brak logo

EST-Polska

Antonin

Opinie o EST-Polska

bajabongo 2013-02-08 18:05:18
Dlaczego nikt nie napisze nic o Prezesie firmy?
Ktoś zapyta dlaczego ja nie napiszę- już dość zostało napisane z mojej strony.
Kto pierwszy?
Wydajcie rzetelną opinię o tym kimś aby ludzie wiedzieli z kim mają do czynienia.
1
gość 2013-07-10 14:35:34
Czy firma dalej istnieje?
janek 2014-03-20 14:48:20
Omijać szerokim łukiem.(usunięte przez administratora)
1
WREDNA HANIA 2014-03-23 12:28:03
witaj jak chcesz mogę bardzo dużo ci napisac o oszuście z Rzeszowa
2
barbi 2014-06-29 12:02:04
Macie rację tę firmę omijajcie szerokim łukiem ,dużo złych rzeczy o nich słyszałem
jane 2014-06-29 12:12:48
Dajcie sobie spokój z tą firmą ja już myślałam że to zamknęli a tu widzę nadal jest i jakie same pozytywy o prosze hehe
1
barbi 2014-06-29 12:23:22
jaka zalicza o czym tam piszesz,robota a nie zaliczki tam,tu musisz zapierniczać a i tak cie na koniec wydymają haha.
krzych 2014-08-03 11:19:28
jaki zarząd taka firma wystarczy sprawdzić nazwisko i ich przeszłość wszystko będzie jasne
ile jeszcze ci ludzie będą na wolnośći???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
były pracownik 2014-08-12 17:46:11
szkoda gadać omijać z daleka jesteś im potrzebny kiedy siedzisz cicho i kasę dla nich zarabiasz ale jak upominasz się o swoje to już maja cie daleko waldek to oszust razem z robertem
nicole 2014-09-03 14:20:30
nie szukam złych opinii proszę o rzetelne relacje ,pracowalem we firmie robota jak na każdej budowie sandard ,jakie ma wady wszyscy powinni iwiedziec zwłaszcza prezes ze ludzie nie są piankami ze zyją i pracują dla firmy skoro tego nie wie o do szkoły albo na budowę ona da ci szkołe panie prezesssssssss avec madame renata
do zobaczenia patrone:)
2
nicola 2014-09-03 14:22:58
zaliczka nic nie zalatwia
1
est h.... jest 2014-09-22 20:54:54
jak chcesz miec zdrowa glowe to sobie odpusc ta firme pracowalem u nich oszusci jakich malo byle tylko dla nich robic a ciebie beda mniec za gu... a klamia w zywe oczy....
damian 2014-10-17 22:18:49
witam pracowalem jeszcze niedawno dla tej firmy jesli mozna ja tak nazwac to raczej stan umyslu nie firma i powiem tak oszusci klamcy. obiecuja ci w biurze i przez tel zlote gruszki z drzewa w srodku zimy a jak przyjdzie co do czego to ci pozniej powiedza obiecac zawsze mozna taka odpowiedz uslyszysz, a jak bedziesz chcial sie zwolnic to wyplata obcieta ile sie da albo wogole nie dostaniesz ani centa bo ci powiedza ze sa do tylu. dla nich jestes super jak na nich jebie... a jak o swje pieniadze sie upomnisz to juz jestes skreslony. kto ma olej w glowie to nie bedzie dla nich pracowal.pozdrawiwm wszystkich bylych pracownikow est polska
1
Budowlaniec 2014-11-13 17:29:18
EST jest nietykalną firmą od lat.
Pracowałem u nich jako budowlaniec, mieli mnóstwo spraw w sądzie i co- tylko Prezes się zmienił a firma została ta sama.
Prokurent zawsze był tłukiem i cwaniaczkiem, i dziwię się, że za te wszystkie oszukaństwa jeszcze chodzi spokojnie po ziemi.
Są inne pośredniaki w Rzeszowie bo ten to jest jakiś gnój.
2
juri 2014-11-17 18:47:34
a czy ktos pracował u nichn aelewacjach we wrocławiu jak robota i jakie warunki prosze o opinie
były pracownik 2014-11-30 12:58:50
ZAROBISZ 1600 NA REKE I ( usunięte przez administratora ) POWIE CI ZE TO I TAK DOBRZE, ROBIĄ PO 10 GODZIN DZIENNIE JEDNYM SŁOWEM PORAZKA
1
pawel 2015-01-06 09:16:35
pracowalem chwile w tej firmie jesli chcesz zarobic i odlozyc to napewno nie w tej firmie co gorsza mozesz wogole nie dostac pieniedzy jak bedziesz chcial odejsc ....
1
wojcio 2015-01-29 10:59:09
Ja tam kase u nich dostalem,nie narzekam.Ze wszystkiego sie ze mna rozliczyli.Normalnie.Od marca bede jechal od nich za granice.Na legalu.
ciocia 2015-02-01 21:50:52
musisz byc takim samem oszustem jak cala ta firma oni takich lubia....
wojcio 2015-02-03 10:12:42
nie nazywaj mnie oszustem szaciarzu bo spotkamy sie w sadzie.Co masz do nich to twoja sprawa ode mnie wara .
wojcio 2015-02-24 10:36:15
To normalna firma.robie u nich w Polsce i jade od marca za granice.Normalnie.Legal.wszystko gra.Jesli jakis palant chce dostac za darmo kase to niestety,tak u nich nie ma.Robilem juz w 4 agencjach ,wg mnie tu jest normalnie,git.Tyle ode mnie.Nie lubie jak jakis gnojek obraza mnie bez podstaw.Tyle
mlody 2015-03-01 20:14:59
Ja też robilem w est i co bajeczki o timie i tumie jak kolega pisał siedzisz cicho i zapier tyle masz do powiedzenia nie pasuje to polska bez kasy a dotego wyślą cie bez niczego jak sie sam nie dogadasz to popłynołeś powodzenia
były pracownik 2015-03-02 23:13:06
to powiedz gdzie tak pracowałeś skoro tak chwalisz i czy przypadkiem nie było problemu z kasa z pracą i jakie to kokosy zarabiasz hahah
bruno 2015-03-07 20:05:46
Pracuję w firmie Est-Polska już jakiś czas i mam porównanie co do pracodawców. Jak jest ktoś normalny i pracowity to na pewno zarobi to o czym się rozmawia w biurze. Od Pani Renaty WON bo jest na prawdę super babką i konkretną osobą a wy barany jak wyrwiecie się z domu z pod kontroli rodziny to zachowujecie się jak debile bez opamiętani począwszy od picia do handlowania materiałami budowlanymi. Firma jest ok. wynagrodzenie w terminie i nie słuchajcie tych bzdur co piszą powyżej. Najbardziej szkodliwą osobą w firmie od jakiegoś czasu jest zatrudniony przez Pana W. Pan Janusz P, który niestety ale bardzo złą robotę robi dla firmy i może byc różnie.Po za tym atmosfera w firmie bardzo dobra. Polecam. Polecam. Polecam.
bruno 2015-03-07 20:23:15
Czytając te wszystkie bzdurne opinie o wynagrodzeniu w EST to mi się w głowie kręci od tej fałszywej nieprawdy, ponieważ jeżeli chce ktoś pracowa i zależy mu na pracy to i zarobi godne pieniądze. Drodzy Panowie jeżeli chodzi o zarobki na budowie we Wrocławiu czy Zgorzelcu to ludzie zarabiają jak na Polskie warunki bardzo dobrze, czego nie można powiedziec o jakości tych robót. Takie bzdurne opinie to piszą tylko mięczaki nie znający trudu i jakości jak powinna wyglądac dobrze wykonana elewacja. Nie narzekajcie na Pana W. Prokurenta bo jest to gośc w porządku ale trzeba samemeu byc w porządku. Faktycznie z Panem W. coś złego się dzieje od czasu gdy w firmir pojawił się Janusz P., który słynie z dobrej zabawy zakrapianej alkoholem i tym że satysfakcje ma ze zwalniania ludzi z firmy co zaczęło sie już w EST-POLSKA. Pozdrowienia dla wszystkich realistów nie dla nierobów i kombinatorów.
rysiek 2015-03-08 15:45:47
To prawda pan JP to gosc bez pojecia o budownictwie,gada bzdury i zdobywa "wiedze"podsluchujac innych.Pan JP tylko osmiesza firme i pana W.Jak pszyszedl na budowe to wszyscy sie smiali hahahaha z tego jakie gada glupoty.Kontrahenci nie chca z nim gadac.
