brak logo

Tanake S.A.

Warszawa

Opinie o Tanake S.A.

nick 2010-01-24 14:38:32
anonim - 2009-01-27 19:22:09

Dodaj opinie o Tanake - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

denna firma
omijajcie z daleka
2
były pracownik 2010-04-16 20:43:57
Wytrzymałem tam 5 lat, [usunięte przez moderatora]to tyran i cyborg, zatrudnienie na umowę o pracę, stawka minimalna, reszta pieniędzy pod stołem. Praca najlepiej po 12 godzin na dobę, wszędzie monitoring i podsłuchy, do tego zakaz wszelkich przyjaźni. Powiem tak jak poprzednik - omijajcie tę firmę z daleka!
2
Speedbandit 2010-06-24 18:13:04
Ja wytrzymałem dużo dłużej, ale kiedyś było dużo lepiej i kasa była większa, a na Wigilię to szef ludzkim głosem przemawiał i bony towarowe dawał w prezencie. Ale odkąd do głosu doszła j[usunięte przez moderatora]to w firmie stopniowo zaczęła się robić [usunięte przez moderatora] i nic juz nie zostało z dawnej firmy. Popieram moich przedmówców: Z DALEKA I SZEROKIM ŁUKIEM !!!!
2
Mariusz 2013-08-10 10:25:28
Nie za bardzo rozumiem te negatywne opinie. Pracuję w taj firmie już jakiś czas i naprawdę nie ma co narzekać. Nadgodziny się czasami zdarzają, ale gdzie ich nie ma? Po za tym dostaje się za to premię, więc i zarobkowo wychodzi się na tym dobrze.
1
Agnieszka 2013-08-11 09:19:05
Pracowałam w tej firmie ponad rok i jestem bardzo wdzięczna za zdobyte tam doświadczenie. Bardzo profesjonalna firma, można się wykazać przy różnych projektach. Zaangażowanie jest po za tym doceniane przy premiach.
1
K. 2013-08-23 15:30:52
śmiać mi się chce jak czytam o tej premii! [usunięte przez moderatora] - fakt - dzisiaj marketing szeptany to potęga, więc nie zdziwiłabym się jakby ktoś z wydelegowanych do tego zadania pracowników to pisał - sama zresztą byłam do tego zmuszana niejednokrotnie.
No cóż - nie pracuję już tam od kilku m-cy, ale do dnia dzisiejszego mam koszmary i ścisk w żołądku na wspomnienie wszystkiego co się wiązało z tą firmą. Zarobki - oficjalnie najniższa krajowa, reszta - negocjowana indywidualnie pod stołem.
Moja recepta - omijać jak najbardziej się da!
1
Arek 2013-12-28 07:46:20
Dziwne, że ludzie się zgadzali na takie warunki. Gdyby byłoby tam tak źle, to raczej ludzie by odchodzili od razu, a ktoś tutaj piszę, że pracuje już 5 lat. Ja sam zastanawiam się by tam pójść i podczas rozmowy kwalifikacyjnej wszystko wydawało się ok.
xxox 2014-09-08 19:08:26
Zacząłem dopiero i albo tak sie polepszyło albo głupoty piszecie
1
filo 2014-09-09 12:05:02
a robia jakis nabor?mozna sie przyjac?kumpel mial staz i mowil ze spoko firma
1
filo 2014-09-12 13:40:31
Spoko, spoko. Dla mnie ważne że płacą.A ludzie mówią że tak
nabór 2014-09-12 18:48:24
To jak z tym naborem?szukają kogoś?na jakie stanowisko?jak cos wiecie to piszcie.zalezy mi
NN 2014-09-17 17:51:08
Nic nie wiem czy przyjmują czy nie. Co do samej firmy to nie mam nic do zarzucenia, są OK. Normalny pracodawca
staszek 2014-09-19 10:50:33
Byłem na rozmowie o prace w Tanake . Spoko człowiek mnie przyjmował . Rozmowa jak rozmowa ,w fajnej atmosferze, ale dość dokładna . O wiele rzeczy pytał .Dośc profesjonalnie . Ciekawe jaki efekt . Mają dzwonić . Dobrze jakby sie udało . Słyszałem że tam sie dużo polepszyło .
to sa przyjecia 2014-09-26 10:29:28
To przyjmuja?na jakie stanowiska startujecie?musze tam do nich pojechac znowu z cv.piszcie jak wyglada rozmowa o prace.
bronek 2014-09-28 19:02:22
też złoże bo słyszałem że tam nieźle w tej firmie i że nie ma problemów z wypłatą
bronek 2014-09-28 19:11:23
sluchajcie a czy pisac w cv o jezykach jak sie umie nie bardzo czy lepiej nic nie pisac, czy to dla nich wazne i zwracaja uwage na jezyki?
irmina 2014-09-30 09:44:40
Ja już PO. Rozmowa wg mnie korzystna ( dla mnie) Mam nadzieję że mnie zechca. Fajna firma, rozmowa na poziomie,pytali o duzo szczegółów. Ja w cv o znajomości języków obcych pisałam ale nie wiem czy to wazne bo tego tak konkretnie nie sprawdzali na rozmowie
irmina 2014-09-30 09:51:35
@staszek,daj znac czy do ciebie dzwonili bo jestem ciekawa po jakim czasie zadzwonia czy tak jak mowili no i ciekawe czy zadzwonia tez jakby mnie nie chcieli przyjac
? 2014-09-30 20:00:50
Jakie umowy proponują? Zlecenie czy stała? jaki kres próbny?
smilek 2014-10-14 12:28:18
Mnie by nawet umowa zlecenie na poczatek satysfakcjonowała w Tanake. A kogoś przyjęli z tych co tu pisaliście? Napiszcie jak wam poszło
al 2014-10-18 18:44:03
są nowe osoby, widziałam to kogoś przyjęli. Nie wiem na jakie umowy bo ja mam stałkę ale pracuje już 3 lata. dla mnie jest ok
pracownik 2014-10-28 20:48:04
a wy tylko czy przyjmują i jak he he he zazdrość że my pracujemy w Tanake a wy nie, co?
TO JA 2014-10-30 16:43:38
Nie, no .... R. to Ty?
A nie mówiłem że nowi sie szykują żeby nas powygryzać? a tu nie ma szans kochani! My sie wykosic nie damy, nam w firmie dobrze :P
TO JA 2014-11-04 17:24:05
olek, trzeba umieć czytać ze zrozumiem przynajmniej jak sie chce do Tanake sie zatrudnić :P
Jaki konflikt, gdzies ty to wyczytał? w gwiazdach chyba... :P
Nam w firmie dobrze,atmosfera git :P i nikt nie pisał o zadnym konflikcie - śniło ci sie?


brunetwieczorowąporą 2014-11-18 19:40:44
Opinie nie sa podzielone, ci co pracują co znam to pozytywnie mówią o firmie i szefostwie, źle piszą pewnie ci co im sie nie udało przyjąć albo ich zwolniono no ale jak sie komuś nie chce robic to jego problem
łuka 2015-01-09 10:33:06
spoko firma, da sie zarobić , w tych czasach to najwazniejsze
Ramon 2016-05-11 18:29:08
Mam nadzieję, że pojawią się jakieś konkretne informacje, że będzie dużo szybciej coś nowego wiadomo i że w jakikolwiek sposób będzie można się tutaj szybko i fajnie dostać, rozmowa kwalifikacyjna ok.
Zostaw swoją opinię o Tanake S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tanake S.A.