brak logo

Eko-Trade

Warszawa

Opinie o Eko-Trade

ChybaTy 2016-09-29 11:03:29
Staszek to się zatrudnij na kolejny etat w Ekotragedi jak się pojawiło.
ChybaTy 2016-09-29 13:51:38
Ale brednie chyba dla dyrekcji zastępcy dyrektora i ich rodzin są benefity.
ChybaTy 2016-09-29 15:48:00
Staszek wejdź do góry albo zejdź na dół do biura obok i się wszystkiego dowiesz jaka atmosfera i zarobki. Ale jak tak bardzo chcesz znać opinie to trzeba tą firmę omijać Szerokim bardzo Szerokim łukiem
ChybaTy 2016-09-29 17:16:58
Michale co dla Ciebie jest nie spójne?
ChybaTy 2016-09-29 17:44:49
Ertfg powtarzasz się tak jak inni już to wiemy możesz teraz napisać coś nowego.
ChybaTy 2016-09-29 21:12:51
Werf tak są szkolenia haha z odbijania punktów system active guard :D i poznania topografi terenu który masz pilnować
siemce 2016-09-29 23:52:12
mai ile dostaniesz za sponsorowanie tego postu? ta firma jedny co moze dac to cos dla siebie i dla Swojej rodzinki jak robia to w siemcach ale to juz inna historia ....
Wiesiek 2016-09-30 19:19:39
Istotne dla procesu sądowego pytanie. Czy koordynator jest stale na obiekcie? Jeżeli nie to masz nikłe szanse w Sądzie z uwagi na orzeczenia Sądu Najwyższego mówiące o braku podporządkowania pracodawcy. Niestety jest to przesłanka, która kładzie sprawy o dochodzenie uznania stosunku pracy przy umowach zlecenia.
Mimo to pozdrawiam i życzę powodzenia.
p.s. przy umowach o dzieło nie ma problemu.
joe 2016-09-30 22:19:44
Witam Was pracuję już 2 rok w Ekotrade oczywiście na umowę zlecenie jak by mi się nie podobała taka forma zatrudnienia to bym zatrudnił się gdzie indziej ,przez ten okres zatrudnienia zawsze wypłatę otrzymałem zgodnie z umową i zgodnie z przepracowanymi godzinami i przestańcie pisać te brednie że firma nie płaci zgodnie z umowę (czytajcie ze zrozumieniem umowy )
siemce 2016-10-01 12:01:12
joe 2016-09-30 22:19:44 ja praowałem 3 lata wyplata byl;a 6 razy za ten okres na czas. Umowa zlecenie została mi narzucocona bo mialem zlecenie ale mialem rowniez wszystkie znamiona umowy o prace nie polecam tej firmy bo to kretacze i kłamcy mam na mysli jakies ulotki ktore narzucali pracownika aby podpisywali na zlecenie na 50zl i od tego odprowadzali składki!!! o tym "joe" zapomniales napisac widze ze za duzo w biurze macie wolnego czasu!!!
siemce 2016-10-01 14:21:32
a co do szkolenia powiem tak jak artur(umyslnie z malej) z-ca dyr eko siemce przywiozl corke do pracy w Agata meble to wygladalo to tak ze przyszla i rozpoczeła prace nie ma zadnego szkolenia jakies bzdury!!!
siemce 2016-10-01 14:21:58
a co do szkolenia powiem tak jak artur(umyslnie z malej) z-ca dyr eko siemce przywiozl corke do pracy w Agata meble to wygladalo to tak ze przyszla i rozpoczeła prace nie ma zadnego szkolenia jakies bzdury!!!
