusiem? Nie powiedzieli ci nic na temat pensji? Nie wiem ile możesz zarabiać. Lepiej daj sobie spokój z tą firmą! (usunięte przez moderatora)
1
Piotr 2013-03-05 18:15:46
Witam. Mam pytanko na jakie wynagrodzenie +/- może liczyć Kierownik obsługi klienta? Z góry dziękuję za odpowiedz Pozdrawiam.
olo 2013-04-19 21:21:28
Sprzedają kosiarki do trawy NAC bez gwarancji bezczelność
fred 2013-05-20 14:37:13
Mam ofertę pracy w Tesco Koszalin na ochronie ( zmiany 12 h )
Da się pracować po 12 godz / dobę ? Jaka jest atmosfera pracowników ochrony
gość 2013-11-30 14:15:15
Byłam wczoraj w tesco w koszalinie na zakupach pani kasjerka była bardzo uprzejma nie wiedziała jak nabić bony czy kupony z clubcard obok szła jakaś pracownica więc się jej grzecznie spytała czy jej pomoże po czym ona odparła naucz się!!!! to skandal po prosu żeby nie pomóc osobie uczącej się chyba zgłoszę to gdzieś wyżej bo mnie to bardzo oburzyło
klient tesco 2014-05-14 22:16:02
Witaj ostatnio byłam na zakupach w Tesco Koszalin myślałam ze mnie szlak trafi jak mnie obsługiwała na stoisku wędliny starsza pani o imnieniu zosia miała plakietke spieszyłam się do pracy chciałam tylko kilka plasterków wędliny a wiec ta pani powiedziała ze mnie nie obsłuży bo musi cos tam układac w ladzie wręcz było nie miło i bardzo nie uprzejma cos tam gadałao sobie pod nosem .A ja spieszyłam się do pracy ,powinni takie osoby już nie pracować w tesco tylko młode osoby miłej i uśmiechnięte .
boguslaw koszalin 2014-06-05 19:46:51
Witam tesco koszalin to obłęd
Zatrudniają ludzi za grosze przez agencję
Za 4.50zl,na godzinę
Zle traktują pracowników przez agencję
Kierownica z warzywami okropnie traktuje ludzi
Jaktak morzna traktować człowieka.
Ci ludzie vplacza iz Ludzi niema ją do pracy
Ale zle traktują osób co
Pracują przez agencję .Właściciele tesco powini
Zmienic na nowych pracowników.
klient 2014-09-25 17:53:11
Witam ostatnio widziałam jak na stoisku mięsnym kierowniczka na plakietce miała na imie Justyna bardz nie przyjemnie odnosila sie do pracowników i nie mogli mnie obsłużyć stoi taka i nieda pracowac ludziom .Cos trzeba z tym zrobić .Już miałam z tym isc na skarge ale spieszylam sie do pracy.A tam pracuja takie mile panie.
pola 2014-12-28 12:05:01
nieprawda pracowałam tam jako merchandieser,jak zapotrzebowanie jest siadają na kasę nawet kierownicy i niema zmiłuj się
M.N0610 2015-01-15 16:59:49
Witam. Ja pracowalam w tesco 3 dni. Ponieważ dłuzsza praca nie była możliwa ze względu na syff i na to jak traktują pracowników. Pierwszego dnia mojej pracy gdy mialam zacząć 3 dniowe szkolenie ,poszłam do Tesco na umówioną godzinę jednak przez pierwsze 3 godziny szkolenia błąkałam się bez celu po sklepie ,ponieważ nikt z kierownictwa nie zainteresowal się moją osobą i pozostawiono mnie samej sobie. Po jakims czasie poszłam więc zapalić papierosa ,gdzie spotkałam również palącą Panią Justynę (osoba z kierownictwa) i zapytałam ją do kogo mam się zwrócić po czym naskoczyła na mnie z buzia (ujmując delikatnie), że powinnam odrazu iść do kierownika ,bądź lidera kas (uznala ,że to oczywiste dla osoby będącej tam pierwszy dzień? ) Absurd. Bardzo niemiła ,niekulturalna i opryskliwa jest ta Pani Justyna. Myślę,że taka osoba,która ma dużo do powiedzenia,wydziera się na pracowników,a mało robi nie powinna mieć takiego stanowiska. Druga sprawa Pani Teresa ze stoiska delikatesy. Będąc dość krótko ,a jednak od strony pracowników miałam okazję zobaczyć ignorancję tej Pani w związku z powierzonymi jej obowiązkami. Totalna ignorancja dla klienta. Jak można powiedzieć klientowi,że czegoś mu się nie poda ?!!! Ta Pani nie przestrzega warunków higieny osobistej wymaganych przy pracy z żywnością. Jeśli chce tam być tylko po to by wyglądać ,to polecam cyrk. Wygląda na stoisku w trakcie pracy na bardzo znudzoną,podczas gdy jej koleżanki zapierniczają równo. Myślę,że najlepszym rozwiązaniem dla tej pani było by przyniesienie jej łożka na stoisko bo ruchy ma niezbyt żwawe i jest niemila . gdy zapytałam jej o drogę na magazyn urazona , odpowiedziała ,że mam spieprzać. Kochana kobieta po prostu.
