brak logo

SINE QUA NON TS Centrum Telemarketingu

Sosnowiec

Opinie o SINE QUA NON TS Centrum Telemarketingu

hmmmmm 2009-12-16 16:51:26
myślałby kto.... że są bezpodstawne...... hehe sami nie wierzycie w to co mówicie. I nikt nie podburza pracowników tylko mówi szczerą prawdę :-) a prawda w oczy kole....
Obi 2010-06-04 06:56:59
A więc praca wygląda tak że ma się dzwonić do ludzi i wciskać im przedłużenia, aktywacje itp z Orange.
Kasa jaką masz to 6,28zł na ręke za godzine, niby jest jeszcze prowizja ale raczej nikt jej nie dostaje więc nie ma co się tu na ten temat rozpisywać. Godziny pracy i tu na plus da SQNa są w miare elastyczne , również na plus zaliczyłbym fajną atmosferę w pracy, ziomków z którymi miałem przyjemność pracować. Minusy to umowa jaka Cię wiąże ze SQN a mianowicie zlecenie dla studentów (jest nawet ok) gorzej jeśli ktoś zakończył już edukacje ma wtedy umowę o tak zwane dzieło i nie ma opłacanych składek, np nie ma ubezpieczenia itd. Myślę że za takie pieniadze jakie się tam dostaje powinna być dla wszystkich umowa zlecenie albo niech dadzą więcej kasy tym z umową o dzieło żeby nas było stać jak się rozchorujemy iść do lekarza bo ubezpieczenia nie mamy. Ja już podziękowałem SQNowi za współprace , nie mowię że było mi tam źle bo praca ok ale nie da się tam zarobić ani nic, teraz w zwykłym spożywczaku ma się te 1100 i umowę o pracę! Myślę że to praca idealna dla studentów.
były pracownik 2011-02-21 22:30:10
Jak czytam te opinie to śmiać mi się chce ze wszystkich wypowiedzi. Wypisujecie już takie bzdury na tym forum,że czytając to mam odruch wymiotny naprawde. Gratuluję osobie,która wejść na golden line potrafi i wpisać imię i nazwisko w wyszukiwarce, ale już przeczytać dokładną datę nie za bardzo. Generalnie jak wam nie odpowiada ta praca i boicie się o swoją posadę to szukajcie czegoś innego, bo nie każdy nadaje się do sprzedaży. Tak naprawdę nic nie wiecie na 100% procent a piszecie, bo coś usłyszeliście od trzeciej czy czwartej osoby. hahaha. Żenada:D
2
była pracownica 2011-02-27 18:45:51
Kazdy na pewno robi tam bo nie ma innej, z braku laku,LOGICZNE NIE????
anonim 2011-04-07 14:13:49
podobno szukają tam kogos na recepcje???Mozliwe to???Tak to sie tam pozmieniało?????
anonim1906 2012-05-09 11:46:52
śmiech na sali sądzę , że byłeś bardzo słaby skoro prowizji nie dostałeś ponieważ ludzie potrafią wyciągnąc po 700 zł ;/ i nie wypisuj głupot !
1
Anonimowy 2013-12-08 11:38:41
Witam

Ja pracuję tam już 2 miesiąc i powiem wam tak sam charakter pracy nie ciekawy dzwonienie do ludzi i proponowanie im nowego zetafona nie jest czymś przyjemnym ale są również momenty śmieszne ,idąc do pracy idę z uśmiechem ponieważ ludzie są tam rewelacyjni , od menadżera do liderów , ale mimo wszystko chcę odejść ze względu na $ zarobisz tam 8,50 brutto na godzinę i tyle w temacie , na samym początku będzie celu 13 umów na miesiąc (powyżej 16 400 zł brutto premii) potem cel to 17 , 21 ,26 atmosfera rewelacyjna zarobki słabe.