joe 2016-10-02 17:41:19
hej siemce nie wiem gdzie ty pracowałeś ,ale ja zawsze dostaje wypłatę na czas .A dodatkowa UZ na 50 zł
to nie tylko w Eko Sorki ale jak można komuś narzucić rodzaj umowy przecież podpisałeś taką umowę
nie rozumie takich osób ,przecież sa inne firmy nikt nie trzyma na siłę jeszcze raz sorki ale dowiedziałam się co nieco o Tobie i jest z Ciebie niezły numer wykorzystujesz że masz UZ i idziesz do sądu można i tak twój wybór
siemce 2016-10-03 21:23:03
joe 2016-10-02 17:41:19 no tak za pewne pracujesz w biurze albo jestes jednym z "swietej rodziny eko siemce " i wypisujesz bzdury kiedy wyplata byla na czas? a moze opowiedz jak zwalniano ludzi bo tu pisale na jednego jasnie oswieconego?albo opowiedz jak zwlaniano ludzi z godziny na godzine tylko dla tego ze mieli umowe o prace. Opowiedz moze o chłopaku co z fontany wyciagnał pieniadze na chleb bo wyplaty nie bylo i go zwolnili. Dwoiedziales sie o mnie ze umiem sie upomniec o Swoje prawa? tak jestem tym nielicznym ktory sie upominec o swoje i jeszcze jedna rzecz gdybys nie był z biura doskonale jak kazdy jeden pracownik wiedzial bys ze UZ byly narzucane ale to juz wyjasnimy w sadzie!!!! ja wierze w sprawiedliwosc!!!!!
ChybaTy 2016-10-04 10:38:17
Joe skoro dostajesz wypłatę na czas to proszę podaj datę wystawienia rachunku i od tego dolicze sobie te zapisane 21 dni w umowę porównam z datami przelewów z ekotragedi i napisze Ci ile razy dostałem terminowo wypłatę a obawiam się że będzie może jeden lub 2 razy w terminie a Ty Joe zapewne jestes z Ekotragediowej rodzinki to pewnie dlatego dostajesz wypłatę na czas.
Ania 2016-10-04 21:26:27
Przeczytałam setki wpisów,ale nadal nie wiem czy firma jest uczciwa. Doczytałam o Śląsku ,ale czy w innych terenach jest ten sam problem.
siemce 2016-10-04 22:50:35
nie wie jak jest w innych pamietam jak raz pojechalismy na konwoj do warszawy w dwie osoby mielismy przejac auto o 12 wyjechalismy o 7 z katowic bylismy o czasie jak sie okazalo byly jakies problemy z papierami no to zabralismy sie i pojechalismy z powrotem nic to ze z tymi samochodami przyjechala w dzien grupa z inne oddzialu( nie pamietam jakiego chyba gdzies kolo morza) i zostali tam na noc w sumie byli ok 48h ciagle w pracy i co byli w warszawie myslisz ze ktos podesłal im kogos na podmianke ze mogli zjesc albo podjechac do biura na kawe ? bylo to w tygodniu rozmawialem przez kom wtedy z tym szefem od konwoju (chcial zebysmy zostali i czekali na nastepny dzien jak bedzie mozna jechac ) wiec znał sprawe kazdy mial to gdzies!!! Czy tak traktuje sie pracownikow? panowie ktorzy byli wtedy na tym 48h mieli 8zl/h bylo to w zeszlym roku. oczywiscie 48h ciagle z bronia. Dla tego mam taki "szacunek "do tej firmy wiele jeszcze akcji bylo kiedys napisze ...
joe 2016-10-05 12:44:25
Sebek bo Siemce to taki Typ człowieka (roszczeniowy) przecież takie sytuacje są w każdej firmie nie ma idealnych firm znam Związkowców którzy tak jak Siemce narzekali teraz są pracodawcami i tak samo wykorzystują pracowników
siemce 2016-10-05 21:20:38
sebek 2016-10-04 23:02:47 nie kpij ! tam sa zawsze przyjecia gdzie chcesz najlepiej POF od 5zl do 6.50zl/h
joe 2016-10-05 12:44:25 bo widzisz jak by traiali na takich ja ja to wybili by im to z glowy tak jak w siemiacowicach trzech pracownikow to zrobil moze o tym napisz?lamaliscie prawo pracy i zaplaciliscie za to chyba dla tego w wekend grupa jedna jezdzila w jedna osobe ( odkładanie kasy) ale juz wrocilo do normy inna sprawa ze nikt nie chce tam pracowac a dla czego wystarczy poczytac posty!!!!tu sie pisze opinie o firmie a Wy w biurze nie macie co pisac to piszecie o wałbrzychu jak by byla dobra oferta dawno by mieli pracownika a pewnie jak to eko kreca cos wiec pewnie jeszcze z biura beda tu pisac o tym z miesiac!!!!
as 2016-10-06 07:17:51
umowa zlecenie jako druga umowa -z niej placone nadgodziny 2,52 na reke
po otrzymaniu tak wielkiej sumy zerwalam umowe.
na umowie nie bylo stawki.
ChybaTy 2016-10-06 07:20:41
Co się zrobi?! Spodoba? Śmiech na na sali tyle można napisać
pracownik 2016-10-06 11:56:07
seria 2016-10-06 09:28:43 bo aby podjeac prace w Eko musisz tak zrobic w innym wypadku Cie nie przyjma czego nie pojmujesz? ta firma narzuca ludzia umowy jak bylo z ulotkami i zleceniami. Ktos dobrze prawde o tej firmie pisze Bravo!!!
ChybaTy 2016-10-06 14:23:25
Staszek z biura jesteś czy od kogo z rodziny? Bo piszesz tutaj takie brednie że nie da się tego czytać. Jak masz pisać takie brednie i zadawać głupie pytania to lepiej daj sobie siana i nie pisz najlepiej wcale.
Ktotowie 2016-10-06 16:09:00
Do pracowników biura :) w na siłę nie poprawcie wizerunku firmy aż tak boli prawda zarządców tej firmy ze wam każą pisać?
siemce 2016-10-06 20:22:34
co za zenada jak nie w warszawie to wałbrzychu pisza o ofertach pracy no bo o czym pisac? ciekawe ktore miasto i jaka oferte nastepna wymysla?wizerunku nie poprawia bo kazdy wie jacy to kretacze!!! tutaj sie pisze opinie a oferty sa w innym okienku wiec jak sie wam nudzi w biurach to za prace nalezy sie wziasc. Moze nastepna oferta bedzie w siemianowichach na z-ce dyr oczekwiania hmmm aby do tego dojsc od zwylego ciecia jak to mialo miejsce musisz jezdzic do warszawy i opowiadac co sie dzieje z uzwglednieniem ze wszysc sa zli Ty jestes ostoja tej firmy oferta bedzie brzemiec jak przyjmiemy Ciebie cala rodzinka bedzie pracowac jak ma to teraz miejsce zonka na pkp w sosnow a corka w Netii kiedys pracowal tam nawet synek dyr od rodzinna atmosfera!!!
Oszukany ZUS 2016-10-07 12:54:35
Firmę odradzam wszystkim, oszukują pracowników na składach ZUS, we wrześniu płaca za miesiąc sierpień i wrzesień, tak samo zrobią w listopadzie zapłaca za październik i listopad - chodzi o umowy zlecenie. Za przepracowane 12 miesięcy w 2016r. odprowadza 10 skladek ZUS a nie 12.
Walczcie o swoje.
5
Oszukany ZUS 2016-10-07 12:55:15
Firmę odradzam wszystkim, oszukują pracowników na składach ZUS, we wrześniu płaca za miesiąc sierpień i wrzesień, tak samo zrobią w listopadzie zapłaca za październik i listopad - chodzi o umowy zlecenie. Za przepracowane 12 miesięcy w 2016r. odprowadza 10 skladek ZUS a nie 12.
Walczcie o swoje.
siemce 2016-10-07 21:52:54
erftg 2016-10-07 20:50:57 placa na dwie raty jedna jak beda miec druga jak beda chciec!!! zenada ze nie wiecie co pisac tylko trzymacie sie tego Wałbrzyacha. Jak by oferta byla dobra pracownicy by sie "zabijali" o miejsce! w Eko jest tylko jedna rzecz dobra ze ZUS juz ich złapal na kłamstwie i w siemcach juz placa kary albo sie odwoluja ale wiele im to nie pomoze!!! no i wymyslili nowy przekret jak wyzej artur (umyslnie z malej) bo znowu sie bedziesz zasłanieal ze Ci Warszawa narzucila to w poniedzilek napisze pismo do ZUSu aby sie przyjrzeli tej sprawie wiesz ze na mnie mozesz liczyc chociasz w odnosach jestes lepszy.
