brak logo

Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Bydgoszcz

Opinie o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Mariolka 2016-11-26 09:22
Nigdy premi nie było i nie sądzę by były,ciasto a raczej jego resztki pod koniec dnia pff też mi wielki prezent wolelibysmy bony lub kasę którą wydalibyśmy godnie...POzdrawiamy górę ☺
6
Bubu 2016-12-02 20:52
He he stolarzy zapytaj.
***** 2016-12-08 18:18
Przepraszam bardzo @PRUSZCZ a oni są w jednej drużynie ??? Szczerze w to wątpię -chyba coś się śniło-nie ta ,, LIGA '' nie to podwórko!!!
48
Gość 2016-12-18 09:16
Taki duży zaklad pracy a żadnych talonow na Swieta ani premi , żal. Nawet w malych zakladach dostaja symboliczna premię a tu nic , wstyd.
4
a 2016-12-18 13:01
ojoj co kremu z kakao nie ma kto mieszać, śmietany miseczką wykładać,już się im śni były zespół?oj pewnie że chcieliby mieć niektórych przy sobie ale faktycznie chyba mało prawdopodobne@*****ale jest jeszcze parę osób bujającymi bioderkami proponuję tam zadzwonić albo napisać! a krem jak to krem sam się robi przecież
2
PRACOWNIK 2016-12-20 15:00
NO PROSZĘ znowu razem przy stole co za zrządzenie od losu może tam ich w końcu ktoś doceni bo tu mieli naprawdę niefajnie a może mieli za dobrze ? A po co im niby cukiernicy ze STAROPOLSKIEJ nie ogarniają?
2
Gwiazdeczka 2016-12-21 19:00
Cukiernictwo kwitnie i cukiernicy też kilku w konkurencji po godzinach 40 za godzinę plus dojazd 4 godzinki 160 kosteczki i torciki i to u kolegów Szeryfa Staropolskie.Kawiarenka też ale nazwisko inne więc ta osoba czysta.A 5000 kary za pracę w konkurencji pic na muchy.Także szefie Wesołych Świąt ,radości i satysfakcji jak i zadowolenia z tak dobrze wyszkolonej kadry cukierniczej .Pozdrawienia.
7
Choinka z ręcznie malowanymi bąbkami. 2016-12-21 20:01
To jest odpowiedź na to właśnie pracownicy muszą szukać innej drogi aby godnie funkcjonować chyba coś jest nie tak.Małe firmy dają ciasto a tu nawet makowca nie ma ludzie szanujcie się!trochę godności nie proście się o to a w Wigilię upieczenie sobie sami a nie przyjeżdżacie po resztki kupcie sobie dajcie dowód że jesteście ambitni i macie klasę!Ewangelię ktoś wpisał (Święci) trzeba poszukać czy jest coś w Ewangelii o czymś takim Wesołych Świąt.
18
Choinka z ręcznie malowanymi bombkami 2016-12-21 20:35
Mała pomyłka @Choinka....szybkie pisanie
5 NA 5 2016-12-29 16:41
Czy jest sens wrzucać coś takiego?niektórzy to są tylko w słowach mądrzy a życie pokazuje dopiero jaka ich ta wiara jest głęboka. Taki szacunek mamy na jaki sobie zasłużyliśmy!!!
15
ANONIM 2017-01-19 17:51
DZIEŃ DOBRY A DLACZEGO AKURAT KOLEGĘ ?lepszy duet to pewien BRYGADZISTA co biegał za byłym kierownikiem i sam miał już lada moment być awansowany bardzo dobre stwierdzenie @CIASTECZKO BRAWO!!PRAWDA! NIE WYSZŁO HM hm tragedia do stołu 106 alpejskiej i kremy samemu .,,SZEF WAM PŁACI ZA PRACĘ STWIERDZIŁ ...,,
45
Celebryta 2017-01-20 20:31
Oj sypie nam się Staropolska :D za chwilę to nie bedzie komu robic
8
qwerty 2017-01-29 13:11
W jaki sensie sie sypie?
Urwis 2017-01-30 15:28
Jak dbasz tak masz :)
5
Staram się. 2017-02-14 12:39
Przestańcie narzekać a zacznijcie doceniać to co macie , a jak wam żle to się pozwalniajcie.
Furkat 2017-02-15 18:02
Już odchodzą a za nimi pojdzie więcej ...Nie ma komu robic a sklepy rosną jak grzyby po deszczu
9
Staramy się 2017-02-16 10:30
,,DOCENIAJCIE TYCH CO MACIE'' SZANOWNI PAŃSTWO
18
? 2017-02-17 12:35
? ? ?
? 2017-02-17 12:42
? ? ?
? 2017-02-17 12:45
? ? ?
Odpowiedzi 2017-02-18 13:25
Każda odpowiedź z tych pytań jest prosta!Podsumowując ? ? ? Odpowiedź 1)Też ma się dobrze pracuje w Staropolskiej już dobre 10 lat udowodnił że kupić go niełatwo chociaż wahania były)Odp.2)Bez komentarza)Odp.3) Gadanie,oczernianie bez pokrycia i ludzi mało inteligentnych,siejących ferment na zakładzie a i tak są mało skuteczni ! Prawda?Ten cukiernik pracuje ponad 10 lat zna swoją cenę i ma swoją wartość.A Szef i tak wie kto co potrafi i jak pracuje i ma swoje zdanie na temat pracowitych a pracowici reklamy nie potrzebują potrzebują jej chyba ci co sięgają po chwyty poniżej pasa,mają dwie lewe i na plecach tych dobrych i tym gadaniem chcą się wybić przed szereg a może ona chciałaby aby on na nią pracował?Każdy pracuje na swoje koleżanko z tortów z jego zmiany,trochę rozsądku!Układy się skończyły z końcem września 2016r i ci promowani za nic są na rozdrożu więc obierają inną strategię nie mającą nic wspólnego z pracą i ich pracowitością.Jest jednak jakaś sprawiedliwość! teraz będzie płaca za pracę tak jak było dawniej.Pracowitym z zasadami i uczciwym nikt i nic w tej cukierni nie zaszkodzi i koniec tematu.
32
Pączuś... 2017-02-22 13:06
Nigdy wszystkim nie dogodzisz , powodów do narzekań nie ma raczej większych.
W każdej firmie zawsze coś się znajdzie co mogło by być lepiej zorganizowane.
Przyłóżcie się do pączków tłusto-czwartkowych lepiej.
abcd 2017-03-06 10:59
przecież on się zwolnił pracuje do końca czerwca
N 2017-03-07 13:33
PIOTR?
ciekawy 2017-03-07 14:11
Idzie nowe , oby lepsze.
... 2017-03-08 22:01
Haha! Robią was jak dzieci.
2
lulu 2017-03-09 09:30
Informacje przeciekły .Ubrał nawet kierownicze spodnie uśmiech jak sprzed lat,żartował.Ciśnie się pytanie dlaczego normalni odchodzą?A szumowiny zostają?A teraz praca szefuniu zabierał premię za chorobowe leciał jak za zboże następnie od poniedziałku oddawał.Czyżby ktoś go uświadomił że za chwilę nie będzie kim robić?Ale nikt zdania jednak nie zmienił dalej po kątach są takie opinie że wstyd powtarzać.Pięknego dnia.
16
Uno 2017-03-09 14:29
..."premie" to jakaś kpina coraz mniejsze a widzimy ze zbyt większy ot takie podziękowanie.
13
smutno mi. 2017-03-09 16:08
Początek końca , bo w dobrą stronę to nie idzie. :(
A to posunięcie z premiami za chorobowe , słaby ruch. Kolejny błąd firmy.
14
Kat 2017-03-10 18:50
Jak dbają tak mają...nie można tylko wymagać droga góro : )
11
Joanna 2017-03-14 15:46
Jesteś zainteresowany informacjami na temat aktualnych ofert pracy do firmy? Znajdziesz je odwiedzając ich stronę internetową: http://www.cukierniastaropolska.pl/kariera
Zamierzasz aplikować? Jakie informacje na temat pracy w firmie byłyby dla Ciebie przydatne?
As 2017-03-26 11:13
Kto następny, kto następny...
Ocena 2017-03-30 09:25
Małgorzata?
20
Vbb 2017-03-30 18:38
To są te wartości i ci wartościowi oto tradycja śmiać się chce.Takich więcej.
