logo Terma Technologie

Terma Technologie

Gdańsk

Opinie o Terma Technologie

PozytywnyWariat 2016-08-26 23:13
Zawsze NIE NA CZAS. odkąd pracuję w Termie byla przed 10 moze z 2 razy. Tak zazwyczaj jest 11. 10 jest w piątek? Dostaniesz dopiero w poniedziałek 13.. Czepiaja sie o terminowość pracownikow produkcji i doszukuja sie zawsze czegos by tylko poleciec z premii. Umowa jest 60/40 stala/premia. Ostatnimi czasy EB szaleje i czepia sie wszystkich. Kazdego dzialu. Chodza ploty ze to kwestia braku dofinansowania z unii bo ludzoe z gory dali ciała i firma nie mieści sie w slupku sredniego przedsiebiorstwa.
2
123 2016-09-06 17:00
Pracownicy nie rotują? Hah! To dobre :D
2
Narobiony 2016-09-16 12:28
Pierwszy raz się spotkałem taką firma gdzie ujawnia się zarobki pracowników czy to jest zgodne z kodeksem pracy?
15
Oburzony 2016-10-09 23:37
Ja z innej beczki, ponieważ cieżko z płatnościami od Terma, czy to juz jakieś poważne problemy finansowe ? Ktoś coś wie?
2
maciek 2016-10-10 08:34
E ta nie szukaliby ludzi jakby mieli problemy z płatnościami @oburzony nawet stażystów przyjmują więc to o czymś świadczy. Może zaszła u cb zwykła pomyłka?
2
byly pracownik 2016-11-03 21:17
To jest chore. Firma upada na dno. Pracownik roku Jarek B., typ który nic nie robi, ściemnia tak, że głowa mała, sam innym rozkazuje a on sam taki obibok. Dziwne, że Edward tego nie widzi. Dobry aktor z pana Jarka B. Dobrze, że skończyłem przygodę z tą firmą. Zwariować się da. Ludzi traktują jak robotów. (oprócz ukraińców bo to największa świętość...szkoda, że szef nie widzi, że oni niszczą całą robote... wcześniej kiedy ich nie było firma bardzo dobrze prosperowała..a teraz szkoda gadać) No a szef szuka tylko powodów żeby ciąć premie. Niedługo sami ukraińcy z nim zostaną..a firma upadnie. Szkoda patrzeć na to bo firma zapowiadała się całkiem inaczej a pan Edward był kiedyś innym człowiekiem dla których liczyli się pracownicy a nie teraz ich zmiesza z błotem.
24
filozof 2016-11-13 22:24
ciekawe czy pan edward dalby rade pracowac za takie pieniadze i za taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za wszystko tak jak zmusza swoich pracownikow
5
Strachu 2016-11-23 13:11
Takich osób jest więcej w Termie....temat rzeka
termal 2016-12-01 18:00
Edwarda nie interesują pieniadze tylko bycie dobrym człowiekiem hehe, te jego teksty to normalnie śmiech na sali jest powalonym gościem, ale ma swoich podwładnych w swojej sekcie którzy mu dobrze na jego widok. Ogólnie nie polecam tam pracy nie ma kierowników tylko liderzy którzy myślą ze wszystko wiedza a tak naprawde to NIC szczególnie lysa pala Marek frajer do kwadratu, jak najdalej od termy ja wytrzymalem pól roku, szkoda czasu i zdrowia
4
BJ 2016-12-02 09:20
Firma do niczego!
Nie polecam!
Produkcja leży bo nie wszyscy pracują (część podlizuje się).
Kadry śmiech na sali!
Rekrutacje-nie umieją zatrudniać ludzi!=kto je przyjął?
Wypłaty nie na czas!
3
olek 2016-12-06 12:32
masz racje,personaly to 3 hieny ktore czekaja na padline zero wiedzy a i pewnie wyksztalcenia,głównym celem jest tak edwardzie juz lece.MASAKRA
Bedac na rozmowie przeżyłem szok, zero wiedzy personalnej. Jak zapytałem o produkcje i maszyny jakie maja,co??? Dziwie sie temu Edwardowi ze trzyma takie osoby....
7
Carlos 2016-12-07 08:50
Zgodzę się z Wami, HR do wymiany!
6
kolo 2016-12-09 13:59
kogo ma trzymać w HR jak resztę pozwalniał albo sama się zwolniła
kto się z nim nie zgadza to wypad ile można ludzi w biurach wymieniać
a opinia o pracy idzie szybko w świat tylko nie doświadczone osoby i te które potrzebują coś CV napisać że gdzieś pracowały to może złapać
2
wawal 2016-12-09 19:04
masz racje,a problem z bonami ,nawet tego nie umieli przelać, 50% ludzi dostało za mało a 50% za dużo. a co więcej w email'ach cisza bo zawaliły kolejny temat.......p. K.; p. M.; p.R; p.K.; p. B. to same ASY
4
Rodzynek 2016-12-12 11:16
Z bonami to już nie wiem co napisać, wszystko u nich leży.
1
postmen 2017-01-02 16:30
podstawa przychodzisz robisz swoje a resztę masz w d..... pracuję na hali produkcyjnej i nie narzekam jest ciepło na głowę nie pada kamery mi nie przeszkadzają bo jak ktoś robi swoje to nie ma się czego obawiać pozdrawiam prezesa.
kolo 2017-01-04 11:12
albo pracujesz tam 2 dni albo ci płacą za takie posty bo nie chodzi o kamery tylko kto za nimi siedzi jak reaguje , czyta rzeczywistość itp.
nie ma w termie takie czegoś jak robić swoje masz robić to co ci każą (ci którzy tam pracowali albo pracują wiedzą o czym mówię)
2
zyczliwy 2017-01-13 13:43
jeśli ktokolwiek myśli żeby iść tam pracować to niech zastanowi się dwa razy. jedni ludzie są normalni ale drudzy to porażka, dużo osób robi ludziom pod górkę, kablują byle dostać coś więcej do premii. a ukraincy szkoda gadac, jedni są pracowici nie mozna powiedziec, ze nie ale wieksza polowa to porazka, tacy lenie, zwrócisz im uwage to oni cie nie rozumią i wolisz sam zrobić za nich robote niż się denerować. po co ci ukraincy, oni niszczą firme, niech sie nauczą polskiego a nie , że nic nie rozumieją i jak takiemu wytłumaczyć co ma zrobić. niedlugo wszyscy sie zwolnia, bo to jest porazka, a godziny pracy zostawiam bez komentarza.
12
Nick 2017-01-24 17:24
Ten szef to stosuje największy mobbing. Co chwilę cięcia co chwilę mniejsza wypłata. A on wie, że teraz w zimie może najbardziej się znecac bo i tak większość nie odejdzie bo ma rodzinie i dzieci a w zimie ciężko znaleźć jąkolwiek pracę. Nie rozumiem jak można być takim człowiekiem
16
Wója Konfitura 2017-02-02 17:21
I dlatego jak nowy dostanie 50grosze więcej od starego mimo że potrafi robić tak jak stary pracownik to już podstawa żeby podpierdo.....lić taki przykład 3 mies próbnego na stawce podnieśli mi troche więcej i już podpierd. ze powiedziałem koledze ze wspólnego stanowisko i podwyżki 50gr. niebyło
3
Zainteresowany 2017-02-14 20:58
A jak na innych stanowiskach? Typu technolog, konstruktor. Widzę ogłoszenia o pracę, ale nie wiem, czy aplikować, czytając te opinie...
3
Koło 2017-03-08 15:45
Edward kiedy pójdziesz do Boga?
9
kochany 2017-03-14 14:12
wraz ze swoimi ukraińcami
5
pracownik 2017-03-14 21:46
Co daje nam terma?
Małe pieniądze.
Cięcia wypłaty bez powodu.
Poczucie obserwowania na każdym kroku, wszędzie kamery.
Szefa Edzia który uważa się za Boga, a za swoje aniołki uważa ukraińców.
Polacy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jesteśmy traktowani.
Jeśli szefie to czytasz to powiem Ci jedno, ogarnij się! byłeś kiedyś lepszym człowiekiem, zobacz co ukraincy robią...totalne dno, wolimy za nich coś zrobić bo jeśli im tłumaczymy to oni i tak nic nie rozumieją, wiemy, że kosztują ciebie mniej ale oni niszczą tą robotę!
