brak logo

Viatec Sp. z o.o.

lubuskie

Opinie o Viatec Sp. z o.o.

swetmario 2015-05-25 22:00
No widzę, że nikt się nie kwapi napisać coś o tej firmie, tylko przepychanki na forum dotyczącym West ES.
armand 2016-02-08 10:27
Jakieś opinie o tej firmie?
sajmon 2016-03-30 12:52
Witam. Czy móglbym prosić o jakąkolwiek opinie dotyczącą tej firmy? Może od kogoś kto w niej pracuje. Jak atmosfera w pracy? Czy płacą na czas?
16
sajmon 2016-04-29 07:13
2000 euro miesięcznie to niedużo jak na ten zawód
byly pracownik 2016-05-15 00:43
robisz po 220 godzin w miesiacu a nawet lepiej o urlopie zapomnij, jest ciezko, stawka to okolo 50zł/h zalezy od kwalfikacji. w razie problemu brak pomocy ze strony firmy
5
leser 2016-05-16 10:44
220 godzin w tej branży to norma, jak się nie chce pracować to 168 godz będzie dużo. Z urlopami też bez problemu można się dogadać, trzeba tylko chcieć. Stawka do dogadania się jak wszędzie. A że praca ciężka no to niestety, takie uroki tej pracy. Zawsze można posiedzieć za biurkiem, a nie pchać się na wiatraki. To tyle ode mnie. Uważam że jest ok.
12
przyszły pracownik 2016-05-16 19:59
Ciężko z urlopach to dobrze świadczy, że jest dużo pracy. Stawka adekwatna do doświadczenia. Pomoc z każdej strony. Polecam jestem na szkoleniu a później na projekty!
5
wiata 2016-06-25 20:44
skoro lubisz siedzieć w pracy po 3 miesiące i nie interesuje ciebie rodzina to gratki. i uważaj bo skubią na wypłatach, a i księgowego lepiej weź swojego...
1
Med 2016-07-21 19:32
Po pierwsze chłopie to błędy!
Po drugie to słaby z ciebie monter skoro zaliczyles " niby" tyle firm i masz takie porównanie.
Teraz zdaje się siedzisz jako bezrobotny? Bo o tej godzine zwykły monter zarabia kasę :)
Nie pozdrawiam.
Man 2016-07-21 19:55
Mi się wydaje, że nie ma czegoś takiego jak błędy, na spokojnie
zainteresowany 2017-01-06 21:46
ktoś może wypowiedzieć się o trybie pracy w firmie?
zainteresowany 2017-01-06 21:47
ktoś może wypowiedzieć się o trybie pracy w firmie?
Alicja 2017-03-01 15:14
Ja mogę się wypowiedzieć na temat nowych ofert pracy :) Obecnie poszukują - Asystent w dziale zakupów z j. niemieckim, zainteresowani?
1
Monter 2017-04-06 19:41
Praca w tej firmie jak w każdej - ma plusy i minusy. Na początek 30zł/h i obietnica podwyżek z czasem. Jak trafisz w sezon to zarobisz na życie ale kokosów nie będzie. W miesiącu +- 240h jeśli jest robota ale jak pojedziesz na urlop albo nie mają zleceń (okres zimowy który potrafi i pół roku trwać) to słabo się robi. Ale, jak popracujesz parę lat i te podwyżki wreszcie wybłagasz to jako tako jest, te 50zł co wyżej piszą to teraz nie wiem ile by trzeba czekać.
Alicja 2017-04-07 09:54
@Monter, a czy firma organizuje szkolenia dla swoich pracowników?
Szkot 2017-06-04 23:53
Firma zatrudnia monterów jako podwykonawców czy na umowę o prace ?! I jak wyglada sprawa ze zwierzakami mówię tu o kursach np na vestas i GWO jak to wyglada ktoś coś wie
bajlado 2017-06-15 09:43
racaj firma placi 30 zl na wlasnej dzialalnosc nie zapoinajmy o tym ze te 30 zl to jest brutto wiec wychodzi jakies 6 euro na godzine ;p chyba wiecej nie trzeba dodawac ....
Alicja 2017-08-07 13:44
W takim razie @bajlado może istnieje inny sposób zatrudnienia? W aktualnych ofertach oferują szkolenia, pracę zmianową i regularne zjazdy do domu, co jest bardzo ważną rzeczą dla wyjeżdżających za granicę. Jeśli możesz daj proszę znać, tak żeby inni wiedzieli na czym stoją.
Zostaw swoją opinię o Viatec Sp. z o.o. - lubuskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Viatec Sp. z o.o.