brak logo

RSP ZAGRODA

Zagroda

Opinie o RSP ZAGRODA

mona 2014-10-18 19:11
tam trzeba pracować ponad siły normalnie wyzyskanie człowieka wypłaty nigdy nie ma na czas i zawsze tylko 1000zł
anna 2015-09-22 13:39
Co ty gadasz tam podobno i po 800 zł zarabiają ... dlatego nikt tam nie chce do pracy przyjść.
ANNA 2015-10-02 13:11
PRACODAWCA NIE GODNY ZAUFANIA. PROBLEMY Z PŁATNOŚCIAMI. PRACOWNICY ZAROBKI PO 800 ZŁ. ZASTRASZANIE PRACOWNIKÓW I STOSOWANIE MOBINGU WOBEC PRACOWNIKÓW PRZEZ PRACODAWCE. ZŁA ATMOSFERA PRACY.
4
ona 2016-05-11 11:27
Ciekawe co się zmieniło ? że teraz czekacie 2 miesiące na pobory i że ludzie teraz coraz śmiale uciekają bo niech chcą pracować za marne grosze ...
Kołchoźnik 2017-04-12 21:57
Ciekawią mnie powyższe opinie. Znam ten zakład i owszem zarobki nie są za wysokie ale atmosfera jak i termin płatności są jak najbardziej odpowiednie. Praca nie jest aż tak ciężka jak się może wydawać. Stołówka oferuje dwa dania w ciągu dnia pracy z czego to pełnowartościowy obiad ( ciepłe danie ) i do tego zawsze bardzo smaczny. Posiłki jeśli wymaga tego sytuacja wynikająca z prowadzonych prac polowych są dowożone na pole ale to nikomu nie pzeszkadza. Ogólnie ludzie pracują tu po 30 lat i raczej nie narzekają. Obecnie RSP szuka kilku wykwalifikowanych pracowników typu tokarz czy kierowca.
Mika 2017-06-02 11:25
Kołchoźnik 2017-04-12 21:57

A Ty co jesteś jednym z wielu kierowników obijających się w RSP Zagroda, czy piszesz jako prezes?
Ciekawe kto tu przyjdzie pracować. Kilku wykwalifikowanych pracowników? I ciekawe ile będą dostawać pensji, o ile w ogóle będą ją otrzymywać.
Czekanie na wypłatę aż ze sklepów zostanie przywieziony utarg, brak płynności wypłacania, braki w sklepach. Prezes robi co mu tylko przyjdzie do głowy, rada nadzorcza albo jest przekupiona albo tak bardzo niemyśląca. Zamiast rozwijać firmę aż dziwne jest, że jeszcze ona funkcjonuje. Obecnie prezes stawia na monitoring wszystkich obiektów. Pytanie pierwsze brzmi skąd wziąć na to pieniądze? Pytanie drugie to po co te kamery ? Skoro firma i tak jest w stanie tonącego statku.
W dzisiejszych czasach nie ma co stawiać na sentymenty, może ludzie pracują po 30 lat tylko za jakie pieniądze.
Krisss 2017-06-23 12:36
w samo sedno ...
Zostaw swoją opinię o RSP ZAGRODA - Zagroda
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RSP ZAGRODA