Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Pracowałeś w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Cicho SZA - 2014-07-13 10:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrych ludzi wywalić zatrudnić nierobów i poprawić jakość i wydajność tej firmy
zdjecie uzytkownika
pako - 2014-07-13 16:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pr - 2014-07-12 20:09:14]:
jeżeli w Cukierni Staropolskiej nie zaczną w końcu doceniać tych pracowników, którzy się naprawdę starają to już niedługo może okazać się, że rzeczywiście zostaną tylko z takimi nierobami - zobaczymy co wtedy
zdjecie uzytkownika
Cicho SZA - 2014-07-13 17:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pako - 2014-07-13 16:34:19]:
wiesz może to taki cel i strategia firmy to bardzo możliwe pozdr
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-07-30 13:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żnin , znowu nowe ekspedientki... co tam się dzieje! a jaka niemiła obsługa szok!
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-07-30 15:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przede wszystkim ludzie ,pracownicy srodek a następnie oprawa maszyny to nie wszystko to dodatek i uśmiech ale szczery
zdjecie uzytkownika
sernik - 2014-07-30 17:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak straszycie że nie ma już specjalistów i niedługo nie będzie miał kto pracować a ja chciałem znaleźć prace ale nie mają obecnie żadnych wolnych miejsc i nikogo nie szukają. Z tego co się orientowałem to cukiernia ma się naprawdę dobrze, wprowadzają nowości, rozszerzają swoją działalność. oczywiscie nie wiem jak traktuja pracowników ale z tego co widzę nikt tu specjalnie nie narzeka. Możecie mi podać mniej więcej ile sie zarabia pracujac na linii produkcji?
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-07-30 17:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [sernik - 2014-07-30 17:02:50]:
jedyny plus to pensja na czas ale od lat ta sama cukiernia tak- ma się dobrze bo jest kilka dobrych cuk jak ktoś już not wyżej
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-08-02 13:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZEF powinien się przypatrzeć jaka zmiana wykonuje najlepiej swoje obowiązki [jakość, wykonanie, staranność, czystość na produkcji zamkniecie listy i efekt końcowy] a wtedy wnioski się same nasuną [do pracy przychodzi się pracować ].
zdjecie uzytkownika
2014 - 2014-08-08 18:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
konkurencja się rozwija niedługo nowy nabytek był sierpień 2013 a teraz będzie ... 2014 zmiany
zdjecie uzytkownika
x - 2014-09-22 09:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sernik - 2014-07-30 17:02:50]:
nikt tu specjalnie nie narzeka dobre.....
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-09-24 21:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-09-22 09:37:50]:
Nikt nie narzeka bo wiadomo że ONI też czytają te wpisy, jak się porobiło to wiedzą wszyscy.Zamiast tracić nerwy trzeba spokojnie szukać pracy i nie oglądać się za siebie.
zdjecie uzytkownika
ONA - 2014-10-07 18:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-05-29 12:18:24]:
Taaa.... Po katolicku jest zmuszać osoby do pracy w niedziele w ramach nadgodzin i płacić im ochłapy z pogardą, bo co ONI będą robić w domu, niech przyjdą do pracy by kierownik przygotował im taką listę że po 8 godzinach i tak do domu do rodzin nie wyjdą.... ALE PO KATOLICKU BO STÓWKĘ DOSTAŁ :):)
zdjecie uzytkownika
f - 2014-10-17 09:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzysk ludzi liczba zatrudnionych sukcesywnie zmniejsza sie jest przesadzona liczba podana jednego z rozm. to jest z kier.bryg i pomocami ta liczba spada ,kolejna dobra osoba odeszla z tej ;;firmy''i nadal nic wszyscy odejda i tez cisza zero reakcji i tak trzymac super firma
zdjecie uzytkownika
wl - 2014-10-22 19:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [f - 2014-10-17 09:42:25]:
tak to jest jak nie ma szacunku dla ludzi,fortuna zbita na garstce ludzi i krzywdzie ludzi
zdjecie uzytkownika
X - 2014-10-31 07:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie donoszą na innych często jest to nieprawda i jest to nawet bliska osoba szefa najważniejsze by to była prawda bo można krzywdę zrobić niewinnej osobie a później nie potrafią w oczy patrzeć a szef wierzy [dla szefa powinno być ważne kto jak pracuje i co sam o nim myśli]
zdjecie uzytkownika
bella - 2014-11-03 16:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy cukierników młodych na naukę przyjmują chociażby na jakieś płatne staże lub praktyki? no i jak w tej kwestii się zapatrują na kobiety? juz kilka firm mi odmówiło właśnie ze względu na pełć
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-12-04 17:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepsza jest ta Wigilia organizowana od kilku lat pierogi w misce kilka sztuk/,ryba po grecku sos z warzywami/,i dzbanek barszczu z paczki/ dla klasy robotniczej urobionej po pachy [stracony czas na biesiadę z której i tak wszyscy szydzą] no ale jest....
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-12-12 20:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast docenic to co szef Wam daje, to kazdy marudzi. Nie wszystkim da sie dogodzic, zacznijcie szanowac co macie.
zdjecie uzytkownika
he he - 2014-12-12 22:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marudzimy WSZYSCY a WY to chyba najbardziej WAM również ciężko dogodzić zacznijcie szanować TYCH co macie.
zdjecie uzytkownika
Stara Gwardia - 2014-12-13 23:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wigili hehe byle jaka firma daje bony,siano w kopertach a u nas jak przyjedziesz na zamkniecie sklepu dostaniesz makowca heheh
zdjecie uzytkownika
GG - 2014-12-14 12:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gg - 2014-12-12 20:54:25]:
TAK MY mamy tylko pensje na czas i to szanujemy niestety tego nam nie zabiorą bo to 21 wiek a nie 15 no chyba zgodzicie się z tym faktem panie gg bo mi już się nic nie nasuwa a szkoda bo ta firma oszklona tak pięknie wgląda i ten klinkier cudnie .
zdjecie uzytkownika
cbv - 2014-12-16 17:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GG - 2014-12-14 12:41:12]:
Jak to nie macie żadnych premii na święta? Co to za firma! Wygląda na taką która o ludzi dba, a tu czytam że żadnych paczek dla dzieci, premii, to aż niemożliwe w XXI wieku, każdy dziad prywaciaż rzuci jakiś bonus na święta. Trzymajcie się.
zdjecie uzytkownika
Cicho sza - 2014-12-18 12:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy cukiernicy w tej firmie chociaż czy wykonują swój fach mega sumiennie ,starannie i dobrze to na nic nie mogą liczyc bo zawsze nie tak dlatego jest jak jest ale my możemy ,musimy sobie pomagać finansowo i tu pracy jest dużo oczywiście legalnie bo MY mamy większe ambicje.
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-12-19 09:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem wczoraj u naszej konkurencji kostki torty wykonane starannie widać sztab ludzi od nas CI którzy tam pracują maja jeszcze swoich znajomych tutaj i jak tak będzie dalej to tylko patrzeć jak wypowiedzenia się posypia bo czasy mamy jakie mamy a marzenia każdy ma .
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-12-19 09:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAM wyżej ktoś już o tym napisał FIRMIE NIE ZALEZY NA DOBRYCH LUDZIACH.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski?
Zadaj pytanie
x