Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Pracowałeś w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
luty 2015 - 2015-02-21 09:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [12 - 2015-02-09 18:27:58]:
co to za szacunek do pracy i dla pracy i ludzi skoro pracodawca wypowiada slowa do pracownika cukiernika slowa cyt. smietane z cukrem kazdy umie mieszac pokory ludzie inteligencja nie ma nic wspolnego z wyksztalceniem
zdjecie uzytkownika
marco - 2015-02-23 21:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez uwazam ze inteligencja nie ma zwiazku z wykształceniem teraz jest coraz czesciej to spotykane na porzadku dziennym moze kiedys tez tak bylo..to tak pracodawca mowi do pracowników? moze warto sprobowac tam nabyc doswiadczenia wiadomo kazdy moze miec zły dzien nawet pracodawca lub szef jak myslicie jak jest w tej firmie dziekuje..
zdjecie uzytkownika
marzec - 2015-03-02 09:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak kilka osob powinno sie zwolnic to by zobaczyl prywaciaz konkurencja tylko czeka na fachowcow a maj tuz tuz panie szefie niech pan podniesie pensje nierobom do pensji fachowcow a fachowcom obnizy lub zwolni stagnacja konkurencja nas dogania a u znanego cukiernika pracuje cztery razy tyle co tu na jednej zmianie nie dziwi mnie to ze kilka ludzi dorabia w swoim zawodzie skoro pensja kiepska tak dalej panie szefie
zdjecie uzytkownika
marzec - 2015-03-02 09:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TRZEBA SOBIE RADZIC NIKT Z KONKURENCJI TU NIE PRZYJDZIE I NIKT KTO TU PRACOWAL NIE WROCI NABAWIC SIE MOZNA NERWICY I WRZODOW
zdjecie uzytkownika
q - 2015-03-02 11:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od lat nic pensja licha ,nie dbanie o ciastkarzy ,stanie w miejscu ,wymagania ale nie od wszystkich ,tylko prywata ,i najgorsze ze coraz gorzej i ze to wszystko prawda nowy zaklad bez ludzi albo z pseudo cukiernikami premii to nawet od czasu do czasu nie ma nawet za to jak dajesz z siebie wszystko wiec co to za firma pytanie skierowane do dyrektora
zdjecie uzytkownika
beatka - 2015-03-10 19:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pensja licha to co to według ciebie znaczy Q? prosze cię nie używaj takich prowokujących ogólników. a to na serio nie ma żadnych premii - napisz mi też proszę jak wygląda sprawa z dbaniem o ciastkarzy - dlaczego według ciebie firma się o nich nie troszczy i jak się to obawia na codzień. pozdrswiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
no,no - 2015-03-15 09:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno jedna osoba buduje cukiernie no no zaufanie to wielka rzecz
zdjecie uzytkownika
Porto - 2015-03-21 11:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Szefa .Kilka ludzi ma plan zwolnienia się z tej firmy kolejna grupa ma myśli o zwolnieniu a to jest zastanawiające!firma stworzona i budowana przez szefa która stawia na rozwój nagle traci to wszystko co tyle lat budowala ! bo tego pana może w jeden dzień zast innym i przyuczyć a ten już niech idzie kierownik wie i nic nie reaguje ludzie co tu jest grane?Co musi się wydarzyć aby tu wreszcie było ok czy tu naprawdę nie zależy już nikomu na garstce tych ludzi?
zdjecie uzytkownika
11 - 2015-03-22 10:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bycie lojalnym wobec firmy i Szefa to podstawa ,przedstawianie problemow a nie wybielanie i ukrywanie ich ocena ludzi wzgledem pracy a nie ukladow i tego co kto ma lub posiada
zdjecie uzytkownika
11 - 2015-03-22 11:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bycie uczciwym i wiernym firmie,wiernym SZEFOWI PODSTAWA
zdjecie uzytkownika
jogas - 2015-03-25 13:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc to nie dziwi mnie to jakoś bardzo w tej chwili... każdy szef wymaga oddania pracownika. Jeśli ktoś chce się przekonać jak to jest w bydgoszczy w cukerni staropolskiej to polecam ofertę pracy u nich na stanowisko sprzedawcy - chyba w dalszym ciagu szukają nowej mróweczki w sumie to od zaraz do zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
hmm.. - 2015-03-27 12:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luty 2015 - 2015-02-21 09:22:52]:
Rem Marco tak wiemy wszyscy
zdjecie uzytkownika
T - 2015-03-27 16:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jak Warszawa wiecie ale nie do konca nie sluchaj i nie wypisuj albo zmien informatora a tak na marginesie to ty bez szefa bys sobie nie poradzil duzo mu zawdzieczasz wiec nie oczerniaj szefowi ludzi ktorzy sa mu wierni pozdrawiam a ten wpis z lutego to tez twoj?
zdjecie uzytkownika
HMM.. - 2015-03-27 17:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hmm.. - 2015-03-27 12:42:38]:
nie wiem kto ma za cel oczerniac Piotra i wymyslac niestworzone historie a moze ktos chce sie go pozbyc bo jest niewygodny a moze za dobry po co? w jakim celu?oj ludzie ,ludzie powodzenia
zdjecie uzytkownika
w - 2015-03-31 03:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
silna osoba która nie lata za szefem , kierownikiem ,nie donosi i nie robi z siebie nie wiadomo kogo
ma zasady a nie jak niektórzy ci co pracowali i co pracują w tej firmie po trupach do celu styl ludzi niskiej samooceny ,pokroju kultury za kilka groszy się sprzedadzą trochę godności a można tak nisko upaść ???
zdjecie uzytkownika
iilll - 2015-04-02 16:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety p.Wojtek nie chce widzieć pewnych rzeczy,a największy oszust firmy rządzi....kiedy to się skończy?ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
2013 - 2015-04-10 10:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hmm.. - 2015-03-27 12:42:38]:
08.2013r
zdjecie uzytkownika
LUX - 2015-04-12 09:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIDOK MORZA ,NIEBO NIEBIESKIE BEZ CHMUR ,SIELANKA a w tle np. PORTUGALIA .
zdjecie uzytkownika
LUX - 2015-04-12 09:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iilll - 2015-04-02 16:39:45]:
to nie jest takie proste
zdjecie uzytkownika
iilll - 2015-04-12 21:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trudne pewnie tez nie... ale my widzimy swoje...i pewnie to na tyle
zdjecie uzytkownika
derek - 2015-04-16 18:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tworzycie po prostu z cukiernii staropolskiej jakąś wielką korporacje z masą problemów, a jest to najzwyklejszy nie tak znowu duzy interes cukierniczy
zdjecie uzytkownika
taak - 2015-04-19 10:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iilll - 2015-04-02 16:39:45]:
on nawet swoja cukiernie rozwija szef to toleruje bo musi a jak by to tak kto inny zrobil to co?by dyscyplinarnie dostal wypowiedzenie[ kto za tym stoi?]cdn.
zdjecie uzytkownika
iilll - 2015-04-24 17:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
on wszystko może,szef powinien go cofnąć do stołu haha by tyle nie kręcił...
zdjecie uzytkownika
w - 2015-04-25 10:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luty 2015 - 2015-02-21 09:22:52]:
to taki szacunek ma pracodawca takiej rozwojowej firmy do swoich ludzi?wstyd o poziomie nie ma co szkoda mi go on w oczy jeszcze patrzy ?wstyd
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-26 11:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
19 lat temu robol z takimi problemami jak my latal z pracy do pracy a dzisiaj?szef,katolik,ojciec,jak pieniadze zmieniaja.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski?
Zadaj pytanie