PBR MEDIA KRZYSZTOF KUJAWIŃSKI

Wołów

Opinie o PBR MEDIA KRZYSZTOF KUJAWIŃSKI

Ania 2015-11-29 11:09
Witam, jestem w takiej samej sytuacji jak Pan wyżej. Pani na rozmowie rekrutacyjnej powiedziała mi ze kwota jaką będę otrzymywać do ręki do kwota brutto.Po jakimś czasie okazało sie ze jednak netto wiec zmniejszyła sie ona diametralnie. Po za tym na akceptacje ankiet czeka sie bardzo długo- ja juz czekam ponad miesiąc. Na przydzielenie jakiegokolwiek zadania także. Ta firma to banda oszustów. Bazują tylko na zakładaniu kont bankowych. Nie polecam nikomu kto chce dorobić
8
grażyna w. 2015-12-01 18:10
A ja pracuje już ponad miesiąc. Pieniądze już dostałam i jestem zadowolona. Konta faktycznie oceniałam, ale robię też inne zlecenia. Nie wiem czemu taka opinia- mnie się podoba!
2
marek 2015-12-06 13:20
spoko opcja na dorobienie dla studentów. Kilka stów miesięcznie wpada - wiadomo ze zawsze mogloby byc wiecej ;p
Obiektywna opinia 2015-12-11 21:38
Obiektywie patrząc, dwie powyższe opinie są napisane przez osobę pracującą w tej firmie. Ten sam styl pisania, oraz krótka informacja z pozytywnym przesłaniem aby na forum nie było samych negatywów. Też tak robiłem w poprzedniej firmie: )

Na pewno po mojej obiektywnej wypowiedzi pojawi się nagle kilka pozytywnych opinii dla poprawy statystyki na forum. Obserwujcie. Pozdrawiam
4
Karina 2015-12-15 08:54
Ja nie mogę się zgodzić z powyższymi opiniami. Również pracowałam w AK Consulting i jestem raczej zadowolona ze współpracy, jestem studnentką i dla mnie jestto fajny sposób zarobienia na moje wydatki.
Kuba 2016-01-08 12:51
Pracowałem w firmie AK Consulting przez ponad rok i chwale sobie współpracę, wypłaty na czas, miła atmosfera i możliwość łączenia pracy ze studiami. POLECAM
gzm 2016-01-11 17:00
Z jednej strony miła atmosfera w pracy, z drugiej bardzo długi czas akceptacji ankiet i wypłaty pieniędzy.
Niestety nie polecam.
2
Matylda 2016-01-13 10:19
Miałam okazję pracować na I roku studiów w AK Consulting i uważam, że jest to bardzo fajna praca dla studentów. Nie należy ona do trudnych, zarobki są ok, a wypłata na czas.
r 2016-01-19 17:44
Nie polecam, 3-4 zlecenia, a później już inne osoby trzeba wykorzystywać. Poza tym mogą być problemy, o których nikt w firmie nie mówi (wpisanie do rejestru dłużników). Jak chcesz zarobić 300zł to ok, ale dłużej nie popracujesz.
5
Mariusz 2016-02-04 12:27
Jak dla mnie praca bardo mi pasuje. Nikt nie narzuca mi stałych godzin pracy, a stawka jest zadowalająca. Nie rozumiem skąd te negatywne opinie.
Janek 2016-02-23 12:51
Dorabiałem tam w trakcie studiów. Było okej, zawsze jakaś dodatkowa kasa wpadła do kieszeni.
gzn 2016-03-02 18:46
Nie polecam współpracy z ta firmą.
Po szkoleniu kontakt z biurem się urywa.
Na wypłatę wynagrodzenia trzeba czekać wiele miesięcy. Pracownicy nie odbierają telefonów, nie odpisuję na e-maile i smsy.

Trzymajcie się z daleka od AK Consulting.

