brak logo

Bacutil

Gielniów

Opinie o Bacutil

Jasiek 2009-11-17 18:47:18
Twoja opinia jest bardzo ważna, wyraź ją.
anonim 2009-11-18 12:55:37
Bardzo tam śmierdzi, przerabiają tam jakieś odpady z rzeźni. A wszystko to robione jest nielegalnie!
matka 2009-11-18 23:18:25
Ścieki wywożą na okoliczne pola , ugory i lasy.
sklepowy 2009-11-19 18:18:44
A ochrona środowiska się tym nie interesuje. Pewnie udaje że nic nie wie .Nonstop jeżdżą te smierdzące samochody i smrodzą a policja nic z tym też nie robi.A ludzie myślą że to kanalizacja śmierdzi.
radny 2009-11-21 12:48:23
A władze gminy co na to, wiedzą o tym.
anonim 2009-11-21 19:16:58
Ludzie tu przywożą i zostawiają niehcciane psy.
anonim 2009-12-05 00:01:23
W tej wsi to zawsze śmierdziało, śmierdzi i śmierdzieć będzie to poprostu bomba ekologiczna. Ciekawe co na to władze powiatowe i wojewódzkie.
Syndic 2013-07-21 13:24:24
Teraz już nic, zakład zamknięty od dłuższego czasu, z powodu nieprzestrzegania przepisów dotyczących odpadów szczególnie niebezpiecznych.
urt 2015-02-02 22:57:46
hej wszystkim moze podpowiecie jak u nich wogole przebiega rekrutacja o co pytaja na rozmowie zatrudniaja studentów czy na umowe o prace mozna liczyc z ich strony..jakie proponuja wynagrodzenie i jakie zaproponowac jak zapytaja Jak mam sobie poradzić, czy mogę liczyc na wasza pomoc w tej sprawie, może opiszecie swoje doświadczenia dot.rozmów w tej firmie?
ruk 2016-05-13 20:29:47
stanowczo za bardzo jako naród polegamy na tym, co na forum przeczytamy. Zajrzenie na www Bacutil jest dobrym rozwiązaniem :)
Zostaw swoją opinię o Bacutil - Gielniów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bacutil