logo Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza

Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza

Toruń

Opinie o Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza

były 2014-03-17 23:23:27
mili państwo z zarządu -trochę pokory i rozeznania rynku!Sami panowie rks sprawy nie rozwiążą,bez tych produktów rynek się doskonale obejdzie
PHii 2014-05-22 12:48:45
Praca PH bardzo ciężka. (usunięte przez administratora)
1
k 2014-06-03 17:56:48
Jeżeli jest taka możliwość, proszę o konstruktywną i realistyczną opinię na temat firmy. Rozważam możliwość współpracy jako PH w Koperniku. może mi ktoś napisać jakie możliwości finansowe, flota, socjal i.t.p Z góry dziękuję :-)
harcerski 2014-09-20 10:51:05
Wśród ph jest 12-15 takich którzy ciągną sprzedaż a reszta to gwiazdy bez pomysłu. Połowa Rks to matoly jakich mało. Ogólnie to dobra firma dka dobrych handlowcow.ci co olewaja po 3 miesiącach odejdą w pokoju. Amen.
1
xxxx 2014-09-26 08:03:08
Bardzo fajna praca fajni ludzie miła atmosfera . Lubie chodzić do tej pracy pracowało sie wcześniej w RUG RIELLO to ma sie porównanie . Wiedz nie zgadzam sie co z niektorymi opiniami . A że trzeba zapi.....lać to tak jak wszedzie nie bylam jeszcze na produkcji co mozna sie usiaść i nic nie robic to co to za praca!!!
faxi 2014-10-06 19:36:11
Podobno Mossad robi rekrutację on line. Maja wolne miejsce w magazynku...broni.Kto Cię rzeźbil?
ph z pn.zachód 2014-11-08 19:35:26
Praco ok.ale od pażdziernika do stycznia a później to wegetacja,rks o szlachetnym nazwisku jak pewna polska zupka po praniu mózgu ,rotacja ludzi w regionie poza 2 przydupnikami średnio co 3 miesiace,problem z towarem na wymiany i długie rozliczanie faktur za gazetki itp.Samochód tak o gps-owany że problem jak ciut zboczysz z trasy generalnie praca dla desperatow
3
kicia 2014-12-23 12:23:42
Oj zmieniło się w końcu na lepsze. Jak patrze na to od ponad roku to nawet północ robi wszystko bardzo dobrze. Wresz mają konkretne osoby. A u nas w centrum tez były zmiany i chyba idzie ku lepszemu. Z tym GPS to strachy na lachy.rob swoje i nie patrz na GPS a nikt nawet nie zadzwoni.
4
manager 2015-03-25 19:48:21
Nie polecam. Standardy rodem z PRL. Bralem udzial w rekrutacji, gosc ciagal mnie do Torunia , opowiadal jakies bajki, po czym nie potrafil odpowiedziec konkretnie i unikal kontaktu , masakra. Pracuje juz w innej branzy. Niestety ten gosc nie ogarnia tematow z tego co sie zorientowalem
3
Mysza 2015-03-30 22:00:36
A kiedy miałeś rekrutacje? Na jaki region?
a.w. 2015-05-31 19:20:25
za 2000 brutto (1400 na reke). plus premia w sumie 2000(1500 na reke) ale nie do zrobienia warunki z kosmosu. zapier... trzeba 12 h gps cie pilnuje. jak jestes na tyle bogaty by za 1400 sie utrzymac to spoko polecam bardzo fajna praca. rotacja przedstawicieli jest co roku 70% zalogi
Były pracownik PH 2015-07-25 15:24:13
Witam. Pracowało sie w Koperniku bardzo dobrze jakieś 5 lat temu. Jakieś 4 lata temu zatrudnili nowego dyrektora Rafała no i wszystko sie posypało. Potem on zatrudnił swojego kolegę Artura, no i było jeszcze gorzej. Popracowalo sie tam jeszcze chwile ale dla psychiki to był koniec.W sumie spędziło sie tam 3 lata. Jeżeli chodzi o zarobki, teren samego centrum i okolic to kwota 2-3 tys zl z premiami, które najcześciej sie wykonuje. Jednak reszta Polski zawsze miała gorzej. Podstawa na rękę jak juz ktoś pisał to ok. 1400zl cała reszta to premie i zadania do wykonania, poza centrala ciężkie do zrobienia, wiecej cześciej zostaje tylko podstawa.Słuchajcie są takie czasy ze wszędzie jest cieżko. Ja mam poprostu porównanie w tej firmie przed nowymi dyrektorami a po, i może dlatego jestem negatywnie nastawiona/y. Każdy musi sam sie przekonać na własnej skórze, bo może pracowałeś/as w jeszcze gorszej firmie? I ta w porównaniu do poprzednie bedzie rewelacyjna. Życzę powodzenia
1
Zielona gora 2015-09-05 08:29:47
Rekrutacja na poziomie podstawowym z panem R P.
Zajmowałam sie rekrutacja przez 3 lata i szczerze z rozmowy jaka ww pan przeprowadził ze mną więcej ja pytałam niż on przedstawił lub chciał przedstawić.
Okazało sie ze badania, których wg prawa nie muszę robic sa na mój koszt. Łącznie ok250 zł. Przed podpisaniem umowy. Kwoty śmieszne, czas pracy Ok, teren pracy nie określony... ' Hm..no Zielona Gora i polnoc' do Szczecina?! Czy dokąd? Człowiek na niewłaściwym miejscu. Przydało by sie szkolenie z podstaw przedsiębiorczości na poczatek
1
kopernik 2015-10-21 21:18:27
jesli po wielu niepowodzeniach trafisz na rekrutacje "kopernika" i opiszesz rekrutujacemu ze masz nieprzyjemne doswiadczenia i malo zarabiałas i szukasz czegos normalnego to na pewno cie przyjma. po kilku dniach dowiesz sie ze co noc twoja sprzedaz codzienna jest pomniejszana o 30% i ze tak musi byc, do tego plan nie do zrobienia a zadania z kosmosu. przygotuj sie ze dostaniesz 1382 na reke i samochod z gps mozna ci zrobic 250km miesiecznie za kazdy wiecej placisz 1,42. nastaw sie na bezmuzgowe panie w biurze i malo wyrozumielego szefa (frustrata nekajacego uszczypliwymi maillami do wszystkich o wsszystkim)na sklepach jestes traktowany jak popychadlo ze wzgledu na długi po poprzednikach. do pol roku wytrzymasz ale potem odejdziesz majac dosyc tego upodlenia.
2
kopernik 2015-10-21 21:18:31
jesli po wielu niepowodzeniach trafisz na rekrutacje "kopernika" i opiszesz rekrutujacemu ze masz nieprzyjemne doswiadczenia i malo zarabiałas i szukasz czegos normalnego to na pewno cie przyjma. po kilku dniach dowiesz sie ze co noc twoja sprzedaz codzienna jest pomniejszana o 30% i ze tak musi byc, do tego plan nie do zrobienia a zadania z kosmosu. przygotuj sie ze dostaniesz 1382 na reke i samochod z gps mozna ci zrobic 250km miesiecznie za kazdy wiecej placisz 1,42. nastaw sie na bezmuzgowe panie w biurze i malo wyrozumielego szefa (frustrata nekajacego uszczypliwymi maillami do wszystkich o wsszystkim)na sklepach jestes traktowany jak popychadlo ze wzgledu na długi po poprzednikach. do pol roku wytrzymasz ale potem odejdziesz majac dosyc tego upodlenia.
1
m 2015-11-02 17:24:37
jak ogłoszenie ma się do rzeczywistości ?
w ogłoszeniu czytamy "atrakcyjne wynagrodzenie oraz premie uzależnione od osiąganych wyników" czyli 1400 jak piszecie jest wg. nich atrakcyjne ?
ktoś potrafi powiedzieć jak zarobki wyglądają ?
uszatek 2015-11-04 18:22:36
1370 na rękę podstawy maxxxx 3000zł z premiami
ja 2015-11-06 13:41:26
orientujecie się może ile zarabia Kierownik Rejonu w Koperniku?
miłaj 2015-11-15 22:30:04
ta orientuje się. moj były kierownik z gum powiedział ze zarabia tyle co jego przedstawiciele tylko jak zrobia premie to ma ok 5000. najlepiej zarabia na katarzynkach 60g.
kret 2015-11-15 22:35:26
jak masz ochote zakonczyc kariere w fmcg i szukasz skutecznego sposobu na wykonanie tego. to spoko kpoernik ci pomoze. brak towaru na wymiane i zla rotacja sprawiaja ze na sklepach jestes szmata do wycierania kibla. nie potrzbny na sklepie nikomu. zło konieczne pokazujesz swoja twarz w firmie ktora ma cie za nic. i po roku kojarza cie z wyrobami nie rotujacymi i nic nie znaczacymi "bez kopernika sklep bedzie istniał"nie polecam daj se spokoj za 1386 na reke
dario z rzeszowa 2015-11-15 22:40:57
bo w koperniku te 30% to zarobek dla pan z biura i reszty ktorzy cie musza pilnowac i dla nich jest ok bo to oni cie przyjmuja i za to musisz im sie odplacic. nie polecam tego syfu. lepiej idz do biedronki na kase tyle samo zarobisz !
12345 2015-11-18 21:38:10
Nawet bez doświadczenia przyjmują jak tylko się ktoś naiwny trafia. To będziesz miał już 1,5roku +3 miesiące w koperniku doświadczenia bo albo sam tym jeb.. albo cię wyp...
Brygadzista 2015-12-04 19:31:15
"Gratuluję" wszystkim, którzy "rozumieją" i zgadzają się na 1370zł netto pensji podstawowej, a do tego w porywach raz w roku 3000 z premią. Jak widać po wypowiedziach są tutaj tacy. Powiem Wam jedno wymoczki - widocznie zasługujecie na upodlenie zgadzając się na warunki rodem z Bangladeszu. Jeśli mi powiecie, że da się dobrze i godnie żyć z pensją 2000-2500 netto, utrzymać rodzinę, pojechać na wakacje, kupić mieszkanie - to zdradźcie tajemnicę swojego sukcesu. PH nie powinien mieć mniej niż 2000 netto podstawy, a z premią nie powinien schodzić poniżej 3000zł na rękę. Jeśli firma nie jest w stanie płacić na tym poziomie, to nie warto tam aplikować. Niech dyrektorzy handlowi sami jeżdżą po klientach!
były ph poludniowa wschodnia polska 2016-01-03 00:46:59
zarobki jak dobrze sie postarasz to zarobisz 2500. 2000 podstawa 1000 premia za target, koszyki dwa po 500. brutto czyli 4000 brutto - 33% rentowe zus i podatek. i potracaja choc nie widac za samochod. na reke 2250 wiecej nie wezmiesz bo zawsze ci cos uwala
Kim Jon Nam 2016-01-09 11:14:45
zero socjalu żadnych praw tylko obowiązki nawet wigilii nie robia dla ludzi Z produkcji i ph ,o bonach na święta zapomnijcie jako były nie polecam nikomu,ani perspektyw ani kaski non stop kontrola a rksy to 3 sort. Paru dobrych Ph marnuje swój czas a żal patrzeć bo za to samo gdzie indziej mieliby 2000zl więcej
bagatelka 2016-01-28 00:40:56
zapewniem cie ze pomnijeszanie twych wynikow ma miejsce. i kopernik ma w d... prawio jesliwatpisz to zatrudnij sie jako ph i sama zobaczysz jak to jest ciezko. pracujac dla tej firmy stracisz zdrowie po pol roku. a kase starcisz po miesiacu zarabiajac 1400 na reke
Roman 2016-02-05 14:55:36
Podobno podnieśli pensje i na okresie próbnym jest teraz 2300 brutto podstawy, a po 3 miesiącach 2800 brutto. Jest to prawda ?
zaraz 2016-03-07 19:31:16
Masz taką podstawę jaką sobie wynegocjujesz... poza tym patrzą na Twoje doświadczenie, jeżeli jesteś świeżakiem to zbyt dużo nie zwojujesz, jeżeli pracowałeś kilka lat jako ph możesz wynegocjować odpowiednią kwotę. Premie do wyrobienia. Jeżeli robisz swoje nikt gps się nie czepia.
wafel tatralny 2016-04-21 21:54:57
wykazujesz się bardzo slabą wiedza na temat wafli w czek. teatralne to pulkowniki. doucz się w tejkwesti izabieraj stanowisko .!
handlowiec 2016-04-21 22:20:02
w tej firmie na stanowsiku ph jest suuuper. polecam bo pracuje. zdazają się jakies wpadki ze strony pracodawcy.jako czysto polski kapitał (to bardzo ważne) warto u nich pracować z poswieceniem. zarabiam 3000 na reke pracując 10 h. jeśli jesteś na tyle dobry by zmierzyć się z tym nielatwym fachem to goraco polecam. zarzadzajacy sprzedażą jest mistrzem w swej dziedzinie i potrafi zrobić cuda by wynik się spiał a ty zarobisz. jeden warunek... musisz chcieć pracować i poswiecic się inaczej nie aplikuj szkoda czasu.
kolegaph 2016-04-22 13:04:49
koledzy a jakimi tam autami jeżdzą p.h bo jeżeli mam pracować 10h to seiczento albo żuk izoterma to nie wchodzi w rachubę..
koto 2016-04-22 18:04:42
Fiesta 2015r za kazdą rysę z wypłaty ci uwalą
2
Lea 2016-06-15 23:36:12
Dla kierujących firmą nie liczą się ludzie- niestety ...Brakuje szkoleń z misji zespołu dla kierowników , jezeli robisz plany i masz wyniki a potem cię zwalniają to co tym myśleć ?? Zostajesz zwolniony bez przyczyny bo trudno ją znaleźć. Polecam poznać przełożonych PH bo firma to jedno a kto zarządza PH to drugie. Henry Ford kiedyś powiedział mądre słowa " Zabierzcie wszystkie moje pieniądze a zostawcie ludzi , to zbuduję wszystko od nowa ! "Życzę firmie takich liderów bo oni tworzą opinię ,sprzedaż, postrzeganie , autentyczność. Produkty są rewelacyjne a zarządzający regionami ??? CZy nie powodują spadku obrotu poprzez swoje działania ? Pracowałam 18 lat jako PH i takiego podejścia do pracownika nie widziałam w poprzednich dwóch firmach.
2
Video Ok 2016-06-16 07:21:40
Jedna wielka zdemoralizowana banda hotelowych kolesi bez pojęcia bez pomysłu bez szans ale coz niech szczury dalej leczą się kanalowo Są ludzie, którzy widzieli to i owo a ss w rękawie to podstawa moi E mili...
2
Ciasteczko 2016-08-11 09:49:29
Ciężko jest wyrobić plan który w każdym następnym miesiącu jest podnoszony a poza tym resztą do wytrzymania jak się pracuje i nie obija wypłata trochę niska
Ciasteczko 2016-08-11 20:47:20
Prowizja jak ja pracowałam była niedawno 2000 brutto jak region nie wykona 80% planu i ty nie wykonasz swojego targetu w 90% to nie masz prowizji tylko gołą podstawę
Ciasteczko 2016-08-11 20:48:11
Prowizja jak ja pracowałam była niedawno 2000 brutto jak region nie wykona 80% planu i ty nie wykonasz swojego targetu w 90% to nie masz prowizji tylko gołą podstawę
ph 2016-08-18 20:21:22
pracuję w Koperniku ponad 8 miesięcy i nigdy nie zeszłam poniżej 3 z przodu, a nawet 4 widuję... system premiowy jest jasny i przejrzysty, co najważniejsze nie jest stały... za realizację targetu dostajesz odpowiednią kwotę a za każdą nadwyżkę dodatkowo płacony określony procent... więc możliwości są ;-) praca jest ok ale trzeba się napracować by zrealizować targety.
Ph 2016-08-25 06:43:51
Ph = przedstawiciel handlowy
Ciasteczko 2016-10-05 09:35:06
Znów rekrutują na ph jest dużo ogłoszeń.
Wymieniają wszystkich ph?
CO ZA CHORA POLITYKA FIRMY
nowaaa 2016-10-06 11:20:37
Jakies opinie na temat pracy na produkcji stanowisko pakowacz?
Ciasteczko 2016-10-06 11:53:47
Najlepie zwolnić przedstawicieli którzy pracują i znają sklepy i zatrudnić nowych którzy nie wykonają planu i dostaną tylko podstawę bez premii. Zaoszczedzą.
Buba 2016-10-19 07:20:51
Otwierają projekt na sieci i w związku z tym szukają ph.
Buba 2016-10-19 07:21:31
Zaczynaja projekt na sieci i w związku z tym szukają ph.
Ciasteczko 2016-10-19 09:23:13
Auto dają podstawa 2000 brutto była niedawno jak pracowałam i za każdą ryske na samochodzie
150 zł kary
Obecny ph 2016-10-19 10:57:52
Warunki finansowe są o wiele lepsze niż kiedyś, więcej możliwości zarobkowych, dodatkowe aktywności premiowane, auto ford Fiesta van gps, pracujesz 8h, robisz swoje nikt się niczego nie czePia...
Ciasteczko 2016-10-19 14:29:00
Jak trzeba zrobić target i wystawić standy to wyjdzie więcej godzin i wizyty u dystrybutorów. Ogólnie praca nie jest zła
biotechnolog 2016-11-17 00:00:08
Czy ktoś z Państwa orientuje się jak wygląda praca w laboratorium?
lepiej nie wiedziec kto! 2016-11-29 23:49:04
szanowni panstwo. chciałem uciąc dywagacje na temat warunkow pracy i ztrudnienia. trzeba pracowac i trzeba robic wyniki. kazda jednostka ktora nie spelnia wymogów bedzie exterminowana. nikt nie bedzie placil za nie robienie wynikow. kazdy musi sie utrzymac i zarobic na biuro ktore jest poczatkiem i koncem tej fabryki... zarty sie skonc zyly , nikt nie bedzie placil za sama obecnosc i deklaracje . czy wszystko jest jasne ?
Ciasteczko 2016-12-01 08:19:36
Ładnie nazywa pan pracownika jednostką
Nie jest człowiekiem tylko jednostką i można zawsze wyrzucić z pracy jak nie wykona kosmicznego planu
Zostaw swoją opinię o Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza