Internet Plus

Poznań

Opinie o Internet Plus

pracownik 2015-03-10 13:09:38
Bardzo przyjazne miejsce pracy, super zgrany zespół - polecam pracę w Internet Plus!
2
Anka 2015-03-26 15:19:46
Pracuję już w firmie 3 lata i póki co jest ok :)nie narzekam ani na kasę ani na atmosferę. Wiadomo sprzedaż przez telefon nie należy do najłatwiejszych i nie każdy się do niej nadaje, ale produkt jest fajny i nie jest go trudno sprzedać. Polecam!
1
yay 2015-03-29 03:06:40
Generalnie polecam. Wiadomo, ze praca w sprzedaży ma swoje blaski i cienie ale porównując robote do podobnej w innych firmach, Internet Plus wygrywa dobrą kasą i atmosferą.
dan 2015-04-10 12:52:43
jak to bywa z pracą w sprzedaży - jeśli robi się swoje i stara o jak najlepszy wynik to można bardzo dobrze zarobić. warunki są chyba najlepsze spośród firm, w których pracowałem. ekipa jest dodatkowym plusem. naprawdę warto!
1
rrrr 2015-04-15 11:43:03
hej byłam na rozmowie wiem jakie warunki co i jak, a może ktoś mi napisać czy kasa na czas. niech ktoś szczerze napisze czy jak na 10tego wypłata czy jest faktycznie bo mam różne doświadczenia, a nie mogę czekać np do 15 za przelewem
jor 2015-04-16 22:16:39
zawsze na czas, zwykle nawet wczesniej
pasha 2015-05-07 13:31:19
bardzo spoko, praca ok, kasa ok, a do tego ludzie - ok x 1000!
ściema 2015-05-10 21:55:54
Wszystkie opinie dodane zostały w przeciągu 2 m-cy, (usunięte przez administratora)na potrzeby rekrutacji nowych pracowników.
punia 2015-06-03 13:25:50
no nie wiem czy ściema, ja tu pracuję prawie dwa lata i nie mogę złego słowa powiedzieć!
roger-rabbit 2015-06-15 13:32:00
najważniejszy jest zespół - w tej firmie naprawdę super ekipa. oprócz tego można nieźle zarobić, jak się komuś chce pracować, a nie przychodzić na "papierocha, pogaduchy i strojenie głupich min" :)
BugsBunny 2015-06-17 21:42:23
Roger no nie przesadzaj w tej firmie są osoby które przy mniejszym nakładzie pracy robią lepsze wyniki od tych co od telefonu nie odchodzą i robią po kilka Godzin rozmów. Po prostu niektórzy tak mają że im większy looz sobie robią tym lepiej sprzedają w myśl zasady pracuj mądrze a nie ciężko ;-)
Paweł Nowicki 2015-06-19 02:51:07
A jeśli chodzi o zespół sprzedażowy to ile to osób, kilka , kilkanaście ? Jak ze szkoleniami, są jakieś gwarantowane czy tylko dla wybranych ?
Emi 2015-06-19 11:16:52
Pracuję w firmie Internet Plus już kilka miesięcy i jestem zadowolona.Należę do osób ceniących sobie dobrą atmosferę i taką właśnie odnalazłam.Współpracownicy - rewelacja:-), pracodawcy również.
Polecam
1
Pracus 2015-06-19 20:57:43
Pracuje tu 2 lata i największym atutem tutaj są ludzie i nigdzie nie spotkałem się z taką atmosfera i chociaż są gorsze i lepsze chwile to właśnie ludzie mnie tu trzymają chociaż zarobki też są bardzo ok. Co do szkoleń to jest jedno na początku i jest oczywiście płatne a później przynajmniej raz w miesiącu coaching z jakości rozmów. Jednak takie szkolenie motywacyjne jak było ostatnio mogło by być częściej.
1
who 2015-06-21 00:44:42
Płatne szkolenie ??? Przyjdę do firmy i mam płacić za jakieś szkolenie ?
Pracus 2015-06-21 01:26:13
Oczywiście za szkolenie płacą Tobie a nie Ty nam :-D pierwsze szkolenie trwa 2 tygodnie
Cezary 2015-06-21 21:30:44
Wynagrodzenie na czas, czasem nawet przed 10. Wysokie zarobki(jak dobrze sprzedajesz). Mega dobra atmosfera. POLECAM w 100%.
Miś Uszatek 2015-07-01 07:30:19
Jest negatywna, Twoja, ale wyrażasz żadnej opinii na temat firmy pracy w tej firmie. Trochę nie na temat, więc pewnie też znikniesz ;)
lana 2015-07-14 15:45:30
polecam pracodawcę. przejrzyste zasady, zgrani ludzie, fajna atmosfera.
Kamila 2015-08-07 11:07:56
Ja też polecam wcześniej pracowałam w (usunięte przez administratora) l firmie wy-tworzącej strony internetowe, człowiek w dzisiejszym świecie co jakiś czas szuka zmian.
fuler 2015-08-20 22:05:51
Może jeszcze jakiś czas temu w firmie było rzeczywiście miło pracować, ale te czasy chyba już bezpowrotnie minęły i ciężko będzie do nich wrócić. Jednak nie ma co mówić nigdy skoro nawet beznadziejne przypadki czasami da się uratować. Pracuje jako konsultant telefoniczny, więc może też stanowisko nie jest stworzone do cieszenia się z pracy..
Miśiael 2015-11-05 13:17:24
Wszystko pięknie kasa dobra.... jestem bardzo zadowolony, żadnych kontroli praca tu to czysta przyjemość. Ciągłe szkolenia motywacyjne i nie tylko. Zapraszam
$$$ 2015-11-07 23:25:30
Witajcie, współpracuję z firmą internet plus przeszło 3 lata i jest z współpracy bardzo zadowolony. Prowadzę gabinet dentystyczny w Warszawie i z ok. 200 miejsca wypromowali mnie po ok. 4 miesiącach do top10 zwiększając grono moich klient kilkunastokrotnie. Miła obsługa, przyjaźni ludzie, dobrze wydane pieniądze. Polecam! :)
#zadowolony 2015-11-07 23:30:05
Zła opinia? Nie wiem kto był taki bezmyślny obrażając internet plus.. Współpracuję z nimi ponad 2 lata, pozycjonuje się na 50 słów kluczowych, jestem wybitnie zadowolony. Poleciłem ich wielu moim znajomym, każdy z nich ma taką samą opinię co ja.. Dajcie spokój z oczernianiem ich na próżno! :)
beautygirl 2015-11-07 23:33:36
Wraz z mężem współpracujemy z internet plus ponad rok, prowadzimy salon kosmetyczny we wrocławiu i po kliku miesiącach rezultat z ich pracy jest oszałamiający. Świetna współpraca, wiele klientów, dobrze zainwestowane pieniądze. Pewnie ktoś kto im najzwyczajniej zazdrości źle o nich pisze. Pozdrawiam.
marek 2015-11-15 16:48:29
witajcie, moim zdaniem nie warto czytać tego typu opinie. Nie ważna jaka branża, jaka osoba, zawsze na wyższym poziomie będę pozytywne opinie i negatywne. Ja np współpracuje z internet plus już prawie 4 lata i nie mam żadnych problemów. Poleciłem tą firmę swoim znajomym i też są zadowoleni z obsługi. Rzetelna firma, dobre kompetencje, świetny dział sprzedażowy. Osobiście polecam w imieniu swoim i kolegów. Pozdrawiam
marcin 2015-11-23 21:25:54
moim zdaniem firma świetna, mój syn z się u nich pozycjonuje i jest bardzo zadowolony. Każda firma będzie miała pozytywne i negatywne opinie, jak dla mnie super zespół, bo sam miałem pytania do nich to bez problemów wszystko mi wyjaśnili. Nie czytajcie tych opinii jeśli chcecie z nimi współpracować, ważne jaką mają ofertę i jak długo są na rynku, a z tego co syn mówi to jest super. Pozdrawiam
Męcik 2016-01-11 14:54:57
Wydaje mi się ta opinia bardzo mało wiarygodna czy może Pan napisać nazwę domeny?