11
?@ 2017-04-03 19:15
Ktoś z pracujących w tej cukierni powiedział mi że szef stwierdził niedawno że cyt ,,Jak ludzie odchodzą to nie dlatego że są fachowcami tylko dlatego bo pracowali w STAROPOLSKIEJ u niego i dlatego konkurencja chce ich u siebie ''bo bazują na jego renomie.A przepraszam renoma to co?i dzięki komu?chyba dzięki pracy i fachu ludzi czy się mylę?to ja mam pytanie!znając dobrze historię tej firmy!czy to ciasto robią ludzie nie mający pojęcia o zawodzie cukiernik ?A Staropolska zatrudnia ludzi przyuczonych do zawodu i nie fachowców?to dlaczego ciasto jest godne polecenia?i tak pyszne?a dlaczego szef ma takie zdanie o cukiernikach których swego czasu (w dobrym dla niego okresie)sam dobierał?nagle zmienił zdanie?Czy puszczają mu nerwy jak odchodzą i z tego powodu tak mówi?Przeczy sam sobie?to tak jakby mówił o sobie źle?To on z ORBIS-u też nie był fachowcem jak Pan Sowa go ściągnął do siebie?Trochę dystansu!Nie oszukujmy się.A Pan jada w konkurencji?i nie wie Pan jakich ma Fachowców (w l) i jakie ma Pan szczęście zatrudniając takich Ludzi.Lepsi?hm, no pewnie że są ale no cóż,
no cóż za te pieniążki?taa..
13
Vil 2017-04-04 18:38
Polać @ bo dobrze gaduli .
Prawda jest taka, że robi się tu "syf"ludzie odchodzą bo obowiązków i wymagań przybywa a obiecane premie jak nie widu tak nie widu.Klienci również nie są zadowoleni z coraz mniejszego asortymentu i ograniczeń...
Były pracownik 2017-04-07 18:07
Dobry cukiernik jest w stanie wyciągnąć w innych firmach ok 3,5 tyś na rękę. Dlatego śmiać mi sie chce z tych, którzy jeszcze tu pracują. Nie ma się czego bać ! Nie ma fachowców na rynku ze względu na powstałe gimnazja to co teraz przychodzi po szkole to jakaś porażka dlatego dobry cukiernik, który długo pracuje w fachu jest szanowany. Wszedzie tylko nie w Staropolskiej. Powodzenia Panowie życzę wytrwałości jak i mądrych decyzji
1
kk 2017-04-07 18:13
a jak tam pan były ulubieniec werbuje już ludzi do swojej cukierni wiadomo zobaczył jaką kasę można zrobić historia lubi się powtarzać ach ta kapusta konkurencja doświadczenie już ma nauka nie poszła w las
1111 2017-04-07 18:46
to prawda ten pan nie ma już pracowitym nic do zaoferowania bardzo smutne 20 URODZINY TEJ FIRMY
16
Jola 2017-04-07 21:14
Firma zapowiadała się dobrze, jednak "zyskała doradcę“ i to koniec historii. Kurtyna.
13
Joanna 2017-04-10 10:26
@Jola co masz na myśli? Chętnie usłyszymy więcej na temat tego jak Ty odbierasz sytuację w firmie.
300 - 400 ? 2017-04-15 16:07
Witajcie kompani.
Ciekawi mnie jak duże premie otrzymaliście na tę Wielkanoc.
Pozdrawiam.
1
Isg 2017-04-15 18:35
Dobry dowcip roku
Żenada jakich mało
13
Takie zapytanie 2017-04-19 14:09
To prawda że były autorytet właściciela otworzył produkcję cukierniczą i namawia ludzi do pracy z tej cukierni i to tych cukierników co dobrze pracują ?dobrze płaci.To tak jak szef staropolskiej dawno,dawno temu i jak wielu co w tamtych czasach tak zaczynało.Historia lubi się powtarzać.
10
Małgosia 2017-04-19 18:23
W zeszłym roku kupiliśmy babki drożdżowe na Wielkanoc niedobre. W tym roku tak samo musiałam wyrzucić.
wierzący 2017-04-19 22:00
Małgosia , do trzech razy sztuka. :)
Firma dopiero się rozwija , dajmy jej i sobie szansę.
Pitr 2017-04-19 23:53
Faktycznie te babki jakieś nie zjadliwe chyba poszli na ilość...choć z drugiej strony patrząc na puste półki w tak ważny dzień żal pl !
pozdro 2017-04-20 19:14
Jak się nie sprzeda , to się wyrzuci. Jak zawsze. Żaden problem , od lat....
Niejedna pensja idzie w kibel co dzień. I nieraz " tylko żeby nikt nie widział".
6
Qwerty 2017-04-26 21:31
Jak tam staropolanie ? (usunięte przez administratora)
blog 2017-04-29 00:32
skoro o wszystkim to ma piękną ŻONKĘ widziałam w J....e i fakt uśmiechnięty,szczęśliwy i jeszcze taka mądrość ,,otaczajmy się ludźmi,którzy ciągną nas w górę,a nie w dół'' tak o plotkach F&F i koledze czy cukierni kk niech oni sobie razem pracują czy tu czy tu kogo to obchodzi
1
Zostaw swoją opinię o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski