brak logo

Rolnik

Mikołów

Opinie o Rolnik

waldek 2014-03-03 20:17:40
Witam, wiecie jaką stawkę oferują na tym stanowisku mechanika? Jakie warunki i na czym właściwie polega robota? Z góry dzięki za odp, pozdrawiam
2
luki 2014-04-17 22:25:41
powiedzcie czy mam tam isc ? teraz mam 1100 zl na reke i sie nienarobie ! a ile w rolniku mozna zarobic na ręke ? jakby bylo 1500 to mysle ze malo ,bo mam tam 30 km dojazdu ! doradzcie mi !
Marcin Ch 2014-05-11 15:19:20
Witam. Polecam tą firmę jeśli tylko komuś brakuje adrenaliny i ma zdrowy żołądek bo wrzody pewne. Pracowałem 2 lata jako mechanik. Robisz na tym stanowisku
"typowo" mechaniczne rzeczy np: gotujesz buraki, podajesz słoiki, czyścisz kible,
rozładunek tirów i dostawy np. chrzanu. Rewelacja! A jak dobrze się sprawdzisz to i tak zje... od kochanego Jurusia... :-) A no i maszyny stoją i produkcja też bo z powodu polecenia pani A.O. musisz najpierw wieszaczek w kibelku powiesić bo to NAJWAŻNIEJSZE według PKJ oczywiście.. Polecam tą pracę bo do końca życia będziecie mieli z czego się śmiać... Pozdrawiam...
6
jo 2014-06-04 12:58:42
Nie polecam w żadnym wypadku!!!
5
karlajn 2014-06-07 23:53:02
Jak dla mnie firma jest ok pracuje tam od stycznia i nie narzekam ludzie bardzo mili i serdeczni kierownik jest super !!! Bo taki musi byc i nie dac sie zeby mu na glowe wszyscy nie weszli wszedzie trzeba pracowac i robic to co do niego nalezy takie sa zasady nie pracujesz nie zarabiasz .Zyjemy w wolnym kraju i kazdy wybiera sobie prace taka jaka chce jak komus nie pasuje ,szukac gdzie indziej.Pozdrawiam wszystkich pracujacych w F.H.Rolnik i zarzadzajacych oczywiscie :)
2
andis 2014-07-30 08:21:22
W firmie Rolnik im dłużej pracujesz tym mniej zarabiasz, szefuncio ciągle wpada na jakieś pomysły jakby mniej płacić pracownikowi, teraz są idiotyczne bony sodexo które zastępują "premię" kwartalną i potrącają za nie z wypłaty. Z roku na rok gorzej, podwyżek (nigdy nie ma pieniędzy) nie ma a szefowie jadą sobie na luksusowe wakacje. Za nadgodziny nie ma wypłacanych pieniędzy tylko dają ci wolne dni. Większość ludzi się śmieje że w rolniku nie pracuje się za pieniądze tylko "ku chwale rolniczka", pracownik ma być dyspozycyjny 24h. Nie polecam firmy, radzę omijać ją z daleka. Gorzej niż murzyni są tutaj ludzie traktowani.
4
jo 2014-08-29 10:23:28
Na Orzeszu to p. niby dyrektor zaklad traktuje jak swoj folwark .Siedzi cały czas w biurze i gapi się w kamery.Nie ma się co dziwić ze cały czas szukają tam pracowników,niech płaci jeszcze mniej ludzią to za chwile sam będzie metki kleił i sam krzyczał na siebie i na WW.
1
pepsi 2014-09-21 15:13:30
Czy to prawda,że płacą od słoja 0.11zł?
kri 2014-09-25 23:02:35
Jeżeli w tej firmie wszystko ok ,to dlaczego cały czas potrzeba kogos do pracy?Tylko nie piszcie że tyle ludzi potzeba
URBAN 2014-10-02 21:40:40
LUDZIE ICCIE ŻEBRAĆ ALE NIE DO ROLNIKA PRACOWAĆ DO PUKI DYREKTOR BEDZIE TEN CO JEST TO LUDZIE TAM ANI NA CHLEB NIE ZA HARUJĄ A HAROWAĆ TRZEBA OSTRO PRZERWA TO Z ZEGARKIEM CO DO SEKUNDY A TO TRAKTOWANIE PRZEZ PRZEŁOŻONYCH TO JAKAŚ MASAKRA TO NIE FIRMA TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
palon 2014-11-28 16:48:15
Praca rolniku to dziadostwo obecnie pracuje bo nie mam inego wyjscia pracuje na magazynach nic tu ciekawego place slabe i tyle w tym temacie omijac z daleka amen
1
mody 2014-11-28 17:08:46
Pracowałem w tym lejandzie na magazynach co moge powiedziec w biurze ogulnie spoko chłopaki oprucz jednego pana krzysztofa..p tak sie zachowuje jakby magazyn był jego prywatny wiecznie niezadowolony typ marudy ale to moja opinia pozdrawiam mody
palon 2014-12-07 15:13:18
Ha ha obronca rolnika moźe ty jestes jeden tych co kilerowi donosi kapusi od groma karierowiczu!
smieton 2014-12-10 13:23:46
do krzywik zasady to doceniaj sobie pracowalem na skladankach przyjdz to zabaczysz jaki miud ile trzeba sie na tyrac zeby cos zarobic nie masz pojecia o robocie popieram poprzednikuw dziadostwo
Kaja 2015-02-15 18:02:10
Pracowałam w Rolniku i w życiu nie chce o tym zakładzie słyszeć jeśli to idzie nazwać zakładem w środku to nie wygląda dobrze ludzie którzy pracują tam po 15lat czy dłużej to myślą że mogą robić z nowymi co im się podoba w moim przypadku to im się nie udało! ale byli tacy którzy się dali szmacić i starzy pracownice robili z nimi co chcieli.Brygadzistki i Majstrowe jesteście tak samo szarymi pracownikami... od rządzenia jest dyrektor !
aGata 2015-06-14 13:20:12
Odradzam pracowałam - ci co mieli trochę oleju w głowie i "jaja" już pouciekali to co pozostało to garstka niezaradnych życiowo lub zastraszonych + kryminaliści(dosłownie więźniowie zakładu karnego)+sezonowo wyzyskiwani ukraińcy, zakładem rządzi psychopata który nie słyszał o kodeksie pracy i np. uważa że urlop pracowników należy do niego i udziela go wtedy kiedy uważa za słuszne lub za karę(uzasadnienie:"nie chcę widzieć tego pana w pracy przez tydzień"),wszelkie przestoje firmy płatne-własnym urlopem, wolne dla wszystkich Polaków dni tj.11.11 pracujące,za wypłatę można tylko umrzeć z głodu,socjal typu bony,wczasy pod gruszą - zero, warunki pracy jak w obozie.
1
tre 2015-06-27 20:45:12
ty daro ale to jest inna firma
lila 2015-07-25 14:23:01
Nie poelceam nikomu charujesz jak woł ledwo przyjdziesz to ci nie pomogą tytlko kablują i mieszają z błotem syf i smrut straszny zapiernicz ogromny a brygadzistka szkoda gadac donosi na pracowaników i jest falszywa.
palon 2015-08-14 12:23:30
dziadostwo pracuje piaty rok na magazynach ludzie falszywi same idioty wiekszosc wuzkowych to nieroby nie wspominajac o biurach
baks 2015-08-14 12:34:03
ppracowalem jakies cztrery lata wstecz dziadostwo to malo powiedziane praca na magaznie do glupi h he he lejand pozdrawiam chlopakuw z magazynu ogulnie kaka
40... 2015-09-09 15:20:54
a jak jest na produkcji ,rotacja fest?
aman 2015-09-27 19:16:31
Firma Rolnik schodzi na psy kiedyś to była renoma teraz bankrut,wypłaty z ery kamienia łupanego,Więźniowie i ukraińcy lepiej traktowani niż Polacy.Dyrektor nie liczy się z prawami pracowników,czysty wyzysk pracujesz za friko.W Rolniku nie masz żadnych praw Panowie Prezesi obudźcie się bo za chwilę nie będziecie mieli na czym zarabiać,
1
były pracownik 2015-10-14 16:41:03
pracowałam na metkach 4 miesiące: koszmar, wszyscy traktują cie z góry. Pracowałam ze wszystkimi grupami i tylko parę osób było normalnych, uśmiechniętych i pozytywnie nastawionych do pracy. Reszta to same zrzędy i marudy, które odreagowywały się na nowych pracownikach. Szefowa na metkach super babka. A wypłaty też ok.
1
anna 2015-12-02 22:01:22
A jak ty chcesz awansować w Rolniku z pracownika na brygadźiste a później na kierownika?hahaha tak się nie da,
anna 2015-12-11 00:57:15
Jak się w weekendy szkolić jak tam się pracuje także w weekendy i to za zwykłą stawkę bo 100% nie ma.Weż się człowieku ogarnij a nie pisz głupot
Krejzol 2016-01-13 01:09:30
Jesli jestes wytrzymaly psychicznie, lubisz byc ponizany, to aplikuj. Pensje zenujaco niskie. Osoby bez ambicji, przebiegle, wyrachowane stawiane sa za przyklad! Im wiecej potrafisz, tym gorzej jestes traktowany. Tu licza sie powiazania, koligacje, a nie to,co ma sie w glowie. W zyciu bym tam nie pracowala! Pracowalem tam i wiem, czym to smierdzi!
Krejzol 2016-01-13 01:10:24
Jesli jestes wytrzymaly psychicznie, lubisz byc ponizany, to aplikuj. Pensje zenujaco niskie. Osoby bez ambicji, przebiegle, wyrachowane stawiane sa za przyklad! Im wiecej potrafisz, tym gorzej jestes traktowany. Tu licza sie powiazania, koligacje, a nie to,co ma sie w glowie. W zyciu bym tam nie pracowala! Pracowalem tam i wiem, czym to smierdzi!
Zzz 2016-01-13 01:32:01
Znam osobiscie osobe, ktora biegle wladala 3 jezykami i po 3 latach pracy w firmie Rolnik otrzymywala na reke 1500PLN! Wstyd! Madra dziewczyna, inteligentna,ale nie latala do szefa z donosami, nie szpiegowala, nie wazelinowala ani szefostwu, ani innym krewnym szefostwa, wiec taka pensja! Na szczescie w pore zrezygnowala z pracy w tej " firemce".
Rolnik pracownik 2016-01-29 21:04:47
Firma bankrut , nie placi pensji na czas oraz dostawca. Trzeba wezwania do zaplaty pisac. Kierownik na niczym sie nie zna. Uwaga na ta firme.
1
Rolnik 2016-01-29 21:08:39
Nie polecam firmy. Po pierwsze kierownik na niczym sie nie zna. Traci rynek, jak i ludzi ktorzy jezdza fiatami 7 letnimi. Firma nie placi wynagrodzenia na czas. Produkty coraz gorzej sie sprzedaja. Na nic nie ma co liczyc gdyz to juz bankrut.
Byly pracownik 2016-01-29 21:20:29
Nie polecam szkoda czasu. Jak szanujesz siebie to tam nie pracujesz. Kazdy kto ma glowe na karku i godnosc to nie pracuje za 1500 pln.
Lepiej w Biedronce pracowac niz w Rolniku.
Prowizja po wykonaniu planu to 1-2 % od obrotu. Czyli max 200 pln !!!!!

ku chwale rolniczka - Firma dno 2016-01-29 23:06:48
To chyba najgorsza firma w Polsce. Pracujemy się tu tylko "ku chwale rolniczka " zadna szanująca się osoba tu nie bedzie pracować. 1500 pln miesięcznie i stary samochód. Odradzam pracę w tej firmie. Produkty się nie sprzedają, pensje lepsze na kasie w supermarkecie dostaniesz. Brak socjalu szkolen itp.
Jednym słowem Pracujesz tu ku chwale rolniczka
1
Magazyn 2016-01-30 00:23:52
To prawda ta firma to dno
Ph 2016-01-30 10:11:23
To prawda dyrektor firmy oferuje tylko cenne net net do sieci bo nic wiecej nie potrafi. Nobo inaczej musiala by sie nauczuc negocjacji i warunkow promocji.
A tak z wozu ogorki sprzedaje.
Odradzam pensje 1500 pln !!!! Prowizja 200 pln !!!!!
Pracownik Rolnik 2016-01-30 22:35:40
pracowałem w tej ala firmie 2 lata. Średnia wyszła mi 1700 pln na rekę. Obecnie przeszedłem do konkurencyjnej firmie gdzie podstawę mam 4000 tyś + premię kwartalną około 4-6 tyś.
Zmarnowałem dwa lata w rolniku jako pracowity i sumienny pracownik. Rada do wszystko PH rolnika poszukajcie pracy a szybko was przyjmą w konkurencji gdzie dostaniecie 2 lub 3 razy tyle.



Rolnik PH 2016-01-31 09:25:27
Kolego napisz gdzie płacą 4 tyś a od razu uciekam z rolnika
Ph 2016-02-01 22:24:31
No tak bo tu pracuja ludzie bez ambicji i przyszlosci. Rolnikt to ich ostatnie kolo ratunkowe. Kto normalny za 1500 pln godzi sie pracowac. Stazi emerycji ktorych nikt indziej nie przyjmie. Wiec godza sie na te zalosne warunki.
Ph 2016-02-05 21:08:21
Podstawy masz 1500 pln. Prowizja 2 % po przekroczeniu progu 30 000 pln
A wiec w MC Donaldzie zarobisz wjecej

Byly pracownik Rolnik 2016-02-06 13:40:41
Widac ze te pozytywne idiotyczne argumenty pisze ktos z firmy. Jednak prawda jest taka jaka wszyscy pisza.

PODSTAWA 1500 pln - smiechu warta

PROWIZJA - 2% po wykonaniu planu podstawowego 30 000 pln ( ile trzeba tych ogorkow sprzedac !!!!!)
Kandydat 2016-02-06 22:41:25
Byle w 3 firmach na rozmowach. Wszedzie podstawa to 2500 -3500 pln + prowizja okolo 1500 pln
Prosze napiszcie czy to prawda z tym wynagrodzeniem w rolniku ?
Chce isc do nich na rozmowe
PH 2016-02-07 12:10:13
Kolego zgadza się. Znam ludzi co pracują w Rolniku i mówią, że pensja w tej firmie jest najniższa na rynku.
Podobno leca tylko na cenach nett nett.
Jak ktoś ma ambicje to nie polecam firmy bo to jak sprzedawać warzywa na targu z samochodu.

1
AGada 2016-02-08 00:46:15
Odradzam pracowałam - ci co mieli trochę oleju w głowie i "jaja" już pouciekali to co pozostało to garstka niezaradnych życiowo lub zastraszonych + kryminaliści(dosłownie więźniowie zakładu karnego)+sezonowo wyzyskiwani ukraińcy, zakładem rządzi psychopata który nie słyszał o kodeksie pracy i np. uważa że urlop pracowników należy do niego i udziela go wtedy kiedy uważa za słuszne lub za karę(uzasadnienie:"nie chcę widzieć tego pana w pracy przez tydzień"),wszelkie przestoje firmy płatne-własnym urlopem, wolne dla wszystkich Polaków dni tj.11.11 pracujące,za wypłatę można tylko umrzeć z głodu,socjal typu bony,wczasy pod gruszą - zero, warunki pracy jak w obozie.
1
Ph 2016-02-08 21:10:43
Czy ta firma to jakas sezonowa plantacja bo tak zlych opinii niema zadna firma w internecie jak ta.
1
Ph 2016-02-10 22:35:27
Nie rozwojac tylko wegetowac !! Jak wazywa co sprzedaja.
Rozwijanie i budowanie biznesu a wegetacja to dwie rozne rzeczy.
Nie polecam zero rozwoju w pracy. Dla ambitnych od razu odradzam.
Osoba 2016-02-11 21:58:01
Ale trzeba uczyc sie od ambitnych i kraetynych. Bo od takich sie czegos nauczysz.
W Rolniku niczego sie nie nauczysz.
Bo nie ma tam czego ! Odradzam, pracowalem i niczego sie nie nauczylem. Tylko stracilem czas.
Kierownik nic nie potrafi, zero doseiadczenia i kreatywnosci.
1
dno 2016-02-12 23:08:58
firma dno
2
Rolnik przedstawiciel 2016-02-13 21:15:12
To prawda. Od pewnego czasu rozgladam sie o inna prace. Tu nikt na niczym sie nie zna. Zero szacunku dla pracownikow.
Firma nie wartan poswiecenia czasu.
Odradzam
2
AGaga 2016-02-14 09:59:53
Odradzam pracowałam - ci co mieli trochę oleju w głowie i "jaja" już pouciekali to co pozostało to garstka niezaradnych życiowo lub zastraszonych + kryminaliści(dosłownie więźniowie zakładu karnego)+sezonowo wyzyskiwani ukraińcy, zakładem rządzi psychopata który nie słyszał o kodeksie pracy i np. uważa że urlop pracowników należy do niego i udziela go wtedy kiedy uważa za słuszne lub za karę(uzasadnienie:"nie chcę widzieć tego pana w pracy przez tydzień"),wszelkie przestoje firmy płatne-własnym urlopem, wolne dla wszystkich Polaków dni tj.11.11 pracujące,za wypłatę można tylko umrzeć z głodu,socjal typu bony,wczasy pod gruszą - zero, warunki pracy jak w obozie.
3
memo 2016-05-19 08:43:54
Bardzo słabe zarobki ,zero socjalu chociaż przy tak dużej firmie z pewnością jest opłacane ,ale pracownik tego nie dostaje.Rozpływa się to gdzieś po boku.Mało chętnych do pracy ale za taką stawkę nikt nie chce pracować.A harówka jest.
2
glan 2016-06-23 19:05:53
a Przedstawiciel Handlowy ds. Rynku Tradycyjnego tez ma słabe zarobki?
Zostaw swoją opinię o Rolnik - Mikołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rolnik