logo

"Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna

Jatne

Opinie o "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna

anonim 2011-02-01 19:54
piszecie Bagno, mogę prosić o więcej szczegółów, kasa, rodzaje umów itp..
były pracownik 2011-06-27 20:39
Krótko i na temat. Duża rotacja pracowników, od kilku miesięcy nie moga znaleźć kierownika zmianowego. Kto przychodzi to na dzień góra tydzien i ucieka. Planowanie i kierowanie to jedna wielka fikcja. Nie przestrzeganie czasu pracy. Zero szacunku dla pracownika. Umowy są albo ich nie ma.
3
robert 2011-07-03 19:45
moj brat tam pracuje to co opowiada to sie włosy na głowie jeżą, brak planowania w ogóle, grafik pracy ustalany na zasadzie doskoku np 4 noce pod rząd po12 godzin dzien przerwy 5 dniówek po 12 godzin oczywiście dowiaduje sie o tym np jeden dzien przed, brak płacenia za godziny nocne,
7
Robert 2011-07-25 21:34
O widze że nic sie w tej firmie nie zmieniło po opiniach na forum, ciągle to samo, dobrze że już 3 lata tam nie pracuje i potwierdzam zarzuty opisane wyżej
6
pajak 2012-05-18 23:23
zero organizacji w tej firmie, wykorzystywanie pracownikow, nie wykorzystane urlopy za zeszly rok ,bezplatne urlopy,nieplaci za nadgodziny, jedno wielki dno. kierownictwo zle traktuja ludzi jak smieci
5
ANONIM 2012-06-03 13:31
robert - 2011-07-03 19:45:01

moj brat tam pracuje to co opowiada to sie włosy na głowie jeżą, brak planowania w ogóle, grafik pracy ustalany na zasadzie doskoku np 4 noce pod rząd po12 godzin dzien przerwy 5 dniówek po 12 godzin oczywiście dowiaduje sie o tym np jeden dzien przed, brak płacenia za godziny nocne,
TO SE ZOBACZCIE OPNIE U KONKURENCJI PAKFOL Z KARCZEWA GDZIE PÓŁ FIRMY PRZESZŁO DO BUGUCKIEGO!
3
długi 2012-06-13 08:12
Wlasnie mnie zwolnili nawet nie podali powodu co za ****, a ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]nie nadaje sie do niczego . nie ma predyspozycji do zarządzania ludzmi kto ja dal na takie stanowisko jakis *****
2
ciekawski 2012-06-14 10:09
a w jakim dziale pracowałeś? Mają tam może laboratorium?
2
komediant 2012-10-31 11:42
O tej firmie to niezłą komedię można byłoby wyreżyserować....nie polecam
5
klp 2013-07-18 19:09
a może by tak ktoś napisał ile na godzinę na początek się dostaje? i co taki początkujący dostaje za prace na dzień dobry? czy bardzo ciężko, a poza tym czy względnie czysto na halach i w jakichś kurzach i pyłach się robi?
2
pracownik 2013-12-10 22:39
pracuję w firmie Bogucki-Folie 7 rok i nie mam nic do zarzucenia nic w tej firmie-chociaż są jakieś nieścisłości-płącą na czas tyle ile w umowie plus premia uznaniowa,z urlopami nie ma problemów pensja ZAWSZE w terminie ubezpieczenie zawsze od zarobków (łącznie z premią)-pieniążki na konto-jakby było tam źle to nie pracowałoby tam tylu pracowników (ok. 100)-jeśli macie inne zdanie poszukajcie pracy u konkurencji np w Pacfolu w Karczewie gdzie na kasę czeka się kilka miesięcy
1
pracownik 2 2014-02-25 17:30
Potwierdzam opinie pracownika1,dają odrazu umowe o prace,pensja nie jest zła jak na warunki polskie,placą w terminie,tyle ile na umowie tyle składek w ZUSie,plus premia uznaniowa,firma działa 24godz na dobe na produkcji,praca raz lżejsza,raz cięższa,zależy od wielkości zleceń oraz pory roku,najcięższej w lato,powód wysoka temperatura na halach przez grzejące głowice wytłaczarek,poza tym okresem temperatura w normie,ogólnie polecam prace w tej firmie..w ciągu ostatnich kilku lat zakład poszedł do przodu poprzez inwestycje w maszyny i hale,ogolnie jest ok,chociaż są małe nieścisłości.
niko 2014-03-10 13:39
ha ha ha! dobry żart!
1
rasta 2014-04-15 18:13
dlatego ja przynajmniej, jeśli mam daleki wyjazd na rozmowę to umawiam się jeszcze na potwierdzenie takiego spotkania
tukan 2014-04-18 19:28
i masz rację co do tego @rasta. Tylko czy Ty też aplikowałeś do Boguckiego? rozumiem, że podają taki numer do siebie przed rozmową?
3
do Jaja 2014-05-20 14:17
@Jaja, czyli szukają PH. To napisz coś więcej, bo mnie zainteresowałeś :). Jak ogólnie tam się pracuje?
nieznany 2014-08-04 12:33
ja za zadne skarby nie wrocilbym do tej pracy.... traktuja cie jak w jakims obozie koncentracyjnym ...... 'nawet nie podnosza stawki po okresie probnym masakra .... jierownictwo do bani nie potrafia nic zaplanowac... nawet jak cos komus wypadlo pilnego i bral urlop na zadanie co kazdemu sie nalezy firma zabierala premie uznaniowa ;/ nikomu nie polecam
8
olo 2014-09-15 15:15
Trzeba podzielic produkcje w firmie Bogucki na dwa działy tj.Dział produkcji folii oraz drugi dział nadruku i bobiniarek[przycinania folii na wymiar],w obydwu jest inny kierownik,na drukarni jest kierowniczka,wiec dodajac komentarz 'nieznany' napisz w którym dziale pracowales i gdzie wystepuje ten jak to ty nazwałes obóz???powiem tak jesli pracujesz normalnie przykładasz sie do obowiązkow ,przestrzegasz regulaminu i niema reklamacji to premia jest w 99%,to nie Bahamy trzeba pracowac i poswięcac swój czas firmie.
1
bolo 2014-10-16 15:07
a dlaczego nie w 100%, za co obcinają 1%?
adrjan 2015-01-19 20:15
Hej pracuje ktoś obecnie dla Bogucki folie i może polecic tutaj prace? Gdzie w ogóle zamieszczają oni aktualne ogłoszenia rekrutacyjne, może ktoś mnie pokierować? Na jaką wysokośc pensji moge w ogóle tutaj liczyć? Napiszcie chociaz jakiś orientacyjny przedział, jaki proponują nowym osobom, bo zawsze mam z tym problem podczas rozmowy rekrutacyjnej?
3
??? 2016-02-13 15:21
Ale o czym ty piszecie "supri" i "kopek". Firma mieści się w Jatne a piszecie bzdety o podjęciu pracy w tej firmie w Garwolinie, a jesli się nie uda to w Otwocku a jeśli tez nie uda się to w Celestynowie. Przeciez tam nie ma tej firmy tylko jest w Jatne. Tak więc albo ja nie znam lokalizacji firmy, albo wy macie coś z głową nie tak, albo może juz kogoś z marketingu firmy porąbało i zaczyna wpisywać bzdurne komentarze licząc, że tłumy zaczną walić do firmy, że niby super firma i warto aplikować itd. Jak juz ktoś coś pisze to niech pisze konkrety a nie bzdury. Może niech ktoś napisze jak wygląda rotacja, kultura pracy, komunikacja w tej firmie i jakie konkretnie zarobki są na poszczególnych stanowiskach i czy są podwyżki i jakie a nie ogólniki "dobre zarobki". Pensja na czas i opłacone składki to standard i obowiązek, a nie jakieś tam luksusy w pracy. Dla jednego "dużo" to 2000 brutto, a dla innego "mało" to 20000 brutto. Tak więc nauczcie się pajace pisać konkrety a nie bzdety i tyle w temacie.
4
ktoś 2016-02-25 15:02
Nie polecam! absolutny brak szacunku do osoby ubiegającej się o pracę nie opłaca się jechać(usunięte przez administratora)
11
abcdefghij 2016-02-27 15:03
Ja chyba niestety ale muszę to potwierdzić. Chyba niestety ale masz z tym racje "ktoś-iu",że "nie opałaca się jechać na to zadupie". Ciekawe czy ty miał-aś/-eś rozmowę z tą samą osobą co ja i czy może nawet tej samej pracy dotyczyła czy też innej. Ale moje wrażenie chyba takie samo co i twoje. Muszą się jeszcze dużo nauczyć albo niedługo będą musieli zamykać interes bo "nie ma ludzi".
