logo

"Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna

Jatne

Opinie o "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna

ronin 2009-11-14 20:08:03
Absolutny brak szacunku dla pracownika .
4
PW 2010-02-12 11:07:58
Pojechałem na rozmowę w sprawie pracy. Pani telefonicznie pytała mnie czy jestem zainteresowany pracą jako Przedstawiciel. zajechałem na miejsce i okazało się że szukają magazyniera. Szlag mnie trafił...
nikt 2011-01-21 13:30:35
Pracowałam tam, ale na szczęście tylko miesiąc.
Już po miesiącu zorientowałam się, jak szanują pracownika.
Nie polecam w żadnym wypadku.
4
anonim 2011-02-01 19:54:09
piszecie Bagno, mogę prosić o więcej szczegółów, kasa, rodzaje umów itp..
były pracownik 2011-06-27 20:39:29
Krótko i na temat. Duża rotacja pracowników, od kilku miesięcy nie moga znaleźć kierownika zmianowego. Kto przychodzi to na dzień góra tydzien i ucieka. Planowanie i kierowanie to jedna wielka fikcja. Nie przestrzeganie czasu pracy. Zero szacunku dla pracownika. Umowy są albo ich nie ma.
robert 2011-07-03 19:45:01
moj brat tam pracuje to co opowiada to sie włosy na głowie jeżą, brak planowania w ogóle, grafik pracy ustalany na zasadzie doskoku np 4 noce pod rząd po12 godzin dzien przerwy 5 dniówek po 12 godzin oczywiście dowiaduje sie o tym np jeden dzien przed, brak płacenia za godziny nocne,
3
Robert 2011-07-25 21:34:30
O widze że nic sie w tej firmie nie zmieniło po opiniach na forum, ciągle to samo, dobrze że już 3 lata tam nie pracuje i potwierdzam zarzuty opisane wyżej
1
pajak 2012-05-18 23:23:44
zero organizacji w tej firmie, wykorzystywanie pracownikow, nie wykorzystane urlopy za zeszly rok ,bezplatne urlopy,nieplaci za nadgodziny, jedno wielki dno. kierownictwo zle traktuja ludzi jak smieci
ANONIM 2012-06-03 13:31:59
robert - 2011-07-03 19:45:01

moj brat tam pracuje to co opowiada to sie włosy na głowie jeżą, brak planowania w ogóle, grafik pracy ustalany na zasadzie doskoku np 4 noce pod rząd po12 godzin dzien przerwy 5 dniówek po 12 godzin oczywiście dowiaduje sie o tym np jeden dzien przed, brak płacenia za godziny nocne,
TO SE ZOBACZCIE OPNIE U KONKURENCJI PAKFOL Z KARCZEWA GDZIE PÓŁ FIRMY PRZESZŁO DO BUGUCKIEGO!
1
długi 2012-06-13 08:12:35
Wlasnie mnie zwolnili nawet nie podali powodu co za ****, a ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]nie nadaje sie do niczego . nie ma predyspozycji do zarządzania ludzmi kto ja dal na takie stanowisko jakis *****
ciekawski 2012-06-14 10:09:59
a w jakim dziale pracowałeś? Mają tam może laboratorium?
1
komediant 2012-10-31 11:42:46
O tej firmie to niezłą komedię można byłoby wyreżyserować....nie polecam
klp 2013-07-18 19:09:15
a może by tak ktoś napisał ile na godzinę na początek się dostaje? i co taki początkujący dostaje za prace na dzień dobry? czy bardzo ciężko, a poza tym czy względnie czysto na halach i w jakichś kurzach i pyłach się robi?
