Asaj Sp. z o.o.

Siedlce

Opinie o Asaj Sp. z o.o.

ilonak 2016-06-11 15:50
Ciekawe że taki sprzedawca w salonie, może liczyć jeszcze na jakieś premie i prowizje do podstawy zarobków. Takie urozmaicenie jest dość istotne, bo taka dbałość o niezłe stawki sprawia, że pracownik sam się przyczynia do sukcesu firmy. A wypłata terminowa?
jacek 2016-07-29 19:55
teraz poszukują kierowników wiec oferuja pewnie wieksze stawki, tym bardziej, ze posuzkuja kierownikow w wiekszych miastach, zatnawiam sie czy oczekuja jakies duzego doswiadczenia, oczywsicie posiadam takie w zarzadzaniu personelem lecz nieduże a wiecie wlasnie cos o stawkach?
Somebody 2016-08-05 23:11
Na terenie firmy jest zakaz palenia - co w tym dziwnego? To firma a nie rynsztok a jak ktoś pali to pali na przerwie poza terenem firmy. Nie znam firm w którym pali sie na sali sprzedazy albo przy swoim biurku i chyba masz problem ze wzrokiem skoro nie widziałeś premii albo oczekiwania ze sama z nieba spasnie. Jak Ci tak zle w ASAJu to co tu robisz poza tym ze srasz do własnego gniazda wypisując bzdury ?
2
jacek 2016-08-06 08:50
W niektorych firmach owszem zakazy palenia są i obowiazuja na terenie calego zakladu i poza nim, nie wiem czy to dobrze czy nie dobrze, jak firma zajmuja się branża gdzie produkują jakies rzeczy łatwopalne to owszem zrozumiale a jak nie to czemu nie wyznaczyc miejsca jednego na palenie?
234 2016-09-06 20:42
hej no mnie to w sumie interesuje czy ktoś z was może pracowal u nich w firmie na stanowisku młodszego specjalsity do spraw markeitngu w Siedlach i czy moglby mi cos więcej napsiac na temat tej pracy na przykład jakie ejst wynagrodzenie lub obowiązki?
kask 2016-09-23 21:14
jakie pytanie taka odpowiedź haha
miki 2016-09-26 11:57
nie no to wiadomo ze przecież na każdym stanowisku będą inne obowiązki tam samo jak jest tez z zarobkami
Todryk Białystok 2016-10-19 22:50
Cześć wszystkim. Po 42 miesiącach zakończyłem współpracę a raczej zakończono ze mną. Polecam każdemu kto ma chęć nauczyć się handlu. W ASAJ jest świetny program przygotowawczy zarówno z zakresu obsługi programu jak i poznania asortymentu. Dają możliwości rozwoju, trzeba tylko umieć to wykorzystac. Jak wszędzie są plusy i minusy. Ale z doświadczenia wiem, że są rzeczy które można obejść z pomocą czy to dyrektora regionu czy innych osób. Co do atmosfery w firmie to zależy od filii gdzie pracujesz. Odwiedzając filie kolegów i koleżanek zazdroscilem kierowników, kontaktów z Nim itp. Ja niestety u siebie na filii nie miałem tego. Co do pensji. Mogę wypowiedzieć się na temat stanowisk handlowych. Zaczynałem jako młodszy handlowiec kończąc na PH. Po całym okresie pracy stwierdzam że można zarobić i to bardzo dobrze. Trochę pracy własnej, zawziecia i 10 każdego miesiąca uśmiech na twarzy jest;)

Reasumując. Pracownicy ASAJ są bardzo cenieni na rynku pracy z uwagi na wszechstronność zadań do wykonania. Handlowiec czy PH jest odpowiedzialny za cały proces sprzedaży. Od pozyskania klienta poprzez oferowanie, negocjacje warunków u producentów, koordynację dostaw, stworzenie dokumentacji zakupowej i sprzedażowej, kończąc na spływie należności.
Mimo że rozstanie nie przebiegło w sposób jaki można by było oczekiwać i kilku nagan od kierownika i mnóstwa notatek służbowych polecam ASAJ każdemu. Dobra szkoła handlu, życia. Po odejściu nie ma problemu ze znalezieniem nowej pracy.

Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych pracowników!!!!!!
Będę tęsknił za Wami;)
20
Ultan 2016-10-19 23:03
Jeśli chodzi o Asaj Sp. z o.o. to Przedstawiciel Handlowy jest tutaj w miarę w porządku, zwłaszcza jesli wziąć pod uwagę dodatki, które można zarobić.
2
Murzyni 2016-10-21 10:36
Mateuszku będziemy tęsknić
2
pracownik 2016-10-21 23:15
Powodzenia i dzięki za tak rozbudowaną w sumie pozytywną opinię.
Todryk Białystok 2016-10-23 12:22
Opinia zgodna z moimi odczuciami. Jeszcze raz wielkie podziękowania wszystkim bez wyjątku że wytrzymali ze mną tak długo ;)
? 2017-01-01 17:12
Co słuchać w firmie ? Ma się ku lepszemu przy ostatnich zmianach ?
3
PR 2017-01-23 21:33
Póki co bez zmian i pomysłu na to co dalej, (usunięte przez administratora) Ciężko powiedzieć co przyniesie przyszłość....
1
gosc 2017-01-25 10:31
to jest prawda że zamykają kolejny oddział w wawie?
Nulka 2017-01-27 18:32
Pracuję u Asaj-a długo jestem z pracy zadowolona i mam co robić. Takie wypisywanie plotek tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że to zwykła dziecinada. Jak firma się rozwija to jest super informacja dla nas pracowników , to znaczy że jest perspektywa dalszej pracy.
L 2017-01-30 21:25
Rozwija się ? Rozwiń swoją myśl...
Sabinka 2017-01-30 23:20
Ludzie zawsze zmieniali i dą zmieniać pracę. To nie jest zła firma a kłopoty są zawsze, trzeba to przeczekać!!
M 2017-01-31 19:46
Weź stoperan i jeszcze raz napisz o co chodzi ...
PAOLA 2017-02-01 17:34
popieram Sabinkę, jest wielu narzekaczy .
Narzekając nic nie zmienimy, trzeba rozmawiać z odpowiednimi osobami, jeśli jest coś nie tak.
Pozdrawiam.
Sorbet 2017-02-04 11:55
Maruderzy proszę na urlop. Jak będą pracownicy, którym zależy na firmie to damy radę. Atmosfera się poprawia i chęć do pracy jest dużo większa. Takich ludzi jest zawsze dużo!!
Tomek 2017-02-08 15:06
Jezeli Asaj sie rozwija to dlaczego zamykają oddziały?
We Wrocławiu rynek potężny a Asaj wytrzymał 3 lata. Niech ktos poprawi jezeli sie mylę.
pracownik 2017-02-11 21:36
Tomek co do zasady masz rację, Asaj się w tej chwili nie rozwija (nie wiem kto o jako takiej świadomości znając kondycję firmy globalnie mógł napisać że się rozwija). Musi zrobić krok w tył, żeby potem zrobić kolejne dwa na przód. Kliku letnie złe moim zdaniem zarządzanie , pewne złe decyzje personalne i załamanie na rynku doprowadziło ASAJ do tego punktu w którym jest. Spadki obrotów rok do roku każdy może sprawdzić po KRS żadna to tajemnica. Co do Wrocławia to został zamknięty bo była tam "słaba logistyka". Wg. mnie ASAJ powinien stawiać na rynki na których się doskonale odnajduje czyli wschód Polski i miejscowości 30- 50 tyś mieszkańców. Powinien odzyskać utraconych klientów i stawiać przede wszystkim na wewnętrzny kapitał ludzki. 2016 to był ten krok wstecz, jeżeli tylko zarządzający dobrze wszystko to poukładają w 2018 ASAJ powinien wyjść na prostą. Pytanie tylko w jakiej to będzie formie i czy dalej pod szyldem ASAJ. Kto zna rynek elektrotechniczny ten wie, że jesteśmy na etapie silnej konsolidacji i albo się kupuje albo się jest kupowanym.
Sabinka 2017-02-21 19:55
Mam swoje zdanie na temat ASAJ-a i to dobre zdanie.!!!!!
M 2017-02-23 18:05
Sabina, Może tak rozwiń swoją złotą myśl ? Papier w toalecie jest miękki czy o co chodzi ? Żarówkę kupowałaś i nie było kolejki ? Każdy nowy pracownik chciałby wiedzieć coś więcej niż tylko że jest wspaniale "bo mi się tak wydaje". Ja spędziłem tam kilka lat i mój przełożony był facetem na poziomie, wiedział co z czym się"je" i nie łatwo było go oszukać :) bo zaczynał niemal od podstaw w tej firmie.Kasę miałem taką jaką wynegocjowałem na początku i się na to zgodzili więc też nie płakałem. Praca owszem ciężka i wymagająca ale coś za coś. Pracownicy na stanowiskach pracy na poziomie mniejszym niż "kierownik"oczywiście mogą mieć zastrzeżenia co wynagrodzenia ale tak jest w każdej niemalże firmie.
3
Nowy Pracownik 2017-02-25 16:24
Czy za pracujące soboty są oddawane dni wolne w tygodniu? Jak to jest?
1
M 2017-02-26 20:18
Za moich czasów były płatne.
Joanna 2017-02-27 14:42
Asaj Sp. z o.o. poszukuje osoby na stanowisko Magazynier. Miejsce pracy to Siedlce lub Radom. Myślicie o przesłaniu swojej aplikacji? Co myślicie o oferowanych warunkach?
Sabina 2017-03-16 21:50
Ktoś podstawia się za Sabinkę - jest to zwykły tchórz i cham!!!!!!, pisze w swoim imieniu!!!!!
Joanna 2017-03-17 08:35
@M 2017-02-23 18:05
rozumiem, że już nie pracujesz w firmie. A mógłbyś opowiedzieć więcej na temat tego jak wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
M 2017-03-21 19:46
Skoro Pani chcę przedstawić "profil" firmy i benefity to proszę się zgłosić bezpośrednio do niej. Mnie za to nie płacą :)
Tak przy okazji. Czym więcej zarobisz tym więcej zarobisz tak to mniej więcej wygląda czy to na miejscu handlowca , przedstawiciela handlowego , sprzedawcy na fili czy też zwykłego magazyniera. Firma nie jest złą patrząc na lokalny rynek pracodawców i tyle
2
Joanna 2017-03-22 09:05
@M rozumiem Twoje zdanie, jednak zależy mi na tym, by poznać jak firma jest odbierana właśnie przez jej pracowników. Rozumiem, że dobrze odbierasz Asaj w porównaniu do innych pracowników z rejonu. Bardzo chętnie dowiemy się dlaczego masz właśnie takie zdanie.
M 2017-03-22 19:39
A to za leży przez których pracowników. Jest kilka ich szczebli. Handlowcy, przedstawiciele handlowi,sprzedawcy na sklepach, "zakupowcy" , magazynierzy , kierownicy, dyrektorzy i inni . Każda z tych "komórek" będzie inaczej oceniała pracodawcę jak i zarobki nie mówiąc już o atmosferze pracy. Jak ma ocenić przedstawiciel handlowy warunki pracy sprzedawcy ze sklepu ? W okolicy różnych "miast" jak Stojadła - Siedlce - Radom są różne warunki płacowe w zależności od bezrobocia regionu. Proszę o dokładne dane co do wynagrodzenia pisać do pracodawcy. Podawanie w ogłoszeniach takiej informacji zaoszczędzi czasu przyszłym pracownikom jak i pracodawcy.
2
Sajka 2017-04-04 20:16
Złożyłam swoje cv na stanowisko specjalisty ds administracji ale chciałabym wcześniej dowiedzieć się coś więcej o pracy. Jak się pracuje, jacy ludzie są w firmie? Czy poza pensja są jeszcze jakieś dodatki?
PAOLA 2017-04-05 19:03
Kochana, jeśli będziesz na rozmowie to wszystkiego masz możliwość dopytać.
Myślę, że nie jest to odpowiednie miejsce -internet - pytać o takie szczegóły.
Jest też druga prawda, że powiem ci ,że nie ma np. "dodatków ". A może akurat firma chce coś wprowadzić, o czym my nie wiemy.

Myślę , że pomogłam.
Życzę ci owocnej rozmowy kwalifikacyjnej.
Pozdrawiam.
Feliks 2017-04-11 12:11
Słyszałam, że Asaj Sp. to dobra firma , dziewięciokrotny laureat "Gazeli Biznesu" 2005-2013 Szkoda, że nie prowadzą obecnie żadnej rekrutacji, chciałem się zatrudnić. Jeśli ktoś słyszał o pracy proszę o info
Joanna 2017-05-30 13:23
@M 2017-03-22 19:39 rzeczywiście podawanie wysokości wynagrodzenia już na poziomie oferty pracy nie jest niestety częstym widokiem. Masz rację, że znaczenie ułatwiłoby to rekrutacje zarówno dla kandydatów jak i firm.
Jak najbardziej osoby pracujące w różnych działach firmy będą inaczej odbierać to jakim pracodawcą jest Asaj. Najchętniej usłyszymy od przedstawicieli z każdego działu. Takie informacje będą bardzo cenne dla osób, które zastanawiają się nad złożeniem swojej aplikacji do Asaj.
Pirat 2017-06-04 10:42
Kto jest dyr odpowiedzialnym za Warszawę?
Misza 2017-06-05 08:45
Widzę, że Asaj ma w najnowszej ofercie pracę dla przedstawiciela handlowego z czego bardzo się ucieszyłem. Słyszałem sporo dobrego o firmie i mam zamiar aplikować. Proszę jedynie o kilka dodatkowych informacji. Jaka jest atmosfera, czy są jakieś dodatki?
Sajka 2017-06-22 20:35
Jaka to przyczyna nie pozwala na pisanie na forum? Tak mało aktywni jesteście, pewnie w firmie jest super i nikomu nie chce się tu wypisywać. Szkoda bo ludzie szukający pracy mogą się czegoś dowiadywać.
Nowy Pracownik 2017-07-05 20:01
Przedstawicielom handlowym jest tutaj naprawdę spoko. Nie słyszałem, żeby inne firmy miały tak wysokie prowizje jakie tu oferują. Do tego marżę to nawet z bonusa liczą.
Alkatan 2017-07-14 10:13
Co poza dobra kasą przedstawiciel handlowy otrzymuje od firmy , myślę o sprzęcie do pracy, samochodzie?
Joanna 2017-07-17 12:21
@Nowy Pracownik
rozumiem, że niedawno dołączyłeś do firmy Asaj . Mógłbyś powiedzieć jak wyglądało wdrażanie do pracy na nowym stanowisku? Mogłeś liczyć na szkolenie wstępne? Chętnie też dowiemy się więcej o Twoich pierwszych wrażeniach na temat firmy jako pracodawcy?
Laura 2017-07-24 12:14
Czy aktualne są jeszcze oferty pracy dla przedstawiciela handlowego w Olsztynie? Jakie warunki ma w firmie PH?
Elewina 2017-07-31 09:36
Bardzo chwale sobie prace
Karolina 2017-07-31 09:46
W jakich godzinach pracują?
Joanna 2017-08-10 09:33
@Karolina praca na jakim stanowisku Cię interesuje? Może wtedy łatwiej będzie osobom z firmy odpowiedzieć na Twoje pytanie. @Elewina możesz powiedzieć co sprawia, że tak pozytywnie oceniasz pracę w Asaj Sp. z o.o.? Informacje o mocnych stronach pracy w firmie będą bardzo pomocne.
Szemraniewfirmie 2017-08-16 12:11
Najważniejszy wniosek z lektury opinii jest taki, że przedstawiciele handlowi zarabiają bardzo dobrze czyli firma stawia na wysoką sprzedaż. To zawsze daje dobre efekty.
Adam 2017-08-19 14:23
Pracowałem ponad rok w firmie Asaj na stanowisku Handlowca. Mogę polecić firmę - zapewniają szkolenia wdrażające , opłacają pobyt na szkoleniu. Do minusów można zaliczyć wysokie plany sprzedażowe - ciężko jest je wykonać.
Kaligula 2017-08-20 13:48
Fajna firma, daję radę trzymać na dobrym poziomie sprzedaż.
Zostaw swoją opinię o Asaj Sp. z o.o. - Siedlce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asaj Sp. z o.o.