Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Pracowałeś w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Cicho sza - 2014-12-18 12:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy cukiernicy w tej firmie chociaż czy wykonują swój fach mega sumiennie ,starannie i dobrze to na nic nie mogą liczyc bo zawsze nie tak dlatego jest jak jest ale my możemy ,musimy sobie pomagać finansowo i tu pracy jest dużo oczywiście legalnie bo MY mamy większe ambicje.
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-12-19 09:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem wczoraj u naszej konkurencji kostki torty wykonane starannie widać sztab ludzi od nas CI którzy tam pracują maja jeszcze swoich znajomych tutaj i jak tak będzie dalej to tylko patrzeć jak wypowiedzenia się posypia bo czasy mamy jakie mamy a marzenia każdy ma .
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-12-19 09:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TAM wyżej ktoś już o tym napisał FIRMIE NIE ZALEZY NA DOBRYCH LUDZIACH.
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-12-31 16:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego myślicie że w tej cukierni staropolskiej nikomu nie zależy na dobrych ludziach? ja jestem cukeirnikiem z zawodu ale troche w zawodzie nie pracowałem bo robiłem różne inne ciekawe rzeczy a teraz gdy przeprowadzam się z żoną i dziećmi do Bydgoszczy to pomyślałem żeby wrócić do zawodu. Czy może wezmą mnie do Staropolskiej?
zdjecie uzytkownika
Bzy. - 2015-01-09 19:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roman - 2014-12-31 16:12:11]:
Daj spokój, szukaj czegoś normalnego.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-01-18 15:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzy., hej, a możesz napisac dlaczego właściwie polecasz szukać czegoś innego, bo taka ogólna opinia bez żadnej argumentacji równie dobrze mogłaby być napisana przez przypadkową osobę albo konkurencję cukierni staropolskiej. Zwłaszcza, że pojawiły się już wpisy wychwalające torty konkurencji, więc może coś w tym być.
zdjecie uzytkownika
jaco - 2015-02-05 03:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie, dlaczego nie polecacie, bo akurat cukiernia staropolska poszukuje osób do pracy na stanowisko kucharza małej gastronomii/pizzermana (tak cukiernia z nazwy, ale pizze tez robią). Wymagania z ogłoszenia spełniam, jednak nie napisali co takiego oferują w zamian, wiecie na co można liczyć? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
12 - 2015-02-09 18:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vvv - 2014-07-30 15:38:31]:
Powiem tak - szanujcie pracę obecni pracownicy , bo na rynku pracy nie jest tak kolorowa. Zakład jest dobry.Pieniądze na czas , zus ok także nie narzekajcie. Jak narzekacie to do kadr i szukajcie nowej -niby lepszej pracy. Ale najpierw pomyśl jakie masz wykształcenie i co potrafisz ,a niewielu z was stwierdzi ,że zrobicie furrorę na rynku pracy.Szef i kierownictwo-zawsze można się dogadać tylko trzeba umieć siebie nawzajem uszanować. Pozdrawiam i pomyślcie zanim coś napiszecie głupiego!!!
zdjecie uzytkownika
odp. - 2015-02-10 08:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam z tym rynkiem pracy to nie masz racji dobry fachowiec bez problemu sobie poradzi a takich zatrudnia owa firma bo ciasto o takim poziomie nie piecze byle kto i nie robi się samo podzielisz chyba moje zdanie. Z tymi kadrami to nie te czasy aby padaly takie ostre słowa bo firma w rozwoju fachowca trzyma w garści i uszanuje GO .Niestety cukiernikow brak i firma zdaje sobie z tego sprawę a nowi nie bardzo chcą w tym zawodzie zostać.Firma jest dobra ale nie najlepsza pensja,zus , sniadanie ,pranie odzieży ,urlop ,wolne, brak jedynie atmosfery takiej jak dawniej i tych perspektyw na lepsze jutro a tak byłoby super i tu głupoty nie ma tylko prawda pozdrawiam 12 .
zdjecie uzytkownika
,, - 2015-02-10 17:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [12 - 2015-02-09 18:27:58]:
tak jak pan napisal ,,..siebie nawzajem uszanowac,,ale w dwie strony a co do wykszt i fachu ludzi to bez NICH kiepsko by to piszczalo ale zawsze mozna zwolnic i co wtedy /pytanie/ a co do pensji to juz bylo a vzus zatrudniajac ludzi trzeba odprowadzac a to jest wolny kraj od lat nie tu to gdzie indziej przecietna firma
zdjecie uzytkownika
gość gosc - 2015-02-12 15:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Staropolskiej.na produkcji zaraz po szkole nie miałem tam praktyk. Pensja w porównaniu do rówieśników po szkole zawodowej wysoka.. wolne w tygodniu,20 dni pracujących po 8h nikt nie zmusza do nadgodzin chyba że kierownik wydawki odwala czasem cyrki a tak to zakład godny polecenia dla młodych osób które mają większe wymagania niż kasa w Tesco
zdjecie uzytkownika
luty 2015 - 2015-02-21 09:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [12 - 2015-02-09 18:27:58]:
co to za szacunek do pracy i dla pracy i ludzi skoro pracodawca wypowiada slowa do pracownika cukiernika slowa cyt. smietane z cukrem kazdy umie mieszac pokory ludzie inteligencja nie ma nic wspolnego z wyksztalceniem
zdjecie uzytkownika
marco - 2015-02-23 21:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez uwazam ze inteligencja nie ma zwiazku z wykształceniem teraz jest coraz czesciej to spotykane na porzadku dziennym moze kiedys tez tak bylo..to tak pracodawca mowi do pracowników? moze warto sprobowac tam nabyc doswiadczenia wiadomo kazdy moze miec zły dzien nawet pracodawca lub szef jak myslicie jak jest w tej firmie dziekuje..
