TECHBASE Group Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o TECHBASE Group Sp. z o.o.

koob 2013-06-08 19:17:28
fatalna firma, fatalne zarobki, fatalni ludzie
5
wtorek 2013-11-29 21:49:13
Potwierdzam. Jedyną rzeczą wymagającą korekty jest to, że fetalni ludzie( usunięte przez administratora ) reszta zespołu jest bardzo fajna. ( usunięte przez administratora )
4
tgg 2014-04-12 15:27:57
Są plusy i minusy pracy tutaj, nie mniej jednak polecam studentom oraz osobom po studiach jako pierwszą pracę. Wiele się nauczyłam, po prostu taki dobry start w karierze zawodowej
3
zupa 2014-04-14 13:45:39
Jak masz gadane i pojęcie o IT to wal na hadlowca bo kilku obecnych nie wie nawet co sprzedaje
2
azja 2014-04-28 13:26:33
Mi tam się dobrze pracowało
2
azja 2014-04-29 04:59:41
po prostu dostałam lepszą ofertę pracy
3
Ja 2014-05-28 00:28:34
Ilu ludzi tyle opinii...
1
etet 2014-09-11 14:25:00
Jak szukasz porządnej pracy na dłużej to odradzam firmę TECHBASE . Jak szukasz pracy na wakacje to OK , chociaż zarobisz tyle ile przy zbieraniu truskawek .
jaki taki 2014-10-30 20:19:35
tymek - do pracy chodzisz zeby zarabiac. a placi szefostwo wiec nie bredz glupot czlowieku. a ponadto widzę że od lat firma sie nie zmienia :)
2
ciekawy 2015-01-10 22:30:13
ma ktos jakies nowe njusy co w techbase? ponoc coraz gorzej?
1
zielony 2015-04-13 18:16:18
no to wyglada to nie ciekawie. duzo osob mialo "kontakt" z ich prawnikiem? kazda informacja cenna!
Lukas 2015-07-05 23:35:30
A ja tam tęsknię za praca w tej firmie
1
student_CIAK! 2015-07-22 18:02:25

Bardzo nie elegancko tak się wypowidać o studentach, którzy przecież są solą ziemi, naszej ziemi!!!
do prawnika 2015-08-19 23:45:02
a co slychac u pana prwnika/czki? jakies sukcesy na polu naprawy swiata?
końcówka 2015-09-19 23:24:10
Ktoś jeszcze pracuje w tej firmie?
statystyk 2015-09-30 22:14:30
Ile pozostało jeszcze pracowników z dawnych dobrych czasów gdy ich liczba dobijała do czterdziestki? Ponoć teraz jest naprawdę cieniutko?
pracownik 2015-10-21 10:00:24
Wynagrodzenia są na czas i zgodnie z umową
3
ciekawa 2015-11-19 06:40:12
I jak tam Techbase? Dajecie jeszcze radę? hehe
andrew 2015-11-27 08:16:37
Z atmosferą wszystko w porządku, są nowe oferty pracy.
1
max 2016-01-21 13:47:14
hahah no z pewnością w związku z dynamicznym rozwojem xD
1
nowy 2016-03-15 21:03:09
opinie o firmie są mocno przesadzone i wygląda na to że się się dużo zmieniło. Praca fajna, nie ma napinki, zespół zgrany. Szukają kilku nowych osób więc niezdecydowanym polecam!
Ktoś 2016-04-08 12:02:21
Dla mnie spoko, fajni ludzie
3
spec 2016-08-08 09:33:12
Czy ktoś z ostatnio odchodzących pracowników mógłby podzielić się opinią? Dlaczego odeszliście? Zastanawiam się nad zatrudnieniem w Techbase ale widzę, że cały czas są kolejne odejścia. O co kaman?
1
Barney 2016-09-19 14:29:11
I relacje są spoko. Nie wiem jak było kiedyś ale czasy się zmieniają i firmy też się zmieniają. Wg mnie ta firma jest bardzo pozytywna i atmosfera w pracy jest dobra. Ludzi nie jest dużo i dlatego można się z każdym dogadać.
3
Misę 2016-09-19 14:34:56
Firma bazuje na nowych technologiach, gdzie oferuja już gotowe rozwiązania dla przemysłu automatyki, podejrzewam,ze taki autoamtyk czy operator dobrze zarobi to ścisła branża i typowo dla mężczyzn.
2
Zostaw swoją opinię o TECHBASE Group Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECHBASE Group Sp. z o.o.