brak logo

GS Promotions

Wrocław

Opinie o GS Promotions

anonimus 2009-11-15 02:04:26
ostrzegam przed gs promotions we wroclawiu biuro maja na ulicy sokoliczej to zwykla akwizycja - trzeba chodzic po domach i namawiac ludzi na dialog lub netie a ludzie ktorzy tam pracuja nie zarabiaja takich pieniedzy o jakich mowia jesli c( usunięte przez administratora ) po prawie 3 miesiacach
niunia 2010-03-25 09:51:13
Zgadzam sie z ta opinia pieniadze za pierwszy miesiac zoobaczyłam dopiero po trzecim miesiacu pracy a gdy pytalismy kiedy bedzie wypłata zawsze słyszelismy ten sam tekst: " a bo netia nie przelała mi pieniedzy na konto."Ludzie mówią tam ze nie wiadomo ile mozna zarobic a tak naprawde to zarabia sie tam wielki ( usunięte przez administratora ) . Wiec jesli chce sie tam ktos przyjac to jak najbardziej odradzam jest to tylko zwykła sciema a ten cały ( usunięte przez administratora ) jest jeszcze gorszy niz ta praca> Pozdrawiam
m. 2010-04-07 08:10:46
"niunia".. a to chyba zależy od tego w jakim okresie czasu tam pracowałaś... Wypłata jest szybciej niż po trzech miesiącach...
do m. 2010-04-10 23:38:51
fakt, po 2, 5 miesiącach.....pozdrowienia dla wszystkich, którzy czekają na swoją wypłatę.......
niunia 2010-04-29 11:13:24
no może teraz wypłate dostaje sie po 2,5 miesiącach przepraszam za pomyłke. ja swojej ostatniej wypłaty nie zobaczyłam do dziś a juz mineło 5 miesięcy. Do 'anonima" tam nie było słowa o tym ze szef jest( usunięte przez administratora ) tylko ze tyle mozna tam zarobic jak nie potrafisz czytac nie pisz.
micu 2010-05-05 11:22:31
Nie wiem o co chodzi, ja dostałem ostatnio ponad ( usunięte przez administratora ) wypłaty! Wydaje mi się, że na mój wiek i zero doświadczenia to ok! Szef jest spoko, można z nim o wszystkim pogadać
aminos 2011-02-16 13:45:35
Ostrzegam, tak okradaja pracowników, zmawiaja ci, ze umowy nie przeszly, a tak na prawde zabieraja je sobie,( usunięte przez administratora )
anonim 2011-04-14 14:54:56
( usunięte przez administratora ) niewyplaca kasy, mowi, ze sa zwroty, albo wymysla inne bajeczki, zwykly ( usunięte przez administratora ) odradzam,
ripper 2011-04-14 17:43:58
aminos tak działają biura akwizycyjne, obiecują złote góry, a zaczynają juz od ogloszenia : zarobki( usunięte przez administratora ) :)))) pozniej na rozmowie wiskaja ci kit, ze jak bedziesz pisal 3 kwity dziennie to bedziesz mial wyplate ( usunięte przez administratora ) :))))))))))) jak juz jestes 'pracownikiem' czyt.( usunięte przez administratora ) - to slyszysz , ze jestes w najlepszym biurze w kraju i mozna tu zarabiac KOSMICZNE pieniądze wypłaty szybko weryfiują te bajeczki, ale przy kazdej 'dziwnej' wyplacie slyszysz, ze te kwity co ci nie przeszly przejda na nast. wyplate, a pozniej slyszysz to samo i jak ( usunięte przez administratora ) wierzysz w te wszystkie bajeczki co ci ( usunięte przez administratora ) wciska kazdego dnia a to potrafi robic bardzo dobrze i to działa :)))) dlatego w takich biurach jest rotacja, po kilku tygodniach,miesiacach widzisz jakie to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i znikasz ale po tobie sa nastepni, z marzeniami o KOSMICZNYCH pieniądzach i tak to sie kręci
anonim 2011-05-17 13:41:49
Hej, pracowałam tam przez trzy miesiace i wydaje mi sie, ze jest fajnie, skoro mlodzi ludzie nie maja pracy tam mozna przynajmniej zarobic na jakies fajne ciuchy nieweilkim wysilkiem, nikt mnie nie oszukal, wyplata byla niezla, musialam jedynie rozmawiac z klientami, co po przeszkoleniu bylo banalne, a i godziny pracy takze fajne, z umowami jest tak, ze maja jakis system, do ktorego wpisuja dana osobe i pozniej ta osoba moze przegladac co sie dzieje z klientem, ktorego zapisala, musialam odejsc bo wyjezdzam za granice, ale moja opinia jest na tak.
rhpi;lkad 2011-05-17 15:40:39
powyzsza odpowiedz jest napisana na pewno, przez pracownika "administracji" firmy GS promotions. osoby pracujace w firmie, przychodza co dzien do pracy i wciaz slysza teksty , "ze wyplata bedzie jutro"... jednym slowej ( usunięte przez administratora ) A nie polecam... chyba, ze ktos chce zarabiac KOSMICZNE PIENIADZE (czyli takie, ktorych nigdy nie zobaczy) NIE POLECAM, TRZYMAJCIE SIE OD TEGO Z DALEKA ( usunięte przez administratora )
hahaha 2011-05-25 10:10:45
straszna ściema ta firma. ten kto pisze same pozytywne komentarze o tej firmie-pewnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefa :D wypłaty nie na czas. jeszcze dostajesz marne grosze a [usunięte przez moderatora] z umowami jak głupi kiedy przyjdzie rozliczenie to ciągle ten sam tekst "umowy przejdą na kolejne rozliczenie" ( usunięte przez administratora ) prawda( usunięte przez administratora ) chyba w twoją kieszeń. Nie polecam tej firmy chyba ze chcesz mieć pranie mózgu
tylko_GS 2011-05-27 01:05:08
Widzę , że w GS nic nowego :))))

spokojnie, bez nerwów

niedługo zaczniecie zarabiać kosmiczne pieniądze

później zaczniecie otwierać własne biura

wszystko będzie git :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
+ i - 2011-05-27 19:08:11
Swoje biuro mają na( usunięte przez administratora )
anonim!!! 2011-06-03 14:40:59
Witam, ja na szczęście skończyłem pracę w GS Promotion. Odradzam każdemu pracy w tej firmie.( usunięte przez administratora ) j. Żadnej wiedzy o prowadzeniu działalności. Ani razu nie dotrzymał słowa, liczy się tylko hajs i alko jak sam to mówi. Nigdy nie dostałem wypłaty na czas, baaa nawet sie zdarzyło, że dostałem wypłatę w 3ech ratach z 2tygodniowym opóźnieniem. Taka firma nie powinna mieć racji bytu, z chęcią bym zebrał wszystkich wykręconych na pieniądze przez ( usunięte przez administratora ) Pozdrawiam wszystkich szukających pracy;) Nie dajcie się oszukać!
1234 2011-06-06 17:13:48
Akwizycja jak nic i to straszna. maja podobny system do Cobra. Szef wali w kulki z wypłatami!!( usunięte przez administratora ) po co tak kłamiesz tych wszystkich ludzi. Żal mi Ciebie ale zobaczysz przyjdzie taki dzień ze nie dasz sobie totalnie rady!!
equi 2011-06-08 11:40:52
Zdecydowanie nie polecam, firma dużo gorsza niż ( usunięte przez administratora ) tam przynajmniej oglądało się pieniądze.( usunięte przez administratora )
anonim 2011-06-08 16:52:46
CZEKAMY NA PRZELEW, CZEKAMY NA PRZELEW ;D
adam 2011-06-08 17:02:00
nie ma sensu ludzie nawet CV tam wysylac chyba nie chcecie pracowac dla ( usunięte przez administratora ) i nie chcecie sluchac co chwile "czekamy na przelew" ( usunięte przez administratora ) > moge sie zalozyc ze do konca wakacji ( usunięte przez administratora ) albo nie jeszcze lepiej wysle swoje cv do appco :D i bedzie dawal z siebie 100% wysilku zeby uzyskac 100% efektu :D hahaha pozdro ( usunięte przez administratora ) w sumie( usunięte przez administratora )ciebie tez pozdrawiam :)
Prawdziwy Mikołaj 2011-06-09 15:58:52
Denerwuje mnie jak jakiś( usunięte przez administratora )podszywa się pod moje imię i wypowiada się na jakiś temat. Jak nie masz odwagi pisać w swoim imieniu( usunięte przez administratora )to nie pisz nic.
bb 2011-06-10 19:50:31
ludzie dajcie już spokój ( usunięte przez administratora )w ogóle jeszcze ktoś tam pracuje?? tym którzy jeszcze tam zostali współczuje ale ogarnijcie się szybko i uciekajcie!!! dobra rada
:) 2011-06-13 20:49:32
[usunięte przez moderatora] bankrut .... szkoda mi tylko tych ludzi co tam pracowali bo naprawde niektórzy mieli spoko poukladane w glowie i mogli daleko zajsc ale jesli ktos przystaje z alkoholikami to sam sie nedza staje!! POWODZENIA i BIAŁE CHUSTECZKI NA DO WIDZENIA
P.S. wypłaty jak nie było tak niema taki zniego czarodziej :D
tiruriru 2011-06-13 21:46:22
Czyli mam rozumieć iż w końcu firma na Sokolniczej ledwo dycha albo najlepiej już padła trupem?? :D Ale by to była świetna wiadomość...
nieznajomy 2011-06-15 08:00:49
Było nawet ok :) ja nie narzekałem:)
UWAGA !!!! 2011-06-17 17:32:34
( usunięte przez administratora )mają biuro przy ulicy Sokolniczej. ODRADZAM zatrudnianie się w tym miejscu !!!!! Pieniądze które się należą za podpisane umowy nie zostają wypłacane pod różnymi pretekstami. Samo szkolenie przeprowadzane w tym miejscu polega na tym aby osoba do której zapukamy się NIE ZORIENTOWAŁA, że zostaje przepisana na innego operatora telefonicznego, czy też zmienia dostawcę prądu, ale to w końcu "nic strasznego" jak tego tam nas uczą. Jednym słowem GS PROMOTIONS to jedna wielka ściema ( usunięte przez administratora ) na codzień ! Z( usunięte przez administratora ) miałem przyjemność (bardzo wątpliwą) współpracować przez 4 miesiące i ZAPEWNIAM, że każdy kolejny miesiąc był gorszy od poprzedniego !
don kichot 2011-06-20 17:36:05
Jak odejdziesz jesteś dla nich wrogiem, tak cię oczernią publicznie. ( usunięte przez administratora )Wypłat nigdy nie ma na czas, a jak już dostaniesz to zawsze mniej niż zarobiłeś, ale ( usunięte przez administratora )zawsze coś wymyśli. Ma pisaną bajkę na poczekaniu. Nie polecam nikomu tej firmy!
function open() { [native code] } 2011-06-20 17:52:12
[usunięte przez moderatora] czyżby to wasi koledzy z Łodzi :D tak samo świrują jak wy.
lalalala 2011-06-24 17:50:49
"czekamy na przelew" :D stałe walenie ściemy, ale to podstawa w takim biurze. wszyscy czekamy i czekamy i doczekać się nie można na własne pieniądze. pozdrowienia dla dobrych ludzi którzy tam tyrali :)
anonim 2011-07-06 10:12:56
Dżarek
nie zobaczysz zadnych pieniedzy

