logo VPU Polska Sp. z o.o.

VPU Polska Sp. z o.o.

Kędzierzyn-Koźle

Opinie o VPU Polska Sp. z o.o.

ryssiu909 2016-03-04 10:53:23
wiecie co my pracowaliśmy przy rusztowaniach, wiadomo montaż rozbiórka jakieś proste prace remontowe, robota w sumie fajna była wiadomo ze praca fizyczna to i narobic sie trzeba było za to stawki wysokie w polsce nie osiagalne mieszkanie tez nam dali całkiem fajne zadbali o transport do pracy ogolnie fajniepolecam
1
konrado 2016-03-07 09:49:01
praca spoko, stawki bardzo wysokie i mieszkanie i transport w pakiecie
bogdanokon 2016-03-07 11:14:43
jestem bardzo zadowolony ze sie z nimi wybrałem chociaż długo sie zastanawiałem bo cały czas liczyłem najakas prace w polsce ale powiem wam ze stawki nie porownywalne, z vpu miałem naoprawde wysokie no i ogarneli mi mieszkanie i zapewnili transport do roboty takze no oplaca sie
wiktorio 2016-03-07 12:53:29
moim zdaniem to najlepsza agencja i kase proponują naprawde fajna, ze człowiekowi az chce sie pracować bo wie ze za konkretne pieniadze, lokum załatwili jak dla mnie no najlepsi
1
leon 2016-03-07 14:48:53
bardzo dobre stawki jedne z lepszych zjakimi sie spotkałem , uczciwi umowa jasna klarowna bylem pol roku temu teraz jedzie z nimi moj znajomy
Kajetan 2016-03-08 10:35:39
praca za dobre pieniądze, mieszkanie zapewnione i dowóz do pracy, to najwazniejsze, bylem przy foliowaniu kwiatow doniczkowych i nie narzekam bo i nie ma na co ;)
pancerny 2016-03-09 12:09:25
bardzo dobre warunki pracy stawki naprawdę fajne nie ząłuje ze pojechałem, teraz namawiam kolege zeby jechał razem ze mna, vpu to najlepsza agencja z jaka miałem stycznosć
kuboń 2016-03-11 16:03:07
najlepsi , uczciwi i proponuja dobre stawki. załatwil mi fajne mieszkanko i do roboty tez nie miałem daleko jakoś a mnie zawozili tam
marcin24 2016-03-14 15:35:00
osobiście ciesze sie ze wyjechałem z nimi, troche sie bałem bo wiadomo człowiek jedzie po raz pierwszy, nikogo nie zna, ale załatwili mieszkanie, do pracy tez miałem dojazd wiec nie martwić sie nie musiałem do tego paru polakow na miejscu spotkałem nie narzekalismy na stawki było dobrze
ollox 2016-03-14 16:20:11
kasa dobra duzo zarobiłem praca nie jakas ciezka a i hostel miałem takze wszystko okej
januszko 2016-03-17 13:28:51
bardzo dobre zarobki w polsce szukałem pracy rok w koncu zdecydowałem sie na wyjazd i nie zaluje, jasna umowa, mieszkanie zapewnione
Piotter 2016-03-18 13:08:43
zadwolony jestem z nich bardzo i stawki za robote wysokie i mieszkanie dają fajne, jak dla mnie najlepsza agencja pracy
madziak 2016-03-18 15:08:28
wyjechałam z kollezanka na 3 miesiace zeby dorobic miedzy studiami i wróciłysmy zadowolone bardzo, duzo zarobiłysmy, zawozili nas busem do pracy i spałysmy w hostelu,dobrze wspominam
nastka992 2016-03-24 17:27:50
dobry pieniądz, robota też nie ciężka, mieszkanie nam fajne zapewnili wrocilismy neidawno z kolegom i pojedziemy nie raz nie dwa jeszcze
juliett 2016-03-29 10:51:46
moim skromnym zdaniem najlepsza agencja w polsce :)) byłam kilka razy z nimi, zarobiłam dobre pieniążki, mieszkanko miałam, bardzo fajny pokoik, codziennie zawozili mi do magazynu, było dobrze
tommasz 2016-03-29 12:22:22
jasna klarowna umowa, wypłacalni stawki tez mają dobre, ja jestem z nich bardzo zadowolony