A pracownicy tak jak w każdej firmie, jedni mili, drudzy trochę mniej, mój akurat zespół jest zgrany, oprócz ukraińców...oni nic nie umieją, niszczą robotę, po nich same poprawki i strata czasu.
Panie Edziu jak się nie ogarniesz zostaniesz sam z ukraińcami,już wszyscy szukają nowej pracy. myślisz, że jesteś na dobrej pozycji bo jesteś szefem? co to za szef bez pracowników.. ukraińcy zostaną ale co Ci z nich, oni nic nie umieją. myślałeś, że będziesz ciąć kase bez powodów i będzie dobrze, że nikt nie odjedzie? teraz koniec zimy, lato się zbliża, roboty będzie za miesiąc, dwa o wiele więcej i zostaniesz sam. już dużo osób planuje grupowe zwolnienia...pomyśl jeszcze raz co robisz człowieku, na samych ukraińcach firma Ci nie pociągnie.
Pozdrawiam, pisze w imieniu mojej ekipy.
18
Zawiedziony 2017-03-15 21:29
Zapraszamy do termy! Jeśli chcesz pracować za grosze to praca dla Ciebie! Jeśli chcesz być traktowany jak śmieć to praca dla Ciebie! Nie polecam
13
DO APLIKUJĄCYCH UWAGA 2017-04-28 21:59
DO APLIKUJĄCYCH UWAGA:
WSZYSTKIE MAILE SĄ JAWNE dla wszystkich w firmie400 osób .
Każdy ma w to wgląd.
Osoby które umieszczają np pesel w CV i inne dane i klauzulę o poufności - nieistotne i tak wszyscy to zobaczą.
Zarobi i obcięcia co miesiąc - tak samo - JAWNE DLA WSZYSTKICH na mailach.
Po rozmowie opinia o Was jak nie będziecie przyjęci, lub przyjęci- tak samo - JAWNE DLA WSZYSTKICH na mailach.
takie są w TERMA zasady - nazywane IDEOWYMI
wiele więcej jest takich ciekawych IDEOWYCH
16
pracowałem w Termie 2017-06-07 11:12
Ludzie jeżeli ktoś chce z Was pracować w Termie to niech się grubo zastanowi - obojętnie na jakim stanowisku!!!! W Termie jeżeli nie jest konfidentem nie istniejesz i nie masz nic do powiedzenia, traktują cię jak szmatę, jak popychadło - i nie mówię tu o pracownikach tylko o całej górze (burakach) bo na górze to mają pensje powyżej 10000 PLN. Mogę rzucać tutaj nazwiskami kto jakim jest dwulicowym człowiekiem. Ja pracowałem na produkcji i powiem Wam, że pracownicy (pracowałem jeszcze przed Ukraińcami) są mega fajni. Wszystko z nimi można załatwić. Pensja jest taka, że nigdy nie wiesz ile zarobisz!!!! tak jak wielu tu opisuje stała pensja 60%, pensja ruchoma (premia) 40%. Możesz być pewien, że nigdy nie dostaniesz 100% pensji. Najlepszy jest BHP-owiec (kto pracował w Termie ten wie o kim mówię), ale oczywiście nie tylko on.
Edward ogarnij się i zacznij bywać w Swojej firmie bo nawet nie wiesz jak Ciebie okradają (myślisz, że zaufani i oddani Tobie ludzie). Chłopie spójrz ile grzejników ginie na linii produkcyjnej i to nie z winy pracownika fizycznego (bo on nie pracuje w nocy). A zawsze po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostaje ten fizol!!!!!! bo nie zdążył itp. On zdążył ze wszystkim ale grzejniki zginęły - np 80sztuk i trzeba od początku robić. Edward albo nie wiesz jak Cię okradają albo jesteś z nimi w zmowie i wyciągasz pieniądze z firmy w ten sposób. Bo rozumiem, że może zginąć 5 grzejników na tydzień (chociaż uważam, że też nie powinno mieć to miejsca) ale nie jak za moich czasów 120 grzejników tygodniowo i nikt nic nie widział jak wyjeżdżało 6 palet półfabrykatów w postaci grzejników :) koń by się uśmiał. Edward jeżeli ty twierdzisz lub sądzisz, że jesteś dobrym człowiekiem to zacznij być dobrym człowiekiem od Swojej rodziny, a potem wprowadzaj tą zasadę do firmy.
