Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Pracowałeś w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
derek - 2015-04-16 18:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tworzycie po prostu z cukiernii staropolskiej jakąś wielką korporacje z masą problemów, a jest to najzwyklejszy nie tak znowu duzy interes cukierniczy
zdjecie uzytkownika
taak - 2015-04-19 10:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iilll - 2015-04-02 16:39:45]:
on nawet swoja cukiernie rozwija szef to toleruje bo musi a jak by to tak kto inny zrobil to co?by dyscyplinarnie dostal wypowiedzenie[ kto za tym stoi?]cdn.
zdjecie uzytkownika
iilll - 2015-04-24 17:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
on wszystko może,szef powinien go cofnąć do stołu haha by tyle nie kręcił...
zdjecie uzytkownika
w - 2015-04-25 10:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [luty 2015 - 2015-02-21 09:22:52]:
to taki szacunek ma pracodawca takiej rozwojowej firmy do swoich ludzi?wstyd o poziomie nie ma co szkoda mi go on w oczy jeszcze patrzy ?wstyd
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-26 11:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
19 lat temu robol z takimi problemami jak my latal z pracy do pracy a dzisiaj?szef,katolik,ojciec,jak pieniadze zmieniaja.
zdjecie uzytkownika
kisi - 2015-04-30 21:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [robol - 2015-04-26 11:31:38]:
zaczynacie niepotrzebnie mieszać tu zupełnie różne sprawy. Co do problemów większości osób obecnych na forum to są one naprawdę dziwne i banalne zarazem
zdjecie uzytkownika
taa... - 2015-05-01 11:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kisi - 2015-04-30 21:51:56]:
ktoś wszedł na ambicje zabolało ale przynajmniej wiadomo przykład idzie z góry banalne sprawy! oparte na faktach jak jest w cukierni staropolskiej a dziwne jak wszystko w tej firmie pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
\\\\ - 2015-05-21 10:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego ...na pytanie o REM MARCO dyplomatycznie milczy a jego kolega tam ma stanowisko to na co czeka tacy przyjaciele?
zdjecie uzytkownika
banalne - 2015-05-30 17:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jednak szef nie ma ludzi do pracy funduje wczasy dla uczni z trzeciej klasy byle u niego zostali wiec tej smietany z cukrem jednak byle kto nie umie mieszac to jednak jest banalne dzisiaj chytry dwa razy traci takie czasy.
zdjecie uzytkownika
banalne - 2015-05-30 17:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIWNE I BANALNE PRAWDA?
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-06-09 13:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
14 ludzi na zmianie? u nas jest 60 a i REM MARCO zatrudnia blisko 250 razem
zdjecie uzytkownika
Praktykant xd - 2015-06-11 16:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chcial bym sie dowiedziec jak sie pracujee w cukierni Staropolska bo mam zamiar tam isc na prraktyki .. licze na szczere i prawdziwe odpowiedzi. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lajno - 2015-06-14 02:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jesteś pracowity to na pewno dasz sobie radę, no i liczy się też zapał. Pewnie miałeś do czynienia z wyrobami cukierniczymi jeżeli chcesz iść do nich na praktyki, a jeżeli tak jest to raczej powinieneś sobie dać radę. Cukiernia ta nie różni się wiele od innych cukierni więc chyba śmiało można polecić.
zdjecie uzytkownika
pracoownik xd - 2015-07-15 20:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja pracuje od niecałego roku w cukierni STAROPOLSKA i powiem szczerze fajnie sie tam pracuje . ale jest jedna rzecz której tam nie lubie , ludzie którzy tam pracują wykorzystują młodszych pracowników do tego żeby robili do padnięcia na tzw morde .
zdjecie uzytkownika
y - 2015-08-02 11:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [\\\\ - 2015-05-21 10:34:45]:
a do czego przyjaciel ze Staropolskiej jest mu potrzebny tylko dla swojego interesu ale ON za silnie stoi na ziemi {bez imion bo wiemy o kim mowa} przyjaciel dla prywaty
zdjecie uzytkownika
waldek - 2015-09-08 15:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracoownik xd mozesz napisac więcej o co chodzi z tymi nowymi pracownikami, czy faktycznie jest tak, że jak idziesz nowy to każda Ci robic wszystko i się wyręczają.. bo tego bym na pewno nie chciał jednak.. dajcie znac jak coś będziecie wiedzieli na ten temat i pozdrawiam wszystkich obecnych pracowików cukiernii.
zdjecie uzytkownika
A anonim - 2015-09-17 18:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednym słowem CHARAKTER nie wszystkich można kupić i nie wszyscy się sprzedadzą tak dla porządku a to to nie jest reklama bo niektórych nie trzeba reklamować ale takich mało i w życiu i w tej firmie więc banał może i tak ale prawdziwy.
zdjecie uzytkownika
A anonim - 2015-09-17 19:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyczy się opinii @w-2015-03-31.
zdjecie uzytkownika
zora - 2015-10-05 22:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo Ty
zdjecie uzytkownika
Abcdefgh - 2015-10-06 04:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Indywidualista nawet za swoim kumplem się wstawił jak Szef Go zwolnił stara sprawa więc jeszcze są normalni ludzie co mają ludzkie odruchy.
zdjecie uzytkownika
4r5ty - 2015-10-08 18:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, swego czasu chciałem pracować w firmie CUKIERNIA STAROPOLSKA WOJCIECH KOZŁOWSKI jako kucharz/ pizzerman jednak nie jestem pewien czy sprawdziłbym sie w takiej pracy a zainteresowałem się tym ponieważ od dawno bardzo często lubię tam jadać, jest bardzo smacznie tanio, także polecam wszystkim jedzienie
zdjecie uzytkownika
nn - 2015-11-16 20:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z xd że nowi są traktowani źle szczególnie w święta (usunięte przez administratora)jak starzy sorry bardziej a wielkie G mają a stary coś dostanie .bo starym pracownikom wydaje się że są super ale wielu trzeba by było wymieni i dać na sklepy gdzie jest zapie... bo są leniwi ...ale dajemy radę za tę tysiąc...co
zdjecie uzytkownika
sisi - 2015-12-07 18:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie spora w tym wszystkim wina pracowników, że godzą się na to aby pracę podejmować za takie pieniądze. Rozumiem, że lokalny rynek jest ciężki, ale dopóki będą chętni na pracę dopóty nic się nie zmieni
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-12-07 19:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KOGO ONI TAM ZATRUDNIAJĄ, KADROWĄ TO CHYBA Z MŁYNA WZIĘLI, NIE DOŚĆ ŻE NIEUPRZEJMA, TO JESZCZE SŁABA MERYTORYCZNIE.
zdjecie uzytkownika
Oluś - 2015-12-17 22:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie do końca wiem, co bycie merytorycznym ma do rzeczy, ale fakt- kadrowy powinien mieć głowę na karku. A swoją drogą, ta cukiernia ma wieloletnią tradycję, domyślam się więc, że nie ma na co narzekać.
zdjecie uzytkownika
Nicola - 2015-12-21 11:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy nasz Wielki Pracodawca-Król życzenia nam na Święta chociaż złoży jak myślicie ?po staropolsku powinny raczej być ale to nie ta bajka.No to szefie życzymy panu kasy i to sporej bo to dla Pana podstawa no i dla nas też bo to przecież ,,...wszystko dla nas'' i zdrówka Wesołych Świąt.
zdjecie uzytkownika
kozioł - 2015-12-28 16:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Oluś pewnie, że wieloletnią tradycję, więc wiedzą jak dbać o swoich pracowników. Przecież zatrudnienie u nich nawet na grafika się dość opłaca, a czy były jakieś premie świąteczne teraz? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Martini - 2015-12-31 14:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś mówi o przyjaźni @//// (maj 2015r)kolega gdyby uwirzył w niegoi dał się zmanipulować to dzisiaj biegałby z cukierni do cukierni ale widać że intuicja zadziałała Brawo TY.W Nowym 2016 więcej szczerych i uczciwych a nie takich co szukają łatwego zarobku a o wartościach zapominają.
zdjecie uzytkownika
adam_1 - 2016-01-01 22:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kozioł chyba nie mają teraz oferty pracy na grafika, a szkoda, bo zarobki na tym stanowisku są na prawdę wysokie. Czy wypłata pojawia się o czasie? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
desire - 2016-01-11 20:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy cukiernia staropolska ma swój dział reklamy? Ile można zarobić jako grafik? Może jakiś etat się znajdzie?
zdjecie uzytkownika
winer - 2016-01-12 01:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@desire, z tego co wiem to Grafik/Pracownik działu marketingu był poszukiwany w zeszłym roku, więc chyba nie ma póki co szans na znalezienie tutaj pracy jako grafik, ale próbuj. Prędzej szukają kucharzy lub pizzermanów.
zdjecie uzytkownika
pracownik konkurencji - 2016-01-18 10:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martini - 2015-12-31 14:54:53]:
taki był cel namówić konkretnych ludzi do przejścia do konkurencji byle mieć profity zostać kierownikiem czy kilka stówek dostać ale nie udało się wszyscy zostali i to jest ktoś godny zaufania daj spokój omijać
zdjecie uzytkownika
Rosół - 2016-01-18 14:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rób też od razu jakichś większych narzekać @pracownik konkurencji bo wiadomo, że bywa różnie. Powiedz mi ile zarabiasz na swoim stanowisku, więcej?
zdjecie uzytkownika
a - 2016-02-17 12:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś jakiś czas temu w Cukierni Rem Marco tak było super fajnie i takie zarobki szybki awans a czy dzisiaj w Cukierni F&F Dariusz Fryckowski też jest podobnie?
