Internet Plus

Poznań

Opinie o Internet Plus

Pracus 2015-06-21 01:26
Oczywiście za szkolenie płacą Tobie a nie Ty nam :-D pierwsze szkolenie trwa 2 tygodnie
Cezary 2015-06-21 21:30
Wynagrodzenie na czas, czasem nawet przed 10. Wysokie zarobki(jak dobrze sprzedajesz). Mega dobra atmosfera. POLECAM w 100%.
Miś Uszatek 2015-07-01 07:30
Jest negatywna, Twoja, ale wyrażasz żadnej opinii na temat firmy pracy w tej firmie. Trochę nie na temat, więc pewnie też znikniesz ;)
lana 2015-07-14 15:45
polecam pracodawcę. przejrzyste zasady, zgrani ludzie, fajna atmosfera.
Kamila 2015-08-07 11:07
Ja też polecam wcześniej pracowałam w (usunięte przez administratora) l firmie wy-tworzącej strony internetowe, człowiek w dzisiejszym świecie co jakiś czas szuka zmian.
fuler 2015-08-20 22:05
Może jeszcze jakiś czas temu w firmie było rzeczywiście miło pracować, ale te czasy chyba już bezpowrotnie minęły i ciężko będzie do nich wrócić. Jednak nie ma co mówić nigdy skoro nawet beznadziejne przypadki czasami da się uratować. Pracuje jako konsultant telefoniczny, więc może też stanowisko nie jest stworzone do cieszenia się z pracy..
Miśiael 2015-11-05 13:17
Wszystko pięknie kasa dobra.... jestem bardzo zadowolony, żadnych kontroli praca tu to czysta przyjemość. Ciągłe szkolenia motywacyjne i nie tylko. Zapraszam
$$$ 2015-11-07 23:25
Witajcie, współpracuję z firmą internet plus przeszło 3 lata i jest z współpracy bardzo zadowolony. Prowadzę gabinet dentystyczny w Warszawie i z ok. 200 miejsca wypromowali mnie po ok. 4 miesiącach do top10 zwiększając grono moich klient kilkunastokrotnie. Miła obsługa, przyjaźni ludzie, dobrze wydane pieniądze. Polecam! :)
#zadowolony 2015-11-07 23:30
Zła opinia? Nie wiem kto był taki bezmyślny obrażając internet plus.. Współpracuję z nimi ponad 2 lata, pozycjonuje się na 50 słów kluczowych, jestem wybitnie zadowolony. Poleciłem ich wielu moim znajomym, każdy z nich ma taką samą opinię co ja.. Dajcie spokój z oczernianiem ich na próżno! :)
beautygirl 2015-11-07 23:33
Wraz z mężem współpracujemy z internet plus ponad rok, prowadzimy salon kosmetyczny we wrocławiu i po kliku miesiącach rezultat z ich pracy jest oszałamiający. Świetna współpraca, wiele klientów, dobrze zainwestowane pieniądze. Pewnie ktoś kto im najzwyczajniej zazdrości źle o nich pisze. Pozdrawiam.
marek 2015-11-15 16:48
witajcie, moim zdaniem nie warto czytać tego typu opinie. Nie ważna jaka branża, jaka osoba, zawsze na wyższym poziomie będę pozytywne opinie i negatywne. Ja np współpracuje z internet plus już prawie 4 lata i nie mam żadnych problemów. Poleciłem tą firmę swoim znajomym i też są zadowoleni z obsługi. Rzetelna firma, dobre kompetencje, świetny dział sprzedażowy. Osobiście polecam w imieniu swoim i kolegów. Pozdrawiam
1
marcin 2015-11-23 21:25
moim zdaniem firma świetna, mój syn z się u nich pozycjonuje i jest bardzo zadowolony. Każda firma będzie miała pozytywne i negatywne opinie, jak dla mnie super zespół, bo sam miałem pytania do nich to bez problemów wszystko mi wyjaśnili. Nie czytajcie tych opinii jeśli chcecie z nimi współpracować, ważne jaką mają ofertę i jak długo są na rynku, a z tego co syn mówi to jest super. Pozdrawiam
Męcik 2016-01-11 14:54
Wydaje mi się ta opinia bardzo mało wiarygodna czy może Pan napisać nazwę domeny?
Będziemy mogli to sami zweryfikować.
2
Męcik 2016-01-11 15:01
Same superlatywy ale dowodu brak proszę podać nazwę strony aby można było zweryfikować rzetelność opinii. Mam podejrzenie że większość pozytywów to państwo z Internet Plus piszecie sobie sami :(
6
Męcik 2016-01-11 15:12
Pisze Pani że współpracuje z tą firmą od ponad roku a chwilkę później "po kliku miesiącach rezultat z ich pracy jest oszałamiający." rok to chyba nieco więcej niż kilka miesięcy? Proszę podać nazwę strony aby potencjalni Klienci mogli sami ten oszałamiający efekt zobaczyć.
1
dionis 2016-01-11 23:09
Jak dla mnie brzmi to sensownie, ponad roku współpracują z firmą, a dajmy na to po kilku miesiącach stwierdzili, że wszystko przebiega pomyślnie i że są skuteczni.
dominika kościelniak 2016-01-17 13:26
super firma i obsługa ze strony handlowców, po rozmowach mogę stwierdzić, że musi być u nich fajna atmosfera, bo mało która osoba ze słyszanym takim uśmiechem na twarzy opowiada o usłudze swojej firmy. Polecam na przyszłość pracę, którą wykonują i ich dział sprzedażowy
xxx 2016-02-14 09:55
Jest ktoś w stanie powiedzieć coś więcej o stanowisku Asystenta SEO? Czy można się sporo nauczyć? Jaka atmosfera? Zarobki?
xxx 2016-02-14 09:57
Jest ktoś wstanie powiedzieć coś więcej o stanowisku Asystenta SEO? Czy można się dużo nauczyć? Jak atmosfera w dziale? Zarobki?
lolek 2016-02-23 08:16
tez interesuje mnie ta oferta @xxx w ogłoszeniu zapewniają umowę o prace, pełen etat, stabilne zatrudnienie, ale nie powiem jakieś informację z pierwszej ręki by się przydały dla potwierdzenia
Męcik 2016-02-25 09:21
@dionis, masz rację można to i tak zrozumieć ale nadal żadna z osób zachwalających tę firmę nie podała odnośnika do swojej strony. Niema możliwości zatem zweryfikować czy te wpisy są prawdziwe.
1
Jbb 2016-02-26 10:52
Wiecie co teraz pojawiła się od nich oferta pracy na stanowisko kierownika IT tutaj chodzi o znajomość Google Adwords oraz seo no i zarobki tez są wysokie
quatro 2016-03-03 14:27
stanowisko kierownika it to dobra oferta dla profesjonalistów , można zyskać nie tylko stabline zatrudnienie na umowe o pracw ale i możliwość rozwoju internet plus to agencja o wysokiej pozycji na rynku
wydaje 2016-03-13 21:06
Dla mnie jest to idealna opcja, że można liczć na zatrudnienie w ramach umowy o pracę. Taka stabilność jest bardzo pożądana, bo w końcu składki są odprowadzane.