pucio - pucio były pracownik 2015-03-12 18:19:59
A może Pan JP zająłby się perfumami? chchch. Ale tak na poważnie to robi piorunującą karierę w est, pan W twierdzi że nie zastąpiony człowiek- człowiek orkiestra i logistyk i kadrowiec i prawnik, koordynuje pracę całej firmy i dyrektor i kierownik budowy na Hotelu Bristol patrzec tylko jak za chwile zasiądzie na fotelu pan W, i zajmie się przelewami a co w tedy Pani Renato? zwolnią Panią. A jeszcze fajnie by było żeby p. W nauczył go jak powinien nosic prawdziwy facet spodnie na jakiej wysokości za chwile będzie ich maił pod piersiami. dawno temu był na kontroli budów we wrocławiu, zgorzelcu, na słonecznym stoku pewnie nie ma czasu - może by coś mądrego powiedział????
były pracownik 2015-03-16 13:13:48
co ty tu człowieku piszesz jakie dobre pieniadze jakie ty tam widzisz pieniadze 1200 zlotych za prace po 10 godzin dziennie wraz z sobotami dojazd na wlasna reke do wroclawia badz zgorzelca nawet tej marnej delegacji polskiej nie ma. pan W to oszust i tylko dla siebie dzialke widzi a reszta jakies drobne to dla ludzi. zero wyobrazni o budownictwie.ostatnio nawet zaczeli bez umów ludzi za granica trzymać jak bys nie zrozumiał to znaczy na czarno.
1
smichu warte 2015-03-16 13:23:12
Kupisz sobie bilet za swoje oczywiście , kupisz sobie narzędzia za swoje , ubrania robocze też za swoje buty też za swoje a co jedynie ESTU to twój podpis że ubranie i obuwie dostałeś od nich. Z warunkami to jest różnie szału nie ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa. Dojazdy do pracy módl się żeby było blisko bo jak nie to czeka cię jazda jak turysta i to wszystko gratis tylko czas pracy się liczy od kąt jesteś na budowie. Zdarza się ze dojazd zajmuje 4 godziny w obie strony .Powodzenia
1
kaca łapa 2015-03-18 20:40:45
a jo robiolem i w zgozelcu i we wrocławiu i wim ze placili grosz za kilomery dla samochodu jak kto jezdzil swojem, mi zwrocili za bilety i zadnego nie bylo problemu. płacieli za roboty co my zrobili a co majo płacic za robione fuchi przez rodzinke. Jak psyjezdzal sef z tym pietruska cy marchewka juz nie wim to na rustowanie nigdy ni wysli pewno sie bali co by sie nie wybrudzic. tylko kierownicek jak psyjezdzał to gonil po podestach i wtedy sie dzialo jak na prawdziwyj budowie i rodzinki nie scedził no jak by cesciej bywal to i fuch by niektore nie robily. Nie nazekajcie na firme bo nie jest zła i nie placi tak jak tom ktos pise ze 1200 zl wiele zrobis tyle ci zaplaco - gupolu.
1
eryk 2015-04-08 16:05:11
Witam! Pracowałem w tej firmie jakiś czas z początku było fajnie wypłacali tak jak się należy, ale po paru miesiącach zaczęli cyganić i w żywe oczy cyganili, ze ok później później nawet składek do zusu nie odprowadzali i sprawa jest w sadzie bo przyszło mi pismo z ZUS-u. I? wszystkich pieniędzy nie wypłacali tylko jak zjedziesz to dostaniesz do reki w biurze a później, skąd tyle kasy sie uzbierało i nie wypłacali.
1
pracownik 2015-05-15 07:08:32
Pan chyba zartuje jakie dobre pieniadze firma est szanuje pijakow a wykorzystuje uczciwych a na koniec nie wyplacaja
1
Andrzej 2015-06-26 15:11:20
Nic dziwnego, ze jestes bylym pracownikiem, jak siedzisz i narzekasz, zamiast wziać się do roboty. Jestem w tej firmie od paru miesięcym. Raz byla obsuwa z wypłatą, poza tym regularnie i tak jak ma byc. Wypłata jest dobra, ale duzo tu zapierd...Moge polecić szefa.
Marek S. 2015-06-26 15:19:12
Ja tam nie narzekam na zarobki i warunki, ale zawsze się ktoś taki znajdzie.
1
byly pracownik 2015-07-01 22:00:27
Nie widziales jak pracowalem wiec nie wypisuj bzdur a skoro jest tak dobrze to dlaczego piszesz ze jest zapierd.. prawda jest taka ze to jedno wielkie g...o
byly pracownik 2015-07-01 22:02:57
Nie widziales jak pracowalem wiec nie wypisuj bzdur a skoro jest tak dobrze to dlaczego piszesz ze jest zapierd.. prawda jest taka ze to jedno wielkie g...o
byly pracownik 2015-07-01 22:17:33
Ja nie bede ci pisal ile zarabialem ale napewno nie tyle jak inni chwala skoro sa tacy zadowoleni niech pracuja ja wiem swoje jesli chodzi o picie mieli sprawdzac alkomatem chyba jakis powod byl zreszta szkoda pisania dla mnie wielkie bagno
1
Szymon 2016-01-05 00:03:30
Witam!
Mam 23 lata. Pracowałem w tej firmie na wakacjach. Nie było lekko, goscie, którzy pracowali ze mna wporzadku, głównych szefow nie widziałem, ale kase dostałem całą i wszystko grało. Wracam tam na nastepne wakacje od czerwca. Moge smiało polecic, jesli ktos uczciwie pracuje, nie widze zadnego problemu:):)Pozdro
1
ja 2016-03-09 10:39:17
chyba robiles prezesowi lache dupowlazie wazeliniarzu
1
bodzio 2016-04-10 20:30:56
witam, pracowalem tam w tej firmie w 2015 roku....jak bylem za granica to wszystko bylo ok z wyplata a jak juz pojechalem na wroclaw to kokosow nie bylo tylko zapierdol w robocie a i tak z wyplata robili co chcieli a na koniec i tak zrobili cie w hu...a pozdro
1
mariusz 2016-05-25 21:31:51
powodzenia tylko zeby nie bylo a ie mowilem ze i ak cie w( usunięte przez administratora ) robia.....
2
pracownik 2016-08-24 10:16:15
Pracuje już trochę w tej firmie, praca na akord jest ciężka dla leniwych popijających lumpów którzy się szwendają po rusztowaniu i myślą że zawsze im się należny minimum 3000zł. Opóźnienia w wypłacie się zdarzają ale raz, dwa razy w roku, a jak ktoś chce pracować i zarabiać pieniądze to jest doceniony. Jak dla mnie firma Przyzwoita
1
polki 2016-08-24 12:00:24
Pewnie, że to nie jest ciężka praca @edop, a tak przynajmniej można liczyć na wynagrodzenie adekwatne do powierzanych obowiązków. A premie się zdarzają?
Czeio 2016-11-07 10:51:15
Chłopie jak chcesz jechac zest polska to się grubo zastanów bo to są czyste złodzieje potrafią cię oszukać nawet na 60 cętów na stawce nie móuwiąc ijurz o nadgodzinach ktureci się naleza dyjetah lepij omijaj ich z daleka Pracownik Cześo
robo 111 2016-12-01 14:52:01
ci, którzy pracują porządnie nie mają z tą firma problemów, bywają trudności jak to na budowach.Ale generalnie jest ok
1
były pracownik 2016-12-02 08:50:23
Pracowałem w EST we Francji 2 lata i wszystko było dobrze i kasa przyzwoita i mieszkanie dobre z płatnościami tez nie było problemu
1
uapracownik 2016-12-05 15:10:20
Pracowałem na różnych obiektach z tej firmy i jestem bardzo zadowolony z tej pracy. Kasa przychodzi terminowo. Obsługa także jest ok. Polecam.
1
pracownik 2016-12-05 15:20:18
Pracowałam w firmie EST przez 2 lata i jestem zadowolona. Spotykam się z wieloma negatywnymi opiniami na temat tej firmy, jednak uważam, że jeżeni ktoś pracuje uczciwie, a nie ściemnia, że pracuje i nie kombinuje, byle tylko dniówka zleciała i jakoś to będzie to wszystko jest w porządku, zarobki dobre i w terminie. Jak się komuś nie chce pracować to niech siedzi w domu i idzie na zasiłek. Uczciwi ludzie w tej firmie są doceniani. To tyle w temacie. Pozdrawiam wszystkich pracujących :)
janek 2016-12-05 15:22:31
Praca jak wszędzie na budowie. Pracujesz, to można normalnie zarobić, udajesz albo pijesz to nie zarobisz. Jesteś w porządku, to wynagrodzenie jest dobre. Prosta sprawa. Polecam tą firmę, było dobrze
pracownik 2016-12-05 16:21:02
Po mojemu to sprawa jest prosta. Jak się opierdalasz, pijesz, nie przychodzisz do roboty to dostajesz mniej kasy. No bo czemu miałbyś dostać to samo jak inni musz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za Ciebie?! Ja robie swoje i nie mam żadnych problemów z kasą. W terminie i tak jak było ustalone. Pracowałem dla nich w kilku miejscach (między innymi we Francji), wszystko legalnie i w porządku.
Zostaw swoją opinię o EST-Polska - Antonin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EST-Polska