Fitness Authority® Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Fitness Authority® Sp. z o.o.

biddronka 2016-11-21 10:09
>może po prostu byłaś za słaba??
tak nie bylam nacpana
5
Angelika 2016-11-25 23:59
Chcialem poinformowac wszystkich, ze kierownictwo jest niezrownowazone. Bez kija nie podchodz.
8
noname 2016-11-28 21:26
Pracuję od niedawna i zdecydowanie nie polecam. Już rozsyłam cv po innych firmach (pewnie ta bardziej rozgarnięta grupa innych pracowników robi to samo). Zero szacunku, nikt nie docenia starań, tylko wiecznie szukają do czego by się tu doczepić. Szukajcie innej pracy, bo tu oszukują nawet na umowie. Na rozmowie nie ma mowy o rozbiciu podstawa + premia (dowiadujesz się o tym w pierwszym tygodniu pracy). Popieram poprzedników kierownictwo do bani, co widać od samego początku. Faworyzowanie jednostek, które ślepo stoją za nim murem.
6
Tola 2016-12-15 09:44
Ukazało się ogłoszenie n główną księgową, może ktoś podpowiedzieć co stało się z poprzednią :)
tolala 2016-12-16 12:24
Ktoś coś podpowie na temat głównej księgowej? I w ogóle o pracy w księgowości?
3
teddybear 2016-12-20 23:05
siedzę w bentleju, czytam te opinie na iphonie i się śmieję żuczki...
13
Domolek 2017-01-06 12:29
No i widać jak człowieku jak traktujesz firmę. Twoje prywatne rozmowy w telefonie służbowym? Czy Ty byś się godził płacić za czyjeś rozmowy z własnej kasy? Szefowie firm robią takie zabezpieczenia bo niestety jest wielu chętnych do życia na czyjś koszt.
1
milleaga 2017-02-08 12:40
Też jestem ciekawa co stało sie z poprzednim głównym księgowym. Dostałam od nich propozycję spotkania . . . jednakże czytając wasze opinie, odpuszczam !
6
Pracuś 2017-02-14 17:54
Proszę szanownych pracowników pisać jaką mamy fajną firmę a nie piszecie bzdury. Księgowa zmieniła pracę gdyż tak chciała i nie widzę problemu poza tymi wpisami!!!
1
po wykrzyknikach Pana poznałam 2017-02-21 11:23
Panie Z. problemem nie są wpisy, tylko brak zaufania. Ile księgowych miał Pan przez ostatnie 2 lata? Ile osób w sprzedaży? Pan często zatrudniał dobrych ludzi, ale nigdy nie potrafił im zaufać, tylko grozić i wycisnąć do ostatka. Nie da się współpracować długofalowo w ten sposób, każdy kto wytrzyma to dłużej niż pół roku powinien dostać medal.
10
pracownik 2017-02-24 21:19
Uwazam, że firma ma duży potencjał i nie co dramatyzowac. Czasem jest ciężko ale z czasem kazdy wysiłek jest doceniony... A sugerując tylko opiniami nie ma się własnego zdania. Zamiast pisać jak jest źle a jaki szef nie dobry bo ma dobre auto niech Każdy spróbuję i ustali czy praca dla niego czy nie. Sorry ale tak jest w Każdej firmie jest tak ze są wzloty i upadki a do tego trzeba się umieć przyznać. Jak ktoś ma ambicje i doświadczenie zapraszamy aby przekonać się jak jest naprawdę i zweryfikowac doświadczenie a rzeczywistość. Krytykować zawsze jest najłatwiej a odnaleźć sie- trudniej.
Zaufanie do pracowników jest ale warunek jest jeden (jak w każdej firmie) przychodzisz z gotowym rozwiązaniem a nie strachem w oczach "co zrobić bo... "
2
Patrycja 2017-02-28 10:44
Gdzie można znaleźć informacje o aktualnych ofertach pracy?
Patrycja 2017-03-07 11:39
Na jakie stanowisko firma poszukuje najczęściej pracowników?
nieznany 2017-03-10 20:06
Czytam to forum i nie mogę wyjść z podziwu. Ludzie czy naprawdę uważacie, że jest aż tak źle? Ja, jako aktualny pracownik, uważam że ok jest stres, czasem duży, ale wierzcie mi, tylko w taki sposób można wyrobić pewne nawyki i nauczyć się pracy. Za 5-10 lat każdy z was będzie dziękować, że miał szkole życia za sobą.
ktoś 2017-03-14 22:03
Szkołę życia to się ma w pierwszej pracy. Aaaa, przepraszam dla niektórych to pewnie pierwsza i ostatnia praca. Wiadomo u rodziny najlepiej.
11
Natalia 2017-03-23 10:39
W miejsce tych czarnych wpisów można wspomnieć, że firma Fitness Authority jest sponsorem wielu wydarzeń. Ja pracuje tu i jestem zadowolona, mogę rozmawiać o produkcji rzeczy dla sportowców a jeśli komuś to sieęnie podoba........
2
Kate 2017-04-02 17:57
Warto dodać, że wszystko jest dobrze póki nie chcesz się zwolnić, bo wtedy szukają na ciebie haków, żeby zwolnić dyscyplinarnie zanim skończy się twój okres wypowiedzenia. Tylko słabi ludzie tak robią. A wiadomo, że sądy stoją po stronie pracownika. Ale jeśli ktoś ma za dużo kasy i chce ją rozdawać to proszę bardzo...
7
Gość 2017-04-03 17:34
Brak słów na to co się dzieje w tej firmie. Zastraszanie dyscyplinarką, ucinaniem premii, zwolnienia w ramach cięcia kosztów i obarczanie winą tych co zostali. Nic dziwnego, że ludzie biorą chorobowe, a ci którzy mają więcej oleju w głowie uciekną prędzej, czy później. Bardzo nie polecam tej firmy.
8
Lalala 2017-04-03 17:37
Dlatego jesteś tylko sekretarką...
4
Adam 2017-04-03 17:39
Na każde. Powoli wszyscy odchodzą
5
Kungfu 2017-04-05 08:44
Fitness Authority® nie musi się wszystkim podobać wystarczy, że pracują dobrze i skutecznie.
Aneta 2017-04-05 21:51
Jestem przerażona opiniami, które czytam i słyszę na zewnątrz o tej firmie
wszyscy potwierdzają atmosferę strachu która tam panuje
co jakiś czas pojawiają się pozytywne komentarze pisane chyba przez samą dyrekcję (pewnie są do tego zmuszani)
osobiście znam 6 osób, które tam pracowały w różnych okresach - jedna z nich na szczęście wygrała proces
to jedyny plus - ilość nadużyć w tej firmie jest tak duża, że nie mają szans ze swoimi praconikami na zewnątrz
10
nick nolti 2017-04-07 12:32
to jest portal o opiniach nt. pracodawcy, twoja opinia dotyczy produktów. pomyliłeś fora.
Domowy 2017-04-18 18:36
@Aneta Teraz to pojechałaś po bandzie. Nie pracujesz a wiesz wszystko najlepiej, prowadzisz książkę skarg i zażaleń na firmę? A może ktoś płaci takim osobom jak Ty za ich czarne opinie? Może lepiej zająć się sumiennie pracą a pisanie zostawić poetom?
1
Ktoś 2017-04-25 00:20
Same odchodzą:)
2
Danka 2017-05-10 09:07
Fitness Authority® pracuje dobrze bez względu na opinie.
zabawka 2017-05-19 09:54
Kungfu 2017-04-05 08:44 Fitness Authority® nie musi się wszystkim podobać wystarczy, że pracują dobrze i skutecznie.
Danka 2017-05-10 09:07 Fitness Authority® pracuje dobrze bez względu na opinie.

hehehe
Fitness Authority® generuje identyczne wpisy , dzięki którym wszyscy będą chcieli tam pracować.
Zapraszam do zabawy.
2
Monia 2017-05-22 11:43
Fitness Authority® ma dość dużą konkurencję i wydaje mi się, że niektórzy bardzo inspirują do robienia negatywnych wpisów.
DDom 2017-05-23 09:48
Dzisiaj do mnie dzwonili na rozmowę jako: Planista ds. Produkcji i Zakupów
na rozmowę mam 300km. Jest sens w ogóle D..e sobie zawracać?
Uwielbiam tą firmę ale czytając te komentarze mam obiekcje..
Danuta 2017-05-25 22:47
Fitness Authority® Sp. z o.o. to z pewnością firma która zasługuje na pozytywne wpisy. Niestety w tej branży jest duża konkurencja i myślę, że to oni inspirują niektórych do pisania . Tym bardziej, że osoby zadowolone rzadko piszą.
(Już) były pracownik FA 2017-06-17 19:58
Dezinformacja, spychologia, zastraszanie, mobbing. Krzyki, awantury. Ciągłe zmiany decyzji, brak zaufania do pracowników. Niestety ale szefostwo nie umie wykorzystać potencjału osób które zatrudnia. Ten kto ma aspiracje i pomysły jest tłamszony. Osoby które pracują tam dłużej niż rok reprezentacja betonową postawę - po co coś zmieniać / to mnie nie dotyczy. Każdy dba tylko o swoje.
3
(Już) były pracownik FA 2017-06-17 19:59
Dezinformacja, spychologia, zastraszanie, mobbing. Krzyki, awantury. Ciągłe zmiany decyzji, brak zaufania do pracowników. Niestety ale szefostwo nie umie wykorzystać potencjału osób które zatrudnia. Ten kto ma aspiracje i pomysły jest tłamszony. Osoby które pracują tam dłużej niż rok reprezentacja betonową postawę - po co coś zmieniać / to mnie nie dotyczy. Każdy dba tylko o swoje.
5
Dawid 2017-06-18 21:59
Wszędzie mogą zdarzyć się niezrozumiałe sytuacje ale uważam, że warto rozmawiać i podpowiadać nowe sposoby.
ktoś 2017-06-25 17:28
Rotacja ludzi ogromna, brak zaufania do pracowników, ciągle krzyki, zastraszanie. Atmosfera okropna a wiele ludzi pracuje tutaj bo nie ma innej opcji na prace. Kazdy powinien się zastanowić czy warto podjąć współpracę czy nie.
3
Dawid 2017-06-25 17:38
Firma Fitness Authority to fajna firma i jeśli mają miejsce takie sytuacje o jakich niektórzy piszą to może warto rozmawiać chociażby po to żeby utrzymać pracę. Wszędzie bywa różnie raz lepiej raz gorzej ale wspólnymi siłami można wiele zrobić dla dobra wszystkich.
1
Xxx 2017-06-26 15:29
Tylko, że w tej firmie nie da się rozmawiać. Ponieważ szef i tak zrobi swoje (nakrzyczy, poniży i zwolni). Dlatego każdy powinien omijać Fa szerokim łukiem.
2
Xxx 2017-06-26 15:30
Tylko, że w tej firmie nie da się rozmawiać. Ponieważ szef i tak zrobi swoje (nakrzyczy, poniży i zwolni). Dlatego każdy powinien omijać Fa szerokim łukiem.
Dawidek 2017-07-02 11:15
To fajna firma, a nerwowo bywa wszędzie bo takie czasy. Ktoś bardzo chce zaszkodzić firmie pisząc takie komentarze?
szukam pracy 2017-07-14 14:51
Czy jest tutaj jakiś aktualny pracownik szczególnie z handlu? Jest oferta na pracuj na specjalistę ds exportu. Warto aplikować?
Damesa 2017-07-14 23:03
Fitness Authority komponuje najskuteczniejsze produkty, z myślą o sportowcach wszystkich dyscyplin. Fajna praca i gdybym tylko znalazła jakieś sensowne dla mnie stanowisko to chętnie zaczęłabym tu pracować. Uważam, że jak sie robi co się lubi to sukces.
Ok 2017-07-15 11:43
Warto. Ciekawa firma, fajni ludzie.
Zenonek 2017-07-17 12:12
Aktualnych pracowników szukać ciężko, bo średnio wytrzymuje się tam krócej niż rok, obecnie nie ma tam handlowca ze stażem dłuższym niż 12 miesięcy (we wsparciu pracują 2 osoby z dłuższym stażem ale tam nie ma takiej presji). Praca ciekawa ale niestety warunki i atmosfera pracy jest okropna, stąd taka duża rotacja. Jeśli pasjonujesz się tematem odżywek dla sportowców, masz niewielkie oczekiwania finansowe i dopiero zaczynasz przygodę ze sprzedażą - myślę że możesz spróbować - nauczysz się czegoś i zahartujesz charakter. Jeśli jesteś doświadczonym handlowcem - spokojnie znajdziesz lepszą pracę.
4
Aldona 2017-07-19 10:08
Każdy może mieć inne zdolności pracując jako przedstawiciel handlowy. Firma ma fajne produkty i myślę, że można tu dużo zrobić. Szkoda, że nie znalazłam żadnej oferty.
Patrycja 2017-08-11 12:27
@Zenonek - czyli polecasz pracę w Fitness Authority® jako miejsce, gdzie można zdobyć pierwsze doświadczenie na stanowisku Handlowca? A jakie są oferowane warunki zatrudnienia? Czy jest możliwość podpisania z pracodawcą umowy o pracę?
Aktualny pracownik 2017-08-13 12:52
Zdecydowanie nie, dział handlowy ledwo zipie. Lada dzień kolejne osoby z tego działu odejdą i ogłoszenie na bank się pojawi na eksport, mocno nie polecam. Stres wiadomo jest wszędzie, ale mobbing jaki jest w FA przechodzi ludzkie pojęcie. Ostatnie zwolnienia i ich powody to już w ogóle szczyt wszystkiego. A szkoda, firma mogłaby wiele osiągnąć. Ale najpierw trzeba zrozumieć, ze pracownik to nie wróg, złodziej i zakała. Trzeba umieć szanować ludzi. A powiedzenie Teda "będą następni" się nie sprawdza. Teraz bardzo ciężko im znaleźć ludzi na dłużej. Raz lokalizacja, dwa opinia, trzy coraz niższe pensje. Większość działów to pracownicy bez długiego stażu, przez co samo wdrożenie jest bardzo trudne. Kiedy aplikacji na każde stanowisko było bardzo dużo, teraz zaledwie kilka cv przychodzi. Rynek pracy to teraz rynek pracownika i trzeba umieć tego pracownika szanować. Bez ludzi żadna firma nie da rady.
6
Aktualny pracownik 2017-08-13 12:57
Umowa o pracę jak najbardziej, na początek na czas próbny 3 miesiące. Warunki finansowe kiepskie. Od początku roku szef traktuje premie handlowców uznaniowo, targetów nie ma, premii zatem tez nie, kiepsko. Poza tym dużo się nie nauczysz, bo nie ma od kogo. Kolejne osóby z eksportu odchodzą, a w handlu PL to sprzedaż hak na Allegro, tam Cię niczego noe naucza. Jest dużo ciekawszych oferta pracy. Jeśli nie masz noża na gardle to nie polecam. PS. Pozytywne opinie pisze tu jedna osoba, zmieniając tylko nicki, hehe zabawne. Każdy kto pracuje bądź pracował w FA wie, kto ma takie zadania ;)
5
Dzidek 2017-08-15 19:34
Zastanawiam się komu tak bardzo zależy na zdyskredytowaniu Fitness Authority przed klientami. Niektórzy poświęcają na to bardzo dużo swojego czasu, po co?
OdeszłamSama 2017-08-16 21:57
Na początku praca wydaje się fajna. Normalnie jak praca marzenie. Ta, na którą złożyłeś aplikację. Ta, którą szukałeś. Po czasie wychodzą wszystkie nieprawidłowości. Praca w ciągłym stresie, zbyt duże wymagania od ciebie. Nie ważne, czy pracujesz dzień, dwa. Tydzień. Twoim obowiązkiem jest opanować wszystkie systemy. Musisz to po prostu umieć. Mimo, że jesteś nowym pracownikiem i powoli zaczynasz wdrażać się w tym systemie. Atmosfera nie jest fajna. Jeden na drugiego gada. Zero współpracy. Gdzie ten zgrany zespół? Czemu oczekujemy od danej osoby wszystkiego, aby wszystko umiała? Aplikacja jak i współpraca nie należała do fajnych. Zarobki też nie należą do takich, które proponują Tobie na rozmowie kwalifikacyjnej... Dobrze, że poznałam jedną osobę, która próbowała mnie wdrożyć w to wszystko. Tak na prawdę, to dzięki niej zaczęłam powoli ogarniać wszystko. Miała większą wiedzę, niż tam starsi koledzy po fachu, a tym bardziej kierownictwo, które nie zapewnili mi takiego wsparcia i chęci pomocy jak nowo poznana koleżanka, która również długo tam nie pracuje. Oby była tylko bardziej odporna na ten cały stres, niż ja.... Jeśli w ogóle tam jeszcze pracuję.... Zresztą pewnie sama odejdzie jak większość z nas, bo nie wytrzyma dłużej tego wszystkiego...
OdeszłamSama 2017-08-16 21:58
Na początku praca wydaje się fajna. Normalnie jak praca marzenie. Ta, na którą złożyłeś aplikację. Ta, którą szukałeś. Po czasie wychodzą wszystkie nieprawidłowości. Praca w ciągłym stresie, zbyt duże wymagania od ciebie. Nie ważne, czy pracujesz dzień, dwa. Tydzień. Twoim obowiązkiem jest opanować wszystkie systemy. Musisz to po prostu umieć. Mimo, że jesteś nowym pracownikiem i powoli zaczynasz wdrażać się w tym systemie. Atmosfera nie jest fajna. Jeden na drugiego gada. Zero współpracy. Gdzie ten zgrany zespół? Czemu oczekujemy od danej osoby wszystkiego, aby wszystko umiała? Aplikacja jak i współpraca nie należała do fajnych. Zarobki też nie należą do takich, które proponują Tobie na rozmowie kwalifikacyjnej... Dobrze, że poznałam jedną osobę, która próbowała mnie wdrożyć w to wszystko. Tak na prawdę, to dzięki niej zaczęłam powoli ogarniać wszystko. Miała większą wiedzę, niż tam starsi koledzy po fachu, a tym bardziej kierownictwo, które nie zapewnili mi takiego wsparcia i chęci pomocy jak nowo poznana koleżanka, która również długo tam nie pracuje. Oby była tylko bardziej odporna na ten cały stres, niż ja.... Jeśli w ogóle tam jeszcze pracuję.... Zresztą pewnie sama odejdzie jak większość z nas, bo nie wytrzyma dłużej tego wszystkiego...
2
Bolero 2017-08-17 12:11
Tutaj nie chodzi o dyskredytację przed klientami. Chodzi o to, żeby przestrzec przyszłych potencjalnych pracowników, żeby się dwa razy zastanowili przed podjęciem pracy w FA. W trosce o ich zdrowie psychiczne.
Zostaw swoją opinię o Fitness Authority® Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fitness Authority® Sp. z o.o.