logo LUG Light Factory Sp. z o. o.

LUG Light Factory Sp. z o. o.

Zielona Góra

Opinie o LUG Light Factory Sp. z o. o.

robot 2015-04-15 09:19:22
WItam ale niechętnie tą drugą stroną jelita grubego wszystkich prostaków którzy są wyrobnikami w LUG.Co wy sobie ciapaci myślicie, jesteście tylko po to żeby zap...lac i firmie przynosić zysk,matka i ojciec wasz to dziedziczna bida więc co ? wy chcieliście sie wzbogacić tumany bez szkoły? po co wypisujecie takie bzdury, rysiek i czesiek nie po to wyłożyli tyle chajsu żeby stado tumanów teraz z tego korzystało, cieszcie sie że nie macie najniższej krajowo tuskowej bo ten czas się powoli zbliża.oburzeni wyrobnicy
1
RAMBO 2015-04-28 09:16:25
Bylem projektantem LUG przez kilka lat - teraz pracuje w innej firmie - w Lug nie szanuje sie ludzi - dyr handlowy to jakas porazka - jego golwnym zadaniem jest znalezc sposob na obnizenie premii za wyniki. Do tego mowiac delikatnie to czlowiek raczej "prosty". Nie polecam tej firmy szczegolnie dla zainteresowanych stanowiskiem projektanta oswietlenia czy spec ds oswietlenia
1
Pytający 2015-04-29 15:05:44
Doradżcie....Zastanawiałem się nad pracą jako pracownik fizyczny produkcji. Czy w LUG faktycznie jest taka rotacja? Ile płacą na start najniższa krajowa?? Czy pracownik jest tam szanowany, czy zdarzają się przypadki gnojenia?
4
prywatny przedsięborca 2015-05-14 20:47:49
Tak czytam i czytam i własnym oczom nie wierzę... Dziwne, że po angielsku pytają na rozmowie rekrutacyjnej do działu obsługi klienta zagranicznego... Dziwne, że zatrudniają, jak firma w ciągu ostatnich kilku lat podwoiła personel...
A kiedyś mówiło się, że Polak potrafi - dziś już tylko ponarzekać...Maruderom polecam - zawsze przecież można rozbić skarbonkę i własną firmę założyć, a jak zapłacicie ponad tysiaka zusu za miesiąc, to szybko zmienicie zdanie!
1
Pracownik 2015-06-01 14:03:46
Cześć Jola,
przykro mi że jesteś taka niezadowolona z pracy w LUG,pewnie już tu nie pracujesz.Ja jestem szczęśliwie zatrudniona i bardzo chwalę sobie tą pracę zarówno poziom wynagrodzenia jak i relacje z przełożonymi i współpracownikami.
Każdemu polecam
1
gość 2015-06-02 16:34:21
Byłam rok temu na rozmowie kwalifikacyjnej w Lugu. Rozmowę przeprowadzały 2 kobiety. Jakie było moje zdziwienie jak zaczęły mi wypominać wiek, oraz fakt że już powinnam urodzić dziecko i jak pewnie mnie zatrudnią to pójdę na L4!!!!! ŻENADA!!!! Kobieta traktuje drugą kobietę jak chodzący inkubator - WSTYD DLA FIRMY!!!!! :/
6
krokodyl 2015-06-08 18:21:13
Firma żenada, bez godności i honoru... W d...e mają zarówno dystrybucję, jak i wykonawcę... Szkoda słów, co oni wyprawiają...
huba nie z drzewa 2015-06-18 11:18:32
Firma stawiająca na rozwój, budowa nowej fabryki i laboratorium. To nie korporacja czy sieciówka nie ma miejsca na zarządzanie twardą ręką. Wyniki za rok 2014 mówią same za siebie. Brawo LUG. Wszystkim maruderom proponuje otwarcie własnej firmy i zatrudnienie chociaż po 1 pracowniku...wtedy zejdziecie na Ziemie.
2
Goscinny 2015-06-18 18:48:31
Iprzepraszam a ile płacicie za pozytywne opinie ? Moge pisać nawet codziennie
3
Nie ma lipy 2015-07-27 21:13:41
Niech mi naskoczą....mam ekstra oferte w Anglii
listowy 2015-07-28 10:16:22
To po co zawracasz gitarę? Emigruj i zarabiaj grube funty.
Nie ma lipy 2015-07-28 14:06:49
Zostawie ci miejsce w LUG, nie bede robił ci konkurencji w tej zaj firmie buhaha
Kask na łep 2015-07-28 14:13:11
Czy praca w tej świetnej firmie LUG jest wyznacznikiem jakiegoś sukcesu ?!? ruszcie sie do Biskupic Podgórnych pod Wrocek, tam firm z tej branży jest w brud. LUG to przy tym pikuś
1
STYPA 2015-08-09 12:42:44
Wspólczuje osobom rekrutowanym przez tą starszą Raszpe Blondyne. To jakaś masakra, nieporozumienie w dziedzinie HR. Potrafi ludzi wpienić na rozmowie. Wymieńcie to na inny model jak najszybciej, bo firma na tym traci
2
Michu, nie-desperat 2015-08-19 16:18:36
Dobrze Wam radzę. Odsuńcie blondynę od procesów rekrutacyjnych. Do firmy LUG nic nie mam, to jak na warunki polskie całkiem niezła firma. Ale tej starej BLONDI --- musi być skreslona. Lepiej niech jakaś babka z agencji zajmie się rekrutacją.