zdjecie uzytkownika
marzec - 2015-03-02 09:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak kilka osob powinno sie zwolnic to by zobaczyl prywaciaz konkurencja tylko czeka na fachowcow a maj tuz tuz panie szefie niech pan podniesie pensje nierobom do pensji fachowcow a fachowcom obnizy lub zwolni stagnacja konkurencja nas dogania a u znanego cukiernika pracuje cztery razy tyle co tu na jednej zmianie nie dziwi mnie to ze kilka ludzi dorabia w swoim zawodzie skoro pensja kiepska tak dalej panie szefie
zdjecie uzytkownika
marzec - 2015-03-02 09:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TRZEBA SOBIE RADZIC NIKT Z KONKURENCJI TU NIE PRZYJDZIE I NIKT KTO TU PRACOWAL NIE WROCI NABAWIC SIE MOZNA NERWICY I WRZODOW
zdjecie uzytkownika
q - 2015-03-02 11:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od lat nic pensja licha ,nie dbanie o ciastkarzy ,stanie w miejscu ,wymagania ale nie od wszystkich ,tylko prywata ,i najgorsze ze coraz gorzej i ze to wszystko prawda nowy zaklad bez ludzi albo z pseudo cukiernikami premii to nawet od czasu do czasu nie ma nawet za to jak dajesz z siebie wszystko wiec co to za firma pytanie skierowane do dyrektora
zdjecie uzytkownika
beatka - 2015-03-10 19:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pensja licha to co to według ciebie znaczy Q? prosze cię nie używaj takich prowokujących ogólników. a to na serio nie ma żadnych premii - napisz mi też proszę jak wygląda sprawa z dbaniem o ciastkarzy - dlaczego według ciebie firma się o nich nie troszczy i jak się to obawia na codzień. pozdrswiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
no,no - 2015-03-15 09:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno jedna osoba buduje cukiernie no no zaufanie to wielka rzecz
zdjecie uzytkownika
Porto - 2015-03-21 11:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Szefa .Kilka ludzi ma plan zwolnienia się z tej firmy kolejna grupa ma myśli o zwolnieniu a to jest zastanawiające!firma stworzona i budowana przez szefa która stawia na rozwój nagle traci to wszystko co tyle lat budowala ! bo tego pana może w jeden dzień zast innym i przyuczyć a ten już niech idzie kierownik wie i nic nie reaguje ludzie co tu jest grane?Co musi się wydarzyć aby tu wreszcie było ok czy tu naprawdę nie zależy już nikomu na garstce tych ludzi?
zdjecie uzytkownika
11 - 2015-03-22 10:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bycie lojalnym wobec firmy i Szefa to podstawa ,przedstawianie problemow a nie wybielanie i ukrywanie ich ocena ludzi wzgledem pracy a nie ukladow i tego co kto ma lub posiada
zdjecie uzytkownika
11 - 2015-03-22 11:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bycie uczciwym i wiernym firmie,wiernym SZEFOWI PODSTAWA
zdjecie uzytkownika
jogas - 2015-03-25 13:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc to nie dziwi mnie to jakoś bardzo w tej chwili... każdy szef wymaga oddania pracownika. Jeśli ktoś chce się przekonać jak to jest w bydgoszczy w cukerni staropolskiej to polecam ofertę pracy u nich na stanowisko sprzedawcy - chyba w dalszym ciagu szukają nowej mróweczki w sumie to od zaraz do zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
hmm.. - 2015-03-27 12:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luty 2015 - 2015-02-21 09:22:52]:
Rem Marco tak wiemy wszyscy
zdjecie uzytkownika
T - 2015-03-27 16:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jak Warszawa wiecie ale nie do konca nie sluchaj i nie wypisuj albo zmien informatora a tak na marginesie to ty bez szefa bys sobie nie poradzil duzo mu zawdzieczasz wiec nie oczerniaj szefowi ludzi ktorzy sa mu wierni pozdrawiam a ten wpis z lutego to tez twoj?
zdjecie uzytkownika
HMM.. - 2015-03-27 17:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm.. - 2015-03-27 12:42:38]:
nie wiem kto ma za cel oczerniac Piotra i wymyslac niestworzone historie a moze ktos chce sie go pozbyc bo jest niewygodny a moze za dobry po co? w jakim celu?oj ludzie ,ludzie powodzenia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski?
Zadaj pytanie