logo Fraikin Polska

Fraikin Polska

Warszawa

Opinie o Fraikin Polska

Tomasz 2013-02-15 10:29:23
Prosił bym o opinie na temat pracodawcy
7
Tomasz 2013-02-19 11:42:23
Witam czy ktoś zagląda na ta stronę bardzo bym prosił o opinie
jak wyglądają warunki pracy
atmosfera i jak z pensjami
1
kicz 2013-04-17 22:52:02
Unikać.
były pracownik 2014-07-15 12:27:25
Proponowany system system pracy w tej firmie - podpisać umowę, otrzymać telefon, dostęp do aut w oddziale (służbowy wyliczany co do metra) i następnego dnia przy użyciu wyżej wymienionych narzędzi poszukiwać nowej pracy.
adamus 2014-08-28 10:55:50
nie stój nie czekaj znajdź inną pracę - uciekaj
Ciekawski 2014-09-29 15:26:11
Fraikin poszukuje obecnie koordynatora ds. wynajmu krótkoterminowego w Poznaniu? Może ktoś podpowiedzieć, jaki jest faktyczny zakres obowiązków? Przybliżone zarobki i ewentualne benefity? Jaka jest atmosfera w oddziale w Poznaniu?
18
Ciekawski 2014-10-06 08:07:51
OK, rozumiem.
Ale czy możesz coś powiedzieć - o ile wiesz - na temat stanowiska "koordynator ds. wynajmu krótkoterminowego"? Zakres obowiązków, uposażenie?
luzak 2014-10-21 21:23:38
Pana wyrosnietego z okolic Lublina. Fajna to firma tylko jakas taka inna niz wszystkie. Najwieksza wartoscia firmy powinni byc ludzie a tam tak nie jest - panowie dwaj nauczcie sie w koncu!
były pracownik 2014-11-06 17:00:40
Potwierdzam.
X 2014-11-06 17:08:04
Firma prawie rodzinna więc się chyba czepiasz.
Ten z Pragi 2014-11-16 17:06:26
zawsze znajda sie tacy (czytaj: nieudacznicy zyciowi) co tylko potrafia narzekac, ale zeby tak popracowac chociaz troche.....to juz ciezko.....i chodza tak biedacy od jednej do drugiej firmy... ;)
1
xyz 2015-01-12 21:16:38
Zgadzam się z opiniami powyżej , atmosfera okropna, ludzi traktują jak roboli, zero motywacji
3
zeus 2015-02-02 23:14:42
To w krótkoterminowy też są słóźbówki nic nie mówił na rekrutacji.
1
zeus 2015-02-02 23:21:13
Służbówki oczywiście
endo 2015-02-06 22:33:23
Kasa na stanowisku Koordynatora całkiem przyzwoita+ perspektywy na jeszcze lepszą. Jak ktoś się nie boi ciężkiej pracy to zdecydowanie polecam, zarobki powyżej 4500PLN, szkoda tylko polityki co do samochodów służbowych...
cienki bolek 2015-02-28 16:50:51
Nie robcie z siebie dziadow. Nie pracujcie tam-dno! Szkoda zdrowia i zycia. Inwigilacja i donosy (bilingi i gps oraz crm) to jest Fraikin Polska. Najgorsza firma w jakiej pracowalem.
5
zxc 2015-03-20 19:07:13
O rzesz w pupę... piszesz o gps, więc pracowałeś na stanowisku handlowym. Napisz w jakiej lokalizacji, to zobaczymy co "zawojowałeś" w organizacji :)
zenek z okienka 2015-04-24 22:59:42
Pracownikiem nie jestem, ale klientem. Korzystam z kilku oddziałów i chłopaki chwalą sobie pracę. Pozdrowienia dla Panów z Gdańska i Poznania oraz dla Pana ze Szczecina.
cienki bolek 2015-05-01 21:23:15
Skarżą się na ciebie że nic nie robisz a kaske bierzesz. Z tobą nic klienci nie załatwia bo nic nie wiesz. Pracowałem ciężko i jak zwykle... JR I AN znaleźli inną zabawkę... życie a wyniki były. Co z tego. Dno i pośmiewisko ten franklin
WPR 2015-05-20 17:28:25
Potwierdzam że najlepiej omijać Fraikin Polska szerokim łukiem - Etyka pracy brak- tylko sprzedawaj! sprzedawaj! a jak będzie gorzej ci sie wiodło to zmotywują cię kopniakiem w du..
george 2015-10-30 19:05:10
