brak logo

METALTON

Poniatowa

Opinie o METALTON

zatrudniony kilka lat temu 2009-12-09 15:05:12
NIKOMU NIE POLECAM tam pracy.Zarobki są bardzo niskie i wg mnie w ogóle nie adekwatne do stanowiska jak i odpowiedzialności.Zdecydowana większość pracowników ( operatorzy cnc) zarabia ok 1200zł netto( przynajmniej kiedy ja tam pracowałem).Ci co mogli pouciekali do sąsiednich firm albo w ogóle opuścili tamtejszy region.Stosunki między pracownikami całkiem przyzwoite.
A i najważniejsze.Radzę nie wierzyć w zapewniania Szefa co do oferowanych zarobków.Bo jak przychodzi czas podpisania umowy to na 100% na umowie będzie co innego niż była mowa ;/
Zdarzało się że niektórzy rezygnowali po nawet 1 miesiącu pracy.
Ogólnie radzę nie podejmować tam pracy.
1
mirosamo 2010-01-20 20:25:59
opinie na temat metal tonu pisze chory czlowiek ktory myśli kategoriami byłego pracownika (usunięte przez moderatora) .TAM wlasnie taki (FACHOWIEC )-- mógł się ślizgać na (usunięte przez moderatora). gdzie inni pracowali . Kolego załuż swoją firmę i zatrudnij takich fahcowców TWOJEGO pokroju to zostaniesz z goła (usunięte przez moderatora) Czego nie pójdzesz do POLIFOLI do p SOBSTYLA tam dopiero dostał BYŚ kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
rabbitzzz 2010-05-31 10:45:08
jak jest ktoś kto obecnie pracuje w METALTON w poniatowej to proszę o kontakt. rabbitzzz@o2.pl
pilne.
mirosamo 2010-06-23 21:00:25
A co chcesz wiedzieć ??
WAWA 2010-10-15 20:34:53
CO WY OPOWIADACIE . JA PRACUJE W METALTONIE I NIE NARZEKAM.WYPLATA SUPER ,A ATMOSFERA W PRACY JESZCZE LEPSZA.DEBILE PISZA NEGATYWNE KOMENTARZE
gruby 2010-10-24 14:58:37
No wiec ile zarabiasz i na jakim stanowisku pracujesz ????????
Bo z tego co pamiętam za moich czasów( 3 lata temu) to nikt nie był tam zadowolony z pracy ;/
stalowiec 2013-07-24 13:55:04
Co wy do (usunięte przez moderatora) nędzy piszecie?? Nie byliscie tam dawno i troche sie pozmieniało. Stawki wzrosły pracownicy którzy zwalniali sie (albo jak niektórzy pisza uciekali) byli pracownikami którzy do tej pory nie pracuja bo sie nie nadja do niczego. Po drugie jak by (usunięte przez moderatora) nie trzymał tam rygoru to by tam był bajzer jakich mało. A ze czasem ktos ma gorszy dzień to wielka obraza dla drugiej osoby. Ja pracuje tam grubo ponad 3 lata i jestem zadowolony. POLECAm
1
stalowiec 2013-07-24 13:58:24
Knight jak masz konkretny zawód lub sprawdzisz sie to pewnie jakaś posada sie znajdzie po prostu zgłos sie do firmy
123 2013-09-04 10:03:25
Najniższa krajowa na stanowisku operatora maszyn skrawających, to moim zdaniem żart i nieporozumienie. Ludzie pracują, bo ciężko znaleźć inną pracę, a rodzinę wyżywić trzeba. Ludzie także narzekają, bo najlepiej byłoby żeby zostawać po godzinach, nie mieć życia poza pracą, a o premii mogą pomarzyć. Ciągle tylko "szybciej, szybciej, masz 5 minut na skończenie". Ogólnie - praca często stresująca i odpowiedzialna, żeby czegoś nie zepsuć, a płaca nieadekwatna do obowiązków.
1
123 2013-09-04 10:04:23
O podwyżkach oczywiście można pomarzyć, chyba, że pracujesz tam kilka lat. Dostaniesz podwyżkę...50gr lub 1zł.
123 2013-09-19 11:43:59
Praca na 2, jak trzeba na 3 zmiany. Nadgodziny płatne po 50% lub 100% więcej, w zależności ile tych nadgodzin i czy to dni robocze czy weekendy. Co z tego, jeśli podstawa tych nadgodzin marna.
123 2013-10-08 21:34:47
Podstawa wynosi 10zl/brutto. Sa ludzie, ktorym nie zmienia sie przez 3-4 lata. Sa tacy ktorym zmienia sie troche szybciej. O niebotyczne 1zl.
1123 2014-02-17 21:39:40
Raczej tak i nie ma co liczyć za bardzo na więcej
karzeł 2014-03-07 16:49:07
tak, tylko w końcu jak tak dalej pójdzie to przy stałych płacach nie będzie nas już stać zupełnie na nic
Mirek 2014-03-24 16:58:21
Jak dla mnie, to powinni jednak dać choc trochę podwyżki, nie dość, że inflacja, to jeszcze kryzys, także metalton powinien o to zadbać, skoro inne firmy potrafią.
1
Komo 2014-04-08 21:34:48
To że kryzys, to właśnie tym bardziej firma nie koniecznie będzie skłonna do podwyżki. Każdy przecież teraz zaciska pasa.
Mikron 2014-04-14 12:33:21
pewnie skończy się na redukcji etatów - właśnie tak sobie firmy radzą, żeby nie mieć 100 pracowników po 800 zł każdy, to zostawią 50 i podniosą pensje
Makren 2014-06-18 09:24:36
Z tym podniesieniem pensji wcale bym nie był pewien. Oszczędności w końcu szukają wszędzie gdzie się da nie?
anonim 2014-07-10 23:07:29
Chyba największe dziadostwo na całej Lubelszczyźnie. radzę się 10 razy zastanowić wszystkim tym którzy mają zamiar w ogóle myśleć o pracy w tej firmie. Nie ma sensu.
wanda 2015-02-02 16:33:06
skoro siedzisz Karmelo pół roku już w firmie to jest najlepszy dowód że dobrze się dzieje w METALTON, bo przecież inaczej by cię już dawno w firmie nie było i nikt przecież cię na siłę nie trzyma. chcę też zapytać jak godzinowo, dniowo i na jakie zmiany się pracuje w tej firmie aktualnie? pozdrawiam
xxxa 2016-05-13 23:10:31
słów, najwazniejsze dla mnie jest to czy regularnie i dobrze płaca. Inne sytuacje mnie nie obchodzą, bo potrafię między nimi przejść obojętnie. Będę wdzięćzny za info
Zostaw swoją opinię o METALTON - Poniatowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie METALTON