logo LUG Light Factory Sp. z o. o.

LUG Light Factory Sp. z o. o.

Zielona Góra

Opinie o LUG Light Factory Sp. z o. o.

Enzo 2016-04-01 19:55
Możesz napisać coś więcej?
-ROMANO 2016-04-18 18:42
LUG i obok Lumel ahahah....szkoda czasu na wysłanie CV. Praca tam hm... jaka praca !

AVE ROMA
IO SONO ROMANO
Koi 2016-04-19 14:55
Co masz na mysli ? Słabe warunki ?
były pracownik 2016-05-12 10:03
Tak, ale jak sobie z to zapłacisz sam.
lidka 2016-05-13 17:32
Hej! Jak tam wygląda praca w marketingu? Bo teraz są ogłoszenia. Dawno temu słyszałam, że jest tam bardzo surowa kierowniczka i praacownicy czują się mobbingowani. Prawda to?
ROMANO 2016-05-15 15:38
1400 złotych na miesiąc, z szacunku do samego nie idę na taki układ.
Zasada jest jedna: kombinuj by na starość było lepiej.
Praca w Polsce ?
Mieszkać w Polsce ?
GRAZIE
AVE ROMA
IO SONO ROMANO
Per Sempre
1
Romano 2016-05-15 15:40
.... do samego Siebie....
( korekta)
Michał 2016-06-06 10:14
Na liście zadań dla tego stanowiska są m.in.: redagowanie tekstów na potrzeby prowadzonych kampanii marketingowych, redagowanie artykułów PR do serwisów branżowych, więc umiejętność pisania ciekawych tekstów (tzw. lekkie pióro) na pewno się przyda :)
projektant 2016-06-07 09:00
Dzień dobry,

czy ktoś orientuje się ile czasu należy czekać na koniec rekrutacji w lugu? Mija już około miesiąc bez podjęcia decyzji o wyborze kandydata na specjalistę ds. oświetlenia. Ktoś jeszcze miał tak długi okres rekrutowania?
Projektant 2016-06-09 08:50
Wiem, tyle, że kontaktowałam się i wciąż odpowiedź jest, że nierozstrzygnięte :) dlatego pytam, byc może ktoś ma tu takie doświadczenia.
kandydat 2016-07-15 05:01
Czy ktoś się może orientuje jak wygląda praca u nich na magazynie???? Chodzi mi o stabilność pracy, zarobki( bez premii - podstawa), jak duża jest rotacja na tym stanowisku ????
7
Buszmen 2016-08-26 09:12
Same pozytywy, chyba sobie sami piszą opinie!!! Jako kierowca nie mam dobrej opini. Kolejna firma co mają w nosie kierowców. Przywozisz towar i czekasz bo nie mają czasu rozładować. To jest Polska tu trzeba czekać. Paranoja i żenada
Maackuuu 2016-09-17 18:24
Witam mam pytanie interesuje mnie praca Operatora CNC mogłby mi ktos opisac mniej wiecej jak ta praca wyglada i jakie sa zarobki ??
Mackuuu 2016-09-18 18:41
Mam, doswiadczenie na maszynach CNC dzwonili do mnie 2 razy, ale ie moglem przyjechac.Dziwi mnie po prostu , ze ciagle jest zapotrzebowanie na cnc ... wiec sie chce dowiedziec jakie sa warunki
4
Alm 2016-09-18 19:16
Jak masz takie doświadczenia to powinieneś dość szybko dostać pracę
Jurand 2016-11-24 10:56
ty idioto płacą ci żebyś tak ludzi obrażał? jak nie wiesz o czym piszesz to się nie (usunięte przez administratora)! LUG to kołchoz. KL LUG. to nie zakład pracy, to obóz pracy...
1
OLA 2016-11-30 17:49
A ILE LAT TAM PRACOWAŁAS
OLA
Ja 2017-01-09 14:19
Firma Lug light factory doskonale miejsce żeby nabawic się rozstroju nerwowego, awersi do przełożonych i wypalenia zawodowego w krótkim czasie. Firma rzeczywiście rozwija się dynamicznie dzięki dobremu marketingowi i kilku innym mniej nadającym się na upublicznienie metodom. Są działy dobrze funkcjonujące z dobrym zarządzaniem niemniej jednak dzialy handlowe są godne pozalowania jeśli chodzi o kierownictwo. Szanowna P. Dyrektor eksportu jest najlepszym przykładem zarządzania poprzez zastraszanie, manipulowanie i upokorzenie pracowników. Standardowa metoda "motywowania" pracownika jest krzyk i wulgaryzmy co osobie na takim stanowisku conajmniej nie przystoi. wszystko to dodatkowo jest podsycone szeroko akceptowanym donosicielstwem i sztuczna negatywna konkurencja wewnętrz firmy. Nie wspominając już o zwolnieniach w stylu "ostatni dzień ważności umowy o pracę na czas okrslony wtedy zostają państwo poinformowani o nieprzedluzeniu". Celowe przenoszenie spotkań z pracownikiem w nieskończoność w celu przeprowadzenia rozmowy rocznej, ściąganie. Pracownika z urlopu a następnie kolejne przeniesienie spotkania o dzień lub dwa uzasadniając brakiem czasu. O warunkach pracy w dziale handlowym można by napisać dobra książkę. Zadziwiające jest ze do tej pory tak nieodpowiedzialna osoba zajmuje tak wysokie stanowisko tak długo widocznie ma inne atuty które są cenione w firmie.
Osobiście nie polecam pracy w działach handlowych
19
xxx 2017-01-19 13:25
Witam czy ktoś się wie ile zarabia pracownik na magazynie (magazynier)?
Lusia 2017-01-22 19:50
Nie można oceniać firmy przez pryzmat jednej osoby lub jednego działu. To jest nieuczciwe, ludzie którzy tu pracują czuja się obrażani! Firma jest spoko, prawda?
2
Question mark 2017-02-22 17:27
"Ja" - świat jest mały - tak się składa, że mieliśmy okazję współpracować. Nie wiem jak możesz wyrażać takie opinie na forum, skoro pracowałeś w Anglii i to bez kontaktu z centralą. Sądzę, że firma daje szanse rozwoju, skoro człowiek w trudnej sytuacji życiowej w jakiej byleś, od razu dostał pracę w oddziale zagranicznym tej firmy, i to bez znajomości języka....ale każdy ma prawo nabazgrać w Internecie byle co, byle jak i bez możliwości ustosunkowania się drugiej strony. Ja LUG chwalę - przedszkole to nie jest, ale dobra szkoła dla nastawionych na rozwój, wynik, dobre wynagrodzenie i awans!
1
Gregor 2017-02-25 09:36
Bardzo chciałbym podjac pracę konsultanta ds. obsługi rynku architektonicznego za granicą a widziałem w ofercie Niemcy, Szwajcaria lub Austria. Mam duże doświadczenie oraz b.dobrą znajomość niemieckiego i francuskiego, czy jest szansa?
P.K. 2017-02-26 09:18
Dzień dobry.
Rekrutacja na to stanowisko jest nadal otwarta.
Zapraszamy do złożenia dokumentów aplikacyjnych na podany w ogłoszeniu adres mail.
Kopie treści tego ogłoszenia znajduje się na naszej stronie internetowej.

Pozdrawiam. P.K.
szwed 2017-02-27 10:06
Witam bylem na spotkaniu w sprawie pracy na magazynie i powiem wam że bardzo bylem zaskoczony pozytywnym podejściem do człowieka. Osoba która mnie przeprowadziła rekrutacje bardzo konkretnie i rzetelne wszystko przedstawiła ! Przedstawiłem swoje wymagania i zostały zaakceptowane i to nie jest 1400 czy 1600 na rękę tylko więcej!!! Dziś zaczynam 3-dniowy okres próbny zobaczymy czy to co piszecie ma jakikolwiek sens!!!!! Pozdrawiam tych którzy twierdzą że nie ma pracy itp. I wola gnic na rodziców garnuszku!!!Lub Żony;)
2
Agnieszka 2017-02-27 14:53
@szwed gratuluję! Koniecznie podziel się z nami swoją opinią na temat Twoich pierwszych dni pracy :)
mmm 2017-03-17 07:52
Wita czy ktoś orientuje się może jak wyglądają płatne praktyki wakacyjne w tej firmie? czy są możliwe? czy dużo płaca? - jestem syrudentka Zarzadzania i inzynerii Produkcji
Agnieszka 2017-03-17 08:22
@mmm, a praktyki na jakim stanowisku Cię interesują?
Ja 2017-03-24 09:04
Question mark - niestety nie byłem zatrudniony w Anglii i pracowałem stricte w centrali w dziale exportu pod "kierownictwem" Pani Dyrektor. NIestety pomyliłeś/łaś się co do osoby. Jak widać wniosek nasuwa się jeden - jest to standardowe działanie firmy. Z jednym się zgodzę, że praca w firmie LUG w dziale zagranicznym nie jest przedszkolem, jest doskonałą szkołą życia i pomaga zrozumieć czym jest złe zarządzanie, fatalna komunikacja, brak szacunku, zastraszanie i obrażanie. Doskonale pozwala docenić miejsca pracy z poważnymi przełożonymi, potrafiącymi zarządzać rynkiem i współpracownikami a także potrafiącymi zachować się na poziomie, posiadających kulturę osobistą i silną profesjonalną pozycję potwierdzoną szacunkiem wsród współpracowników i Klientów a także wynikiami.
Z poważaniem
11
Iza 2017-03-31 09:21
Pracuję w LUG-u od dawna i może nie jest łatwo ale jestem zadowolona z pracy.
1
Exportowiec 2017-04-11 09:43
Dzięki @Ja że napisałeś jak tam jest w exporcie już miałem aplikować bo widzałem artykuł o tej firmie nt. ich ostatnich inwestycji w Argetynie ale jeśli tam jakaś "Pani" szaleje to niech szaleje sobie sama ze sobą jest XXI wiek i NIKT nie zamierza znosić już w pracy chamstwa niezależnie od stanowiska a już Dział Exportu gdzie pracują ludzie reprezentujący Firmę na Świecie to prawie jak ABASADORZY marki to już taki dział powinien być w Firmie WZOREM kultury szacunku wzajemnego i elegancji i jest tak w wielu firmach w Polsce ale widać w tej jeszcze nie. A szkoda.
4
Agnieszka 2017-04-11 09:59
Bądź na bieżąco z tym, co dzieje się w firmie! http://www.lug.com.pl/relacje-inwestorskie/aktualnosci - na stronie LUG Light Factory Sp. z o. o. znajdziesz informacje o aktualnych wydarzeniach firmy.
Ja 2017-04-11 13:32
Witaj Eksportowiec,

Jeżeli masz możliwość wyboru innego miejsca pracy zdecydowanie polecam Ci inne firmy od strony pracy w dziale handlowym, oczywiście każdy może spróbować swoich sił w tym środowisku pracy byćmoże jest to akurat to czego Ty jako osoba handlowa potrzebuje dla efektywnej i satysfakcjonującej pracy. Są ludzie którzy doskonale czują się w środowisku wyścigu szczurów oraz wzajemnego koleżeńskiego podgryzania się a także tolerują wybuchową naturę przełożonych i brak klarownego zarządzania zadaniami. Pomimo wykształcenia Pani Dyrektor skupionego na zarządzaniu niestety nawet zarządzanie w SMART-cie jest tutaj czymś zupełnie obcym. Ja mogę wypowiadać się tylko za siebie i podzielić się swoim doświadczeniem, z którym zapewne dział marketingu firmy LUG się zupełnie nie zgodzi. Dla sprawiedliwej oceny jestem wdzięczny za to doświadczenie, złe doświadczenie nas też wzbogaca.
Dodatkowo mogę powiedzieć, że poza niedopuszczalnym zachowaniem Dyrektor Eksportu od strony pracy w tym dziale, rozliczaniem delegacji według widzi mi się firmy, brakiem poszanowania współpracowników (w tym dziale nie istnieje pojęcie współpracy a bardziej właściwym jest poddaństwo), przeszkadzał mi brak konsekwencji przełożonych w podejmowanych decyzjach a mówiąc konkretniej : dziś zadanie wygląda tak, a tydzień później jesteś zwyczajnie delikatnie mówiąc strofowany za to, że zadanie miało być zrealizowanie w zupełnie inny sposób, ewentualnie dostajesz po uszach za to o czym Cię nie poinformowano. .
Firma jako podmiot, rozwój, idelogia samego produktu oraz marketing są na 5 - tego firmie nie można odebrać, wewnątrz niestety spotykamy się z 9 kręgami piekielnymi Dantego, im głębiej tym gorzej.

10
Exportowiec 2017-04-12 13:32
No dzięki @Ja ale nie chcę próbować tego czegoś takie doświadczenia to już miałem ale to było ponad dekadę temu i jestem z deka zdziwiony że takie coś jeszcze gdzieś funkcjonuje w exporcie w Polsce AD 2017 bo tu gdzie teraz jestem i gdzie wcześniej byłem to owszem są konflikty ale raczej o podział wypracowanych konfitur do podziału czyli premie ale i tak wszystko w granicach kultury osobistej i wzajemnego poszanowania a takie piekiełko jak opisujesz jest nieakceptowalne i ciężko mi zrozumieć jak ludzie z językami i kontaktami w świecie to znoszą zamiast po prostu wyjść i nie wrócić.
3
Ja 2017-04-12 20:15
Niestety odpowiedzi na pytanie dlaczego takie sytuacje mają miejsce we współczesności sam nie znam. Jak pisałem wcześniej taki sposób zarządzania w firmie jest tolerowany, widocznie osoba kierująca balansuje w/w zachowanie/zarzadzanie innymi atutami bądź rezultatami, które są cenione w firmie.
Życzę powodzenia na dalszej drodze rozwoju zawodowego.
2
karola 2017-04-15 09:13
Witam,
Wiem ze rekrutują do firmy na stanowisko-księgowa. Czy wiecie na jakie zarobki netto można liczyć na tym stanowisku?
Leonid 2017-04-22 16:30
Widziałem niedawno w LUG Light ofertę pracy dla projektanta oświetlenia i w związku z tym mam pytanie. Czy to jest jeszcze aktualne? Może ktoś słyszał i mógłby coś podpowiedzieć? Może jeszcze coś ogólnie o firmie, jak się pracuje? Czy kasa jest wypłacana w terminie?
Piotr S. Baranowski 2017-04-28 14:31
Użytkowników portalu "GoWork.pl" zainteresowanych informacją opartą na faktach pragnę poinformować, że firma LUG Light Factory pozostaje aktywnie zainteresowana opinią i satysfakcją zawodową swoich pracowników.  Oferujemy szereg możliwości nawiązania dialogu na temat warunków pracy, relacji i komunikacji między pracownikami, a także indywidualnych niepowodzeń czy frustracji pojawiających się w każdej dynamicznie rozwijającej się organizacji.  
 
Jesteśmy zdania, że mając do wyboru bezpośrednią rozmowę z przełożonym, przedstawicielem działu HR czy Prokurentem firmy LUG, występowanie anonimowo na publicznym forum pozbawionym możliwości obiektywnej weryfikacji wyrażanych opinii jest zachowaniem nieprofesjonalnym i krzywdzącym dla większości 550 osobowej załogi. 

Pracowników LUG pragnących omówić elementy środowiska pracy w konstruktywnej atmosferze zapraszam do kontaktu z działem HR.  Podjęcie polemiki na forum "GoWork.pl" oceniamy jako nieetyczne i bezcelowe.

Piotr S. Baranowski
Dyrektor HR
LUG Light Factory
9
Marcus 2017-05-17 18:56
Nie polecam pracy na produkcji w tej firmie. To nie jest praca na etat tylko na AKORD. Byłem tam pracownikiem z ZK. Niestety może praca sama w sobie nie była zła ale praktyki brygadzistki Pani K. to jakiś horror. Ma swoją ulubioną brygadę, koleżanki od imprez i tylko im idzie na rękę. Koleżaneczki dostają zlecenia z lepszym czasem wykonania, trudniejsze z gorszym czasem robią w
mniejszym składzie. A nawt jak coś nie pójdzie po ich myśli to K. Pomajstruje przy panelu, tu wymyśli, tam ukradnie i wydajność koleżankom się zgadzać będzie. ziwne w tym wszystkim jest to, że wszyscy wyżej postawieni przełożeni nic nie widzą, albo nie chcą widzieć. Moim zdaniem to szkoda nerwów na pracę w takim zakłamanym środowisku a i 2000 zł brutto, bo tyle ma pracownik produkcji to śmieszne pieniądze. Cieszę się że mam tą masakrę już za sobą.
8
Ja 2017-05-18 12:42
Szanowny Panie Piotrze,

