brak logo

firma jubilerska raut DARIUSZ DOMŻAŁ

Bielsko-Biała

Opinie o firma jubilerska raut DARIUSZ DOMŻAŁ

wysoki 2015-03-18 16:09
zlodziej oszust zawodowy wyrafinowany domzal dariusz ma tylko przykrwke pod oszustwa i paserstwo zawarl ze mna umowe pozorna fikcyjna co jasno sad stwierdzil w wyroku oszukal mnie na mase pieniedzy ostzregamwszysttkicth przed tymoszustem dariuszem domżalem z ul.cieszynkiej 71 a drugi raz okradl mnie pod pretekstem przystapienia ze mna do spolki straclemmasepieniedzy kupujac urzadzenia ktore on polecil do zakupu to oszust ostzegam ludzi WSZYSTKICH MA KOLEGE W BIELSKU KTORY JEST BYLYM SEDZIA SADU TO PIOTR LIGUS KTORY DARIUSZA DOMZAŁA DOBRZE CHRONI TEGO ZLODZIEjA OSZUSTA OSTRZEGAM WSZYSTKICH LUDZI BO SZKODA KOGOS BEDZIE.
1
bielszczanin 2015-07-11 10:41
ostrzegam ludzi dariusz domzał na ul.cieszynskiej 71 ma mase dlugow firma zajmuje sie glownie oszustwami i handlem kradzionymi samochodami dariusz domzal ma rozdzielnosc majatkowa celowo zeby ludzie nie mogli z niego pienedzy sciagnac.ostrzegam wszystkich
1
bielszczanin 2015-07-15 09:40
domzał dariusz okradł mnie na mase pieniedzy pod pretekstem zawiazania ze mna spolki w zakresie uslug do ktorej nie przystapil ostrzegam przed zlodziejem z ul.cieszynskiej 71bielsko biala dariuszem domżałem wszystkich ludzi to oszust ktory ma tylko pieknie gadane i bardzo duzo gwarantuje a zyje z oszustw od lat.
1
wojciech 2015-09-07 09:33
dariusz domżał okradł mojego klienta na kilkaset tysiecy zlotych sprawe ktora prowadzilem TO FAKT ZE MA ROZDZIELNOSC MAJATKOWA TEN OSZUST ZEBY LUDZIE NIE MOGLI Z NIEGO PIENIEDZY SCIAGNAC TO TYLKO PRZYKRYWKA NA UL.CIESZYNSKIEJ 71 W BIELSKU OSTRZEGAM MIESZKANCOW BIELSKA PIENIEDZY NIE ODZYSKALISMY.
1
bielszczanin 2015-10-02 09:58
z tym oszustem domżałem dariuszem mialem osobiscie stycznosc to oszust zawodowy ktory ma tylko przykrywke pod oszustwa i handel kradzionymi autami glownie paserstwo wiec radze panu omijac to miejsce z daleka chyba ze pan chce zostac okradzionym bo ja zostalem na masepiniedzy a ten oszust dariusz domzał ma dawno to fakt rozdzielnosc majatkowa zeby moc dobrzeo okradac ludzi bo z tego zyje od lat i zyl na ul.cieszynskiej 71 w bielsku bialej.OBECNIE FIRMA JUBILERSKA RAUT ZMIENIL TEN OSZUST NAZWE FIRMY.MA MASE DLUGOW OSTREGAM LUDZI
1
bielszczanin 2015-12-14 19:05
radze trzymac sie z daleka od oszusta bielskiego dariusza domżała i stan faktyczny nie ma stycznosci z dostawcami to bielski oszust ktory ma przykrywke pod handel kradzionymi samochodami zyje z paserstwa i z oszustw w stosunku do ludzi ma celowo rozdzielnosc majatkowa duze długi to oszust ktory ma tylko szyld a pod szyldem przykrywke i oszukał mnie na sporo pieniedzy.
1
bielszczanin 2016-03-12 18:09
obecnie ten oszust już nie prowadzi firmy pod adresem cieszynska 71 ma mase dlugow okradl sporo osob ma długow na miliony złotych dawno juz przepisal majatek na rodzine to była typowa przykrywka pod oszustwa biznesowe i owszem paserstwo to wyjątkowo inteligentny oszust w rozmowie który zawsze dużo gwarantowal ja stracilem mase pieniędzy oficjalnego majątku ten oszust nie ma zadnego wiec komornikiem nikt nic nie sciagnie,radze uwazac na dariusza domżała z bielska białej ktor prowadzil firme jubilerska na ul.cieszynskiej 71 pracownie złotniczą a potem firme jubilerska raut to zawodowy oszust bielski.
firma jubilerska 2016-04-27 19:49
dariusz domżał ma mase długow to prawda na milony złotych okradl ludzi i okrada dalej z ul.cieszynskiej 71 w bielsku już poszedł,ludzie nic nie odzyskają ani nie odzyskali ponieważ oficjalnie ten oszust już nie ma zadnego majątku który by komrnicy mogli zajac i firmy windykacyjne które go nachodzą dawno z majątkiem uciekl,a firma miała tylko szyld pracownia złotnicza dariusz domżał,a pod szyldem były tylko oszustwa biznesowe takie okazje które były oszustwem nie związane z jubilerstwem,paserstwo biznesowe,i handel kradzionymi samochodami,ale przedewszystkim proponowanie ludziom z calej polski biznesow i inwestycji w biznesy roznego rodzaju,dariusz domzal okradl mnie na sporo pieniędzy to bielski oszust ostrzegam wszystkich ludzi.
1
cieszynianin 2016-05-02 16:40
dariusz domżał mnie okradl na mase pieniędzy to od lat zawodowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dialajacy w bielsku białej prowadzący pracownie złotniczą jak się dowiedziałem po fakcie gdy juz stracilem mase pieniędzy owszem miał firme jako tylko szyld pod oszustwa to wyrafinowany oszust ja już także pieniędzy nie odzyskam z odsetkami to kilkaset tysięcy złotych,ani komornicy czy firmy windykacyjne nic nie odzyskają bo ten oszust dawno ma rozdzielność majatkowa celowo żeby ludzie z niego nie mogli pieniędzy odzyskac,a okradl ludzi na miliony złotych pod szyldem firma jubilerska,glownie handel kradzionymi samochodami,oferowanie roznych biznesow co było i jest oszustwem z jego strony zaplanowanym i oferuje rozne okazje biznesowe żeby ludzi okraść z pieniedzy,i także doprowadza regularnie ludzi do swoich kolegow także oszustow żeby ich okraść.ostrzegam wszystkich ludzi przed dariuszem domżałem który prowadzil firme jubilerska raut na ul.cieszysnkiej 71 bielkso biala, a poprzednio pracownie złotnicza.
cieszynianin 2016-05-12 08:15
ostrzegam raz jeszcze przed tym oszustem dariuszem domżałem wlascicielem firmy raut z bielska białej z ul.zelebskiego 21a i proszę się zapoznać dobrze z wpisami ostzegawczymi które nie sa ze strony pracownika ale ludz poszkodowanych którzy mieli styczność z tym oszustem z ul.cieszynskiej 71 w bielsku białej a obecnie z ul.żeleńskiego 21a bielsko biała dariuszem domżałem raz jeszcze przestrzegam ludzi przed oszustem dariuszem domżałem który firme od lat prowadzi w zakresie przestępstw i oszukiwaniu i okradaniu ludzi w zakresie handlu od lat kradzionymi samochodami,paserstwem i oferowaniu biznesow które sa oszustwami z jego strony a maja na celu wyłącznie wyłudzeniu pieniędzy od ludzi lub oferowaniu ludziom okazji binesowych które sa oszustwami i niekorzystym rozporządzaniem mieniem ludzi jak również zajmowanie się przez tego oszusta od wielu lat paserstwem,obecnie ten oszust ma na miliony długow i to osobicie także mi ustalily firmy windykacyjne,a mnie również okradł.
1
mieszkaniec krakowa 2016-07-17 16:33
dariusz domżał to pospolity bielski oszust którego propozycje koncza się oszustwami a sprowadzają się do handlu kradzionymi samochodami handlu narkotykami i pośrednictwem z tym związanym jak również osobistym handlem i należy dodac ze przedewszystkim OFERTAMI BIZNESOWYMI KTORE SA CZYSTYMI OSZUSTWAMI ALE Z JEGO STRONY TO NORMALNE OD LAT BO TEN OSZUST WYKORZYSTUJE SWOJA FIRME POD TEGO TYPU PRZESTEPSTWA GOSPODARCZE.A JASNO FIRMY WINDYKACYJNE USTALIŁY ZE POZA WIELKIMI DŁUGAMI TEN CZLOWIEK NIE MA ZADNEGO OFICJANEGO MAJATKU.
bielszczanin 2016-07-18 07:16
ostrzegam wszystkich i pana przed tym bielskim oszustem dariuszem domżałemz ul.żeleńskiego 21a bielsko biała ja straciem mase pieniędzy kilkaset tysięcy złotych i znam ludzi którzy także potracili sporo pieniędzy DARIUSZ DOMZAŁ TO BIELSKI ZAWODOWY ZŁODZIEJ KTORY ZYJE OD LAT Z OKRADANIA LUDZI I FIRM POD PRETEKSTEM PROWADZENIA FIRMY JUBILERSKIEJ KTORA PROWADZI POD PRZESTEPSTWA GOSPODARCZE nie związane z branza jubilerska takie jak sprowadzanie i handel kradzionymi samochodami handel narkotykami paserswto i przedewszystkim oszusta biznesowe składanie propozycji biznesowych ludziom i firm które sa oszustwami,firmy windykacyjne od lat chodza za dariuszem domżałem egzekwując pieniądze dla ludzi i firm oszukanych,ten oszust lata temu zmienil nazwe firmy na raut i dalej okrada firmy i ludzi,to pospolity bielski oszust który jest w grupie przestępczej.
1
cieszynianin 2016-07-18 19:42
to prawda ten bielski przestepca i oszust dariusz domżał z ul.żelenskiego 21a prowadzi firme raut jubilerska ale głownie pod uprawianie precederu opartego na oszustwie firmi osob prywatnych,ostzregam firmy przed tym oszustem i ludzi bo szkoda kogos będzie tak jak innych proceder oszustw zaczal już uprawiac na ul.cieszynskiej 71 majac pracownie złotnicza i to była jego 1 przykrywka pod oszustwa biznesowe obecnie jest na ulicy zeleńskiego 21a zleciłem 2 wywiady gospodarcze i to się wszystko potwierdzilo co jest na tym forum opisane przez firmy poszkodowane i ludzi prywatnych,a wiec handel kradzionymi samochodami od lat i paserstwo z tym związane handel narkotykami,i działanie w zorganizowanej grupie przestępczej ale przedewszystkim długi tego oszusta w milionach złotych i przekazanie całego majątku rodzinie,i brak oficjalnego majątku,OBECNA FIRMA TEGO ZŁODZIEJA BIELSKIEGO NOSI NAZWE RAUT.JA TAKZE ZOSTAŁEM OKRADZIONY.
1
WOJCIECH 2016-07-20 13:46
fakty sa takie ze dariusz domżał to bielski od wielu lat [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszust żerujący na ludziach a tymi ludzmi sa firmy i osoby napotkane nie związane z jego firmą,a oszustwa prowadzi wykorzystując swój podmiot w bielsku na ul.żeleńskiego 21 a do tego celu jako pracownie złotnicza,a jest oszustem dialajacym w dobrze zorganizowanej grupie przestępczej co jest faktem a zyje od lat z handlu owszem kradzionymi samochodami narkotykami i z paserstwa biznesowego oferując rozne propozycje ludziom i firmom które sa tylk oszustwemdobrze zaplanowanym przez niego.za tym oszustem od lat choda ludzie i firmy windykacyjne,ale oficjalnie ten bielski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] naprawdę nie ma zadnego oficjalnego majątku ale tylko jego rodzina.DARIUSZ DOMŻAŁ TO BARDZO WYRAFINOWANY MAJACY PIEKNIE GADANE BIELSKI OSZUST WIEC RADZE NAPRAWDE UWAZAC.a t czego dochodzą ludzie to miliony złotych.
1
bielszczanin 2016-08-01 18:13
dariusz domżał prowadzący firme raut oradł mnie na mase pieniędzy tak zresztą jak innych ludzi nie tylko z terenu bielska ostrzegam ludzi i firmy przed dariuszem domżałem z bielska białej z ul.żeleńskiego 21 a ponieważ to niebezpieczny oszust bielski i przestepca prowadzący swój podmiot głownie w celu oszustw gospodarczych i okradania ludzi napotkanych a wiec klientów i napotkane osoby fizyczne,w sposób jasny to ustalily mi osobiście wywiadownie gospodarcze ze ten oszust ma dlugow w milionach złotych w związku z oszustwami i okradzeniem ludzi i to co wynika z opinii także to ustaliłem ten oszust handluje kradzionymi samochodami co się zgadza i i uprawia proceder polegający na oszustwach gospodarczych wyłudzanie od ludzi pieniędzy i narazanie ludzi na oszustwa oferując rozne biznesy gospodarcze które koncza się oszustwem z jego strony,pozatym handluje również narkotykami,i ma celowo przeprowadzona rozdzielność majatkowa przekazując i przekazal z oszustw majatek który zdobyl wyłącznie z oszustw gospodarczych przekazal swojej rodzinie.
1
poszkodowany 2016-08-07 16:44
u tego oszusta domżała dariusza nie ma zarobków dobrych bo on ma takie zarobki prowadzac i zajmując się oszustwami od lat,a pracownika to miał w sumie jednego na cieszyńskiej,DARIUSZ DOMŻAŁ Z UL.ŻELEŃSKIEGO 21A TO PERFIDNY OSZUST BIELSKI MOZNA STWIERDZIC POSPOLITY KTÓRY OSZUKAŁ I OKRADŁ SPORO OSÓB I DALEJ UPRAWIA SWOJ PROCEDER ZWIAZANY Z OSZUSTWAMI POD NOWĄ NAZWĄ FIRMY RAUT DLA ZMYLENIA LUDZI I FIRM.I RADZE TRZYMAC SIE OD NIEGO Z DALEKA BO TO PODMIOT DZIAŁAJACY DOBRZE W ZORGANIZOWANEJ GRUPIE PRZESTEPCZEJ KTORY TAKZE HANDLUJE NARKOTYKAMI JAK OWSZEM SAMOCHODAMI POCHODZACYMI Z KRADZIEZY.
1
kraków 2016-08-30 09:09
dariusz domżał to podmiot słup i firma znana z oszustw gospodarczych przeciwko mieniu a dariusz domżał jest owszem znany ale jako niebezpieczny oszust to żadna powazna firma na rynku tylko przykrywka pod oszustwa gospodarcze i handel narkotykami i kradzionymi samochodami.a ten oszust na miliony złotych już ludzi oszukał i okradł i okrada dalej.nowy jego adres i nazwa to firma jubilerska raut ul.żelenskiego 21a bielsko biała.ostrzegam ludzi
rafał 2016-09-09 17:51
ja tez chciałem jako poszkodowany i okradziony przez dariusza domżała ostrzec ludzi i firmy przed tym człowiekiem podmiotem firma raut ul.zeleńskiego 21a bielsko biała okradl mnie proponując intratny biznes na sporo pieniędzy z tego co wiem poszkodowanych jest co jest prawda sporo osob i także firmy dariusz domżał to od lat handlarz kradzionymi samochodami z importu ludzie sporo pieniędzy stracili i oszust który gwarantując oferuje rozne biznesy ludziom wejście w nich z gotowka tak jak mnie co jest oszustwem z góry zaplanowanym,stracilem przeszlo dwieście tysięcy złotych na tyle mnie ten bielski oszust okardl to jest prawda co ze firmy windykacyjne chodza za tym oszustem i nie mogą nic sciagnac z niego ponieważ dawno już ma majatek przepisany i przeprowadzona rozdzielność majatkowa,to co ustalily firmy windykacyjne w 2001 r,a proceder oszustw już dariusz domzal zaczal uprawiac i dokonywać na ul.cieszynskiej 71 prowadac parcownie zlotnicza ostrzegam podmioty gospodarcze z bielska i nie tylko przed jakamkolwiek stycznosciom z tym człowiekiem ponieważ to się może skonczyc znowu okradzeniem kogos.obecnie podmiot zajmuje się usługami transportowymi.
andrzej 2016-09-12 15:32
chciałem ostrzec wszystkich ludzi i firmy przed podmiotem o nazwie raut firma jubilerska i usługi transportowe prowadzone przez dariusza domżała z bielska białej obecnie podmiot znajduje się na ul.zeleńskiego 21 a ten oszust bielski okradl mnie o oszukal na mase pieniędzy pod pretekstem zlozonej propozycji biznesowej tak zresztą jak również inne osoby czy osoby okradzione która zakupily kradzione samochody które domżąl dariusz od lat oferuje,a oszustwa nie maja nic wspólnego z jakims pracownikiem pracownikami,dariusz domżał prowadzi i zalozych nowy podmiot od kilku lat o nazwie raut w celu oszust gospodarczych wyludzen i przestępstw gospodarczych polegających na sprowadzaniu kradzionych samochodow i oszustw gospodarczych polegających na składaniu roznych propozycji biznesowych tak jak mnie a zostałem okradziony przed tego oszusta na powyżej 200tys.zl,ostrzegam ludzi z bielska i z poza przed jakimkolwiek kontaktami z tym oszustem który firme prowadzi jako slup to jest faktem pod oszustwa gospodarcze a pieniądze z oszustw przekazal swojej rodzinie na podstawie rozdzielności majątkowej,DARIUSZ DOMŻAL DZIALA JAKO PASER W DOBRZE ZORGANIZOWANEJ GRUPIE PRZESTEPCZEJ OKRADAJAC LUDZI,JAKO POSZKODOWANY OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED FIRMA RAUT DARIUSZ DOMŻAL Z UL.ŻELEŃSKIEGO 21A W BIELSKU BIALEJ.
krakowianin 2016-09-17 08:36
co pan za brednie pisze jakie zarobki i jacy pracownicy to nie jest żadna powazna firma tylko firma złodziejska i bielski oszust zawodowy od lat zyjacy z oszustw gospodarczych ten oszust dariusz domżał ma przykrywke pod oszustwa gospodarcze na ul. zelenskiego 21 A poprzednio na ul cieszynskiej 71 bielsko biala ten oszust ma dlugow w milionach złotych mnie okradl na duże pieniedze i innych ludzi a od lat firmy windykacyjne chodza za tym oszustem bielskim który oficjalnego majątku w sumie nie ma zadnego preceder przestępczy który od lat uprawia dariusz domżal to handel narkotykami handel kradzionymi samochodami paserstwo i oszustwa biznesowe oferowanie ludziom roznych pseudo biznesow i okazji biznesowych to bielski oszust zerujący od wielu lat na ludziach,długow z oszustw ma na miliony złotych obecnie i nowy podmiot pod oszustwa w postaci usług transpotrtowych ostrzegam przed firma raut dariusz domzał ul.zelenskiego 21 a bielsko biala
andzrej kraków 2016-09-26 17:08
ja osobiście doswiadczylem oszustwa w stosunku do mojej osoby ze strony tego bielskiego oszusta dariusza domżała i wiem co to za podmiot i oszust który okradl na miliony złotych ludzi i to sporo i firm i okrada na bieżąco jeżeli jest ku temu okazja i jeżeli taka okazja się przytrafi Dariuszowi domżąłowi z bielska białej z ul.żelenskiego 21 a i solnej 12/2 a ten oszust okradl mnie na sporo pieniędzy i nic dobrego otej firmie która funkcjonuje tyko jako przykrywka pod lewe interesy nie słyszałem,i radze omijac ta firme i ostrzegam przed nią ponieważ Dariusz domzal pieniądze z oszustw ainwestowal pod nowy podmiot raut który glownie jst prowadzony przez jego rodzine NATOMIAST ON CELOWO CO JEST PRAWD PRZEPROWADZIL ROZDZIELNOSC MAJATKOWA,A TEN BIELSKI OSZUST DOPUSZCZA SIE PRZESTEPSTW GOSPODRCZYCH POLEGAJACYCH NA WYLUDZANIU PIENIEDZY I OFEROWANIU ROZNYCH FIKCYJNYCH BIZNESOW KTORE W JEGO PRZEKONANIU SA OKAZJA BIZNESOWĄ HANDLUJE I SPROWADZA DO KRAJU KRADZIONE SAMOCHODY,I HANDLUJE NA SŁOWACJI NARKOTYKAMI a podmiot raut sluzy w tych celach,ostzregam klientów tej firmy i ludzi przed tym bielskim oszustem ponieważ ja stracilem mase pieniędzy.
mariusz ze slaska 2016-10-02 19:04
firma raut w bielsku białej również jako usługi transportowe to firma prowadzona przez bielskiego złodzieja i oszusta dariusza domzała który obecnie ja prowadzi pod inna nazwe na ul.żeleńskiego 21 a zmieniając nazwe celowo żeby zmylic klientów nowo napotkanych w celu oszustw gospodarczych mnie ten oszust oszukal na sporo pieniędzy oferując pewien biznes skladajac oferte biznesową,stracilem powyżej sto tysięcy złotych a poszkodowanych przez tego oszusta jest sporo ludzi na przełomie lat poczawszy od adresu cieszynska 71,obecnie nie mogę od tego oszusta złodzieja bielskiego wyegzekwować pieniędzy ta jak inni ponieważ oficjalnie nie ma majątku tylko jego rodzina a ten oszust zbyl majatek poprzez rozdzielność majatkowa ktoa już dawno temu przeprowadzil,w firmie o nazwie raut dariusz domzal pod ta wlasnie firma dopuszcza się procederow polegających na oszustwach gospodarczych i innych ten oszyst ma mase długow ostrzegam wszystkich bo ktoś następny będzie poszkodowany tak jak ja i inni ludzie.
mariusz 2016-10-03 12:30
ostrzegam wszystkich przed nowa od lat firma z bielska pod nazwą raut poprzednio pracownia złotnicza dariusz domzał to bielski oszust i paser który pod ta firma zajmuje się oszustwami gospodarczymi co jest prawda w wyżej opisach przez ludzi ja tez zostałem okradziony prawda jest ze ten bielski oszust oficjalnego majątku nie ma ale jego rodzina na podstawie rozdzielności majątkowej,i ostrzegam ludzi przed jego ofertami biznesowymi które sa czystym wyłącznie oszustwem polegającym na oferowaniu jakiś dochodowych biznesow jak również sprowadzeniem samochodow z wiarygodnych zrodel,domżał dariusz to bielski oszust który dorobil się na oszustwach w bielsku a obecnie prowadzi pod nowym adres zelenskiego 21 a podmiot raut,w związku z oszustwem w stosunku do ludzi napotkanych ma długow bardzo dużo,ten oszust ma pięknie gadane w sposób bardzo przekonywujący co konczy się do ludzi strata najczęściej dużych kwot ja stracilem powyżej sto tysięcy złotych.ostrzegam ludzi przed tym podmiotem.
poszkodowany przez dariusza domżała 2016-10-04 11:13
obecnie podmiot o nowej nazwie raut prowadzi bielski oszust dariusz domżał poprzednio ulica cieszynska 71 bielsko biała ostzregam wszystkich ponieważ ja zostałem okradziony przez dariusza domżała oraz sporo innych ludzi a firmy windykacyjne od lat nie mogą nic z dariusz domzła odzyskac ponieważ już dawno w sposób celowy przeprowadzil rozdzielność majatkowa i nic w sumie oficjalnie nie ma tylko jego rodzina oczywiście ten oszust zarzadza ta firma dlugow owszem ma na miliony złotych,dariusz domżał okardl mnie na sporo pieniędzy,ten oszust oferuje co jest prawda rozne biznesy ludziom i firmom co nie jest związane z branza jubilerska firme jubilerska prowadzi tylko jako przykrywke pod oszustwa w bielsku,a zyje z przestępstw gospodarczych od lat dobrze ze swoja rodziną,oferujac sprowadzanie kradzionych samochodow i jest paserem który szuka klientów na te auta i pod pretekstem roznych oferowania biznesow oszukuje ludzi którzy traca swoje pieniądze,ostrzegam wszystkich przed dariuszem domżałel obecnie firma się znajduje na ulicy zeleńskiego 21a w bielsku.
rafał 2016-10-08 17:31
ostrzegam wszystkich przed osoba dariusz domżał prowadzący obecnie firme pod inna nazwa raut żelńskiego 21a bielsko to bielski oszust który oszukal już sporo ludzi mnie również i przestepca zajmujący się oszustwami gospodarczymi pod podmiotem raut usługi transportowe i firma jubilerska oferuje ludziom fikcyjne biznesy które sa czystym oszustwem jak również dzialajac w zorganizowanej grupie przestępczej od lat sprowadza i sprowadzal kradzione samochody i ludzie potracili sporo pieniędzy,jest także paserem ktory doprowadza klientów na lewe samochody,obecnie domżał dariusz ma mase długow co mi firmy windykacyjne 2 ustalily w mln.złotych i celowo przeprowadzona faktycznie rozdzielność majatkowa w celu zamierzonych oszustw,to bielski oszust ktory potrafi przekonując zaoferować jakiś biznes ktory następnie staje się i jest oszustwem z jego strony,ludzie poszkodowani tak jak ja nie mogą i nie odzyskają raczej już pieniędzy utraconych,wiec ostrzegam przed bielskim oszustem dariuszem domżałem z ul.zelenskiego 21a w bielsku.
leks 2016-10-19 20:22
wiesz co nie byłbym taki pewny kolego nie wiem czy wnikliwie tez przeczytałes to co pisali koledzy, chyba maja racje co do opinii
jarosław 2016-11-12 15:07
ja tez chciałem ostrzec ludzi i ostrzegam wszystkich przed dariuszem domżałem z ul.żeleńskiego 21a firma raut to bielski oszust który mnie okradl na mase pieniędzy pod pretekstem i zaoferowania biznesu ten oszust okrada ludzi od lat i popelnia przestępstwa gospodarcze handlując także od lat co jest prawda ze strony ludzi kradzionymi samochodami które oferuje na bieżąco ludziom jak również rozne okazje biznesowe które sa tylko oszustwem zaplanowanym ze strony tego bielskiego oszusta dariusza domzala to firma słup od lat prowadzona w wiadomym celu oszustw gospodarczych a ten oszust już dawno wyzbyl się majątku na swoja rodzine która zyje i zyla z jego popełnianych oszustw.ostrzegam ludzi
poszkodowany z bielska 2016-12-16 14:40
dariusz domżał to bielski oszust przed którym chciałem ostrzec ludzi który ma nowo powstały podmiot raut pod oszustwa gospodarcze i handel skradzionymi samochodami to oszust dzialajacy od lat w zorganizowanej grupie przestępczej który oferuje kradzione samochody i prowadzi podmiot w celu oszustw gospodarczych polegających na oferowaniu ludziom co jest faktem różnych biznesów które zawsze koncza się oszustwem z jego strony ten oszust oszukal już ludzi na miliony złotych i na tym się wzbogacil ze swoja rodzina ostrzegam wszystkich ponieważ może być kogos szkoda a ja stracilem sporo pieniędzy,dariusz domżał ten bielski oszust który od lat uprawia ten sam proceder oszustw godpodarczych a majatek już od dawna posiada przepisany na rodzine w celu unikniecia egzekucji komorniczych,ten zodziej okradł mnie na przeszlo dwieście tysięcy złotych innych ludzi na większe kwoty ostrzegam.
grag 2016-12-28 21:21
czlowieku, pod ilu ludzi sie jeszcze podszyjesz na tym portalu?
bielszczanin 2016-12-31 11:36
to są fakty i opinie ludzi którzy pisza o tym bielskim oszuście ja osobiście zostałem poszkodowany i proszę się dowiedzieć ile ma obecnie długów i z czego żyje jego rodzina i on z oszustw od lat to są fakty.
Alicja 2017-04-07 12:11
A jak firma przedstawia się w 2017 roku? Jakie macie opinie?
krzysztof 2017-06-04 18:40
dariusz domżał prowadzący firme jubilerską ten bielski oszust złodziej po dzień dzisiejszy mi pieniędzy nie oddał a z tego co wiem ludziom także których również okradł majatek dawno przepisał na rodzine i jego syn nim dysponuje razem z rodzina a firmy windykacyjne i ludzie dochodzą od tego oszusta pieniędzy długów ma na miliony złotych mnie okradł na 200tys zł nie licząc odsetek mi tez firma windykacyjna ustaliła ze ma rozdzielność majątkową mało tego co wiem do tego dochodzą jeszcze długi które ma w bankach ludzie którzy kupili samochody od tego oszusta stracili mase pieniędzy to bielski paser handlujący kradzionymi samochodami .
Alicja 2017-08-31 14:16
@krzysztof na tym forum nie możesz nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum przed pozostawieniem swojej opinii na temat pracodawcy http://www.gowork.pl/regulamin. Każda opinia na forum jest przydatna dla tych co będą chcieli się zatrudnić w przyszłości.
Zostaw swoją opinię o firma jubilerska raut DARIUSZ DOMŻAŁ - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie firma jubilerska raut DARIUSZ DOMŻAŁ