pracownik 2013-12-10 12:52:23
CC jak każde inne CC. Raz lepiej, raz gorzej i to od Ciebie zależy jak się ustawisz i co Ci pasuje. Zawsze będą narzekania. Jak komuś nie pasuje atmosfera, kaska, czy typy umów powinien się zwolnić. Jak ktoś potrafi to znieść pracuje i jest zadowolony. Co prawda to prawda. Kadra od samej góry ku dołowi prezentuje ogromne braki, każdy jakby pozjadał wszystkie rozumy, każdy najważniejszy. (usunięte przez administratora)
2
Sylwia 2013-12-29 21:20:06
Nie ma opcji umowy o prace. Chcociaz mowia ze jezeli potrzebujesz tej mowy o prace to ci ja dadza ale to nie prawda. Jezli chodzi o "elastyczne godziny" to tez to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda. Masz byc i juz jak cie nie ma to masz nieprzyjemnosci. Ja jak nie moglam isc do pracy to udawalam ze jestem chora bo innej opcji na dzien wolnego nie masz. Ludzie sa super, jak ma sie spoko lidera to fajnie ale jednak raczej sie trafia na idiote. Ja wytrzymalam 2 miesiace ale ja jeszcze chodze na uczelnie dziennie i nie dawalam rady od 7 do 22 byc poza domem. A takie sa realia. Jesli ma sie duzo czasu to mozna spoko kase miec bo mozesz w pracy siedziec 10 godzin ale co do umow.. musisz duzo celi realizowac a z tym jest ciezko czasem.
konsultek 2014-01-13 11:54:09
Umowa o pracę dla bardzo dobrych sprzedawców. Tu się sprzedaje, a nie szydełkuje. Elastyczne godziny pracy, to elastyczne, a nie "chodzę jak mi się podoba". Praca standardowo 8-16 lub 14-21, ewentualnie niektóre grupy maja chyba po 6 godzin. Jak sie traktuje powaznie, to dostaje sie powazna kase. Praca na celu- chyba normalne w sprzedaży.
pracownica 2014-02-05 09:36:56
A jak wygląda sprawa z wynagrodzeniem, jeżeli nie wyrobie np określonych umow ?
1111 2014-03-30 13:47:13
atmosfera owszem i fajna ale poza tym tragicznie wydzwanianie do tych samych klientow kilkanascie razy praca po 10 godzin bo jak nie tolider niezadowolony prowizje tak ustawione ze malo kto je dostaje ja robilam cek kupowalam akcesoria a prowizji moglam pomazyc tworzenie kart mbo niewiem dla kogo chyba dla liderow i pelna uznaniowosc w przyznawaniu prowizji stawki glodowe. Tam pracuja tlko zdesperowani Pozdrowienia dla wszystkich tam pracujacych. To sie nadaje dla sadu pracy tylko iwylacznie!!!!
mf 2014-04-06 11:28:53
Pracuję w SQN już dwa lata i nie narzekam.Dla tych co co chcą pracować i szanują pracę, są i zarobki nie tylko z godzin ale i prowizja.Przez półtora roku pracowałam na słuchawce i tylko raz nie dostałam premii.Obserwuję też młodszych kolegów,ich podejście do pracy.Mają same wymagania od firmy,ale od siebie nic za dużo nie oferują.Ciągłe spóźnienia,nieobecności i marudzenie.A zarabiać chcą.
mf 2014-04-06 11:33:34
To proste.Masz zagwarantowane wynagrodzenie z godzin.To nie tak jak w innych callcenter,ze pieniądze masz wówczas jak masz cel.
sosnowiczanin 2014-07-18 11:00:18
Masakra !
Uciekajcie(usunięte przez administratora)
były pracownik 2014-11-05 15:29:14
Firma kwiatek, nie polecam. Wyścig szczurów
5
mis 2014-11-27 12:35:59
no cóż umowa n 3/4 etatu za 800zł trzeba byc zdesperowanym zeby tam pracować
zs 2014-12-07 14:54:01
przyjmuja absolutnie wszystkich,gwarantuje Wam ze nawet ( usunięte przez administratora )pracowalem tam jakis czas(sytuacja mnie zmusila)natomiast jest to kompletne ( usunięte przez administratora )dopuki sprzedajesz jest ok,noga Ci sie potnie wypowiedzenie a osoby ktore pisza dobre o tej firmie sa pewnie ze smiesznego kierownictwa( usunięte przez administratora )
Baner 2015-01-09 15:30:01
Praca jak marzenie.
Elastyczne godziny pracy, brak problemów z ewentualnym wolnym!
Duża motywacja, fantastyczne stawki. Wypłaty zawsze na czas.
