Medcare&Home24

Kraków

Opinie o Medcare&Home24

Natalkaaaa 2015-09-24 12:04:57
Właśnie wróciłam z pobytu u miłej rodziny w Kassel,na okres wakacjii,ponieważ rozpoczynam rok akademicki, jestem bardzo zadowolona bylam 2 m-ce, bardzo miła serdeczna, pomocna rodzina, opiekowałam się małżenstwem, gdy miałam jakieś wątpliwości panie z biura byly bardzo pomocne udzielic wszelkich informacjii,myśle że w następnym rojku również wyjade z nimi.
kalimerr68 2015-09-24 15:50:13
Witaj Natalkooo, opisz coś więcej o tej firmie? Właśnie dostałam od nich propozycje taką superrr do opieki mobilnej Pani która potrzebuje swojego begleitung i się zastanawiam czy nie ma tam haczyka? W końcu nigdy nie ma super ofert pracuje już przeszło 10 lat,jezyk dobry zawsze coś gdzie indziej nie gra, sa wprawdzie nowi na rynku ale może warto im zaufać, pozdrawiam, wyjeżdzałam już z Promedika- kwas.
Krzysztofraz 2015-10-16 11:39:15
Własnie wróciłem z 6 tyg pobytu, rodzina w porządku, pani całkowicie sparaliżowana ale jestem opiekunek medycznym od 16 lat, więc wole takie przypadki,pieniążki na czas nawet duża troska o to czy już je otrzymalem na koncie, wiec nie ma problemu, jak odpocznę pojade znowu,śmiało mogę polecić firmę.
angelika 2015-11-19 15:56:21
Ja też właśnie wróciłam i na prośbę mojej ulubionej pani z biura :) piszę, że wszystko się udalo. Miałam fajną rodzinę, niestety moja pdp zmarła :( Jednak na pewno po nowym roku pojadę znowu z Medcare. Wszystko dostałam w terminie, a p.Kasia z biura dzwoniła do mnie co jakiś czas żeby zapytać o moje samopoczucie.
gosia 2015-11-20 11:37:51
Pytanko.Czy ta firma należ do ,, Career Investment"z Krakowa? Jeżeli tak to ryzyko zbyt wielkie.
4
monika 2015-12-03 15:26:29
to nie ta sama firma
zosia 2015-12-04 22:16:43
ta sama firma i ta sama pani prezes.
2
zuza 2016-01-26 14:47:58
jestem obecnie zatrudniona przez ta firme od trzech tygodni jestem na zleceniu w Niemczech i nikt mna sie nie zaiteresowal czy jestem na miejscu jak jest jestem pozostwiona sama sobie
2
basino29 2016-02-03 12:23:30
Czy te wpisy sa PRAWDZIWE.WĄTPIĘ.RZeczywistość jest całkiem INNA.Ciagle szukają opiekunek, bo ci co wyjadą już drugi raz nie ZARYZYKUJĄ.Korzystajcie z usług innych Firm.
6
Gosia 2016-02-15 10:46:21
Poczytajcie o Carrier Investmen to ta sama firma tylko pod inną nazwą. Pani Biniek to ma tupet tyle spraw w sądzie o zapłatę wynagrodzeń a ona dalej naciągania ludzi.To oszuści ostrzegam,na początku będzie ok a później zostanie tylko sąd tak było w moim przypadku i wielu innych ludzi!
6
zołza 2016-03-24 18:03:26
W rekrutacjii 3000 netto,co za bzdura, kto takie cos wymyslil ktos kto chyba ma 10lat dośw w tym to moze tak, pracowalam tam 2,5 roku i zaczynalam od 1400, w momencie gdy odchodzilam mialam nie wiele ponad 1700 stresu sporo przez niewypłacalnośc szefowej,ciągły mobbing, nieprzespane noce,telefony na weekendy, powiedzialam dośc zaczęlam szukać pracy w nowej jestem od stycznia i nie żaluje ze sie zdecydowalam wcale nie prawda że Kraków to od razy wielka kasy,bez znajomosci i w wielkim miescie nie da sie tak latwo.
3
kasia 2016-03-26 18:50:02
Dziewczyny! Uważajcie na ich ogłoszenia o byciu rekruterem zdalnym. Znalazłam im pełno opiekunek, a żadna nie została przyjęta. Dość dziwne ;) Przyjęte zostały na bank, tylko pensji nie chca wypłacić. Szkoda czasu i cierpliwości...
5
rekruter 2016-03-29 12:10:05
może Pani szuka opiekunek na Poloniuszu na zasadzie "kopiuj - wklej" lub Pani przesyła kontakt do opiekunek które już od tygodnia nieaktualne?
grażyna 2016-03-31 12:56:06
jade w kwietniu od tej firmy trzeci raz, na razie wszystko jest w porzadku, Panie z rekrutacji bardzo uczciwe
1
gość 2016-05-13 16:25:07
Czytam te opinie i przyznam ,że jestem zdezorientowana.okazuje się,żą dwie firmy o podobnej nazwie.Medcare 24 z siedzibą w Warszawie i Koszalinie i Medcare 24 Home z Krakowa.I okazuje się,że obydwie te firmy maja skrajnie różne opinie,ta z Krakowa podobno ma wspólna szefową z Carier Investment/nie jestem pewna czy prawidłowo napisałam nazwę/,i z dwoma innymi,które to firmy oszukały wiele opiekunek ,czyli prosto mówiąc nie zapłaciły im.Zadałąm sobie trochę trudu i poszperałam w internecie,żeby dowiedzieć sie więcej. Także jest bardzo ważne,żeby pisząc opinię dokładnie napisać nazwę firmy,żeby nie robić zamieszania.Ja otrzymałam ofertę od Medcare 24 Home z Krakowa,ale po przeczytaniu opinii nie przyjęłam,bo prostu mam obawy.
4
babcia 2016-06-13 21:10:40
A ja na 1000% wiem ze ta firma nalezy do pani Bieniek ktora jest a moze byla wlascicielem career Investment Krakow i nie wiem skad az takie pozytywne opinie chyba samych pracownikow biurowych nie polecam
4
Kryśka 2016-06-14 06:23:29
Jadę z nimi 2 raz, wszystko gra. Mam rodzinę przy granicy Szwajcarskiej ktora jest jedną z najlepszych dotychczas. Dokumenty na czas, pieniądze na czas. Nie wiem jak inni, ja jestem bardzo zadowolona, sama polecam im opiekunki i zarabiam dodatkowo.
Kryśka 2016-06-14 06:25:34
Jadę z nimi 2 raz, wszystko gra. Mam rodzinę przy granicy Szwajcarskiej ktora jest jedną z najlepszych dotychczas. Dokumenty na czas, pieniądze na czas. Nie wiem jak inni, ja jestem bardzo zadowolona, sama polecam im opiekunki i zarabiam dodatkowo.
aldona444 2016-07-29 13:51:29
nie płacą wynagrodzenia. Oszuści!!!
3
Krystyna 2016-08-09 18:02:00
Drogie Panie I Panowie,
Jezeli prezesem firmy jest pani Bieniek (spytajcie sie o to podczas rozmowy), to wiejcie gdzie pieprz rosnie!!!!
Ja jestem jedna z wielu oszukanych osob przez firme Career Investment pani Bieniek, ktora jest prezesem lub w zarzadzie kilku spolek!!!!
Od ok. 02 2015 jest sprawa w Krakowskiej Prokuraturze. Na obecna chwile jest ok 37 osob, ktore nie otrzymaly wynagrodzenia!!!!
Sprawa byla naglosniona przez reportarz w telewizji jak rowniez przez artykuly w gazecie.
Sprawdzcie sami.
3
jagoda 2016-08-10 23:54:25
zgadza się. do tego jeszcze katowice personel group
1
jagoda 2016-08-10 23:57:10
Tak, wszystko się zgadza. Podzielam Pani zdanie
1
Ala 2016-08-26 17:23:27
Nie polecam , byłam od początku kwietnia do polowy maja, i do tej pory nie dostałam całosci wynagrodzenia ,a ile musiałam się do nich na dzwonić i napisac maili zeby wogule coś dostać, za kazdym razem telefon odbierał kto inny i po godzinie mieli oddzwonić, tylko jedna pani oddzwonilam, od ktorej dowiedziałam się że ona takze nie dostałą swojej wypłaty a ona pracuje w dziale rekrutacji, i takze , ze pierwszy raz slyszy o tym ze wynagrodzenie wyplacane jest na raty ,a tak pisali mi w wiadomosciach mailowych
1
GABI 2016-08-31 14:47:07
Grazyna
To skandal aby człowiek musiał prosić się o swoje ciężko zarobione pieniądze. Ja pracuję w tej firmie od lutego 2016 roku i nigdy nie otrzymałam w czasie tylko na raty. Co to za prezes z tej kobiety niech idzie do pracy fizycznej jak nie daje sobie radę . O telefonach nie chcę pisać. Moja sprawa nabiera toku prawnego.
NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU. JAK MOZNA OSZUKIWAĆ LUDZI A JAKI WSTYD O TEJ FIRMIE . NIEMCY PŁACĄ NA CZAS A POLSKA FIRMA NAS OKRADA .
1
jagoda 2016-09-10 19:21:45
Święte słowa. Zmienieją spółki, odsprzedają "słupom", a w KRS Pani Ewelina B
1
marylka2 2016-09-26 16:22:39
Witam wszystkich!!

