logo P.P.H.U. Mexpol Sp. z o.o.

P.P.H.U. Mexpol Sp. z o.o.

Opole

Opinie o P.P.H.U. Mexpol Sp. z o.o.

zosia samosia 2012-03-12 17:19:01
Ja tam pracowałem jest ok
WOW 2012-04-23 22:09:19
Wszystko rewelacyjne: zarobki, atmosfera, kadra zarządzająca. Idealna praca.Polecam.
PKWiU 2012-10-29 21:55:58
Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zachęcam wszystkich do podjęcia tutaj pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tomasz 2013-08-24 20:00:20
a prowizja była jedna stała czy może w jakiś sposób stopniowana? i jaka była jej wysokość ? dzięki za odpowiedź
Też anonim 2013-09-03 22:41:45
Anonim zatrudnij się to będziesz wszystko wiedział.
As 2014-09-25 21:32:57
Firma z ogromnym potencjałem, szansami rozwoju. Polecam każdemu kto chce pracować i być godziwie traktowany i wynagradzany.
anonim 2014-09-26 11:18:43
AS-skąd to wiesz? wróżby czy fakty? Różne są opinie o tej firmie.
anonim 2014-09-26 17:34:59
Michał-to można wyczytać gdzieś tam. Interesują mnie obiektywne opinie.
As 2014-09-26 23:43:07
Nie jestem wróżbitą, ale byłym pracownikiem i wiem, że można w tej firmie pracować i być za to należycie wynagradzanym a także bardzo dobrze traktowanym. Jest to firma dla ludzi ambitnych, mających określone cele, lubiących nowe wyzwania. Zarząd służy pomocą w każdej trudnej sytuacji i jeśli tylko ktoś ma szansę się tam zatrudnić to nie będzie tej decyzji na pewno żałował.
anonim 2014-09-29 22:12:29
Dzięki As
Też anonim 2014-10-01 22:00:38
Jeżeli jesteś byłym pracownikiem to znaczy, że tam nie pracujesz? Dlaczego odszedłeś "z tak dobrej" firmy?
Jarek 2014-10-13 08:48:18
To chyba nie jest ogłoszenie Mexpolu. Obserwuje ich jakiś czas i nigdy nie podawali stawek. No i wykształcenie - średnie albo wyższe, a nie zawodowe.
dociekliwy 2014-10-14 17:10:59
Mam wrażenie że w przewadze posty pisane są tylko po to by strona żyła, i wcale nie przez osoby szukające pracy ale pracujące w ten sposób.
pracujący 2014-10-30 12:22:29
Ja pracuje w Mexpolu i jest OK. Co prawda duże wymagania, trzeba się narobić ale na koniec miesiąca przy odpowiednich wynikach można liczyć na niezłą pensję. Ogólnie jestem zadowolony
papierek lakmusowy:-)))) 2014-11-01 11:29:50
Słuchaj ph, jak możesz być zainteresowany firmą której nazwy nawet nie znasz??? Mexpol, nie Maxpol.
tamaguczi 2014-11-06 14:32:25
AS - ten nick wydaję się pochodzić od inicjałów pani prokurent, członka zarządu
dlatego takie super opinie wypisuje o swojej firmie.

jak dla mnie porażka, płaca godna płaczu, no chyba że w opolu takie stawki to wysoka pensja i są satysfakcjonujące
7
dociekliwy 2014-11-16 22:05:36
Jeśli przeglądałeś ofertę Mexpolu z produktami dość dobrej jakości to pewnie zwróciłeś uwagę, ze jest tam też zakładka Praca.
dociekliwy 2014-12-15 16:11:47
Krynio, Franek, Marek, Michał, Jarek...Kto następny?
3
dociekliwy 2014-12-31 21:25:06
Uderz w stół a nożyce się odezwą.
Jeśli rzeczywiście szukasz pracy złóż dokumenty. Jak zostaniesz poproszony na rozmowę (a wcale nie musi się tak stać) wszystkiego się dowiesz. Proste?
4
Ryszard 2015-08-12 14:24:53
http://www.mexpol.com.pl/lang-pl/praca.html
Dziwne że nie widzisz tych ofert. Masę czasu są na stronie. Pewnie nawet nie wszedłeś na ich stronę. Pewnie też nie piszesz tutaj bezinteresownie.
adba 2016-06-30 14:38:02
Pracowałem i zdecydowanie nie polecam. Firma rodzinna i tylko rodzinę traktują po ludzku a pracowników mają za nic. Zwłaszcza Szefowa notorycznie pozwala sobie na "wycieczki osobiste", mocno podniesiony głos i inwektywy pod adresem pracowników. Natomiast młody Dyrektor, który nigdy nie zaznał pracy u "obcego", to zwykły "bajkopisarz", obiecujący "złote góry" a w rzeczywistości tylko kombinuje jakby Ci obciąć zarobki. I sprawa najważniejsza: cały zarząd Mexpol nie honoruje zawartych umów, nawet tych na piśmie i bezwstydnie udaje, ze nic się nie stało. Zdecydowanie nie polecam. Mexpol to firma z ugruntowaną pozycją nierzetelnych, niedotrzymujących umów pracodawców!
16
Marco Polo 2016-07-28 17:07:44
Tak czytam te opinie i czytam i nie wierze w te głupoty.Pracuje tam jakiś czas i stwierdzam że to straszny syf. Kierowniczka obraża pracowników, płaca raczej średnio, a nazapier...... się trzeba. Ogólnie firma nie wypłacalna, Wiecznie brak towaru bo są wszędzie polokowani bo nie płacą. tyle że wyplata jest na czas. Golnie firma leci po równi pochyłej w dół. Nie polecam....
11
Marco Polo 2016-07-28 19:02:05
@uyt. jako handlowiec jak najbardziej trzeba mieć gadane. Ale po co być handlowcem w firmie które jak zawsze nie ma co sprzedawać. Panuje tam straszny bałagan. @adba napisał że to firma rodzinna i ma racje.Tylko praca z fajnymi ludźmi pozwala tam przetrwać. To są prywaciarze którzy nigdy nie widzą swojej winy w tym jak ich firma funkcjonuje. Ostatnimi czasy zwolniło się z stamtąd 3 handlowców.(na 10 ).Na początku dużo obiecują,później rzeczywistość jest inna. Jeżeli ktoś myśli o jakim rozwoju i awansach to niech się tam nie zatrudnia.Dno i jeszcze 3 metry mułu.
8
fd 2016-07-28 19:05:05
no tak uwazam ze na prawde jezeli sie trafiaja fajne ososbhy w pracy to jest juz akruat polowa sukcesu
kierownik 2016-11-15 11:38:42
Pracowałem - Nie polecam.Pracownik w tej firmie to koszt,a koszty się tnie .
3
Arnold 2016-12-05 19:05:13
Tragedia. Kierownik handlowców to człowiek-przydupas szefowej, który nie potrafi podejmować samodzielnych, męskich decyzji, właścicielka, która krzykiem próbuje wykrzesać z pracownika 199% normy i jej brat (współwłaściciel) wizjoner, który jedyne co potrafi to deorganizować pracę swoimi "błyskotliwymi" pomysłami. Generalnie dno i 2 metry mułu. I te ciągłe braki w towarze spowodowane zaległościami u producentów.. Szczerze nie polecam.
6
kornik 2016-12-06 13:02:25
Mam pytanie ile moze tam zarobic pracownik jako magazynier.
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. Mexpol Sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. Mexpol Sp. z o.o.