brak logo

Drawex

Małkowo

Opinie o Drawex

Anonim 2011-10-31 12:36:07
Najgorsza firma, w której pracowałem. Nie ma żadnego sprzętu, na jakie kol wiek żądania, trzeba czekać pół roku. Nie ma żadnych warunków pracy, zatrudniają wszystkich, czyli kogo się da. Polecam tą firmę dla niepełnosprawnych, bo normalnym się nie da tam pracować.
5
anonim 2013-09-21 18:11:19
Sluchaj ja tam pracowalem jako osoba niepelnosprawna na nitownicach mialem ok 15000tys elementuw do zanitowania sam robilem na takich cwaniakuw jak ich nazywasz normalnych ktuzy pracowali w akordzie chcieli zarobic ok niepowinno byc tak ze osoby normalne nie pokrzywdzone przez los powinny pracowac z wiekrzym wysilkiem a(usunięte przez administratora)
2
kasiek 2014-01-27 17:24:10
proszę o kontakt z osoba która pracowała w drawex sp z o o
ble ble 2014-05-08 12:49:38
Ta firma rujnóje moje zycie prywatne
1
czytaj nizej 2014-08-17 15:41:40
Gorzowska policja pod nadzorem Prokuratury Okręgowej prowadzi śledztwo w sprawie wyłudzenia dofinansowania z Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych przez firmę Drawex, największego polskiego producenta schodów drewnianych.
1
Klient 2015-02-03 10:35:06
Przestrzegam wszystkich potencjalnych klientów przed firmą Drawex. Wasze wymarzone schody firma Drawex zmieni w koszmar. Wszystko jest pięknie do czasu podpisania umowy, potem kontakt się urywa. Umowa nie daje wam żadnych praw a odsetki karne za niedotrzymanie terminów przez firmę Drawex są śmieszne. Jeżeli nie chcecie zmienić swojego życia w koszmar zostańcie z daleka od firmy Drawex z Gorzowa W. Przed podjęciem decyzji o współpracy z tą "firmą" nie obrażając porządnych i uczciwych firm poczytajcie opinie o Drawexie na forach i wykończonych psychicznie klientów.
1
zawiedziony 2015-02-05 12:05:47
Szczerze odradzam firmę drawex, jak tylko zgarną kasę, olewają klienta, na reklamację czeka się miesiącami
ktos 2015-06-08 20:03:41
pracowałem w firmie drewix to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko dawaj i dawaj zawsze miło i mało cwaniaczki woża sie bmw i patrza w kamery i to jest zaklad chroniany poraszka
1
ola 2015-06-16 19:46:07
Fatalna obsługa jeśli chodzi o Łódź zwłaszcza ekspedientka pani Dominika ,fatalne zachowanie wobec kupującego.
2
lol 2015-06-21 22:14:20
Uwaga na DRAWEX w Małk., ciężkie warunki pracy na każdym stanowisku...
4
nowa 2015-08-04 20:48:39
czy warto zatrudnic sie jako krawcowa w firmie Drawex w Małkowie?Mam spore obawy po przeczytaniu tego forum prosze o szczera opinie
vivi 2015-11-02 15:13:50
Jeżeli to ta firma od montażu drzwi to sobie darujcie. Zatrudniają stolarzy z samochodami i własnymi narzędziami bo jak inaczej można zawieść i zamontować drzwi u klienta. Szef wymaga 3 dni pracy za darmo, że niby szkolenie itp. zresztą jak ktoś będzie miał z nim okazję porozmawiać to od razu zobaczy że to cwaniaczek ze słomą w butach.
Oszukanyklieng 2015-11-13 19:20:02
Rownież nie polecam zakupu Schodow w firmie Drawex (a od kwietnia 2015 r. Fabryka Schodow. Na stronie internetowej piszą o ponad 20 letnim doświadczeniu ale oczywiście krs mowi co innego). Atrakcyjna cena jest tylko pozorna (kiedy doliczy sie koszt poprawek wykonanych przez profesjonalna firmę oraz bezcenny "spokój", to cena robi sie 2x wyższa). naliczenie przez klienta kary za opoźnienia montażu jest o tyle problematyczne, ze zgodnie z ich umowa naliczane jest od przekroczeń w dniach DOSTAWY (sama dostawa dochodzi do skutku, bo zaraz po niej nastepuje odebranie wynagrodzenia za schody i próba montażu z która może być już problem, dlatego tez musi zostać przerwana. Oczywiście ekipa nie zwraca wpłaconego tuż przed chwila wynagrodzenia i ma wielkie problemy z zebraniem sie i ponownym przyjazdem. A jak już sie uda to może przyjechac albo inna ekipa która np.nie ma właściwych elementów, albo z uszkodzonymi elementami. Oczywiście także i na to jest wytłumaczenie- nie odpowiadają za działania we. Firmy a często są poprostu podwykonawcami). Rozpatrzenie reklamacji to proces długotrwały i zmierzający donikąd. Pracownicy czy to TWORU zwanego Reklamacja czy to logistyki jak już odbiorą telefon, to brak jakiejkolwiek odpowiedzi potrafią jedynie wytłumaczyć brakiem decyzyjności dwóch szefów- braci. Na tym etapie nie mozna tez liczyć na pomoc sprzedawcy, który twierdzi ze to nie jest już jego problem i jest tak samo bezsilny jak inni. Druga ulubiona wymówka jest "upadłość" drawexu, a co za tym idzie zmiana przez tych pracownikow pracodawcy na innego, z którym nie ma sie podpisanej umowy, wiec tym samym rozmowa z ich strony jest tylko grzecznościowa. Także mozna sie dać zwieść szybkim etapom wykonania pomiarów/wyceny/ przekazania umowy. Prawdziwe SCHODY - czyli nowy etap pseudoOBSLUGI klienta, w którym klient oczekujący tylko wykonania Schodow zgodnie z projektem, traktowany jest jako zło konieczne- zaczynaja sie dopiero po przekazaniu wynagrodzenia za schody.
1
lalus 2015-11-29 08:42:01
Uciekaj kobieto jak najdalej od tej fir imy. Moja zona tam pracuje stanowczo odradzam. Wraca ujebana z roboty jak kon, totalny wyzysk.
bezrobotna 2015-12-03 19:04:00
Witam.Jestem zainteresowana podjęciem pracy w fabryce schodów. Jak wyglądają warunki pracy,ogólnie chciała bym dowiedzieć się wszystkiego co powinno mnie interesować i ewentualnie podjąć jakąkolwiek decyzję. Dziękuję.
helena 2015-12-14 20:57:30
Proszę o opinie na temat pracy, warunków w firmie Drawex
cma 2016-01-06 19:54:29
nie polecam pracy w drawexie malkowo, firma nie szanuje pracownikow, ludzie pracuja w ciezkich warunkach i niskich temperaturach brak potrzebnych narzedzi pomocniczych a takze postawowych srodkow czystosci. dziwie sie ze zatrudniaja niepelnosprawne osoby do takiej pracy gdzie trzeba ciezko pracowac fizycznie po 10 h. nie mozna liczyc na zadna pomoc ze strony wspolpracownikow a takze z strony szefa.
1
yhym 2016-07-22 12:53:37
ciężko jest
pola 2016-09-08 12:54:03
Chyba nie ma aż takiej rotacji wśród pracowników, bo ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy, wiecie coś o benefitach?
klient11 2016-11-30 11:40:37
Najgorsza firma którą w ogóle spotkałem... Szczerze odradzam - jak tylko zgarną kasę, olewają klienta, na wykonanie umowy czeka się miesiącami.
klient11 2016-11-30 11:41:38
Najgorsza firma którą w ogóle spotkałem... Szczerze odradzam - jak tylko zgarną kasę, olewają klienta, na wykonanie umowy czeka się miesiącami.
Rob21 2016-12-05 13:06:42
Chamska firma. Czekalem 1,5 mies na montaż drzwi - i nic! Nie odpowiadają na sms i mail! Brak kontaktu....
Zostaw swoją opinię o Drawex - Małkowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drawex