Grupa MTS Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Grupa MTS Sp. z o.o.

kasia 2016-11-29 00:26
do pracy otrzymałam komplet informacji, szkolenie, a wypłatę wcześniej niż było powiedziane. polecam!
1
john 2016-12-03 21:58
Polecam!
kl 2016-12-31 09:58
Konkretni niezawodni ludzie, polecam tą firmę!
hostessa 2017-01-17 00:45
Byłam hostessą na akcji we Wrocławiu. Generalnie wszystko ok, czekam na kolejne zlecenia
MK 2017-02-16 13:20
Przez wiele lat z nimi współpracowałem jako merchant designer oraz jako promotor. Na różnych sklepach, w różnych sieciach. Nie mogę złego słowa powiedzieć. Zarobki zawsze były atrakcyjne, praca przyzwoita, a w przypadku problemów w miejscu wykonywania pracy zawsze można było liczyć na wsparcie zespołu. Najbardziej sobie cenie fakt że traktowali ludzi po ludzku i z zaufaniem.
Opinia jest lekko opóźniona gdyż współpracę z nimi zakończyłem około rok temu, ale naprawdę szczerze polecam.
2
z 2017-03-07 21:18
Potwierdzam - firma daje szerokie horyzontu rozwoju w wielu dziedzinach. Polecam!
2
wujek 2017-03-23 16:33
Ode mnie 5 gwiazdek, problemy zawsze się zdarzają, ale tu są zawsze ludzie, których nigdy nie męczy pomoc drugiemu człowiekowi
1
wiki 2017-03-28 22:07
Kochani wiecie może czy kogoś szukają teraz do pracy? Zastanawiam się czy nie zmienić pracy i czy mogłabym się gdzieś tu załapać
1
M. 2017-03-30 21:41
Znaczna większość opinii jest pisana przez temtejszych pracowników. Nie znam ani jednej osoby, która byłaby zadowolona z pracy w tej hmmm "firmie"...
2
Dział Like it 2017-04-05 10:41
Poszukujemy na stanowisko Office Managera oraz do Kard i płac. Zapraszamy do wysłania cv na biuro@likeit.com.pl
2
MK 2017-04-14 19:57
zero kontaktu, zero zainteresowania, trzeba sie prosic o pieniadze. wynagrodzenia nigdy nie sa na czas. NIE POLECAM!
3
Grupa MTS 2017-04-25 11:46
Bardzo nam przykro z powodu niezadowolenia z pracy w naszej firmie.

Prosimy o bezpośredni kontakt mailowy byśmy mogli jak najszybciej rozwiązać problem, a w przypadku faktycznie zaistniałych nieścisłości mogli zastosować odpowiednie zadośćuczynienie.

Z wyrazami szacunku,
Grupa MTS Sp. z o.o.
2
h 2017-05-11 01:08
a ja tam sobie chwalę. Marudery były są i będą. Pozdrawiam
2
M. 2017-05-16 15:17
Nie znam ani jednej osoby, która byłaby zadowolona ze współpracy z mts. Wszyscy uciekają od tego. Ile osób zostało na dzień dzisiejszy? 1? 2?
2
Eryk 2017-05-17 07:31
Kiedyś w tej firmie było dobrze (usunięte przez administratora)
1
Grupa MTS 2017-05-26 22:17
W nawiązaniu do powyższych wiadomości:

Dziękujemy za troskę związaną z poziomem satysfakcji pracy w MTS oraz ilości personelu. Temat związany z „zadowoleniem” ze współpracy z nami ciężko komentować - każdy ma prawo wystawić taką ocenę jaką uważa za stosowną. Co do poziomu zatrudnienia - w chwili obecnej MTS przechodzi gruntowną restrukturyzację dostosowaną do warunków panujących na rynku i ukierunkowaną w celu umożliwienia dalszego rozwoju, co jest również związane z chwilową redukcją poziomu zatrudnienia.

Z wyrazami szacunku,
Grupa MTS Sp. z o.o.
2
ph 2017-05-26 22:36
Mąć dalej. Jak nie chcesz to nikt cie nie zmusza do pracy. Źle ci to znajdź sobie inną pracę albo idź sam do Prezesa się żalić zamiast robić dziadostwo w internecie. Świat jest taki duży, stoi otworem. Czujesz się źle w tej firmie to idź do innej. Najłatwiej jest się ukryć pod nickiem mk i zachęcać do wyciągania brudów.
Dobra rada: zwolnij się i weź ze sobą resztę tobie podobnych osobników, naprawdę łaski nie robisz. Jest tyle wspaniałych firm, że z całą pewnością znajdziesz taką, gdzie przyjmą Cię z otwartymi rękami. Tam z całą pewnością odnajdziesz bratnią duszę i przyjaciela.
BP 2017-05-30 19:07
Niestety firma złodziejska, czekam na zaległe pieniądze za luty, marzec i kwiecień (akcja BPoint). 0 odzewu, 0 kontaktu, a tutaj ktoś ma czelność odpowiadać na komentarze. Bez sądu pracy widzę, że się nie obędzie. Nie polecam współpracy, są niewypłacalni!
4
Pan 2017-06-01 09:01
Proszę o kontakt w tej sprawie na meil kosmosstu@wp.pl, może wytoczymy pozew zbiorowy. Jestem w podobnej sytuacji.
1
Mateusz. T 2017-06-01 09:09
Niestety Pan prezes ukrywa się, nie odpowiada na meile jak i telefony. Juz sie stamtąd zwolniłem. W dalszym ciągu czekam na pieniądze, to raz. Dwa jeżeli nie znasz sprawy to nie komentuj, bo to Ty mącisz.
2
Sat 2017-06-01 09:33
Proszę o kontakt mailowy jestem w podobnej sytuacji kosmosstu@wp.pl. Mozemy wytoczyc pozew zbiorowy. Pozdrawiam
1
romek 2017-06-07 13:38
widzę ,że jest wiecej pokrzywdzonych.w marcu podpisałem zlecenie na 50zł tak na 50zł za ułozenie tuszy w media markt i niestety do tej pory nie mam tej ,,kasy'' i zero kontaktu meilowego czy telefonicznego.nie zbiednieje z braku tych 50zl ale jak tak bedą robić dalej to zyczę im dalszych sukcesów.a za moje 50zl kupcie jakis obiad biednemu na ulicy.
1
WF 2017-06-12 21:05
Redukcja poziomu zatrudnienia? Hmm dziwnie nazwane masowe odchodzenie z firmy pracowników...
1
Qarter 2017-06-13 13:46
Widzę, że nie tylko mi nie zostały wypłacone pieniądze. Pracowałem jako promotor Blackpoint od września ubiegłego roku, ciągle trzeba było przypominać się o swoje a za ostatnie trzy miesiące nie zapłacili. Gdy napisałem maila do prezesa to mnie wyśmiał. Sprawa została już zgłoszona do Inspekcji Pracy i mam nadzieję, że inni oszukani też to zrobią. TRZEBA WALCZYĆ O SWOJE.
Pozdrawiam.
5
M. 2017-06-14 17:25
Kłamstwo! Proszę o przytoczenie maila w którym rzekomo Pana wyśmiałem.

Rozumiem, że wszystkie formalności zostały dopełnione, skoro nie ma pieniędzy, nie ma kompletnej dokumentacji i oczekujemy na jej uzupełnienie, a to nie leży po naszej stronie. W nieskończoność nie można się prosić.

