brak logo

Albedo HR

Francja

Opinie o Albedo HR

władek bagietka 2016-02-14 17:23:30

Witam Albedo HR Sp.zoo to nowe dziecko starej Akcji Job .
To nowa spółka , potrzebujesz opini wejdz na Akcja Job (Wrocław ) lub (Rzeszów)
Harry 2016-04-12 11:26:20
Jedzie kto do pszetwurni ryb do Francji do Lanester w 18.4.16 był kto tam jusz wcześniej?
Anty hammi 2016-04-28 12:20:23
Praca w rybach w bretani/ francji CAPITAN HOART do kitu warunki,żadne filetowanie ale dźwignie skrzyń z rybami ,robota w głodni - 28 a itak pot po dupie leci,praca wśród wieśniaków z polskich wsi,bardzo niepolecam szerokim łukiem te firmę omijajacie
1
Anty wiesniak 2016-05-04 12:21:30
Zdala od nich ,pszez lata dorobiłem się unich garba ,a jak miałem wypadek w pracy Tak niedostałem odszkodowania bo nie byłem ubezpieczony i musiałem zapłacić 4000 euro za pobyt w francuskim szpitalu i o żadnej rencie niema mowy ,tylko się powiesić i te firmę
2
Miastowy 2016-05-05 17:04:10
Do kitu firma ,bardzo okradają rodaków
1
Rafał kałuźniak 2016-05-06 13:28:31
Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia
1
Krzysztof K. 2016-05-10 17:22:46
Niejedzcie do ryb do Francji, wyzysk,,robota pod presją antypolska ,żadne filetowanie ,własnie uciekłem z tego obozu odradzam ,w pracy zagranicą na internecie potszeba do fileowania ryb w Norwegii,Danii,Angli i płacą wiencej
2
Aldi 2016-05-16 09:56:53
Niejeden im uwieźył i do tej pory ani kasy ani pracy porobisz 2 dni puzniej 5 wolnego i nikt mondry znajomoscià francuskiego albo angielskiego długo tak niewytszyma i przejdzie do lepszej firmy
1
Leszek kaluźny 2016-05-18 17:14:41
Umnie było jeszcze gorzej 1 dzie w pracy i 6 dni wolnych na wypłatę zero czegokolwiek musiałem kras w supermarketach bo nie miałem na jedzenie kordynatorzy warci tyle co Polak za granicą prawdziwy ,, lepiej zarobisz w polsce .
1
Rafał Molenda sk 2016-05-27 14:40:41
Teras bardzo nieładnie albedo robi jak Francuzi strajkują bo nie dość ze mało było godzin pracy maksymalnie 3 dni pracy w tygodniu tak teras kupują bilety za twoje i kaźą wracać do Polski i za miesiąc twoja pszepracowana wypłata .to się nadaje do prokuratury a jak niewyprowadzisz się to wzywają policję .
1
Ulm 2016-06-09 11:13:45
Ta ala firma z francji po miesiącu pracy w rybach niewypłacając mi zadnych pieniedzy wyźuciła mnie z zakwaterowania i kazała niewracac ,,musiałem dzwonic do rodziny aby ta kupiła mi bilet do polski a pieniedzy do tejpory za pszepracowany miesiąc niema ,najgorsza moja firma albedo
1
pracownk Albedo 2016-06-22 14:17:34
Przypominam Panowie, że mieszkanie służbowe jest do dyspozycji na czas trwania kontraktu. Po ustaniu kontraktu wg umowy pracownik powinien opuścić mieszkanie w ciągu 48 godzin.
Niestety firma nie utrzymuję pracowników i nie sponsoruję noclegu w momencie kiedy pracownik z powodu np. nadużycia alkoholu nie pojawia się przez kilka dnia na stanowisku pracy.
pracownik Albedo 2016-06-28 12:27:44
Wszyscy nasi pracownicy wyjeżdżają na legalnej umowie o pracę i chroni ich kodeks pracy. Nie ma możliwości, że któryś z pracowników nie dostał wynagrodzenia, a sytuacja o której mowa nigdy nie miała miejsca.
Pracownika, który czuje się niesłusznie poszkodowany zachęcam do kontaktu z agencją z Wrocławia (71 3432206) w celu wyjaśnienia sytuacji.
2
Piotrek zkl 2016-07-17 19:14:52
Bardzo kiepska firma ,pracowałem w rybach do 15.07 w francji , warunki miezzkalne bardzo złe ,jak menele na podlogach ,na 8 osób 1 kibel , mieszkanie na 3 osoby nie wiencej , kasy po 3 miesiącach pracy dalej nic niema , w pracy "captain hoat" robilismy my polacy jak najgorsze szmaty takze pszestszegam do wyjazdu na źekomo do pracy w filetowaniu ryb ! Bo zadego filetowania ale zato mycie podług ,dzwiganie na gźbiecie skrzyn z rybami z wielkim tempem ,ja oczywiscie jusz tam niepojade do tego widziałem jusz ogłoszenie ze szukają nastepnych jeleni do tej roboty. Teras chodze po sondach ale im niepopuszcze kasy za 3 miesiące pracy,te całe albedo hr szuka takich co niznają francuskiego i angielskiego aby ich ostro okradac i abys nieposzedł na policje .ODRADZAM MOCNO I NIESŁUCHAJCE CO WAM PIERDZĄ W BIURZE BO KŁAMIĄ ABYS TYLKO TAM POJECHAŁ.BEZ ODBIORU.
3
Piotrek zkl 2016-07-17 19:21:21
Bardzo kiepska firma ,pracowałem w rybach do 15.07 w francji , warunki miezzkalne bardzo złe ,jak menele na podlogach ,na 8 osób 1 kibel , mieszkanie na 3 osoby nie wiencej , kasy po 3 miesiącach pracy dalej nic niema , w pracy "captain hoat" robilismy my polacy jak najgorsze szmaty takze pszestszegam do wyjazdu na źekomo do pracy w filetowaniu ryb ! Bo zadego filetowania ale zato mycie podług ,dzwiganie na gźbiecie skrzyn z rybami z wielkim tempem ,ja oczywiscie jusz tam niepojade do tego widziałem jusz ogłoszenie ze szukają nastepnych jeleni do tej roboty. Teras chodze po sondach ale im niepopuszcze kasy za 3 miesiące pracy,te całe albedo hr szuka takich co niznają francuskiego i angielskiego aby ich ostro okradac i abys nieposzedł na policje .ODRADZAM MOCNO I NIESŁUCHAJCE CO WAM PIERDZĄ W BIURZE BO KŁAMIĄ ABYS TYLKO TAM POJECHAŁ.BEZ ODBIORU.
1
Aga pl 2016-07-18 10:49:58
Mojemu tacie tesz pieniedzy nie wypłacili i mama wnerwach źyje a tata sie z nimi sonduje .tata mówi ze te albedo hr to najgorsza w całej francji i ma wiele spraw sondzie i ladadzien bedzie zamknieta na dobre .olac ich
Anty pawelec 2016-07-19 12:51:32
Co ztego ze sie podpisuje legalną umowe jak albedo ma wysrane na to i oszukuje takdługo jak sie da i niekaźdy idzie do sondu bo jak trafią na wiesniaka bez j.obcego to wszystko z niego wyrwią.pawelec wyglondasz mi na wiesniaka i kordynatorzy i pracownicy albedo niemogą sie tutaj rospisywac .bez odbioru
1
Frank 2016-07-20 13:58:44
Zamilcz kordynatorze , ja mam adwokata pracowniku albedo hr on zamnie wszystko pha do pszodu ,parówo
Anty albedo hr 2016-07-21 12:54:42
Praca oczywiscie u nich jest ale bez wypłat :-) jak ktos chce byc dla albedo hr sponosrem to idealnie trafił,olac francje teras w europie to tylko Norwegia,Dania,Szwajcaria jest godna emigracji oczywiscie tylko dlatych co znają angielski !!!!
1
Alex 2016-07-21 12:59:17
Kula w łeb dla kazdego pracownika tego naganiacza ,dewiza firmy to wykoźystac,zwolnic,wywalic za drzwi ,niezapłacic i tak z kazdym, matoły posrane ,smiedzące ,zle zrobione,cwele
2
Pracownik Albedo HR 2016-07-26 09:19:03
Albedo najgorsza we Francji? Albedo jest agencją polską i jeżeli miały by się toczyć jakieś rozprawy to na terenie Polski
2
Pracownik Albedo HR 2016-07-26 09:21:41
Pozdrawiamy konkurencje :)
Pracownik Albedo HR 2016-07-26 09:23:15
A Pan Panie Rafale to chyba dla nas nigdy nie pracował?
Piorek Z. 2016-08-01 14:21:15
Zapraszam z powrotem do podstawowki aby nauczyc sie poprawnej ortografii jezyka polskiego drogi kolego.
Nie wiem z jakiej agencji wyjechales do pracy ale na pewno nie z tej ktora opisujesz.Nawiazujac do Twojej wypowiedzi na temat sadzenia sie z nimi.Wrociles 15.07,post piszesz 17.07 i juz sie sadzisz?dobre.
Sprostuje Twoje falszywe oskarzenia dotyczace tej firmy gdyz jak jeden z wielu mi znanych osob ktore mialy przyjemnosc tam pracowac jestem jak najbardziej zadowolony z pracy tam biorac pod uwage wszystkie jej aspekty.Praca sama w sobie byla adekwatna do zarobkow.Pojechalem jako fileter ryb i taka prace tam wykonywalem a razem ze mna 6 innych osob.Pieniadze na czas i w takich kwotach jakie byly ustalone.Mycie podlog o ktorych piszesz ze rzekomo je myles zamiast filetowac ryb....moze na takie stanowisko wlasnie startowales bo o ile sobie przypominam to od porzadku na hali w ktorej pracowalem byla ekipa sprzatajaca i to francuska.Dzwigania skrzynek juz nie skomentuje.....szkoda po prostu tego komentowac.
Co do warunkow mieszkalnych...ciekawe to co piszesz na ten temat bo jak sie okazuje po raz kolejny klamiesz w swojej wypowiedzi oczerniajac bezpodstawnie rzeczami wyssanymi z palca.Warunki mieszkalne byly tak dobre ze na wejsciu nie bylismy pewni czy faktycznie pod dobry adres trafilismy.Mielismy do swojej dyspozycji caly dom z ogrodkiem wynajety przez agencje w ktorym byly pokoje 2 i 1 osobowe a w ktorych mogloby sie zmiescic spokojnie 5 osob.Same lozka mialy niezly metraz.Reszta wygladala podobnie.
Tak wiec drogi kolego najpierw to podszkol sie w ojczystym jezyku a potem wypowiadaj sie na forach publicznie bo takie osoby jak ty zanizaja inteligencje polakow.
Pozdrawiam firme ALBEDO HR
4
Piotrek zkl 2016-08-05 18:39:33
To jest zlodziejska firma , pracowałem dlanich w rybach w bretani i obiecywali 1500 euro netto co sie okazało na wypłate źe dostałem niecałe 700 euro netto za 290 godzin wtym soboty i niedziele i wogule nie filetowanie ryb ale szorowanie podłog ,dzwiganie skrzyn z lodem,dzwiganie ryb i resztek rybnych, poprostu najgorsza z najgorszych praca i wogule niechcą rozmawiac aby wypłacic zaległe pieniądze i sami z albedo hr zapraszają z usmiechem do sondu , i jedyne wyjscie to załoźyc sprawe w sondzie i adwokata wynając za poźyczone pkeniądze dotego po wygranej sprawie ten naganiacz albedo hr sie odwołuje lub pszedstawiają zwolnienia chorobowe itak wkółko ,bardzo odradzam pracy a raczej roboty dlatych oszustów,naciogaczy,hamów i anty polaków,warunki mieszkalne tragedia na maxa jak bydło na podłogach. Bez jakich kolwiek łuźek na 8 osób 1 wc , tragedia a połowy wypłat jakniebyło tak niema ,zatrudniają takich bez znajomosci j.angielskiego źeby sie czasem ktos nieposkarźył w firmie i wiesniaków z wsi abys niegrymasił ze mieszkasz jak swinia .albedo hr to najgorsze bagno nawet dla wiesniaków co w polsce zarabiają 999 zł netto
1
Andzej Szatny 2016-08-09 19:38:16
To kordynatorzy sie reklamują i opinie prostują bo równiedobrze napiszą ze zarobk8 jak w norwegi ale nie filetownie ryb ale sprint pszez pole minowe i codzieny akord 20 km ,, to oszysci bardzo odradzam szukają głupkós, wiesniaków aby płacic 1/3 i kwayerowac jak meneli .bez odbipru
zkl. piotrek 794 983 893 2016-08-14 18:08:32
Zlodzieje i oszusci niewieszcie jak wam obiecują prace za 1500 netto bo to klamstwo na łape dostaniecie maxymalnie 700 € netto za 290 godzin jak ja w bretani w rybach , olejcie ich do Danii,Norwegii,Islandii,Grenlandii potrzeba oczywiscie tszeba znac dobrze angielski apłacą od 20 euro na godzine wiec najwiencej płacą i praca pszy filetowaniu bo w albedo was wyslą nie do filetowania oni kłamią tak naprawde wszystko anie filetowanie toznaczy :ładowanie smieci,mycie scian,podłóg,dzwiganie skrzyn z odpadami,czysczenie basenów z sciekami , anty polscy brygadzisci nienawidzący polaków a oprucz mnie wyjechali tesz amatorzy . Same dziadostwo wjejskie po 50 lat i niestety wiesniaki z zachodniopomorskiego i jedna parówa gruba z źylakami z wsi redzikowo oczywiscie kazdy z znajomoscią tylko polskiego i łaciny wiejsko-obornej ,nieradze sie do ryb wybierac pszez albedo hr zasrane oszusci tel kom do mnie wrazie info +48 794 983 893
Alex 2016-08-15 12:04:37
Odradzam na takich samych warunkach robiłem w francji-bretanii w rybach ,oni preferują tych z samochodem poto abys woziła siebie i 7 7nych zazwyczaj chlejących polaków na trasie dom-praca-sklep z alk8holami itd i wsumie bendą tesz chcieli na wycieczki po całej francji i nietylko do tego preferują tych z autem bo dzienki temu zawieziesz tych polaków z polski do francji ja jechałem swoim autem 1970 km i nawet dzienkuje nie usłyszałem a jak samochód sie zepsuje to oczywiscie naprawiasz na własny koszt bo zapomnij ze polak dobrowolnie wyskoczy z kasy , niewierz w takie sumy jak mi obiecali ze 1500 euro netto to brednie bo naprawde za 290 godzin pracy i to w soboty i niedziele tesz dostałem netto 700 euro , ciuchy robocze dają .nie polecam albedo hr
Piotrek kołobrzeg 2016-08-16 11:19:00
Kordynatorze i pracowniku albedo hr niewolno sie tutaj wypowiadac i prostowac opini tego oswiecimia albedo hr na jakiego grzyba sie wyp7sujesz tutaj ci niewolno wypad zacznijcie płacic tak jak obiecujecie a ludzie uwas tak jak to jest w Norwegii bendą rencami i nogami sie tszymac pajace zaphl8na raus z tej strony kazdy kto pracował uwas wie ze 8kradacie i płacicie połowe tego co obiecujecie tak jak mi oboecaliscie 1500 netto a dostałem niecałe 700 netto i to za 290 godzin w francji w rybach w bretani ,smoecie i cwele jestescie .chociasz niekłamcie
1
Piotrek zkl 2016-08-17 11:02:43
Otak ,albedo hr ma zanic umowe bo liczą nato ze jakis wiesniak nie pujdzie do sondu ajak pujdziesz załoźysz sptawe to takie sprawy sie ciongnoł latami (ja z albedo jusz od 26 miesiecy sie sonduje ) pszedstaiają zwolnienia od lekarza ,ajak sąnd 1 istancji zaźodzi wkoncu po 2 sprawach czyli roku czekania kase dlamnie to albedo hr sie odwołuje i sąnd 2 istancji oddali pozew pracownika i tak w kółko ! Taka jest pensja u albedo czyli obiecują 1500 netto a nawypłate popszepracowanym miesiącu dlatych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wpływa zaledwie 700 netto euro za 290 godzin harówy i mieszkaniu jak bydle na podlodze w stajni .Odradzam z dala od tych qutasów !
1
Piotrek zkl 2016-08-17 14:56:14
Kordynatorze pracowniku niewolno sie tutaj tobie wypowiadac i pfostowac firmie reputacji takimi kłamstwami ,z ponad 20 spraw co albedo hr ma w sądzie wszystkie są dla albedo hr przegrane i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] da takie prostowanie opini skoro w sądzie albedo hr tylko przegrywa i niema tygodnia aby w sądzie niebyło sprawy przeciwk8 albedo hr [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Piotrek zkl 2016-08-22 12:41:48
Odradzam na takich samych warunkach robiłem w francji-bretanii w rybach ,oni preferują tych z samochodem poto abys woziła siebie i 7 inych zazwyczaj chlejących polaków na trasie dom-praca-sklep z alkoholami itd i wsumie bendą tesz chcieli na wycieczki po całej francji i nietylko do tego preferują tych z autem bo dzienki temu zawieziesz tych polaków z polski do francji ja jechałem swoim autem 1970 km i nawet dzienkuje nie usłyszałem a jak samochód sie zepsuje to oczywiscie naprawiasz na własny koszt bo zapomnij ze polak dobrowolnie wyskoczy z kasy , niewierz w takie sumy jak mi obiecali ze 1500 euro netto to brednie bo naprawde za 290 godzin pracy i to w soboty i niedziele tesz dostałem netto 700 euro , ciuchy robocze dają .nie polecam albedo hr
1
Znty polak 2016-08-24 14:51:28
Odradzam na takich samych warunkach robiłem w francji-bretanii w rybach ,oni preferują tych z samochodem poto abys woziła siebie i 7 inych zazwyczaj chlejących polaków na trasie dom-praca-sklep z alkoholami itd i wsumie bendą tesz chcieli na wycieczki po całej francji i nietylko do tego preferują tych z autem bo dzienki temu zawieziesz tych polaków z polski do francji ja jechałem swoim autem 1970 km i nawet dzienkuje nie usłyszałem a jak samochód sie zepsuje to oczywiscie naprawiasz na własny koszt bo zapomnij ze polak dobrowolnie wyskoczy z kasy , niewierz w takie sumy jak mi obiecali ze 1500 euro netto to brednie bo naprawde za 290 godzin pracy i to w soboty i niedziele tesz dostałem netto 700 euro , ciuchy robocze dają .nie polecam albedo hr
Piotrek Znyk 2016-08-24 16:27:46
Za podszywanie sie pode mnie i udostepnianie mojego numeru telefonu na forum bez mojej zgody bedziesz mial lipe wiesniaku niedouczony
1
Piotrek zkl 2016-08-25 13:14:07
Odradzam na takich samych warunkach robiłem w francji-bretanii w rybach ,oni preferują tych z samochodem poto abys woziła siebie i 7 inych zazwyczaj chlejących polaków na trasie dom-praca-sklep z alkoholami itd i wsumie bendą tesz chcieli na wycieczki po całej francji i nietylko do tego preferują tych z autem bo dzienki temu zawieziesz tych polaków z polski do francji ja jechałem swoim autem 1970 km i nawet dzienkuje nie usłyszałem a jak samochód sie zepsuje to oczywiscie naprawiasz na własny koszt bo zapomnij ze polak dobrowolnie wyskoczy z kasy , niewierz w takie sumy jak mi obiecali ze 1500 euro netto to brednie bo naprawde za 290 godzin pracy i to w soboty i niedziele tesz dostałem netto 700 euro , ciuchy robocze dają .nie polecam albedo hr
1
Andzej Szatny 2016-08-26 02:13:56
Ja nigdy w pl nie pacowałem ale w skandynawi ,islandi i ameryce takze dlamnie to biedna stawka
1
Sz.Pan Andrzej Szatny ex worker 2016-08-31 11:59:54
Ludzie nie jedzcie do ryb z albedo hr to oszusci i kłamcy ,puszczą was w skarpetach po miesiącu pracy bez pieniedzy i to niejest filetowanie ale szorowanie podług i wuźucanie flaków od rub do beczkowozów dotegp antypolscy francuzi .
Anty albedo hr2 2016-09-01 10:10:06
Firma dla najgorszych z znajomoscią polskiego i łaciny wiejskiej dla nich ma albedo hr robote w rybach w muzumanskiej i wybuchowej francji .niepolecam bo ma stopa tak jak ja wrucicie .
Di8nizy 2016-09-01 13:05:19
Ta firma od paru lat powina zostac zamknieta bp nie płaci wynagrodzenia .
Anty albedo hr2 2016-09-04 21:33:58
Firma dla nojgorszych niechcianych wieniaków za 3 euro netto n godzine harówy z petem w mordzie oczywiscie bez zadnej znajomosci angielskiego
Anty wiesniak 2016-09-06 11:19:04
Albedo hr to oszudci i wyzyskiwacze i kłamcy bo obiecują 1500 euro a na wypłate za 290 godzin roboty wpływa niecałe 700 euro netto to jakies 2 euro za godzine z hakiem netto czyli pensja jak w Białorusi , dla pracujących w rybach wiesniaków bez znajomosci j.obcych to itak duźo bo w swojej wsi niezarobią 700 euro ale połowe tego wiec takie debile i peciary robią na te albedo hr i wszyscy są zadowoleni i siedzą cicho ,firma dla smieci z po pgrowskich wsi ,albedo hr tylko takich pszyjmuje ,ja tam odrazu ich albddo hr olałem jak zobaczyłem piewszą wypłate za 290 godzin 689 euro i warunki mieszkaniowe okropne bo w mieskanie dla 3 osób malenkie mieszkałem w 8 osób a raczej 8 buraków z wsi bydło nie ludzie i jeden wc z prysznicem w srodku ,BARDZO NIePOLECAM albdeo hr i niewieszcie jak wam te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z biura albdo hr obiecują 1500 netto to absolutnie nieprawda i dają umowy ale liczą na to źe wiesniak z po pgrowskiej wsi niepujdzie w polsce do sondu ,ja dotej pory walcze o 1000 euro bo tyle zamało dostałem wypłaty ale sprawa tak szybko sie nieskonczy bo albedo hr pszecioga i odraczają sprawe ,tylko Norwegia,Islandia anie jakas bombowo muzumanska francja oczywiscie musisz znac angielski bo matołów bez znajomosci angielskiego to nikt niechce za darmo.
Albedo Hr- Oddział Wrocław 2016-10-18 11:10:52
Witam,
Proszę wskazać mi firmę francuską, w której pracownicy pracują po 290 godzin?
Albedo Hr rekrutuje dla francuskiej agencji na francuskich warunkach pracy. Tydzień francuski wynosi 35h, każda godzina powyżej 35 jest naliczana z dodatkową stawką za nadgodziny wg kodeksu pracy.
Kłamstwem jest, że toczą się sprawy sądowe we Francji. Po pierwsze nie toczą się zadne sprawy sądowe, po drugie, gdyby takowe były to Albedo jest spółką polską i jej sąd właściwy znajduje się na terenie polski

Jednocześnie informujemy, że zgodnie z art. 190a ust. 2 Kodeksu Karnego karze podlega osoba, która wykorzystuje wizerunek innej osoby lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia szkody majątkowej lub osobistej.
Dalsze podszywanie się pod naszych pracowników oraz udostępnianie ich danych osobistych i numerów telefonów będzie skutkowało zgłoszeniem sprawy na policje
4
michsł 2016-10-18 11:13:42
Ktoś może mi powiedzieć, ile zarabia na godzinę netto murarz, który będzie właśnie rekrutował się do pracy we Francji z ramienia Albedo HR? Będę wdzięczny też za napisanie, ile można najwięcej pracować - po to tam pojadę.
Wojtek 2016-10-29 19:10:01
Nie znam tej firmy,ale zauważyłem, że te posty:
Harry 2016-04-12 11:26:20
Anty wiesniak 2016-05-04 12:21:30
Krzysztof K. 2016-05-10 17:22:46
Aldi 2016-05-16 09:56:53
Rafał Molenda sk 2016-05-27 14:40:41
Ulm 2016-06-09 11:13:45
Piotrek zkl 2016-07-17 19:14:52
Aga pl 2016-07-18 10:49:58
Anty pawelec 2016-07-19 12:51:32
Frank 2016-07-20 13:58:44
Anty albedo hr 2016-07-21 12:54:42
Alex 2016-07-21 12:59:17
Piotrek zkl 2016-08-05 18:39:33
zkl. piotrek *** *** *** 2016-08-14 18:08:32
Alex 2016-08-15 12:04:37
Piotrek kołobrzeg 2016-08-16 11:19:00
Piotrek zkl 2016-08-17 11:02:43
Piotrek zkl 2016-08-17 14:56:14
Znty polak 2016-08-24 14:51:28
Piotrek zkl 2016-08-25 13:14:07
Anty wiesniak 2016-09-06 11:19:04
napisała ta sama osoba. Widocznie ktoś ostro pracuje nad tym aby zdyskredytować tę firmę. Tak, że ocena firmy jest neutralna, natomiast ocena tego pisarza zawiera się w kilku słowach. Jakim trzeba być idiotą, aby pisząc pod różnymi nickami popełniać te same błędy językowe. Kto takiego tumana wynajął.
1
Zostaw swoją opinię o Albedo HR - Francja
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albedo HR