brak logo

Eko-Trade

Warszawa

Opinie o Eko-Trade

kadrowa 2017-03-16 22:40
Potwierdzam, żadnej Olci w kadrach nie było. Nie było osoby, która pracowała z obecną szefową i odeszła z powodu wyjazdu z mężem na kontrakt. Po co te kłamstwa. Potwierdzam kolejność wypłat. A od Pani Krysi dużo zależy, bo to przecież ona robi listy dla zleceniobiorców, zanim zatwierdzi je do wypłaty Pani Ania. Czasami udawało się wykonać przelewy od ręki.
kadrowa 2017-03-16 22:55
Ale dalej pracujesz? Dlaczego?
kadrowa 2017-03-17 08:20
A czy ktoś może wie kim jest Margolcia? Jacek może Ty, mam nadzieję, że jednak tu jeszcze zajrzysz.
Olcia 2017-03-17 09:03
Ludzie,
Czy nie pamiętacie że firma to też Przedstawicielstwa a mało tego skoro nikt nie pamięta długonogiej dziewczyny szok, szkoda gadać. Skoro Wam źle szukajcie pracy w innych firmach a nie wypisujecie bzdury.
Teraz już wiem kto się kryje pod tymi nickami. .....
Ochrona 2017-03-17 09:05
Firma jako jedyna nie oszujuje żadnymi potrąceniami. Warto
kadrowa 2017-03-17 09:22
Ale skoro pracowałaś w Przedstawicielstwie, to skąd wiesz, jaka atmosfera panuje w kadrach w centrali? Trzeba to przeżyć, żeby wiedzieć.
To jest strona do umieszczania opinii o pracodawcach. Czy negatywne opinie to zawsze bzdury?
Skąd wiesz, że osoby, które wyrażają tu negatywne opinie, nie pracują już gdzie indziej, albo nie szukają innej pracy?
Potencjalny pracownik 2017-03-17 09:41
A jakie są tam teraz stawki brutto? 13 zł czy też można liczyć na więcej, ile maksymalnie zarabia pracownik ochrony kwalifikowany?
2
Olcia 2017-03-17 09:46
Znamy się Pani Małgorzato.
Żałuje Pani , że to nei Pani awansowała i to wszystko..... taka Pani frustracja.
Niech przestanie Pani oczerniać innych i zajmie się swoją osobą. Nie chcę zniżyć się do Pani poziomu i oceniać Pani pracę bo to nie o to chodzi... pomyliła Pani adresy.
Współpracownicy o Pani mogą dużo powiedzieć
2
Ochrona 2017-03-17 09:48
Do ustalenia z koordynatorami w zależności od obiektu... Wszytko tak jak być powinno. Zgodnie z prawem
1
kadrowa 2017-03-17 10:16
A więc ktoś awansował w kadrach, a Margolcia pisała, że jednak nie. Nie przypominam sobie, żebyśmy się znały. Już dawno mnie tam nie ma, na szczęście. Pracowałam w kadrach bardzo krótko. To jest forum do zamieszczania opinii o pracodawcach. Nie każda negatywna opinia równa się oczernianie. A poza tym nie tylko ja zamieszczam tu negatywne opinie, wystarczy spojrzeć na ocenę pracodawcy: 2 na 6. I jeszcze jedno nie wszystkie moje wypowiedzi były negatywne. I nie będę podawać, jak się nazywam, nie ma takiego obowiązku.
Potencjalny pracownik 2017-03-17 10:20
Rozumiem, że wszystko ze składkami ZUS w Ekotrade, bez podziału na dwie umowy z dwoma firmami.
Iwo 2017-03-17 12:02
Czy dostaliście informacje dla osoby ubezpieczonej za 2016 z wykazem składek ZUS za poszczególne miesiące? Bo ja nie. Termin upłynął 28.02.2017.
Jerzy B. 2017-03-17 12:20
Dostaliśmy . Sprawdź dobrze
Mareczek 2017-03-17 12:23
Ja też mam i koledzy z obiektów również. Zresztą wcale nam to niepotrzebne. Ale za 2014-2015 nie dostawaliśmy tego.
Iwo 2017-03-17 12:24
Pocztą, czy osobiście?
Kazik 2017-03-17 12:25
Jasne. Pierwszy raz. Teraz jest wkońcu porządek
Kazik 2017-03-17 12:29
Pocztą z Pitami
Franek 2017-03-17 12:33
Skoro Ci nie leży praca tu to się zwolnij i daj żyć innym. Oby Cię tylko ktoś chciał zatrudnić. Czego tu jeszcze szukasz. Powinni Cię prześwietlić
Iwo 2017-03-17 12:34
Potrzebne. Gdybyście je otrzymali, zobaczylibyście wyraźnie, że większość z Was (a na obiektach chyba wszyscy) nie ma za miesiąc październik i grudzień 2016 roku odprowadzonych składek ZUS (10 miesięcy oskładkowanych a nie 12) przez te podwójne wypłaty we wrześniu i listopadzie 2016. Może warto ten temat zgłosić do ZUS, bo przez to kilka tysięcy osób będzie miało kiedyś mniejsze emerytury.
Marian 2017-03-17 12:46
A jakie obiekty? Handlówki czy biura?????
Mareczek 2017-03-17 12:50
Komu ty chcesz dostrać. Sobie.... Lecz się . Nie zapominaj jaka jest branża. Może wezmą Cię na celownik i sprawdzą nie uprzykrzaj życia normalnym ludziom . Mam wrażenie, że piszesz też jako "kadrowa". Wyluzuj
Iwo 2017-03-17 13:23
Normalnym ludziom, czyli komu? Wiem, jaka to branża. To branża, która nie ma dobrej opinii. Ale to nie znaczy, że nie można walczyć z nieprawidłowościami. Nie jestem kadrowcem i nie pracuję już w tej branży, ale dokumenty za rok 2016 mi się należą.
Mareczek 2017-03-17 13:27
I całe szczęście że już Cię tam niema. Przynajmniej jest spokój.... Swoją drogą podpowiem aby się przyjrzeli skąd piszesz... Inni dostali tylko ty nie? Nie chce mi się wierzyć. Piszesz bzdury. Lecz się
Iwo 2017-03-17 13:44
Ale nie musisz nikogo obrażać, a wierzyć też nie musisz.
Jarek 2017-03-17 15:09
To jak to jest z tymi umowami zleceniami w Ekotrade na usługi ochrony. Każda godzina pracy jest ze składkami ZUS. Nigdzie nie pracuję. Jeśli się zatrudnię, będę miał tylko jedną umowę z Ekotrade i całość wynagrodzenia z ZUS. To by mi odpowiadało. Ktoś wcześniej napisał, że w Ekotrade wszystko jest zgodne z przepisami. W innych firmach różnie z tym bywa.
karol 2017-03-17 18:54
Teraz aktywni sa pracownicy ochrony.Gdyby tak o Was dbali to ubrania były by za darmo plus dodatkowe środki czystości.Placicie za ciuchy z ogromną marża bo na Was też magazyn musi zarobic. EKOTRADE przyjmie do pracy każdego, nawet bez doswiadczenia i prezencji.Nie raz jak sa przyjecia do pracy w ochronie to śmierdzi tak ze sie zbiera na pawia.Kazdy znajdzie coś dla siebie.Ale proszę nie piszcie , ze ta firma jest uczciwa. EKOTRADE OSZUKUJE NA SKŁADKACH NA ZUS jak i na godzinach.Czekam na decyzję sadu.Walczcie o swoje.
3
obserwator 2017-03-17 19:09
A jaki jest obecnie (tzn. od 2017) mechanizm oszukiwania na składkach ZUS?
Olcia 2017-03-17 21:25
Na nic wyjazd do Wroclawia
Jan 2017-03-17 21:35
Nic nie oszukuja. Popatrz na konkurencje.

obserwator 2017-03-18 06:35
A składki ZUS masz odprowadzane od każdej godziny pracy jako pracownik ochrony w Ekotrade, czy może jednak masz drugą umowę w TRUST tylko ze składką zdrowotną, a w rzeczywistości pracujesz na tym samym obiekcie w ciuchach z logo Ekotrade?
Renata Zdrojewska 2017-03-18 15:57
Szukam w internecie firmy trust security . KRS informuje ze firma istnieje. Zmieniła adres ale ZUS juz to wie.Najciekawsze jest to , trust security nie ma strony internetowej.Zapewne pracownicy i tak są na Melomanów. A siedziba dla zmyly.Jest co prawda agencja ochrony trust security pod Poznaniem gdzie prezesem jest teść obecnego prezesa Ekotrade. Co to za agencja bez strony internetowej bez pracowników-bo ci z Eko tragedii to słupy, bez handlowców etc.Gdyby to byla oddzielna firma to oprócz ww szukala by pracowników. Ogłoszeń do trust nigdy nie było. JEST TO KOLEJNY WAŁEK PO ASEKUR. CLINING SYSTEM . FRANPOL. ZAPEWNE NA TRUST SIĘ NIE SKONCZY.
6
Olcia 2017-03-18 19:33
Tego postu nie pisała osoba o tym imieniu i nazwisku. Ot psikus takiej Małgorzaty J, Która nie rozumie, że
psię pod kogoś jest przestępstwem. Sprawę przekazałam już zainteresowanej aby zgłosiła sprawę odpowiednim władzom a Pani Małgorzacie za takie postępowanie grozi proces i może wówczas wyciągnie wnioski. W dzisiejszych czasach ustalenie kto się podszywa nie jest problemem. Jak myślę wytoczy proces o pomówienie i odechce się Pani zabaw...
1
Małgorzata 2017-03-18 20:06
Tego postu nie napisała też Małgorzata J. Bardzo proszę o informację, jak zostanie ustalone, kto podszywa się tu pod kogoś innego, zmieniając trochę nazwisko. Zastanawiam się tylko, czy było to celowe, czy też osoba , która to napisała, tak naprawdę nie bardzo pamięta nazwiska Renaty.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów
JAN 2017-03-18 20:35
Są od tego specjalne organy. Jeśli dotknęło by to mojej osoby już bym znalazł sposób. MUNDURÓWKA NIE Z TAKIMI SOBIE RADZIŁA
2
Wojtek 2017-03-18 20:48
Da się ustalić i to szybko zwłaszcza że to ta branża. Wówczas żarcik może kosztować 3 lata!!!!!!!!!
Wiecie kto tak nie ma wyobraźni? Jak ustalą kto się podszywa powinni zwolnić dyscyplinarnie z wilczym biletem.
Małgorzata 2017-03-18 20:51
Dlaczego nie podpisałaś/podpisałeś się po prostu jakimś nickiem? Przez Ciebie zostałam pomówiona. Nie chcę myśleć, że właśnie o to Ci chodziło. Jeśli naprawdę nazywasz się Renata Zdrojewska i jest to tylko zbieg okoliczności oraz zbiorowa sugestia, to przepraszam. Bardzo proszę o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.
Wojtek 2017-03-18 21:22
Ja na miejscu tej Pani Renaty bym nie przyjął takich przeprosin..
2
Małgorzata 2017-03-18 21:22
Cytuję fragment tego kontrowersyjnego postu, bo cały czas zastanawiam się, kto to mógł napisać:

"Jest co prawda agencja ochrony trust security pod Poznaniem gdzie prezesem jest teść obecnego prezesa Ekotrade. "

Tego nie mógł napisać jakiś szary pracownik, bo kto wie, jak nazywa się teść Prezesa. Nie wiem, czy chodziło tak naprawdę o Prezesa, czy też Właściciela. Nie ma to jednak znaczenia. Teść nosi przecież inne nazwisko. Czy ktoś z Was wie jakie? Ja nie wiem i przypuszczam, że większość z Was również. Takie informacje może chyba mieć tylko osoba dość blisko związana z Zarządem, może również na gruncie towarzyskim. A może się mylę?
Maniek 2017-03-18 22:47
ZANIM MACHINA RUSZY OSOBA KTÓRA SIĘ PODSZYŁA POD RZ POWINNA SIĘ PRZYZNAĆ I PROSIĆ O WYBACZENIE ZANIM NIE JEST ZA PÓŹNO, TAKIE MOJE ZDANIE
3
tragedia 2017-03-22 14:51
MA JUZ KTOS WYPLATE ZE SPOLKI EKOTRADE??
sceptyk 2017-03-22 18:59
Jaja sobie robisz?
kpof 2017-03-22 19:07
Jak zwykle po terminie, a przelewów nie ma. To ta solidna firma
kpof 2017-03-22 19:10
Jedyna? Głupku!
Pracowniś 2017-03-23 13:29
Wyplaty od września 2016 to jakas masakra, nie ma miesiaca zeby na czas byla a teraz jeszcze dziala na dwa przelewy z czego jeden tradycyjnie spozniony a drugiego nie ma wcale poki co
kpof 2017-03-23 14:24
Może , chociaż wątpię
1
Pracowniś 2017-03-23 14:28
No niestety caly czas dwie umowy na dwie firmy
Potencjalny pracownik 2017-03-23 20:35
A czy na tą drugą umowę z Trust Security pracujesz na innym obiekcie i w mundurze z logo Trusta?
kpof 2017-03-23 20:49
Na innym. Dorabiam po godzinach zresztą nie tylko w tej firmie
Pracowniś 2017-03-25 14:20
na jednym obiekcie ludzie pracuja na dwie umowy i na dwie firmy,firmy sa rozne tzn jedna umowa zawsze na ekotrade a inne na trust lub franpol czy jakos tak :) no i teraz jazda z wyplatami bo czesc dostajesz z opznieniem z ekotrade a druga czesc z drugiej firmy ale jak dotad nie wplynely jeszcze wiec wiesz...
tragedia 2017-03-25 14:41
dobrze rozumiem ze z trusta za styczen jeszcze nawet nie bylo wyplat? a jesli byly to jaka jest stawka i ewentualnie kiedy mozna sie spodziewac przelewow? macie numer do nich do kadr lub ksiegowosci?
Zostaw swoją opinię o Eko-Trade - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko-Trade