pracownik 2013-12-10 22:39:09
pracuję w firmie Bogucki-Folie 7 rok i nie mam nic do zarzucenia nic w tej firmie-chociaż są jakieś nieścisłości-płącą na czas tyle ile w umowie plus premia uznaniowa,z urlopami nie ma problemów pensja ZAWSZE w terminie ubezpieczenie zawsze od zarobków (łącznie z premią)-pieniążki na konto-jakby było tam źle to nie pracowałoby tam tylu pracowników (ok. 100)-jeśli macie inne zdanie poszukajcie pracy u konkurencji np w Pacfolu w Karczewie gdzie na kasę czeka się kilka miesięcy
1
pracownik 2 2014-02-25 17:30:11
Potwierdzam opinie pracownika1,dają odrazu umowe o prace,pensja nie jest zła jak na warunki polskie,placą w terminie,tyle ile na umowie tyle składek w ZUSie,plus premia uznaniowa,firma działa 24godz na dobe na produkcji,praca raz lżejsza,raz cięższa,zależy od wielkości zleceń oraz pory roku,najcięższej w lato,powód wysoka temperatura na halach przez grzejące głowice wytłaczarek,poza tym okresem temperatura w normie,ogólnie polecam prace w tej firmie..w ciągu ostatnich kilku lat zakład poszedł do przodu poprzez inwestycje w maszyny i hale,ogolnie jest ok,chociaż są małe nieścisłości.
niko 2014-03-10 13:39:58
ha ha ha! dobry żart!
rasta 2014-04-15 18:13:30
dlatego ja przynajmniej, jeśli mam daleki wyjazd na rozmowę to umawiam się jeszcze na potwierdzenie takiego spotkania
tukan 2014-04-18 19:28:34
i masz rację co do tego @rasta. Tylko czy Ty też aplikowałeś do Boguckiego? rozumiem, że podają taki numer do siebie przed rozmową?
2
do Jaja 2014-05-20 14:17:40
@Jaja, czyli szukają PH. To napisz coś więcej, bo mnie zainteresowałeś :). Jak ogólnie tam się pracuje?
nieznany 2014-08-04 12:33:15
ja za zadne skarby nie wrocilbym do tej pracy.... traktuja cie jak w jakims obozie koncentracyjnym ...... 'nawet nie podnosza stawki po okresie probnym masakra .... jierownictwo do bani nie potrafia nic zaplanowac... nawet jak cos komus wypadlo pilnego i bral urlop na zadanie co kazdemu sie nalezy firma zabierala premie uznaniowa ;/ nikomu nie polecam
3
olo 2014-09-15 15:15:35
Trzeba podzielic produkcje w firmie Bogucki na dwa działy tj.Dział produkcji folii oraz drugi dział nadruku i bobiniarek[przycinania folii na wymiar],w obydwu jest inny kierownik,na drukarni jest kierowniczka,wiec dodajac komentarz 'nieznany' napisz w którym dziale pracowales i gdzie wystepuje ten jak to ty nazwałes obóz???powiem tak jesli pracujesz normalnie przykładasz sie do obowiązkow ,przestrzegasz regulaminu i niema reklamacji to premia jest w 99%,to nie Bahamy trzeba pracowac i poswięcac swój czas firmie.
bolo 2014-10-16 15:07:53
a dlaczego nie w 100%, za co obcinają 1%?
adrjan 2015-01-19 20:15:06
Hej pracuje ktoś obecnie dla Bogucki folie i może polecic tutaj prace? Gdzie w ogóle zamieszczają oni aktualne ogłoszenia rekrutacyjne, może ktoś mnie pokierować? Na jaką wysokośc pensji moge w ogóle tutaj liczyć? Napiszcie chociaz jakiś orientacyjny przedział, jaki proponują nowym osobom, bo zawsze mam z tym problem podczas rozmowy rekrutacyjnej?