Dla osób wg których się „ukrywam” i nie ma ze mną kontaktu: biuro@grupamts.com

M.
1
A. 2017-06-15 20:17
Przecież to adres, ktorego i tak nikt nie odbiera :p
2
???? 2017-06-15 20:22
Niby redukcja hahaha, sami wszyscy odchodzą taki syf!
1
Qarter 2017-06-16 10:58
"Rozumiem, że wszystkie formalności zostały dopełnione, skoro nie ma pieniędzy, nie ma kompletnej dokumentacji i oczekujemy na jej uzupełnienie, a to nie leży po naszej stronie"

Co za brednie... osoba której podlegałem potwierdziła telefonicznie, że dokumenty dotarły drogą pocztową, a poza tym to także leży po waszej stronie - to działa obustronnie, chyba że pracowałem na czarno. Umowa to rzecz święta szkoda, że Pan "prezes" tego nie rozumie. Nie zamierzam już nic robić w tej sprawie, PIP zajmie się resztą. Nie pozdrawiam.
4
ok 2017-06-19 20:26
Dziwi mnie tylko fakt, że skoro został podany kontakt to taki choćby Qarter wylewa gorzkie żale zamiast po ludzku napisać w czym problem, tym bardziej, że „wyśmiewany” mail się tu nie pojawił - ale to nie moja sprawa
2
Karma 2017-06-22 20:17
Od kiedy redukcja zatrudnienia idzie w parze z rozwojem? Czy zawalniają się sami czy nie, to jednoznaczny sygnał, że jest źle. Znaczy dobrze. Panie prezesie, jak sobie pościelesz tak się wyśpisz.
4
Przezorny 2017-06-27 15:08
@Tomo proszę nie wyzywaj ludzi od idiotów bo to pokazuje bardzo niski poziom pracowników Grupy MTS. Bo na mój komentarz tylko pracownik mógłby odpisać. A wracając do tematu to nie oszukujcie ludzi, że jest inaczej. Lekceważąc ludzi narobiliście sobie tylu wrogów, że jesteście liderami w tworzeniu sobie czarnego pijaru. Zakładam, że wasi klienci też żałują podjęcia z wami współpracy. Najbardziej mi szkoda pracowników, którym nie wypłacacie pensji. A wracając do przejęć komorniczych waszych samochodów, na prawdę chcecie żebym wylał tutaj wszystkie zdobyte przeze mnie informacje? Odpiszcie, może dam się sprowokować :)

Pozdrawiam

PS. karma wraca :)
3
Gistaw 2017-06-27 17:15
Spoko, hejterzy tez musza z czegoś zyc
3
kto jest prezesem? 2017-07-22 15:13
Nie wiecie kto jest teraz prezesem? Mateusz Tracz został zwolniony. Do kogo dzwonić w sprawie niewypłaconych wynagrodzeń?
Czart Mateusz 2017-07-31 10:50
Widać obrońców złodziejskiej firmy nie brakuje. Sprawa jest juz skierowana do Pipu jak na policje. Mam nadzieję że i Pan Mateusz T jak i reszta tego bałaganu zostanie pociągnięta do odpowiedzialności na okradanie pracowników. Nie polecam nawet wrogowi. Trzymajcie się z daleka od MTSu. Pozdrawiam
3
Mars 2017-08-02 09:00
Hahaha a co, sam się zwolnił? Mateusz Tracz dalej jest prezesem, możesz dzwonić do niego ale i tak nie odbierze, generalnie w tej kwestii nikt tam ci nie pomoże
1
Biuro Grupa MTS 2017-08-02 09:09
Dzień Dobry!

Okradziony to ciekawe, co piszesz. Nie byłoby Ci łatwiej przesłać maila z prośbą o informację zwrotną na adres biuro@grupamts.com niż wypisywać nieprawdziwe informacje w internecie?

3
Mars 2017-08-03 14:13
Przecież i tak mu nikt nie odpisze lol Telefon odbieraj jak o kase chodzi a nie maila pisać,wstyd
1
twój przyjaciel :) 2017-08-06 23:01
Dobrze, że ty podczas obecności w pracy wykonywałaś sumiennie swoją pracę i nie zwierzałaś się mi i innym ze swoich historii rodzinnych, a nowych pracowników informowałaś, że Mateusz jest oszustem i złodziejem, bo bałaś się o swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Skoro jesteś taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to dlaczego nie napiszesz dlaczego niektórzy dalej nie dostali kasy? To jest wstyd! Może pochwalisz się swoimi wynikami jaka to jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ile to telefonów dziennie wykonywałaś? Co myślisz? Że nikt nie widział jak lecisz w ciula? Naprawdę ci się dziwie, bo wiedząc jaka jesteś słaba, a wręcz beznadziejna zamiast cieszyć się z tego, że nie wjebał ci dyscyplinarki i dostałaś normalne wypowiedzenie to jeszcze siejesz ferment. Na sesje do psychologa to powinnaś ty chodzić. Mateusz o wszystkim wie, dzięki nam życzliwym i z pewnością tak tego nie zostawi :) nawet nie przypuszczasz jak szybko się znowu zobaczymy
2
mgb 2017-08-07 11:20
Ciekawe jak daleko sięgają macki w tej pralni pieniędzy. Jak to jest możliwe , że wysyłani są pracownicy za granice bez ważnych dokumentów ?, jak możliwe jest to , że wpada kontrola pipu i nie stwierdza żadnych nieprawidłowości. Ta firma to patologia szef który żyje z dnia na dzień , panie tracz tak się nie prowadzi firmy , znowu do pana przyjadą koledzy z ukrainy i znowu pan dla nich wyciągnie pieniądze ? Skoro firma jest taka super , dlaczego zmienileś panie mateuszu siedzibę ? Może chcesz uciec z urzędu skarbowego?
Tacy ludzie jak pan nie powinni zatrudniać ludzi tym bardziej prowadzić własnych działalności.
Czas się obudzić . . .
3
twój przyjaciel 2017-08-07 19:25
gratuluje postawy, tak trzymaj :)
3
Zcart 2017-08-08 02:17
Cały tracz. Ile on jeszcze pociagnie? Złodzieją i oszustą PRECZ!
2
Iza 2017-08-10 11:11
@Zcart złodziej i oszust to mocne słowa. Dlaczego tak uważasz? Co Ci się nie podobało w firmie Grupa MTS Sp. z o.o.? Proszę uargumentuj swoją wypowiedź, by była merytoryczna dla szukających pracy.
3
Adis 2017-08-29 19:46
Zostawię tu też coś od siebie. Tak jak większość przedmówców pracowałem dla Grupy MTS przez ponad rok czasu na projekcie dla firmy Black Point. Obsługą promocji takich firm zajmowałem się przez 7 lat. To była najgorsza agencja z jaką miałem do czynienia. Jeśli chodzi o pracowników Pana Tracza byli bardzo rzetelni ale niestety przez jego nieuczciwość musieli się ciągle tłumaczyć ze spóźnionych wypłat i zrezygnowali - z tego co wiem im też nie zostały uregulowane wszystkie należności. W zapisku umowy była zgoda na wystawianie przez zleceniodawce rachunku na rzecz zleceniobiorcy - tak też było przez cały czas. Dostałem wynagrodzenie za cały projekt poza ostatnim miesiącem. Każda wypłata była spóźniona o prawie miesiąc (za pracę styczniu pieniądze potrafili wypłacić na koniec marca - jeśli w ogóle wypłacili). W moim przypadku o wypłatę za kwiecień walczę do dzisiaj. Przez 3 miesiące nie odbierane telefony, nie odpisywanie na emaile i smsy przez Pana Tracza (udało mi się uzyskać numer komórkowy bo stacjonarny do firmy nie istnieje). Po moich częstych telefonach udało mi się trafić, że ów prezez odebrał i stwierdził, że nie dostarczyłem mu rachunku za umowę. Udałem się więc do księgowej i wypełniłem rachunek sam (zawsze robili to oni) i wysłałem emailem. Dostałem zwrotkę, że Pan Tracz przebywa na zwolnieniu lekarskim do 8 sierpnia. Piszę więc 9 sierpnia jeszcze raz - zwrotka, że przebywa na zwolnieniu lekarskim do 23 sierpnia. 25 sierpnia kolejna próba - po 24 godzinach zwrotka "przebywam na zwolnieniu lekarskim do 23 sierpnia ? No ok ale mamy 25. Jedziemy z telefonami dalej. Oczywiście wszystkie rozłączane. Po rozłączonym telefonie sms " nie mogę teraz rozmawiać, proszę o wiadomość". Na pytanie co z wypłatą za kwiecień zero odzewu. W końcu postanowiłem dzwonić do skutku. Pan Tracz się chyba zdenerwował po 40 telefonach rozłączonych i odebrał. Grzecznie zapytałem czemu nie odpisuje i nie odbiera a odpowiedź otrzymałem "proszę iść na drogę prawną i nie wydzwaniać tak do mnie bo zablokuje Pana numer" - rozmowy koniec. Napisałem opinię na fanpage na facebooku - po 2 minutach zablokowany profil. W przyszłym tygodniu sprawę kieruję do Inspekcji Pracy.
1
przyjaciel 2017-08-31 11:29
Dzwonisz idioto do człowieka 40 razy i masz problem bo si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a dzień wcześniej wrócił z L4. Gratulacje. Oby Ci nie zapłacił tępaku!
1
Adis 2017-08-31 22:53
Po pierwsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wrócił z L4 rzekomo 23 sierpnia (pomyliłem się z datą we wcześniejszym komentarzu) a dzwoniłem 28 sierpnia. Po drugie, mam prawo kretynie dzwonić po 40 razy skoro ten człowiek nie zapłacił mi za moją pracę wykonaną 5 miesięcy temu (za którą on jako agencja otrzymał wynagrodzenie) o co nie powinienem się przypominać i prosić. Po trzecie idioto ten człowiek odpisywał na smsy które nie dotyczyły wypłat a na te z pieniędzmi nie. Po czwarte nigdy nie oddzwonił. A te wulgaryzmy zachowaj dla siebie. Ja przez te grosze nie zbiednieje ale mam nadzieje, że wspólnie z innymi promotorami w całej Polsce wyciągniemy konsekwencje z jego pazerności i żerowaniu na innych na tyle, że będzie tego żałował.
1
przyjaciel 2017-09-05 20:10
1. To już firma nie może zmienić lokalizacji?
2. Wujek?
3. Bardzo proszę o konkrety? Kogo wyrzucała policja, bo nie były opłacone noclegi?
4. Sąd, CBŚ - chyba ktoś się filmów naoglądał.
5. Miało być kolorowo - praca została wykonana wg wytycznych? To w czym problem?

RazDwaTrzy może szukając problemu zacznij od siebie.
2
Trek 2017-09-07 00:00
Przyjaciel nie baw sie w jakies smieszne ksywki tylko podpisuj sie mateusz tracz. Wszyscy wiedza ze pozytywne i wybraniajace komentarze piszesz sam. Lepiej sie pakuj i uciekaj z kraju bo tu sie bedziesz musial niebawem za duzo stresowac ;-)
Szkoda mi tylko twojej rodziny bo pociagniesz wszystkich na dno.
1
Dupny pan prezes 2017-09-07 00:27
Ha Mateusz, nje było mowy o wyrzucaniu tylko o ściganiu. Właśnie się wkopałeś. To ty cały czas tu wojujesz o swoje dober imie pod coraz to nowszymi pseudonimami. Zajmij się lepiej swoim planem c bo jak widać jesteś już tam dokąd od dawna zmerzałeś. W czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
przyjaciel 2017-09-07 09:22
ściganie, wyrzucanie - nie trzeba być Prezesem, żeby wiedzieć i słyszeć o niektórych historiach, przynajmniej wiesz, że jestem w temacie :)
3
Iza 2017-09-13 09:06
Przypominam, że na forum nikogo wzajemnie nie można obrażać. Takie wpisy może usunąć admin. Mówi o tym regulamin forum: http://www.gowork.pl/regulamin. @Adis i jak Twoja sprawa się toczy? Zajęła się Twoją sytuacją inspekcja? Daj znać jak będziesz wiedział jakie jest rozwiązanie sprawy.
2
Zostaw swoją opinię o Grupa MTS Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa MTS Sp. z o.o.