Będziemy mogli to sami zweryfikować.
Męcik 2016-01-11 15:01:30
Same superlatywy ale dowodu brak proszę podać nazwę strony aby można było zweryfikować rzetelność opinii. Mam podejrzenie że większość pozytywów to państwo z Internet Plus piszecie sobie sami :(
3
Męcik 2016-01-11 15:12:13
Pisze Pani że współpracuje z tą firmą od ponad roku a chwilkę później "po kliku miesiącach rezultat z ich pracy jest oszałamiający." rok to chyba nieco więcej niż kilka miesięcy? Proszę podać nazwę strony aby potencjalni Klienci mogli sami ten oszałamiający efekt zobaczyć.
dominika kościelniak 2016-01-17 13:26:17
super firma i obsługa ze strony handlowców, po rozmowach mogę stwierdzić, że musi być u nich fajna atmosfera, bo mało która osoba ze słyszanym takim uśmiechem na twarzy opowiada o usłudze swojej firmy. Polecam na przyszłość pracę, którą wykonują i ich dział sprzedażowy
xxx 2016-02-14 09:55:26
Jest ktoś w stanie powiedzieć coś więcej o stanowisku Asystenta SEO? Czy można się sporo nauczyć? Jaka atmosfera? Zarobki?
xxx 2016-02-14 09:57:33
Jest ktoś wstanie powiedzieć coś więcej o stanowisku Asystenta SEO? Czy można się dużo nauczyć? Jak atmosfera w dziale? Zarobki?
Męcik 2016-02-25 09:21:04
@dionis, masz rację można to i tak zrozumieć ale nadal żadna z osób zachwalających tę firmę nie podała odnośnika do swojej strony. Niema możliwości zatem zweryfikować czy te wpisy są prawdziwe.
Jacek 2016-05-09 13:58:06
to ci co wydzwaniają do wszystkich z ofertami polepszenia ilości klientów????? O NIE!!! Dziękuje bardzo
michal 2016-07-08 15:13:07
Właśnie znalazłem ich ofertę i myślę nad złożeniem CV jako asystent działu pozycjonowania w Poznaniu. Ktoś może ma ogólne pojęcie jak tam się pracuje i ewentualnie jak ciężka jest rekrutacja? W dzisiejszych czasach na rozmowach zadają czasami tak kretyńskie pytania, że aż się odechciewa na wstępie :)
ddsd 2016-09-05 15:56:16
Fajna Firma, dobre zarobki a w ostatnim roku zrobiliśmy duże zmiany powiększyliśmy dział techniczny. Pracuje tu 3 lata i polecam każdemu
ddsd 2016-09-15 13:34:43
Pracowałem już w kilku firmach w życiu i nie zamierzam zmieniać firmy przez dłuuuuugi czas wiec to chyba o czymś świadczy prawda?
Jbb 2016-09-28 20:04:31
@pokj no wlasnie szczerze mowiac to wydaje mi się ze może być na prawde ciężko tak na prawde..chociaż zawsze warto się może postarać na przykład o to zeb się dostać na staz albo na praktyki tam hm ??
Markus_ 2016-10-24 17:58:56
Cześć
mam podobne pytanie co użytkownik michal a dokładnie czy ktoś z was wie jak wygląda proces rekrutacji , jakie pytania są zadawane na stanowisko asystenta działu pozycjonowania oraz jaka płaca jest na tym stanowisku.

pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Internet Plus - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Internet Plus