Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-11-16 11:14:18 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o ASAJ - Stojadła. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
marcinek - 2010-09-16 21:03:25 odpowiedz | cytuj
czy ktos pracowalk w firmie asaj?o co chodzi z tym szkoleniem?jakie sa zarobki itp
Dominika - 2010-11-04 19:59:01 odpowiedz | cytuj
marcinek - 2010-09-16 21:03:25

może ktoś się wypowiedzieć na powyższy temat? jakie zarobki na początku
anonim - 2010-11-07 18:01:02 odpowiedz | cytuj
na początek 1800 brutto a szkolenie jest wymagające firma imponuje swoim rozwojem ale zaczyna robić sie jak korporacja ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednostki
Mirek - 2010-11-15 20:52:48 odpowiedz | cytuj
Da się wynieść dosłownie wszystko- żarówki, ledy, przedłużacze, lampy sufitowe, ogrodowe, wtyczki, gniazda. Więc ogólnie warto się tam zakręcić.
Iza - 2011-01-27 20:55:13 odpowiedz | cytuj
Staram się o pracę w Asaju w Stojadłach, chciałabym się dowiedzieć na jakie zarobki mogę liczyć po okresie próbnym- jako sprzedawca?
robs - 2011-02-04 20:53:54 odpowiedz | cytuj
ja na próbnym dostałem 2000 brutto, szybko ze względu na zarobki uciekałem stamtąd. musisz 2 soboty w miesiącu robić a za nadgodziny wypłacają po 2 miesiącach, lepiej wyjdziesz na wózku widłowym w byle jakiej hurtowni
ceo - 2011-02-17 23:03:07 odpowiedz | cytuj
Toż to szok jacyś nawiedzeni. Jednkowe koszulki niczym w Tesco, brak podejścia do pracowników. Ogólnie wielka wiocha za małe pieniądze, ale pościemniać można.
anonim - 2011-02-23 13:53:44 odpowiedz | cytuj
robota na chwilę, zarządzający nie mają o niczym pojęcia, a strugają omnibusów, firma schodzi na psy, a co mądrzejsi uciekają stamtąd, zostają tylko nieudacznicy
anonim - 2011-06-11 10:28:08 odpowiedz | cytuj
jestem tego samego zdania FIRMA KRZAK kierownicy mają mniejszy staż w branży od pracowników!!!! syf na sali sprzedaży i zero podejścia do klienta-pizza na sprzedaży heheee i jak w \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"MISIU\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"...przerwa bo jestem głodny:) A NIBY TAKA RODZINNA FIRMA-chyba z tymi obiadkami heheee
dovilt Lav - 2011-06-11 10:32:49 odpowiedz | cytuj
zwalniają doświadczonych a trzymają nieudaczników jak jesteś nikim wal do ASAJ!
anonim - 2011-07-22 16:56:35 odpowiedz | cytuj
JEŻELI KTOŚ MA CZAS NA PISANIE GŁUPOT TO NIE MA CZASU NA PRACĘ!!!!!!PRACUJCIE A POCZYTACIE RÓWNIEŻ O SOBIE!!!POZDRAWIAM!
ubawiony - 2011-09-21 21:43:46 odpowiedz | cytuj
jeżeli ktoś się unosi wielką czcionka na "głupoty" i ma czas na odpisywanie na nie, to albo już totalnie sam nie ma co robić, albo go pieką te "głupoty" bo tak naprawdę się dzieje i jest to wynik jego poczynań albo niekomptenecji:))

ale to już pozostanie tajemnicą.... :)

myślałem kiedyś o tej fimie jak się ogłaszali, ale słyszałem co nieco od tych, którzy mieli nieszczęście tam pracować- pensje głodowe, zero perspektyw, zero systemów motywacyjnych dla sprzedwaców, szefostwo to "dyrektorzy" bez pojęcia o handlu i jak się kręci takim interesem, a o branży to już zupełnie nie z tej bajki, brak atmosfery do pracy, nadgodziny płatne miesiąc, dwa, trzy później -ogólnie omijajcie szerokim łukiem, bo szkoda czasu....
niedaleko - 2011-09-22 13:20:07 odpowiedz | cytuj
Nie tylko w Stojadłach czy w Mmz, tak jest w całej firmie, ogólnie nie choruj, nie pytaj, nie przejawiaj inicjatyw ale jak już masz pomysł to zgłoś go kierownikowi żeby to on mógł zabłysnąć. Kierownictwo/dyrekcja raczej dba o swoje interesy i o swój dobry humor niż o firmę. Hasło "rodzinna firma " to już raczej nie atmosfera, a bardziej ludzie zatrudniani po rodzinie.
TO JA!!!! - 2011-09-26 11:57:51 odpowiedz | cytuj
NAJLEPIEJ TO NIE PRACOWAĆ A KASA NIECH WPŁYWA NA KONTO CO MIESIĄC!!!!GDZIE TAK JEST????JA TEŻ TAM CHCE;-))))HA HA HA HA HA HA HA
Ja - 2011-10-07 12:38:08 odpowiedz | cytuj
Szkoda czasu na wysyłanie CV. Powinienem ich za dojazdy na 2 rozmowy kwalifikacyjne obciążyć. Czary mary na rozmowach wielka rekrutacja ,, oni by chcieli żeby ktoś na stałe przyszedł,żeby nie musieli rekrutacji przeprowadzać jeszcze raz" a jak rozmowa zeszła na temat pieniędzy to zaproponowali 1300 netto z dwiema sobotami - śmiech wyszedłem od razu.To nawet nie jest bieda to jest nędza powinni w ogłoszeniach zaznaczyć że zatrudniają za jałmużnę to by ludzie nie tracili czasu i pieniędzy na dojazdy.
anonim - 2011-10-07 17:14:20 odpowiedz | cytuj
A skąd Ty zmierzałeś do tego Asaja?że kasy ci szkoda............trzeba było kuniem przyjechać!!!ze wsi czy co...he he he
Ja - 2011-10-07 17:59:44 odpowiedz | cytuj
A choćbym i 1 kilometr dojeżdżał to normalne firmy uprzedzają że płacą tyle a tyle jak nie telefonicznie to w ogłoszeniu a nie d_pe trują i marnują mój czas.Anonim post wyżej jednak swoją wypowiedzią pokazał że tak skomplikowana rzecz jak uprzedzenie kandydata o tym że ,,mało płacimy jesteśmy dziadami"czy ma pan ochotę z nami się spotkać przekracza intelektualne możliwości pracowników odpowiedzialnych za rekrutacje w tej firmie. Pokazałeś klasę tym swoim kuniem i hehe gratuluje firmie tak rozgarniętych pracowników.Ludzie gdzie wy pracujecie chcecie życie marnować pracując z anonimem debilem i Mirkiem złodziejem bo ja nie i to za takie śmieszne pieniądze.
anonim - 2011-10-10 08:55:56 odpowiedz | cytuj
NIE PRACOWAŁEM NIGDY W ASAJU WIĘC SKĄD PEWNOŚĆ ŻE SĄ TAM DEBILE I ZŁODZIEJE,NIE OBRAŻAJ LUDZI NA FORUM SKORO ICH NIE ZNASZ.POZDRAWIAM
Ja - 2011-10-10 16:03:33 odpowiedz | cytuj
,,NIE PRACOWAŁEM NIGDY W ASAJU' to dobrze że nie pracowałeś drogi anonimie polska języka trudna języka . Po lewej stronie klawiatury jest taki przycisk caps lock się nazywa jak w niego klikniesz to będziesz miał małe literki.I co ja mam myśleć :)
miś - 2011-11-02 22:30:33 odpowiedz | cytuj
Patrząc na wypowiedzi odnieść można wrażenie, że pisze je jedna osoba (pewnie były pracownik wywalony z pracy) tylko podszywający się pod różne osoby. Porażka.
martyna - 2011-11-03 17:24:17 odpowiedz | cytuj
Popieram misia,żenada i brak wychowania.Wstyd!!!!!!!!!!!!
Ja - 2011-11-04 20:45:53 odpowiedz | cytuj
Misiu chyba widać że ktoś się podpisuje ,,Ja" cały czas gratuluje inteligencji i przenikliwości kolejny trudny przypadek z firmy Asaj.Cieszę się że odpisujecie za każdym razem te opinie będą łatwiejsze do znalezienia w Google.Proszę uzasadnić czego miałbym się wstydzić Martynko z małej litery-ludzie skąd oni was biorą.
eh - 2011-11-05 11:54:22 odpowiedz | cytuj
A "was" to jak się piszę mistrzu ortografii??? O interpunkcji już nie wspomnę...
Zamiast strugać alfę i omegę radzę wrócić do szkoły podstawowej i jeszcze raz odrobić lekcje.
Maria - 2011-11-07 17:55:47 odpowiedz | cytuj
ostatni wpis-super;-))))))