Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Pracowałeś w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-07-30 13:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żnin , znowu nowe ekspedientki... co tam się dzieje! a jaka niemiła obsługa szok!
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-07-30 15:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przede wszystkim ludzie ,pracownicy srodek a następnie oprawa maszyny to nie wszystko to dodatek i uśmiech ale szczery
zdjecie uzytkownika
sernik - 2014-07-30 17:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak straszycie że nie ma już specjalistów i niedługo nie będzie miał kto pracować a ja chciałem znaleźć prace ale nie mają obecnie żadnych wolnych miejsc i nikogo nie szukają. Z tego co się orientowałem to cukiernia ma się naprawdę dobrze, wprowadzają nowości, rozszerzają swoją działalność. oczywiscie nie wiem jak traktuja pracowników ale z tego co widzę nikt tu specjalnie nie narzeka. Możecie mi podać mniej więcej ile sie zarabia pracujac na linii produkcji?
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-07-30 17:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [sernik - 2014-07-30 17:02:50]:
jedyny plus to pensja na czas ale od lat ta sama cukiernia tak- ma się dobrze bo jest kilka dobrych cuk jak ktoś już not wyżej
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-08-02 13:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZEF powinien się przypatrzeć jaka zmiana wykonuje najlepiej swoje obowiązki [jakość, wykonanie, staranność, czystość na produkcji zamkniecie listy i efekt końcowy] a wtedy wnioski się same nasuną [do pracy przychodzi się pracować ].
zdjecie uzytkownika
2014 - 2014-08-08 18:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
konkurencja się rozwija niedługo nowy nabytek był sierpień 2013 a teraz będzie ... 2014 zmiany
zdjecie uzytkownika
x - 2014-09-22 09:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sernik - 2014-07-30 17:02:50]:
nikt tu specjalnie nie narzeka dobre.....
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-09-24 21:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-09-22 09:37:50]:
Nikt nie narzeka bo wiadomo że ONI też czytają te wpisy, jak się porobiło to wiedzą wszyscy.Zamiast tracić nerwy trzeba spokojnie szukać pracy i nie oglądać się za siebie.
zdjecie uzytkownika
ONA - 2014-10-07 18:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-05-29 12:18:24]:
Taaa.... Po katolicku jest zmuszać osoby do pracy w niedziele w ramach nadgodzin i płacić im ochłapy z pogardą, bo co ONI będą robić w domu, niech przyjdą do pracy by kierownik przygotował im taką listę że po 8 godzinach i tak do domu do rodzin nie wyjdą.... ALE PO KATOLICKU BO STÓWKĘ DOSTAŁ :):)
zdjecie uzytkownika
f - 2014-10-17 09:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzysk ludzi liczba zatrudnionych sukcesywnie zmniejsza sie jest przesadzona liczba podana jednego z rozm. to jest z kier.bryg i pomocami ta liczba spada ,kolejna dobra osoba odeszla z tej ;;firmy''i nadal nic wszyscy odejda i tez cisza zero reakcji i tak trzymac super firma
zdjecie uzytkownika
wl - 2014-10-22 19:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [f - 2014-10-17 09:42:25]:
tak to jest jak nie ma szacunku dla ludzi,fortuna zbita na garstce ludzi i krzywdzie ludzi
zdjecie uzytkownika
X - 2014-10-31 07:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie donoszą na innych często jest to nieprawda i jest to nawet bliska osoba szefa najważniejsze by to była prawda bo można krzywdę zrobić niewinnej osobie a później nie potrafią w oczy patrzeć a szef wierzy [dla szefa powinno być ważne kto jak pracuje i co sam o nim myśli]
zdjecie uzytkownika
bella - 2014-11-03 16:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy cukierników młodych na naukę przyjmują chociażby na jakieś płatne staże lub praktyki? no i jak w tej kwestii się zapatrują na kobiety? juz kilka firm mi odmówiło właśnie ze względu na pełć
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-12-04 17:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepsza jest ta Wigilia organizowana od kilku lat pierogi w misce kilka sztuk/,ryba po grecku sos z warzywami/,i dzbanek barszczu z paczki/ dla klasy robotniczej urobionej po pachy [stracony czas na biesiadę z której i tak wszyscy szydzą] no ale jest....
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-12-12 20:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast docenic to co szef Wam daje, to kazdy marudzi. Nie wszystkim da sie dogodzic, zacznijcie szanowac co macie.
zdjecie uzytkownika
he he - 2014-12-12 22:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marudzimy WSZYSCY a WY to chyba najbardziej WAM również ciężko dogodzić zacznijcie szanować TYCH co macie.
zdjecie uzytkownika
Stara Gwardia - 2014-12-13 23:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wigili hehe byle jaka firma daje bony,siano w kopertach a u nas jak przyjedziesz na zamkniecie sklepu dostaniesz makowca heheh
zdjecie uzytkownika
GG - 2014-12-14 12:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gg - 2014-12-12 20:54:25]:
TAK MY mamy tylko pensje na czas i to szanujemy niestety tego nam nie zabiorą bo to 21 wiek a nie 15 no chyba zgodzicie się z tym faktem panie gg bo mi już się nic nie nasuwa a szkoda bo ta firma oszklona tak pięknie wgląda i ten klinkier cudnie .
zdjecie uzytkownika
cbv - 2014-12-16 17:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GG - 2014-12-14 12:41:12]:
Jak to nie macie żadnych premii na święta? Co to za firma! Wygląda na taką która o ludzi dba, a tu czytam że żadnych paczek dla dzieci, premii, to aż niemożliwe w XXI wieku, każdy dziad prywaciaż rzuci jakiś bonus na święta. Trzymajcie się.
zdjecie uzytkownika
Cicho sza - 2014-12-18 12:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy cukiernicy w tej firmie chociaż czy wykonują swój fach mega sumiennie ,starannie i dobrze to na nic nie mogą liczyc bo zawsze nie tak dlatego jest jak jest ale my możemy ,musimy sobie pomagać finansowo i tu pracy jest dużo oczywiście legalnie bo MY mamy większe ambicje.
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-12-19 09:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem wczoraj u naszej konkurencji kostki torty wykonane starannie widać sztab ludzi od nas CI którzy tam pracują maja jeszcze swoich znajomych tutaj i jak tak będzie dalej to tylko patrzeć jak wypowiedzenia się posypia bo czasy mamy jakie mamy a marzenia każdy ma .
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-12-19 09:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TAM wyżej ktoś już o tym napisał FIRMIE NIE ZALEZY NA DOBRYCH LUDZIACH.
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-12-31 16:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego myślicie że w tej cukierni staropolskiej nikomu nie zależy na dobrych ludziach? ja jestem cukeirnikiem z zawodu ale troche w zawodzie nie pracowałem bo robiłem różne inne ciekawe rzeczy a teraz gdy przeprowadzam się z żoną i dziećmi do Bydgoszczy to pomyślałem żeby wrócić do zawodu. Czy może wezmą mnie do Staropolskiej?
zdjecie uzytkownika
Bzy. - 2015-01-09 19:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roman - 2014-12-31 16:12:11]:
Daj spokój, szukaj czegoś normalnego.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-01-18 15:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzy., hej, a możesz napisac dlaczego właściwie polecasz szukać czegoś innego, bo taka ogólna opinia bez żadnej argumentacji równie dobrze mogłaby być napisana przez przypadkową osobę albo konkurencję cukierni staropolskiej. Zwłaszcza, że pojawiły się już wpisy wychwalające torty konkurencji, więc może coś w tym być.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski?
Zadaj pytanie
x