Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Pracowałeś w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
a - 2012-11-02 23:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...same ciekawostki,no no.....
zdjecie uzytkownika
fizyczny... - 2012-11-09 11:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W pracy to non stop ktoś na kogoś najeżdża , a tu co ? Już się wygadali wszyscy? hehehe , nudy , idę spać !
zdjecie uzytkownika
prawda - 2012-11-10 20:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze tydzień i jak zwykle trzeba przejąć klemensa albo drożdżowki po zmianie najlepszych.
zdjecie uzytkownika
fizyczny... - 2012-11-16 21:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Forum umarło...
Nikt nikogo nie obraża , same niczym nie poparte i nie udowodnione insynuacje zakompleksionych maluczkich... żenada
A miały być opinie o pracy w cukierni "Staropolska" , pamiętajcie ! :)
zdjecie uzytkownika
... :) - 2012-11-22 16:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień Dobry wszystkim. Ostro zapracowani pewnie jesteście skoro tak cicho tutaj , albo tak dobrze wam się pracuje , że nie chcecie wywoływać wilka z lasu , no tak...
zdjecie uzytkownika
deser - 2012-11-29 10:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie coś napiszcie bo wieje nudą.
Ja tam nie narzekam , nie ma na co , prawda... :)
zdjecie uzytkownika
no siema :) - 2012-11-29 20:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najlepsze sa wasze sklepowe:) nie dosc ze brzydkie to jeszcze puste:)) a wszegolnosci te z grunwaldzkiej, zawsze mam zwale z nich:)
zdjecie uzytkownika
deser - 2012-11-29 22:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to ty jesteś tym patologicznym wyrzutkiem oblizującym szyby wystawowe ?! Wstyd !! I pustka we łbie , pewnie samotny melancholik-onanista ?
zdjecie uzytkownika
...:) - 2012-12-03 13:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie , brawo dla nich!! A przecież o czym innym mieli się tu wypowiadać ? Nie doceniają tego co mają , gamonie... A źle nie mają. Jedni przychodzą do pracy na 8 godzin , inni szczerze popracować. Ciekawe kto do jakiej grupy by się zaliczył.
zdjecie uzytkownika
Oto szadoki :> - 2012-12-08 13:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mnie interesuje czy będzie w tym roku jakaś premia świąteczna, czy będzie tak jak zwykle...? Myślę że kto miał dostać to już dostał, a reszta znowu w czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
szpieg - 2012-12-12 10:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Premia premią , można o niej pomarzyć tak samo jak o "6" w totka !!
Ciekawe czy na kolacji wigilijnej będzie świeży chlebek czy stary i zimny jak to często bywa. Poza tym żarełko jest wporzo. Wszystkim pracownikom i szefowi , życzę tego co najlepsze i co sobie wymarzą.
Merry Christmas i Happy New Year , hehehe. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Szalony - 2012-12-14 22:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co macie dobrego do powiedzenia o swoim miejscu pracy i ludziach, którzy tu pracują. Może teraz pora otworzyć szefowi oczka ( i portfel ) i obsmarować na pozytywnie co niektórych.
zdjecie uzytkownika
... :) - 2012-12-29 14:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema wszystkim. podobno nasza ukochana firma dostała jakąś nagrodę ? Ktoś wie coś więcej na ten temat , bo nawet na stronie firmy nic nie znalazłem. Pozdro...
zdjecie uzytkownika
s - 2013-01-07 20:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten nowy zakład to gdzie budują?i na jakim etapie są?bo chcę się ubiegać tam o robote a nie wiem od kiedy bedzie można
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-01-10 23:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyluzuj i szukaj gdzie indziej.
W nowym zakładzie będzie więcej maszyn niż ludzi więc wiesz...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-09 05:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka pensja?
zdjecie uzytkownika
R.I.P. - 2013-07-22 23:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjacielu! Jeśli satysfakcjonuje Cię pensja na 2/5 etatu to wpadaj! Radzę jednak dobrze, szukaj normalej pracy w normalnej firmie. Tutaj dorobisz się wrzodów, garba i punktów karnych... Będziesz ganiany jak psina bez dobrego słowa. To Uganda.
zdjecie uzytkownika
oni - 2013-08-11 07:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli pensja jest (nikt nie chce podać konkretnych liczb, a szkoda) w wysokości 2/5 etatu (co nie oznacza konkretnej kwoty) ale praca też na 2/5 etatu to jest dobrze
zdjecie uzytkownika
koruj - 2013-08-23 15:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, chciałem się dowiedzieć, czy firma szykuje może jakąś rekrutację? Obecny pracownik mógłby się wypowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
Kuc w kasku. - 2013-08-26 21:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej zwolnienia...tych co mają umowy. A jeśli zatrudnią to na umowę-zlecenie lub inny syf. Omijaj.
zdjecie uzytkownika
kermit - 2013-09-22 13:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie czy przyjmują na praktyki zawodowe uczniów szkół zawodowych? Szukam praktyk dla syna, warto?
zdjecie uzytkownika
były pracoqnik - 2013-10-17 19:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
[usunięte przez moderatora] odradzam stanoeczo odradzam
zdjecie uzytkownika
Patataj - 2013-11-13 18:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z tego że buda się buduje. Do czasu aż powstanie, większość pracowników odejdzie, zostanie wywalona, albo już nie będzie potrzebna. Ktoś zauważył zainteresowanie pracownikiem? Oprócz śniadanek po najniższych kosztach (które wkrótce się skończą). Oraz zniżek pracowniczych, stopniowo obcinanych. Dostaniecie umowy - zlecenia, przedłużane co miesiąc, lub nie...
zdjecie uzytkownika
KARINA - 2014-01-25 15:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam!Mam pytanie czy jest szansa zatrudnić się u was na same nocki i jaka jest godzinówka Z góry dziękuję za odp Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Czarny pies - 2014-02-12 17:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KARINA - 2014-01-25 15:19:33]:
Daj spokój, szukaj normalnej firmy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
21 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x