1
juro 2016-03-29 13:15:59
dokładnie popieram :) najlepsza agencja, pracują w niej fajni ludzie wszystko mi wytłumaczyli dokładnie, stawki zaprpoponowali bardzo dobre ipojechałem, nie żałuje niczego
patrykS 2016-03-30 10:44:16
bardzo dobra agencja pracy zajmuja sie wszystkim i zalatwianiem mieszkania idojazdu i sie człowiek niczym nie przejmował,stawki bardzo wysokie ciesze sie ze bylem z nimi teraz kolega jedzie
roman 2016-03-30 13:52:31
pracowałem przy pomidorach zbior sortowanie wiadomo robota fajna, nie jakas ciezka ale i narobic sie było trzeba pieniadze za to bardzo dobre a i hostel nam wynajeli i do roboty codziennie bus podjeżdząl
sandra99 2016-04-01 10:40:59
bardzo dobra agencja bylam juz kilka razy :)) dobre stawki i mieszkanie
AndrzejJ 2016-04-04 12:04:53
bardzo dobra kasa :) miałem i hostel i busa do roboty takze ja nie narzekam wrocilem zadowolony
karoll 2016-04-04 15:00:54
naszukałem sie pracy w polsce co niemiara , w koncu postanowilem -wyjezdzam, a vpu slyszalem wiele dobrych rzeczy i postanwilem sprobowac - nie zaluje bylo bardzo dobrze zarobilem duzo
Ola 2016-04-04 18:48:10
czy ktoś na 08.04.2016???
rokko 2016-04-05 09:33:54
ja byłem przy sortowaniu brukselki i było dobrze, kasa fajna. mieszkanie mi załatwili do roboty podjeżdżał bus, dużo polaków poznałem na miejscu
paweełł 2016-04-06 14:51:30
dokładnie ;-) ja byłem przy pomidorkach i też było fajnie :) stawki bardzo wysokie w polsce taka kasa do zarobienia nierealna
łukono 2016-04-07 15:12:40
trafiliśmy na nich z kumplem i było dobrze, sortowalismy ważywa tez i powiem wam ze praca jest spoko, kasa tez spoko no i dobrze ze mieszkanie nam ustawili itransport
imi 2016-04-08 09:37:56
już chciałam sie rekrutować po tylu pozytywnyh opiniach wchodzę na ich stronę a tu formularz zgłoszeniowy informujący o kosztach 117,50 za tydzień! 23 za ubezpieczenie ok ale za transport 4,25 na dzień dotyczy pakowaczy! strasznie drogie zakwaterowanie a co tam jest w nim willa z basenem??to na tydzień wyjdzie 117,5+ 23,05 + (6dni x 4,25) =166, 05 ich kosztów na tydzień no masakra a gdzie jeszcze podatek? ja sie pytam kto pisze te pozytywne opinie??? bo to przy takich kosztach podejrzane mocno.....
5
Kama 2016-06-13 14:42:06
Witam Ktoś jedzie teraz w weekend na pakowanie warzyw i owoców? lub na kwiaty?
Klaudia8 2016-06-28 16:27:48
Hejka jedzie ktoś z was w piątek do pracy do Holandii z firmy vpu ja jadę z narzeczonym z Wrocławia do sortowania warzyw i przy kwiatach piszcie jak ktoś jedzie fajnie byłby się zgadac razem i poznać pozdrawiam.
Klaudia8 2016-06-28 18:50:13
Hejka ja jadę w piątek z narzeczonym przez firme vpu do sortowania warzyw i chciałabym wiedzieć czy ta firma jest naprawdę dobra pozdrwiam.
Dorota78 2016-07-01 10:47:32
My z mężem zastanawiamy się nad wyjazdem w piątek. Wiecie coś więcej o warunkach jakie oferują na miejscu? Dorota.
Dorota78 2016-07-01 13:04:38
Jeszcze nie dostałam umowy , mam mieć w poniedziałek. Dlatego pytam osoby które jechały z tego biura czy warto?
Iwona 2016-07-01 13:11:16
Witam :) ja wybieram się do Hagi w piątek :) chciałam na kwiaty,bo mam jakieś tam doświadczenie,
ale Pani w biurze powiedziała,że nie wiadomo czy na kwiaty,zależy od koordynatora.
Widzę,że same pozytywne opinie,mało się to zdarza,warto chyba zaryzykować :)
1
iwona 2016-07-01 15:53:48
Wiem ,że komentarze..komentarzami,ale nie chciałabym wtopić 3ci raz,dlatego tak pytam :)
a widzę,że większość pozytywnych opinii,więc może nie będzie źle :)
Tylko zastanawia mnie dlaczego Pani z biura.. nie wie do jakiej pracy :)
jeżeli mówię o danym stanowisku ,bo mam troszkę doświadczenia-powiedziała,że nie wie gdzie mnie dadzą heh a wolałabym robić,to co już umiem i mam jakieś doświadczenie,dziwne :) :)
1
Klaudia8 2016-07-03 15:40:42
Hejka jedzie ktos może teraz w piątek do Hagi z firmy vpu bo ja się wybieram z narzeczonym i fajnie by było poznać kogoś jak coś piszcie na emaila agunia.71@o2.pl
Amandzia...;* 2016-07-28 09:38:22
Hej jest ktoś w chwili obecnej z tej firmy W Holandii chodzi mi dokładniej o pary,razem z narzeczonym mamy jechać 5.08 ale trochę się obawiamy... Pomóżcie bo już raz wpakowalismy się w kłopoty i nie było za co wrócić
.Pozdrawiam Amanda ;)
asik 2016-07-28 10:18:33
jak mam pytanie, jak wygląda proces rekrutacji? jestem z wielkopolski, czy mogę uderzać do tego pośrednika (kawał drogi) czy lepiej szukać w okolicy?
madma 2016-08-06 23:26:34
strata czasu nie warto..
2
ami 2016-08-16 10:16:48
Praca jest ok warunki mieszkaniowe też...my z koleżanką pojechałyśmy 4 tyg temu i jesteśmy zadowolone. Wypłaty mamy już teraz mieć co tydzień. Polecamy!
Bili 2016-08-17 11:52:17
Witam mam z chlopakiem wyjechac 09.09.2016 oferuja nam tygodniowki 280 na reke po odciagnieciach czy to prawda ze sa tam take warunik jedno wiem ze musimy zesoba wzias garnki widelce talerze ni i posciel cala mieszkac bedzemy w mieszkaniu czy to prawda
bili 2016-08-17 11:57:18
i to jest wyjatd z bytomia prosze o opinie
adamos 2016-09-07 11:32:49
czy ktos moze mi napisac opinie o VPU.POLSKA czy ktos pracowal przez ta Agencje
1254ks 2016-09-20 00:40:13
jesli ktos chce opinie o agencji, prosze skomentowac a sie odezwe :)
Agatasan 2016-09-29 21:29:44
Poproszę o te opinie....waham się czy wyjechać przez ta agencje i może Ty pomożesz podjąć Mi decyzję..
kama 2016-10-02 10:42:07
Powiedzcie mi jak to jest teraz z praca u nich? Sa godziny? Moja znajoma w Hadze siedzi w domu, pracy brak. Troszke mnie to przeraza bo nawet ja nie mam z czego dokladac jesli wyszlaby taka sytuacja... planowany wyjazd mam 7.10 pazdziernik. Pozdrawiam
Natka19 2016-10-04 16:24:10
Proszę o opinię na temat tej agencji... zastanawiam się nad wyjazdem właśnie z partnerem
kama 2016-10-05 09:09:48
A skan dowodu tez wysylaliscie?
Martyna 2016-10-15 16:05:40
Jedzie może ktoś 20.10 do Hagi ze Zgierza? Jeśli tak proszę o kontakt na maila juchniewiczmartyna@gmail.com :3
haczyk 2016-10-15 18:29:41
pks juś się świeżutkie ogłoszenie o prace z października pojawiły, oczywiście na pakowaczy do HaGI jak widze
elka 2016-10-30 15:43:39
kto i skąd jedzie 06 11 2016 do szklarni bo ja jade z białegostoku ?
Zostaw swoją opinię o VPU Polska Sp. z o.o. - Kędzierzyn-Koźle
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VPU Polska Sp. z o.o.