Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Pracowałeś w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marzec - 2015-03-02 09:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TRZEBA SOBIE RADZIC NIKT Z KONKURENCJI TU NIE PRZYJDZIE I NIKT KTO TU PRACOWAL NIE WROCI NABAWIC SIE MOZNA NERWICY I WRZODOW
zdjecie uzytkownika
q - 2015-03-02 11:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od lat nic pensja licha ,nie dbanie o ciastkarzy ,stanie w miejscu ,wymagania ale nie od wszystkich ,tylko prywata ,i najgorsze ze coraz gorzej i ze to wszystko prawda nowy zaklad bez ludzi albo z pseudo cukiernikami premii to nawet od czasu do czasu nie ma nawet za to jak dajesz z siebie wszystko wiec co to za firma pytanie skierowane do dyrektora
zdjecie uzytkownika
beatka - 2015-03-10 19:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pensja licha to co to według ciebie znaczy Q? prosze cię nie używaj takich prowokujących ogólników. a to na serio nie ma żadnych premii - napisz mi też proszę jak wygląda sprawa z dbaniem o ciastkarzy - dlaczego według ciebie firma się o nich nie troszczy i jak się to obawia na codzień. pozdrswiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
no,no - 2015-03-15 09:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno jedna osoba buduje cukiernie no no zaufanie to wielka rzecz
zdjecie uzytkownika
Porto - 2015-03-21 11:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Szefa .Kilka ludzi ma plan zwolnienia się z tej firmy kolejna grupa ma myśli o zwolnieniu a to jest zastanawiające!firma stworzona i budowana przez szefa która stawia na rozwój nagle traci to wszystko co tyle lat budowala ! bo tego pana może w jeden dzień zast innym i przyuczyć a ten już niech idzie kierownik wie i nic nie reaguje ludzie co tu jest grane?Co musi się wydarzyć aby tu wreszcie było ok czy tu naprawdę nie zależy już nikomu na garstce tych ludzi?
zdjecie uzytkownika
11 - 2015-03-22 10:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bycie lojalnym wobec firmy i Szefa to podstawa ,przedstawianie problemow a nie wybielanie i ukrywanie ich ocena ludzi wzgledem pracy a nie ukladow i tego co kto ma lub posiada
zdjecie uzytkownika
11 - 2015-03-22 11:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bycie uczciwym i wiernym firmie,wiernym SZEFOWI PODSTAWA
zdjecie uzytkownika
jogas - 2015-03-25 13:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc to nie dziwi mnie to jakoś bardzo w tej chwili... każdy szef wymaga oddania pracownika. Jeśli ktoś chce się przekonać jak to jest w bydgoszczy w cukerni staropolskiej to polecam ofertę pracy u nich na stanowisko sprzedawcy - chyba w dalszym ciagu szukają nowej mróweczki w sumie to od zaraz do zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
hmm.. - 2015-03-27 12:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luty 2015 - 2015-02-21 09:22:52]:
Rem Marco tak wiemy wszyscy
zdjecie uzytkownika
T - 2015-03-27 16:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W jak Warszawa wiecie ale nie do konca nie sluchaj i nie wypisuj albo zmien informatora a tak na marginesie to ty bez szefa bys sobie nie poradzil duzo mu zawdzieczasz wiec nie oczerniaj szefowi ludzi ktorzy sa mu wierni pozdrawiam a ten wpis z lutego to tez twoj?
zdjecie uzytkownika
HMM.. - 2015-03-27 17:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hmm.. - 2015-03-27 12:42:38]:
nie wiem kto ma za cel oczerniac Piotra i wymyslac niestworzone historie a moze ktos chce sie go pozbyc bo jest niewygodny a moze za dobry po co? w jakim celu?oj ludzie ,ludzie powodzenia
zdjecie uzytkownika
w - 2015-03-31 03:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
silna osoba która nie lata za szefem , kierownikiem ,nie donosi i nie robi z siebie nie wiadomo kogo
ma zasady a nie jak niektórzy ci co pracowali i co pracują w tej firmie po trupach do celu styl ludzi niskiej samooceny ,pokroju kultury za kilka groszy się sprzedadzą trochę godności a można tak nisko upaść ???
zdjecie uzytkownika
iilll - 2015-04-02 16:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niestety p.Wojtek nie chce widzieć pewnych rzeczy,a największy oszust firmy rządzi....kiedy to się skończy?ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
2013 - 2015-04-10 10:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hmm.. - 2015-03-27 12:42:38]:
08.2013r
zdjecie uzytkownika
LUX - 2015-04-12 09:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIDOK MORZA ,NIEBO NIEBIESKIE BEZ CHMUR ,SIELANKA a w tle np. PORTUGALIA .
