brak logo

Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Bydgoszcz

Opinie o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Abcdefgh 2015-10-06 04:38:43
Indywidualista nawet za swoim kumplem się wstawił jak Szef Go zwolnił stara sprawa więc jeszcze są normalni ludzie co mają ludzkie odruchy.
2
4r5ty 2015-10-08 18:35:34
hej, swego czasu chciałem pracować w firmie CUKIERNIA STAROPOLSKA WOJCIECH KOZŁOWSKI jako kucharz/ pizzerman jednak nie jestem pewien czy sprawdziłbym sie w takiej pracy a zainteresowałem się tym ponieważ od dawno bardzo często lubię tam jadać, jest bardzo smacznie tanio, także polecam wszystkim jedzienie
nn 2015-11-16 20:56:03
zgadzam się z xd że nowi są traktowani źle szczególnie w święta (usunięte przez administratora)jak starzy sorry bardziej a wielkie G mają a stary coś dostanie .bo starym pracownikom wydaje się że są super ale wielu trzeba by było wymieni i dać na sklepy gdzie jest zapie... bo są leniwi ...ale dajemy radę za tę tysiąc...co
1
sisi 2015-12-07 18:49:28
Według mnie spora w tym wszystkim wina pracowników, że godzą się na to aby pracę podejmować za takie pieniądze. Rozumiem, że lokalny rynek jest ciężki, ale dopóki będą chętni na pracę dopóty nic się nie zmieni
1
aga 2015-12-07 19:38:12
KOGO ONI TAM ZATRUDNIAJĄ, KADROWĄ TO CHYBA Z MŁYNA WZIĘLI, NIE DOŚĆ ŻE NIEUPRZEJMA, TO JESZCZE SŁABA MERYTORYCZNIE.
1
Oluś 2015-12-17 22:51:56
nie do końca wiem, co bycie merytorycznym ma do rzeczy, ale fakt- kadrowy powinien mieć głowę na karku. A swoją drogą, ta cukiernia ma wieloletnią tradycję, domyślam się więc, że nie ma na co narzekać.
Nicola 2015-12-21 11:01:10
Ciekawe czy nasz Wielki Pracodawca-Król życzenia nam na Święta chociaż złoży jak myślicie ?po staropolsku powinny raczej być ale to nie ta bajka.No to szefie życzymy panu kasy i to sporej bo to dla Pana podstawa no i dla nas też bo to przecież ,,...wszystko dla nas'' i zdrówka Wesołych Świąt.
kozioł 2015-12-28 16:10:16
@Oluś pewnie, że wieloletnią tradycję, więc wiedzą jak dbać o swoich pracowników. Przecież zatrudnienie u nich nawet na grafika się dość opłaca, a czy były jakieś premie świąteczne teraz? Pozdrawiam
Martini 2015-12-31 14:54:53
Ktoś mówi o przyjaźni @//// (maj 2015r)kolega gdyby uwirzył w niegoi dał się zmanipulować to dzisiaj biegałby z cukierni do cukierni ale widać że intuicja zadziałała Brawo TY.W Nowym 2016 więcej szczerych i uczciwych a nie takich co szukają łatwego zarobku a o wartościach zapominają.
11
adam_1 2016-01-01 22:32:41
@kozioł chyba nie mają teraz oferty pracy na grafika, a szkoda, bo zarobki na tym stanowisku są na prawdę wysokie. Czy wypłata pojawia się o czasie? Pozdrawiam
1
desire 2016-01-11 20:21:37
Czy cukiernia staropolska ma swój dział reklamy? Ile można zarobić jako grafik? Może jakiś etat się znajdzie?
winer 2016-01-12 01:00:13
@desire, z tego co wiem to Grafik/Pracownik działu marketingu był poszukiwany w zeszłym roku, więc chyba nie ma póki co szans na znalezienie tutaj pracy jako grafik, ale próbuj. Prędzej szukają kucharzy lub pizzermanów.
pracownik konkurencji 2016-01-18 10:14:20
taki był cel namówić konkretnych ludzi do przejścia do konkurencji byle mieć profity zostać kierownikiem czy kilka stówek dostać ale nie udało się wszyscy zostali i to jest ktoś godny zaufania daj spokój omijać
13
Rosół 2016-01-18 14:21:21
Nie rób też od razu jakichś większych narzekać @pracownik konkurencji bo wiadomo, że bywa różnie. Powiedz mi ile zarabiasz na swoim stanowisku, więcej?
a 2016-02-17 12:08:03
Kiedyś jakiś czas temu w Cukierni Rem Marco tak było super fajnie i takie zarobki szybki awans a czy dzisiaj w Cukierni F&F Dariusz Fryckowski też jest podobnie?