Kasia 2015-01-20 17:30:22
Jeśli błąkałaś się po sklepie 3 godziny i nie wpadłaś na to, żeby zapytać KOGOKOLWIEK o to co masz robić to nie dziwię się, że pracowałaś tylko 3 dni...
1
Koszalin 2015-02-20 16:58:01
Po pierwsze! przedmiotowe traktowanie pracownika!!! Póki nowy to służy i cieszy, potem niech czeka w ciszy.... aż go zwolnią... i to jeszcze w jaki sposób? najpierw wkleją kilka bezsensownych nagan, a co! przecież muszą znaleźć powód po to aby w wypowiedzeniu umieścić stosowny zapis, tym samym robiąc syf w papierach! Nowy Manager- Nowy TESCO TEAM! Po drugie! Kierownictwo nadużywa wszelkich dostępnych form psychicznej podległości i zależności służbowej- dokopać "czarnej owcy" aby przypodobać się temu wyżej... a tak na marginesie? do czego to podobne aby kierownictwo "wykonywało", tzw. serwisy? w rzeczywistości jednak wygląda to nieco inaczej- serwis przypisany jest kierownikowi, a wykonują go pracownicy. oczywistym wydaje się fakt kto otrzyma za ten rodzaj pracy wynagrodzenie? pomijam oczywiście godziny wykonywania owej pracy :)Pracowniku spróbuj się postawić :) !!! Przykłady można mnożyć w nieskończoność! Reasumując pracy w TESCO nie polecam- napewno w Koszalinie Jeden wielki syf i brak szacunku dla osób tam zatrudnionych!
1
Koszalin 2015-02-20 16:59:35
Po pierwsze! przedmiotowe traktowanie pracownika!!! Póki nowy to służy i cieszy, potem niech czeka w ciszy.... aż go zwolnią... i to jeszcze w jaki sposób? najpierw wkleją kilka bezsensownych nagan, a co! przecież muszą znaleźć powód po to aby w wypowiedzeniu umieścić stosowny zapis, tym samym robiąc syf w papierach! Nowy Manager- Nowy TESCO TEAM! Po drugie! Kierownictwo nadużywa wszelkich dostępnych form psychicznej podległości i zależności służbowej- dokopać "czarnej owcy" aby przypodobać się temu wyżej... a tak na marginesie? do czego to podobne aby kierownictwo "wykonywało", tzw. serwisy? w rzeczywistości jednak wygląda to nieco inaczej- serwis przypisany jest kierownikowi, a wykonują go pracownicy. oczywistym wydaje się fakt kto otrzyma za ten rodzaj pracy wynagrodzenie? pomijam oczywiście godziny wykonywania owej pracy :)Pracowniku spróbuj się postawić :) !!! Przykłady można mnożyć w nieskończoność! Reasumując pracy w TESCO nie polecam- napewno w Koszalinie Jeden wielki syf i brak szacunku dla osób tam zatrudnionych!
jaaa 2015-05-02 18:04:17
A szanowna pani myśli ,ze towar który pani zechciała by kupić to donoszą krasnoludki?Aby ten pan miał coś sprzedawać to ktoś musi towar dołożyć.
milioner 2016-05-09 17:48:04
Dużo zarobić??? W Tesco??? Doceniany pracownik??? Ciekawe kto to pisze....żadna z tych "rzeczy" jest nierealna.
Milioner 2016-05-10 13:21:13
Nie wiem skąd ty bierzesz te 3000 brutto na stanowisku lidera. Nie ma tam takiej kwoty więc nie pisz bzdur. Jak masz przekłamywać rzeczywistość to lepiej nic nie pisz.
milioner 2016-05-10 13:42:04
Pomyłka. 3000 netto
Rrrrr 2016-07-06 17:29:35
O tym ile się zarabia, przekonasz się zatrudniając się tam. Aczkolwiek myślę że już tam pracujesz. Szacun, za palenie głupa z tą zawyżoną pensją.
Antoś 2016-08-08 18:09:53
Byłem w ubiegły czwartek, byłem dzisiaj (08.08.2016) w TESCO Koszalin i na stoisku mleczarskim w dziale z mlekiem w kartonach - puste półki. Może ich okradli, a może mleko się rozlało. Za pierwszym razem nie było mleka "Łaciate 2% - 1,5 l. i dzisiaj tak samo. Zawsze było, a zwykle kupuję całą zgrzewkę (8 szt.), ale ostatnio nie mogę kupić. Czyżby podpadli dostawcy tego mleka ???.
erfg 2016-08-09 21:47:53
maja takze oferte na stanowisko doradcy klienta żwyność w Warszawie do zadan nalezy obsługa klienta na najwyższym poziomie poprzez udzielanie informacji odnośnie oferty handlowej, naliczanie i przyjmowanie należności za zakupiony przez klientów towar.
Zostaw swoją opinię o TESCO - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO