brak logo

Tiger Job Sp. z o.o.

Tarnowskie Góry

Opinie o Tiger Job Sp. z o.o.

admin 2015-08-21 15:37
Macie doświadczenie w pracz w firmie Tiger Job Sp. z o.o. ? Ktoś z Waszych znajomych był ich pracownikiem i znacie nowinki? Twoja opinia jest ważna, pomóż innym znaleźć wymarzoną pracę i dodaj komentarz.
2
Gość 2015-11-24 19:37
Nie polecam tej firmy nie idźcie tam apsolutnie rotacja jest straszna (usunięte przez administratora) Uciekajcie jak nadjdalej, nie idźcie tam ostrzegam wszystkich, nie warto
10
Petru 2015-12-11 10:06
Ciekawe dlaczego?
Zastanawiam się 2016-02-15 11:11
Cześć. Zdecydowałeś się wyjechać? Wiesz coś więcej na temat tej firmy? Ja również się zastanawiam...
marik 2016-06-05 17:00
A JAKIE ZAROBKI SĄ W TEJ FIRMIE NA PRODUKCJI?JAKA JEST UMOWA?ZAPEWNIAJĄ ZAKWATEROWANIE,CZY SAMEMU TRZEBA OPŁACIĆ,JAK TAK TO ILE?
1
marik 2016-06-05 17:02
A JAKIE ZAROBKI SĄ W TEJ FIRMIE NA PRODUKCJI?JAKA JEST UMOWA?ZAPEWNIAJĄ ZAKWATEROWANIE,CZY SAMEMU TRZEBA OPŁACIĆ,JAK TAK TO ILE?
Jo ;) 2016-06-08 17:03
Mieszkanie załatwia agencja, 140 za osobę, wynagrodzenie mniej więcej takie ile czterokrotność najniższej polskiej krajowej ;)
Angie 2016-06-08 17:26
Razem z chłopakiem wyjechaliśmy 2 miesiące temu do pracy na produkcji (pakowanie profili metalowych) do Niemiec, niedaleko szwajcarskiej granicy. Może to trochę za wcześnie, żeby pisać opinię, ale czytając niektóre komentarze zastanawiam się czy ma pewno mówimy o tej samej agencji?

Zacznę od tego, że wszystko co usłyszeliśmy w biurze pokryło się z rzeczywostością, począwszy od tego co będziemy robić w pracy, kończąc na warunkach mieszkaniowych i wynagrodzeniu. Pracujemy ok 160 godzin miesięcznie, na 2 zmiany. Praca bywa dość ciężka fizycznie, ale zostaliśmy o tym uprzedzeni. Mieszkanie było zorganizowane przez agencję, kwota odciągana jest od wypłaty. Warunki są naprawdę super, fajna okolica, cisza i spokój, do pracy mamy 10 minut piechotą ;)

Kontakt z agencją oceniam na dobry, chociaż rzadko musimy się kontaktować, bo raczej nie mamy żadnych problemów.
Tiger job oferuje umowę o pracę, składki odprowadzane są w Polsce.
Żeby nie było, że piszę w samych superlatywach, dodam, że wynagrodzenie wpłynęło na konto kilka dni po terminie wyznaczonym w umowie, ale wiedzieliśmy, że może tak się stać, gdyż Szef odwiedził nas tutaj i wytłumaczył dlaczego nie jest to do końca zależne od agencji. Dodam, że nie zostaliśmy zostawieni na lodzie, kiedy wcześniej prosiliśmy o zaliczkę.

Polecam agencję wszystkim, szczególnie osobom, które chcą wyjechać w parze. My jesteśmy zadowoleni i na pewno chcemy kontynuować współpracę z Tiger job.
6
marik 2016-06-09 15:56
A TRZEBA ZNAĆ JĘZYK NIEMIECKI?UMOWA POLSKA NA JAKIE BRUTTO JEST,CZY WYPŁACANE W EURO?
stefan 2016-07-30 08:31
byłam na procesie rekrutacji, obiecanki, atrakcyjne wynagrodzenie, a jak juz masz byc zatrudniony to okazuje się ze jest inaczej i atrakcyjnego wynagrodzenia nie ma:(, chodzi o pracę w biurze
1
aro 2016-10-02 09:54
witam a wiecie cos moze o stanowisku operator cnc???? zarobek to 13.50 a na reke jakies 11.50 netto przy 160 godzinach 1840 euro netto ponoc wychodzi to nie tak zle....jakby sie ktos mogl w ypowiedziec
123 2016-10-12 21:18
nie wiem nie bylo mnie w DE znam firme tylko po opiniach i myslalem ze moze ludzie wyolbrzymiaja ale po tym jak tu zalatwiaja sprawy to bym z nimi juz nie wyjechal i dodam ze nie jechalem na jakies ogorki czy pakowania.......firma podpadziocha jak dal mnie ale jak ktos zadowolony to super i powodzenia....jak ktos cos potrafi to akurat w niemczech pracy jest full
3
ronaldo 2016-10-18 14:26
to zes dowalil teraz do pieca hahahahaha.....
Już 2016-10-18 14:43
Ogólnie jeśli chodzi o Tiger Job to naprawdę fajna firma z ogłoszeniami o prace, moim zdaniem warto spróbować, bo firma jest mocno w porządku, jeśli mieszkacie w Tarnowskich Górach to jest to dla Was.
2
Marzena 2016-11-14 17:17
Czytając Wasze opinię aż się nie chce wierzyć ...Dostałam właśnie nr tel do tej firmy z up ...mam zadzwonić i się umówić na rozmowę ale po tym co tu przeczytałam chyba zrezygnuje ;/
2
Aldona 2016-12-19 20:52
jak najdalej od tej firmy-szkoda słów jak traktują ludzi,ale chcecie zaoszczędzić nerwów-omijajcie tę firmę z daleka
3
żenada 2017-01-14 11:59
firma poszukuje osoby na miejscu w TG do biura z językiem niemieckim - niestety za tak marne pieniądze, że jest to aż wstyd !
2
Lidka 2017-01-22 10:50
Mam pytanie pracowałaś już przez tą agencje? Czy dopiero starasz się o pracę?
Luk 2017-02-02 16:57
Właśnie do mnie dzwonił na operatora wózka Widłowego!!!
Nie wiem co robić! Jechać czy nie?
1
Zostaw swoją opinię o Tiger Job Sp. z o.o. - Tarnowskie Góry
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tiger Job Sp. z o.o.