PBR MEDIA KRZYSZTOF KUJAWIŃSKI

Wołów

Opinie o PBR MEDIA KRZYSZTOF KUJAWIŃSKI

Marcin 2015-10-29 09:52:06
Witam
Pracowalem dla tej firmy i nie polecam
po zrobieniu kilkunastu zadan czekam okolo 2 tygodni na akceptacje moich testow
Proby lacznia z biurem okazaly sie fiaskiem, Panie odbieraly i kazaly czekac bez odpowiedzi albo mowily ze oddzwonia również bez skutku!
Brak profesjonalizmu totalny
NIE POLECAM NIKOMU
12
Ania 2015-11-29 11:09:01
Witam, jestem w takiej samej sytuacji jak Pan wyżej. Pani na rozmowie rekrutacyjnej powiedziała mi ze kwota jaką będę otrzymywać do ręki do kwota brutto.Po jakimś czasie okazało sie ze jednak netto wiec zmniejszyła sie ona diametralnie. Po za tym na akceptacje ankiet czeka sie bardzo długo- ja juz czekam ponad miesiąc. Na przydzielenie jakiegokolwiek zadania także. Ta firma to banda oszustów. Bazują tylko na zakładaniu kont bankowych. Nie polecam nikomu kto chce dorobić
5
grażyna w. 2015-12-01 18:10:50
A ja pracuje już ponad miesiąc. Pieniądze już dostałam i jestem zadowolona. Konta faktycznie oceniałam, ale robię też inne zlecenia. Nie wiem czemu taka opinia- mnie się podoba!
2
marek 2015-12-06 13:20:10
spoko opcja na dorobienie dla studentów. Kilka stów miesięcznie wpada - wiadomo ze zawsze mogloby byc wiecej ;p
Obiektywna opinia 2015-12-11 21:38:07
Obiektywie patrząc, dwie powyższe opinie są napisane przez osobę pracującą w tej firmie. Ten sam styl pisania, oraz krótka informacja z pozytywnym przesłaniem aby na forum nie było samych negatywów. Też tak robiłem w poprzedniej firmie: )

Na pewno po mojej obiektywnej wypowiedzi pojawi się nagle kilka pozytywnych opinii dla poprawy statystyki na forum. Obserwujcie. Pozdrawiam
2
Obiektywna opinia 2015-12-11 21:39:24
Obiektywie patrząc, dwie powyższe opinie są napisane przez osobę pracującą w tej firmie. Ten sam styl pisania, oraz krótka informacja z pozytywnym przesłaniem aby na forum nie było samych negatywów. Też tak robiłem w poprzedniej firmie: )

Na pewno po mojej obiektywnej wypowiedzi pojawi się nagle kilka pozytywnych opinii dla poprawy statystyki na forum. Obserwujcie. Pozdrawiam
2
Karina 2015-12-15 08:54:20
Ja nie mogę się zgodzić z powyższymi opiniami. Również pracowałam w AK Consulting i jestem raczej zadowolona ze współpracy, jestem studnentką i dla mnie jestto fajny sposób zarobienia na moje wydatki.
Kuba 2016-01-08 12:51:21
Pracowałem w firmie AK Consulting przez ponad rok i chwale sobie współpracę, wypłaty na czas, miła atmosfera i możliwość łączenia pracy ze studiami. POLECAM
gzm 2016-01-11 17:00:00
Z jednej strony miła atmosfera w pracy, z drugiej bardzo długi czas akceptacji ankiet i wypłaty pieniędzy.
Niestety nie polecam.
Matylda 2016-01-13 10:19:09
Miałam okazję pracować na I roku studiów w AK Consulting i uważam, że jest to bardzo fajna praca dla studentów. Nie należy ona do trudnych, zarobki są ok, a wypłata na czas.
r 2016-01-19 17:44:07
Nie polecam, 3-4 zlecenia, a później już inne osoby trzeba wykorzystywać. Poza tym mogą być problemy, o których nikt w firmie nie mówi (wpisanie do rejestru dłużników). Jak chcesz zarobić 300zł to ok, ale dłużej nie popracujesz.
1
Mariusz 2016-02-04 12:27:23
Jak dla mnie praca bardo mi pasuje. Nikt nie narzuca mi stałych godzin pracy, a stawka jest zadowalająca. Nie rozumiem skąd te negatywne opinie.
Janek 2016-02-23 12:51:00
Dorabiałem tam w trakcie studiów. Było okej, zawsze jakaś dodatkowa kasa wpadła do kieszeni.
gzn 2016-03-02 18:46:26
Nie polecam współpracy z ta firmą.
Po szkoleniu kontakt z biurem się urywa.
Na wypłatę wynagrodzenia trzeba czekać wiele miesięcy. Pracownicy nie odbierają telefonów, nie odpisuję na e-maile i smsy.

Trzymajcie się z daleka od AK Consulting.

2
Zadowolona 2016-03-31 10:44:16
Ja pracowałam, pracuję i będę dla nich dalej pracować. Do tej pory nie miałam, żednych komplikacji ani z pieniędzmy ani z kontaktem z pracodawcą. Według mnie firma ok.
Majki 2016-04-04 15:51:27
Bardzo mi przykro patrzeć na taki rozlew nienawiści. Na szczęście rzeczywistość to nie anonimowe forum i tutaj AK Consulting wynagrodzenia wypłaca, wierzcie mi.
Igor 2016-04-22 11:47:42
właśnie się zastanawiam, czy startować do AK consulting, bo słyszałem że nadal rekrutują. chcę coś do studiów dorobić. Mówicie że warto? zależy mi na tym, żeby się adekwatnie rozliczali z wypłatą. w poprzedniej firmie był z tym problem.
1
kangur 2016-04-22 11:56:27
@Igor ja tu od 3 miesięcy pracuję też sobie dorabiam i jest spoko, możesz startować.
Bartosz Rodziewicz 2016-05-03 18:27:11
Z tego co widzę, wiele osób mówi, że firma ta przekształciła się w PBR Media, więc ocena PBR Media pasuje również tutaj.
Nie rozumiem fali hejtu na tą firmę.
Firma oferuje stanowisko ankietera online, na ktorym praca polega na wypełnianiu ankiet przez internet.
Jak na ilość włożonego czasu w każdą ankietę zarobek jest całkiem spory. Co prawda niektóre ankiety potrafią się ciągnąć przez dość długi okres czasu, jednak wtedy nie wymagają od Ciebie pracy.
Kontakt z przełożonymi następuje poprzez maila i nie mam z tym żadnych złych wspomnień. Kontakt był miły, szybki i rzeczowy.
Samemu wykonałem już dość sporą liczbę ankiet i jestem zadowolony. Polecam tego pracodawcę :)
Katarzyna Wiśniewska 2016-05-04 16:25:50
Firma godna polecenia. Doskonały sposób zarobienia dodatkowych pieniędzy. Firma daje dobre wynagrodzenia za wykonaną pracę.
1
NaPlusie 2016-06-16 12:21:19
ja jestem bardzo zadowolona. Co prawda juz nie pracuje w tej firmie, bo zmienilam miejsce zamieszkania i studiów. Było super, byłam w stanie pogodzic studia dzienne i prace, fajne pieniazki, atmosfera spoko, i kasa była zawsze na czas. Nie mogłam narzekac !
Ania 2016-06-27 13:54:58
Praca w firmie jest super opcją dla studentów. Pracowałam przez ostatni rok studiów i byłam bardzo zadowolona ze współpracy
Marcelina 2016-07-15 12:52:29
Pracuję w tej firmie od niedawna, ale jestm zadowolona z atmosfery w firmie. nie moge powiedzieć nic złego
Dominika.Okoń 2016-07-21 09:47:52
Witam,
Firma PBR Media jest firmą rzetelną, zatrudniamy kilkaset ankieterów, co więcej nasi pracownicy są zadowoleni i chętnie współpracują z Nami. Jeżeli mają Państwo do Nas pytania, prosimy zgłaszać się drogą mailową, wszelkie wątpliwości zostaną wyjaśnione. To my jesteśmy najlepszym źródłem informacji na Nasz temat. Nie boimy się konfrontacji z negatywnymi opiniami na Nasz temat. Służymy pomocą oraz jesteśmy otwarci na wszelkie zapytania z Państwa strony.

