brak logo

Fortaco Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Fortaco Sp. z o.o.

admin 2015-08-21 16:03
Czy uważasz że byłeś odpowiednio wynagradzany finansowo w firmie Fortaco Sp. z o.o.? Skomentuj na naszym forum.
4
ktoś 2016-03-25 17:08
Wincyj Kamer wincyj!!! to mniej pracowników w krótce,ha ha
2
greg 2016-06-25 10:24
Ile zarabia tam mniej więcej pracownik produkcji - operator CNC?
abbol 2016-08-02 17:59
na rzyganie mnie bierze gdy słyszę ruukki lub fortaco,to cud ,że do tej pory tylko jedna osoba zginęła w tej zafajdałej firmie chyba dwa lata temu lub trzy lata temu
6
c 2016-08-03 17:28
@Wic oni wlasnie caly czas szukaja inzyniera do spraw robotyzacji procesow spawania we Wrocławiu tutaj musisz miec na pewno wykształcenie wyższe, preferowane studia z zakresu inżynierii procesów spawaniu samodzielności i inicjatywy w działaniu
1
spawacz 2017-01-15 18:09
A kto był twoim brygadzistą?
3
mast-er 2017-01-15 18:47
Nie znasz szczegolow tego wypadku, nie wiesz kto i dlaczego zginal, wiec lepiej nie pisz bzdur
Spawacz 2017-01-18 15:01
Uwaga na lidera Mańka z komatsu donosi na kolegów do Posmyka a ten jeleń go wielbi i donosi dalej.









4
nikt 2017-02-04 18:58
Z tej firmy pracownicy uciekają, a ci co pracują to tak jak by za kare albo tacy co nie poradzą sobie w innej firmie. Atmosfera naprawdę bardzo straszna ale to zasiane od górnie. Kiedy w końcu ta firma pozbędzie się dyrektora produkcji? A co z tym liderem pastuchem z freji były brygadzista pijak miał stawiany alkohol od obecnego lidera z Wołowa takim sposobem dostaje się władze a władza rozum odbiera. Ten lider na niczym się nie zna, typowy kołek, zależy mu na skłócaniu pracowników tylko to robi najlepiej. Zawsze słychać że nie ma tarcz rękawic monterskich itd. a gdzie to jest? u brata w firmie. wszyscy widzą jak chowa pod ubranie i kilka razy wynosi do szatni a torba ma podwójne dno. W poważnej firmie taka osoba nie dostała by żadnego stanowiska skłócająca pracowników, ta osoba nie ma szacunku nawet dla starszych. Widocznie kadrze tak odpowiada.
trybun ludu 2017-02-09 13:03
Jak sie chce robić to sie pracuje, a nie pluje na własne gniazdo bo to chyba śmierci z lekka hipokryzją. Nie podoba sie, Wrocław jest pełen innych miejsc pracy. To po pierwsze. A po drugie oskarżenia, które się kieruje pod adresem innych bezpodstawnie, tylko żeby sie odegrać bo sie robić nie chce i ktośc musi poganiać, są chyba karane (przeczytaj sobie przyjacielu, jeżeli bedziesz miał wene tworzyc ponownie taki wpis http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/882360,za-obelzywy-wpis-w-internecie-mozna-nawet-trafic-za-kratki.html). Czy na internecie i w życiu codziennym mało jest przypadków rzekomo anonimowych wpisów, których twórcy zostali odnalezieni przez policję. Nawidoczniej twórcy nie chce sie robić, lecz obijać w robocie to co pozostaje opluwanie w internecie bo żeby w realu załatwic sprawę i osobiście sie postawic trzeba miec po prostu jaja, których najwidoczniej twórcy wpisu brak. Pozdr
Zostaw swoją opinię o Fortaco Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fortaco Sp. z o.o.