logo AUTORUD

AUTORUD

Rzeszów

Opinie o AUTORUD

zadowolony 2016-04-06 19:38
Byłem tam na rozmowach w sprawie pracy i muszę powiedzieć, że tak profesjonalnych a jednocześnie fajnych ludzi dawno w firmie nie spotkałem, a trochę ich już mam za sobą... Pani od HR świetna kobieta! Polecam jeśli macie możliwość zaprezentowania się na spotkaniu rekrutacyjnym, bo jakkolwiek się zakończy (podjęciem pracy czy nie) z pewnością będziecie mieć dobre wspomnienia i solidny grunt pod kolejne rekrutacje!
7
zadowolony 2016-04-06 19:38
Byłem tam na rozmowach w sprawie pracy i muszę powiedzieć, że tak profesjonalnych a jednocześnie fajnych ludzi dawno w firmie nie spotkałem, a trochę ich już mam za sobą... Pani od HR świetna kobieta! Polecam jeśli macie możliwość zaprezentowania się na spotkaniu rekrutacyjnym, bo jakkolwiek się zakończy (podjęciem pracy czy nie) z pewnością będziecie mieć dobre wspomnienia i solidny grunt pod kolejne rekrutacje!
? 2016-08-10 09:46
Nie wiem czy taka rotacja w firmie czy o co chodzi ale w sumie wasze komentarze są z maja a teraz widziałem aktualne ogłoszenie na doradcę serwisowego i sprzedawcę
3
Info 2017-02-17 18:22
Komentarze są usuwane, a rotacja jest strasznie duża. Ciągle zmiany osób. Niezależnie od stanowiska. Począwszy od kierownika (Seat) skończywszy na recepcji. na stronach internetowych nie ma już zdjęć pracowników, bo nie nadążali ze zmianami. Nie polecam. Toksyczna atmosfera. A gdy zaczynasz pracę i masz objazdówkę po działach, to ludzie życzą ci powodzenia z uśmieszkiem pod nosem, bo wiedzą, że nie na długo :)
2
Zuzanna 2017-02-28 08:22
@Info długo pracowałeś w firmie AUTORUD? Mógłbyś powiedzieć coś więcej o warunkach pracy? Jakie elementy pracy oceniłbyś pozytywnie?
OK 2017-03-28 11:16
Pewnie zostałeś zwolniony, stąd takie nastawienie i opinia :). Ja pracuje w Autorud od poczatku otwarcia oddziału w Rzeszowie i jestem bardzo zadowolony. Jest presja i duże tempo ale pozwala ono rozwinąć skrzydła i nauczyć się o wiele więcej niż u "spokojnej" konkurencji. Dodatkowo wynagrodzenia są na wysokim poziomie. Jestem zadowolony i szczerze wszystkim polecam pracę w tej firmie.
Zuzanna 2017-03-28 15:28
@OK rozumiem, że lubisz pracę w AUTORUD. Co możesz powiedzieć na temat możliwości rozwoju oferowanych przez firmę? Na jakie szkolenia może liczyć pracownik?
Info 2017-04-28 22:33
Skąd powszechna opinia "zostałeś zwolniony, dlatego negatywne opinie piszesz"?
Nie, nie zostałeś zwolniony. Sam odszedłem.
"Wynagrodzenie na wysokim poziomie" :D padłem, pomóżcie się podnieść :)
Gratuluję, że pracujesz od początku. Naprawdę szacun. Ale pochwal się proszę ile osób (pracowników) się przewinęło przez salon w trakcie Twojej pracy.
Aaaa wiem, ciężko nadążyć Hahahahaha
Dewiza Autorud "śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą"
Zorro 2017-04-29 13:31
AUTORUD działa już ponad 20 lat a to znaczy, że nie jest tak jak niektórzy piszą!
1
XYZ 2017-06-19 22:28
Pracuję w Autorud już od jakiegoś czasu i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony. Atmosferę w pracy tworzą ludzie i to od nas zależy jak nam się będzie pracować. Niektórzy przychodzą i odchodzą, ale inni zostają i rozwijają się. To jest normalne w każdej firmie. Poza tym ta firma ma w Rzeszowie TRZY salony i cały czas się rozwija- wniosek- potrzebuje coraz więcej ludzi:-)
1
Zołza 2017-06-20 11:21
Bardzo niesprawiedliwe jest pisanie opinii w momencie kiedy przestaje się być pracownikiem i to nie koniecznie z własnej woli. Firmy nie zwalniają pracowników bez powodu, powód zawsze bywa poważny. A firma jest spoko.
1
Zostaw swoją opinię o AUTORUD - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AUTORUD