brak logo

Reiski Auto Sp. Z o.o. (Multi-Salon REISKI)

Bydgoszcz

Opinie o Reiski Auto Sp. Z o.o. (Multi-Salon REISKI)

admin 2015-08-21 18:16
Macie informacje na temat zatrudnienia i warunków pracy? Coś zmieniło się w firmie przez ostatni rok? Napisz nam co nowego dzieje się w firmie Reiski Auto Sp. Z o.o. (Multi-Salon REISKI)!
2
swieca72 2016-05-03 11:21
bylem pracownikiem tej firmy,jesli pracujesz i ustalisz to placa na czas i tak jak sie umawiałes chociaz bywaja drobne rozbieznosci po interwencji dopłacają,problem polega gdy sie zwalniasz wtedy płaca ci najnizsza bez premii i mozesz dzwonic pytac na poczatku mowia ze to nieporozumienie,ze kierownik nie wnioskował o premię itd mataczenie a na koncu nie odbieraja tel itd ZENADA szkoda ze trud ktory włozył pan.Wojciech jego synowie tak marnują i nazwisko Reiski znaczy.........niewiele
1
mati 2016-06-07 14:37
Swieca nie prawda... chyba że czegoś nie domówiłem z pracodawcą ?!!!
W moim przypadku wszystko było OK,
ja nie miałem takich problemów ... umowa na czas nieokreślony umówiony zakres czynności kasa jak się umówiłem tak było co mc
Pracodawca godny Polecenia...
4
łukasz to nie imie, łukasz to zbok 2016-10-04 00:41
mati, weź się ogarnij trolu. Dobrze wiemy jak tam jest. łukasz albo ty asia, nie ukrywajcie się pod durnymi ksywami.
Mariusz 2016-11-29 14:11
Praca dobra, jeśli wykonuje się swoje obowiązki i pracuje się z pozytywnym nastawieniem to myślę, że można być zadowolonym z pracy. Nie rozumiem ludzi którzy tylko narzekają.
1
Mariusz 2016-12-15 16:08
Jednak się przeliczyłem. Przy najbliższej okazji robią pracownika w bambuko, nie płacą tyle ile trzeba, wymagają na prawdę ponad miarę. Najlepiej jakbyś pracował 24h/7.
Szuje...
2
Marcin 2016-12-21 16:07
Widać, że komuś zależy na negatywnej opinii podszywając się pod nicki i pisząc głupoty, ale raczej bym się nie kierował tymi opiniami, bo uważam, że salon naprawdę bardzo fajny, a z pracodawcą również kontakt jest na bardzo dobrym poziomie.
1
Robert 2016-12-27 16:47
Praca myślę, że godna polecenia, zarówno jeśli chodzi o warunki jak i jakość pracy to jest tutaj bardzo dobra. Oczywiście można liczyć na dodatkowe wynagrodzenia pod koniec miesiąca. Myślę, że jeśli jest się dobrym specjalistą to znajdzie się tu miejsce.
Igor 2016-12-29 16:59
Warunki pracy naprawdę godne, wynagrodzenie również. Szkolenia, premie, etc. - niczego nie brakuje. Jakość obsługi klientów również bardzo wysoka.
Wojtek 2017-01-11 09:32
Ja też uważam, że praca na bardzo dobrym poziomie, więc zarówno jeśli chodzi o atmosferę pracy jak i wynagrodzenie, to jest ono godne polecenia.
Julek 2017-01-13 11:10
Ja również uważam że świetny i solidny warsztat samochodowy, dlatego też chcąc poradzić sobie z problemem w samochodzie warto do nich sobie zajrzeć. Myślę , że i wam ten serwis samochodowy się spodoba.
Mariusz 2017-03-06 13:08
Dobre i profesjonalne usługi w dobrej cenie. Jeśli chodzi o serwisowanie samochodu, to moim zdaniem jest to naprawdę godne polecenia miejsce.
Mick 2017-03-06 16:39
Także uważam, że jest to naprawdę dobry i profesjonalny warsztat, a ich usługi są godne polecenia. Sprawdźcie sami, a być może również i was oferta zainteresuje.
Stefan 2017-04-05 11:18
Obsługa klienta jest tutaj na bardzo wysokim poziomie, odbywają się liczne szkolenia i kursy sprzedaży, wiec personel jest bardzo dobrze przygotowany. Atmosfera jest przyjazna, uważam, że miejsce godne polecenia.
Paweł 2017-04-26 09:44
Warunki pracy jak najbardziej dobre, jak wspomniano już organizują wiele szkoleń, a wynagrodzenie także odpowiednie do wykonywanej pracy, za ciężkie naprawy w serwisie przewidziane premie. Uważam, że praca godna polecenia.
Janek 2017-05-31 15:24
Ja jestem bardzo zadowolony z obsługi w tym warsztacie, więc wszystkim, którzy szukają solidnego warsztatu go polecam. Dobra jakość usług oraz ceny. Naprawy wykonywane są także terminowo.
Damian D 2017-06-05 13:59
Jak najbardziej mogę polecić wam to miejsce. Jest to profesjonalny serwis samochodów, wykonujący robotę szybko i solidnie, a dodatkowo w dobrej cenie.
Kamilek 2017-06-08 15:43
Też uważam, że jest to naprawdę godny polecenia warsztat, więc jeśli szukacie dobrych specjalistów, to warto sprawdzić oferowane przez nich usługi. Szybko, solidnie, no i w dobrej cenie. Polecam.
Irek 2017-06-14 09:43
Pełen profesjonalizm oraz dobre podejście do klienta. Jak dla mnie jest to naprawdę dobry i profesjonalny warsztat samochodowy.
Komil 2017-08-03 13:07
Uważam, że warsztat godny polecenia. Wykonują naprawy szybko i sprawnie. Jak najbardziej polecam wam to miejsce.
Oktawian 2017-08-21 11:03
Uważam, że warsztat naprawę świetny. Można liczyć na profesjonalną obsługę, a zarazem szybkie naprawy. Zajrzyjcie, jeśli też potrzebujecie dobrego i sprawdzonego mechanika.
Sebastian 2017-09-29 11:37
Jeśli chodzi o naprawę Mitsubishi, to nie znam lepszego warsztatu. Ja tutaj swój samochód serwisuję od nowości, którego również u nich zakupiłem. Jestem naprawdę zadowolony z obsługi, jak i serwisu mojego samochodu.
Zostaw swoją opinię o Reiski Auto Sp. Z o.o. (Multi-Salon REISKI) - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Reiski Auto Sp. Z o.o. (Multi-Salon REISKI)