brak logo

APEXnet

Warszawa

Opinie o APEXnet

ktoś 2011-05-26 05:34:13
[usunięte przez moderatora] zdecydownie odradzam
gość 2012-02-18 10:08:24
Pracowałam krótko, ale polecam. Miałam możliwość pracować z bardzo ciekawymi i otwartymi ludźmi. Dostałam szanse, ale sama jej nie wykorzystałam. Nauczyłam się bardzo dużo i co ciekawe w nowej pracy dopiero to doceniam.
anonimowo 2013-03-18 15:56:58
Zdecydowanie odradzam, [usunięte przez moderatora] . Pracownik biurowy musi robić wszystko, sprzątać, myć kible, obsługiwać szkolenia, pracować po godzinach ( oczywiście za darmo). W firmie panuje kiepska atmosfera. Żenada.
3
Tartinka 2014-09-10 17:47:17
Polecam. Wylęgarnia talentów. Kręci się mnóstwo młodych ludzi, którym daje się szanse realizować swoje pomysły. Minusem jest to, że firma prowadzi program stażowy i przyciąga młodych roszczeniowców, którym nie pasuje to, że nie są od razu dyrektorami i starsi zamiast skupić się na swojej pracy muszą edukować tych młodych, którzy czasem i tak sfochowani odchodzą. Atmosfera - nie znam bardziej życzliwej firmy.
anonimowo 2015-04-01 19:17:21
Jeśli chcesz się rozwijać to polecam. Ja nauczyłam się bardzo dużo o czym nie zdawałam sobie sprawy, jak pomoze mi to na rynku pracy. To co zespół tam docenia to atmosferę ale tak naprawdę to wiedzę i nowe kompetencje. Firma się rozwija a ludzie z nią i faktycznie nie każdemu się to podoba.
jowisa 2015-12-11 18:09:01
Moja kumpela została zatrudniona po stażu, niestety nie ma kolejnego no bo ona siedzi na tym stołku :) miala parę szkoleń , nie wiem czy to duzo jak na prawie rok pracy, ale siedzi
sheriff 2016-01-05 15:36:45
spoko firma
2
Sówka 2016-09-06 08:53:56
Ja zajmuje ten stołek i nikomu nie oddam :) Jest super. Polecam :)
pati#pati 2016-11-17 15:12:36
Od kilku lat jest stały skład oraz nowe osoby z programu stażowego. Super firma, niestety bardzo rzadko biorą ludzi z ogłoszenia. Jak przejdziesz sito to jesteś szczęściarzem.
gość 2016-11-24 12:38:11
Świetna firma, polecam.
1
Borys 2016-11-27 21:45:34
Firma godna polecenia.
Zostaw swoją opinię o APEXnet - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APEXnet