brak logo

Solvea

Wólka Kosowska

Opinie o Solvea

ostrożny 2009-11-18 16:21:02
Nie współpracowałam z tą firmą, jednak szukałam jej w spisie KRS, według danych podanych na ich stronie i nic nie znalazłam poza tym centrum ASG... gdzie niby miałaby mieć siedzibę ...
Solvea 2009-11-18 23:55:31
*Ja również potwierdzam prawdziwość opinii mojego przedmówcy.
W wykazie Krajowego Rejestru Sądowego nie istnieje firma o podanej nazwie,numerze NIP i Regon-ie,zaś w Urzędzie Gminy w Lesznowoli-do której przynależy Wólka Kosowska-nie istnieje wymieniony podmiot gospodarczy(!),ani z nazwy,ani też z nazwisk osób podających się jako zarząd "firmy":(((
Marcin Sheller 2009-11-19 12:13:39
Drodzy Państwo,
Takie opinie bardzo szkodzą reputacji naszej firmy, a są całkowicie bezpodstawne. Zapraszam do kontaktu ze mną, ponieważ może ktoś zainteresowałby się u źródła, czy Solvea jest spółką zarejestrowaną w KRS? Są przecież jeszcze podmioty prywatne, które wcale nie są zobligowane do rejestracji w miejscu prowadzenia działalności - czyli w tym przypadku w Urzędzie Gminy Lesznowola.
ciekawy 2009-11-20 14:52:42
http://www.stat.gov.pl/regon/
Sprawdziłem dane nie istnieją
efe 2009-11-20 22:53:07
odpowiednie władze już się zainteresowały firmą krzak
GRAAZIAA 2009-11-21 17:49:35
W TAKIM RAZIE PROSZE O PODANIE URZEDU ,W KTORYM FIRMA JEST ZAREJESTROWANA
paulina 2009-11-25 20:44:19
czy ktos juz probowal współpracowac z firma Solvea ?? ja niestety wplacilam im pieniadze na konto a telefon jest caly czas wyłaczony.. a na poczatku telefon byl wlaczony i gosciu normalnie odbieral
kasia 2009-11-25 23:28:53
[usunięte przez moderatora] NIE DAJCIE IM SIE NABRAC WYLUDZAJA PIENIADZE TAK JAK KAZDY KTORY OFERUJE PRACE CHALUPNICZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meni 2016-05-19 22:49:39
czy Solvea jeszcze istnieje? Brak ofert może mówić o upadku lub stabilizacji i spokojnej działalności. Mam nadzieję na to drugie bo chętnie chciałbym tam pracować
Zostaw swoją opinię o Solvea - Wólka Kosowska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solvea