brak logo

Viatec Sp. z o.o.

lubuskie

Opinie o Viatec Sp. z o.o.

swetmario 2015-05-25 22:00:20
No widzę, że nikt się nie kwapi napisać coś o tej firmie, tylko przepychanki na forum dotyczącym West ES.
armand 2016-02-08 10:27:33
Jakieś opinie o tej firmie?
sajmon 2016-03-30 12:52:20
Witam. Czy móglbym prosić o jakąkolwiek opinie dotyczącą tej firmy? Może od kogoś kto w niej pracuje. Jak atmosfera w pracy? Czy płacą na czas?
3
sajmon 2016-04-29 07:13:06
2000 euro miesięcznie to niedużo jak na ten zawód
byly pracownik 2016-05-15 00:43:48
robisz po 220 godzin w miesiacu a nawet lepiej o urlopie zapomnij, jest ciezko, stawka to okolo 50zł/h zalezy od kwalfikacji. w razie problemu brak pomocy ze strony firmy
2
leser 2016-05-16 10:44:31
220 godzin w tej branży to norma, jak się nie chce pracować to 168 godz będzie dużo. Z urlopami też bez problemu można się dogadać, trzeba tylko chcieć. Stawka do dogadania się jak wszędzie. A że praca ciężka no to niestety, takie uroki tej pracy. Zawsze można posiedzieć za biurkiem, a nie pchać się na wiatraki. To tyle ode mnie. Uważam że jest ok.
4
przyszły pracownik 2016-05-16 19:59:45
Ciężko z urlopach to dobrze świadczy, że jest dużo pracy. Stawka adekwatna do doświadczenia. Pomoc z każdej strony. Polecam jestem na szkoleniu a później na projekty!
2
wiata 2016-06-25 20:44:31
skoro lubisz siedzieć w pracy po 3 miesiące i nie interesuje ciebie rodzina to gratki. i uważaj bo skubią na wypłatach, a i księgowego lepiej weź swojego...
Med 2016-07-21 19:32:01
Po pierwsze chłopie to błędy!
Po drugie to słaby z ciebie monter skoro zaliczyles " niby" tyle firm i masz takie porównanie.
Teraz zdaje się siedzisz jako bezrobotny? Bo o tej godzine zwykły monter zarabia kasę :)
Nie pozdrawiam.
Man 2016-07-21 19:55:57
Mi się wydaje, że nie ma czegoś takiego jak błędy, na spokojnie
Zostaw swoją opinię o Viatec Sp. z o.o. - lubuskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Viatec Sp. z o.o.