1
Pejcz blond 2015-08-21 10:37:47
Przechodziłem rekrutacje w wielu firmach i przez nie jedną agencję pracy i to doświadczenie pozwala mi dośc obiektywnie wypowiadac się o typach rekrutujących. Czasem naprawde są poniżej wszelkich standardów i wasza PANIUSIA też. I stanowczo podkreślam firma LUG jest ok, a mi nie zalezy mi na pracy tam, bo znajomy robi w żarskim Kronopolu (Ranstand rekrutuje) i mam załatwione dojazdy.
Pejcz blond 2015-08-21 10:46:55
Po to są takie fora i wolność słowa. Mogę wypowiedzieć się negatywnie o procesie rekrutacyjnym w firmie LUG, bo to szwansuje, ta pani ma jakieś kompleksy i odreagowuje je na kandydatach, może czas na emeryture. Sama firma LUG podobno świetnie działa, wspiera wiele akcji i stawia na rozwój.
5
Wieśniak B 2015-09-05 14:14:40
W ostatnim miesiącu odeszło z działu krajowego 4 kierowników regionu...w ciągu ostatniego roku siedmiu. Przypadek? Czy ktoś nad tym nie panuje czyli nie ma pojęcia o zarządzaniu.
nutka 2015-09-11 13:32:12
wypisujemy je w godzinach pracy :)
niepasteryzowany 2015-10-07 11:08:34
Inwestorzy są mądrzy i sprzedają9m5
! Kurs spada , a ściema że EBITA rośnie nie działa !
Greg 2015-11-17 10:51:28
Jeśli ktoś chce pracować i potrafi pracować to jest to firma dla niego, a jak czasami widzę kto jest ostatnio zatrudniany to jedyna myśl jaka mi się pojawia to tylko taka, że wybierają z tych kandydatów którzy są dostępni a z tym słabo.
lili 2015-11-22 22:28:13
Czy ktoś orientuje się jak wyglądają zarobki w LUG'u na stanowisku specjalisty ds. projektowania oświetlenia ? Podstawa + premia ?
7
zorro 2015-11-23 10:54:34
Padaka totalna spadek sprzedaży za 3 kwartał...październik jeszcze gorzej.Raport dostępne na stronie firmowej
niepasteryzowany 2015-12-04 13:06:11
słodko pierdzą a akcje na giełdzie spadły o 50% !!!
arnold 2015-12-22 22:19:15
A jak wygląda praca i zarobki w IT, bo widzę że często rekrutują, ktoś wie ?
Nie wiem czy aplikować.
tocik 2016-01-20 15:06:58
do mnie dzwonili dziś na rozmowę , ale zrezygnowałem bo dostałem lepszą ofertę
Lol 2016-01-25 12:05:42
@mohito Składałeś aplikacje ? Odzywali sie cos ? Jakie warunki proponują w Wawie ? Ja w innym miescie właśnie mysle
Temp 2016-01-25 15:18:53
Tez jestem zainteresowany stanowiskiem specjalisty ds projektowania oświetlenia w fili Warszawskiej, jakies info ktoś posiada ? Widze ze ciagle szukaj ? Jakie zarobki? Skąd ciągła rotacja?
doświadczony 2016-01-27 02:19:11
to nie jest przechowalnia cienkich bolków
ajaj 2016-01-27 10:59:23
Szczerze, wiekszośc opinii odnosi się do rozmowy rekrutacyjnej. Mąż pracuje w tej firmie, duża presja czasu i nastawienie na rezultaty. Podstawa + 2 rodzaje premii,w tym premia za wyniki. Można niezle wyciągnąć. Nie jest to praca dla osób bez fachowej wiedzy specjalstycznej (oprogramowanie), umiejętnosci handlowych, interpersolannych i radzenia sobie w sytuacji stresowych. Tyle powiem - duża rotacja na stanowiskach, handlowych, produkcji, bo ludziom sie nie chce pracować, a wszedzie są wymagania, i ie kazdy może spzredawać jak nie wie co sprzedaje.
TED 2016-02-01 22:30:15
Ma ktoś informację jak wygląda przebieg rozmowy rekrutacyjnej na stanowisko specjalisty ds projektowania oświetlenia ? Dają jakieś zadania w CAD, DIALUX, RELUX etc ?
linia 2016-02-27 11:14:29
ech szkoda gadac lepiej nie bedzie tylko coraz gorzej ludzie ktorzy z tamtad odchodza na emerytury widac jak sie ciesza a tym co jest tak dobrze to wlazi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo nikt nie ma tam slodko tylko podlizusy cala prawda o pracownikach LGU
Mag 2016-03-01 20:01:57
Jak jest ze stanowiskiem doradcy techniczno-handlowego? Jestem zainteresowany tym stanowiskiem i ciekawi mnie dlaczego jest tak dużo ogłoszeń w różnych rejonach Polski?
2
Enzo 2016-04-01 19:55:43
Możesz napisać coś więcej?
-ROMANO 2016-04-18 18:42:50
LUG i obok Lumel ahahah....szkoda czasu na wysłanie CV. Praca tam hm... jaka praca !