zdjecie uzytkownika
łoo - 2016-02-17 20:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że to nie to forum @a, tu mowa o cukierni Staropolskiej należącej do Wojciecha Kozłowskiego. Uprzedzając pytanie, podobno jest b. profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
a - 2016-02-18 09:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie zrozumiałeś(-aś) tej wypowiedzi ,,...podobno jest b.profesjonalnie'' jak to i kogo mam na myśli jest to mało wiarygodne i przekonujące bez profesjonalizmu.
zdjecie uzytkownika
22 - 2016-03-15 09:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakazy to dla dzieci w przedszkolu kto będzie chciał iść sobie dorobić lub zarobić godnie to i tak pójdzie takie czasy a to że ludzie dorabiają przyzwolenie mamy od samego Bosa bo w latach 90 był młody i sam dorabiał są świadkowie a swoim pracownikom musi to udowodnić a pomówienia i oszczerstwa rzucane w naszą stronę są karalne jest na to paragraf a my dorabiając nie robimy nic złego bo płacimy podatki WIĘC TRZEBA MIEĆ DOWODY I TO KONKRETNE a czasy mamy jakie mamy więc szefie im więcej zakazów tym właśnie na przekór będziemy chodzić
zdjecie uzytkownika
kurka - 2016-03-16 09:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie bardzo dobry szef, fajna sprawa. w firma bardzo duża widzę, mnóstwo sklepów mają. bardzo nasycony jest rynek piekarni cukierni, a oni mają widzę sposób żeby przebić się i przetrwać
zdjecie uzytkownika
_'-'_ - 2016-03-17 21:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aby w zgodzie z moralnością wprowadzić tego typu zakaz, trzeba w pierwszej kolejności zacząć płacić pracownikom normalne stawki. Zjawisko "dorabiania" zniknie samoistnie. Przypomnijcie mi kiedy w firmie rewaloryzowano płace, choćby po podniesieniu najniższych zarobków?
zdjecie uzytkownika
jaka - 2016-03-18 09:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mają zbyt wygórowanych wymagań jeżeli chodzi o pracowników. Dlatego wydaje mi się że 2000 na początek to jest naprawdę ok. Sam zaczynałem z podobną stawką.
zdjecie uzytkownika
lahgfvdfjon - 2016-03-20 14:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem że 2000 zł netto (na rękę)? Na chwilę obecną możemy chyba tylko gdybać, bo firma nie szuka nikogo. Ostatnio rekrutowali sprzedawców do Brodnicy, ale to daawno
zdjecie uzytkownika
kili - 2016-03-22 14:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie to było trochę dawno i do tego czasu teraźniejszego żadna oferta się nie pojawiła, ja jednak bym się nie poddawał i dalej gowork przeglądał bo tutaj są spoko oferty
zdjecie uzytkownika
zosia - 2016-03-26 14:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie straszna szkoda, że nadal nic @kili. A może ktoś wie, czy firma nie będzie poszukiwała sprzedawcy w Brodnicy? Wiem, że w podobnym okresie rok temu taka rekrutacja się pojawiła i nie ukrywam, że mam nadzieję, że to się powtórzy...
zdjecie uzytkownika
tr - 2016-03-28 14:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj raczej Zosiu często rekrutacje się nie zdarzają. Wydaje mi się, że w tym momencie firma ma optymalną sytuację kadrową. Plus jest taki, że osoby w szkołach zawodowych mogą próbować się cały czas na praktyki tu łapać.
zdjecie uzytkownika
N - 2016-04-17 06:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 lata temu szef przeprowadził czystkę z nierobami(chyba w sierpniu) dzisiaj powinien to kontynuować a układy powinny się skończyć
zdjecie uzytkownika
emil - 2016-04-27 15:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem, że teraz jest to dobre miejsce pracy według Ciebie @N,
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2016-04-30 14:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto tam z cukierników ma apartament nad morzem ?w znanym kurorcie i nie jest kierownikiem ani prezesem widać że można,zaradność proszę!
zdjecie uzytkownika
bella34 - 2016-05-09 09:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie dziwiłaby mnie taka sytuacja, w końcu to wielki biznes cukierniczy i wielkie pieniądze, jak na cukiernię to naweet grafików i marketingowców szukają
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bardzo przyjemna rozmowa z ludzmi którzy mnie przyjmowali
Pytania: czy ja mam downa czy jakies inne schorzenia wrodzone
zdjecie uzytkownika
apkin - 2016-05-10 16:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zastanawiam się nad praca w Staropolskiej, na stanowisku kelner w Bydgoszczy. Podpowiecie coś jakie warunki, atmosfera, kasa?
Zdarzyło mi się pracować u Sowy i podobnie podchodzę do tematu Staropolskiej... zapieprz, wredni kierownicy, ale kasa dobra... czy się mylę?
W Sowie wychodziło mi 9zł/h netto plus 150zł napiwków/ dzień (średnio)...
zdjecie uzytkownika
Gabba - 2016-05-24 19:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...kamieni kupa, daj sobie luz.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert