brak logo

Dr. Grehen Sp. z o.o.

Białystok

Opinie o Dr. Grehen Sp. z o.o.

admin 2015-08-21 17:57:27
Jeżeli masz ciekawe informacje o firmie Dr. Grehen Sp. z o.o., to zachęcamy do podzielenia się nimi na naszym forum. Twoja opinia ma znaczenie.
grzesiek 2015-12-18 19:49:04
Żona pracuje w tej firmie. Wiecie jakie prezenty przygotowała firama mojej żonie i jeszcze jednej z handlowców? Zwolnienie z pracy. Nie polecam tej firmy. A podejście dyrektora, który przyszedł z dużej korporacji woła o pomstę do nieba. Chciałbym spotkać tego Pana Piotra i z nim POROZMAWIAĆ...
2
grzesiek 2015-12-19 11:00:04
Wyniki były bardzo dobre, tylko Pan Piotr uznał, żeby połączyć dwa regiony. Zwolnił dwie osoby i zatrudnił nową...
pfpfpf 2015-12-28 19:53:13
Owszem płacą 2500 z czego 900 jest pod stołem i tylko przez okres próbny a 1600 na umowie. Polecam, praca sezonowa na 3 miesiące bo po 3 miesiącach 900 zł znika czyli pracujesz za 1600 zł.O prowizji szybko się zapomina. W ogłoszeniach brzmi zachęcająco dla każdego lecz realia są zupełnie inne.Życzę powodzenia.
hłehłe 2016-01-14 15:30:04
Kacha i reszta. NIkt łącznie z pracodawca nie musi Ci nic płacić. Zwłaszcza premii. Możesz iśc do sądu i za jekieś 3 lata być może, coś odzyskasz. Ale wczesniej musisz ponieśc koszty prawnicze. Co w na naszej zielonej wyspie,gwarantuje bezkarnośc pracodawcy. A tak miedzy nami. Rynek kosmetyczny jest zapchany na maxa. Jest kilkaset lub kilka tysięcy firm i każda ma to samo. 2500 PLN brutto czy netto, to jałmuzna za niebezpieczeństwo śmierci w wypadku samochodowym co dnia. Pozdrawiam i życzę sukcesów.
forest74 2016-02-23 22:22:41
To prawda wszystko co piszą, p Piotr to przykład wyjątkowego buractwa i braku kompetencji. Cham i prostak. Na rozmowie kwalifikacyjnej wytknął mi, że nie znam branży (jestem z FMCG) i powiedział cytuję "ha ha to znaczy, że jest Pan betonem ha ha ha" i śmiali się tak we dwójkę z drugim burakiem siedzącym obok niego. I zaraz opiszą mnie, że jestem frustratem, jasne :-) i moja opinia się nie liczy. dla kogo się nie liczy dla tego się nie liczy. NIE POLECAM !!!!!!
tomek wr 2016-02-24 21:15:33
To co Pan pisze to jakaś totalna bzdura, pracuję w Grehen ponad 4 lata, nie ma takich sytuacji. Sprawy finansowe są czytelne i firma rozlicza się niespotykanie rzetelnie.
Znałem Pana żonę, była po prostu słabym handlowcem i nie przykładała się do pracy. Pana żona nie przyjechała na szkolenie bo się rozchorowała i ciągnęła zwolnienie ile się dało.

Firma poszukuje przedstawicieli, bo trafiają się takie osoby jak Pana żona i nic z tego nie wychodzi.

Genaralnie bardzo trudno pozyskać dobre osoby do pracy, jako stary przedstawiciel robię duże obroty i bardzo fajnie zarabiam.
życzliwy 2016-03-17 11:54:37
Ta firma to chyba jakiś żart.Byłem u nich na rozmowie i warunki finansowe bardzo mnie rozbawiły.W ofercie 2500 netto,ok tylko 1700 na konto a reszta wypłacana w delegacjach..rozbawiłem sie strasznie.Na dodatek nie można korzystać z samochodu służbowego prywatnie..kpina.Żaden sanujący się ph nie przyjdzie tam do pracy..
tomek wr 2016-03-24 20:47:25
Jeżeli chodzi o samochód służbowy, to żeby go używać do celów prywatnych to trzeb się wykazać w pracy. Jeżeli jeszcze Pan nie popracował a już coś się Panu nie podoba to widocznie nie jest pan prawdziwym przedstawicielem. Ja i moi koledzy i koleżanki z firmy korzystamy jak jest taka potrzeba, fakt trzeb dostać zgodę, ale z tym nigdy nie ma problemu. Nie dostał Pan prac bo był Pana widocznie za słaby. W tym roku firma zatrudniła z powodzeniem 4 nowych przedstawicieli. Tak jak pisałem wcześniej jest bardzo trudno znaleźć ludzi którzy spełniają dwa podstawowe kryteria są uczciwi i chcą pracować. Wydaje się proste, ale jak się okazuje bardzo trudne do spełnienia.
tomek wr 2016-03-24 20:53:12
to zależy, jeżeli jesteś dobra i pracuejsz ponad 6 miesięcy to często firma przymyka oka, ale trzeba informować. Jeżeli jesteś nowa to jest różne, z reguły lejesz swoje paliwo, a za samochód nie płacisz, firma wyraża zgodę na użytkowanie. im jesteś lepsza w sprzedaży tym więcej Ci wolno. Wszystko jest kwestią dogadania się.
Jacek 2016-04-18 13:04:34
@tomek wr a co ma piernik do wiatraka ?
Gosc pisze ze oszukaja z pensja a Ty ze jest slabym handlowcem bo narzeka. Jezeli jest napisane 2500 netto to tyle ma byc. A nie ze ludzie biora wolne wydaja pieniądze na paliwo a firmyw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja leca.
tomek wr 2016-06-08 12:40:24
Jacek, piszę o tym, że wiem z racji mojego kilkuletniego stażu, że takie sytuacje nie mają miejsca w firmie, wynagrodzenie jest wypłacane na czas i często jak minimalnie brakuje do wyniku to jest rozmowa i wspólnie myślimy jak dopiąć. Ludzie, którzy chcą pracować i włożą prace mają z tego dobre efekty. Rynek jest ciężki jak każdy jeden i nie ma lekko, ale jak są cyfry to buzia się uśmiecha.
tomek 2016-06-11 15:53:41
Pewnie, że nie jest to praca wymagająca, ale i tak oprócz podstawy zarobków jest szansa jeszcze na jakieś premie do podstawy zarobków. To dobra sprawa żeby nabyć trochę doświadczenia u nich, ale jaka atmosfera w Warszawie? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Dr. Grehen Sp. z o.o. - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr. Grehen Sp. z o.o.