A ty "jaco" co właściwie za bzdury wypisujesz??? Twój wpis wygląda na odpowiedź na wpis "ktoś-ia", ale nie ma sensu najmniejszego. Gdzie ci szukają na każdą część Polski? O czym ty piszesz? Zakład mają jeden w jednym miejscu (na inny region tylko PH mogą szukać, ale nie każdego to interesuje i nie każdy się nadaje do bycia PH). A to czy ktoś spełnia wymagania czy ich nie spełnia i ma doświadczenie lub go nie ma (trzeba jeszcze rozróżnić spełnianie wymagań faktyczne i zdaniem nawiedzonej osoby/osób rekrutując-ej/-ych. Ktoś może idealnie spełniać kryteria ale wg nawiedzonego rekrutera nie spełnia ich i odwrotna sytuacja także może być - ktoś nie spełnia kryteriów, a nawiedzony rekruter twierdzi, że spełnia) nie powinno mieć znaczenia co do szacunku do kandydat-ów/-ek do pracy. Jeśli firma nie ma szacunku do ludzi to jest dno i tyle. Zastanów się "jaco" co ty właściwie piszesz? Jeden wielki bełkot nie mający sensu.
2
ktoś 2016-02-29 21:10
widocznie jaco to ten co rekrutuje:D moja rekrutacja dotyczyła pracy w laboratorium, zauważ że ogłoszenie pojawia się co chwilę, nawet jak ktoś tam pracuje to nie za długo...do tego praca głównie w weekendy i święta
3
anonim 2016-03-22 06:27
NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!!!!! Brak szacunku do pracownika,(usunięte przez administratora)
9
000 2016-10-08 19:30
Coraz gorzej w tej firmie.Zwolnil sie jeden z lepszych operatorow,wiecej ludzi odchodzi niz przychodzi,zatrudniaja ukraincow ktorzy nadaja sie tylko do prostych prac,stawki godzinowe stoja w miejscu od kilku lat,nadgodziny i dodatek za nocki to jakas fikcja,nowy i ten co 5lat pracuje ma ta sama stawke,brak podwyzek,a wymagania i wymysly rosna biurowych,po co inwestycje?skoro nie bedzie obslugi maszyn z tym podejsciem co teraz wiele osob odejdzie,powodzenia i powodow do przemyslen dla wlascicieli.moze zaczna sie dzialania pozytywne...drugi wariant to taki ze biuro stanie na obsludze maszyn,bo nie bedzie fizycznych,bo nie umieli zadbac o swych pracownikow ktorzy przez lata pracowali na zyski wlascicieli.
13
000 2016-10-08 19:31
Coraz gorzej w tej firmie.Zwolnil sie jeden z lepszych operatorow,wiecej ludzi odchodzi niz przychodzi,zatrudniaja ukraincow ktorzy nadaja sie tylko do prostych prac,stawki godzinowe stoja w miejscu od kilku lat,nadgodziny i dodatek za nocki to jakas fikcja,nowy i ten co 5lat pracuje ma ta sama stawke,brak podwyzek,a wymagania i wymysly rosna biurowych,po co inwestycje?skoro nie bedzie obslugi maszyn z tym podejsciem co teraz wiele osob odejdzie,powodzenia i powodow do przemyslen dla wlascicieli.moze zaczna sie dzialania pozytywne...drugi wariant to taki ze biuro stanie na obsludze maszyn,bo nie bedzie fizycznych,bo nie umieli zadbac o swych pracownikow ktorzy przez lata pracowali na zyski wlascicieli.
9
000 2016-10-08 19:42
Witam.Ludzie sa zli ze za swoja ciezka prace.majac dobre wyniki produkcyjne zabiera im sie nalezne im pieniadze w postaci,niema granic bledu.nie mozna sie mylic.a kto jest ktos robotem ze nie popelnia bledow.druga strona to adekwantne wynagrodzenie za staz pracy i. zdobyte umiejetnoci i nalezne dodatki za nocki i nadgodziny.to tyle w temacie
9
pracownik 2016-10-12 08:48
Przemek, co Ty za bajki opowiadasz? Podjąłeś sam decyzję i odszedłeś.
Ktoś miał cię trzymać na siłę?
Pół roku temu firma pomogła ci finansowo w trudnym momencie a dziś rzuciłeś papierami za zmniejszoną premię za 1 miesiąc. Sam sobie policz czy ci się opłacało skoro tak źle zarabiałeś.
Mniej niz zero 2016-10-12 20:26
Haha.Zadne bajki,calkowita prawda,bravo 000,za odwage,dzis kolejna osoba pracujaca kilka lat odeszla!!!kto nastepny?bo chetnych jest wiecej ,za te pieniadze i atmosfere zepsuta,duza odpowiedzialnosc za brak premi,nadgodzin,dodatku nocnego plus socjalu za swieta,bravo wy.widocznie istnieje zycie poza ta firma!
11
asd 2016-10-12 20:36
W sumie racja nikt nikogo na siłe nie trzyma, to sa nawsze własne decyzje o tym czy zostajemy czy odchodzimy, jendka powrotow juz nie ma do firmy, co do atmosferty to najwiecej zalezy od pracowników a nie od firmy, poza zalezy jak sie dogadacie miedzy sobą
Xxx 2016-10-26 22:52
Tak na marginesie... to nie Przemek!!!
8
XxxxX 2016-11-14 01:07
Bałwanek Ty to sie lepiej nie wypowiadaj
5
Bolek 2016-11-20 09:38
Jak wygląda praca na magazynie? Atmosfera robota itp?
7
Karol 2016-12-07 14:42
pomyśl zanim coś idiotycznego powiesz. Jakby ci z handlowego nic nie robili to byś wcale nie miał wypłaty.
3
Szo 2016-12-07 15:53
Zawsze mnie śmieszą takie wypowiedzi jak Twoja. Handlowy nic nie robi w żadnej firmie... Protukt zawsze sam się sprzeda. Szkoda, że nigdy sam się nie wyprodukuje. Powinieneś być wdzięczny Handlowemu bo dzieki niemu "pracowniku" masz etat i wypłatę na czyas. Fajnie, że masz też etat w ochronie bo monitoring prowadzisz całkiem spory. Dla mnie nie jestes "pracownikiem" tylko "ignorantem" - jak za trudne wpisz w google.com .
2
Znajomy 2016-12-07 18:17
A mnie wręcz przeciwnie nie śmieszy widac jakie są relacje w firmie dział handlowy to nie jest dział wyjątkowy i wszyscy pracuja na swoją wypłatę sumiennie a nie powinno byc ze to inni powinni im dziekowac za sprzedany produkt .wszyscy jestescie jednym zespolem ( usunięte przez administratora ) e nie zazdroszczę takiej atmosfery to żenada
6
Paulina Barry 2016-12-09 22:33
Szanowni Państwo,

Niniejszy portal z założenia służy wymianie opinii pracowników oraz kandydatów na temat PRACODAWCY ORAZ WARUNKÓW ZATRUDNIENIA. Wątek „Opinie o "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna” powiększa się jednak z każdym dniem o obraźliwe, zupełnie niestosowane komentarze, będące najbardziej rażącym przykładem wykorzystywania do maximum internetowej anonimowości. Mogąc jedynie APELOWAĆ do Państwa proszę tym samym, aby personalne sprawy załatwiali Państwo między sobą, a ewentualne skargi dotyczące niedopełnienia obowiązków służbowych składali drogą oficjalną. Liczę na Państwa zrozumienie.

