Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Pracowałeś w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-05-30 12:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko ciekawi nas po co ten brzydki obiekt się buduje taki bez wyrazu
zdjecie uzytkownika
aldona - 2014-05-30 14:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zimny zakład bez charakteru stwierdzam CUKIERNICY bo o NICH tu mowa WIELCY wlasciciele nie mogą chyba tego zrozumieć [brakuje ludzi do pracy za oferowane wynagrodzeniechyba brak osoby kompetentnej która by to w ryzach wszystko miała 25 maj godz. 8 dobre pouczenie dobra myśl pozdrowienia.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-05-30 18:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEST WIOSNA ZA RAZ LATO CZAS wybudzić się z zimowego snu
zdjecie uzytkownika
kat - 2014-05-30 18:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tragedia ludzie co się z wami dzieje jak możecie tak dawać się pomiatać żal mi was, pozdrowienia dla nowych dziewczyn w sklepach oprócz tamponów pampersy bierzcie bo pracy dużo przerw brak a jak staniesz na sekundę to nagana kierowniczki przykład z [usunięte przez administratora] biorą tam wszyscy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im dłużej pracuje ty bardziej jebnieta uciekajcie dziewuszki nie dajcie się zeszmacić niech same [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
szubi - 2014-05-30 22:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kat - 2014-05-30 18:39:26]:
to akurat chyba mało prawdopodobne. Nigdy nie wydawało mi się, żeby w cukierni miał być ruch, który nie pozwalał na krótką przerwę
zdjecie uzytkownika
sala - 2014-06-02 19:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie tragedia przerw brak albo są klienci albo wykładanie.układanie brak czasu na jedzenie niestety nie udawajmy taka prawda fizycznie i psychicznie człowiek pada
zdjecie uzytkownika
sala - 2014-06-02 19:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie tragedia przerw brak albo są klienci albo wykładanie.układanie brak czasu na jedzenie niestety nie udawajmy taka prawda fizycznie i psychicznie człowiek pada
zdjecie uzytkownika
ZN - 2014-06-03 19:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak praca nie przynosi satysfakcji to trzeba odejść -kier zakładu do pracownika.
zdjecie uzytkownika
f - 2014-06-10 06:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla wybielenia SZEF NIE ZWALNIA LUDZI BEZ POWODU układy już nie modne zasady i praca na fali i tak trzymać
zdjecie uzytkownika
szubi - 2014-06-30 12:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [f - 2014-06-10 06:28:43]:
praca na fali? tam wyżej ktoś pisał, bodajże @sala, że człowiek tutaj fizycznie wyrobić nie może ...
zdjecie uzytkownika
leon - 2014-07-10 14:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ogłasza sie ze szuka czlowieka na magazyniera. Na jaka stawke można liczyć? i czy da sie pracowac tu bo opinie niestety dużo mówią ....
zdjecie uzytkownika
Cich SZA - 2014-07-10 17:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na zewnątrz 30 stopni w pom 42 stopnie skwar no może 45 plus minus ale raczej plus[''TAKI MAMY KLIMAT W POLSCE'']dobre klima jak w saunie za darmo może dopłacimy ha ha
zdjecie uzytkownika
Pracownik Staropolska - 2014-07-11 13:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZNAJOMY - 2014-05-28 13:58:13]:
9 ? przepraszam bardzo na grunwaldzckiej pracuje 200 ponad osób obok budowany jest kolejny wiekszy zakład wiec masz zle informacje
zdjecie uzytkownika
GG - 2014-07-11 14:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik Staropolska - 2014-07-11 13:57:32]:
do pracy schodzi 15 os na des i pieczone w tym 2 ,3 osoby maja wolne za nadgodziny bo praca zaczyna się od niedzieli do tego jest prod rogali i jabłuszek ,babeczek ale tylko foremek /2 zmiany ok 25 30 os razem do tego lody 3 os na 3 zm. [w tym jedna pani M.fachowiec niestety niedoceniany]i dekoracyjni dokładnie nie wiem niech jest 12 razem to jest ekipa produkcyjna bez której ciężko wyobrazić sobie ten zakład a pozostałych pracowników musi wyliczyć pan kier zakładu pozdrawiam GG
zdjecie uzytkownika
GG - 2014-07-11 15:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik Staropolska - 2014-07-11 13:57:32]:
to jest 90 os jeśli jest pomylka to niewielka 3 do 5 os a co do nowego zakładu to tam ludzi już wcale nie będzie widać a w tym zawodzie jest deficyt
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-07-12 20:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GG - 2014-07-11 14:38:09]:
ignorowanie ludzi pracowitych stosunek nijaki przykladow jest kilka takich ludzi jak pani (usunięte przez administratora). z prod sorbetów i lodow jest kilka [omijanie przy dodatkach i premiach [za wkład oczywiście]
zdjecie uzytkownika
Cicho SZA - 2014-07-13 10:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrych ludzi wywalić zatrudnić nierobów i poprawić jakość i wydajność tej firmy
zdjecie uzytkownika
pako - 2014-07-13 16:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pr - 2014-07-12 20:09:14]:
jeżeli w Cukierni Staropolskiej nie zaczną w końcu doceniać tych pracowników, którzy się naprawdę starają to już niedługo może okazać się, że rzeczywiście zostaną tylko z takimi nierobami - zobaczymy co wtedy
zdjecie uzytkownika
Cicho SZA - 2014-07-13 17:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pako - 2014-07-13 16:34:19]:
wiesz może to taki cel i strategia firmy to bardzo możliwe pozdr
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-07-30 13:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żnin , znowu nowe ekspedientki... co tam się dzieje! a jaka niemiła obsługa szok!
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-07-30 15:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przede wszystkim ludzie ,pracownicy srodek a następnie oprawa maszyny to nie wszystko to dodatek i uśmiech ale szczery
zdjecie uzytkownika
sernik - 2014-07-30 17:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak straszycie że nie ma już specjalistów i niedługo nie będzie miał kto pracować a ja chciałem znaleźć prace ale nie mają obecnie żadnych wolnych miejsc i nikogo nie szukają. Z tego co się orientowałem to cukiernia ma się naprawdę dobrze, wprowadzają nowości, rozszerzają swoją działalność. oczywiscie nie wiem jak traktuja pracowników ale z tego co widzę nikt tu specjalnie nie narzeka. Możecie mi podać mniej więcej ile sie zarabia pracujac na linii produkcji?
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-07-30 17:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sernik - 2014-07-30 17:02:50]:
jedyny plus to pensja na czas ale od lat ta sama cukiernia tak- ma się dobrze bo jest kilka dobrych cuk jak ktoś już not wyżej
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-08-02 13:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZEF powinien się przypatrzeć jaka zmiana wykonuje najlepiej swoje obowiązki [jakość, wykonanie, staranność, czystość na produkcji zamkniecie listy i efekt końcowy] a wtedy wnioski się same nasuną [do pracy przychodzi się pracować ].
zdjecie uzytkownika
2014 - 2014-08-08 18:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konkurencja się rozwija niedługo nowy nabytek był sierpień 2013 a teraz będzie ... 2014 zmiany
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski