brak logo

Eko-Trade

Warszawa

Opinie o Eko-Trade

pracownik 2016-10-06 11:56
seria 2016-10-06 09:28:43 bo aby podjeac prace w Eko musisz tak zrobic w innym wypadku Cie nie przyjma czego nie pojmujesz? ta firma narzuca ludzia umowy jak bylo z ulotkami i zleceniami. Ktos dobrze prawde o tej firmie pisze Bravo!!!
ChybaTy 2016-10-06 14:23
Staszek z biura jesteś czy od kogo z rodziny? Bo piszesz tutaj takie brednie że nie da się tego czytać. Jak masz pisać takie brednie i zadawać głupie pytania to lepiej daj sobie siana i nie pisz najlepiej wcale.
Ktotowie 2016-10-06 16:09
Do pracowników biura :) w na siłę nie poprawcie wizerunku firmy aż tak boli prawda zarządców tej firmy ze wam każą pisać?
siemce 2016-10-06 20:22
co za zenada jak nie w warszawie to wałbrzychu pisza o ofertach pracy no bo o czym pisac? ciekawe ktore miasto i jaka oferte nastepna wymysla?wizerunku nie poprawia bo kazdy wie jacy to kretacze!!! tutaj sie pisze opinie a oferty sa w innym okienku wiec jak sie wam nudzi w biurach to za prace nalezy sie wziasc. Moze nastepna oferta bedzie w siemianowichach na z-ce dyr oczekwiania hmmm aby do tego dojsc od zwylego ciecia jak to mialo miejsce musisz jezdzic do warszawy i opowiadac co sie dzieje z uzwglednieniem ze wszysc sa zli Ty jestes ostoja tej firmy oferta bedzie brzemiec jak przyjmiemy Ciebie cala rodzinka bedzie pracowac jak ma to teraz miejsce zonka na pkp w sosnow a corka w Netii kiedys pracowal tam nawet synek dyr od rodzinna atmosfera!!!
Oszukany ZUS 2016-10-07 12:54
Firmę odradzam wszystkim, oszukują pracowników na składach ZUS, we wrześniu płaca za miesiąc sierpień i wrzesień, tak samo zrobią w listopadzie zapłaca za październik i listopad - chodzi o umowy zlecenie. Za przepracowane 12 miesięcy w 2016r. odprowadza 10 skladek ZUS a nie 12.
Walczcie o swoje.
7
Oszukany ZUS 2016-10-07 12:55
Firmę odradzam wszystkim, oszukują pracowników na składach ZUS, we wrześniu płaca za miesiąc sierpień i wrzesień, tak samo zrobią w listopadzie zapłaca za październik i listopad - chodzi o umowy zlecenie. Za przepracowane 12 miesięcy w 2016r. odprowadza 10 skladek ZUS a nie 12.
Walczcie o swoje.
1
siemce 2016-10-07 21:52
erftg 2016-10-07 20:50:57 placa na dwie raty jedna jak beda miec druga jak beda chciec!!! zenada ze nie wiecie co pisac tylko trzymacie sie tego Wałbrzyacha. Jak by oferta byla dobra pracownicy by sie "zabijali" o miejsce! w Eko jest tylko jedna rzecz dobra ze ZUS juz ich złapal na kłamstwie i w siemcach juz placa kary albo sie odwoluja ale wiele im to nie pomoze!!! no i wymyslili nowy przekret jak wyzej artur (umyslnie z malej) bo znowu sie bedziesz zasłanieal ze Ci Warszawa narzucila to w poniedzilek napisze pismo do ZUSu aby sie przyjrzeli tej sprawie wiesz ze na mnie mozesz liczyc chociasz w odnosach jestes lepszy.
siemce 2016-10-07 21:53
erftg 2016-10-07 20:50:57 placa na dwie raty jedna jak beda miec druga jak beda chciec!!! zenada ze nie wiecie co pisac tylko trzymacie sie tego Wałbrzyacha. Jak by oferta byla dobra pracownicy by sie "zabijali" o miejsce! w Eko jest tylko jedna rzecz dobra ze ZUS juz ich złapal na kłamstwie i w siemcach juz placa kary albo sie odwoluja ale wiele im to nie pomoze!!! no i wymyslili nowy przekret jak wyzej artur (umyslnie z malej) bo znowu sie bedziesz zasłanieal ze Ci Warszawa narzucila to w poniedzilek napisze pismo do ZUSu aby sie przyjrzeli tej sprawie wiesz ze na mnie mozesz liczyc chociasz w odnosach jestes lepszy.
eko marta 2016-10-07 23:19
"pracownicy zabezpieczenia techniczengo sa potrzebni " do pomocy technicznego wyjscia z D... temu pracownikowi z eko ktory to pisal!!! zenada co to nie wymysla byle cos napisac !!!!