Proszę się nie dziwić obecnym i byłym pracownikom firmy, że wypowiadają się anonimowo. Obecni pracownicy nie chcą się narazić na konsekwencje a byłym pracownikom ujawnianie swojej tożsamości nie wpłynie na wiarygoność opinii a tylko pozwoli firmie LUG odwdzięczyć się psując reputację pracownika na rynku.

Z przykrością muszę stwierdzić, że Pana post jest tylko kolejnym zachowaniem PR-owym firmy LUG , chociaż chciałbym mieć nadzieję, że sporo się zmieniło w firmie na lepsze i odejście wielu osób z dużym stażem i bardzo dobrymi kwalifikacjami dało firmie impuls do zastanowienia się nad zarządzaniem, mam niestety świadomość tego, że zmiany są tylko wśród pracowników.

Ja swoją opinie wyrażam subiektywnie opierając się na swoim doswiadczeniu pracy w firmie LUG i w stosunku do konkretnych osób oraz organizacji konkretnych działów. Jak wspomniałem wcześniej nie każdy dział i kieronik posuwają się do metod zarządzania kija i nieistniejącej marchewki. Faktem jest, że wyższa kadra zarządzająca ( w postaci wcześniej wymienionych osób) wykorzystując niejednokrotnie niedopuszczalne formy zarządzania personelem również wpływa na funkcjonowanie innych działów przez co "choroba się rozprzestrzenia" w firmie.

Proszę mi powiedzieć o jakim dialogu może być mowa w przypadku, gdy w firmie dział HR nie dotrzymuje tajemnicy pracownika i każdy pracownik jest w mniejszym lub większym stopniu "obgadany z koleżankami" bez specjalnego wstydu i nawet minimalnej próby zachowania dyskrecji?
O jakim dialogu może być mowa z przełożonym, który odnosi się wulgarnie do swoich współpracowników?

Z wyrazami szacunku
10
karola 2017-05-19 19:58
Ponawiam swoje pytanie - na jakie zarobki można liczyć na stanowisku - księgowa. Dodam, że spełniam wszelkie wymagania wskazane w ogłoszeniu. Nie wiem czy jest sens składać swoje dokumenty... Proszę o podanie widełek
Piotr Baranowski 2017-06-06 12:07
Szanowny Panie "Ja",

Ponownie zapraszam Pana na (poufną) rozmowę ze mną.

Biorąc pod uwagę opinię wyrażoną przez Pana, rozumiem potencjalny dyskomfort jaki może Pan odczuwać, jednak nie znam innego sposobu by nicjować pozytywną zmianę w środowisku pracy jak otwarte omawianie dostrzeganych problemów.

Nawet globalne swym znaczeniu zmiany odbywają się z reguły etapami. Trochę podobnie jak "morderczy" poniekąd dystans maratonu wciąż pokonuje się pojedynczymi krokami.

Piotr Baranowski
3
marketing 2017-06-07 15:29
".. z którym zapewne dział marketingu firmy LUG się zupełnie nie zgodzi"
Wspomniana Pani Dyrektor była też przez długi czas Dyrektorem Marketingu. Nie sądzę, aby dział marketingu miał inne przemyślenia, w ciągu 3 lat wymieniła się w nim niemal cała obsada.
3
Dudi 2017-06-08 00:18
Szanowny "Ja" - teraz to już kompletnie mijasz się z faktami - też tam pracuje i wiem, ze dział marketingu się rozrosł. Kadra doszła, a nie się wymienila. Słaba jest ta dyskusja. Lug zatrudnia coraz więcej specjalistów, stwarza nowe miejsca pracy - malkontentom to jednak przeszkadza.
2
marketing 2017-06-10 08:35
Zgadza się, rozrósł się kiedy zmieniła się osoba, która nim zarządzała :) Nie wiem jak długo tam pracujesz, ale zapewniam, że nie mijam się z faktami. Ile osób pracujących w 2013 roku jeszcze tam znajdziesz? ;) Powtarzam, prawie cały skład się wymienił wiec nie zarzucaj mi mówienia nieprawdy jeśli sam/sama tego wcześniej nie przeanalizowałeś/łaś.

Nie odnoszę się do firmy samej w sobie, tylko do fragmentu wypowiedzi osoby piszącej wcześniej. W sumie nic do firmy nie mam, poza przymykaniem oka na patologie kierowania, ale to już taki folklor. Za to omawiany przypadek osoby całkowicie nie szanującej swoich pracowników jest case'em na dłuuuugie opracowanie psychologiczne...
4
Ja 2017-06-28 15:55
Witam,

Kontekst wypowiedzi o dziale marketingu miał na myśli ogólną kreację marketingową firmy. Tworzony wizerunek, a nie pracowników pracujących w tym dziale.

Do Pana Piotra Barańskiego,
Z całym szacunkiem dla Pana propozycji ale nie jest to propozycja interesująca ze względu na kategorycznie różne pojmowanie poufności przez dwie strony (moją i firmy LUG)
Wystarczającym będzie w kontekście zmian o jakich Pan pisze skupienie się na obecnych pracownikach i ich problemach z wcześniej wspomnianą kadrą. Obecni pracownicy będą równie dobrym źródłem informacji i propozycji poprawy sytuacji.

Pozdrawiam



2
Praca dorywcza 2017-07-04 17:49
Ja powiem tak.
Była to moja pierwsza prawdziwa praca "czyli nie na czarno ani roznoszenie jakiś ulotek itd." więc nie mam zbytnio doświadczenie co i jak.
Z braku jakiejkolwiek dobrej pracy w ZG postanowiłem pójść gdzieś gdzie będzie coś związanego z kierunkiem mojej nauki "elektronika".
Jako uczeń wtedy technikum + dwie kwalifikacje "3 na technika jeszcze nie miałem" wzięli mniej bez większego problemu niby na pakowaniem.
Ogólnie robiłem wszystko na linii produkcyjnej więc nie ma różnicy czy będziemy na montażu,pakowaniu itd.

Sama roboto łatwa.
Do każdej lampy jest instrukcja która zrozumie prawie każdy idiota. Wrazie problemów jest brygadzista albo osoby które dłużej pracują i pokażą co i jak.
Największy problem jej zapi...ok "może jestem nie przyzwyczajony" ale robienie często 8h tego samego naprawdę męczyło.
Strasznie dużo roboty co było straszne.
Chociaż jakoś nie byłem strasznie zmęczony to psychicznie. + Nogi wyłaziły mi w d..e gdyż większość czasu się stoi ...
Najbardziej zapadło mi w pamięć jak ktoś mówił że nawet radia nie wolno mieć bo można dostać naganę. "Chociaż starsi pracownicy mieli to głęboko w poważaniu :D chociaż tyle dobrego "
Osobiście średnio polecam.
Praca dobra by dostać solidnego kopa w cztery litery na początek kariery ;)
Ja inny 2017-07-12 18:57
Szanowny Panie Piotrze, w firmie w której Pan pracuje jest duża rotacja pracowników. Fenomen ten występuje na każdym szczeblu zatrudnienia (poza kadrą dyrektorską). Może warto rozpocząć swoją pracę właśnie od przysłowiowej "głowy"? Firma, w której Pan pracuje ma bardzo dobrą opinię na rynku, poza opinią dobrego pracodawcy. Rotacja pracowników wpływa na odbiór końcowego klienta, dziś jest taki pracownik jutro inny i temat ucieka, przecież konkurencja nie śpi :) Proszę się przyjrzeć, jak dużo specjalistów w dziedzinie oświetlenia jest w ostatnim okresie zatrudniana na regionach przez firmę. Nie bierze się to z braku pracowników wyspecjalizowanych a z w.w. powodu. Szkoda, że Pan Prezes nie zainteresuje się metodyką zarządzania przez pewne wysoko postawione osoby, może właśnie przy 550 pracownikach warto zainwestować właśnie w tym punkcie, firma mocno się rozwija, stara kadra nie nadąża, żyje jeszcze czasami sprzed 10 lat a specjaliści kruszeją, uczelnie ograniczają technikę świetlną itd...
6
Cześć 2017-07-19 18:57
Chciałbym się podzielić krótko moimi doświadczeniami po przepracowaniu 2+ lat w LUG . Ogólnie z pracy jestem raczej zadowolony i uważam, że małymi kroczkami firma zmienia się na lepsze, aczkolwiek dużo rzeczy należy jeszcze naprawić.
- Obietnice wysokich premii zależnych od wyników. Niby motywujące, ale nie dość, że premie wcale nie okazały się wysokie, to w konkurencyjnych firmach są one znacznie większe.
- Szkolenie produktowe przeprowadzone na zasadzie "nasze produkty są najlepsze", co szybko zostaje zweryfikowane przy pierwszych projektach/ofertach, nawet przez osoby nie mające wcześniej z oświetleniem nic wspólnego.
- Brak szkoleń pracowników pod kątem obejmowanego stanowiska (zakres obowiązków, metodyka pracy, w sumie nikt też nie sprawdzał dokładnie moich umiejętności podanych w CV).
- Niektórzy nowi pracownicy muszą czekać nawet 2 miesiące na niezbędne narzędzia pracy.
- Bez dobrych pleców, ciężko jest załatwić pewne sprawy przeciętnemu pracownikowi. Wiele zgłoszeń/uwag jest ignorowanych bądź przekładanych w nieskończoność.
- Firma niestety nie podąża za najnowszymi trendami produktowymi, ciężko o nowe stylowe oprawy, które mogłyby dobrze konkurować na rynku
- Wysoko postawione osoby pozwalają sobie na trochę zbyt frywolne zachowania i unikają odpowiedzialności za popełnione błędy, często zrzucając winę na pracujących pod nimi ludzi.
- Brak stanów magazynowych powoduje, że oprócz dłużących się terminów produkcji, handlowcy nie są w stanie dostarczyć klientowi nawet próbek, bądź dostają uszkodzony sprzęt z demontażu. Oczywiście wina za stracony temat też leży wtedy po stronie handlowca.
- Brak zaufania do pracownika. Uważam, że monitorowanie aktywności i lokalizacji pracowników jest trochę przesadzone i jest to dla mnie pewien dyskomfort jeżeli jestem z góry traktowany jako potencjalny obibok bądź złodziej. Szczególnie, jeżeli te dane nie są do końca poufne i nie tylko osoby upoważnione mają do nich dostęp.
Czy poleciłbym pracę w LUG? Nie wiem. Ja jestem zadowolony z pracy z otaczającymi mnie ludźmi. Pomimo pewnych niedogodności mogę powiedzieć, że pracuje mi się komfortowo. Firma się rozwija, projekty są realizowane. Od pewnego czasu widać delikatną chęć zmiany i wysłuchania opinii pracowników. Mam nadzieję, że będzie to skutkować pozytywnymi zmianami w firmie w najbliższych latach. Jeżeli zostaną uporządkowane sprawy wewnętrzne i problemy z komunikacją, będzie to znacznie lepsze miejsce pracy. Póki co, nie wzgardzę konkurencyjnymi ofertami.
3
Olek 2017-08-07 21:30
Ktoś pracował w dziale kontroli jakości??
Lucyna 2017-08-17 22:37
Może mi podpowiedzieć coś o pracy dla specjalisty ds. dokumentacji?. Nie bardzo wiem co przez to rozumieć? Czy to archiwizacja czy też coś jeszcze innego? Będę bardzo wdzięczna za kilka zdań o atmosferze i innych sprawach
Zostaw swoją opinię o LUG Light Factory Sp. z o. o. - Zielona Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LUG Light Factory Sp. z o. o.