NetPOS Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o NetPOS Sp. z o.o.

NetPOS 2015-05-14 02:04
Szanowny hejterze
Nienawiść i frustracja to raczej Twoje atrybuty.

Zespół NetPOS tworzą ludzie którzy z własnej woli odeszli z owej łódzkiej firmy a motywacją do stworzenia i rozwoju własnej działalności zapewniam Cię przyświecały wyższe cele. Niemniej jednak jak widać nasz dynamiczny rozwój i sukcesy wzbudzają w Tobie Drogi hejterze ogromne emocje z czego niezmiernie się cieszymy Szkoda tylko, że nie potrafisz w bardziej elegancki sposób opisać tego co czujesz.

Jeśli chodzi o kolory zalecamy wizytę u okulisty bo chyba cierpisz na daltonizm:). Co do nazwy póki co żyjemy w wolnym kraju więc jeśli KRS zarejestrował nam Spółkę bez zastrzeżeń to hasła typu „buchnęli” są rączej nie na miejscu.
I na koniec nie zamartwiaj się o nasze relacje z dostawcami zapewniamy Cię że są w najlepszym porządku.
3
Donek 2015-05-20 13:51
Nie polecam tej firmy pod żadnym pozorem.
Omijać z daleka!!!
3
Ciekawski 2015-05-20 15:37
Donek - a rozwiniesz nieco temat? Dlaczego nie polecasz tej firmy i dlaczego powinniśmy ją omijać z daleka. Ciekawi mnie to. Pokaż, że masz argumenty dla poparcia swoich tez.
viper 2015-05-21 08:45
Panie Prezesie gratuluje. Stara ekipa Dos-owa trzyma za Ciebie kciuki. Rozwijaj skrzydła to przyjdziemy do Ciebie pracować. Na początku oko sAURONA będzie wzrócone w Twoją stronę ale Śródziemie jest duże i wszystkiego nie wypatrzy ;). Swoją drogą dobry PR Twojej firmie robią, bo nawet do mnie dotarło, że wyruszyła drużyna pierścienia. Wpadnę do Ciebie do biura to podrzucę Ci parę kontaktów.
1
Byłem 2015-05-27 14:02
Byłem i rozmawiałem
Ściema, jakieś obietnice szybkiego zarobienia kasy, ale jak dochodzi do konkretów to jakieś dziwne systemy prowizji.
Dużo mglistych obietnic, ale zero gwarancji czegokolwiek.
1
Duda 2015-05-27 14:04
Z tego co wiem to sąd nawet zarejestruje Microsoft.
1
Arek 2015-08-11 14:13
Potwierdzam bajkopisarze co to nie będzie itd.
1
hanlsi 2015-09-03 16:24
Donek nie rozwinął, ale ja rozwinę, bo liczy się oryginał a nie kopia. Pozdrawiam
2
alan 2015-10-22 19:47
Podstawa najniższa i tak jak pisał poprzednik - na rozmowie bajki bajki. Do tego firma nie ma swoich produktów tylko podpina się pod innych. Do budowania relacji tutaj trzeba mieć mocną wątrobę i nie mieć wstydu w oczach tyle co udało mi się dowiedzieć w środowisku. Generalnie Pan szef kopiuje poprzedniego pracodawcę.
1
Michał 2015-11-01 09:49
Firma z misja, ludzie z pasja.
buhaha 2015-11-11 21:11
Niesamowita ta dyskusja:-) poprzedni pracodawca któremu przestało się powodzić po odejściu pracowników którzy założyli netpos wylewa na nich pomyje zamiast się zająć własnym biznesem który krucho przędzie. a dyskusja tutaj? żenująca biorąc pod uwagę to że netpos nie szuka żadnych pracowników.....radzą sobie świetnie w obecnym zespole... hahahahaha...
1
hahaha 2015-11-12 23:36
Kto zna i ma styczność potrafi oddzielić ziarno od plew.
Byłemu Pracodawcy i jego wiernym hejterom pozostaje tylko ten anonimowy bełkot. Netpos róbcie swoje:) Szacun dla Was za partnerstwo, relacje i skuteczność.