Paulina Barry
12
Gal Anonim 2017-01-05 22:03
Myslalem ze cos sie zmienilo w podejsciu do pracownikow.ale bylem w bledzie, nowego kaizena pasozyta zatrudnili ktory znowu bedzie bral pieniadze za nic.a no i kierownikow zmianowych ktorzy maja gonic fizycznych,heh kto przychodzi ten odchodzi po gora miesiacu,jak niema ludzi to najlepiej 3zmiany bez nadgodzin oczywiscie 240godzin miesiecznie,zaczely sie l4,niema to jak za malo pracownikow.a za duzo maszyn,najlepiej robic bez przerwy w tej firmie,aby maszyny szly i pot po jajach sie lal,zero planowania produkcji dziennej,najlepiej co zmiane umeczyc pracownika,10przejsc co zmiane to norma.Nie wroze ze przybedzie pracownikow,jezeli nadal beda przyjmowac marne zlecenia jak jest teraz,chyba ze liczycie na ukraincow i nowych ktorzy w polowie maja ta robote w 4literach.powodzenia!A w Drukpolu jedna maszyna na dwoch i bez stresu i gonitfy szczurow,pozdro Przemek i Gawkowski Daniel.
13
ooo 2017-01-07 16:16
maja czas związki psuć.moze za mało monitoringu
7
Ooo 2017-01-09 16:27
Monitoringu to masz widocznie za mało w swoim domu. Głupia jesteś jak but i nic dziwnego, ze cię chłop miał dość.
7
v 2017-02-19 01:38

daj kobiecie spokój trochę więcej zrozumienia i wyrozumiałości, nie każdy sobie radzi w trudnej sytuacji.
1
Gosc 2017-02-27 22:23
Witam. Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć jak jest w tej firmie na wytlaczarkach? Ile zarabiają operatorzy?
Gosc 2017-02-27 22:27
Ogólnie jaka atmosfera w firmie bo kiedyś słyszałem że było nie ciekawie
3
Aba 2017-03-02 18:45
Masakra nie polecam zero szacunku do pracowników wycisnac go jak cytrynę za glodowe pensje nawet Ukraińcy uciekaja
4
Gosc 2017-03-02 19:37
A jak tam mają operatorzy wytlaczarek?
oo 2017-03-19 05:51
Akurat źle trafiłaś bo to o faceta chodzi
Alek 2017-04-26 08:38
Witam!jakie teraz sa warunki,w tej firmie?Mam zamiar skladac CV tam,ale najpierw chcialbym sie dowiedziec co i jak.Pozdr.
Up 2017-04-29 12:55
Stanowisko: Planista produkcyjny (249j) Branża Produkcja opakowań z tworzyw sztucznych
Miejsce pracy: Jatne, powiat otwocki, gmina Celestynów, woj. MAZOWIECKIE
Kategoria: Oferta pracy okresowej lub sezonowej zgłoszona przez pracodawcę
Ilość miejsc: 1
Zakres obowiązków: Realizowanie ustalonego harmonogramu standaryzacji operacji Laminacji, Druku, Cięcia, Przygotowania Farb, Montażu Matryc Drukarskich. Raportowanie realizacji harmonogramu. Tworzenie instrukcji pracy standaryzowanej wg TWI we współpracy z doświadczonymi operatorami. Aktualizowanie instrukcji pracy standaryzowanej wg TWI ze starego schematu na nowy. Konsultacja standardów z odpowiednimi komórkami w zakresie zgodności ze standardami. Mierzenie czasów operacji. Inicjowanie usprawnień wg TWI (Kaizen). Współpraca z doświadczonymi operatorami. Nadzór nad sposobem szkolenia przez doświadczonych operatorów.
Wykształcenie: średnie zawodowe
Umiejętności i uprawnienia: A/B) znajomość programu MS Office A/B) umiejętność obsługi komputera
Inne: Mile widziane doświadczenie. Wiedza nt. Lean Manufacturing i zainteresowanie tą tematyką. Znajomość specyfiki pracy w środowisku produkcyjnym. Dokładność, rzetelność, umiejętność współpracy z ludźmi, samodzielność. Praca w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku .Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełny etat (możliwość dopasowania do sytuacji studenta: np. 4/5 etatu) Poznanie procesu Laminacji, Druku, Cięcia, Przygotowania Farb, Montażu Matryc Drukarskich.
Wynagrodzenie: 4210.18 - 3000.00 PLN brutto
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
anonim 2017-07-03 09:14
Widzę ze GAL ANONIM nie ma odwagi się podpisać .
Dla mnie to tylko tchórzostwo .
Najlepiej podpisać się osobami które odeszły z firmy .
Pozdrawiam Daniel Gawkowski
3
Zostaw swoją opinię o "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna - Jatne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna