logo VPU Polska Sp. z o.o.

VPU Polska Sp. z o.o.

Kędzierzyn-Koźle

Opinie o VPU Polska Sp. z o.o.

Natka19 2016-10-04 16:24
Proszę o opinię na temat tej agencji... zastanawiam się nad wyjazdem właśnie z partnerem
kama 2016-10-05 09:09
A skan dowodu tez wysylaliscie?
Martyna 2016-10-15 16:05
Jedzie może ktoś 20.10 do Hagi ze Zgierza? Jeśli tak proszę o kontakt na maila juchniewiczmartyna@gmail.com :3
haczyk 2016-10-15 18:29
pks juś się świeżutkie ogłoszenie o prace z października pojawiły, oczywiście na pakowaczy do HaGI jak widze
elka 2016-10-30 15:43
kto i skąd jedzie 06 11 2016 do szklarni bo ja jade z białegostoku ?
Rrrrrrr 2017-01-07 13:33
Witam wszystkich nie czytajcie tych pozytywnych komentarzy bo Pani Katarzyna siedzi w biurze nic nie robi tylko dodaje pozytywne komentarze aby ściągać naiwnych ludzi ,byłem tam 3miesiace do dzisiaj czekam na pieniądze za nadgodziny za Internet którego nie było mimo że pobierali co tydzień z wynagrodzenia które z resztą było śmieszne i zastanawiałem się czy kupić jedzenie czy fajki bo czasem nawet z 20 e na tydzień ci wypłacił przy czym tłumaczyli że bd korekta ktoej nie ma do nią dzisiejszego co do warunków były koszmarne ale wiadomo nie ma co liczyć na luksusy w końcu jedziecie do pracy a nie na wakacje a co do pracy to 2 dni w tygodniu napewno bd pracować aby zarobić na mieszkanie a resztę dni możecie mieć mowie a jak się o coś upomnicie to już napewno macie wolne :) opłaty za mieszkanie jest bardzo wysokie bo na tym zarabiają na was płacicie jak za apartament a mieszkanie w barakach lub w domku gdzie jest totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dużo by opisywać chcecie przeżyć koszmar to jedźcie:)
7
Rrrrrrr 2017-01-07 13:37
Witam wszystkich nie czytajcie tych pozytywnych komentarzy bo Pani Katarzyna siedzi w biurze nic nie robi tylko dodaje pozytywne komentarze aby ściągać naiwnych ludzi ,byłem tam 3miesiace do dzisiaj czekam na pieniądze za nadgodziny za Internet którego nie było mimo że pobierali co tydzień z wynagrodzenia które z resztą było śmieszne i zastanawiałem się czy kupić jedzenie czy fajki bo czasem nawet z 20 e na tydzień ci wypłacił przy czym tłumaczyli że bd korekta ktoej nie ma do nią dzisiejszego co do warunków były koszmarne ale wiadomo nie ma co liczyć na luksusy w końcu jedziecie do pracy a nie na wakacje a co do pracy to 2 dni w tygodniu napewno bd pracować aby zarobić na mieszkanie a resztę dni możecie mieć mowie a jak się o coś upomnicie to już napewno macie wolne :) opłaty za mieszkanie jest bardzo wysokie bo na tym zarabiają na was płacicie jak za apartament a mieszkanie w barakach lub w domku gdzie jest totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dużo by opisywać chcecie przeżyć koszmar to jedźcie:)
Rrrrrrr 2017-01-07 13:38
Witam wszystkich nie czytajcie tych pozytywnych komentarzy bo Pani Katarzyna siedzi w biurze nic nie robi tylko dodaje pozytywne komentarze aby ściągać naiwnych ludzi ,byłem tam 3miesiace do dzisiaj czekam na pieniądze za nadgodziny za Internet którego nie było mimo że pobierali co tydzień z wynagrodzenia które z resztą było śmieszne i zastanawiałem się czy kupić jedzenie czy fajki bo czasem nawet z 20 e na tydzień ci wypłacił przy czym tłumaczyli że bd korekta ktoej nie ma do nią dzisiejszego co do warunków były koszmarne ale wiadomo nie ma co liczyć na luksusy w końcu jedziecie do pracy a nie na wakacje a co do pracy to 2 dni w tygodniu napewno bd pracować aby zarobić na mieszkanie a resztę dni możecie mieć mowie a jak się o coś upomnicie to już napewno macie wolne :) opłaty za mieszkanie jest bardzo wysokie bo na tym zarabiają na was płacicie jak za apartament a mieszkanie w barakach lub w domku gdzie jest totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dużo by opisywać chcecie przeżyć koszmar to jedźcie:)
Chetny. 2017-01-11 13:18
Zamierzam wyjechac .Powie ktos wiecej o tej firmie???
nie zadowolony 2017-01-14 12:13
Odradzam wszystkie dobre opinie są pisane przez pracowników biura wyjedziecie za posrednictwem tego biura do voorneputten a tam to już tragedia zarabiasz tylko na ich mieszkania które kosztują 117 euro Tyg. jak zostanie wam 100 euro tyg. to będzie sukces. praca zależy gdzie traficie są gorsze i lepsze ale co z tego jak pracujesz na Turków bo to jest turecka agencja pracy przepraszam nie pracy tylko OSZSTÓW, mają polskich sługusów którzy traktuja Cie jak psa. Ludzie już dwa lata walczą o Wakacyjne które im się należy!!!
4
brr 2017-01-14 16:41
Nie polecam kroją Cię na każdym kroku za mieszkanie 117Euro przy małej ilości godzin możesz być nawet na minusie jadąc na urlop golą z ciebie za trzy tygodnie z góry i znów możesz być na minusie jak nie masz godzin. Tutaj jest loteria jak zapier... to trafisz na stała pracę ale i tak Cię przekręcą na czymś np na Wakacyjnym na które ludzie czekają po dwa lata.
2
tsetse 2017-01-20 13:42
Hej, mogę prosić o opinie osób, które już były lub są z VPU w Holandii?
Mój email tsetse123@o2.pl
anita 2017-01-27 21:21
Witam byla Pani an kwiatach w hadze> prosze o opinie itd.Mam jechac z mezem w lutym pierwszy raz moj emai; graca@buziaczek.pl
ania 2017-02-21 18:07
HEj
mam zamiar z chlopakiem wybrac sie do tej agecji jak jest obecnie w niej czy cos sie pozmienialo w 2017 roku?
heniu 2017-02-26 23:07
Hej, mogę prosić o opinie osób, które już były lub są z VPU w Holandii?
Mój leb2013@wp.pl
Asia 2017-02-27 19:37
Prosze o opinie na temat tej agencji mój mail szostak-jonna@wp.pl
anonim 2017-03-07 22:20
Ktoś jedzie może 10-12.03 do den haag? jak to na prawdę wygląda w tym biurze? Czy zefzywiscie jest tak jak piszą?
kamila560 2017-03-08 16:41
hej, czy wybiera się ktoś może teraz na dniach do Holandi do tej firmy ?
kamila560 2017-03-09 14:43
właśnie ja mam jechac i tez jestem ciekawa jak to teraz tam wygląda
dorka1 2017-03-11 12:07
hej wszystkim mam zamiar wyjechac na dniach moze ktos mi powiedziec jaka jest ta agencja naprawde to moj e mail dorota.drazek@onet.pl
ddd 2017-03-11 12:09
hej ja tez chce cos wiedziec ludzie napiszcie cos w co tu wiezyc
Ania W. 2017-03-17 14:21
Prawda wygląda tak, że zarobki są marne, często wystarczają na pokrycie mieszkania, ubezpieczenia i dojazdów. Zdarza się dużo dni wolnych a jeśli ktoś trafi do pracy gdzie ma dużo godzin to i tak agencja wypłaci mu tylko za 45 godzin. Reszta jest odkładana na nadgodziny, które znikają. Przy 45 godzinach, razem z wakacyjnym można zarobić ok 200 - 250 euro przy stałej, codziennej pracy. Rewelacji nie ma. Pierwszy przelew po 3 tyg a jak jedziesz na 3 tyg urlopu to i tak płacisz za mieszkanie a po powrocie kolejne 3 czekasz na pierwszy przelew. Urlopowe, które jest potrącane z każdej przepracowanej godziny jest tylko teoretyczne. Znajomi czekają na nie już od 9 m-cy i nie zanosi się żeby dostali. Ja czekam 7 mcy i też nic.
2
beba 2017-03-23 12:02
JEDNYM SŁOWEM AGENCJA KOGUCIK ZDOOOOPIŁ I UCIYK HAHAH. KTO CHCE NIECH JEDZIE I SIĘ PRZEKONA. TYLKO TROCHĘ ZA DALEKO JECHAĆ ŻEBY POTEM GOŁY WRACAĆ. 3MAJCIE SIĘ WSZYSCY
2
M 2017-04-04 20:53
Witam,
Rozważam wyjazd za granicę za pośrednictwem tej agencji.
Proszę o osoby,które były w 2017 roku(lub są) w pracy w Holandii.
E-mail: zielonaznatury@gmail.com
Pozdrawiam serdecznie
minia 2017-04-06 22:40
NIE JEDŹ PRZEZ TĄ FIRMĘ CZŁOWIEKU!!! Gdybym wiedziałam wcześniej co to za firma to bym nigdy nie pojechała
1
dav25 2017-04-21 07:56
czy wyjeżdza ktos dzis do pracy do holandi w okolice hagi na warzywa i kwiaty
kassa 2017-05-01 22:11
zero organizacji, zero kontaktu z pania koordynator. nie polecam!!
tyfon 2017-05-04 08:25
Witam wszystkich
Ja mam zamiar wyjechać do Holandii, ale czytając te wpisy mam co raz więcej wątpliwości.

Pozdrawiam
1
MatiTo 2017-05-19 00:30
Witam
Mam pytanie, czy ktoś się tam wybiera w 2017 roku lub ktoś był ostatnimi czasy w pracy przez firmę VPU Polska? Chciałem się dowiedzieć jakie są tam warunki i czy po prostu ta firma jest uczciwa, wypłacalna i przede wszystkim czy jest te 40h pracy chociaż w czasie tygodnia?
Prosze o kontakt na maila; m.marcyniak@hotmail.com Pozdrawiam :)
Arek123456789 2017-06-13 15:22
Napisz mark.mark@autograf.pl
jolka5566 2017-06-29 13:20
Pracuję poprzez tą agencję 2 lata, jestem bardzo zadowolona. Firma jest oczywiście wypłacalna i uczciwa, da się z nimi dogadać. Jeżeli ktoś do nich wychodzi z mordą to wiadomo, że mogą być niemili.
Jeżeli chodzi o godziny, to jest gwarancja 45 godzin. I również logiczne, że jeśli nie ma sezonu w Holandii to tych godzin może być mniej. W każdej agencji tak jest...
Każdy marudzi, że po powrocie do PL nie dostali wypłat itp - W UMOWIE MACIE CZARNO NA BIAŁYM, że jeśli ktoś znika z niewiadomych przyczyn z Holandii to mogą być nałożone kary, czytajcie zanim podpiszecie.
W KAŻDEJ AGENCJI pierwszą wypłatę dostaje się w 3 tygodniu. To jest NORMALNE. Zabezpieczają siebie jak i Was.
Kuki-87@tlen.pl 2017-07-02 13:59
Jak są chętni to jadę pod koniec lipca. Miałem jechać sam ale udało mi się znaleźć jeszcze jedną osobę chętną z neta. Im więcej osób tym razniej i pewniej.
Wyjazd 21-23 lipca woj Lubuskie

Zawsze można się dogadać
Pisać na email
Kuki-87@tlen.pl
Ogrodniczka 2017-07-03 19:40
Hej ja jadę wraz z moim chłopakiem z tym ze oddaliśmy propozycje na początek lipca Kto jedzie w tym terminie proszę o odzew :)
Madziula_xd 2017-07-04 20:19
Witam, czy ktos z was poleca wyjazd z tej firmy? Wraz ze znajomymi mamy propozycje pracy ale nikt tu nie zamiescil konkretnej opini. Nie wiemy czy ryzykować czy nie. Praca ma byc w okolicach hagi, przy kwiatach i warzywach.
matii 2017-07-05 21:04
wyjeżdżamy 9 lipca w 4 osoby
Madziula_xd 2017-07-06 07:29
A to pierwszy raz czy kolejny?
matii 2017-07-06 22:34
Pierwszy
lllllll 2017-07-07 15:49
Czy ktoś jedzie 9 lipca z Zielonej Góry?
Ja990 2017-07-07 17:30
Kara jest praca w Waszej chorej firmie !! Jakie kary? Przecież to jest nie zgodne z prawem ! Dostawałam 10€ na tydzień podobno nie było pracy. Za co miałam żyć? Raz poszłam po zaliczkę bo nie miałam na chleb to dostałam 20€ !! Śmiech. Nigdy więcej. Nigdy.
Lubuskie 29 2017-07-10 18:16
Wyjeżdżam 21-23 lipca z Lubuskiego za pośrednictwem tej firmy. Ktoś chętny? Warunek, umowa, Wszystko przedstawili i czytelne. Po przeanalizowaniu ok 10 firm to oferta ich najbezpieczniejsza pod względem zarobków i reszty. Jak ktoś zainteresowany, niech pozostawi e-mail to prześlę do siebie Numer telefonu. Im więcej osób pojedzie tym będzie nam łatwiej i bezpieczniej. Pokoje obecnie dwuosobowe itp
2
Smiesznie i przykro 2017-07-11 10:56
Firma tragedia. I tyle w temacie.
2
lopqw 2017-07-13 15:13
Hej. Wyjeżdżam 23 lipca na prace przy kwiatach. Jeśli jeszcze ktoś jedzie proszę o kontakt, razem zawsze raźniej: didipionier692@gmail.com
Xyz 2017-07-13 21:26
Zapraszam do kontaktu pod mailem: didipionier682@gmail.com
PrawdaBoli 2017-07-14 23:17
Witam. Zdecydowanie nie polecam tego biura. Czynsz jak na warunki (które bywają kiepskie) za wysoki, organizacja fatalna, warunki w pracy (w której ja byłem) również fatalne. Brak jakiejkolwiek komunikacji, prosić się trzeba o byle co, zero odpowiedzialności i obowiązku za pracowników. Po prostu syf, kiła i mogiła. Tragedia, i piszę to szczerze, bez mydlenia oczu, ale odważni niech próbują. Dobrze zaopatrzeć się w cierpliwość i spokój. VPU - oszuści.
1
PrawdaBoli 2017-07-14 23:27
Witam. Radzę zmienić firmę, gdyż ta nie jest właściwa dla osoby, która chce uczciwie zarobić. My też daliśmy się zrobić. Wyjazd załatwili w kilka dni - już wtedy było to dziwne. Po 20 godzinach podróży busem z Polski musieliśmy czekać pod ich biurem (po podpisaniu umowy) kilka godzin, głodni i dosłownie na walizkach wraz z innymi osobami. Na szczęście szybko stamtąd zawinęliśmy - i to nie tylko my, a ludzi sprowadzają co tydzień. Rano czeka się na busa długo, po pracy też może tak wyjść. Lepiej tydzień dłużej zostać i szukać innego, niż pojechać przez to i stracić. Decyzja jednak należy do każdego :)
1
Chester 2017-07-14 23:43
Niech ta wypowiedź będzie przestrogą dla innych ! Zachecil mnie do wyjazdu bardzo szybki termin wiec wraz z chłopakiem zdecydowałam się pojechać. Owszem czytałam tutaj opinie na temat firmy , lecz nie chciałam wierzyć. I przekonałam się na swojej skórze. Już w pierwszy dzień czekaliśmy z grupa ludzi pod ich biurem 5 godzin... Głodni i zmęczeni. Naszych znajomych w ogóle odseparowali od nas o jakieś 50 km. Warunki mieszkaniowe oplakans mimo tak wysokiej ceny (117€).. Wspolokatorzy coś z przedziału obcokrajowców.. Praca fatalna, w strasznych warunkach .. Na prawdę przez ten czas stracilam tyle nerwów , ze coś. Dużo osób zjechalo i zjeżdża bo to co się wyprawia w tej firmie to koszmar , zero organizacji i kontaktu... Jeśli nie pójdziesz to pracy to może po paru dniach sobie o tobie przypomna bądź tez nie i będziesz dopraszał się o kontakt. Najgorsza firma jaka widziałam.
2
małopolska 2017-07-17 15:30
hej :) Własnie się zastanawiam :(( po przeczytaniu tyle negatywów aż strach !!!! wysłali mi maila i nie wiem co mam robić!!!! Jestem z malopolski a ty???? jedziesz jednak??? sorki że tak pytam?:)zostawiam maila jak bedziesz miał ochote to napisz :)pozdrawiam:)
stella56.1976@o2.pl
bezkresy 2017-07-18 09:06
To wcale nie prawda, że w każdej agencji dostaje się wypłatę po trzech tygodniach. Są agencje, które płacą już po pierwszym przepracowanym tygodniu - oczywiście pod warunkiem posiadania sofi numer. Termin pierwszej wypłaty zależy również od tego jak szybko pracodawca prześle agencji przepracowane godziny. Pozdrawiam
Agata 2017-07-21 14:28
Czy ktoś z forumowiczów mógłby opisać swoje doświadczenia we współpracy z agencją VPU Polska Sp. z o.o.? Jak wyglądają warunki zatrudnienia? Ile trzeba czekać na pierwsze zlecenie? Czy warto tam aplikować? Te informacje będą cenne dla osób, które myślą o zarejestrowaniu się w agencji.
Nik 2017-07-22 11:14
Kontakt z firmą w porządku, raczej Wszystko załatwiane na bieżąco. Ja szykowałem się na wyjazd naprawde długo i dużo pytań im zadawałem, porównywałem dużo firm.
Warunki wg umowy ok, stawka wiekowa, buty robocze zabierać bo tam trzeba zapłacić jeśli nie posiadacie, wg tabel na umówie pracuje się 45h tygodniowo, pierwsza wypłata na 3 tydzień pracy ale oczywiście nie przepada nic. Formalności jak załatwiasz drogą elektroniczną to można załatwić w jeden dzień, góra dwa. Oczywiście konto walutowe założyć trzeba. Opisuję nie pracę bo jeszcze nie pracuje a warunki na umowie i kontakt z firmą. Osoby przez telefon życzliwe ale trzeba samemu o wszystko pytać bo nikt niczego ze tak powiem nie podpowiada jak się zorganizować, co zabrać itp
Zostaw swoją opinię o VPU Polska Sp. z o.o. - Kędzierzyn-Koźle
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VPU Polska Sp. z o.o.