brak logo

Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Bydgoszcz

Opinie o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

iilll 2015-04-24 17:20:30
on wszystko może,szef powinien go cofnąć do stołu haha by tyle nie kręcił...
2
w 2015-04-25 10:02:03
to taki szacunek ma pracodawca takiej rozwojowej firmy do swoich ludzi?wstyd o poziomie nie ma co szkoda mi go on w oczy jeszcze patrzy ?wstyd
3
robol 2015-04-26 11:31:38
19 lat temu robol z takimi problemami jak my latal z pracy do pracy a dzisiaj?szef,katolik,ojciec,jak pieniadze zmieniaja.
2
kisi 2015-04-30 21:51:56
zaczynacie niepotrzebnie mieszać tu zupełnie różne sprawy. Co do problemów większości osób obecnych na forum to są one naprawdę dziwne i banalne zarazem
2
taa... 2015-05-01 11:36:30
ktoś wszedł na ambicje zabolało ale przynajmniej wiadomo przykład idzie z góry banalne sprawy! oparte na faktach jak jest w cukierni staropolskiej a dziwne jak wszystko w tej firmie pozdrowionka
1
\\\\ 2015-05-21 10:34:45
Dlaczego ...na pytanie o REM MARCO dyplomatycznie milczy a jego kolega tam ma stanowisko to na co czeka tacy przyjaciele?
banalne 2015-05-30 17:19:55
A jednak szef nie ma ludzi do pracy funduje wczasy dla uczni z trzeciej klasy byle u niego zostali wiec tej smietany z cukrem jednak byle kto nie umie mieszac to jednak jest banalne dzisiaj chytry dwa razy traci takie czasy.
banalne 2015-05-30 17:22:34
DZIWNE I BANALNE PRAWDA?
kolega 2015-06-09 13:11:34
14 ludzi na zmianie? u nas jest 60 a i REM MARCO zatrudnia blisko 250 razem
1
Praktykant xd 2015-06-11 16:26:02
Witam chcial bym sie dowiedziec jak sie pracujee w cukierni Staropolska bo mam zamiar tam isc na prraktyki .. licze na szczere i prawdziwe odpowiedzi. Pozdrawiam
lajno 2015-06-14 02:30:38
Jeżeli jesteś pracowity to na pewno dasz sobie radę, no i liczy się też zapał. Pewnie miałeś do czynienia z wyrobami cukierniczymi jeżeli chcesz iść do nich na praktyki, a jeżeli tak jest to raczej powinieneś sobie dać radę. Cukiernia ta nie różni się wiele od innych cukierni więc chyba śmiało można polecić.
pracoownik xd 2015-07-15 20:24:15
ja pracuje od niecałego roku w cukierni STAROPOLSKA i powiem szczerze fajnie sie tam pracuje . ale jest jedna rzecz której tam nie lubie , ludzie którzy tam pracują wykorzystują młodszych pracowników do tego żeby robili do padnięcia na tzw morde .
2
y 2015-08-02 11:55:46
a do czego przyjaciel ze Staropolskiej jest mu potrzebny tylko dla swojego interesu ale ON za silnie stoi na ziemi {bez imion bo wiemy o kim mowa} przyjaciel dla prywaty
8
waldek 2015-09-08 15:25:57
@pracoownik xd mozesz napisac więcej o co chodzi z tymi nowymi pracownikami, czy faktycznie jest tak, że jak idziesz nowy to każda Ci robic wszystko i się wyręczają.. bo tego bym na pewno nie chciał jednak.. dajcie znac jak coś będziecie wiedzieli na ten temat i pozdrawiam wszystkich obecnych pracowików cukiernii.
A anonim 2015-09-17 18:47:18
Jednym słowem CHARAKTER nie wszystkich można kupić i nie wszyscy się sprzedadzą tak dla porządku a to to nie jest reklama bo niektórych nie trzeba reklamować ale takich mało i w życiu i w tej firmie więc banał może i tak ale prawdziwy.
8
A anonim 2015-09-17 19:16:06
Tyczy się opinii @w-2015-03-31.
3
zora 2015-10-05 22:11:33
Brawo Ty
3
Abcdefgh 2015-10-06 04:38:43
Indywidualista nawet za swoim kumplem się wstawił jak Szef Go zwolnił stara sprawa więc jeszcze są normalni ludzie co mają ludzkie odruchy.
1
4r5ty 2015-10-08 18:35:34
hej, swego czasu chciałem pracować w firmie CUKIERNIA STAROPOLSKA WOJCIECH KOZŁOWSKI jako kucharz/ pizzerman jednak nie jestem pewien czy sprawdziłbym sie w takiej pracy a zainteresowałem się tym ponieważ od dawno bardzo często lubię tam jadać, jest bardzo smacznie tanio, także polecam wszystkim jedzienie
nn 2015-11-16 20:56:03
zgadzam się z xd że nowi są traktowani źle szczególnie w święta (usunięte przez administratora)jak starzy sorry bardziej a wielkie G mają a stary coś dostanie .bo starym pracownikom wydaje się że są super ale wielu trzeba by było wymieni i dać na sklepy gdzie jest zapie... bo są leniwi ...ale dajemy radę za tę tysiąc...co
1
sisi 2015-12-07 18:49:28
Według mnie spora w tym wszystkim wina pracowników, że godzą się na to aby pracę podejmować za takie pieniądze. Rozumiem, że lokalny rynek jest ciężki, ale dopóki będą chętni na pracę dopóty nic się nie zmieni
aga 2015-12-07 19:38:12
KOGO ONI TAM ZATRUDNIAJĄ, KADROWĄ TO CHYBA Z MŁYNA WZIĘLI, NIE DOŚĆ ŻE NIEUPRZEJMA, TO JESZCZE SŁABA MERYTORYCZNIE.
1
Oluś 2015-12-17 22:51:56
nie do końca wiem, co bycie merytorycznym ma do rzeczy, ale fakt- kadrowy powinien mieć głowę na karku. A swoją drogą, ta cukiernia ma wieloletnią tradycję, domyślam się więc, że nie ma na co narzekać.
Nicola 2015-12-21 11:01:10
Ciekawe czy nasz Wielki Pracodawca-Król życzenia nam na Święta chociaż złoży jak myślicie ?po staropolsku powinny raczej być ale to nie ta bajka.No to szefie życzymy panu kasy i to sporej bo to dla Pana podstawa no i dla nas też bo to przecież ,,...wszystko dla nas'' i zdrówka Wesołych Świąt.
kozioł 2015-12-28 16:10:16
@Oluś pewnie, że wieloletnią tradycję, więc wiedzą jak dbać o swoich pracowników. Przecież zatrudnienie u nich nawet na grafika się dość opłaca, a czy były jakieś premie świąteczne teraz? Pozdrawiam
Martini 2015-12-31 14:54:53
Ktoś mówi o przyjaźni @//// (maj 2015r)kolega gdyby uwirzył w niegoi dał się zmanipulować to dzisiaj biegałby z cukierni do cukierni ale widać że intuicja zadziałała Brawo TY.W Nowym 2016 więcej szczerych i uczciwych a nie takich co szukają łatwego zarobku a o wartościach zapominają.
4
adam_1 2016-01-01 22:32:41
@kozioł chyba nie mają teraz oferty pracy na grafika, a szkoda, bo zarobki na tym stanowisku są na prawdę wysokie. Czy wypłata pojawia się o czasie? Pozdrawiam
1
desire 2016-01-11 20:21:37
Czy cukiernia staropolska ma swój dział reklamy? Ile można zarobić jako grafik? Może jakiś etat się znajdzie?
winer 2016-01-12 01:00:13
@desire, z tego co wiem to Grafik/Pracownik działu marketingu był poszukiwany w zeszłym roku, więc chyba nie ma póki co szans na znalezienie tutaj pracy jako grafik, ale próbuj. Prędzej szukają kucharzy lub pizzermanów.
pracownik konkurencji 2016-01-18 10:14:20
taki był cel namówić konkretnych ludzi do przejścia do konkurencji byle mieć profity zostać kierownikiem czy kilka stówek dostać ale nie udało się wszyscy zostali i to jest ktoś godny zaufania daj spokój omijać
4
Rosół 2016-01-18 14:21:21
Nie rób też od razu jakichś większych narzekać @pracownik konkurencji bo wiadomo, że bywa różnie. Powiedz mi ile zarabiasz na swoim stanowisku, więcej?
a 2016-02-17 12:08:03
Kiedyś jakiś czas temu w Cukierni Rem Marco tak było super fajnie i takie zarobki szybki awans a czy dzisiaj w Cukierni F&F Dariusz Fryckowski też jest podobnie?
1
łoo 2016-02-17 20:11:44
wydaje mi się, że to nie to forum @a, tu mowa o cukierni Staropolskiej należącej do Wojciecha Kozłowskiego. Uprzedzając pytanie, podobno jest b. profesjonalnie.
a 2016-02-18 09:10:30
Chyba nie zrozumiałeś(-aś) tej wypowiedzi ,,...podobno jest b.profesjonalnie'' jak to i kogo mam na myśli jest to mało wiarygodne i przekonujące bez profesjonalizmu.
6
22 2016-03-15 09:50:59
zakazy to dla dzieci w przedszkolu kto będzie chciał iść sobie dorobić lub zarobić godnie to i tak pójdzie takie czasy a to że ludzie dorabiają przyzwolenie mamy od samego Bosa bo w latach 90 był młody i sam dorabiał są świadkowie a swoim pracownikom musi to udowodnić a pomówienia i oszczerstwa rzucane w naszą stronę są karalne jest na to paragraf a my dorabiając nie robimy nic złego bo płacimy podatki WIĘC TRZEBA MIEĆ DOWODY I TO KONKRETNE a czasy mamy jakie mamy więc szefie im więcej zakazów tym właśnie na przekór będziemy chodzić
kurka 2016-03-16 09:22:52
to w takim razie bardzo dobry szef, fajna sprawa. w firma bardzo duża widzę, mnóstwo sklepów mają. bardzo nasycony jest rynek piekarni cukierni, a oni mają widzę sposób żeby przebić się i przetrwać
_'-'_ 2016-03-17 21:11:13
Aby w zgodzie z moralnością wprowadzić tego typu zakaz, trzeba w pierwszej kolejności zacząć płacić pracownikom normalne stawki. Zjawisko "dorabiania" zniknie samoistnie. Przypomnijcie mi kiedy w firmie rewaloryzowano płace, choćby po podniesieniu najniższych zarobków?
jaka 2016-03-18 09:33:18
nie mają zbyt wygórowanych wymagań jeżeli chodzi o pracowników. Dlatego wydaje mi się że 2000 na początek to jest naprawdę ok. Sam zaczynałem z podobną stawką.
lahgfvdfjon 2016-03-20 14:36:08
rozumiem że 2000 zł netto (na rękę)? Na chwilę obecną możemy chyba tylko gdybać, bo firma nie szuka nikogo. Ostatnio rekrutowali sprzedawców do Brodnicy, ale to daawno
kili 2016-03-22 14:37:53
no właśnie to było trochę dawno i do tego czasu teraźniejszego żadna oferta się nie pojawiła, ja jednak bym się nie poddawał i dalej gowork przeglądał bo tutaj są spoko oferty
zosia 2016-03-26 14:50:57
No właśnie straszna szkoda, że nadal nic @kili. A może ktoś wie, czy firma nie będzie poszukiwała sprzedawcy w Brodnicy? Wiem, że w podobnym okresie rok temu taka rekrutacja się pojawiła i nie ukrywam, że mam nadzieję, że to się powtórzy...
tr 2016-03-28 14:59:09
Tutaj raczej Zosiu często rekrutacje się nie zdarzają. Wydaje mi się, że w tym momencie firma ma optymalną sytuację kadrową. Plus jest taki, że osoby w szkołach zawodowych mogą próbować się cały czas na praktyki tu łapać.
N 2016-04-17 06:53:41
3 lata temu szef przeprowadził czystkę z nierobami(chyba w sierpniu) dzisiaj powinien to kontynuować a układy powinny się skończyć
8
emil 2016-04-27 15:30:20
rozumiem, że teraz jest to dobre miejsce pracy według Ciebie @N,
Ktoś 2016-04-30 14:36:43
A kto tam z cukierników ma apartament nad morzem ?w znanym kurorcie i nie jest kierownikiem ani prezesem widać że można,zaradność proszę!
bella34 2016-05-09 09:04:29
no nie dziwiłaby mnie taka sytuacja, w końcu to wielki biznes cukierniczy i wielkie pieniądze, jak na cukiernię to naweet grafików i marketingowców szukają
apkin 2016-05-10 16:09:08
Witam zastanawiam się nad praca w Staropolskiej, na stanowisku kelner w Bydgoszczy. Podpowiecie coś jakie warunki, atmosfera, kasa?
Zdarzyło mi się pracować u Sowy i podobnie podchodzę do tematu Staropolskiej... zapieprz, wredni kierownicy, ale kasa dobra... czy się mylę?
W Sowie wychodziło mi 9zł/h netto plus 150zł napiwków/ dzień (średnio)...
3 2016-06-23 20:56:12
@bella34 czy możesz coś więcej o tych rekrutacjach napisac? jednak wiadomo że głównie będziemy tutaj spotykać rekrutacja na kucharzy, pizzermanów i sprzedawców. a poza tym to widzę mają już całkiem sporo sklepów w Bydgoszczy, zacnie się rozwijają teraz
F 2016-07-22 11:43:38
Najważniejsze (@w) nie pisze e- maili na ludzi i kolegów (bzdur) jak to bywało nieraz - smutne i straszne. Atmosferę i firmę tworzą ludzie (od lat tak samo nieprzerwalnie)-(tyle tylko że tych na poziomie coraz mniej) a sprzęty czy luksusy (to ładne tylko na obrazku a środek to już co innego)
Piotrk 2016-07-22 13:20:40
Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski robi akurat nabór, polecam się zapoznać z tym, warto zdecydowanie
Zostaw swoją opinię o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski