Grupa MTS Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Grupa MTS Sp. z o.o.

Adam 2015-10-28 07:17
Nie polecam pracy u nich (usunięte przez administratora)!!!
1
Adi 2015-10-28 09:26
ja tam jestem zadowolony nigdy mnie nie oszukali. Jest ok !
Kuba 2015-11-02 13:16
Pracuję z nimi od blisko dwóch lat i naprawdę polecam. Zawsze się dogadujemy, nikt nie robi nikomu problemów i atmosfera jest przynajmniej zdrowa, nie jak w innych firmach...
3
Janusz 2015-11-03 14:06
Przecież Kuba się zwolnił, więc kto napisał powyższy post?
Kuba 2015-11-03 16:22
Janusz na świecie jest pewnie tylko jedna osoba o imieniu Kuba
Janusz 2015-11-06 09:31
Mowa o Kubie pracującym w centrali, o opiece socjalnej pierwszy raz słyszę.
1
wawa 2015-11-06 09:38
Plannują wprowadzenie kart benefit dla pracowników w firmie oraz dla osób w terenie ale to dopiero od nowego roku
1
xxx 2015-11-21 10:14
pracuje w tej firmie nie pierwszy miesiac i nie rozumiem tych negatywnych opinii, komus fakycznie musi sie nudzic i wypisuje bzdury
1
paula 2015-11-22 17:39
Szczerze polecam tego pracodswce!
1
Anonimka 2015-11-22 22:43
pracowałam jako ankieterka.Kontakt z firmą spoko, w 2 tygodnie zarobiłam naprawdę fajną kasę, umowa podpisana na starcie, przelew dostałam w nastepnym tygodniu. Czekam na kolejne zlecenia, polecam!
1
Specjalista 2015-11-23 00:57
Pracuję w MTS od paru miesięcy. Posiadam podstawę + dodatkowo premię od uzyskanych wyników. Atmosfera naprawdę w porządku, pieniądze również na odpowiednim poziomie. Bez porównania do poprzedniego pracodawcy
Bunia 2015-11-23 12:22
Pracowałam jako hostessa w trakcie eventu, było super!
1
S. 2015-11-23 15:45
Potwierdzam rowniez rzetelność firmy, oby tak dalej!
1
McA 2015-11-23 22:28
pracuje jako promotor w saturnie. Na razie mam trochę mało godzin i łącznie z prowizją zarabiam parę stówek, ale mam nadzieję, że się rozkręci i nie będzie to tylko praca dodatkowa. Organizacyjnie jest ok, nie mam powodów do narzekań
1
Tomek 2015-11-24 01:11
Ode mnie macie 6 gwiazdek! Trzymam kciuki!
w 2015-11-25 19:28
Widziałem ogłoszenie na Przedstawiciela Handlowego. Mógłby mi ktoś wyjaśnić czy jest szansa na umowę o prace?
1
w 2015-11-27 14:20
Byłem, rozmawiałem i sytuacja dotyczy sprzedaży urządzeń. Na starcie umowa ze składkami na okres 3 miesięcy, następnie przedłużenie na okres 1. roku, następna na czas nieokreślony. "Złote góry?” jest podstawa + premia od każdej sprzedanej sztuki, czyste zasady, więc nie było żadnych obiecanek. Spróbuję i jeśli faktycznie będzie jak mówisz od razu dam znać. Pozdrawiam
1
Grupa MTS 2015-11-27 14:33
Panie „Edwardzie” bardzo nam przykro, iż czuje się Pan pokrzywdzony wskutek współpracy z naszą firmą. Dopełnimy wszelkich starań w przyszłości, by nie miał Pan podstaw do wyciągania negatywnych wniosków na nasz temat oraz by nasza firma nie powodowała u Pana negatywnych emocji. Jeśli chciałby Pan uzyskać dokładne informacje na temat wynagrodzenia zapraszamy do kontaktu pod: biuro@grupamts.com (dotychczas nie zatrudnialiśmy jakiegokolwiek Edwarda), prześlemy szczegółowe zestawienie listy wypłat za realizowany przez Pana projekt. Do usłyszenia!
2
wawa 2015-11-29 21:44
to wszystko zależy od tego co robisz i na jakiej zasadzie współpracujesz. Możesz być typowym outsiderem i rozliczać się za sam efekt, bądź osobą na etacie i wtedy masz podstawę + premię. Ja nigdy problemów nie miałem i zawsze można się dogadać w zależności od tego co komu pasuje
1
Grupa MTS 2015-11-30 11:47
Dzień Dobry!

Panie „szymcio” premia przyznawana jest na zasadach określonych w umowie, wg konkretnego przydzielonego zadania. Wypłacana jest w cyklach miesięcznych, tj razem z wynagrodzeniem za wykonaną pracę w danym konkretnym miesiącu. Jeśli ma Pan jeszcze jakiekolwiek wątpliwości zapraszamy do kontaktu!

Z pozdrowieniami!
Zespół MTS
2
k 2016-04-04 07:13
pracuje jako mercz i jest ok, robie zlecenia dla kilku firm i da sie wyjsc na swoje
nowy 2016-04-05 20:46
widziałem ogłoszenie, gdzie pracujesz i co robisz?
A 2016-04-16 17:27
Chyba najlepiej bedzie jak skontaktujesz bezpośrednio i zapytasz, bedziesz miał konkret
Rabs 2016-05-15 10:44
Pracuje w tej firmie kilka miesięcy i nie narzekam, jest w porządku
kul 2016-05-29 22:45
Wik najlepiej będzie jak zadzwonisz i zapytasz na jakie stanowiska w chwili obecnej można się starać lub gdzie możesz zostawić swoje CV
supervisor 2016-09-01 12:34
Pracuję jako Supervisor, kasa ok, za koszty zwracają, normalny kontakt, w skrócie firma godna polecenia.
Stały 2016-09-02 09:19
potwierdzam pieniądze i ludzie na poziomie. Wie ktoś jaka jest droga awansu lub innego,wyższego stanowiska w tej firmie?
1
Klientka 2016-09-12 17:20
Konkretna firma na której warto polegać. Polecam!
Klientka 2016-09-18 18:17
choćby bezpośredni, rzetelny kontakt, czy jakość usługi
1
kandydat 2016-09-29 13:21
na jakie stanowiska w chwili obecnej można się ubiegać? Macie może info gdzie znaleźć ogłoszenia?
Like it 2016-09-29 13:40
Aktualnie nasza Agencja pracy poszukuje osób na stanowisko murarza , pomocnika budowlanego, ekip/brygad murarzy, zbrojarzy.

Aktualne ogłoszenia dostępne są na FB . Zapraszamy również na kursy i szkolenia!
1
SV 2016-10-02 18:06
Tak, przesyłaj CV - z pewnością ktoś się Tobą skontaktuje
nowy 2016-10-04 23:06
A gdzie mogę znaleźć informacje o aktualnych rekrutacjach?
obecny 2016-10-17 13:00
Tak, są oferowane szkolenia zarówno dla nowych pracowników, jak i dla obecnych. Z pewnością firma dba o karierę zawodową i rozwój swoich pracowników.
1
er 2016-10-17 16:14
słuchajcie, jak wygląda u nich praca jako Project manager, bo jest oferta ale na Katowice i nie wiem czy opłaca się do nich iść, podobno proces rekrutacji jest dosyć wysoki z tego co widze jednak.
v 2016-10-24 23:36
zawsze warto iść ,porozmawiać, dopytać o konkretne szczegóły
2
h 2016-10-29 11:05
Polecam, pewna uczciwa firma
Przedstawiciel 2016-11-01 10:34
Witam,

Pracuję w tej firmie jako Przedstawiciel. Narzędzia pracy otrzymałem przy rozpoczęciu pracy, mam bezpośredniego przełożonego: Project Managera oraz szefa działu, z którym zawsze mogę się skontaktować i wyjaśnić bardziej złożony problem. Jak narazie wszystko jest w porządku dlatego wszystkim niezdecydowanym polecam tą firmę.

2
Nick 2016-11-03 11:40
Polecam tą firmę, naprawdę porządni ludzie
Zadowolony 2016-11-05 20:01
Jeśli ktoś się waha przed podjęciem pracy, to naprawdę nie ma czego się bać, wszystko jest ok. Polecam tego pracodawcę.
2
Nick 2016-11-07 10:19
Świetna firma!
A. 2016-11-07 20:53
Firma godna polecenia, stałe zlecenia, brak problemów. Jak robisz wedlug instrukcji to co ci zlecaja to nie ma problemu
Guest 2016-11-11 10:34
Only MTS!!!
K 2016-11-19 18:33
Porządna firma, nigdy się na nich nie zawiodłam
mrcg 2016-11-24 15:51
Pracuje u nich jako merch. Wszystko jest w porzadku
kasia 2016-11-29 00:26
do pracy otrzymałam komplet informacji, szkolenie, a wypłatę wcześniej niż było powiedziane. polecam!
1
john 2016-12-03 21:58
Polecam!
kl 2016-12-31 09:58
Konkretni niezawodni ludzie, polecam tą firmę!
hostessa 2017-01-17 00:45
Byłam hostessą na akcji we Wrocławiu. Generalnie wszystko ok, czekam na kolejne zlecenia
MK 2017-02-16 13:20
Przez wiele lat z nimi współpracowałem jako merchant designer oraz jako promotor. Na różnych sklepach, w różnych sieciach. Nie mogę złego słowa powiedzieć. Zarobki zawsze były atrakcyjne, praca przyzwoita, a w przypadku problemów w miejscu wykonywania pracy zawsze można było liczyć na wsparcie zespołu. Najbardziej sobie cenie fakt że traktowali ludzi po ludzku i z zaufaniem.
Opinia jest lekko opóźniona gdyż współpracę z nimi zakończyłem około rok temu, ale naprawdę szczerze polecam.
Zostaw swoją opinię o Grupa MTS Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa MTS Sp. z o.o.