Wyjeżdżam już 3ci raz od nich miesięczne zmiany ok.Drezna, babcia miła, spokojna, ze zmienniczka również się świetnie dogaduje i i prawdę mówiąc wchodząc na forum nie mogę uwierzyć, że w firmie jest taka sytuacja...bo ja mam należności na czas jestem zdziwiona, że takie problemy tutaj.
PAJO 2016-10-06 09:39:23
rere w Anglii,a konkretnie w Oxfordzie jest ta praca
Anna 2016-11-03 21:00:57
Zgadzam sie w 100 % nigdy nie placa na czas Pani Bieniek zapewnia że pieniądze bedą jutro później sie po tyg okazuje ze ich nie ma ciagle trzeba jak nie dzwonić to jeździć do nich i sie prosić!!
1
Anna 2016-11-03 21:03:21
teraz ta firma sie nazywa Angelus nawet nip na dane firmy na umowach się nie zgadzaja nip i krs
1
MeryLu 2016-12-02 21:09:08
Nawet komornik nie jest w stanie wyciągnąć ukradzionych przez Biniek moich pieniedzy z nakazem sądowym. Rzekomo nic nie ma ,a ona chop nowa firemka.Nikomu nie wyplaca te pozytywne opinie pisza jej pracownicy.Nikogo sie nie boi,ciekawe kto stoi za jej plecami.........
Zostaw swoją opinię o Medcare&Home24 - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medcare&Home24