zdjecie uzytkownika
LUX - 2015-04-12 09:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iilll - 2015-04-02 16:39:45]:
to nie jest takie proste
zdjecie uzytkownika
iilll - 2015-04-12 21:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trudne pewnie tez nie... ale my widzimy swoje...i pewnie to na tyle
zdjecie uzytkownika
derek - 2015-04-16 18:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tworzycie po prostu z cukiernii staropolskiej jakąś wielką korporacje z masą problemów, a jest to najzwyklejszy nie tak znowu duzy interes cukierniczy
zdjecie uzytkownika
taak - 2015-04-19 10:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iilll - 2015-04-02 16:39:45]:
on nawet swoja cukiernie rozwija szef to toleruje bo musi a jak by to tak kto inny zrobil to co?by dyscyplinarnie dostal wypowiedzenie[ kto za tym stoi?]cdn.
zdjecie uzytkownika
iilll - 2015-04-24 17:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
on wszystko może,szef powinien go cofnąć do stołu haha by tyle nie kręcił...
zdjecie uzytkownika
w - 2015-04-25 10:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [luty 2015 - 2015-02-21 09:22:52]:
to taki szacunek ma pracodawca takiej rozwojowej firmy do swoich ludzi?wstyd o poziomie nie ma co szkoda mi go on w oczy jeszcze patrzy ?wstyd
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-26 11:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
19 lat temu robol z takimi problemami jak my latal z pracy do pracy a dzisiaj?szef,katolik,ojciec,jak pieniadze zmieniaja.
zdjecie uzytkownika
kisi - 2015-04-30 21:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [robol - 2015-04-26 11:31:38]:
zaczynacie niepotrzebnie mieszać tu zupełnie różne sprawy. Co do problemów większości osób obecnych na forum to są one naprawdę dziwne i banalne zarazem
zdjecie uzytkownika
taa... - 2015-05-01 11:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kisi - 2015-04-30 21:51:56]:
ktoś wszedł na ambicje zabolało ale przynajmniej wiadomo przykład idzie z góry banalne sprawy! oparte na faktach jak jest w cukierni staropolskiej a dziwne jak wszystko w tej firmie pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
\\\\ - 2015-05-21 10:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego ...na pytanie o REM MARCO dyplomatycznie milczy a jego kolega tam ma stanowisko to na co czeka tacy przyjaciele?
zdjecie uzytkownika
banalne - 2015-05-30 17:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jednak szef nie ma ludzi do pracy funduje wczasy dla uczni z trzeciej klasy byle u niego zostali wiec tej smietany z cukrem jednak byle kto nie umie mieszac to jednak jest banalne dzisiaj chytry dwa razy traci takie czasy.
zdjecie uzytkownika
banalne - 2015-05-30 17:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIWNE I BANALNE PRAWDA?
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-06-09 13:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
14 ludzi na zmianie? u nas jest 60 a i REM MARCO zatrudnia blisko 250 razem
zdjecie uzytkownika
Praktykant xd - 2015-06-11 16:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chcial bym sie dowiedziec jak sie pracujee w cukierni Staropolska bo mam zamiar tam isc na prraktyki .. licze na szczere i prawdziwe odpowiedzi. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lajno - 2015-06-14 02:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jesteś pracowity to na pewno dasz sobie radę, no i liczy się też zapał. Pewnie miałeś do czynienia z wyrobami cukierniczymi jeżeli chcesz iść do nich na praktyki, a jeżeli tak jest to raczej powinieneś sobie dać radę. Cukiernia ta nie różni się wiele od innych cukierni więc chyba śmiało można polecić.
zdjecie uzytkownika
pracoownik xd - 2015-07-15 20:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja pracuje od niecałego roku w cukierni STAROPOLSKA i powiem szczerze fajnie sie tam pracuje . ale jest jedna rzecz której tam nie lubie , ludzie którzy tam pracują wykorzystują młodszych pracowników do tego żeby robili do padnięcia na tzw morde .
zdjecie uzytkownika
y - 2015-08-02 11:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [\\\\ - 2015-05-21 10:34:45]:
a do czego przyjaciel ze Staropolskiej jest mu potrzebny tylko dla swojego interesu ale ON za silnie stoi na ziemi {bez imion bo wiemy o kim mowa} przyjaciel dla prywaty
zdjecie uzytkownika
waldek - 2015-09-08 15:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracoownik xd mozesz napisac więcej o co chodzi z tymi nowymi pracownikami, czy faktycznie jest tak, że jak idziesz nowy to każda Ci robic wszystko i się wyręczają.. bo tego bym na pewno nie chciał jednak.. dajcie znac jak coś będziecie wiedzieli na ten temat i pozdrawiam wszystkich obecnych pracowików cukiernii.
zdjecie uzytkownika
A anonim - 2015-09-17 18:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednym słowem CHARAKTER nie wszystkich można kupić i nie wszyscy się sprzedadzą tak dla porządku a to to nie jest reklama bo niektórych nie trzeba reklamować ale takich mało i w życiu i w tej firmie więc banał może i tak ale prawdziwy.