2
??? 2016-02-13 15:21:49
Ale o czym ty piszecie "supri" i "kopek". Firma mieści się w Jatne a piszecie bzdety o podjęciu pracy w tej firmie w Garwolinie, a jesli się nie uda to w Otwocku a jeśli tez nie uda się to w Celestynowie. Przeciez tam nie ma tej firmy tylko jest w Jatne. Tak więc albo ja nie znam lokalizacji firmy, albo wy macie coś z głową nie tak, albo może juz kogoś z marketingu firmy porąbało i zaczyna wpisywać bzdurne komentarze licząc, że tłumy zaczną walić do firmy, że niby super firma i warto aplikować itd. Jak juz ktoś coś pisze to niech pisze konkrety a nie bzdury. Może niech ktoś napisze jak wygląda rotacja, kultura pracy, komunikacja w tej firmie i jakie konkretnie zarobki są na poszczególnych stanowiskach i czy są podwyżki i jakie a nie ogólniki "dobre zarobki". Pensja na czas i opłacone składki to standard i obowiązek, a nie jakieś tam luksusy w pracy. Dla jednego "dużo" to 2000 brutto, a dla innego "mało" to 20000 brutto. Tak więc nauczcie się pajace pisać konkrety a nie bzdety i tyle w temacie.
1
ktoś 2016-02-25 15:02:22
Nie polecam! absolutny brak szacunku do osoby ubiegającej się o pracę nie opłaca się jechać(usunięte przez administratora)
2
abcdefghij 2016-02-27 15:03:40
Ja chyba niestety ale muszę to potwierdzić. Chyba niestety ale masz z tym racje "ktoś-iu",że "nie opałaca się jechać na to zadupie". Ciekawe czy ty miał-aś/-eś rozmowę z tą samą osobą co ja i czy może nawet tej samej pracy dotyczyła czy też innej. Ale moje wrażenie chyba takie samo co i twoje. Muszą się jeszcze dużo nauczyć albo niedługo będą musieli zamykać interes bo "nie ma ludzi".
A ty "jaco" co właściwie za bzdury wypisujesz??? Twój wpis wygląda na odpowiedź na wpis "ktoś-ia", ale nie ma sensu najmniejszego. Gdzie ci szukają na każdą część Polski? O czym ty piszesz? Zakład mają jeden w jednym miejscu (na inny region tylko PH mogą szukać, ale nie każdego to interesuje i nie każdy się nadaje do bycia PH). A to czy ktoś spełnia wymagania czy ich nie spełnia i ma doświadczenie lub go nie ma (trzeba jeszcze rozróżnić spełnianie wymagań faktyczne i zdaniem nawiedzonej osoby/osób rekrutując-ej/-ych. Ktoś może idealnie spełniać kryteria ale wg nawiedzonego rekrutera nie spełnia ich i odwrotna sytuacja także może być - ktoś nie spełnia kryteriów, a nawiedzony rekruter twierdzi, że spełnia) nie powinno mieć znaczenia co do szacunku do kandydat-ów/-ek do pracy. Jeśli firma nie ma szacunku do ludzi to jest dno i tyle. Zastanów się "jaco" co ty właściwie piszesz? Jeden wielki bełkot nie mający sensu.
1
ktoś 2016-02-29 21:10:00
widocznie jaco to ten co rekrutuje:D moja rekrutacja dotyczyła pracy w laboratorium, zauważ że ogłoszenie pojawia się co chwilę, nawet jak ktoś tam pracuje to nie za długo...do tego praca głównie w weekendy i święta
anonim 2016-03-22 06:27:35
NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!!!!! Brak szacunku do pracownika,(usunięte przez administratora)
1
000 2016-10-08 19:30:20
Coraz gorzej w tej firmie.Zwolnil sie jeden z lepszych operatorow,wiecej ludzi odchodzi niz przychodzi,zatrudniaja ukraincow ktorzy nadaja sie tylko do prostych prac,stawki godzinowe stoja w miejscu od kilku lat,nadgodziny i dodatek za nocki to jakas fikcja,nowy i ten co 5lat pracuje ma ta sama stawke,brak podwyzek,a wymagania i wymysly rosna biurowych,po co inwestycje?skoro nie bedzie obslugi maszyn z tym podejsciem co teraz wiele osob odejdzie,powodzenia i powodow do przemyslen dla wlascicieli.moze zaczna sie dzialania pozytywne...drugi wariant to taki ze biuro stanie na obsludze maszyn,bo nie bedzie fizycznych,bo nie umieli zadbac o swych pracownikow ktorzy przez lata pracowali na zyski wlascicieli.
2
000 2016-10-08 19:31:45
Coraz gorzej w tej firmie.Zwolnil sie jeden z lepszych operatorow,wiecej ludzi odchodzi niz przychodzi,zatrudniaja ukraincow ktorzy nadaja sie tylko do prostych prac,stawki godzinowe stoja w miejscu od kilku lat,nadgodziny i dodatek za nocki to jakas fikcja,nowy i ten co 5lat pracuje ma ta sama stawke,brak podwyzek,a wymagania i wymysly rosna biurowych,po co inwestycje?skoro nie bedzie obslugi maszyn z tym podejsciem co teraz wiele osob odejdzie,powodzenia i powodow do przemyslen dla wlascicieli.moze zaczna sie dzialania pozytywne...drugi wariant to taki ze biuro stanie na obsludze maszyn,bo nie bedzie fizycznych,bo nie umieli zadbac o swych pracownikow ktorzy przez lata pracowali na zyski wlascicieli.
1
000 2016-10-08 19:42:54
Witam.Ludzie sa zli ze za swoja ciezka prace.majac dobre wyniki produkcyjne zabiera im sie nalezne im pieniadze w postaci,niema granic bledu.nie mozna sie mylic.a kto jest ktos robotem ze nie popelnia bledow.druga strona to adekwantne wynagrodzenie za staz pracy i. zdobyte umiejetnoci i nalezne dodatki za nocki i nadgodziny.to tyle w temacie
2
pracownik 2016-10-12 08:48:36
Przemek, co Ty za bajki opowiadasz? Podjąłeś sam decyzję i odszedłeś.
Ktoś miał cię trzymać na siłę?
Pół roku temu firma pomogła ci finansowo w trudnym momencie a dziś rzuciłeś papierami za zmniejszoną premię za 1 miesiąc. Sam sobie policz czy ci się opłacało skoro tak źle zarabiałeś.
Mniej niz zero 2016-10-12 20:26:47
Haha.Zadne bajki,calkowita prawda,bravo 000,za odwage,dzis kolejna osoba pracujaca kilka lat odeszla!!!kto nastepny?bo chetnych jest wiecej ,za te pieniadze i atmosfere zepsuta,duza odpowiedzialnosc za brak premi,nadgodzin,dodatku nocnego plus socjalu za swieta,bravo wy.widocznie istnieje zycie poza ta firma!
3
asd 2016-10-12 20:36:55
W sumie racja nikt nikogo na siłe nie trzyma, to sa nawsze własne decyzje o tym czy zostajemy czy odchodzimy, jendka powrotow juz nie ma do firmy, co do atmosferty to najwiecej zalezy od pracowników a nie od firmy, poza zalezy jak sie dogadacie miedzy sobą
Xxx 2016-10-26 22:52:18
Tak na marginesie... to nie Przemek!!!
6
XxxxX 2016-11-14 01:07:41
Bałwanek Ty to sie lepiej nie wypowiadaj
Bolek 2016-11-20 09:38:42
Jak wygląda praca na magazynie? Atmosfera robota itp?
4
Anonim 2016-11-30 21:50:16
Z opinni wiem ze robota fajna... podobno maja w sekretariacie pocieszycielke,pania M.... Tylko żony muszą uważać bo rozwala ona małżeństwa jeżdżąc po lasach z magazynierem.
1
Anonim 2016-11-30 22:02:23
Podobno robota w miare,tylko nie usmiechaj sie do sekretarki bo kierownik magazynu Cie wywali z pracy (wiadomi dlaczego.....)
3
Znajomy 2016-11-30 22:03:45
Potweirdzam panienka z sekretariatu lubi zonatym rozwalic rodzine
Gość 2016-11-30 22:26:34
Słyszałem o tej panience ze jezdzi po lasach z kierownikiem magazynu ale ona pracuje w kadrach z tego co kojarzę
Zostaw swoją opinię o "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna - Jatne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna