Fitness Authority® Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Fitness Authority® Sp. z o.o.

cvb 2016-06-26 16:22
W handlowym rotacja jak na karuzeli :)
5
oloooolooo 2016-07-06 16:53
Fitness Authority ? Chyba Kiczn-nes Psikus-liti

Ludzie! nie wybierajcie nigdy tej firmy. to jest firma krzak!
niekompetencja jest na pierwszym miejscu, cala kadra zarządzająca to jakiś żart, sprzątający ulice lepiej by się do tego nadali!
zero szacunku, wciąż pretensje i nadąsane miny, aż się rzygać chce! najgorsza firma w całym gdańsku!
może dobra dla osób, które lubią lizać komuś dupę..:/
zero perspektyw, jedyne co mogą zaoferować, to że cię wysmarują gównem, wycisną ile się da
ktokolwiek to czyta i ma trochę rozumu, niech nigdy nie idzie do pracy w tej firmie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIGDY!
16
jjsfsjsl 2016-07-06 20:24
Ludzie! nie wybierajcie nigdy tej firmy. to jest firma krzak!
niekompetencja jest na pierwszym miejscu, cala kadra zarządzająca to jakiś żart, sprzątający ulice lepiej by się do tego nadali!
zero szacunku, wciąż pretensje i nadąsane miny, aż się rzygać chce! najgorsza firma w całym gdańsku!
może dobra dla osób, które lubią lizać komuś d...
5
kapusta 2016-07-07 16:37
firma krzak, zgadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami. to jakieś nieporozumienie, że taka fima może w ogóle istnieć. kierownictwo zakłamane, fałszywe i ciągle jakieś fochy
3
kulululu 2016-07-10 11:28
odradzam
awantury z "władzą", dziwny system rejestrowania czasu pracy, zapomnisz transpondera i nie zapłacą Ci za dzień pracy, zapomnisz odbić się raz, zapłacą Ci za pół dnia. do tego wypłata dwu składnikowa - podstawa plus pseudo premia, która może być zabrana w każdym momencie
wrzaski i napięta atmosfera..
10
Barthezz 2016-07-12 17:40
Zapewniam Cię że pozytywy są wyłącznie od kierownictwa firmy i w sumie się nie dziwię - na ich miejscu robiłbym to samo. Czasy rynku pracy pracodawcy, gdzie pracownik się prosił o pracę już się skończyły i teraz trzeba "dbać o opinię". Szkoda tylko, że dba się o nią na zewnątrz a nie wewnątrz firmy.
3
aagnes 2016-08-05 22:04
odradzam
zwolnienia częste jak deszcze w ostatnim czasie...
zwalniają ludzi jak tylko i m coś nie podpasuje, traktują ludzi jak gówno.
8
Nik nolte 2016-08-08 11:01
@suri
Ludzie piszą oględnie, bo najpewniej nie mogą pisać o szczegółach. 99% opinii mówi o awanturach, braku kompetencji, bardzo złej atmosferze, ogromnej wymianie kadr itd. Czego jeszcze potrzbeujesz?
5
GwiazdaXXX 2016-08-08 21:25
Droga koleżanko. Oferty są co chwila - tyle że nie wszystkie na pracuj.pl, ludzie wymieniają się jak na karuzeli, opinii jak widać w tym samym tonie jest kilkadziesiąt, więc pytanie moje jest następujące - czego nie rozumiesz albo czego chcesz się jeszcze dowiedzieć.
Forum jest anonimowe i nikt nie chce pisać za dużo z wiadomych powodów. Jeśli chcesz konkretnej odpowiedzi zadaj konkretne pytanie.
Umowy - o pracę lub działalność na okres 3 miesięcy, potem czas określony 2 lata, jak ktoś dotrwa (jest takich osób na palcach 1 ręki) to czas nieokreślony.
Zarobki - zależy od stanowiska, działu i tego ile sobie wynegocjujesz. Na stanowiskach specjalistycznych liczysz na 2,5-3,5 tys zł brutto. Na kierowniczych - na pewno sporo więcej.
Atmosfera - zależy od działu, ale tylko w magazynie i zakupach jest w miarę spokój, wszędzie indziej - masakra, o czymś takim wcześniej nawet nie słyszałem a słyszałem wiele.
Rotacja - ludzie albo sami rezygnują - a ponad 50% sama się zwija w ciągu okresu próbnego, albo zostaje zwolniona - czasem nawet po 2-3 latach pracy za byle głupotę - bo zupa za słona...
Mam nadzieję że to odpowiada na twoje wątpliwości.
10
damian 2016-08-11 11:13
zgadzam się w 100%
osób które tam pracują dłużej niż rok można policzyć na palcach jednej ręki. o czymś to świadczy. jeżeli ktoś nie ma żadnej alternatywy, to niech przyjmie pracę w FA, ale jeśli ma co jeść i gdzie spać, niech lepiej poczeka na coś godnego.
nie ma ogłoszeń o pracę, bo jest obecnie sezon, w którym ludzie nie kupują odzywek i nie chodzą na siłownie, więc nie ma zapotrzebowania na pracowników.
5
barbara 2016-08-21 19:22
w pracy zostaje sie często po godzinach, czego nikt nie docenia. aby móc odebrać sobie nadgodzinę, musi to być pełna godzina, gdyż 30min, czy 40 min się nie sumuja z innymi niepelnymi godzinami.

do tego budowa umowy, o czym nie mówią nigdy na rozmowie. podstawa + premia, którą często zabierają.

nawet wtedy kiedy idzie się na urlop.. :/
4
ktos 2016-08-30 18:14
Zastanawia mnie jedno każdy pisze ze źle, że nie ma co tam pracować a tym czasem tyle Ludzi tam pracuje... Może w takim Razie czas pójść do korpo i spalać się od rana do wieczora w jeszcze większym stresie? Każdy ma swoje zdanie i jak Już przyjdą do tej firmy same wyrobia sobie zdanie.
Paweł 2016-10-22 11:22
Dramatu nie ma. Fakt pieniądze za ogrom pracy i obowiązków powinny być lepsze. W handlu straszny chaos, niestety mimo zatrudniania ludzi niby z doświadczeniem, to w praniu wychodzi, że nie potrafią planować swoich zapotrzebowań, czy zaproponować klientom innych dostępnych na stanie smaków. Reszta raczej w normie. Szkoda, że nie ma takiego socjalu jak w korpo.
1
biddronka 2016-11-21 10:09
>może po prostu byłaś za słaba??
tak nie bylam nacpana
5
Angelika 2016-11-25 23:59
Chcialem poinformowac wszystkich, ze kierownictwo jest niezrownowazone. Bez kija nie podchodz.
8
noname 2016-11-28 21:26
Pracuję od niedawna i zdecydowanie nie polecam. Już rozsyłam cv po innych firmach (pewnie ta bardziej rozgarnięta grupa innych pracowników robi to samo). Zero szacunku, nikt nie docenia starań, tylko wiecznie szukają do czego by się tu doczepić. Szukajcie innej pracy, bo tu oszukują nawet na umowie. Na rozmowie nie ma mowy o rozbiciu podstawa + premia (dowiadujesz się o tym w pierwszym tygodniu pracy). Popieram poprzedników kierownictwo do bani, co widać od samego początku. Faworyzowanie jednostek, które ślepo stoją za nim murem.
6
Tola 2016-12-15 09:44
Ukazało się ogłoszenie n główną księgową, może ktoś podpowiedzieć co stało się z poprzednią :)
tolala 2016-12-16 12:24
Ktoś coś podpowie na temat głównej księgowej? I w ogóle o pracy w księgowości?
3
teddybear 2016-12-20 23:05
siedzę w bentleju, czytam te opinie na iphonie i się śmieję żuczki...
13
Domolek 2017-01-06 12:29
No i widać jak człowieku jak traktujesz firmę. Twoje prywatne rozmowy w telefonie służbowym? Czy Ty byś się godził płacić za czyjeś rozmowy z własnej kasy? Szefowie firm robią takie zabezpieczenia bo niestety jest wielu chętnych do życia na czyjś koszt.
1
milleaga 2017-02-08 12:40
Też jestem ciekawa co stało sie z poprzednim głównym księgowym. Dostałam od nich propozycję spotkania . . . jednakże czytając wasze opinie, odpuszczam !
5
Pracuś 2017-02-14 17:54
Proszę szanownych pracowników pisać jaką mamy fajną firmę a nie piszecie bzdury. Księgowa zmieniła pracę gdyż tak chciała i nie widzę problemu poza tymi wpisami!!!
1
po wykrzyknikach Pana poznałam 2017-02-21 11:23
Panie Z. problemem nie są wpisy, tylko brak zaufania. Ile księgowych miał Pan przez ostatnie 2 lata? Ile osób w sprzedaży? Pan często zatrudniał dobrych ludzi, ale nigdy nie potrafił im zaufać, tylko grozić i wycisnąć do ostatka. Nie da się współpracować długofalowo w ten sposób, każdy kto wytrzyma to dłużej niż pół roku powinien dostać medal.
9
pracownik 2017-02-24 21:19
Uwazam, że firma ma duży potencjał i nie co dramatyzowac. Czasem jest ciężko ale z czasem kazdy wysiłek jest doceniony... A sugerując tylko opiniami nie ma się własnego zdania. Zamiast pisać jak jest źle a jaki szef nie dobry bo ma dobre auto niech Każdy spróbuję i ustali czy praca dla niego czy nie. Sorry ale tak jest w Każdej firmie jest tak ze są wzloty i upadki a do tego trzeba się umieć przyznać. Jak ktoś ma ambicje i doświadczenie zapraszamy aby przekonać się jak jest naprawdę i zweryfikowac doświadczenie a rzeczywistość. Krytykować zawsze jest najłatwiej a odnaleźć sie- trudniej.
Zaufanie do pracowników jest ale warunek jest jeden (jak w każdej firmie) przychodzisz z gotowym rozwiązaniem a nie strachem w oczach "co zrobić bo... "
2
Patrycja 2017-02-28 10:44
Gdzie można znaleźć informacje o aktualnych ofertach pracy?
Patrycja 2017-03-07 11:39
Na jakie stanowisko firma poszukuje najczęściej pracowników?
nieznany 2017-03-10 20:06
Czytam to forum i nie mogę wyjść z podziwu. Ludzie czy naprawdę uważacie, że jest aż tak źle? Ja, jako aktualny pracownik, uważam że ok jest stres, czasem duży, ale wierzcie mi, tylko w taki sposób można wyrobić pewne nawyki i nauczyć się pracy. Za 5-10 lat każdy z was będzie dziękować, że miał szkole życia za sobą.
ktoś 2017-03-14 22:03
Szkołę życia to się ma w pierwszej pracy. Aaaa, przepraszam dla niektórych to pewnie pierwsza i ostatnia praca. Wiadomo u rodziny najlepiej.
11
Natalia 2017-03-23 10:39
W miejsce tych czarnych wpisów można wspomnieć, że firma Fitness Authority jest sponsorem wielu wydarzeń. Ja pracuje tu i jestem zadowolona, mogę rozmawiać o produkcji rzeczy dla sportowców a jeśli komuś to sieęnie podoba........
2
Kate 2017-04-02 17:57
Warto dodać, że wszystko jest dobrze póki nie chcesz się zwolnić, bo wtedy szukają na ciebie haków, żeby zwolnić dyscyplinarnie zanim skończy się twój okres wypowiedzenia. Tylko słabi ludzie tak robią. A wiadomo, że sądy stoją po stronie pracownika. Ale jeśli ktoś ma za dużo kasy i chce ją rozdawać to proszę bardzo...
6
Gość 2017-04-03 17:34
Brak słów na to co się dzieje w tej firmie. Zastraszanie dyscyplinarką, ucinaniem premii, zwolnienia w ramach cięcia kosztów i obarczanie winą tych co zostali. Nic dziwnego, że ludzie biorą chorobowe, a ci którzy mają więcej oleju w głowie uciekną prędzej, czy później. Bardzo nie polecam tej firmy.
6
Lalala 2017-04-03 17:37
Dlatego jesteś tylko sekretarką...
4
Adam 2017-04-03 17:39
Na każde. Powoli wszyscy odchodzą
4
Kungfu 2017-04-05 08:44
Fitness Authority® nie musi się wszystkim podobać wystarczy, że pracują dobrze i skutecznie.
Aneta 2017-04-05 21:51
Jestem przerażona opiniami, które czytam i słyszę na zewnątrz o tej firmie
wszyscy potwierdzają atmosferę strachu która tam panuje
co jakiś czas pojawiają się pozytywne komentarze pisane chyba przez samą dyrekcję (pewnie są do tego zmuszani)
osobiście znam 6 osób, które tam pracowały w różnych okresach - jedna z nich na szczęście wygrała proces
to jedyny plus - ilość nadużyć w tej firmie jest tak duża, że nie mają szans ze swoimi praconikami na zewnątrz
9
nick nolti 2017-04-07 12:32
to jest portal o opiniach nt. pracodawcy, twoja opinia dotyczy produktów. pomyliłeś fora.
Domowy 2017-04-18 18:36
@Aneta Teraz to pojechałaś po bandzie. Nie pracujesz a wiesz wszystko najlepiej, prowadzisz książkę skarg i zażaleń na firmę? A może ktoś płaci takim osobom jak Ty za ich czarne opinie? Może lepiej zająć się sumiennie pracą a pisanie zostawić poetom?
1
Ktoś 2017-04-25 00:20
Same odchodzą:)
1
Danka 2017-05-10 09:07
Fitness Authority® pracuje dobrze bez względu na opinie.
zabawka 2017-05-19 09:54
Kungfu 2017-04-05 08:44 Fitness Authority® nie musi się wszystkim podobać wystarczy, że pracują dobrze i skutecznie.
Danka 2017-05-10 09:07 Fitness Authority® pracuje dobrze bez względu na opinie.

hehehe
Fitness Authority® generuje identyczne wpisy , dzięki którym wszyscy będą chcieli tam pracować.
Zapraszam do zabawy.
2
Monia 2017-05-22 11:43
Fitness Authority® ma dość dużą konkurencję i wydaje mi się, że niektórzy bardzo inspirują do robienia negatywnych wpisów.
DDom 2017-05-23 09:48
Dzisiaj do mnie dzwonili na rozmowę jako: Planista ds. Produkcji i Zakupów
na rozmowę mam 300km. Jest sens w ogóle D..e sobie zawracać?
Uwielbiam tą firmę ale czytając te komentarze mam obiekcje..
Danuta 2017-05-25 22:47
Fitness Authority® Sp. z o.o. to z pewnością firma która zasługuje na pozytywne wpisy. Niestety w tej branży jest duża konkurencja i myślę, że to oni inspirują niektórych do pisania . Tym bardziej, że osoby zadowolone rzadko piszą.
(Już) były pracownik FA 2017-06-17 19:58
Dezinformacja, spychologia, zastraszanie, mobbing. Krzyki, awantury. Ciągłe zmiany decyzji, brak zaufania do pracowników. Niestety ale szefostwo nie umie wykorzystać potencjału osób które zatrudnia. Ten kto ma aspiracje i pomysły jest tłamszony. Osoby które pracują tam dłużej niż rok reprezentacja betonową postawę - po co coś zmieniać / to mnie nie dotyczy. Każdy dba tylko o swoje.
1
(Już) były pracownik FA 2017-06-17 19:59
Dezinformacja, spychologia, zastraszanie, mobbing. Krzyki, awantury. Ciągłe zmiany decyzji, brak zaufania do pracowników. Niestety ale szefostwo nie umie wykorzystać potencjału osób które zatrudnia. Ten kto ma aspiracje i pomysły jest tłamszony. Osoby które pracują tam dłużej niż rok reprezentacja betonową postawę - po co coś zmieniać / to mnie nie dotyczy. Każdy dba tylko o swoje.
3
Dawid 2017-06-18 21:59
Wszędzie mogą zdarzyć się niezrozumiałe sytuacje ale uważam, że warto rozmawiać i podpowiadać nowe sposoby.
ktoś 2017-06-25 17:28
Rotacja ludzi ogromna, brak zaufania do pracowników, ciągle krzyki, zastraszanie. Atmosfera okropna a wiele ludzi pracuje tutaj bo nie ma innej opcji na prace. Kazdy powinien się zastanowić czy warto podjąć współpracę czy nie.
2
Dawid 2017-06-25 17:38
Firma Fitness Authority to fajna firma i jeśli mają miejsce takie sytuacje o jakich niektórzy piszą to może warto rozmawiać chociażby po to żeby utrzymać pracę. Wszędzie bywa różnie raz lepiej raz gorzej ale wspólnymi siłami można wiele zrobić dla dobra wszystkich.
Xxx 2017-06-26 15:29
Tylko, że w tej firmie nie da się rozmawiać. Ponieważ szef i tak zrobi swoje (nakrzyczy, poniży i zwolni). Dlatego każdy powinien omijać Fa szerokim łukiem.
Xxx 2017-06-26 15:30
Tylko, że w tej firmie nie da się rozmawiać. Ponieważ szef i tak zrobi swoje (nakrzyczy, poniży i zwolni). Dlatego każdy powinien omijać Fa szerokim łukiem.
Zostaw swoją opinię o Fitness Authority® Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fitness Authority® Sp. z o.o.