nie rozumiesz na czym to polega ? jakie są etapy ?

-budowanie biura,
-bajki o kosmicznych pieniadzach
-wydymanie polowy biura na hajs
-reszta sama odejdzie bo za 200 zl. nie bedzie pracowac mimo , ze (zarobili np. 3 razy wiecej)
-budowanie biura

tylko, ze tym razem panie [usunięte przez moderatora] juz tego biura nie odbudujesz cwaniaczku.
Dzarek 2011-07-06 18:12:44
z reszta nie bez powodu mój wpis został usunięty bo[usunięte przez moderatora] takimi komentarzami traci na swoim biurze :) a mi wisi 350 + 210 = 560 zł :)
anonim 2011-08-11 23:40:44
Pytanie do osób obecnie "pracujących" w GS Promotions przy podpisywaniu umów na sprzedaż energii elektrycznej i usług dodatkowych dla firmy Energetyczne Centrum S.A. Czy nadal wygląda to podobnie jak w opiniach poprzedników czy może coś się zmieniło w temacie... (zarobki, umowa, uczciwość właściciela) ?
Dzarek 2011-08-12 16:12:42
potrafi dobrze bajerować obieca Ci "rewelacyjne" pieniadze których nie bedziesz widzieć
NIE POLECAMY!
anonim 2011-09-07 13:45:55
Jak masz dowody i świadków to sprawa wygrana
pozdr.
makavelli100 2011-09-20 20:31:05
czyli nie mam tam żadnej pracy z reklamą, promocją i marketingiem? tak jak oferta była wysłana?
el 2012-08-10 15:58:04
Czy ta firma dalej miesci sie na Sokolniczej? I ciągle prowadzi ją [usunięte przez moderatora]
Jarek W 2013-06-09 22:56:50
jakim wypowiedzeniem?! :P
Starymalutki 2015-01-29 01:31:46
wiesz co hołek ja sięwcale nie martwie o pracę - bo tak na serio to aktualnie mam prace ale rozgladam się za czymś nowym bo możę zaproponują mi nowe warunki. Wiecie bo najważniejsze jest to, żeby stać pewnie na nogach w życiu a nie rzucać pracę i szukać dopiero po tym zajściu. Taki klimat to zupełnie nie dla mnie
kapewu 2015-03-30 22:40:11
Co do pewności w zyciu to ja myślę starymalutki że praca właśnie w GS Promotions to jest pewna. Oni mają zasięg międzynarodowy i świadczą usługi marketingowo - reklamowe dla klientów biznesowych na zasadach outsourcingu. A że do ich należą duże organizacje charytatywne, banki, instytucje finansowe to myślę że to pewna robota
jelly 2016-05-11 12:03:13
skoro w sumie ciągle piszesz o negatywach, to dlaczego "warto się u nich zatrudnić"? Nie bardzo rozumiem Twojego sposobu myślenia, choć dla mnie GS Propotiions to b. dobra agencja na start kariery.. :))
Zostaw swoją opinię o GS Promotions - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GS Promotions