mail: dominika.okon@portal-badania-rynkowe.pl

Okoń Dominika
specjalista ds. HR
lokalizacja Wrocław
Karolina Napierajczyk 2016-07-27 14:47:34
Polecam , praca latwa i przyjemna kasa na czas zero problemow
Justyna Rzeszutko 2016-07-30 20:27:36
Mam przyjemność pracować w tej firmie. Wszystko jest na swoim miejscu, pieniążki szybko trafiają na moje konto za zadania . Kontakt z biurem bardzo dobry, jeszcze się nie zdarzyło żebym miała jakieś problemy związane z tą firmą. POLECAM
ldz 2016-08-04 10:05:55
Długo się czeka na akceptację i pieniądze, ale firma jest w 100% uczciwa i wiarygodna. Pracownicy też bardzo mili (przynajmniej w Łodzi :D).
1
Paulina Łapińska 2016-08-07 09:17:52
Z całą pewnością mogę polecić firmę PBR MEDIA KRZYSZTOF KUJAWIŃSKI. Praca w tej firmie jest idealna dla osób szukających dodatkowego zajęcia, przy którym można się rozwijać. Zlecenia wykonywane są zdalnie, można więc przeznaczyć wolną chwilę na podreperowanie domowego budżetu. Ponadto w każdym momencie można liczyć na pomoc i wsparcie. Serdecznie zachęcam.
bartłomiej 2016-08-16 14:42:08
warto najpewniej sprawdzić nr telefonu albo mail na ich stronie, ja się tak kontaktowałem jak chciałem u nich pracować, ale to było już chwilę jakąś temu
Bartosz Rodziewicz 2016-08-18 21:40:01
Z tego co widzę, wiele osób mówi, że firma ta przekształciła się w pbr media, więc ocena pbr media pasuje również tutaj.
Firma oferuje stanowisko ankietera online, na ktorym praca polega na wypełnianiu ankiet przez internet.
Jak na ilość włożonego czasu w każdą ankietę zarobek jest całkiem spory. Co prawda niektóre ankiety potrafią się ciągnąć przez dość długi okres czasu, jednak wtedy nie wymagają od Ciebie pracy.
Kontakt z przełożonymi następuje poprzez maila i nie mam z tym żadnych złych wspomnień. Kontakt był miły, szybki i rzeczowy.
Samemu wykonałem już dość sporą liczbę ankiet i jestem zadowolony. Polecam tego pracodawcę :)
Aleksandra J. 2016-08-19 15:58:39
Lekka praca, miła atmosfera na szkoleniu oraz spotkaniu rekrutacyjnym. Tak na dobrą sprawę ,sami ustalamy sobie godziny pracy oraz decydujemy ile chcemy zarobić. Jeżeli mamy z czymś problem, wystarczy napisać maila, po czym otrzymujemy błyskawiczną odpowiedz!! Jak najbardziej gorąco polecam!!!
Tomasz Łakota 2016-08-28 14:50:24 [użytkownik zarejestrowany]
Polecam, solidny pracodawca.
gregor 2016-08-29 22:55:33
Dobrze wiedzieć że Wy i tylko Wy jesteście najlepszym źródłem informacji o sobie! Bardzo inteligentna jest ta pani!
2
Anonim 2016-09-09 07:45:06
Na wypłatę czekam już ponad miesiąc, pani która prowadzi moją grupę w ogóle nie odpisuje na moje pytania, akceptacja ankiet trwała bardzo długo. Nie polecam nikomu
2
Agnieszka 2016-09-30 13:58:05
dorabiałam w PBR Media na studiach i fajnie wspominam tamte czasy :) Miła atmosfera, firma jest profesjonalna, można sobie dorobic :)
Stefek 2016-10-13 22:50:40
Czy ktos wypelnial ankiety inne niz te o bankach ? Co robiliscie po ukonczenou pakietu startowego??
123 2016-10-20 10:24:00
Niestety po ukończeniu pakietu startowego są 3 ankiety na osobach trzecich ...
1
Nowy 2016-11-02 15:24:00
Mam kilka pytań odnośnie firmy PBR. Dostałem możliwość przyjscia na rozmowe rekrutacyjną i zastanawiam mnie czy rekrutacja przeprowadzana jest osobiście czy grupowo? Kolejne pytanie czy zlecenia są regularne czy też rożnie to wygląda?
Elo 2016-11-09 20:07:12
Bo dopiero zaczynasz. Muszą jakoś przyciągnąć na początek :) A o otrzymaniu pieniędzy, mówimy o wypłacie, nie o bonusie na zakupy, na który swoją drogą, zamiast 5 dni roboczych czekałem nawet i 2 tygodnie
Elo 2016-11-09 20:15:40
Nie wierzę w ani jedną pozytywną opinię napisaną tutaj.

