brak logo

STRATEGA CEE SP. Z O. O.

Warszawa

Opinie o STRATEGA CEE SP. Z O. O.

Iza 2015-04-16 11:25
Świetny opis- cała prawda. Trzeba dodać, że nie widać doświadczenia jakim szczycą się ludzie prowadzący tę firmę. Fatalne zarządzanie teamem, poniżej krytyki.
3
wwwwwwwww 2015-10-29 19:40
a co powiecie o ankieterach terenowych
1
aallaa 2015-12-09 22:40
@Zzzz teraz cały czas przyjmują, a od nowego roku zaczyna się kolejny duży projekt wiec non-stop są wakaty.

Ogólnie jest dużo pracy. Projekty są ciekawe, a atmosfera rożna. Chyba dużo zależy, w którym biurze się pracuje i co robi. Rozliczeniami zajmuje się zewnętrzna firma, ale generalnie wszystko się zgadza. Praca cały czas na telefonie i emailu.

5
alakala 2016-01-03 16:25
tam rotacja jest srednio co 3/4msc max. Niby praca dorywcza, ale nie ma mowy nawet jednorazowo jesli chcesz sie zwolnic. Najlepsze sa sytuacje kiedty mowia ci ze masz 2tyg wolnego, po ktorym nie kaza ci juz wracac. Praca jest lekka, nie ma co sie oklamywac, w sumie jak wszedzie chca zebys dal z siebie max a dadza ci za to minimum.
1
alakala 2016-01-06 13:43
@98uy jakbyś chociaż spróbował poszukać a potem pisać to byś zauważył że oferty pracy są cały czas. Aktualnie proofreader.
poutt 2016-01-06 17:53
Beneficiki, haha, bez szans :D
1
xcz 2016-01-08 09:49
Tragiczna firmia, tragiczna atmosfera, bardzo słaby zespół a szczególnie właściciele.
2
Ankieterka 2016-01-08 18:01
Szczerze stanowisko ankietera to najlepsze stanowisko w tej firmie. Nie jesteś odpowiedzialny za wiele a jeżeli są projekty jest się wstanie zarobić normalne pieniadze.
4
ankieterka2 2016-01-16 18:47
Super praca dla studentów, nie szukających stałej pracy. Projekty ciekawe, co chwilę coś nowego. Trzeba mieć mieć tylko pozytywne nastawienie. W pokoju ankieterek super atmosfera, aż się chce chodzić do pracy. A jeśli chodzi o beneficiki to hmmm... Darmowa kawa i herbata w pracy? :) na prawdę luźną pracą, szkoda tylko że nie ma normalnej umowy Ale to by było zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe
1
jjjj 2016-01-16 18:50
@ankieterka normalne pieniądze* czytaj 1300zl
pm 2016-02-04 10:45
Firma oferuje ciekawe role dla osób mówiących po angielsku. Pracuje się z zagranicznymi klientami na różnych ciekawych projektach.

Jeśli chodzi o inne role, to typowa praca biurowa. Atmosfera ogólnie jest dobra tylko klienci czasami bardzo cisną ale to taka branża. Ogólnie fajny zespól składający się z samych młodych ludzi.
3
si 2016-03-14 12:18
Znam dość dobrze firmę Stratega, miałem przyjemność oglądać Jej szybki wzrost na Polskim rynku i powiem szczerze nie zgadzam się z negatywnymi opiniami nt tej firmy. Pozdrawiam
1
fef 2016-03-15 08:18
No jasne że wzrost na rynku ... kosztem pracowników ;) Gratulujmy firmie :) Potrafi wykorzystać ludzi tak żeby samemu miło grzać sobie tyłeczek Brawo Brawo ! Rzygać się chce
olek 2016-05-08 10:03
Jak dla mnie te komentarze są podejrzane, podobno jest taka rotacja i w ogóle a ofert pracy żadnych nie ma. Podobno jest tak źle i wszyscy o tym wiedzą ale jakoś nic nie słychać..czyżby konkurencja?
2
Paulina 2017-04-11 15:09
@si, jakie w takim razie masz zdanie na temat STRATEGA CEE SP. Z O. O.? Podziel się swoją oceną.
ania 2017-08-12 06:55
Brałam udział w projekcie firmy Stratega i było bardzo profesjonalnie i interesująco. Bardzo ładne biuro, przemiła atmosfera. Wynagrodzenie też było bardzo dobre.
3
Zostaw swoją opinię o STRATEGA CEE SP. Z O. O. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STRATEGA CEE SP. Z O. O.