2
łoo 2016-02-17 20:11:44
wydaje mi się, że to nie to forum @a, tu mowa o cukierni Staropolskiej należącej do Wojciecha Kozłowskiego. Uprzedzając pytanie, podobno jest b. profesjonalnie.
a 2016-02-18 09:10:30
Chyba nie zrozumiałeś(-aś) tej wypowiedzi ,,...podobno jest b.profesjonalnie'' jak to i kogo mam na myśli jest to mało wiarygodne i przekonujące bez profesjonalizmu.
15
22 2016-03-15 09:50:59
zakazy to dla dzieci w przedszkolu kto będzie chciał iść sobie dorobić lub zarobić godnie to i tak pójdzie takie czasy a to że ludzie dorabiają przyzwolenie mamy od samego Bosa bo w latach 90 był młody i sam dorabiał są świadkowie a swoim pracownikom musi to udowodnić a pomówienia i oszczerstwa rzucane w naszą stronę są karalne jest na to paragraf a my dorabiając nie robimy nic złego bo płacimy podatki WIĘC TRZEBA MIEĆ DOWODY I TO KONKRETNE a czasy mamy jakie mamy więc szefie im więcej zakazów tym właśnie na przekór będziemy chodzić
3
kurka 2016-03-16 09:22:52
to w takim razie bardzo dobry szef, fajna sprawa. w firma bardzo duża widzę, mnóstwo sklepów mają. bardzo nasycony jest rynek piekarni cukierni, a oni mają widzę sposób żeby przebić się i przetrwać
_'-'_ 2016-03-17 21:11:13
Aby w zgodzie z moralnością wprowadzić tego typu zakaz, trzeba w pierwszej kolejności zacząć płacić pracownikom normalne stawki. Zjawisko "dorabiania" zniknie samoistnie. Przypomnijcie mi kiedy w firmie rewaloryzowano płace, choćby po podniesieniu najniższych zarobków?
10
jaka 2016-03-18 09:33:18
nie mają zbyt wygórowanych wymagań jeżeli chodzi o pracowników. Dlatego wydaje mi się że 2000 na początek to jest naprawdę ok. Sam zaczynałem z podobną stawką.
lahgfvdfjon 2016-03-20 14:36:08
rozumiem że 2000 zł netto (na rękę)? Na chwilę obecną możemy chyba tylko gdybać, bo firma nie szuka nikogo. Ostatnio rekrutowali sprzedawców do Brodnicy, ale to daawno
kili 2016-03-22 14:37:53
no właśnie to było trochę dawno i do tego czasu teraźniejszego żadna oferta się nie pojawiła, ja jednak bym się nie poddawał i dalej gowork przeglądał bo tutaj są spoko oferty
zosia 2016-03-26 14:50:57
No właśnie straszna szkoda, że nadal nic @kili. A może ktoś wie, czy firma nie będzie poszukiwała sprzedawcy w Brodnicy? Wiem, że w podobnym okresie rok temu taka rekrutacja się pojawiła i nie ukrywam, że mam nadzieję, że to się powtórzy...
tr 2016-03-28 14:59:09
Tutaj raczej Zosiu często rekrutacje się nie zdarzają. Wydaje mi się, że w tym momencie firma ma optymalną sytuację kadrową. Plus jest taki, że osoby w szkołach zawodowych mogą próbować się cały czas na praktyki tu łapać.
N 2016-04-17 06:53:41
3 lata temu szef przeprowadził czystkę z nierobami(chyba w sierpniu) dzisiaj powinien to kontynuować a układy powinny się skończyć
52
emil 2016-04-27 15:30:20
rozumiem, że teraz jest to dobre miejsce pracy według Ciebie @N,
1
Ktoś 2016-04-30 14:36:43
A kto tam z cukierników ma apartament nad morzem ?w znanym kurorcie i nie jest kierownikiem ani prezesem widać że można,zaradność proszę!
bella34 2016-05-09 09:04:29
no nie dziwiłaby mnie taka sytuacja, w końcu to wielki biznes cukierniczy i wielkie pieniądze, jak na cukiernię to naweet grafików i marketingowców szukają
apkin 2016-05-10 16:09:08
Witam zastanawiam się nad praca w Staropolskiej, na stanowisku kelner w Bydgoszczy. Podpowiecie coś jakie warunki, atmosfera, kasa?
Zdarzyło mi się pracować u Sowy i podobnie podchodzę do tematu Staropolskiej... zapieprz, wredni kierownicy, ale kasa dobra... czy się mylę?
W Sowie wychodziło mi 9zł/h netto plus 150zł napiwków/ dzień (średnio)...
3 2016-06-23 20:56:12
@bella34 czy możesz coś więcej o tych rekrutacjach napisac? jednak wiadomo że głównie będziemy tutaj spotykać rekrutacja na kucharzy, pizzermanów i sprzedawców. a poza tym to widzę mają już całkiem sporo sklepów w Bydgoszczy, zacnie się rozwijają teraz
F 2016-07-22 11:43:38
Najważniejsze (@w) nie pisze e- maili na ludzi i kolegów (bzdur) jak to bywało nieraz - smutne i straszne. Atmosferę i firmę tworzą ludzie (od lat tak samo nieprzerwalnie)-(tyle tylko że tych na poziomie coraz mniej) a sprzęty czy luksusy (to ładne tylko na obrazku a środek to już co innego)
7
Piotrk 2016-07-22 13:20:40
Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski robi akurat nabór, polecam się zapoznać z tym, warto zdecydowanie
2
besos 2016-07-29 15:50:55
Ja to chętnie bym się do nich załapał jako sprzedawca, bo sam posiadam odpowiednie doświadczenie w tym zakresie. A wypłata jaka jest? Dziękuję za odpowiedź
Jaguar 2016-08-29 06:21:02
Dużo cukierników ze Staropolskiej pracuje u Sowy i w Rem Marco,nawet Rem Marco ma lody co kilka lat temu wprowadzała mu jedna dziewczyna też odeszła a spora grupa wykonuje torty,kostki,serniki itd...to tu to tam.Przez prawie 20 lat przewinęło się sporo ludzi w tej firmie i wszyscy pracują w zawodzie a szef Staropolskiej też cukiernik wie że jego pracownicy są wyłapywani przez konkurencję bo nawet ostatnio ktoś z dobrego samochodu pytał o cukierników tak więc przemysł cukierniczy się kręci i zbyt na ciacha jest podobno nawet czarny samochód miał kartkę za szybą.
12
Do wypowiedzi wyżej 2016-08-29 10:10:18
Ta pani wprowadzała lody w Staropolskiej i rozwijała całą machinę produkcyjną już dawno odeszła bardzo zangażowana osoba teraz tworzy markę w konkurencji.
7
4r5ty 2016-08-29 13:03:44
no ale niestety na chwile obecna to oni nie maja niestety zadnych ofert pracy przecież trzeba czekac
mandy 2016-09-16 20:13:23
Hej, a wiecie czy b ędzie można znaleźć teraz zatrudnienie? Chętnie bym się załapał, bo sam posiadam odpowiednie doświadczenie jako sprzedawca, to zależy mi na dobrych zarobkach. Dziękuję za odpowiedź.
rząd E 2016-09-17 09:22:11
i teraz dopiero widać kto jest uczciwy i wierny Firmie /SZEFOWI /to MY CUKIERNICY/POMOCE /BIUROWI/UMYSŁOWI /ITD...LUDZIE CO owszem narzekają ale mogą z czystym sumieniem spojrzeć Właścicielom prosto w oczy ludzie pracowici i dbający o wyroby które tworzą o pracę o całokształt bez nich ta firma by nie funkcjonowała (do wpisu wyżej) mój wpis jak i wpis na który odpowiadam stwierdza fakt i prawdę a pokazało to życie i ....no właśnie!
32
alicja bułeczka 2016-09-17 12:25:05
anjakbym jednak zdecydowała się, że chcesz u was jednak podjąć zatrudnienie to cv mam wysyłać do głównej siedziby na Grunwaldzką czy może jednak do konkretnego sklepu, którego lokalizacji mi zawodowo odpowiada?
Serdeczna 2016-09-18 18:41:27
Nikogo nie zamierzam oceniać ani osądzać , życie zrobi swoje tzw KARMA , czy ktoś w to wierzy czy nie. Poza tym dzisiejsza Ewangelia skojarzyła mi się z postem " TAKA SYTUACJA " Ewangelia wg św. Łukasza 16,1-13.
Jezus powiedział do swoich uczniów: «Pewien bogaty człowiek miał rządcę, którego oskarżono przed nim, że trwoni jego majątek.
Przywołał go do siebie i rzekł mu: "Cóż to słyszę o tobie? Zdaj sprawę z twego zarządu, bo już nie będziesz mógł być rządcą".