5
Zadowolona 2016-03-31 10:44
Ja pracowałam, pracuję i będę dla nich dalej pracować. Do tej pory nie miałam, żednych komplikacji ani z pieniędzmy ani z kontaktem z pracodawcą. Według mnie firma ok.
Majki 2016-04-04 15:51
Bardzo mi przykro patrzeć na taki rozlew nienawiści. Na szczęście rzeczywistość to nie anonimowe forum i tutaj AK Consulting wynagrodzenia wypłaca, wierzcie mi.
Igor 2016-04-22 11:47
właśnie się zastanawiam, czy startować do AK consulting, bo słyszałem że nadal rekrutują. chcę coś do studiów dorobić. Mówicie że warto? zależy mi na tym, żeby się adekwatnie rozliczali z wypłatą. w poprzedniej firmie był z tym problem.
1
kangur 2016-04-22 11:56
@Igor ja tu od 3 miesięcy pracuję też sobie dorabiam i jest spoko, możesz startować.
Bartosz Rodziewicz 2016-05-03 18:27
Z tego co widzę, wiele osób mówi, że firma ta przekształciła się w PBR Media, więc ocena PBR Media pasuje również tutaj.
Nie rozumiem fali hejtu na tą firmę.
Firma oferuje stanowisko ankietera online, na ktorym praca polega na wypełnianiu ankiet przez internet.
Jak na ilość włożonego czasu w każdą ankietę zarobek jest całkiem spory. Co prawda niektóre ankiety potrafią się ciągnąć przez dość długi okres czasu, jednak wtedy nie wymagają od Ciebie pracy.
Kontakt z przełożonymi następuje poprzez maila i nie mam z tym żadnych złych wspomnień. Kontakt był miły, szybki i rzeczowy.
Samemu wykonałem już dość sporą liczbę ankiet i jestem zadowolony. Polecam tego pracodawcę :)
1
Katarzyna Wiśniewska 2016-05-04 16:25
Firma godna polecenia. Doskonały sposób zarobienia dodatkowych pieniędzy. Firma daje dobre wynagrodzenia za wykonaną pracę.
1
NaPlusie 2016-06-16 12:21
ja jestem bardzo zadowolona. Co prawda juz nie pracuje w tej firmie, bo zmienilam miejsce zamieszkania i studiów. Było super, byłam w stanie pogodzic studia dzienne i prace, fajne pieniazki, atmosfera spoko, i kasa była zawsze na czas. Nie mogłam narzekac !
Ania 2016-06-27 13:54
Praca w firmie jest super opcją dla studentów. Pracowałam przez ostatni rok studiów i byłam bardzo zadowolona ze współpracy
sylka 2016-07-07 16:59
@Ania a studiowałaś dziennie czy zaocznie? Nie wiem, jak mocno elastyczny grafik można tutaj wynegocjować.
Marcelina 2016-07-15 12:52
Pracuję w tej firmie od niedawna, ale jestm zadowolona z atmosfery w firmie. nie moge powiedzieć nic złego
Dominika.Okoń 2016-07-21 09:47
Witam,
Firma PBR Media jest firmą rzetelną, zatrudniamy kilkaset ankieterów, co więcej nasi pracownicy są zadowoleni i chętnie współpracują z Nami. Jeżeli mają Państwo do Nas pytania, prosimy zgłaszać się drogą mailową, wszelkie wątpliwości zostaną wyjaśnione. To my jesteśmy najlepszym źródłem informacji na Nasz temat. Nie boimy się konfrontacji z negatywnymi opiniami na Nasz temat. Służymy pomocą oraz jesteśmy otwarci na wszelkie zapytania z Państwa strony.

mail: dominika.okon@portal-badania-rynkowe.pl

Okoń Dominika
specjalista ds. HR
lokalizacja Wrocław
abc 2016-07-21 13:44
Wydaje mi się, że na spokojnie można liczyć na dobre zarobki @hj, ale skoro są do tego odpowiednie premie to jeszcze lepiej
Karolina Napierajczyk 2016-07-27 14:47
Polecam , praca latwa i przyjemna kasa na czas zero problemow
Justyna Rzeszutko 2016-07-30 20:27
Mam przyjemność pracować w tej firmie. Wszystko jest na swoim miejscu, pieniążki szybko trafiają na moje konto za zadania . Kontakt z biurem bardzo dobry, jeszcze się nie zdarzyło żebym miała jakieś problemy związane z tą firmą. POLECAM
ldz 2016-08-04 10:05
Długo się czeka na akceptację i pieniądze, ale firma jest w 100% uczciwa i wiarygodna. Pracownicy też bardzo mili (przynajmniej w Łodzi :D).
1
Paulina Łapińska 2016-08-07 09:17
Z całą pewnością mogę polecić firmę PBR MEDIA KRZYSZTOF KUJAWIŃSKI. Praca w tej firmie jest idealna dla osób szukających dodatkowego zajęcia, przy którym można się rozwijać. Zlecenia wykonywane są zdalnie, można więc przeznaczyć wolną chwilę na podreperowanie domowego budżetu. Ponadto w każdym momencie można liczyć na pomoc i wsparcie. Serdecznie zachęcam.
bartłomiej 2016-08-16 14:42
warto najpewniej sprawdzić nr telefonu albo mail na ich stronie, ja się tak kontaktowałem jak chciałem u nich pracować, ale to było już chwilę jakąś temu
Bartosz Rodziewicz 2016-08-18 21:40
Z tego co widzę, wiele osób mówi, że firma ta przekształciła się w pbr media, więc ocena pbr media pasuje również tutaj.
Firma oferuje stanowisko ankietera online, na ktorym praca polega na wypełnianiu ankiet przez internet.
Jak na ilość włożonego czasu w każdą ankietę zarobek jest całkiem spory. Co prawda niektóre ankiety potrafią się ciągnąć przez dość długi okres czasu, jednak wtedy nie wymagają od Ciebie pracy.
Kontakt z przełożonymi następuje poprzez maila i nie mam z tym żadnych złych wspomnień. Kontakt był miły, szybki i rzeczowy.
Samemu wykonałem już dość sporą liczbę ankiet i jestem zadowolony. Polecam tego pracodawcę :)
Aleksandra J. 2016-08-19 15:58
Lekka praca, miła atmosfera na szkoleniu oraz spotkaniu rekrutacyjnym. Tak na dobrą sprawę ,sami ustalamy sobie godziny pracy oraz decydujemy ile chcemy zarobić. Jeżeli mamy z czymś problem, wystarczy napisać maila, po czym otrzymujemy błyskawiczną odpowiedz!! Jak najbardziej gorąco polecam!!!
Tomasz Łakota 2016-08-28 14:50
Polecam, solidny pracodawca.
1
Agnieszka 2016-09-30 13:58
dorabiałam w PBR Media na studiach i fajnie wspominam tamte czasy :) Miła atmosfera, firma jest profesjonalna, można sobie dorobic :)
1
Stefek 2016-10-13 22:50
Czy ktos wypelnial ankiety inne niz te o bankach ? Co robiliscie po ukonczenou pakietu startowego??
2
123 2016-10-20 10:24
Niestety po ukończeniu pakietu startowego są 3 ankiety na osobach trzecich ...
3
Nowy 2016-11-02 15:24
Mam kilka pytań odnośnie firmy PBR. Dostałem możliwość przyjscia na rozmowe rekrutacyjną i zastanawiam mnie czy rekrutacja przeprowadzana jest osobiście czy grupowo? Kolejne pytanie czy zlecenia są regularne czy też rożnie to wygląda?
Natalia 2016-11-22 12:57
Mogę polecić pracę w tej firmie. Sporo się nauczyłam i od samego początku mogłam liczyć na pomoc i wsparcie. Wynagrodzenie na czas przychodzi, więc jest super
1
Adrian 2016-12-22 13:46
U mnie wszystko było w porządku, mogę firmę polecić. Ale polecam sprawdzić, czy ktoś się czasem pod tę firmę nie podszywa, że macie takie złe zdanie
1
Marko 2017-01-17 15:06
Miałem na początku trochę problemów z umową zanim zacząłem współpracę - były jakieś problemy z obiegiem dokumentów. Ale centrala wytłumaczyła krok po kroku co mam robić i od tej pory wszystko idzie bezproblemowo. Co do samej współpracy to fajna opcja jeśli ktoś nie chce tyrać za 10 zł za godzinę. Przy sprawnym planowaniu można zarobić naprawdę przyzwoite pieniądze. Generalnie jestem zadowolony.
Paula_P 2017-01-26 15:39
Co tu dużo mówić - jest dobrze. Miła atmosfera, dobre pieniądze i pomoc z każdym problemem. Współpracuję z nimi już od dłuższego czasu i moim zdaniem jest coraz lepiej. Na początku można było narzekać trochę na organizację ale teraz wszystko jest bez zarzutu.
martucha 2017-02-03 15:30
świetne podejście do pracownika ze strony pracodawcy, pieniążki satysfakcjonujące jak najbardziej

polecam!!
Kolos 2017-02-06 12:06
Śmieciowe zakładanie kont bankowych a opinie kupione
Oszukany 2017-02-07 20:13
Jeden wielki wałek, firma pod przykrywką ankiet każde nam zakładać konta bankowe, wy zakladacie oczywiście z ich linku przekierowującego a oni mają z was hajs. Wy dostajecie grosze albo nic, a później trzeba jeździć po bankach i wszystko odkręcać bo niektóre konta nie są darmowe o czym pani na "szkoleniu" nie wspomina. Nie dajcie się oszukać
2
Konrad 2017-02-17 15:28
Profesjonalizm z zakresu analizy rynku na najwyższym poziomie. Specjalista jakich mało!
1
aleksandra34567 2017-02-20 16:43
pracowałam dla tej firmy, wyplate ktora dostalam byla zgodna z ustalona, ale dodatkowe pieniadze, ktore mialam dostac za polecenie osob przepadly, czekam 6 miesiecy. Proba kontaktu z firma stala sie niemozliwa, nie dostaje zadnych odpowiedzi.
Miłosz 2017-02-24 15:09
Brak minusów po pierwszych dwóch miesiacach pracy - latwo z zrozumieniu umowa, wszystko jasne i wyraźne omówione podczas spotkania w biurze. Polecam firmę
Zostaw swoją opinię o PBR MEDIA KRZYSZTOF KUJAWIŃSKI - Wołów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBR MEDIA KRZYSZTOF KUJAWIŃSKI