brak logo

Nowel Piekarnia Nowakowski sp. z o.o. SKA

Łajski k. Legionowa

Opinie o Nowel Piekarnia Nowakowski sp. z o.o. SKA

Patryk 2015-04-27 22:19
Witam,
bardzo bym prosił o rzetelną opinie o tym pracodawcy, atmosferze w firmie, itp...
chodzi mi bardziej o prace w administracji czy dziale handlowym, ale opinie z produkcji też chętnie poznam.
mala.mi 2015-08-29 21:59
Ogolna opinia niezbyt dobra...A na temat dzialu jakosci jeszcze gorsza. Jak pracowalam to kierowniczka tego dzialu (ktora nadal tam jest i z tego co mi wiadomo nic sie nie zmienilo) mobingowala pracownikow za byle bzdure (czasem dlatego ze miala zly humor i ktos sie na nia zle spojrzal).Przy ukladaniu grafikow rzadko brala jakiekolwiek dyspozycje - a pracujac w systemie trzyzmianowy czlowiek tez chcialby miec wlasne zycie i kierownika ktory to rozumie a nie zyje tylko wlasnym zyciem.Nie wspominajac o pracowaniu ponad 5 dni pod rzad (umowa o praca), braku wyplat na czas oraz zerowym wsparciu ze strony kierownika i zainteresowaniu co sie w dziale dzieje. Nic dziwnego ze jest taka rotacja ludzi pomimo szczerych checi.
4
Anonim 2015-08-31 21:53
@mala_mi pracowalas w tym dziale? Widzialem ze nadal wisi ogloszenie...
A 2015-09-10 10:34
Ogłoszenie wisi, ponieważ nikt nie wytrzyma tam z obecną kierowniczką dłużej niż okres próbny. Totalny brak kompetencji. Posada po znajomości. Zero szacunku dla pracowników. Zero wiedzy. Ale jak ktoś potrafi wchodzić w D... na pewno będzie miał całkiem nieźle. Z resztą przykładem sama Szanowna Pani "kierownik" . Jeśli chodzi o wypłatę wynagrodzenia to mi zdarzały się z ponad miesięcznym opóźnieniem.
3
xxx 2015-09-30 19:00
Gorzej tylko jeśli trzeba się dogadać z paniami z kadr, cały dzień siedzą i nic nie robią zwłaszcza jak nie ma kierownika (kawka, herbatka i malowanie paznokci, że aż śmierdzi acetonem na całym korytarzu)
yyy 2015-09-30 19:03
Gorzej tylko jeśli trzeba się dogadać z paniami z kadr, cały dzień siedzą i nic nie robią zwłaszcza jak nie ma kierownika (kawka, herbatka i malowanie paznokci, że aż śmierdzi acetonem na całym korytarzu)
1
daro 2015-12-04 16:49
Witam i prosił bym o opinię na temat pracy i płacy kogoś konkretnego bo chodzą różne opinie pozdro dla wszystkich
daro 2015-12-04 16:50
Witam i prosił bym o opinię na temat pracy i płacy kogoś konkretnego bo chodzą różne opinie pozdro dla wszystkich
M 2016-04-08 17:50
ja myślałam o ofercie w dziale jakości (studiowałam chemię na politechnice), ale powyższe wpisy mnie zniechęciły... Poprzednia praca to istny mobing był, nie chcę tego powtarzać...
monika 2016-06-22 17:25
wez zapytaj sie Izabeli , ona powie ci jak robi sie kariere w tej piekarni {:
8
max 2016-06-22 18:29
Jaka panuje atmosfera w zakładzie w Legionowie? Widzę, że poszukiwany jest specjalista do spraw księgowości już od prawie miesiąca, ciągle nikogo nie znaleźli? Chętnie wezmę udział w rekrutacji, więc będę wdzięczny za jakieś informacje o rekrutacji :)
newimage 2016-11-06 15:40
Bardzo proszę o informacje na temat pracy w dziale jakości. Zamierzam rekrutować na stanowisko kontrolera jakości. Proszę powiedzcie ilu jest pracowników na tym stanowisku , jak warunki pracy w tym atmosfera.?I tak ogólnie jaka jest wasza opinia. Bo przecież wszystko zalezy od ludzi .Dzięki
Sylwek84 2016-12-30 13:33
Jestem byłym pracownikiem tej firmy. Nie wiem o co wam chodzi mi się dobrze pracowało. Zrezygnowałem tylko dlatego ze się wyprowadziłem. Panie w kadrach są spoko mile i pomocne a nie tak jak kiedyś stare wredne kadrowe do których odezwać się nie można było.
2
ogarniety 2017-01-17 13:35
szkoda czasu na ten zakład niskie zarobki od produkcji po administracje i ogolna spychologia
2
OSZUKANY 2017-07-09 13:36
OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZEDSIĘBIORCÓW I OSOBY PRYWATNE PRZED WSPÓŁPRACĄ Z FIRMĄ: NOWAKOWSKI PIEKARNIE SP. Z O.O. JACEK NOWAKOWSKI. 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki ul. Mazowiecka 11. NIP: 531-169-11-50. Oszustwa odbywają się w filii zakładu w miejscowości Kolonia Klepaczka ul. Transportowa 4 gm. Kamienica Polska. Firma nie płaci za wykonane usługi i zlecenia ponad pół roku. Usługi zleca bezpośrednio współwłaściciel firmy Jacek Nowakowski, którego długi wobec firm współpracujących rosną jak na drożdżach. Proceder oszukiwania jest bardzo prosty. Jacek Nowakowski zleca prace do wykonania płaci za pierwsze faktury. Firmy nabierają zaufania, po czym zleca coraz więcej robót i już przestaje płacić. W ten sposób zostało oszukanych kilkadziesiąt firm na kilkadziesiąt milionów złotych. W tej chwili sprawę prowadzi Policja - Wydział Przestępczości Gospodarczej i Urząd Skarbowy w Nowym Dworze Mazowieckim. Wszystkich poszkodowanych uprasza się o zgłaszanie do wymienionych instytucji. Przy jakichkolwiek rozmowach telefonicznych lub bezpośrednio w biurze o zaległych finansach Jacek Nowakowski zachowuje się bardzo arogancko, nie wywiązuje się ze składanych obietnic.
Marta 2017-07-20 08:44
@oganiety Czy poza zarobkami możesz powiedzieć coś więcej o pracy w tej firmie? @Sylwek84 Widzę, że podobała Ci się praca w Piekarni Nowakowski, co szczególnie dobrze oceniasz? Co możesz powiedzieć o stanowisku na którym pracowałeś?
Źródło 2017-08-17 15:15
Praca po kilkanaście dni z rzędu np 3 tygodnie bez dnia wolnego i na same nocki czy dwójki? To na Szarych Szeregów w Legionowie norma. Przestrzegam osoby które chcą się tam zatrudnić. W sumie to nadaje się do inspekcji pracy. Poczytajcie dobrze bo jeśli macie umowę o pracę (nie zlecenie które niestety pod kodeks pracy nie podlega), to nie można zaplanować pracownikowi więcej niż 10 dni z rzędu pracy. To że jacyś pracownicy się na to godzą to zupełnie nie zmienia faktu że to wykroczenie i jest za to kara od 1000 do 30 000 zł polskich kary. To wygląda na naruszenie przepisów o czasie pracy. Tu jest odpowiedni cytat: "Nie jest dozwolone wykonywanie pracy dłużej niż łącznie przez 10 dni. Polecenie pracownikowi większej liczby dni do przepracowania „w ciągu” naruszyłoby przepisy Kodeksu pracy o tygodniowym odpoczynku i stanowiłoby wykroczenie zagrożone grzywną od 1000 zł do 30 000 zł (art. 281 pkt 5 Kodeksu pracy)". Także trzeba będzie inspekcję powiadomić. Pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o Nowel Piekarnia Nowakowski sp. z o.o. SKA - Łajski k. Legionowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nowel Piekarnia Nowakowski sp. z o.o. SKA