Na to rządca rzekł sam do siebie: "Co ja pocznę, skoro mój pan pozbawia mię zarządu? Kopać nie mogę, żebrać się wstydzę.
Wiem, co uczynię, żeby mię ludzie przyjęli do swoich domów, gdy będę usunięty z zarządu".
Przywołał więc do siebie każdego z dłużników swego pana i zapytał pierwszego: "Ile jesteś winien mojemu panu?"
Ten odpowiedział: "Sto beczek oliwy". On mu rzekł: "Weź swoje zobowiązanie, siadaj prędko i napisz: pięćdziesiąt".
Następnie pytał drugiego: "A ty ile jesteś winien?" Ten odrzekł: "Sto korcy pszenicy". Mówi mu: "Weź swoje zobowiązanie i napisz: osiemdziesiąt".
Pan pochwalił nieuczciwego rządcę, że roztropnie postąpił. Bo synowie tego świata roztropniejsi są w stosunkach z ludźmi podobnymi sobie niż synowie światłości».
Ja też wam powiadam: "Pozyskujcie sobie przyjaciół niegodziwą mamoną, aby gdy wszystko się skończy, przyjęto was do wiecznych przybytków.
Kto w drobnej rzeczy jest wierny, ten i w wielkiej będzie wierny; a kto w drobnej rzeczy jest nieuczciwy, ten i w wielkiej nieuczciwy będzie.
Jeśli więc w zarządzie niegodziwą mamoną nie okazaliście się wierni, prawdziwe dobro kto wam powierzy?
Jeśli w zarządzie cudzym dobrem nie okazaliście się wierni, kto wam da wasze?
Żaden sługa nie może dwom panom służyć. Gdyż albo jednego będzie nienawidził, a drugiego miłował; albo z tamtym będzie trzymał, a tym wzgardzi. Nie możecie służyć Bogu i mamonie».
Rosół 2016-09-18 19:16:33
Wiesz co, czy jest sens wrzucać takie rzeczy na forum Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski o pracy i zarobkach?
TAKA SYTUACJA 2016-09-19 09:58:25
nikt tak dobrze nie był traktowany przez szefa premie dobra pensja samochód wycieczki najlepsze telefony,laptop nagrody profity i jeśli mieszamy w to PANA BOGA to BÓG wie co jeszcze wszystko i dobry bardzo dobry szacunek dla tej osoby od SZEFA FIRMY liczył się z jego zdaniem przykre i to na tyle JESZCZE RAZ WSTYD
21
waldek 2016-09-19 10:23:33
Pewnie taki project manager może liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo doskonale wiedzą, że oprócz podstawy jest jeszcze szansa na jakieś premie, to dobry znak na to, że się dorbze dzieje. A wypłata?
Czytelnik 2016-09-19 13:13:14
Stało się to co musiało się stać. Za to teraz będą awanse , pewnie już niektórzy ręce zacierają. Gratuluję. Ale czy będzie lepiej to w to szczerze wątpię. Za duże zatrudnienie jest żeby powróciła "Staropolska" sprzed lat. Teraz powinni poodchodzić ci co wiecznie narzekają na wszystko i psują atmosferę !!!!!! No chyba, że tylko tak gadają bo nic innego nie potrafią......

Mało coś tych stron , tylko 5 ? Kiedyś było sporo więcej , admin pokasował ?
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w pracy.
Zbierajcie siły na święta.
1
aliko 2016-09-19 13:59:18
Ja to się zastanawiam jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać, wiecie? Nie ukrywam, że dobrze by się bylo załapać, bo ostatnio mialy zostać zapewnione odpowiednie premie, co sprawia, że ich oferty pracy są dość popularne. A wypłata jaka? Dzięki
1
Oj 2016-09-22 12:29:21
Do kogo tyczył się ten wpis ? Do Nas Pracowników uczciwych?Mamy się śmiać czy płakać ?
Jan 2016-09-22 12:41:55
O jakim wpisie mówisz, ten o tym, że firma jest jedną z najlepszych w branży w naszym regionie czy chodzi o coś innego, bo ja bym się włączył do dyskusji
Grupa Trzymająca Władzę 2016-09-23 07:30:55
Dyskutujcie , dyskutujcie bo wieje nudą.
A uczciwi mogą być spokojni......
Kik 2016-09-23 11:01:31
Zależy jeszcze gdzie bo w Bydgoszczy jest tez kilkanaście cukierni wiec konkurencja jest tez duża, w innych miejscowościach mniejszych nie ma zbyt wielu zakładów Staropolska jest głownie jedna z lepszych, pieczywo jest smaczne.
Zostaw swoją opinię o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski