brak logo

Abc systems

Konstantynów Łódzki

Opinie o Abc systems

mareczek 2009-11-16 21:16:47
Co sądzicie o pracy w Abc Sytems??
Pracownik 2009-12-07 21:01:46
Hahaha Tak z ciekawosci po firmie chodzą pogłoski o wyrzuconych dziewczynach za niesubordynacje widze że zemstą jest pisanie głupot ja jestem zadowolona z pracy w ABC SYSTEMS.
pracownik punktu 2009-12-08 10:14:33
Pracuję w tej firmie już kila miesięcy i z tego co się orientuję dwie dziewczyny (które wypisują tu te negatywne opinie), zostały zwolnione z powodu złej pracy. Nie zajmowały się obowiązkami, które zostały im powierzone; na terenie sklepu piłowały sobie paznokcie i czytały gazety i wiele innych rzeczy. Domyślam się, że teraz chcą za wszelką cenę zepsuć opinię firmie. Zastanawiam się czy one zdają sobie sprawe z konsekwencji założenia tej strony i oczerniania firmy ABC, ponieważ wiąże się to z konsekwencjami prawnymi.
michal 2010-01-03 10:31:42
a mi sie podobala tam praca i bylem zadowolony !!! jedyne co niektorzy umieja to narzekac !!!
byla pracownica 2010-01-03 17:49:29
Ja też tam pracowałam i wspomianm ten czas koszmarnie!!!!Ta firma miałaby przyszlosc nawet wieloletnia gydyb wszystko było robione z głową..Przeciez jezeli bedzie co raz wiecej negatywnych opinii to nikt nie bedzie tam pracował i firma upadnie bo bedzie kojarzona z przekrętami nie tylko wśród pracowników ale i wśród klietnów. No cóż każdy szef pracuje na pozytywna lub negatywną opinie o swojej firmie
uprzejma 2010-01-11 11:18:38
Jak mamy sie zTobą skontaktowac podaj jakis namiar jest nas 4 w tym równiez pracownik ktory nie pracowal na punkcie ale w samej firmie
do uprzejmej 2010-01-12 13:33:13
podam mojego meila na którym mi tak nie zależy za bardzo
(usunięte przez administratora) tam dalej się można ze mną skontaktować.Czekam.
nick 2010-01-12 20:57:53
Ja współczuje tylko tym którzy zetkneli się z tą firmą.I inne firmy niech wiedzą jak jest.To jest prawda co tu piszą i nie polecam współpracy z obu stron zarówno od strony pracowników i kierownikom innych firm.
poszkodowany 2010-01-13 23:19:43
Firma się odbudowywuje są małe poprawki myślę że wyjdzie jeszcze na ludzi.
anonim 2010-02-15 20:09:12
skoro jest taki mądry i niczego się nie boi to czemu telefonu od tygodnia nie odbiera a wypłaty jak nie było tak nie ma!!!!
ja 2010-03-24 10:57:09
nie zadne dwie dziewczyny bo wiekszosc osob ma z tym (usunięte przez administratora)problemy.nie wyplaca kasy i ma wszystkich gdzies.taka jest racja.
anonim 2010-03-24 11:51:26
to zwykla (usunięte przez administratora) i nic wiecej!!!!!!
anonim 2010-04-15 17:24:33
(usunięte przez administratora) prędzej czy później i tak splajtuje jego niby firma. To (usunięte przez administratora)który nie wie ile jest 2+2 a robi z siebie wielkiego (usunięte przez administratora) nie spotkałam się w życiu!!!! Zastanów się karakanie co ty robisz, w końcu się do ciebie dobiorą za zatrudnianie ludzi na czarno i niewypłacanie pieniędzy!
ads 2010-04-21 15:05:01
Ostrzegam wszystkich przed tą firmą. Za pracę w firmie można liczyć tylko na nie wypłacenie pieniedzy i brak jakiejkolwiej umowy!! (usunięte przez administratora)
dobrarada 2014-12-31 23:45:15
ja to bez umowy nie przepracowałby nawet jednego dnia, nawet gdyby mnie zwodzili że teraz bez umowy a później za dzień czy dwa dostanę to też bym na to nie poszedł, bo ja nie ma się umowy to nie ma się niczego na dobrą sprawę bo nie ma jak się udowodnić że coś się robiło więc ja bym w ogóle nie myślał żeby robić coś bez papierka. umowa najważniejsza. pamiętajcie
jewhen 2015-03-04 01:57:32
nie wiem czy jest sens dłużej rozwodzić się nad tym kto tu pracuje z umową i jaki on jest jeśli daje się tak łatwo rolować ;) to już sprawa tych ludzi. Dorzucę tylko od siebie że nie można być w życiu zbyt naiwnym bo inaczej nabija się tylko kabze takim firmom jak ABC systems. Ktoś z Was tu obecnych jeszcze tu pracuje?
karolinka 2015-03-20 16:19:16
myślę że nikt w dzisiejszych czasach i w tak rozwiniętym i świadomym społeczeństwie nie pracowałby bez jakiejkolwiek podpisanej umowy, po prostu w to nie uwierzę że w polsce jeszcze tacy ludzie by się znaleźli.możecie mi przedstawić w takim razie dokładniej sytuację jak dokładniej wyglądają umowy w tej firmie?
Marzec 2016-05-11 21:33:43
Jak to nie chcą płacić, przecież kasa jest zawsz ena czas
Zostaw swoją opinię o Abc systems - Konstantynów Łódzki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Abc systems