brak logo

opek Szczecin

Szczecin

Opinie o opek Szczecin

FORZA 2009-11-16 09:02:35
Witam!Chcesz Pracowac w opku to lepeij daj na luz!To najgorszy syf!Rok temu byl dobry klimat,lecz przyjechala marzenka z zielonej gory i myslala ze wykorzysta oddzial, rotacja byla ogroma a hamstwo tej pani jak na kobiete nie przystaje.Podobne hamstwo zasataniecie w biurze beda wam wpierac ze dali zlecenie a w rzeczywistoci nie dali i 50zl pojdzie! chcesz byc szmata ponizana idz do opek. Suchar nie ma pojecia o logistyce to jest kiero. wysle cie z paczka np z prawobrzeza na Warszewo 20km z jedna paczka za 4 zl , nowi nie dostaja rejonu sa jako dodatki ktorym wpieraja ze bezie 4tys.Jesli pojdziesz na rozmowe i ci powiedza ze jest gwarant to lepiej odpusc sobie te robote.Za nie podstawienie auta nawet jak sie zepsuje 250 zl za dzien!NIE IDZ TAM!!!
Miki 2009-11-16 11:09:03
Zgadzam się z ta opinia mnie owalili na 1000tys nie mogłem się doliczyć ile paczek dostarczyłem i oczywiście obciążenie za obciążeniem, wstyd ze taka firma chce doręczać przesyłki, które nie raz są kopane lub rzucane- jesteś klientem tej firmy zastanów się czy chcesz aby twoje paczki były tak traktowane.
kurier OPEK 2010-02-17 21:00:15
SYF TOTALNY TRZA SIE ZRYWAĆ Z SYFU LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ OMAMIĆ OBIETNICAMI TU SIĘ ZARABIA KASE ALE TYLKO DLA OPKA BADZIWIE NIE POLECAM
anonim 2011-01-09 22:39:36
Tak jest nie tylko w tej firmie kurierskiej, tylko wszedzie czlowiek dostaje kary finansowe, ktore nie wiadomo skad sa brane.. uwaga chyba inspekcja pracy moglaby sie w koncu zainteresowac tymi firmami... Daja umowy zlecenie pracownikom, ktore tak naprawde juz nie powinno sie dawac.. juz nie mowiac o nadgodzinach, ktore w ogole sa nieplacone.. ehh szkoda nerwow na taka prace..
Casanowa 2011-01-21 21:13:16
Witam to szczera prawda pracowałem w opeku dwa i pół roku na poczatku było ok ale odkąd się kierownictwo zmieniło to opek zrobił się totalnym syfem kara za karą za brak stroju nawet jesli ktos od samego początku nie miał kierownik operacyjny nie lepszy miałem dwa rejony a kierownik operacyjny andrzejek niejaki dorzucał mi jeszcze paczki i mówił poradzisz sobie co to jest dla ciebie 15 paczek na niebuszewo gdzie moze dwie ulice z niebuszewa znam wstawałem o 6 rano a wracałem o 23 do domu i jeszcze papiery robiłem a rano znowu do pracy kierowniczka biura agusia ciągle miała pretensje o niemal wszystko. Szczerze ODRADZAM TĄ PRACĘ OPEK TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
OPEK UCHO 2011-02-09 21:48:46
Witam opinie trafione w 100 procentach zacznijmy od biura
debilyczna AGUŚA baba typowy debil ulubienica drugiej kretynki notabene Auśi nastepnej obie porębane na maxa
tylko czychają jak by tu udupic kuriera do idiotek nie dociera ze dzieki kurierom obie mają prace.Przestrzegam ludzie z daleka od tej firmy z dniem ostatniego stycznia 2011 odeszło z OPEKA SZCZECIN
8 AUT (kurierów) jak przyjdziecie na rozmowe to spytajcie dlaczego? jestem ciekaw co odpowie wszyszcy kurierzy puszczeni z trobami teraz obiecują gwaranty hm ludzie ale te babsko kłamie tak wrednej fałszywej osoby nie widziałem jak zyje
tym oddziałem naprawde powinna zająć sie inspekcja pracy
Kurier wrocław 2011-03-21 08:48:10
Zdecydowanie zgadzam się z Wami!!!! Ten( usunięte przez administratora )jest wszędzie, to co dzieje sie w oddziale wrocławskim to istne żarty. Przyszedł nowy Pan Kierownik (hehe) ( usunięte przez administratora ) ale panisko takie że hej, ludzi traktuje jak d( usunięte przez administratora ) Jeździć nie ma komu bo my mądrzejsi w styczniu i lutym uciekliśmy z tamtąd, ci co zostali czekają z niecierpliwością na wygaśnięcie umowy. Rejony nie opłacalne, więcej płacisz za paliwo niż masz za list, obciążeń od cholery by kierownik miał na wakacje za granicę, Sp. z o.o. na każdym kroku, rozwalają caly odział. Jak można takich ( usunięte przez administratora )zatrudniać na kierownicze stanowiska, ktorzy pojecia o logistyce i kurierce nie mają!!!!!! Wiem, że Opek lubuje sie w tepych kretynach i terrorystach, grunt że opek zarobi i ma wszystkich gdzieś, ale wkońcu będzie tak, że pewnego dnia oddzialy padną bo nikt mądry nie będzie dla nich jeżdził!!!!!!! Ja nigdy, przenigdy nie wstawię już tam swojego auta!!!!!!!!!
aro 2011-04-09 15:32:48
totalny syf w tej firmie pani kierowniczka to brak slow a jej maz kurier to zalosny czlowiek mowie tu o (usunięte przez administratora)a (usunięte przez administratora)to warjat chory czlowiek
anonim 2011-04-09 15:52:05
popieram to prawda opek to syf i jego kierownictwo
anonim 2011-05-16 16:38:06
Siemanko to ja (usunięte przez administratora)ja wam wszystkim pokaze
DO ROZŁADUNKUUUUUUUUUUU
decybel golfem rozwiezie 2011-06-19 23:22:51
Jeździłem kilkanaście dni. Jako nowy nie mogłem ogarnąć od razu rejonu. W piątkowy ranek, na proźbę, by zdjęto trochę ze mnie, decybel odpowiedzial mi spokojnie: nie przejmuj się, masz jeszcze sobotę i niedzielę, a generalnie to masz czas do poniedziałku do 8:30...Codziennie pytał, ile paczek zostało. Jak zostały 3, to było o 3 za dużo, ma być 100%...Czasem inni kurierzy przejmowali coś z na siebie, ale w miarę swoich możliwości, więc to tylko lekkie wsparcie, ale wiadomo, nikt nie ma lekko. Ogólnie śmiech na sali. Śniadanie jadłem o 6:00 rano, a drugie o 20:00 albo później. Jak zdarzyła się szansa skorzystać z toalety, to tylko dzięki rzyczliwości ludzi z firm, gdzie dostarczałem/odbierałem przesyłki. Nie polecam, chyba że chcesz przez kilkanaście dni zrzucić 4 kg z masy ciała...
Wariłko 2011-09-13 07:21:57
Kategoryczne nie kłamliwe żmije obiecają ci 4-6 tys hah panie (usunięte przez administratora)
wczoraj ogłoszenie kurier szczeciński - dzwonie ,obiecanki decybela
super praca 4 a nawet 6 tys , pytam jaki rejon decybel na to
Pogodno panie decybelu znam opek doskonale wiesz ze na pogodnie
kurier wystawia faktury po 3- 4 tys paliwo 1 tys zuz prawie tys
no to zostanie mu jakies 1,5 zajefajne zarobki z własnym autem
hahaha zresztą pani kierownik wprowadza tam terror odradzam
jak podpiszesz umowe wpadłes w bagno na 2 miesiące fujj pozdrawiam kurierów pracujących {bez ucha}powodzenia
Kurier 2012-09-19 14:36:18
Potwierdzam wasze opinie!!!W Szczecinie kierownictwo fatalne!Żądzą dwie\" tępe dzidy\" i ten ledwo chodzący staruszek.Pani (usunięte przez administratora)nie potrafi się poprawnie na zebraniach wysłowić i mówi \"bede\"zamiast\" będę\" a na dodatek uważa się za gwiazdę nie do zastąpienia.Najlepiej co jej wychodzi to włażenie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowniczce p.(usunięte przez administratora),która to cierpi chronicznie na zmienność nastroju i uważa że pieniądze dostaje za to że w ogóle pojawia się w pracy a wszelkie zjebki dostaje nie słusznie.Swoim czyli tym którzy \"jedzą im z ręki\" darowane są przewinienia i dostają najlepsze rejony.Natomiast inni dostają kiepskie rejony i ciągle mają obciążenia.Paczki na magazynie są rzucane,kopane i przepakowywane aby doszły do klienta w \"nienaruszonym\" stanie!!!Fedex przed przejęciem Opka powinien całkowicie wymienić kierownictwo!!!Pozdrawiam ciężko pracujących kurierów którzy robią wszystko by ta szajka ich nie obciążyła karą pieniężną.
kurier1 2012-09-25 19:35:20
co z ciebie za kurier??? o 14.00 godz na internecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komuś obrabiasz zamiast paczki doręczać??? do roboty się weź to kar nie będziesz Agnieszcepłacił
emilia 2015-01-09 17:59:47
aro pisał kiedyś o kierowniczce i jej mężu- czy zaszły jakieś zmiany pod ich względem? dlaczego żadnych aktualnych postów nie widać? Jest teraz poszukiwany Specjalista ds. Rozliczeń / Kasjer. Spełniam wymagania lecz nie wiem jak firma stoi obecnie :-( Poza tym dla mnie rozmowa kwalifikacyjna przypomina trochę pierwszą randkę.Jest to najtrudniejszy etap w rekrutacji ze względu na stres. Możecie opisać swoje wrażenia z rekrutacji w tej firmie, abym mogła się troszeczkę przygotować?
aneta 2015-03-26 05:36:30
Minęło już trochę czasu od pytania Emilki, więc ja je ponowie, bo też mnie interesuje kwestia rozmowy kwalifikacyjnej w opek w Szczecinie. Czy ktoś może odbył ją w ostatnim czasie i móglby powiedzieć o co pytają i na co kładą nacisk? No i ile można w opek zarobić, bo jak zapytają ile chciałabym zarobić to nie chce się złbaźnić rzucając kwotę "z kosmosu"
jios 2016-05-14 20:23:03
Z tego co wiem @gary to mailowo też można spróbować złożyć CV
Zostaw swoją opinię o opek Szczecin - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie opek Szczecin