Grupa MTS Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Grupa MTS Sp. z o.o.

Like it 2016-09-29 13:40
Aktualnie nasza Agencja pracy poszukuje osób na stanowisko murarza , pomocnika budowlanego, ekip/brygad murarzy, zbrojarzy.

Aktualne ogłoszenia dostępne są na FB . Zapraszamy również na kursy i szkolenia!
1
SV 2016-10-02 18:06
Tak, przesyłaj CV - z pewnością ktoś się Tobą skontaktuje
nowy 2016-10-04 23:06
A gdzie mogę znaleźć informacje o aktualnych rekrutacjach?
obecny 2016-10-17 13:00
Tak, są oferowane szkolenia zarówno dla nowych pracowników, jak i dla obecnych. Z pewnością firma dba o karierę zawodową i rozwój swoich pracowników.
1
er 2016-10-17 16:14
słuchajcie, jak wygląda u nich praca jako Project manager, bo jest oferta ale na Katowice i nie wiem czy opłaca się do nich iść, podobno proces rekrutacji jest dosyć wysoki z tego co widze jednak.
v 2016-10-24 23:36
zawsze warto iść ,porozmawiać, dopytać o konkretne szczegóły
2
h 2016-10-29 11:05
Polecam, pewna uczciwa firma
Przedstawiciel 2016-11-01 10:34
Witam,

Pracuję w tej firmie jako Przedstawiciel. Narzędzia pracy otrzymałem przy rozpoczęciu pracy, mam bezpośredniego przełożonego: Project Managera oraz szefa działu, z którym zawsze mogę się skontaktować i wyjaśnić bardziej złożony problem. Jak narazie wszystko jest w porządku dlatego wszystkim niezdecydowanym polecam tą firmę.

2
Nick 2016-11-03 11:40
Polecam tą firmę, naprawdę porządni ludzie
Zadowolony 2016-11-05 20:01
Jeśli ktoś się waha przed podjęciem pracy, to naprawdę nie ma czego się bać, wszystko jest ok. Polecam tego pracodawcę.
2
Nick 2016-11-07 10:19
Świetna firma!
A. 2016-11-07 20:53
Firma godna polecenia, stałe zlecenia, brak problemów. Jak robisz wedlug instrukcji to co ci zlecaja to nie ma problemu
Guest 2016-11-11 10:34
Only MTS!!!
K 2016-11-19 18:33
Porządna firma, nigdy się na nich nie zawiodłam
mrcg 2016-11-24 15:51
Pracuje u nich jako merch. Wszystko jest w porzadku
kasia 2016-11-29 00:26
do pracy otrzymałam komplet informacji, szkolenie, a wypłatę wcześniej niż było powiedziane. polecam!
1
john 2016-12-03 21:58
Polecam!
kl 2016-12-31 09:58
Konkretni niezawodni ludzie, polecam tą firmę!
hostessa 2017-01-17 00:45
Byłam hostessą na akcji we Wrocławiu. Generalnie wszystko ok, czekam na kolejne zlecenia
MK 2017-02-16 13:20
Przez wiele lat z nimi współpracowałem jako merchant designer oraz jako promotor. Na różnych sklepach, w różnych sieciach. Nie mogę złego słowa powiedzieć. Zarobki zawsze były atrakcyjne, praca przyzwoita, a w przypadku problemów w miejscu wykonywania pracy zawsze można było liczyć na wsparcie zespołu. Najbardziej sobie cenie fakt że traktowali ludzi po ludzku i z zaufaniem.
Opinia jest lekko opóźniona gdyż współpracę z nimi zakończyłem około rok temu, ale naprawdę szczerze polecam.
1
z 2017-03-07 21:18
Potwierdzam - firma daje szerokie horyzontu rozwoju w wielu dziedzinach. Polecam!
1
wujek 2017-03-23 16:33
Ode mnie 5 gwiazdek, problemy zawsze się zdarzają, ale tu są zawsze ludzie, których nigdy nie męczy pomoc drugiemu człowiekowi
wiki 2017-03-28 22:07
Kochani wiecie może czy kogoś szukają teraz do pracy? Zastanawiam się czy nie zmienić pracy i czy mogłabym się gdzieś tu załapać
M. 2017-03-30 21:41
Znaczna większość opinii jest pisana przez temtejszych pracowników. Nie znam ani jednej osoby, która byłaby zadowolona z pracy w tej hmmm "firmie"...
1
Dział Like it 2017-04-05 10:41
Poszukujemy na stanowisko Office Managera oraz do Kard i płac. Zapraszamy do wysłania cv na biuro@likeit.com.pl
1
MK 2017-04-14 19:57
zero kontaktu, zero zainteresowania, trzeba sie prosic o pieniadze. wynagrodzenia nigdy nie sa na czas. NIE POLECAM!
3
Grupa MTS 2017-04-25 11:46
Bardzo nam przykro z powodu niezadowolenia z pracy w naszej firmie.

Prosimy o bezpośredni kontakt mailowy byśmy mogli jak najszybciej rozwiązać problem, a w przypadku faktycznie zaistniałych nieścisłości mogli zastosować odpowiednie zadośćuczynienie.

Z wyrazami szacunku,
Grupa MTS Sp. z o.o.
1
h 2017-05-11 01:08
a ja tam sobie chwalę. Marudery były są i będą. Pozdrawiam
1
M. 2017-05-16 15:17
Nie znam ani jednej osoby, która byłaby zadowolona ze współpracy z mts. Wszyscy uciekają od tego. Ile osób zostało na dzień dzisiejszy? 1? 2?
1
Eryk 2017-05-17 07:31
Kiedyś w tej firmie było dobrze (usunięte przez administratora)
1
Grupa MTS 2017-05-26 22:17
W nawiązaniu do powyższych wiadomości:

Dziękujemy za troskę związaną z poziomem satysfakcji pracy w MTS oraz ilości personelu. Temat związany z „zadowoleniem” ze współpracy z nami ciężko komentować - każdy ma prawo wystawić taką ocenę jaką uważa za stosowną. Co do poziomu zatrudnienia - w chwili obecnej MTS przechodzi gruntowną restrukturyzację dostosowaną do warunków panujących na rynku i ukierunkowaną w celu umożliwienia dalszego rozwoju, co jest również związane z chwilową redukcją poziomu zatrudnienia.

Z wyrazami szacunku,
Grupa MTS Sp. z o.o.
1
ph 2017-05-26 22:36
Mąć dalej. Jak nie chcesz to nikt cie nie zmusza do pracy. Źle ci to znajdź sobie inną pracę albo idź sam do Prezesa się żalić zamiast robić dziadostwo w internecie. Świat jest taki duży, stoi otworem. Czujesz się źle w tej firmie to idź do innej. Najłatwiej jest się ukryć pod nickiem mk i zachęcać do wyciągania brudów.
Dobra rada: zwolnij się i weź ze sobą resztę tobie podobnych osobników, naprawdę łaski nie robisz. Jest tyle wspaniałych firm, że z całą pewnością znajdziesz taką, gdzie przyjmą Cię z otwartymi rękami. Tam z całą pewnością odnajdziesz bratnią duszę i przyjaciela.
BP 2017-05-30 19:07
Niestety firma złodziejska, czekam na zaległe pieniądze za luty, marzec i kwiecień (akcja BPoint). 0 odzewu, 0 kontaktu, a tutaj ktoś ma czelność odpowiadać na komentarze. Bez sądu pracy widzę, że się nie obędzie. Nie polecam współpracy, są niewypłacalni!
3
Pan 2017-06-01 09:01
Proszę o kontakt w tej sprawie na meil kosmosstu@wp.pl, może wytoczymy pozew zbiorowy. Jestem w podobnej sytuacji.
1
Pan 2017-06-01 09:06
Redukcja to jedno, nie dajcie się nabrać. Firma zleca prace, zwodzi terminami wypłat i finalnie nie wypłaca. Zwykłe oszustwo i złodziejstwo.
2
Mateusz. T 2017-06-01 09:09
Niestety Pan prezes ukrywa się, nie odpowiada na meile jak i telefony. Juz sie stamtąd zwolniłem. W dalszym ciągu czekam na pieniądze, to raz. Dwa jeżeli nie znasz sprawy to nie komentuj, bo to Ty mącisz.
1
Sat 2017-06-01 09:33
Proszę o kontakt mailowy jestem w podobnej sytuacji kosmosstu@wp.pl. Mozemy wytoczyc pozew zbiorowy. Pozdrawiam
1
romek 2017-06-07 13:38
widzę ,że jest wiecej pokrzywdzonych.w marcu podpisałem zlecenie na 50zł tak na 50zł za ułozenie tuszy w media markt i niestety do tej pory nie mam tej ,,kasy'' i zero kontaktu meilowego czy telefonicznego.nie zbiednieje z braku tych 50zl ale jak tak bedą robić dalej to zyczę im dalszych sukcesów.a za moje 50zl kupcie jakis obiad biednemu na ulicy.
1
WF 2017-06-12 21:05
Redukcja poziomu zatrudnienia? Hmm dziwnie nazwane masowe odchodzenie z firmy pracowników...
1
Qarter 2017-06-13 13:46
Widzę, że nie tylko mi nie zostały wypłacone pieniądze. Pracowałem jako promotor Blackpoint od września ubiegłego roku, ciągle trzeba było przypominać się o swoje a za ostatnie trzy miesiące nie zapłacili. Gdy napisałem maila do prezesa to mnie wyśmiał. Sprawa została już zgłoszona do Inspekcji Pracy i mam nadzieję, że inni oszukani też to zrobią. TRZEBA WALCZYĆ O SWOJE.
Pozdrawiam.
4
M. 2017-06-14 17:25
Kłamstwo! Proszę o przytoczenie maila w którym rzekomo Pana wyśmiałem.

Rozumiem, że wszystkie formalności zostały dopełnione, skoro nie ma pieniędzy, nie ma kompletnej dokumentacji i oczekujemy na jej uzupełnienie, a to nie leży po naszej stronie. W nieskończoność nie można się prosić.

Dla osób wg których się „ukrywam” i nie ma ze mną kontaktu: biuro@grupamts.com

M.
A. 2017-06-15 20:17
Przecież to adres, ktorego i tak nikt nie odbiera :p
1
???? 2017-06-15 20:22
Niby redukcja hahaha, sami wszyscy odchodzą taki syf!
1
Qarter 2017-06-16 10:58
"Rozumiem, że wszystkie formalności zostały dopełnione, skoro nie ma pieniędzy, nie ma kompletnej dokumentacji i oczekujemy na jej uzupełnienie, a to nie leży po naszej stronie"

Co za brednie... osoba której podlegałem potwierdziła telefonicznie, że dokumenty dotarły drogą pocztową, a poza tym to także leży po waszej stronie - to działa obustronnie, chyba że pracowałem na czarno. Umowa to rzecz święta szkoda, że Pan "prezes" tego nie rozumie. Nie zamierzam już nic robić w tej sprawie, PIP zajmie się resztą. Nie pozdrawiam.
3
ok 2017-06-19 20:26
Dziwi mnie tylko fakt, że skoro został podany kontakt to taki choćby Qarter wylewa gorzkie żale zamiast po ludzku napisać w czym problem, tym bardziej, że „wyśmiewany” mail się tu nie pojawił - ale to nie moja sprawa
2
Karma 2017-06-22 20:17
Od kiedy redukcja zatrudnienia idzie w parze z rozwojem? Czy zawalniają się sami czy nie, to jednoznaczny sygnał, że jest źle. Znaczy dobrze. Panie prezesie, jak sobie pościelesz tak się wyśpisz.
4
Przezorny 2017-06-23 13:46
Uważajcie na nich! Na samochody firmowe już wchodzą komornicy! Firma chyba się kończy.
5
Przezorny 2017-06-27 15:08
@Tomo proszę nie wyzywaj ludzi od idiotów bo to pokazuje bardzo niski poziom pracowników Grupy MTS. Bo na mój komentarz tylko pracownik mógłby odpisać. A wracając do tematu to nie oszukujcie ludzi, że jest inaczej. Lekceważąc ludzi narobiliście sobie tylu wrogów, że jesteście liderami w tworzeniu sobie czarnego pijaru. Zakładam, że wasi klienci też żałują podjęcia z wami współpracy. Najbardziej mi szkoda pracowników, którym nie wypłacacie pensji. A wracając do przejęć komorniczych waszych samochodów, na prawdę chcecie żebym wylał tutaj wszystkie zdobyte przeze mnie informacje? Odpiszcie, może dam się sprowokować :)

Pozdrawiam

PS. karma wraca :)
3
Gistaw 2017-06-27 17:15
Spoko, hejterzy tez musza z czegoś zyc
3
kto jest prezesem? 2017-07-22 15:13
Nie wiecie kto jest teraz prezesem? Mateusz Tracz został zwolniony. Do kogo dzwonić w sprawie niewypłaconych wynagrodzeń?
Zostaw swoją opinię o Grupa MTS Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa MTS Sp. z o.o.