TECHBASE Group Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o TECHBASE Group Sp. z o.o.

wtorek 2013-11-29 21:49
Potwierdzam. Jedyną rzeczą wymagającą korekty jest to, że fetalni ludzie( usunięte przez administratora ) reszta zespołu jest bardzo fajna. ( usunięte przez administratora )
5
tgg 2014-04-12 15:27
Są plusy i minusy pracy tutaj, nie mniej jednak polecam studentom oraz osobom po studiach jako pierwszą pracę. Wiele się nauczyłam, po prostu taki dobry start w karierze zawodowej
4
zupa 2014-04-14 13:45
Jak masz gadane i pojęcie o IT to wal na hadlowca bo kilku obecnych nie wie nawet co sprzedaje
3
azja 2014-04-28 13:26
Mi tam się dobrze pracowało
2
azja 2014-04-29 04:59
po prostu dostałam lepszą ofertę pracy
3
Ja 2014-05-28 00:28
Ilu ludzi tyle opinii...
1
Ja 2014-07-09 13:47
a ja znalazłam oferty są na jobs pl
etet 2014-09-11 14:25
Jak szukasz porządnej pracy na dłużej to odradzam firmę TECHBASE . Jak szukasz pracy na wakacje to OK , chociaż zarobisz tyle ile przy zbieraniu truskawek .
jaki taki 2014-10-30 20:19
tymek - do pracy chodzisz zeby zarabiac. a placi szefostwo wiec nie bredz glupot czlowieku. a ponadto widzę że od lat firma sie nie zmienia :)
2
zielony 2015-04-13 18:16
no to wyglada to nie ciekawie. duzo osob mialo "kontakt" z ich prawnikiem? kazda informacja cenna!
co nowego? 2015-04-30 22:27
Na portalach widać kilka nowych odejść z tej firmy w ostatnim czasie. Czy ktoś z takich osób podzieliłby się aktualną opinią? Zastanawiam się nad zatrudnieniem w tej firmie ale mam mieszane odczucia.
Lukas 2015-07-05 23:35
A ja tam tęsknię za praca w tej firmie
2
ja 2015-07-06 18:15
kraina mlekiem i miodkiem płynąca;)
2
student_CIAK! 2015-07-22 18:02

Bardzo nie elegancko tak się wypowidać o studentach, którzy przecież są solą ziemi, naszej ziemi!!!
do prawnika 2015-08-19 23:45
a co slychac u pana prwnika/czki? jakies sukcesy na polu naprawy swiata?
końcówka 2015-09-19 23:24
Ktoś jeszcze pracuje w tej firmie?
pracownik 2015-10-21 10:00
Wynagrodzenia są na czas i zgodnie z umową
3
ciekawa 2015-11-19 06:40
I jak tam Techbase? Dajecie jeszcze radę? hehe
andrew 2015-11-27 08:16
Z atmosferą wszystko w porządku, są nowe oferty pracy.
1
zadowolony 2016-01-12 17:18
Pracuje już kilka miesięcy i wszystko to co wyżej to albo odległa przeszłość albo ktoś mija się z prawdą. Wynagrodzenia są na czas, wszystko zgodnie z umową, atmosfera w pracy jak najbardziej ok. @hihiheheho nawet jeżeli nie poszukujemy zawsze możesz spróbować, proponuje bezpośrednio na maila którego znajdziesz na naszej stronie.
1
max 2016-01-21 13:47
hahah no z pewnością w związku z dynamicznym rozwojem xD
1
nowy 2016-03-15 21:03
opinie o firmie są mocno przesadzone i wygląda na to że się się dużo zmieniło. Praca fajna, nie ma napinki, zespół zgrany. Szukają kilku nowych osób więc niezdecydowanym polecam!
1
Ktoś 2016-04-08 12:02
Dla mnie spoko, fajni ludzie
3
Barney 2016-09-19 14:29
I relacje są spoko. Nie wiem jak było kiedyś ale czasy się zmieniają i firmy też się zmieniają. Wg mnie ta firma jest bardzo pozytywna i atmosfera w pracy jest dobra. Ludzi nie jest dużo i dlatego można się z każdym dogadać.
3
Misę 2016-09-19 14:34
Firma bazuje na nowych technologiach, gdzie oferuja już gotowe rozwiązania dla przemysłu automatyki, podejrzewam,ze taki autoamtyk czy operator dobrze zarobi to ścisła branża i typowo dla mężczyzn.
3
Zostaw swoją opinię o TECHBASE Group Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECHBASE Group Sp. z o.o.