zdjecie uzytkownika
A anonim - 2015-09-17 19:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyczy się opinii @w-2015-03-31.
zdjecie uzytkownika
zora - 2015-10-05 22:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo Ty
zdjecie uzytkownika
Abcdefgh - 2015-10-06 04:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Indywidualista nawet za swoim kumplem się wstawił jak Szef Go zwolnił stara sprawa więc jeszcze są normalni ludzie co mają ludzkie odruchy.
zdjecie uzytkownika
4r5ty - 2015-10-08 18:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, swego czasu chciałem pracować w firmie CUKIERNIA STAROPOLSKA WOJCIECH KOZŁOWSKI jako kucharz/ pizzerman jednak nie jestem pewien czy sprawdziłbym sie w takiej pracy a zainteresowałem się tym ponieważ od dawno bardzo często lubię tam jadać, jest bardzo smacznie tanio, także polecam wszystkim jedzienie
zdjecie uzytkownika
nn - 2015-11-16 20:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z xd że nowi są traktowani źle szczególnie w święta (usunięte przez administratora)jak starzy sorry bardziej a wielkie G mają a stary coś dostanie .bo starym pracownikom wydaje się że są super ale wielu trzeba by było wymieni i dać na sklepy gdzie jest zapie... bo są leniwi ...ale dajemy radę za tę tysiąc...co
zdjecie uzytkownika
sisi - 2015-12-07 18:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie spora w tym wszystkim wina pracowników, że godzą się na to aby pracę podejmować za takie pieniądze. Rozumiem, że lokalny rynek jest ciężki, ale dopóki będą chętni na pracę dopóty nic się nie zmieni
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-12-07 19:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KOGO ONI TAM ZATRUDNIAJĄ, KADROWĄ TO CHYBA Z MŁYNA WZIĘLI, NIE DOŚĆ ŻE NIEUPRZEJMA, TO JESZCZE SŁABA MERYTORYCZNIE.
zdjecie uzytkownika
Oluś - 2015-12-17 22:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie do końca wiem, co bycie merytorycznym ma do rzeczy, ale fakt- kadrowy powinien mieć głowę na karku. A swoją drogą, ta cukiernia ma wieloletnią tradycję, domyślam się więc, że nie ma na co narzekać.
zdjecie uzytkownika
Nicola - 2015-12-21 11:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy nasz Wielki Pracodawca-Król życzenia nam na Święta chociaż złoży jak myślicie ?po staropolsku powinny raczej być ale to nie ta bajka.No to szefie życzymy panu kasy i to sporej bo to dla Pana podstawa no i dla nas też bo to przecież ,,...wszystko dla nas'' i zdrówka Wesołych Świąt.
zdjecie uzytkownika
kozioł - 2015-12-28 16:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Oluś pewnie, że wieloletnią tradycję, więc wiedzą jak dbać o swoich pracowników. Przecież zatrudnienie u nich nawet na grafika się dość opłaca, a czy były jakieś premie świąteczne teraz? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Martini - 2015-12-31 14:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś mówi o przyjaźni @//// (maj 2015r)kolega gdyby uwirzył w niegoi dał się zmanipulować to dzisiaj biegałby z cukierni do cukierni ale widać że intuicja zadziałała Brawo TY.W Nowym 2016 więcej szczerych i uczciwych a nie takich co szukają łatwego zarobku a o wartościach zapominają.
zdjecie uzytkownika
adam_1 - 2016-01-01 22:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kozioł chyba nie mają teraz oferty pracy na grafika, a szkoda, bo zarobki na tym stanowisku są na prawdę wysokie. Czy wypłata pojawia się o czasie? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
desire - 2016-01-11 20:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy cukiernia staropolska ma swój dział reklamy? Ile można zarobić jako grafik? Może jakiś etat się znajdzie?
zdjecie uzytkownika
winer - 2016-01-12 01:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@desire, z tego co wiem to Grafik/Pracownik działu marketingu był poszukiwany w zeszłym roku, więc chyba nie ma póki co szans na znalezienie tutaj pracy jako grafik, ale próbuj. Prędzej szukają kucharzy lub pizzermanów.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bardzo przyjemna rozmowa z ludzmi którzy mnie przyjmowali
Pytania: czy ja mam downa czy jakies inne schorzenia wrodzone
zdjecie uzytkownika
pracownik konkurencji - 2016-01-18 10:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martini - 2015-12-31 14:54:53]:
taki był cel namówić konkretnych ludzi do przejścia do konkurencji byle mieć profity zostać kierownikiem czy kilka stówek dostać ale nie udało się wszyscy zostali i to jest ktoś godny zaufania daj spokój omijać
zdjecie uzytkownika
Rosół - 2016-01-18 14:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rób też od razu jakichś większych narzekać @pracownik konkurencji bo wiadomo, że bywa różnie. Powiedz mi ile zarabiasz na swoim stanowisku, więcej?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert