brak logo

Zakłady mięsne BEKON

Jabłowo Pałuckie

Opinie o Zakłady mięsne BEKON

xxxx 2010-02-24 16:14:03
A ja uważam że to dobra firma, a w szczególnosci sklep przy ul. M. C.- Skłodowskiej. Bardzo miła obsługa,czysty sklep i bardzo świey towar.
bbb 2010-02-25 22:03:38
stała klientka jest bardzo dobrze poinformowana o pracy pani kasi a może nie ma odwagi !!!!!!!!!! mój raju ludzie sami sie nakręcają może tak troszkę uśmiechu a nie zżedzenia i zajmowanie sie czyjomś osobą może tak spojżenie w lusterko czy ta stała klientka jest w pożądku wobec siebie , śmichu warte pozdrawiam
anonim 2010-03-08 17:04:34
chyba nie jest pani pisane dostac swiezy towar skoro zajmuje sie pani czyjms tylkiem grzecznie powiedziawszy
ola 2010-09-28 22:42:06
witam serdecznie moim zdaniem dobrze że już nie pracuje pani kasie cała kordynatorka bo tobyło jedne wielkie nieporozumnienie a po drugie czas sie zajac sklepami bo nafordonie jest syf i smrut na sklepach a obsługa pazal sie boże
olaBoga 2012-11-30 19:59:23
SWIĘTA PRAWDA, JUŻ PRZY WEJŚCIU CZUĆ SMRÓD, SAME STARE [usunięte przez moderatora], FUJ, ODECHCIEWA SIĘ KUPOWAĆ...
1
niezłe prosie 2012-12-01 16:55:07
Smród w sklepie na fordońskim rynku to pikuś z tym że panie zawyżają notorycznie ceny przy paru kilogramach jest niezła sumka na boku kości wędzone oraz inne artykuły na szybie które każdy może dotknąc i opluc to norma na dodatek jedna z pan ma wstret do farucha tylko wystawia swoje [usunięte przez moderatora] na widok publiczny na ul.Preisa panie zawsze mają niższe ceny niż na rynku i wszystko ładnie w lodówkach pochowane i ubrane w stroje firmowe czas chyba aby sanepid zajął sie tym sklepem i inspekcja handlowa
Jolanta Król 2013-03-06 12:25:39
Jestem stałą i na pewno będę dalej klientką sklepu opisanego wyżej. Wstrząśnięta powyższym wpisem!!!.Panie tam pracujące są zawsze miłe i uśmiechnięte a w tych czasach to niestety rzadkość.Towar tam jest zawsze świeży i bardzo ładnie wyeksponowany a wędliny,które są na ladzie owinięte folią spożywczą.
Co do cen to chyba przesada zawsze są tańsze niż u konkurencji.
Muszę zaznaczyć,że nie jestem żadną znajomą ani osobą z rodziny.Nazwanie kogoś [usunięte przez moderatora]i że wystawia swoje wielkie [usunięte przez moderatora] na widok publiczny to tylko świadczy że osoba,która to pisała miała ciężkie dzieciństwo a może natura za mało dała tu i tam .
2
iwona 2013-03-06 19:30:40
Identyfikuję się z Panią Jolą. Nie mogę nic złego powiedzieć na temat sklepu BEKON na rynku w Fordonie, a robię tam często zakupy. Sprzedawczynie są zawsze miłe i uśmiechnięte. Nie zdarzyło mi się kupić tam nieświeży towar. Panie zawsze służą radą. Co do cen, to zawsze są tam niższe niż u konkurencji, a tej na rynku nie brakuje. Nie wiem kim jest osoba, która napisała tak niesprawiedliwy osąd na temat pań ze sklepu BEKON, a tym bardziej czym się kierowała pisząc takie bzdury. - chyba zawiścią, bo na pewno nie szczerą oceną.
Co prawda każdy ma prawo do własnego zdania i oceny, pod warunkiem jednak, że pisze prawdę.
wstyd.
mala czarna 2013-07-14 12:48:25
witam.czytam sobie te wasze opinie i to pozytywne opinie.chyba raczej nie jest tak jak wy to sobie ladnie opsujecie.masakra moge nazwac to co sie dzieje w tej firmie.zal mi tych pracownikow ktorzy sa [usunięte przez moderatora] w takich zakladach pracy
mala czarna 2013-07-14 12:50:30
jakby pani wiedziala co jest wydawane z tej rzezni to napewno nigdy wiecej juz by nie ruszyla miesa ani wedliny
mala czarna 2013-08-09 15:01:48
placa tyle ze sie plakac chce.ludzi wykorzystuja jak tylko moga i na pensjach oszukuja!
mam wyj.....ne 2013-08-27 01:09:07
Mała czarna co ty wygadujesz przecież jest demokracja nikt nikogo do pracy nie zmusza jak ci nie pasuje to podziękuj grzecznie i dowidzenia. Ja pracuję w bekonie kilka "małych" lat i nikt mnie nigdy nie oszukał. Zasada jest prosta i bardzo słuszna jaka praca taka płaca. Jeżeli o świeżość produktów to plecam wszystkim. I nie pomyślcie sobie że jestem rodziną z szefostwem czy jakieś podobne banialuki. Poza tym atmosfera w zakładzie jest ok , kiero zakładu bardzo konkretny i do dogadania gość. Co do kadry na "górze" nie wypowiadam się zachowam to do siebie.
1
lolo 2013-10-11 19:31:07
to super zakład takich pracodawców drugich nie znajdziecie, wszędzie trzeba pracować , nikt nikogo na siłę nie trzyma, dlatego szanujcie co macie bo zawsze może być gorzej.
zygi majster 2013-11-09 22:43:11
Ubojnia jest już,niestety,nieaktywna.Rzeźnik na rozbiorze wieprzowym zarabia w granicach 1500-2000zł.Na rozbiorze drobiu zarabiają więcej 2100-2700.Wszystko zależy od miesiąca i ilości towaru jaką wyrobisz.Z rzeźnickim pozdrowieniem.
to ja 2014-10-24 00:23:32
pracuje tam ludzie nie jedzcie tego syfu
2
ANONIM 2015-02-05 10:59:40
Na każdym sklepie są minusy pracowicy nie dostają za nadgodziny remamenty są robione 4 razy w miesiącu ludzie ten sklep to zło i pani agnieszka naczele
1
mm 2015-02-10 16:51:23
prawda nie płaca za nadgodziny zasuwa sie po 10 godzin dziennie i wypłata 1400 zł do reki a za soboty 70 zł płacone pod stołem a o pani agnieszce lepiej nie pisac opinii bo i tak usuną.pozdrawiam
1
ANONIM 2015-02-23 14:10:04
prawda to taka ze zasuwa się po 12godz remamenty sa po to by nie placic za nadgodziny,a co do p.regionalnych to porazka jedna po drugiej wjezdza na sklep jedna po drugiej poprawia zero organizacji ,falsz zakłamanie.na to szef wydaje kase ile to paliwa a obroty spadają.a co do p.agniszki.s.to porażka wypalila się nie ma pomyslow a wyrzywa się na pracownikach.ma zly wpływ na pracowników jest toksyczna.pozdrawiam;
3
puri 2015-03-31 20:57:55
to nie pierwsze i czuję w kościach , że również nie ostatnie miejsce w którym pracownicy mogą mieć niepłacone za nadgodziny . Wiadomo , że takie podejście do pracownika nie jest fair, ale jak chcesz to wytłumaczyć przełożonemu ? jemu to przecież w to graj , bo w końcu jest w stanie zaoszczędzić trochę grosza
Zakład Mięsny Bekon 2015-04-07 12:44:24
Dzień dobry Państwu,
W kontekście informacji które pojawiły się na danym portalu przeprowadziliśmy wewnętrzny audyt sprawdzający procedury które funkcjonują w naszym przedsiębiorstwie oraz poczynimy szereg kroków aby zapobiegać nieprawidłowością o których dowiedzieliśmy się z tego portalu i jeśli miały takowe kiedykolwiek miejsce doprowadzić do nie powtórzenia się ich jeśli miały miejsce ponieważ nic nam o tych problemach nie wiadomo o których się wspomina.
Powstał specjalny adres e-mail praca@bekon.net.pl na który każdy pracownik może napisać informacje oraz powiadomić o swoich problemach osoby zarządzające przedsiębiorstwem.
Dziękujemy za wszelkie informacje oraz spostrzeżenia spowodują one że nasza firma będzie tylko i wyłącznie lepsza.
1
nieznana 2015-04-09 19:15:15
Jak ktoś jawnie kradnie, to na pewno wylatuje, pracuję uczciwie 10 lat i mnie Pani Agnieszka nie wyrzuciła, a jak kradłaś, to wyleciałaś. Proste !!!
3
ja 2015-07-11 13:26:24
Firma Bekon to największa porażka w regionie i nie tylko.Pracowników mają za nic piszecie tu tylko o sklepach i ekspedientkach a nikt nie wie jak tu są traktowani kierowcy!wykorzystywani są wszelaki sposób przywieść zawieś pozamiatać wstają w nocy robią do południa a na koncie 1600zł śmiech na sali.Obciążani są za każdą ryske na samochodzie śledzeni na gps że nawet za potrzeba stanąć nie mogą bo zaraz są wzywani na dywanik do P.D i pytanie a co pan tam robił? hehe Jedno jest pewne w tej firmie NAROBISZ SIĘ A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ZAROBISZ Pozdrawiam pracodawców
1
xxx 2016-03-01 07:04:32
praca na hurtowni przy ul. kieleckiej to jedna wielka porazka, kierowcy dostaja niecalle 1700 zl z tego jezeli firma ma ujemny obrot odejmuja pracownika z wyplaty, zenada! kierownik na danej hurtowni nadaje sie jedynie na ubojnie w zakladzie ! nic nie robi, kazdym dyryguje, krzyczy i mysli ze wie wszystko najlepiej. Wielu kierowcow zwolnilo sie z powodu tej pani i smiec stwirdzic ze zaden nowy pracownik nie wytrzyma z ta pania dlugo. Wywyzszanie sie i dyrygowanie innymi to dzien jak codzien, choc sama siedzi i jedyne co robi to odbiera telefony, w niczym nie pomaga a kazdemu kaze robic 3 rzeczy na raz. Nie polecam
1
anonim 2016-04-22 16:43:01
Teraz w tej firmie naprawdę dzieja sie cyrki . Firma podzieliła sie na dwie firmy . Sklepy firmowe już nie są sklepami firmowymi należa do dzieci szefostwa . Pani regionalna na inowrocławiu nic sobie nie robi z ekspediętek . nie interesuje sie sklepami i ich problemami tylko swoimi sprawami osobistymi Pracownice sklepów pracują po 10godzi dziennie bez dnia wolnego bo nie ma zastępstwa .Jest pięć sklepów a sześć pracownic .Nie można zachorować ani skorzystać z urlopu. P. Magdalena G. nie raeguje na skargi personelu tylko straszy zwolnieniem i zabraniem premii.Ogolnie rzeczbiorąc nie można porozmawiać z panią Magdaleną G. na temat problemu sklepu tylko wysłuchiwać jej zwierzeń o życiu prywatnym a to że facet ją zdradza a to że jeśli nie znajdziemy jej faceta to swoje frustracje wyładuje na ekspediętkach Na ulicy Dworcowej strasznie smierdzi i tez z tym nic nie robi bo ekspediętka to bliska koleżanka pani koordynator.
1
anonim 2016-04-22 20:30:22
Jestem klientem sklepu Bekon przy ul. Dworcowej.Opinia jest krzywdząca i niesprawiedliwa.Jest tam bardzo miła obsługa, codziennie świeże mięso a w sklepie unosi się zapach wędzonych wędlin.Dziękuję firmie Bekon, że mam teraz tak blisko domu sklep mięsny ze świeżym towarem i ciekawymi promocjami.Nie muszę już chodzić do hipermarketów i kupować paczkowanego mięsa.Widać anonim napisała osoba , która zna dobrze sytuację w firmie,być może została zwolniona i mści się w bardzo prymitywny sposób.
4
anonim2016 2016-04-23 10:05:18
Widać mściwość osób które zostały zwolnione z firmy Bekon. Najpierw była opisywana pani Agnieszka a teraz dziewczyny uwzięły się na kolejną Pani Koordynator. Dlaczego opisujecie takie rzeczy na tej stronie a nie macie odwagi powiedzieć prosto w oczy tylko szykanujecie innych????? a donosy anonimowe ogólnie są nie na miejscu i świadczy to o braku inteligencji osób donoszących....
1
ekspedientka 2016-04-23 18:15:03
Jestem pracownica firmy BEKON i popieram komentarz dotyczacy pani ,,koordynator''Magdaleny. Jest trudna do współpracy ,uwazam iz na miejsce osoby odpowiedzialnej za te stanowisko ,powinien byc ktos kto zna sie,na pełnieniu tej funkcji,a nie powierza , swoja prace innym osobom.Pani Magda nie dorównuje ,byłej PANI KOORDYNATOR AGNIESZCE, ktora zawsze słuzyła pomoca i rada.
1
bekonikszyneczka 2016-04-23 18:57:55
Witam. Popieram w 100 % wypowiedz ekspedientki. Ludzie!!!! pytam się kto zatrudnił te kobiete na te stanowisko??? czy ktos przeprowadził z nią rozmowe zanim stanela na tym odpowiedzialnym stanowisku?? Przecież chyba wiadomo jakie obowiazki powinna spelniac, chyba zajmowac sie praca, a nie opowiadac o swoich problemach zyciowych, o facetach. Chyba czas na zmiane koordynatora, ale z prawdziwego zdarzenia.!!! Kobiety zjednoczny się i powiedzmy wprost firmie co nas boli. Dość tego traktowania nas jak MURZYNÓW!!! KOBIETA BEZ WIEDZY I DOŚWIADCZENIA!!!
KLIENTKA 2016-04-23 19:10:17
CZYTAM KOMENTARZE ISTWIERDZAM ZE FIRMA BEKON TO JEDNO WIELKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] SPRZEDAJE SIE TUTAJ ŚMIERDZACE MIESO I KLEJĄCE WĘDLINY. OSTATNIO KUPIŁAM KURCZAKA PANI EKSPEDIENTKA ZAPEWNIAŁA MNIE ZE JEST ŚWIEŻY,PRZYSZŁAM DO DOMU A W KURCZAKU,,ŚWIEŻYM" BRYŁA LODU, KTÓRA WAŻYŁA WIECEJ NIŻ TEN KURCZAK!!! CZY KTOS W KONCU WEZMIE SIE ZA TA FIRME?? TAK SAMO SERY, SĄ PO TERMINACH, SPLEŚNIAŁE. WEDLINY JAK I MIESO SA TAK SZPRYCOWANE WODA ZE PO ZAKUPIE 1KG MIESA UZYSKUJE SIE 40 DAG. ZA CO MAM PLACIC?? WSZYSTKO JEST NAPOMPOWANE CHEMIA I WODA.LUDZIE NIE KUPUJCIE TEGO BADZIEWIA.WSPÓŁCZUJE EKSPEDIENTKOM KTORE MUSZA WMAWIAC KUPUJACYM ZE WSZYSTKO JEST SWIEZE :) CZY NA TYM POLEGA UCZCIWY HANDEL?? TRUJA NAS,OSZUKUJA I NIC WIECEJ. CZY KTOS NIE ZGODZI SIE ZE MNA???? PROSZE PISZCIE.
2
PRACOWNICA 2016-04-23 21:08:21
SPROSTOWANIE DO OPINI P.MAGDALENY G
PANI MAGDA JEST OSOBĄ KOMPETENTNA ,ZAWSZE SŁUŻY POMOCĄ ,WBREW CO JEST NAPISANE WCZEŚNIEJ,
POMAGA W PRACY ,DORADZI W RÓŻNYCH TRUDNYCH SYTUACJACH,NIE TYLKO JEST PODPORĄ W PRACY ALE RÓWNIEŻ W ŻYCIU,MOŻE SIĘ KOMUŚ TO NIE PODOBA ALE JAK KTOŚ JEST ZAZDROSNY I NA PEWNO NIE PRACUJE W NASZEJ FIRMIE I NIE MOŻE PRZEŻYĆ ZE DOBRE CZASY SIĘ SKOŃCZYŁY TO NIECH MA DO SIEBIE PRETENSJE ZE NIE POTRAFIŁ USZANOWAĆ TAKIEJ PRACY A TERAZ PRACUJE W KONKURENCYJNEJ FIRMIE NA UMOWE SMIECIOWA I NA DODATEK ZA WSZYSTKO MUSI PŁACIĆ I CHODZI DO PRACY ZE STRACHEM...FIRMA MIMO ZŁEJ OPINII KTÓRĄ ZROBIŁY BYŁE SFRUSTROWANE PRACOWNICE JEST RZETELNA,UCZCIWA I PRZYJAZNA..CZASEM JAK TO W KAZDEJ FIRMIE SĄ CIĘŻKIE CHWILE I DOBRE ,WIĘC USZANUJMY TO CO MAMY A TAKIE OPINIE KTÓRE SĄ W KOMENTARZACH PROSZĘ NASI KOCHANI PRACODAWCY NIE BIERZCIE POD UWAGĘ ,MOŻECIE Z KAŻDĄ Z NAS POROZMAWIAC I MY POTWIERDZIMY TERAŹNIEJSZĄ OPINIE...NIE PODOBA SIĘ NAM TEN SYSTEM CENOWY KTÓRY NAM UTRUDNIA PRACE,ORAZ OBCIĘCIE BIGOSOWYCH A RESZTA JEST OK.BARDZO STARAMY SIĘ O TO BY OBROTY POSZŁY W GÓRE BO JESTESMY ŚWIADOMI ZE JAK TO PANI MAGDA MÓWI TO JEST NASZ CHLEB I MUSIMY NA NIEGO CODZIENNIE ZAPRACOWAĆ .
2
szczera 2016-04-23 21:42:28
Dziewczyny!!!! Wy chyba nie macie co robić !!!!!zajmijcie się robotą i handlem a będziecie inaczej się zachowywać .W głowach Wam się pomieszało od tego nieróbstwa.....Wy chyba nie macie wiedzy jak wygląda taka praca o czym Wy piszecie.. A jak Wam się nie podoba ta praca to sobie zmieńcie firmę a dopiero docenicie co miałyście....Brak słów .....Będziemy się jednoczyć ale za Panią MAGDĄ BO TO JEST OSOBA KTÓRA JEST BARDZO ODDANA PRACY I FIRMIE A JAK CHCECIE POZNAĆ JEJ OBOWIĄZKI TO JĄ POPROŚCIE TO MOŻECIE POZNAC JEJ NIEWIEDZE I NIEKOMPETENCJE ....JESTEŚCIE ŚMIESZNE A MOŻE ŚMIESZNA OSOBA KTÓRA ZOSTAŁA BARDZO SKRZYWDZONA PRZEZ LOS KTÓRY SAMA SOBIE ZAPRACOWAŁA...ZJEDNOCZYMY SIĘ ALE POZYTYWNIE BO NIE JESTEŚMY TCHÓRZAMI I POWIEMY WPROST CO NAS BOLI ...ALE NAPEWNO NIE W KONTEKCIE CO JEST NAPISANY WYŻEJ
1
Pracownica 2016-04-23 21:59:37
Również uważam ze takie szykanowanie Pani Magdy jest naprawdę nie właściwe.
Sama osobiście uważam jako pracownik tej firmy iż Pani Magda jest osobą kompetentną, pomocną i na właściwym miejscu.
Macie problem do systemu pracy Firmy to zgłosić to proszę do siedziby Bekonu a nie oczerniacie nie właściwą osobę...
1
Prawnik 2016-04-23 23:30:14
Szanowna Pani/Panie "anonim". Proszę uważnie zapoznać się z poniższą treścią:
Kodeks Karny, artykuł 212:
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.
1
biała 2016-04-24 21:38:14
sklepy firmowe są nową spółką ? Bekonik? widać.............hihihihihi
1
biała 2016-04-24 21:43:55
tak ?? sklepy firmowe są teraz odrębną spółką ? spółka Bekonik hihihihi . . . widać ...!!
SZCZERA 2016-04-26 06:12:57
DRODZY PRACODAWCY !!!!PROSZĘ SIĘ CZASEM NIE PRZEJMOWAĆ TYM SZYKANOWANIEM OSÓB W/W I FIRMY JAKO PRACOWNICY KTÓRZY JESZZE PRACUJĄ DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO,W NASZEJ FIRMIE PRACUJE SIĘ DOBRZE,ZAWSZE DOSTAJEMY NALEŻNĄ PENSJE ,NIGDY NIE ZOSTALIŚMY OSZUKANI ,ZAWSZE LICZYLIŚCIE SIĘ Z NAMI A ŻE KOMUŚ SIĘ TO NIE PODOBA JEŻELI JESZCZE PRACUJE TO NIECH SIĘ ZWOLNI I SZCZĘSCIA MU ŻYCZYMY ,SKORO JEST TAKI NIESZCZĘSLIWY W TEJ FIRMIE TO NIECH POKAZE SWÓJ POTENCJAŁ W INNEJ FIRMIE CIEKAWE JAK DŁUGO POPRACUJE BO TYLKO LUDZIE BEZ WIEDZY I ZAKOMPLEKSIENI TAK SIĘ ZACHOWUJĄ.ZOBACZYMY KTO SIĘ BĘDZIE ŚMIAŁ OSTATNI BIAŁA .....
ADHD 2016-04-26 12:55:31
jeśli chcecie zobaczyć jak jest w bekonie i ile tam naprawdępłacą to możecie się zatrudnić,bo okoliczni mieszkańcy uciekają jak najdalej od tej firmy,pozdrwiam
1
Danka 2016-04-29 23:10:18
Pracowałam w Bekonie,,ale tak wspanialej i dobrej koordynatorki nie było,jak P AGNIESZKA,nie raz staneła za wagę,,zawsze odebrała telefon,,a jak trzeba było też powiedziła swoje,zawsze pomogła,,
3
puri 2016-05-09 15:10:21
rzeczywiście @danka jesli chodzi o osoby koordynujace prace w bekonie to przyznam że również mam dobre wspomnienia
ewcia 2016-12-07 18:34:23
Hej . Jak tam Bekon się miewa ? Upadłość już ogłosił, zaległe wynagrodzenia już wypłacili ?? Bekonik pewnie na tym samym torze jedzie ! dziewczyny uważajcie!!!
1
Zostaw swoją opinię o Zakłady mięsne BEKON - Jabłowo Pałuckie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady mięsne BEKON