brak logo

Format Deweloper Sp. z o.o.

Siechnice

Opinie o Format Deweloper Sp. z o.o.

adam 2015-03-24 10:34:29
Kto może opisać w 3 zdaniach firmę ?
Zażenowana 2016-04-13 09:59:40
Byłam w niniejszej firmie na rozmowie. Panią interesowało głównie w jakim wieku mam dziecko i czy będę miała je z kim zostawiać w razie gdy zachoruje, ponieważ im nie są na rękę nieobecności. Merytorycznej rozmowy może 5%. Plus wielki pies biegający po biurze (bardzo "profesjonalne"). Ogółem żenada.
3
Daniel 2016-05-06 15:21:54
Mnie sie z nimi bardzo dobrze współpracowało, bez żadnych problemów, czy niedomówień.Moge polecać :D
Zuza 2016-05-19 11:40:51
wielki pies? żadnego zwierzaka w biurze nie widziałam jak byłam na spotkaniu z nimi. pewnie jakaś jednorazowa akcja. z formatem mam dobre układy, co do mieszkania jakie u nich kupiliśmy wszystko też w porządku, oddali wszystko w idealnym stanie i terminowo więc dla mnie ok :)
Damian 2016-06-06 11:22:36
Ja nie pracowałem tam ani nie starałem się o żadne stanowisko, ale byłem ich klientem, pomijając fakt, że wszystko zostało wykonane terminowo i zgodnie z planem to kontakt z pracownikami miałem bardzo dobry i czułem profesjonalne podejście, więc może warto dołączyć do takiego zespołu ;)
Asystent 2016-06-16 14:40:44
Pracowałem, widziałem i POLECAM. Zdecydowanie profeasjonalne podejście a atmosfera spoko, bez sztywniarstwa. Mielismy zawsze wielu zadowolonych klientów, przea co lepiej sie pracowało, kasa całkiem spoko, składajcie CV bez strachu ;)
Kamil 2016-06-22 11:38:04
Jak ktoś się zastanawia, czy aplikować, to jak najbardziej, w porządku zespół i atmosfera w firmie. Ja się przenosiłem z innej właśnie do Format Deweloper, bardzo liczyłem na tą posadę, już od roku pracuję i zmieniać nie będę ; )
Amigo 2016-06-28 12:34:47
Najgorszy deweloper w okolicy, pies owszem jest cały czas w biurze od małego, panie znudzone i skrajnie nieprofesjonalne,kłamią klientów, a prezes w sympatycznej atmosferze robi swoich klientów w bambuko odkąd pamiętam, sprzedaje lokale z wadami i nie usuwa usterek. Polecam się trzymać z daleka od tej firmy i gorąco nie polecam.
3
Dog 2016-06-28 12:38:43
Tak, pies jest w biurze, a te fałszywie pochlebne opinie to sobie sam Format wypisuje, pracownicy mają to w zakresie swoich obowiązków. Ciągła rotacja pracowników.
3
Wiesiek 2016-08-25 22:09:11
Beznadziejna firma, prezes kłamczuch i fantasta, zwodzi ludzi i mydli im oczy, zalega z zapłatami, a buduje na sztukę, byle sprzedać , tylko patrzeć jak się wszystko rozleci, słowem dziadostwo. ps. Alina to na 100% pracownik firmy. Pozdrów Alinko brata;)
2
dzwonnica 2016-08-29 13:24:14
Cytat z prospektu czy płacą Ci za takie wodolejstwo?
Niestety to co napisałaś w wielu kwestiach mija się z rzeczywistością. Jakość, trwałość i sposób wykonania, podejście do obsługi po sprzedaży mieszkania pozostawia wiele do życzenia i dyskredytuje pana m.
Atrakcyjne ceny- to pojęcie bardzo względne.
Jako mieszkaniec nie polecam.
1
Dzwonnica 2016-09-07 15:45:40
Niektóre rzeczy widać po czasie. Niestety nie wszystko widąc na świeżo. Zwłaszcza kiedy deweloper pan m. rznie głupa zapewniając iż wszytko będzie naprawione, poprawione, zrobione jak trzeba lub wymienione... zapewnienia nie mają końca a jak sprawy wyglądają wystarczy przejść i się przyjrzeć lub porozmawiać z mieszkańcami
1
Karolina 2016-09-30 12:10:17
Pracowałam tam przez prawie rok. Duży nacisk do profesjonalnej obsługi klientów - co zrozumiałe i szanuję to. Atmosfera w miejscu pracy bardzo fajna, nie jakaś sztywna. Z wynagrodzenia też byłam zadowolona :)
zs 2016-10-01 21:58:55
ale nie tylko przeciez szukaja takze na stanowisko specjalsity do spraw zakupów w Gliwicach trzeba miec inimum dwuletnie doświadczenie w pracy na takim samym lub podobnym stanowisku, mile widziane doświadczenie w firmie produkcyjnej
Marek 2016-12-06 10:29:25
a ja z mieszkanka na os. campanila jestem bardzo zadowolony. Żona również była pod wrażeniem jak dostaliśmy od nich klucze do naszego m. Usterek ani niedociągnięć nie było, więc musieliście mieć jakiegoś pecha. Mieszkamy tu już kolejny miesiąc i samo osiedle bardzo nam przypadło też do gustu. Spokojna i cicha okolica
Zostaw swoją opinię o Format Deweloper Sp. z o.o. - Siechnice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Format Deweloper Sp. z o.o.