P.S. ciekawe jak szybko pajawi się kolejny hejt?
1
serwis 2015-11-13 11:17
"poprzednie" jest tak dobre, że trzeba było ludzi wiecznie przepraszać. i chyba szybko się to nie zmieni, nawet jak będą darmo dawać.
Mieczysława 2015-11-13 12:37
@Janek - LSI robi dokładnie to samo, zatrudnia handlowców konkurencji. Wczoraj sprzedawali konkurencyjne oprogramowanie dziś LSI. Taka kolej rzeczy że ludzie migrują pomiędzy firmami. Dorośnij
Adaś 2015-12-20 04:07
Zastanówcie się kto daje pozytywne komentarze...To najlepiej obrazuje styl firmy i Pana Rafała. Uśmiechnięta buzia i po trupach do celu cały obraz firmy.
Buchnęli nie tylko logo ale i kwestia kogo ;) Ale jakoś trzeba sobie radzić. W biznesie trzeba mieć trochę kultury i umiejętności. Działanie w stylu wszystko co obce jest złe, to nie tędy droga. Najpierw złe było to co nie LSI a teraz Pan Rafał wygłasza jakie to złe jest LSI. Obłuda i fałsz. Kto mądry nie wejdzie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie kupi od człowieka chorągiewki usług oraz towarów. Do Mieczysławy - zgadzam się z Jankiem - można sprzedawać coś nowego ale z klasą i szacunkiem do konkurencji i ludzi. Może warto pokazać więcej umiejętności i atutów produktów niż pustych gadek w stylu bo oni. O to tu chodzi a nie o samą zmianę. Netpos nie zdobywa klientów produktem - jak, kto zna ten wie i tyle. Komu to pasuje niech się zgłasza...wolny rynek. Na koniec do @serwis - w sumie komentarz zbędny bo to opinia mości Netposów ale - skoro było tak źle - czemu tyle lat Pan Rafał gościł w LSI. Dlaczego z taką radością zachwalał produkt i oszukiwał kupujących ? Jak jest taki dobry czemu nie zmienił pracy wcześniej ? Czemu nie odszedł wcześniej ? Dlaczego dopiero pracodawca musiał całą grupę zwolnić ? A teraz się starają odwrócić, że to oni sami, że było źle.
1
robson 2015-12-20 12:41
@tadeusz rok, dwa a nie dziesięć z tego co się mówi. Ponadto kto się interesuje branżą zna tego typka. Popytałem i byłem na spotkaniu. W kwestii narzędzi to będą jak się firma rozwinie. Czyli obiecanki. Na tą chwilę korzystaj ze swoich. Wyżyć ciężko za takie warunki. Dziwi mnie jedno - zobaczcie na każdy negatywny komentarz od ręki pojawia się zaprzeczenie. Za każdym razem niby innej osoby a w firmie są trzy na krzyż. Ponadto kto w ciemno broni firmę albo jaki pracownik śledzi jej losy tutaj.
1
npfacebook 2015-12-21 11:14
Zachęcamy do polubienia Naszej strony na FB :)