AVE ROMA
IO SONO ROMANO
Koi 2016-04-19 14:55:51
Co masz na mysli ? Słabe warunki ?
były pracownik 2016-05-12 10:03:12
Tak, ale jak sobie z to zapłacisz sam.
lidka 2016-05-13 17:32:11
Hej! Jak tam wygląda praca w marketingu? Bo teraz są ogłoszenia. Dawno temu słyszałam, że jest tam bardzo surowa kierowniczka i praacownicy czują się mobbingowani. Prawda to?
ROMANO 2016-05-15 15:38:00
1400 złotych na miesiąc, z szacunku do samego nie idę na taki układ.
Zasada jest jedna: kombinuj by na starość było lepiej.
Praca w Polsce ?
Mieszkać w Polsce ?
GRAZIE
AVE ROMA
IO SONO ROMANO
Per Sempre
1
Romano 2016-05-15 15:40:59
.... do samego Siebie....
( korekta)
Michał 2016-06-06 10:14:28
Na liście zadań dla tego stanowiska są m.in.: redagowanie tekstów na potrzeby prowadzonych kampanii marketingowych, redagowanie artykułów PR do serwisów branżowych, więc umiejętność pisania ciekawych tekstów (tzw. lekkie pióro) na pewno się przyda :)
projektant 2016-06-07 09:00:48
Dzień dobry,

czy ktoś orientuje się ile czasu należy czekać na koniec rekrutacji w lugu? Mija już około miesiąc bez podjęcia decyzji o wyborze kandydata na specjalistę ds. oświetlenia. Ktoś jeszcze miał tak długi okres rekrutowania?
Projektant 2016-06-09 08:50:17
Wiem, tyle, że kontaktowałam się i wciąż odpowiedź jest, że nierozstrzygnięte :) dlatego pytam, byc może ktoś ma tu takie doświadczenia.
kandydat 2016-07-15 05:01:39
Czy ktoś się może orientuje jak wygląda praca u nich na magazynie???? Chodzi mi o stabilność pracy, zarobki( bez premii - podstawa), jak duża jest rotacja na tym stanowisku ????
3
Buszmen 2016-08-26 09:12:55
Same pozytywy, chyba sobie sami piszą opinie!!! Jako kierowca nie mam dobrej opini. Kolejna firma co mają w nosie kierowców. Przywozisz towar i czekasz bo nie mają czasu rozładować. To jest Polska tu trzeba czekać. Paranoja i żenada
Maackuuu 2016-09-17 18:24:28
Witam mam pytanie interesuje mnie praca Operatora CNC mogłby mi ktos opisac mniej wiecej jak ta praca wyglada i jakie sa zarobki ??
Mackuuu 2016-09-18 18:41:56
Mam, doswiadczenie na maszynach CNC dzwonili do mnie 2 razy, ale ie moglem przyjechac.Dziwi mnie po prostu , ze ciagle jest zapotrzebowanie na cnc ... wiec sie chce dowiedziec jakie sa warunki
Alm 2016-09-18 19:16:03
Jak masz takie doświadczenia to powinieneś dość szybko dostać pracę
Jurand 2016-11-24 10:56:05
ty idioto płacą ci żebyś tak ludzi obrażał? jak nie wiesz o czym piszesz to się nie (usunięte przez administratora)! LUG to kołchoz. KL LUG. to nie zakład pracy, to obóz pracy...
OLA 2016-11-30 17:49:26
A ILE LAT TAM PRACOWAŁAS
OLA
Zostaw swoją opinię o LUG Light Factory Sp. z o. o. - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LUG Light Factory Sp. z o. o.