Na koniec ludzie Wam powiem jak Edward traktuje ludzi, którzy pracują w jego firmie. Traktuje tą firmę jak duży worek, w którym są szczury. On oczywiście tym workiem potrząsa i co silniejszy szczur przetrwa a słabszy jest eliminowany - to są słowa Edwarda.
Żeby mieć czyste sumienie nie polecam tej firmy nikomu kto chce mieć psychikę zdrową.
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
13
romanzgazowni 2017-06-08 19:25
Niestety, szef coraz bardziej oddala sie w nikomu nieznan przestrzne kosmiczna wraz z kosmicznymi developerami. Nie rozumiem czemu to firma produkcyjna skoro jeden z najliczniejszych zespolow tworza informatycy, a drugi artysci odlewani, ktorzy namietnie siedza na youtube (albo gorzej) i swioch rak nie kalaja praca
10
nick 2017-06-12 21:42
to co mysli prezes ze jest w termie to jedno. To co przekazuja kadry prezesowi to drugie. A rzeczywistosc to trzecie. Ale to chyba nie jedyna firma w ktorej tak jest.

plaga sa ludzie potrafiacy dobrze sprawiac wrazenie na mailach. Jest ich coraz wiecej bo w termie mozna przychodzic z polecenia (znajomi rodzina) a kadry czy ktos sie nadaje czy nie zawsze dla takiego znajda miejsce. Nawzajem sobie chronia tylki i tak jak juz pisalo kilka osob wyzej firma w ten sposob jest wykorzystywana. Ale oczywiscie nie tylko ci ludzie z polecenia sprawiaja dobrze wrazenie.

to jest tez krzywdzace dla innych bo ludzie ktorzy pisza duzo maili a robia malo w oczach prezesa sa lepsi od tych co sie staraja jak najlepiej ale juz nie sa moze tacy wygadani. Szkoda tez bo znalam pare osob ktorzy naprawde chcieli w tej firmie jak najlepiej i wylecieli a pijawki siedza w firmie dalej i maja sie dobrze
7
Ania 2017-06-13 21:10
Chciałabym aplikować na księgową (bo poszukują) i weszłam sobie tutaj ale same opinie nie bardzo mnie pchają by złożyć tam swoje CV. Jest tu ktoś kto pracował w księgowości ? Jaka struktura, zwyczaje, atmosfera w dziale księgowym panują ? Ktoś mnie zachęci ?
4
Chłopiec z długimi włosami na krusie (: 2017-06-27 22:20
Słuchajcie ze w wiekszosci piszą tu osoby które zostały zwolnione bądź są do zwolnienia ....
Człowiek który nic nie robi albo na 8 godzinnej zmianie przrpracuje 2 godziny to nie się nie dziwi ze mu premie zabierają, chłopaki z Ukrainy wiarę radzą sobie z językiem polskim , wiadomo z kaszebskim jest trudniej. Lecz oni chociąż uczciwie pracoja. To jest tak samo jak nasz rodak wyjedzie za granicę tak samo na nas patrzą, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości. Wy też nie odrazu wszystko kumialisce. Pozdrawiam i jeszcze raz trochę pokory. I wiary w ludzi.
3
Były pracownik 2017-07-05 10:30
EDWARDZIE czy Ty naprawdę tego nie widzisz, że przez swoją filozofię i płaską strukturę pogrążasz Terme. Niebawem stracisz wszystkich dobrych pracowników. Płaska stuktura to chory wymysł, a osoby za,, bracia deweloperzy,, niech popracują trochę na produkcji.
9
ex love 2017-07-07 08:15
Mimo, że nie pracuję tam od kilku lat zdarza się, że po nocach snią mi się jazdy szefa i konferencje Skypowe z oceną pracowników na forum publicznym (mało kiedy pozytywną), wprowadzaniem coraz to specyficznych zasad, zarządzanie w stylu: jedna pochwała (bardzo rzadko), dziesięć batów. Ludzi - pracowników (większość) miło wspominam, wszyscy jechaliśmy na tym samym wózku. Kasa raczej ok, w mojej ocenie jest to praca w sekcie i płacą ci za podporządkowanie się kosztem zdrowia psychicznego. Tam nie ma wolności tam jest podporządkowanie się całkowite szefowi w pracy i często również w godzinach po pracy. Są plusy i minusy.
11
Niedowierzający 2017-07-08 22:04
Klapsy. Pranie mózgu. Pseudo filozof(ia). Mobbing. Obłuda. Negowanie. Zaprzeczanie samemu sobie. Zamiłowanie do "in minus". Proces. Po nowemu - cokolwiek, co pewien czas. Megalomania wręcz do kwadratu. Wygłaszanie kazań. Monologi. Kamery. Podejmowanie. Dopełnianie. Dryfowanie. Drugi to czyta, daj łapkę w gorę i pokaż mu że Ty też to czytasz. Niech będzie ona klapsem od nas dla Niego - tego jedynego nieomylnego.
19
Zaczarowany Kitek 2017-07-17 18:32
??????? Najlepszych pracownikow? ???? Chłopaki jak byście uczciwie pracowali, i robili swoją robotę to by nie było marudzenia. Chowawcie się przed kamerami nic nie robicie połowę dnowki rozmawiacie o swoich polach kapusty, a dnowki leci, czy to jest uczciwe. Ludzie którzy robią uczciwie są doceniani , i nie marudza. Nie chodzi mi tu o tzw czopkow. ... ale zwykłych uczciwie ludzi którzy robią swoje i nie zajmują się plotkami.
,,,,, pisze tu ja kiiiii teeee kkkk, ,,,, najlepszy pracownik miesiąca.
3
Uczciwy 2017-07-17 18:47
Człowieku nie zgadnij winy na chłopaków z Ukrainy , są to dobre chłopaki którzy się uczą, a takie słowa ze kiedyś było lepiej. ...... no pewnie wpadles do pracy pogadales wspólnie ze swoją paczka wybierając nowego sołtysa na wsi, godziny odpykanie i do domu. Teraz są kamery i trzeba robić a ty przyzwyczajony do nic nie robienia. Teraz jest lepiej Pan Edward wszystko widzi i wie kto jest pracowity a kto obibok. Przykład. ... kamery dają szansę młodym i tym co uczciwie pracuja a nie nierobom. Pracujemy na siebie a nie na wasze stanie i plotowanie
4
byly pracownik 2017-07-19 09:05
Nie wiem jaka jest sytuacja na magazynie czy produkcji. Pracowałam w częsciu biurowej i takiej sytuacji to w żadnej firmie nie kojarze żeby miała miejsce. Zasady sa proste, albo się na to godzisz i wchodzisz w to na 150%, albo odchodzisz/wylatujesz. Pierwszy raz widziałam, że ludzie tak się bopja właściciela firmy, nigdy nie wiesz co masz powiedzieć żeby to się nie spotkało z jego negatywną reakcją. Ludzie są jak w jakimś matrixie albo u Orwella. Finansowo super, jeżeli potrzebujesz dobrej kasy to polecam. Przynajmniej ja ten rok temu dostałam naprawdę dobrą stawkę. Al,e jeżeli szukacie miejsca gdzie mozna popracować, a nie ciągle strugać pajaca, uważac na pierdoły, formy (trzeba uzywac oczekiwanych przed Eda), to uciekajcie.
10
Dex 2017-07-27 19:07
Nazywajac rzecz po imieniu, Terma to bardzo zly pracodawca. Bardzo. Tak bardzo, ze choc pracowalem tam niemal rok, nie pokazuje tego w swoim CV, bo mi zwyczajnie wstyd.
Właściciel to dla mnie uosobienie zla - taki wspolczesny demon: placi dobrze, ale w zamian zapomnij czlowieku o wlasnej godnosci. I ludzie na to lecą! Ja sam poleciałem. Przez rok za dobre pieniądze pozwalałem sobą pomiatac i ustawiać pod dyktando tego dziwaka. Mówił nam jak mamy pracować, jak siedzieć, jak wysyłać maile i jakich słów używać. Doswiadczenie zawodowe, studia, czy chociazby wiek, przestają mieć znaczenie - liczy sie aprobata tego totalnie niezyciowego czlowieka... Powiedziec o nim, ze jest hipokryta, to nic nie powiedziec. Nie, nie skrzywdzil mnie, bo jego wypowiedzenie wyprzedzilo moje o jeden dzien. Ale boli to, jak traktuje ludzi na produkcji. Geba pelna frazesow, ale czyny godne dyktatora: pogarda, pomiatanie, manipulacja i wykorzystywanie ich sytuacji finansowej. Jesli sie szanujesz, omijaj Terme z daleka.
6
Ania 2017-07-29 17:15
Zwalnianie pracownika w piątek o godzinie 15, bez poprzedzającej rozmowy albo chociaż jednego ostrzeżenia, bez podania jakiejkolwiek przyczyny, bez możliwości i czasu rozejrzenia się za inną pracą (bo w poniedziałek umowa już nie obowiązuje, w końcu praca na preferowanej w termie działalności gospodarczej)- uważam po prostu za niemoralne i paskudne świństwo.
Wierzę w to, że karma wróci, a dziewczęta z cudownego działu kadr, użyją w końcu własnego mózgu i sumienia i zrozumieją co na prawdę oznacza "DLA DRUGIEGO", a nie będą ślepo DLA TEGO JEDYNEGO.

choć w termie pracują też ludzie inteligentni, pracowici i z umiejętnościami, których doceniam i cieszę się, że poznałam - to nie mam pojęcia co Wy tam nadal robicie!!
ja bardzo się cieszę, że moja przygoda w termie została zakończona, choć mam poczucie jakbym zerwał ze mną chłopak, któremu to ja od jakiegoś czasu nie wiedziałam jak powiedzieć, że to koniec!

także: nie polecam i pozdrawiam wytrwałych i życzę siły i nie przejścia na złą stronę mocy.
11
Nowy 2017-08-02 15:40
Jak sytuacja w firmie? Jeżeli chodzi o stanowisko technologa to warto starać się o pracę ?
Odpowiadający. 2017-08-03 10:04

A co mało masz wpisów powyżej?
2
Iza 2017-08-04 10:24
Na forum są głównie opinie byłych pracowników, a pewnie @Nowy chciałby się dowiedzieć jak w tym momencie wygląda sytuacja w firmie, czy się zmieniła i czy jest osoba na forum na stanowisku technologa, która mogłaby wypowiedzieć się na temat swoich warunków pracy.
2
Nowy 2017-08-05 09:14
Właśnie o to mi chodzi, dzięki :)
Nowy 2017-08-05 09:17
Nie bądź niemiły, nie widziałam we wpisach, aby wypowiadali się technolodzy.
Kosmiczny AX 2017-08-05 11:38
Jaki dział Cie interesuje?
Ktosia samosia. 2017-08-05 14:11
To nie istotne. Jeżeli zatrudnisz sie u nas jako pracownik na produkcji, w kadrach, jako technolog, czy księgowy. Nie ma znaczenia. I tak mozesz otrzymać powszechnie stosowaną "gratufikację in minus" tak uwielbianą przez Edwarda. Tak jak to wyżej niejednokrotnie zostało napisane. Pranie mózgów się odbywa. Szef swoimi irracjonalnymi poglądami odklejonymi od rzeczywistości pierze nasze mózgi. My z kolei pierzemy jego zwoje, pozwalając mu na pranie naszych, utwierdzając go w wierze o jego nieomylności. I tak to sie kręci. Składaj papiery. Nie pytaj na forach. Tydzień w Termie to historii do opowiadano co najmniej na 2-3 dobre imprezy ze znajomymi.
7
Nowy 2017-08-06 15:56
Ok spoko dzięki za informacje :)
lembas 2017-08-09 09:05
Ostatnio dalo sie slyszec ze nie ma piniendzy i co ? i znalazl sie pretekst pol firmy dostalo od -5% do -15% polecam i pozdrawiam typowo polskie
4
Garbaty 2017-08-09 18:06
W jakiej innej firmie za nieodpisanie na bzdurnego maila obcinana jest pensja na poziomie 10-15%? Ktoś musi się tu zdrowo pie*dolnąć w głowę. Albo właściciel albo pracownicy że trwają w tym g*wnie.
5
ty ry ry ry 2017-08-14 12:47
Jak w jakiej - w Termie :)
2
Zostaw swoją opinię o Terma Technologie - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Terma Technologie