brak logo

"Mar-Tom" Sp. z o.o.

Wodzisław

Opinie o "Mar-Tom" Sp. z o.o.

obserwator 2012-10-15 14:20:07
[usunięte przez moderatora] W Martom nie obowiazuje kultura biznesu (prostactwo, zwlaszcza jednego, tego najwyzszego) w stosunku do pracownikow i kontahentow. Upokazanie pracownikow przy kontrahentach lub dostawcach to norma. Ludzie duzo znosza, bo chca pracowac, ale tylko czekac jak ktos (lub wieksza grupa) zmadrzeje i skieruje sprawe do sadu. Nie polecam.
chomik 2012-11-13 16:59:25
Przychylam się do zdania w/w .[usunięte przez moderatora] .Dobrych pracowników wywala na bruk albo sami odchodzą pozostaną ci co muszą lub tacy jak on. A daleko nie pojedzie ta dorożką .
2
Mariano 2014-06-03 20:26:42
Firma Mar-Tom od 3 lat mieści się w Jędrzejowie. Potwierdzam opinie o atmosferze, kiepskich i niestabilnych płacach. Bardzo słaby przepływ informacji do tego częste zmiany koncepcji myślenia wszechwiedzącego (a właściwie jego brak) wprowadza zamieszanie na produkcji a w konsekwencji zjebki i nerwy. Prostactwo i jeszcze raz prostactwo... Jeśli nie jesteście zmuszeni to omijajcie tą firmę z daleka...
1
ATOM 2014-06-05 13:17:24
To nie brak koncepcji myślenia jemu mózg pracuje skokami . Bo czasem udaje mu się z nim połączyć tylko wtedy iskrzy i przekłamuje rzeczywistość .
1
ATOM 2014-06-12 15:16:40
@Pozdro pytasz o jaki środek ? Pytasz tych którzy do sierotka dostają się tylną częścią ciała p.p ? Bo tacy tam pozostali . Każdy kto ma trochę godności i szacunku dla własnej Kultury już dawno podziękował za PSYCHODRAM .
2
Robol 2014-06-16 12:10:39
Podpisuję się pod powyższym. Wszechwładny ma tam kilku stałych
przydupasów którym musi chyba nieźle płacić za to że ich... Reszta to
małolaci i studenci na których można sobie krzyczeć i znęcać się
psychicznie bez obawy na odzew. Wszechwładny obiecuje premie i nagrody
których nie ma na umowie o pracę, a gdy przychodzi co do czego znajduje
sobie byle jaki powód żeby ich nie przyznać. Wnioski wyciągnijcie sami.
Do tego można zapomnieć o urlopie. Porażka!!! Omijajcie to miejsce z
daleka!!!
kml 2014-07-12 22:25:40
hihi wszechwładny:) dobrze powiedziane. spoufalania nie są dobrze
widziane więc i ludzie są sobie obcy i ograniczeni ...
jak idziesz na dno jesteś zdany na siebie bo każdy się wypnie. ale trza robić bo nie nie ma perspektyw w jowie
zdzichu 2014-09-07 22:43:09
dostaniesz ciut więcej niż podstawę plus premie na gębę... chłopie jak nie musisz to się nie napalaj... szkoda nerwów....
paweł 2015-01-20 15:18:45
no to warto czy nie warto? naprawdę chyba tyle jest opinii co ludzi na tym forum i cięzko tutaj podjąć jakąś jednoznaczna decyzję tak naprawdę, mam nadzieje, ze jednak nie będzie tak, że można iśc do nich,a potem po miesiący dostanie sie wypowiedzenie i zero okresu próbnego.. ile trawa u Was taki okres próbny?
boky 2015-03-26 03:57:16
zgodzę się- że każdy ma prawo do wypowiadania sięjak tylko chce przecież nie ma opcji żeby jedno zdanie połączyło wszystkich ludzi swiata , zawsze jakiś inny przypadek siętrafi. Mam wątpliowości co do tego dlaczego tutaj nikt więcej się nie wypowiada, co to oznacza dla kogoś kto poszukuje tutaj pracy?
czesc wam 2016-05-12 20:03:36
No tym bardziej, że teraz nie tak łatwo o umowę o pracę @liz.
Zostaw swoją opinię o "Mar-Tom" Sp. z o.o. - Wodzisław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Mar-Tom" Sp. z o.o.