siemce 2016-10-07 21:53:24
erftg 2016-10-07 20:50:57 placa na dwie raty jedna jak beda miec druga jak beda chciec!!! zenada ze nie wiecie co pisac tylko trzymacie sie tego Wałbrzyacha. Jak by oferta byla dobra pracownicy by sie "zabijali" o miejsce! w Eko jest tylko jedna rzecz dobra ze ZUS juz ich złapal na kłamstwie i w siemcach juz placa kary albo sie odwoluja ale wiele im to nie pomoze!!! no i wymyslili nowy przekret jak wyzej artur (umyslnie z malej) bo znowu sie bedziesz zasłanieal ze Ci Warszawa narzucila to w poniedzilek napisze pismo do ZUSu aby sie przyjrzeli tej sprawie wiesz ze na mnie mozesz liczyc chociasz w odnosach jestes lepszy.
eko marta 2016-10-07 23:19:13
"pracownicy zabezpieczenia techniczengo sa potrzebni " do pomocy technicznego wyjscia z D... temu pracownikowi z eko ktory to pisal!!! zenada co to nie wymysla byle cos napisac !!!!
eko marta 2016-10-07 23:43:28
Kwalifikowany pracownik ochrony z uprawnieniami na broń do pracy na obiekcie 2.US Katowice. Dla osób posiadających orzeczenie o umiarkowany stopniu niepełnosprawności proponujemy umowę o pracę. Zapewniamy przeszkolenie obiektowe. Takie ogloszenie znalzlem i co jak bedzie zdrowy pracownik todostanie zlecenie i 5.5zl do 6zl firma zarazbia ok 13zl+vat za niego i tak to dyskryminacja kazdego dnia witamy Eko siemce!!!! ha ha ha jakie przeszkolenie ha ha ha
Alezimno 2016-10-08 07:07:47
Podpisujesz się Eko Marta a piszesz "znalazlem" jesteś mężczyzna ukrywajacym się pod ubraniem kobiety? :)
eko marta 2016-10-08 10:08:43
widzisz pewna Marta z eko byla tak mila i pisala tak "mile" wiadomosci ze mi sie spodobalo pod tamta marta domyslam sie ze ukrywal sie artur domyslam sie ze nie mogl przezyc Mojego odejscia dla tego tez wypisywal maile do firmy w ktorej pracuje jakim jestem dobrym pracownikem wiec nie chcialem pozostac dluzny i czasem mu tu odpisuje jak sobie swietnie radzi w roli z-cy dyr i calej jego rodzina oraz o wszystkich kretactwach jakich wiem chociaz troche ciagle trzymam dla siebie:)))
piotr 2016-10-09 16:17:22
Siemce weź się do roboty hihi
2
siemce 2016-10-09 18:34:57
piotr 2016-10-09 16:17:22 do roboty to hamy i konie ja jeestem stworzony do innych celow:)
Alezimno 2016-10-10 05:29:06
To ja Ci powiem wchodzenie do tyłka szefostwu bez smarowania :)
ChybaTy 2016-10-10 10:42:38
Nie powiemy nic bo nas to nie interesuje może ktoś od Ciebie z rodziny się skusi :)
ChybaTy 2016-10-10 14:02:45
To oddaj syna lub córkę na to stanowisko napewno będzie im się dobrze pracowało
siemce 2016-10-10 16:15:56
lat 2016-10-10 15:08:43 ha ha ha jakie zarobki? jak gosc ma z bronia na banku na umowe zlecenie 5.5zl/h to skad sie wezmie premia? zmien lekarza lub dilera bo obaj Cie oszukaja!!!!
Alezimno 2016-10-13 16:37:31
Co tu tak cicho w biurze jest co do roboty że nikt nie pisze ani o Wałbrzychu ani o fajnej atmosferze i wypłacie na czas?
ChybaTy 2016-10-17 09:34:35
Co tu tak ucichło na forum? Znaleźli wam w biurze nowe zdania i brak czasu na robienie dobrego wrażenia?
ChybaTy 2016-10-17 12:41:07
Co dobrego słyszałes? Napisz to zaraz wyprowadzimy Cię z błędu :)
siemce 2016-10-18 21:45:25
slyszal ze slyszal ale nie wie od kogo i co :) jak bys napisal cos dobrego o eko to bylo by to jak nazwaniem papieza muzulmaninem :)
piotr 2016-10-20 22:49:03
co dobrego ? to to że Siemce już nie pracuje w Eko hihi
Alezimno 2016-10-21 08:26:56
No i co z tego że nie pracuje ale ma wiele informacji które może w przyszłości pogrąża ta firmę.
bobek 2016-11-18 12:16:13
Witam wszystkich, może ktoś napisać jak mają się sprawy w Warszawie?, chodzi o terminowe wynagrodzenie, podejście przełożonych itp., czy warto zawracać sobie głowę tą firmą?
Madzia 2016-11-19 15:59:01
Szansa na wygraną sprawę w sądzie jest ogromna. Wiem bo pracowałam w kadrach i wiem kto te sprawy powygrywali. Walczcie bo warto
Targus 2016-11-23 01:17:47
Ekobida, ekotragedia, eko bo my jesteśmy eko czyli tanio i na pokaz. Pracuję nie poierwszy raz w eko w Warszawie, kiedyś u małego, lysego komandosa w okularach który n obiekcie odwiedził mnie ze 2 razy na parę miesięcy, był w porządku bo nie miał co mj zarzucić, teraz pracuje u człowieka który mógłby mieć napisane na czole "wejde w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zleceniodawcy" a na koszulce "Jezeli kaze Ci tanczyć to tanczysz, spiewasz i recytujesz wiersze w języku fińskim". Miał być super przełożony, taaaaki gość, jest kawał wlazidupy i bydła, muszę pochwalić jednak kontrolnego który przyjezdza, sympatyczny gość, robi swoja robotę, spyta zawsze jak praca, zmiane tez mam jednak cudowną... jak jest bat to mało się nie osraja a jak go nie ma to wymyślają dodatkowe zajecia rekreacyjne. Odradzam normalnym ludziom, trzeba byc chorym na rozum zeby pracować 24 h z przerwą godzinną i jeszcze brakiem socjalu, czajnik najlepiej z domu nosić i nie ma co sie oszukiwać Panowie przy monitorach śpią a nie pracują, skąd wnioski? Cóż 10 minut po tłumaczeniu kierowcy ze nie moze tu stac odzywa sie stacja "Czarek! Podjazd od rampy niech go nie zasta.." ..." no on odjezdza, jestem tu juz chwile" .... "a dobra dzienki". Pensja na kiedy? Jak na razie zalegają za poprzedni miesiąc. Uciekajcie, ja stad spadam.
Agnieszka 2016-11-23 16:38:07
To, co mnie dziś spotkało pokazuje jasno, jaką jest firma Ekotrade. Wczoraj byłam zaproszona na drugą rozmowę rekrutacyjną dotyczącą stanowiska kierownik ds. kadr i płac. Tym razem spotkanie miało się odbyć z Panem Prezem. I się odbyło. Pan Prezes podał mi rękę, przedstawił się, po czym zasiadł do podpisywania dokumentów. Nie podnosząc głowy poinformował mnie, że zdecydował się zmienić jednak plany, że w tym momencie nie szuka kierownika, że taką osobę wybierze z zespołu najwcześniej po 3-6 miesiącach, która się wykaże.
Ups!
Taka malutka zmiana!
Ku swojemu i chyba też innych zaskoczeniu odpowiedziałam, że nie wkomponywuję się w te zmiany i szybciej wyszłam niż weszłam.
Jeśli ktoś takie rzeczy robi w czasie rekrutacji to przeraża mnie to, jakie podejście ma ten Pan do swoich pracowników.
Jeśli ktoś kandydował na to stanowisko lub na specjalistę ds. kadr i płac to przemyślcie to, czy chcecie tam pracować.
Rynek pracy w Warszawie nie jest mały. Szanujcie się!
5
jacek jerschina 2016-12-02 23:18:06
dobrze , że opuściłem ten statek.
Zostaw swoją opinię o Eko-Trade - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko-Trade