brak logo

Apcoa Parking Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Apcoa Parking Polska Sp. z o.o.

pracownik 2010-09-02 12:35:13
odpuść sobie
1
madmax 2013-09-04 11:44:21
dlaczego ?
pracownik2 2014-09-05 17:34:54
żenada , dostaniesz 6 zł na reke i śmieciówke i w ramach dobrego samopoczucia koszule i krawat
pracownik86 2014-11-22 00:32:31
( usunięte przez administratora ) Zdzierają kasę z ludzi.
pracownik2000 2015-06-14 14:31:12
super atmosfera zapraszam chętnych nie znajdziesz lepszej pracy za 6,50/h
rolos 2015-10-14 17:32:05
Pracowałem tam prawie dwa lata. Strata mojego czasu. Ale tonący chwyta się brzytwy. Wstyd dla firmy niby wspaniałej proponować takie wynagrodzenie. WSTYD! Chamstwo przełożonych a poszukiwanie kierowników to zwykła zasada "kto pierwszy ten lepszy". Zero kompetencji kierowników, managerów i niby informatyków. Dajcie sobie spokój. Najgorsze dwa lata mojego życia przez tą pracę. Nawet jak się chcesz poświęcić i coś osiągnąć to mają to gdzieś. Wolicie być na zasiłku. Uwierzcie mi.
rolos 2015-10-15 14:34:48
Tak jak mówiłem. Tonący brzytwy się chwyta. Jeśli chodzi o kasę to 6 za godz. Jeśli chodzi o potencjał to oni nie wykorzystali mojego i stracili bardzo dobrego pracownika. Mimo mojego zaangażowania. Wyrażam opinie... byłem wewnątrz tych ich struktur i znam sprawę od środka... każdy kto spróbuje powie potem dokładnie to samo co ja.
były pracownik APCOA 2016-01-25 16:28:32
9 za godzine brutto czyli do ręki 7. W dodatku do końca 2015r były umowy zlecenie, bez urlopu i zwolnienia. Ogólnie nie polecam tej firmy. Najgorsza w jakiej pracowałem.
Generalnie nie ma szans na rozwój i podwyżkę. O pracowników się nie dba i traktuje jak zło konieczne które ma siedzieć i sie nie odzywać. Straszna nędza. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem.
syn asi 2016-05-14 12:24:03
podwyżka... ciekawe czy na wszystkich stanowiskach bo moja mama chciała zatrudnić się na wakt obecny obsługi parkingu co mają, skoro Kraków to większa kasa powinna być
Zostaw swoją opinię o Apcoa Parking Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apcoa Parking Polska Sp. z o.o.