Wysokie prowizje. Elegancka palarnia, super imprezy firmowe - szczególnie dzień po ;)
misia 2015-01-25 16:04:16
hahaha prowizja? chyba dla pani dyrektor i te tragiczne zarobki hahaaa 15 zł za 2 tygpracy komercyjnie haha prawie jak charytatywka ;* czysta desperacja/.
były sprzedawca 2015-02-02 13:23:52
Witam , Pracowałem w SQN rok i mogę powiedzieć tak jeżeli ktoś chcę osiągnąć prowizje (1000 zł brutto wypłacane 25 dnia miesiąca po upływie 2 miesięcy od wyrobienia celu ) to musi 100% czasu 8 godzinnego walczyć z klientem wykonywać telefon za telefonem a nie zajmować się pierdołami jak większość pracowników na słuchawkach . Firma ma bardzo wiele minusów jeden największy to taki że nie rozumie jednego że pracownicy na słuchawkach są fundamentem oni zarabiają na kierowników kierownicy na managaerów a manager na dyrektorkę p.Dominikę a ona na prezesa , szanuje się sprzedawców w większości źle poniża krzyczy ,stawia się ultimatum nie rozumieją że ktoś ma słabszy okres , zwalnia się osoby nie perspektywiczne a nie pracuję się nad nimi dlatego zawsze tam brakuję ludzi i będzie brakować po kolejne kto ma szkolić p.Regina ? uważa się za niesamowitą i b.dobrą trenerkę sprzedaży i najgorsze jest to że prezes firmy i dyrektora też tak uważają a jej poziom szkolenia jest tragiczny mówi tylko to co jest oklepane wskazówki jakie daję są ogólne nie mówi konkretnie ,dział trenerski jest zerowy , jedynym trenerem który był dobry był Arek który się zwolnił ale dobry był jak siedział z kimś na sali i mu podpowiadał bo zawsze mówił jak on to kiedyś robił i układał monolog z konkretnymi argumentami a nie jak p.Regina jakimiś bzdurnymi . W firmie panuje wyścig szczurów trzeba uważać co się mówi i przy kim , najgorszym kierownikiem który nie szanuje pracownika obraża jest agresywny i uważa się za nie wiadomo kogo jest p.Anita kto do niej trafi długo nie popracuję zapewniam to , ja miałem szczęście że nie maiłem z nią dużo wspólnego najlepsze jest to że nigdy nie siedziała na słuchawce i nie wie jak to jest , krzyczy daję kary Pieniężne wyrzuca z pracy o takie rzeczy jak zamienienie zdania z pracownikiem obok paranoja jednym słowem , wypłata jest zawsze na czas albo i nawet wcześniej , co do prowizji jeszcze żeby ją wyrobić należy trzeba sprzedać określoną ilość sztuk czyli umów do tego wyrobić jeszcze akcesoria , Polecam pracę w SQN dla osób które już umieją sprzedawać bo jak ktoś nie umie to się nie nauczy przy tak żałosnym sztabie trenerskim i nie dają sobą pomiatać i nastawiają się na jedno przychodzę dzwonie 8 godzin wychodzę , jeszcze jedno nie rzadko kierownicy jak masz dobry wynik przymuszają do nadgodzin !
byla pracowniczka 2015-02-25 23:17:37
Nie polecam NIKOMU. Przyznam, że pracowałam tam w sumie z desperacji, żeby pracować gdziekolwiek, ale od razu jak pojawiła się lepsza (o taką nie trudno...) propozycja to uciekłam jak najszybciej!
Liderzy krzyczą, wywierają presję, w ogóle nie współpracują z nowymi pracownikami. Jeśli kierownictwo się dowie, że ktoś chce odejść, a nie ma jeszcze wyrobionych 80 godzin (wtedy dostaje się kasę za odbycie szkolenia) to zwalniają, byle tylko nie płacić za to szkolenie! Mi dokładnie brakło JEDNEGO dnia pracy... Pewnego razu przychodzę, zostało mi 6 godzin do wyrobienia 80 i odtrzymałam wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym...
Śmieszne jest to, że jak pracownik chce zerwać umowę, to musi czekać te dwa tygodnie okresu wypowiedzenia, albo płacić dwieście złotych, a oni mogą człowieka zwolnić tylko dlatego, że dostali cynk, że ktoś dostał lepszą propozycję...