Pracuję w PBR od lipca. jest początek listopada, a ja nie doczekałem się jeszcze pierwszej wypłaty. Składa się na to przede wszystkim to, że wystawiając rachunek we wrześniu, wypłata powinna dotrzeć do końca października. Ale to nic.. 9. listopad, a ja wciąż muszę się prosić o wypłatę. Jak już ktoś wcześniej pisał.. Długi czas oczekiwania na akceptację ankiety. Podczas przeprowadzania ankiet, które swoją drogą są praktycznie ograniczone tylko do zakładania kont bankowych (wyjątkiem jest pakiet startowy na początku), zamiast czekać 5 dni na otrzymanie środków potrzebnych do realizacji transakcji, czekałem nawet 2 tygodnie. Oprócz tego, że cały proces od rozpoczęcia ankiety do wystawienia rachunku trwa bardzo długo, to można mieć aktywne tylko 3 ankiety na raz (w to wlicza się również realizowany rachunek!) Tak więc.. czekając na wypłatę i akceptację dwóch ankiet, nie można rozpocząć kolejnej. Tak wygląda ten ślamazarny proces dorabiania sobie.
Marek 2016-11-09 20:19:12
Rozmowa kwalifikacyjna odbywa się indywidualnie, na szkoleniu oprócz mnie były jeszcze dwie inne osoby.
Na początek dostajesz możliwość zarobienia 300 zł. Potem 2 zlecenia na same banki, a potem to już dno totalne. 4 ankiety tajemniczy klient gdzieś w Krakowie, czy Lublinie, gdzie ja jestem z Katowic.
Natalia 2016-11-22 12:57:52
Mogę polecić pracę w tej firmie. Sporo się nauczyłam i od samego początku mogłam liczyć na pomoc i wsparcie. Wynagrodzenie na czas przychodzi, więc jest super
Asia 2016-12-08 09:35:13
Absolutnie nie polecam! Niestety zostałam oszukana, zmarnowałam pieniądze za utrzymywanie kont bankowych, a nie dostałam za ankiety ani grosza. Nie radzę nikomu zaczynać pracować w tej "firmie". Nie dajcie się oszukać!
Paulina 2016-12-09 18:33:21
Podpisałam z nimi umowę pod koniec sierpnia 2016 roku w Katowicach (pierwsza umowa jest na 1 msc). Wedle informacji za pakiet startowy było można zarobić ok. 360 zł. Ostatecznie na spotkaniu następnego dnia po rozmowie rekrutacyjnej odbywa się szkolenie i tłumaczenie co i jak. Właściwie zadania polegają na wypełnieniu kilkunastu ankiet, za które są jakieś grosze, jedna wizyta tajemniczego klienta gdzie ankieta jest cholernie długa a płaca za to też marna. Reszta to zakładanie kont bankowych z podpisaniem umowy przez kuriera (trzeba założyć minimum 6 kont, a łącznie jest opcja chyba 16-20). Generalnie przez dwa tygodnie atakowały mnie banki, zamieszanie z kurierami jest niemałe. Jeżeli założymy te 20 kont no to wtedy może zarobimy te 360 zł, ja osobiście do wypłaty przy wypełnieniu wszystkich ankiet, tajemniczym kliencie i założeniu 7 kont do wypłaty miałam 91 zł + 30 zł dodatku. Akceptowanie ankiet było dość długie, pracownik co prawda odpisywał mi na wiadomości, ale przy trzy krotnym pytaniu o przedłużenie umowy nie dostałam jakiejkolwiek informacji. Mamy już prawie połowę grudnia, a nie dostałam jeszcze wypłaty aż 120 zł przy jednak dość sporej poświęconej ilości czasu. Moim zdaniem nie opłaca się, od tego momentu pomimo braku zgód marketingowych wydzwania do mnie bardzo dużo różnych firm oraz numerów, których nawet nie odbieram. Ciekawe czy doczekam się kasy...
Zostaw swoją opinię o PBR MEDIA KRZYSZTOF KUJAWIŃSKI - Wołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBR MEDIA KRZYSZTOF KUJAWIŃSKI