MM Work Force Sp. z o.o.

Opole

Opinie o MM Work Force Sp. z o.o.

Bormiński 2015-07-23 00:58
Czy ktoś kiedykolwiek współpracował z MM Work Force czy mogę się spodziewać jakiejś fachowej opinii na ich temat, bo potrzebuję firmy ,która zapewni jakieś dobre i stabilne warunki pracy mi i mojemu koledze. Co prawda rozważaliśmy też wyjazd zagraniczny. Dajcie proszę znać, będziemy razem zobowiązani
lako 2015-07-24 23:52
Przejrzyj sobie ich oferty pracy - według mnie są naprawdę interesujące i ciekawe. Ale warto uważać na chudego...
jurek 2015-08-22 15:19
Jeśli mam wspominać o tym co w firmie mi się podobało to była to głównie atmosfera dzięki której każdy z nas mógł poczuć trochę swobody. Momentami jakby to w ogóle nie była praca. A przynajmniej wydawała się ona duzo dużo lżejsza, nawet pomimo tego , że pracowałem na fizycznym stanowisku operatora maszyn.
Un... 2015-09-14 20:43
Pracowałem na produkcji, płacą jak wszędzie ale wypłaty! miałem nie później niż przed 5-tym.
wanddda 2015-09-21 18:33
no ale tutaj apel do wszystkich, którzy boją się z nimi wyjechać do Holandii do pracy. przecież nie musicie iść od razu na typowo fizyczną robotę na produkcję. przecież teraz szukają także kierowników produkcji w branży metalowej więcv stanowisko wyżej, fizycznie się tak nie natyracie, ale wiadomo że odpowiedzialność większa
lulu 2016-01-08 23:38
skoro ludzie boją się jechać, to nie dlatego, że boją się zmęczenia, ale ogólnie.. wyjazd zawsze może przynieść rozczarowanie. Według mnie warto, ale chyba każdy sam powinien to ocenić.
jurek 2016-02-05 21:43
moim zdaniem nie tyle boją się wyjeżdżać na stanowiska typu pracownik pralni czy tapicer, ale po prostu nie chcą zostawiać swoich bliskich samych w kraju
345yui 2016-02-14 17:57
jesli ktos jest zainteresowany prac au nich to widzialem ze pare dni temu wstawili oferty pracy na przedstawiecila handlowego w Raciborzu, trzeba znac jezyk czeski
kolia 2016-02-16 21:12
to nie jedyna oferta od nich. warto spojrzeć na inne, bo mało kto zna czeski. szukają pracowników fizycznych do pralni i spawacza oraz managera produkcji.
olala 2016-02-22 21:57
ale jeszcze o jednej ofercie kolego zapomniałeś, bo szukają kogoś jako Przedstawiciel handlowy, tylko, ze trzeba znać i angielski i rosyjski tak samo dobrze.
mizer 2016-03-04 13:07
olala, a tak się zastanawiam gdzie się wykorzystuje ten język rosyjski, skoro niemalże cały rynek rosyjski się zamyka dla polksich przewoźników? Kogogś już zaprosili na rozmowę?
anaks 2016-05-05 21:09
fakt, ale sądzę że stosunki z Rosją się poprawią. poza tym, poszukiwany jest tutaj Operator wielopiły tarczowej, polecam, dobre warunki
Iza 2017-03-11 15:57
MM Work Force Sp. z o.o. to pośrednik pracy z dużym doświadczeniem na rynku holenderskim, rozwijający swoją firmę na terenie Polski.
nonono 2017-06-15 09:03
A że ukraińskich kierowców masowo zatrudniają polscy pracodawcy tego to już nie wiesz?
Stella 2017-06-18 17:21
Interesuje mnie praca rekrutera w Środzie Wlk.i widziałam taką ofertę w. Może ktoś wie coś w tym temacie? Zanim złożę cv dobrze jest wiedzieć coś o firmie. Jaka jest atmosfera? Czy poza zasadniczą płacą jest coś jeszcze?
Mmmmm 2017-06-26 14:28
Witam serdecznie,

Niestety oferta już nie aktualna. Po za zasadniczą płacą są premie.
Pozdrawiam
Mmmmm 2017-06-26 14:29
Witam serdecznie,

Niestety oferta już nie aktualna. Po za zasadniczą płacą są premie.
Pozdrawiam
Mariuszek 2017-07-05 10:08
Czyżby MM Work Force nie ma nowej oferty pracy? Co się dzieje? Słyszałem dobrze o nich a tu pusto.!
Andrew 2017-07-12 19:24
Pan Maciej oferował kiedyś mojej firmie swoje usługi. Podziękowałem, bo widzie tutaj masę niedogodności. Pan Maciej mówił, że firma ma kilka oddziałów i że szybko się rozwija itp. Tylko, że problem jest tego typu, że rzekome oddziały w Łodzi, Ostrawie czy Lwowie nie są zarejestrowane nigdzie i na stronie nawet ich nie ma. Do tego z tego co Pan Maciej mówił oddziałami zarządzają Ukraińcy. Wtedy otworzyła mi się lampka, bo zauważyłem, że ten Pan robi biznesik po kosztach i gada jakieś farmazony jak to firmy nie rozwinął. Sprawdziłem sobie jego firemke i KRS i wiele rzeczy mi się nie zgadzało (można sobie to sprawdzić) i wtedy poszedłem do innej agencji, która jest bardziej rzetelna. Do tego z tym Ukraińcem z Łodzi nie szło się dogadać i zaczął mi stawiać jakieś dziwne wymagania. Nie będzie mi w Polsce tutaj Ukrainiec rządził... Dlatego radziłbym odpuście sobie tę agencję, bo to agencja, która liczy każdą złotówkę i żeruje na swoich klientach.
1
Andrew 2017-07-12 19:24
Pan Maciej oferował kiedyś mojej firmie swoje usługi. Podziękowałem, bo widzie tutaj masę niedogodności. Pan Maciej mówił, że firma ma kilka oddziałów i że szybko się rozwija itp. Tylko, że problem jest tego typu, że rzekome oddziały w Łodzi, Ostrawie czy Lwowie nie są zarejestrowane nigdzie i na stronie nawet ich nie ma. Do tego z tego co Pan Maciej mówił oddziałami zarządzają Ukraińcy. Wtedy otworzyła mi się lampka, bo zauważyłem, że ten Pan robi biznesik po kosztach i gada jakieś farmazony jak to firmy nie rozwinął. Sprawdziłem sobie jego firemke i KRS i wiele rzeczy mi się nie zgadzało (można sobie to sprawdzić) i wtedy poszedłem do innej agencji, która jest bardziej rzetelna. Do tego z tym Ukraińcem z Łodzi nie szło się dogadać i zaczął mi stawiać jakieś dziwne wymagania. Nie będzie mi w Polsce tutaj Ukrainiec rządził... Dlatego radziłbym odpuście sobie tę agencję, bo to agencja, która liczy każdą złotówkę i żeruje na swoich klientach.
1
tawa 2017-07-12 19:33
fajna agencja polecam
Marietta 2017-07-14 08:22
Ja również słyszałam sporo dobrego o tej agencji i właśnie chciałabym coś u nich znaleźć ale nie mają aktualnie ofert. Może ktoś wie o jakiejś robocie w Poznaniu i mógłby podpowiedzieć. Tak mało jest opinii co potwierdza , że agencja jest spoko inaczej ludzie by pisali.
Tynksu 2017-07-14 19:30
To że jest mało opinii negatywnych nie oznacza, że agencja jest spoko. Firma dokładnie dba, aby nie doszły negatywne opinie. Stara się klientowi ani pracownikowi nie mówić, że zatrudnia samych ukraińców i na nich opiera sam biznes. Tego typu portale nie dają potwierdzenia. Pozdro.
Zostaw swoją opinię o MM Work Force Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MM Work Force Sp. z o.o.