facebook.com/netposfanpage/
Pan Rafał 2015-12-22 00:59
@Ktoś tu chyba nie trzyma ciśnienia:)
@Adaś może Ty wyśpij się, odpocznij, zrelaksuj... 04:07 na takie refleksje to niepokojące:) chyba że to alkohol? Pamiętaj o zasadzie piłeś nie pisz:)
@Janek ale tak szczerze nie zauważasz analogi w treści swoich wpisów pod różnymi Nickami? Naprawdę myślisz że kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą?
No cóż pewnie na Twoim miejscu też czułbym się bezradny i sfrustrowany.
W końcu jeśli "mierni kopiści bez umiejętności, bez własnych produktów, bez narzędzi z najniższą pensją" skutecznie pozyskują i realizują projekty to musi boleć. Na koniec w kwestii obłudy i fałszu zadziwiające z jaką łatwością i swobodą oskarżasz ludzi. Do czasu kolejnego hejtu powstrzymam się z publikacją pozwu, wyroku i uzasadnienia Sądu w związku z bezprawnym i bezpodstawnym rozwiązaniem umowy o pracę czyli w Twoim języku „wywalony na kopach”.
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.
Z wyrazami Szacunku
Pan Rafał
Obserwator 2015-12-29 17:13
Widzę, że jak nikt nie wspiera dobrym słowem to firma bierze sprawy w swoje ręce. Kto z zewnątrz wie jakimi finansami dysponuje firma :) Przyszły pracownik ? Do Pana Rafała - jakiej konkurencji by się chciało o 4 pisać komentarze. Chyba, że Pana osoba wzbudza aż taką fascynację. Swoją drogą odpowiedź Pana Rafała pokroju tych komentarzy do których sam się odnosi. Osobiście słyszałem o średnim poziomie Państwa usług. Tematy przerzucane na podwykonawcę z uwagi na brak kompetencji i znajomości produktu. To pokazuje jaki poziom ma kadra oraz obnaża same braki kadrowe.
1
ona z 2016-01-04 15:26
Czy są do was jakieś przyjęcia.
Ona 2016-01-26 09:20
Szkoda pracuje też w branży horeca i oprócz produktu firma rosnie
ona 2016-02-09 15:01
Czy w tym roku planujcie powiększyć swój zespół?
ocena 2016-02-25 14:29
haha i to niby napisała osoba zainteresowana :) :)
2
fvgb 2016-05-17 11:51
@alek takie firmy sa teraz potrzebne bo ejdnak ta branza sie rozwija i jest coraz popularna uwazam..
ktoś ważny 2017-02-06 14:08
fajna firma, fajnie ludzie. polecam.
Gośc 2017-02-16 09:55
Orientuje się ktoś może czy nie szukaja handlowców?
opinia 2017-03-13 12:15
zdecydowanie polecam netpos. u nas wdrożyli system bez zarzutu
znajomek 2017-03-19 19:04
Chłopaki, znam was i życzę powodzenia, natomiast radzę zamknąć forum nie ma sensu się się spalać. Tak robią najwięksi, nie nają forum, inacze vędą tu na was wylewać kubły pomyj.
NetPOS Sp. z o.o. 2017-03-28 10:31 [pracodawca]

NetPOS na warsztatach Travel 2.0

W dniach 23 i 24 lutego braliśmy udział w warsztatach Travel 2.0, które odbywały się w Szklarskiej Porębie w hotelu Kryształ Conference&Spa oraz na Międzynarodowych Targach Turystycznych we Wrocławiu. Już niebawem kolejne edycje wydarzenia, na które serdecznie zapraszamy.

W kilku słowach o warsztatach Travel 2.0

Travel 2.0 to seria wydarzeń branżowych organizowanych przez portal eHoliday.pl, podczas których przedstawiciele branży turystycznej i hotelowej wymieniają się swoimi doświadczeniami oraz wiedzą. Ostatnia edycja warsztatów miała miejsce w Szklarskiej Porębie i we Wrocławiu. Travel 2.0 to doskonała okazja, aby porozmawiać ze specjalistami z branży hotelowej na temat aktualnych trendów i zmian z zakresu e-marketingu. Jednym z prelegentów warsztatów Travel 2.0 był Aleksander Gawęda, związany z firmą NetPOS, który opowiadał o integracji systemów rezerwacyjnych z PMS.

Aleksander Gawęda na co dzień zajmuje się wdrażaniem systemu NetPOS Hotel do zarządzania obiektami noclegowymi. Przez lata pracy w branży hotelowej zdobył cenne doświadczenie, które wykorzystuje podczas kontaktu z klientami. Warsztaty Travel 2.0 były dla niego okazją do podzielenia się swoją wiedzą oraz szansą na poznanie nowych trendów oraz zmian które dominują obecnie w branży hotelowej.

Dlaczego warto wziąć udział w warsztatach?

Podczas lutowych warsztatów Travel 2.0 poruszona została tematyka integracji portali rezerwacyjnych z PMS (systemami do zarządzania hotelem), która automatyzuje i usprawnia pracę w hotelach. Drugim z tematów, który został poruszony podczas warsztatów było wykorzystywanie Google do promocji obiektu noclegowego.

Uczestnicy warsztatów poznali  zalety systemów zaprojektowanych z myślą o branży hotelowej. Dowiedzieli się między innymi, jakie korzyści płyną z połączenia portali rezerwacyjnych z systemami PMS oraz jak poprawiają one komfort pracy personelu. Jedną z zalet tego rozwiązania jest aktualizacja rezerwacji na wszystkich portalach oraz na stronie obiektu. Dzięki temu możliwa jest stała kontrola nad obłożeniem hotelu i eliminowane jest ryzyko tzw. overbookingu. Podczas warsztatów zostały omówione wszystkie najważniejsze informacje związane z integracją systemów rezerwacji online z hotelowym PMS.

Zapraszamy do udziału w kolejnych odsłonach warsztatów Travel 2.0, w których również bierzemy udział. Do zobaczenia!

 

 

 

 

NetPOS Sp. z o.o. 2017-03-28 10:39 [pracodawca]

Targi EuroGasto z udziałem NetPOS

Wielkimi krokami zbliża się największa w Polsce impreza wystawiennicza dla branży HoReCa – 21 Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro i Targi WorldHotel. Wydarzenie odbędzie się w dniach 5-7 kwietnia 2017 w Centrum MT Polska w Warszawie.

NetPOS – kompleksowe wsparcie dla biznesu

NetPOS to firma, która zajmuje się sprzedażą i wdrażaniem rozwiązań dla przedsiębiorstw działających w branży HoReCa i Retail. Gwarantujemy kompleksowe wsparcie w zakresie wdrażania najlepszych rozwiązań IT dla biznesu. Naszą ofertę kierujemy do firm o różnym zakresie działalności, poczynając od tych najmniejszych, aż po całe sieci. Nasz zespół tworzą doświadczeni eksperci, którzy chętnie podzielą się swoją wiedzą podczas zbliżających się targów.

Serdecznie zapraszamy do udziału w tym branżowym wydarzeniu. Na naszym stoisku zaprezentujemy najlepsze dostępne na rynku sprzęty i oprogramowanie dla branży HoReCa. Uczestnicy targów będą mogli sprawdzić między innymi oprogramowanie gastronomiczne i hotelowe, terminale POS, drukarki fiskalne, KDSy, telewizję hotelową oraz rozwiązania Digital Signage.

W kilku słowach o targach

Targi EuroGastro co roku przyciągają setki wystawców i tysiące odwiedzających, którzy dzielą się swoim doświadczeniem oraz obserwacjami z branży. Odwiedzający mają możliwość spotkania miedzy innymi specjalistów z branży nowych technologii, w tym oprogramowania dla hoteli i gastronomii, które zaprezentuje NetPOS.

Na targach znajdziecie kompleksowe rozwiązania dla branży HoReCa, a wśród wystawców będziecie mogli spotkać  przedstawicieli wielu sektorów między innymi wyposażenia lokali gastronomicznych, dostawców systemów komputerowych, przedsiębiorców dostarczających żywność i napoje czy firmy zajmujące się wyposażeniem sal restauracyjnych i barów.

Do zobaczenia na targach EuroGastro i WorldHotel.

 

 

Ewa 2017-03-30 08:58
Fachowcy, którzy znają sie na swojej pracy
Ocena 2017-04-18 12:55
w każdej pracy są plusy i minusy, ale tutaj dobrze sie pracuje.
Zostaw swoją opinię o NetPOS Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NetPOS Sp. z o.o.