Ta firma to jedna wielka farsa. Po prostu farsa.
życzliwy 2015-07-09 15:21:09
NIE POLECAM PRACY NA PROJEKCIE BIZNES !!! lUDZIE I LIDER SĄ REWELACYJNI JEDNAK CALĄ ATMOSFERE PSUJĘ DYREKTOR TOMASZ. KTÓRY JEST OSZUSTEM I WYZYSKIWACZEM DLA NIEGO NAJWAZNIEJSZY JEST WYNIK KOSZTEM SWOICH PRACOWNIKOW. JEZELI CHODZI O PROWIZJE TO W TRAKCIE MIESIACA JEST KOLOROWO GDY PRZYCHODZI DO WYPŁACANIA NIKOMU TA PROWIZJA NIE PRZYSŁUGUJE !!! PATRZY TYLKO NA SIEBIE ZEBY JEMU BYŁO DOBRZE. WYMAGA CZEGOS CZEGO SAM NIE JEST W STANIE ZROBIC. OPOWIADA NIE STWORZONE HISTORIE JAK BEDZIE DOBRZE A JEST TYLKO CORAZ GORZEJ !
pener 2015-07-11 13:18:53
Zacząłem pracę w styczniu 2015, po pierwszych 3 miesiącach stwierdziłem że mam dość i odchodzę. Jednak trochę się pozmieniało i zostałem. Obecnie mam stawke 12 brutto (1550 na rękę + prowizje). Od maja następnego roku moja stawka będzie na poziomie 15 brutto czyli ok 2100 na rękę. Da się zarobić w tej firmie, trzeba tylko chcieć a nie cały czas narzekać. 95 % ludzi którzy tu przychodzą odchodzą po 2, 3 miesiącach. Jeśli się utrzymacie, nie pożałujecie. Przy dobrych wiatrach można zgarnąć nawet 1500 prowizji. Nastawiacie się tylko na jedno. Sprzedaż i nic więcej. Jeśli sprzedajecie, czyli robicie to co do was należy, to macie porządny zarobek. Początki zawsze są trudne, zwłaszcza dla osób które mają styczność z CC pierwszy raz. Powiem na koniec tylko tyle, że dobrze zrobiłem, że zostałem, bo dziś bym tego prawdopodobnie żałował. Po roku pracy w firmie będę w stanie wyciągnąć 3000 na rękę miesięcznie + jakieś konkursy np. ogólnopolskie, w którym akurat ostatnio wygrałem nagrodę wartości 1200 zł. Polecam każdemu i życzę tylko jednego...wytrwałości ;)
paula 2015-07-28 18:21:56
Osiem godzin pracy na dwie zmiany to są Twoim zdaniem elastyczne godziny pracy? Elastyczne to są takie, które mogę dostosować do siebie — jak nie mogę, to nie przychodzę, a firma, która zatrudnia studentów dziennych i oferuje takie warunki powinna wiedzieć, co to znaczy.
I te 1200 zł przy ośmiu godzinach pracy przez pięć dni w tygodniu uważasz za poważne pieniądze? Serio? Jak dla mnie, to one koło poważnych nie leżały, ale co kto lubi.
maggi 2015-07-29 23:54:00
Hmm... Szczera opinia może być tylko jedna, to prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liderzy ciągle o coś mają pretensje, ciągle dzwonimy do tych samych ludzi, na przerwy można iść dopiero po podpisaniu umów, totalny brak szacunku dla telemarketerów, za przyłapanie z telefonem - kara, za spóźnienie - kara, jak ktoś pójdzie na przerwę i zostanie na niej dłużej choćby o minutę - kara - takim sposobem przyzałożeniu że masz jakieś umowy podpisane dostaniesz może 800zł ale kary zapłacisz ok 1000zł czyli jesteś dwie stówy w plecy. Ja tam pracuję już 4 miesiąc i nikomu tej pracy nie polecam, sama szukam coś innego ale... tu jest problem że " nie możesz odejść bo ... "(i tu inwencja twórcza czy to liderów czy menagera nie zna granic) "... bo nie masz wystarczającej liczby umów na koncie" "... bo nie przepracowałaś minimalnej liczby godzin" "... bo mamy za mało ludzi w grupie..." itd przykłady można wymieniać bez końca jeden wielki syf i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Ela 2015-08-11 10:22:06
Witam.
Pracowałam w SQN w latach 2009-2010 w czasach, gdy zarząd był zupełnie inny, gdy dopiero rozkręcało się tą firmę.
Odeszłam, bo kierownictwo trochę bruździło no i przede wszystkim nadarzyła się okazja innej pracy. Nie wiem, jak jest teraz, ale wiem jedno: praca w telemarketingu to ciężka praca. Ludzie z doświadczeniem powinni to wiedzieć. Nie nastawiajcie się, że dostaniecie podstawę na poziomie 2000 zł, przecież w telemarketingu żyje się za prowizje... Pod warunkiem spełnienia kryteriów pod kątem sprzedaży!
Do nowych sugestia: jeśli nie umiecie się połapać w kwestii tego jak rozmawiać, z kim, w jakim celu, skoro macie tam liderów i kierownictwo, wykorzystujcie tych ludzi, pytajcie.
Pracuję obecnie jako kierownik w innej firmie i wiem, że podstawą sukcesu ludzi jest dobre wytłumaczenie zasad, technik i pokazania sensu pracy, którą się wykonuje. Życzę wytrwałości :)
Pozdrawiam.
Rolki 2015-08-21 20:15:44
Co za bzdury tutaj wypisujecie! Pracuje w tej firmie przeszło rok. Moim przełożonym jest Kamil. Lepszego kierownika w żadnej firmie nie miałem, a zaznaczam że nie jest to moja pierwsza praca w cc. Za samą godzinowke wyciągam w granicach 2000 tysięcy na rękę, nie wspominając o dodatkowej prowizji . Bardzo miła atmosfera, szeroka gama coachingow z kierownikiem i ulubiona Pani Trener hehe! Manager bardzo wyrozumiały. Oczywiście nie zawsze jest kolorowo, kierownik czasem krzyknie gdy nie ma wyniku, ale wiadomo to jest praca w cc i trzeba być odpornym na takie sytuacje. Zwłaszcza, że każdy z nas przychodzi po to by zarobić prowizje a nie siedzieć za samą godzinowke. Polecam wszystkim, nawet osoba które szukają pierwszej pracy, szeroka gama szkoleń wstępnych! Pozdro
Rolki 2015-08-25 18:43:21
Literówka, dwa tysiące złotych - każdemu się zdarza. Tak ale jeżeli ktoś przychodzi na niecały miesiąc a już oczekuje kokosów - to mało zarobi, prowizji nie wyrobi i jest wielki lament. A ja pracuję rok i nie jestem żadnym ''waflem'' kierownika.
ojjj 2015-11-05 16:10:47
2000zł brutto Pamietaj :)
wszystkie kwoty co pisza to brutto,
prowizja 1200zł owszem ale brutto.
bony jeden plus :)
to zalezy od ciebie ile pracujesz i jak sie starasz,
podstawa to 9brutto/h a czy zrobisz 15brutto/h
to zalezy od ciebie.
aa zeby to zrobic jeszcze akcesorke musisz wciskac:)
nie wiem jak jest z tym ale mowie jak sie dowiedzialem:)
abc 2016-01-27 12:15:49
Pracuję w SQNnie już kilka miesięcy, wynagrodzenie otrzymuję na czas, jak sprzedaję zarabiam prowizję. Szału nie ma z godzinówki mam 1200 na rękę, z prowizji 500-700. Dla mnie OK.
2
pracownik 2016-01-29 08:46:05
praca jak praca, wypłata na czas, prowizja jak się zepniesz jest, były zmiany ostatnio, zobaczymy jak to będzie...
mała 2016-02-05 15:37:08
Pracowałam w wielu firmach i przy obecnej sytuacji na runku pracy sądzę, że warunki są całkiem sensowne. Fakt może nie zaproponują od razu nie wiadomo jakich zarobków ale pracuję już ponad pół roku i ze swoich akurat jestem zadowolona. Przychodzę do pracy żeby zarobić, robię swoje i dostaje za to pieniądze. Proste, ci którzy nie potrafią tego pojąć narzekają bo myślą, że wysiedzą kokosy nic nie robiąc.
1
ja jeszcze 2016-02-19 15:42:25
Pracowałam w tej firmie półtorej roku. Bywało różnie jak to w sprzedaży. Wiem jedno, dzięki pracy w sqn-ie jestem dziś kierownikiem w T-Mobile. W sqn-ie nauczyłam się sprzedaży od podstaw, z pocałowaniem ręki z nabytymi umiejętnościami wzięli mnie na konsultanta do salonu, a teraz zarządzam sobie punktem. Dostałam szkołę, było warto.
3
ktosik 2016-03-18 22:20:44
Również przeczytałem pierwsze lepsze ogłoszenie i zarówno 9, jak i 10 zł jest brutto.
antysqn 2016-03-25 12:05:53
no i co kochani, jak wam sie podoba praca na 2 zmiany? w sumie jak nie macie jak dojechac - to kupcie se auto :).
bardziej polecam mycie kibli na woodstocku
xyz 2016-03-26 08:35:15
Właśnie do mnie dzwonili z propozycją pracy.Czyli to jest tylko umowa o dzieło? Na dodatek kara pieniężna za zerwanie umowy + pracujące soboty? Nie brzmi to dobrze.
gizmo 2016-04-07 16:06:57
Co powiecie na temat projektu orange energia? Opłaca się? Tam też są umowy o dzieło i kara za zerwanie umowy? Jak to wygląda?
pracuś 2016-05-05 10:19:01
Teraz już dają umowy o pracę.
Gallanonim 2016-05-05 11:23:24
Jak w każdej firmie, trzeba pracować. Atmosfera jest super, fajne konkursy. Zeby zarobić trzeba być skutecznym, a wówczas zostaniesz doceniony.
aidia 2016-05-14 16:11:35
Warto by taka umowe o dzieło pokazacw PIP..Umowa o dzieło to znaczy ze pracuje gzdie chce w godznach jaich chce bylebym tylko wykonała dzieło.A tu mam pracowac od do i wsieziebie firmy i pod nadzorem to jaka to umowa o dzieło. Wszystko zeby obnizyc koszty pracy szkoda tylko ze koztem pracownika.Te umowy podlegaja pod paragraf Dziwie sie ze jeszcze ZUs na to nie wpadł.
hahaha 2016-08-26 12:48:29
Znowu do mnie dzwonili.Tak formułują swoje oferty pracy,że nie wiadomo ,że to sine qua NON ani call center.Widocznie jest im wstyd.Są bardzo zdesperowani i wezmą każdego kto oddycha.Myślę,że wiadomości o zatrudnianiu pijaczków wcale nie są przesadzone.W końcu kto będzie chciał pracować za 9 zł brutto na godzinę na umowie o dzieło? :D
Zadowolony 2016-09-18 23:43:25
Projekt Energia Orange jest przyzwoity i przy odpowiednim podejsciu mozna pozyskiwac Klienta za Klientem, musisz byc przekonany do tego, co sprzedajesz i opisujesz korzysci uslugi, tutaj sa rabaty, jakie by nie byly, jak podzialasz na wyobraznie klienta, to sukces gwarantowany, a SQN, jezeli chcesz pracowac i sie angazujesz, to naprawde przyzwoite miejsce na pierwsza prace, pozniej takie doswiadczenie sie przydaje
Tiger 2016-11-08 11:03:28
Jak wygląda praca na stanowisku asystent biurowy? :) mam niedługo rozmowę i chciałbym wiedzieć :)
kiedys pracowalam 2016-11-11 16:46:20
Witam

Chciałam dopytać co się pozmieniało:

Czy i na jakim stanowisku teraz pracuje Dominika C,Katarzyna P. i Justyna ale nie pamiętam nazwiska:)
As 2016-11-15 15:09:54
Witam,
i jak rozmowa? na czym polega praca?
Zafantazmą fantazmaty aniekraty... tyryry 2016-11-19 15:55:04
Po wysłaniu przeze mnie CV nawet do mnie nie zadzwonili, NIC, a mimo to ciągle szukają nowych pracowników, bo ciągle są nowe ogłoszenia od nich WSZĘDZIE, na każdym jednym portalu z ogłoszeniami pracy. Więc ja nie wiem kogo oni tam szukają, kogoś po studiach? Może doktorat od razu wymagany? Za taką stawkę i na takich warunkach... żenada.
Zostaw swoją opinię o SINE QUA NON TS Centrum Telemarketingu - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SINE QUA NON TS Centrum Telemarketingu