Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Pracowałeś w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
11 - 2015-03-22 10:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bycie lojalnym wobec firmy i Szefa to podstawa ,przedstawianie problemow a nie wybielanie i ukrywanie ich ocena ludzi wzgledem pracy a nie ukladow i tego co kto ma lub posiada
zdjecie uzytkownika
11 - 2015-03-22 11:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bycie uczciwym i wiernym firmie,wiernym SZEFOWI PODSTAWA
zdjecie uzytkownika
jogas - 2015-03-25 13:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc to nie dziwi mnie to jakoś bardzo w tej chwili... każdy szef wymaga oddania pracownika. Jeśli ktoś chce się przekonać jak to jest w bydgoszczy w cukerni staropolskiej to polecam ofertę pracy u nich na stanowisko sprzedawcy - chyba w dalszym ciagu szukają nowej mróweczki w sumie to od zaraz do zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
hmm.. - 2015-03-27 12:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luty 2015 - 2015-02-21 09:22:52]:
Rem Marco tak wiemy wszyscy
zdjecie uzytkownika
T - 2015-03-27 16:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jak Warszawa wiecie ale nie do konca nie sluchaj i nie wypisuj albo zmien informatora a tak na marginesie to ty bez szefa bys sobie nie poradzil duzo mu zawdzieczasz wiec nie oczerniaj szefowi ludzi ktorzy sa mu wierni pozdrawiam a ten wpis z lutego to tez twoj?
zdjecie uzytkownika
HMM.. - 2015-03-27 17:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hmm.. - 2015-03-27 12:42:38]:
nie wiem kto ma za cel oczerniac Piotra i wymyslac niestworzone historie a moze ktos chce sie go pozbyc bo jest niewygodny a moze za dobry po co? w jakim celu?oj ludzie ,ludzie powodzenia
zdjecie uzytkownika
w - 2015-03-31 03:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
silna osoba która nie lata za szefem , kierownikiem ,nie donosi i nie robi z siebie nie wiadomo kogo
ma zasady a nie jak niektórzy ci co pracowali i co pracują w tej firmie po trupach do celu styl ludzi niskiej samooceny ,pokroju kultury za kilka groszy się sprzedadzą trochę godności a można tak nisko upaść ???
zdjecie uzytkownika
iilll - 2015-04-02 16:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety p.Wojtek nie chce widzieć pewnych rzeczy,a największy oszust firmy rządzi....kiedy to się skończy?ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
2013 - 2015-04-10 10:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hmm.. - 2015-03-27 12:42:38]:
08.2013r
zdjecie uzytkownika
LUX - 2015-04-12 09:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIDOK MORZA ,NIEBO NIEBIESKIE BEZ CHMUR ,SIELANKA a w tle np. PORTUGALIA .
zdjecie uzytkownika
LUX - 2015-04-12 09:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iilll - 2015-04-02 16:39:45]:
to nie jest takie proste
zdjecie uzytkownika
iilll - 2015-04-12 21:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trudne pewnie tez nie... ale my widzimy swoje...i pewnie to na tyle
zdjecie uzytkownika
derek - 2015-04-16 18:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tworzycie po prostu z cukiernii staropolskiej jakąś wielką korporacje z masą problemów, a jest to najzwyklejszy nie tak znowu duzy interes cukierniczy
zdjecie uzytkownika
taak - 2015-04-19 10:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iilll - 2015-04-02 16:39:45]:
on nawet swoja cukiernie rozwija szef to toleruje bo musi a jak by to tak kto inny zrobil to co?by dyscyplinarnie dostal wypowiedzenie[ kto za tym stoi?]cdn.
zdjecie uzytkownika
iilll - 2015-04-24 17:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
on wszystko może,szef powinien go cofnąć do stołu haha by tyle nie kręcił...
zdjecie uzytkownika
w - 2015-04-25 10:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luty 2015 - 2015-02-21 09:22:52]:
to taki szacunek ma pracodawca takiej rozwojowej firmy do swoich ludzi?wstyd o poziomie nie ma co szkoda mi go on w oczy jeszcze patrzy ?wstyd
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-26 11:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
19 lat temu robol z takimi problemami jak my latal z pracy do pracy a dzisiaj?szef,katolik,ojciec,jak pieniadze zmieniaja.
zdjecie uzytkownika
kisi - 2015-04-30 21:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [robol - 2015-04-26 11:31:38]:
zaczynacie niepotrzebnie mieszać tu zupełnie różne sprawy. Co do problemów większości osób obecnych na forum to są one naprawdę dziwne i banalne zarazem
zdjecie uzytkownika
taa... - 2015-05-01 11:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kisi - 2015-04-30 21:51:56]:
ktoś wszedł na ambicje zabolało ale przynajmniej wiadomo przykład idzie z góry banalne sprawy! oparte na faktach jak jest w cukierni staropolskiej a dziwne jak wszystko w tej firmie pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
\\\\ - 2015-05-21 10:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego ...na pytanie o REM MARCO dyplomatycznie milczy a jego kolega tam ma stanowisko to na co czeka tacy przyjaciele?
zdjecie uzytkownika
banalne - 2015-05-30 17:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jednak szef nie ma ludzi do pracy funduje wczasy dla uczni z trzeciej klasy byle u niego zostali wiec tej smietany z cukrem jednak byle kto nie umie mieszac to jednak jest banalne dzisiaj chytry dwa razy traci takie czasy.
zdjecie uzytkownika
banalne - 2015-05-30 17:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIWNE I BANALNE PRAWDA?
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-06-09 13:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
14 ludzi na zmianie? u nas jest 60 a i REM MARCO zatrudnia blisko 250 razem
zdjecie uzytkownika
Praktykant xd - 2015-06-11 16:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chcial bym sie dowiedziec jak sie pracujee w cukierni Staropolska bo mam zamiar tam isc na prraktyki .. licze na szczere i prawdziwe odpowiedzi. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lajno - 2015-06-14 02:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jesteś pracowity to na pewno dasz sobie radę, no i liczy się też zapał. Pewnie miałeś do czynienia z wyrobami cukierniczymi jeżeli chcesz iść do nich na praktyki, a jeżeli tak jest to raczej powinieneś sobie dać radę. Cukiernia ta nie różni się wiele od innych cukierni więc chyba śmiało można polecić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski?
Zadaj pytanie
alert