brak logo

WSS SPOLEM WOLA

Warszawa

Opinie o WSS SPOLEM WOLA

anonim 2010-09-07 10:54:48
Nie polecam zatrudnienia w WSS Spolem Wola.Umowa o prace nie sprecyzowana jakiej pensji mozna oczekiwać.1300zl podstawa to jest umowa o prace nie podaje sie czy jest to brutto czy netto.Rozczarowanie przychodzi po przepracowaniu miesiaca i wpływu pieniedzy na konto(900-1000zl) a takze i mniej[usunięte przez administratora]
ąnonim 2012-10-12 18:20:37
Wss Społem Wola to wielkie oszustwo. Co innego mówią na rozmowie o pracę, co innego jest na umowie a jak przychodzi do wypłaty to jest wielka porażka.pobory nie wystarczą na przeżycie miesiąca nawet w najbardziej oszczędny sposób.Przestrzegam przed pracą w tej firmie.
Polaczek 2015-02-15 13:33:03
Nie polecam tej firmy, zarobki na poziomie najniższej krajowej do tego odpowiedzialność. Nie wspomnę o Prezesie, poziom jego inteligencji jest równy zero. Naprawdę szkoda czasu na pracę w tej firmie i zarówno na rozmowy z tym panem.
były pracownik 2015-03-30 19:18:30
Firma tragiczna. Mówią co innego robią co innego premia haha śmiech na sali o ile.wogole łaskawie wypłaci. Stosują mobbing.
3
pokrzywdzona 2015-08-25 08:49:02
popieram te opinie to jest cała prawda,ale chcę dodać od siebie że w tej firmie potrafią zrobić pracownikowi taką krzywdę że do końca życia musi się leczyć a ci co tą robią są i byli bezkarni,i nadal tam pracują.
Marti 2015-11-11 20:58:31
Do wszystkich nowych kierowników,
Nie dajcie się oszukać prezesowi, premia będzie przez pierwsze trzy miesiące a potem goła podstawa!!!! Prezes zawsze znajdzie powód by premie zabrać.
pracowała 2015-12-07 13:12:10
społem to najgorsze dziadostwo jakie istnieje jest sprzedawane stare mięso które jest myte i to samo jest z wędlinami zarobki są że się płakać chce jak ktoś nie chce mieć problemu ze zdrowiem to odradzam
hurragan 2016-04-05 16:39:44
a wiecie może ile mozna zarobic netto jako kasjer albo kierownik sklepu ?
5
mietko 2016-05-17 17:56:12
hej! ktoś wie czy firma jeszcze planuje mieć w ogóle jakieś rekrutacje czy nie za bardzo teraz się na to zanosi?
1
lol 2016-10-26 15:22:44
nie pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o WSS SPOLEM WOLA - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WSS SPOLEM WOLA