Pracuję w dziale serwisu- praca jak praca- raz lepiej raz gorzej. Zdecydowanie brakuję mi dodatkowych świadczeń socjalnych... ale poza tym całkiem fajna ekipa, atmosfera, kasa OK. Co do działu handlowego to chłopaki w długim terminie jakoś sobie radzą- Ci którzy pracują od kilku lat pracują dalej i są zadowoleni. W krótkim terminie trochę więcej zawirowań- jak zatrudnia się 20-latków za 1700 netto+premia to czego można się spodziewać? Jest może 2-3 chłopaków na poziomie.
kkka 2015-10-31 19:35:43
A co brak dodatkowych świadczeń socjalnych ma wspólnego z umową o pracę? W Fraikin wszyscy zatrudnieni są na umowę o pracę. Brak jest za to np. bonów na święta, darmowego pakietu medycznego czy sportowego...
kkka 2015-11-09 19:05:12
Ano szukają SMów w kilku lokalizacjach. Służbowa Octavia, telefon, laptop i dostęp do biura. Praca ciężka i niezwykle wymagająca- bez kontaktów w branży trudno będzie coś osiągnąć. Najpierw trzeba znaleźć potencjalnych klientów, przekonać ich że wynajem jest dla nich lepszym rozwiązaniem niż leasing lub kupno za $$$, potem zaproponować optymalne rozwiązanie i prowizja Twoja... premia za nowy kontrakt to co najmniej kilkaset PLN. Wymagania może nie są wygórowane jednak trzeba zaliczyć kilka spotkań z JR, RG, WP oraz JL- mimo wszystko życzę powodzenia.
1
q 2015-11-17 14:48:59
Witam,
Na znanym portalu pojawiło ogłoszenie na stanowisko Koordynator ds. ubezpieczeń i likwidacji szkód Wa-a
Jaki jest charakter pracy i jakiego wynagrodzenia można się spodziewać?
senny 2016-04-19 06:54:15
Koordynator w Koszalinie? Ktoś coś więcej napiszę? Jakie wynagrodzenie, atmosfera, przełożony? Zastanawiam się czy nie wysłać CV. Wie ktoś w którym miejscu będzie biuro, bo chyba jeszcze w Koszalinie nie ma?
krak 2016-04-26 09:51:35
cześć. jutro idę na rozmowę w koszalinie. jakich pytań mogę się spodziewać? jakieś doświadczenie handlowe mam więc powinno być ok
gość 2016-06-06 19:09:10
Jakby mógł ktoś przybliżyć temat - na co może liczyć kierowca w tej firmie?. Warto podjąć temat, czy omijać szerokim łukiem. Chodzi mi o wysokość wynagrodzenia, atmosferę, system pracy, itp.
1
freg 2016-06-17 18:04:03
Praca na umowę zlecenie, od zlecenie do zlecenia... zarobki w zależności od ilości kursów i odległości. Czasem zarobi się 3000 PLN, a czasem 100 PLN miesięcznie. Idealne jako praca dodatkowa, no chyba że coś się zmieniło. Plusem bez wątpienia jest jazda na pusto i mała ilość trupów do przeprowadzania ;)
Bhs 2016-08-02 15:51:02
A czy wiecie coś na temat pracy w dziale finansowym ? Jak atmosfera, obowiązki i kasa oczywiście ?z góry dzięki za odpowiedź :)
Bhs 2016-08-02 15:51:30
A czy wiecie coś na temat pracy w dziale finansowym ? Jak atmosfera, obowiązki i kasa oczywiście ?z góry dzięki za odpowiedź :)
beza 2016-08-02 16:32:47
A wiadomo czy wypłata dla młodszego księgowego jest jeszcze aktualna? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że oprócz podstawy jest pewnie szansa na jakieś premie do tego, co znacznie by mnie zadowoliło.
tomek 2016-10-27 10:06:40
Na Randstad Polska pojawiło się ogłoszenie "Kierownik ds. kluczowych klientów (samochody ciężarowe i dostawcze)" w Szczecinie. Podejrzewam że chodzi o Fraikin. Ktoś może potwierdzić że szukają kandydata na to stanowisko?
kkk 2016-11-11 22:15:41
Podobno szukają- mają już pewniaka na to stanowisko, rekrutacja chyba niepotrzebna...
Zostaw swoją opinię o Fraikin Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fraikin Polska