stukot 2016-03-20 21:23
nie wydaje mi się, by tutaj podstawa była uzależniona od doświadczenia. Jeśli by tak było, to firma miałaby problem z wyceną tego, szczególnie w branży IT
Jacek 2016-05-09 13:58
to ci co wydzwaniają do wszystkich z ofertami polepszenia ilości klientów????? O NIE!!! Dziękuje bardzo
1
lolek 2016-06-24 12:40
@njk no jak na okolice Lubonia, to muszę przyznać, że to całkiem fajna oferta pracy. Poszukują osoby z bardzo dobrą znajomością Adobe Photoshop, Gimp lub innego programu graficznego. Docelowo oferują umowę o pracę na pełny etat, tylko początkowo na okres próbny. Fajnie.
michal 2016-07-08 15:13
Właśnie znalazłem ich ofertę i myślę nad złożeniem CV jako asystent działu pozycjonowania w Poznaniu. Ktoś może ma ogólne pojęcie jak tam się pracuje i ewentualnie jak ciężka jest rekrutacja? W dzisiejszych czasach na rozmowach zadają czasami tak kretyńskie pytania, że aż się odechciewa na wstępie :)
gar 2016-07-27 18:36
Rekrutacja zawsze jest klasyczna, zostawiasz CV, oni oddzowniają, są pewne etapy rekrutacji do załatwienia, ale potem wszystko jest na swoim miejscu, praca jest dość pewna i nie ma z tym większych problemów, mi się wydaje, że warto
ddsd 2016-09-05 15:56
Fajna Firma, dobre zarobki a w ostatnim roku zrobiliśmy duże zmiany powiększyliśmy dział techniczny. Pracuje tu 3 lata i polecam każdemu
kacia 2016-09-05 20:31
michal' ddsd' napisał ze w ostatnim czasie zmiany poszły w duzo lepszym kierunku wiec to pytanie do niego o rekrtukacje,podobno jest swietnie.
specjalista 2016-09-06 19:09
nie polecam
lolek 2016-09-06 19:22
Generalnie ogłoszeń jest teraz rzeczywiście sporo jak na sam tylko Poznań więc firma chyba się rozwija a co do warunków nie wiem czy są "świetne" @kacia powiedziałby raczej przyzwoite bo tutaj dba się o pracowników dając im jasne warunki na umowie o pracę, socjal, tryb jednozmianowy itp.
ddsd 2016-09-15 13:34
Pracowałem już w kilku firmach w życiu i nie zamierzam zmieniać firmy przez dłuuuuugi czas wiec to chyba o czymś świadczy prawda?
pokj 2016-09-15 15:20
Nie ukrywam, że dobrze by było znaleźć zatrudnienie u nich, ale chyba ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie. Widocznie rotacja wśród pracowników nie jest planowana, a jakie są zarobki? Pozdrawiam.
Jbb 2016-09-28 20:04
@pokj no wlasnie szczerze mowiac to wydaje mi się ze może być na prawde ciężko tak na prawde..chociaż zawsze warto się może postarać na przykład o to zeb się dostać na staz albo na praktyki tam hm ??
Markus_ 2016-10-24 17:58
Cześć
mam podobne pytanie co użytkownik michal a dokładnie czy ktoś z was wie jak wygląda proces rekrutacji , jakie pytania są zadawane na stanowisko asystenta działu pozycjonowania oraz jaka płaca jest na tym stanowisku.

pozdrawiam
Nick 2017-03-07 20:01
widziałam ofertę pracy i chciałam dowiedzieć się czegoś więcej, ale po wnikliwym przestudiowaniu opinii widzę, że złe zostały usunięte, a te superlatywy wyglądają jak pisane na zlecenie - z jednej strony super pracodawca, z drugiej super firma, która rewelacyjnie pozycjonuje. szkoda, że nie usunęliście super opinii, które negują te złe. fuszerka.
1
Hanna 2017-03-10 13:28
@Nick, jakie stanowisko rozważałeś?
Karolina Giesko 2017-03-14 19:41
Witam serdecznie,

zapraszam do kontaktu karolina.giesko@internet-plus.pl chętnie opowiem Pani o procesie rekrutacji w naszej firmie. Inne osoby, które wątpią w jakąkolwiek opinię tutaj umieszczoną również :) także potencjalnych Klientów.

Pracuję w firmie od stycznia 2016 i czasem trudno mi uwierzyć, że jestem w miejscu, gdzie Human Resources, to bardziej nastawienie na Human niż Resources, ponieważ dotąd nie spotkałam się z tak dużym szacunkiem do Pracownika. Poza rekrutacjami inicjuję także m. in. zmiany w obsłudze Klientów, zakresie usług i w tym roku wprowadziliśmy ich bardzo dużo czego efekty już widzimy chociażby w ilości przedłużanych umów. Słuchamy zarówno Pracowników, którzy regularnie wypowiadają się na audytach oraz Klientów, których opinie z ankiet od razu poddajemy pod dyskusję i w miarę możliwości wprowadzamy kolejne usprawnienia.

Zachęcam do bezpośredniego kontaktu. Postaram się wyczerpująco odpowiedzieć na pytania. Każda opinia czy pytanie jest dla mnie źródłem cennych informacji, które na pewno w Dziale Jakości weźmiemy pod uwagę.
2
NickCave 2017-05-03 14:23
Czy Internet Plus to przypadkiem nie procreate ?
6
Hanna 2017-08-28 08:42
Czy ktoś kontaktował się ze swoimi zapytaniami do @Karolina Giesko? Czy dobrze przepływa komunikacja? Dowiedzieliście się wszystkiego czego potrzebowaliście o firmie Internet Plus?
Karolina Giesko 2017-08-29 12:34
Szanowna Pani Hanno,

mogę sama odpowiedzieć, że Kandydaci praktycznie nigdy nie pytają o nic, tylko wysyłają aplikacje :)

Zachęcam stale do kontaktu. Zadawania pytań.

Powtórzę adres: karolina.giesko@internet-plus.pl

Pozdrawiam

Kandydat 2017-08-31 17:54
Potwierdzam fajna i rzeczowa rozmowa rekrutacyjna z p. Karoliną
Hanna 2017-09-15 09:24
@Kandydat a możesz powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy Internet Plus? Na co warto się przygotować czekając na rozmowę kwalifikacyjną? Każda informacja będzie bardzo pomocna, ponieważ wiadomo, że rozmowa rekrutacyjna to dość stresująca sytuacja.
Kandydat 2017-09-19 15:27
Hanna 2017-09-26 14:53
@Kandydat dzięki. To przydatny link. Fajnie, że firma udostępnia takie rzeczy. Ale jednak wrażenia osoby, które są po takiej rozmowie więcej dają. Więc może ktoś chce powiedzieć o swojej rekrutacji w Internet Plus?
Mateusz K. 2017-09-29 09:00
Pracowałem w firmie Internet Plus dwa i pół roku. Moja opinia po tym czasie może być tylko jedna:
idealne miejsce pracy , zarówno dla managera,handlowca jak i pracowników IT. Dobra komunikacja,
uczciwe wynagrodzenie, a przede wszystkim podejście przełożonych do pracownika jak do człowieka,
z dużym szacunkiem oraz wyrozumiałością. Można sie wiele nauczyć, poznać świetnych ludzi.
Mogę z czystym sumieniem polecić firmę Internet Plus zarówno pracownikom jak i potencjalnym klientom.
Hanna 2017-10-04 14:51
@Mateusz K. faktycznie zachęcająco brzmi Twój opis firmy Internet Plus. A możesz powiedzieć, dlaczego w takim razie nie pracujesz nadal w tej firmie? Może słyszałeś coś o rekrutacji? Masz jakieś rady dla aplikujących?
Mateusz K. 2017-10-13 14:16
Nie pracuję w Internet Plus ponieważ zdecydowałem się na poznanie innych branż, wyższe stanowisko.
Każdy czasem potrzebuje zmiany :)

Wystaczy wysłac swoje CV, jeśli jest interesując na 100% odezwie się rekruter .

Powodzenia !
Zostaw swoją opinię o Internet Plus - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Internet Plus