eko marta 2016-10-07 23:43
Kwalifikowany pracownik ochrony z uprawnieniami na broń do pracy na obiekcie 2.US Katowice. Dla osób posiadających orzeczenie o umiarkowany stopniu niepełnosprawności proponujemy umowę o pracę. Zapewniamy przeszkolenie obiektowe. Takie ogloszenie znalzlem i co jak bedzie zdrowy pracownik todostanie zlecenie i 5.5zl do 6zl firma zarazbia ok 13zl+vat za niego i tak to dyskryminacja kazdego dnia witamy Eko siemce!!!! ha ha ha jakie przeszkolenie ha ha ha
Alezimno 2016-10-08 07:07
Podpisujesz się Eko Marta a piszesz "znalazlem" jesteś mężczyzna ukrywajacym się pod ubraniem kobiety? :)
eko marta 2016-10-08 10:08
widzisz pewna Marta z eko byla tak mila i pisala tak "mile" wiadomosci ze mi sie spodobalo pod tamta marta domyslam sie ze ukrywal sie artur domyslam sie ze nie mogl przezyc Mojego odejscia dla tego tez wypisywal maile do firmy w ktorej pracuje jakim jestem dobrym pracownikem wiec nie chcialem pozostac dluzny i czasem mu tu odpisuje jak sobie swietnie radzi w roli z-cy dyr i calej jego rodzina oraz o wszystkich kretactwach jakich wiem chociaz troche ciagle trzymam dla siebie:)))
piotr 2016-10-09 16:17
Siemce weź się do roboty hihi
2
siemce 2016-10-09 18:34
piotr 2016-10-09 16:17:22 do roboty to hamy i konie ja jeestem stworzony do innych celow:)
Alezimno 2016-10-10 05:29
To ja Ci powiem wchodzenie do tyłka szefostwu bez smarowania :)
ChybaTy 2016-10-10 10:42
Nie powiemy nic bo nas to nie interesuje może ktoś od Ciebie z rodziny się skusi :)
ChybaTy 2016-10-10 14:02
To oddaj syna lub córkę na to stanowisko napewno będzie im się dobrze pracowało
siemce 2016-10-10 16:15
lat 2016-10-10 15:08:43 ha ha ha jakie zarobki? jak gosc ma z bronia na banku na umowe zlecenie 5.5zl/h to skad sie wezmie premia? zmien lekarza lub dilera bo obaj Cie oszukaja!!!!
Alezimno 2016-10-13 16:37
Co tu tak cicho w biurze jest co do roboty że nikt nie pisze ani o Wałbrzychu ani o fajnej atmosferze i wypłacie na czas?
ChybaTy 2016-10-17 09:34
Co tu tak ucichło na forum? Znaleźli wam w biurze nowe zdania i brak czasu na robienie dobrego wrażenia?
ChybaTy 2016-10-17 12:41
Co dobrego słyszałes? Napisz to zaraz wyprowadzimy Cię z błędu :)
siemce 2016-10-18 21:45
slyszal ze slyszal ale nie wie od kogo i co :) jak bys napisal cos dobrego o eko to bylo by to jak nazwaniem papieza muzulmaninem :)
piotr 2016-10-20 22:49
co dobrego ? to to że Siemce już nie pracuje w Eko hihi
Alezimno 2016-10-21 08:26
No i co z tego że nie pracuje ale ma wiele informacji które może w przyszłości pogrąża ta firmę.
bobek 2016-11-18 12:16
Witam wszystkich, może ktoś napisać jak mają się sprawy w Warszawie?, chodzi o terminowe wynagrodzenie, podejście przełożonych itp., czy warto zawracać sobie głowę tą firmą?
Madzia 2016-11-19 15:59
Szansa na wygraną sprawę w sądzie jest ogromna. Wiem bo pracowałam w kadrach i wiem kto te sprawy powygrywali. Walczcie bo warto
Targus 2016-11-23 01:17
Ekobida, ekotragedia, eko bo my jesteśmy eko czyli tanio i na pokaz. Pracuję nie poierwszy raz w eko w Warszawie, kiedyś u małego, lysego komandosa w okularach który n obiekcie odwiedził mnie ze 2 razy na parę miesięcy, był w porządku bo nie miał co mj zarzucić, teraz pracuje u człowieka który mógłby mieć napisane na czole "wejde w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zleceniodawcy" a na koszulce "Jezeli kaze Ci tanczyć to tanczysz, spiewasz i recytujesz wiersze w języku fińskim". Miał być super przełożony, taaaaki gość, jest kawał wlazidupy i bydła, muszę pochwalić jednak kontrolnego który przyjezdza, sympatyczny gość, robi swoja robotę, spyta zawsze jak praca, zmiane tez mam jednak cudowną... jak jest bat to mało się nie osraja a jak go nie ma to wymyślają dodatkowe zajecia rekreacyjne. Odradzam normalnym ludziom, trzeba byc chorym na rozum zeby pracować 24 h z przerwą godzinną i jeszcze brakiem socjalu, czajnik najlepiej z domu nosić i nie ma co sie oszukiwać Panowie przy monitorach śpią a nie pracują, skąd wnioski? Cóż 10 minut po tłumaczeniu kierowcy ze nie moze tu stac odzywa sie stacja "Czarek! Podjazd od rampy niech go nie zasta.." ..." no on odjezdza, jestem tu juz chwile" .... "a dobra dzienki". Pensja na kiedy? Jak na razie zalegają za poprzedni miesiąc. Uciekajcie, ja stad spadam.
Agnieszka 2016-11-23 16:38
To, co mnie dziś spotkało pokazuje jasno, jaką jest firma Ekotrade. Wczoraj byłam zaproszona na drugą rozmowę rekrutacyjną dotyczącą stanowiska kierownik ds. kadr i płac. Tym razem spotkanie miało się odbyć z Panem Prezem. I się odbyło. Pan Prezes podał mi rękę, przedstawił się, po czym zasiadł do podpisywania dokumentów. Nie podnosząc głowy poinformował mnie, że zdecydował się zmienić jednak plany, że w tym momencie nie szuka kierownika, że taką osobę wybierze z zespołu najwcześniej po 3-6 miesiącach, która się wykaże.
Ups!
Taka malutka zmiana!
Ku swojemu i chyba też innych zaskoczeniu odpowiedziałam, że nie wkomponywuję się w te zmiany i szybciej wyszłam niż weszłam.
Jeśli ktoś takie rzeczy robi w czasie rekrutacji to przeraża mnie to, jakie podejście ma ten Pan do swoich pracowników.
Jeśli ktoś kandydował na to stanowisko lub na specjalistę ds. kadr i płac to przemyślcie to, czy chcecie tam pracować.
Rynek pracy w Warszawie nie jest mały. Szanujcie się!
10
jacek jerschina 2016-12-02 23:18
dobrze , że opuściłem ten statek.
4
Bolu 2016-12-10 18:27
Ten statek tonie razem z jego załogą:(
1
alezimno 2016-12-13 09:09
To którą firmę Pan będzie rozkładał Panie Jacku ?
Do przyjęcia 2017-01-03 14:53
Witam mam mieć rozmowę kwalifikacyjną na pracownika ochrony w Żorach.Obiekty jakie mają to hotel ,muzeum ognia,basen,karuzela na rynku,miasteczko westernowe czy ktoś z was pracował na tych obiektach i może napisać jak się tam pracuje tak naprawdę bardzo was proszę.
Zimanadeszła 2017-01-05 14:53
Jeżeli nie zależy Ci na terminowej wypłacie i pomiataniu sobą a także pracy w firmie która łamie prawa pracownicze to śmiało . Powodzenia w karierze w Ekotragedi
3
hugo 2017-01-06 21:22
Ja tam nie pracowałem ale robię w tek firmie kawałek czasu i nie narzekam na płacę bo płacą na czas.
Zimazaskoczyła 2017-01-08 10:16
Hugo ja Ci mogę udowodnić ze przez moja 4 letnia karierę w Ekotragedi dostałem wypłatę 3 razy na czas lub przed czasem . A przez ostatni rok nigdy nie była na czas trzeba bylo dzwonić i sie prosić o kasę i ciągle ta sama śpiewka że zbierają że kontrahenci nie płacą itd . A Ty hugo jak jesteś z rodziny lub dobry znajomy to masz pieniądze na czas .Pozdrawiam
1
Ekotragedia 2017-01-10 11:26
Taa.. ja pracuje od 3 lat i spóźniona jest wypłata więc nie gadaj takich głupot ubeku
3
hugo 2017-01-16 10:30
no to nie wiem w jakich miastach pracujecie i jakich macie kierowników bo na śląsku płacą i nie jestem z rodziny eko tylko zwykłym szarym pracownikiem jak pozostali.
Alezimno 2017-01-16 22:14
Hugo też pracowałem na Śląsku na kilku obiektach i na każdym się spóźniali z wypłat miesiąc w miesiąc wiec tu na forum firmy nie przedstawisz jaka to ona nieskazitelna ;)
Hfthh 2017-01-24 17:35
Ekotrade zalega z wypłatami,możliwe że już nie wypłacą.Coś się złego dzieje w tej firmie. Nie polecam tej firmy.
hmmm 2017-01-24 18:46
nie wiem na ile to prawda ale ostatnio slyszalem ze firma ma sie sprzedac w miesiaci lipiec/siepien.
ale mysle ze moze cos w tym byc bo beda miec ogromne zaleglosci wzgledem Zusu ktore jak wiemy sprawdzily je jesli chodzi o umowy na roznoszenie ulotek jak wiemy i piszemy wszyscy to wiedzieli tylko nie Zus ale dobrze ze sie obudzili! co do placenia na czas moze i placa na czas ale co dwa miesiace bo wpadli na kolejny pomysl jak oszukac Zus to jakas masakra jest z tym Eko
4
ciekawski 2017-01-25 09:08
Skąd informacje o sprzedaniu? Jakies inne informacje na ten temat?
1
brygida7561 2017-01-27 09:31
ponoc wygrali przetarg na obiekt kulturalny w lublinie. nie wiecie jakie stawki daja na UZ po nowym roku po podwyzkach? dzieki z gory za odpowiedz. napiszcie tez jak sprawy wygladaja w lublinie.
Aaaaa 2017-01-29 13:59
To może ujawni Pan swòj majątek i miesięczne dochody? Bo ludzie zarabiali grosze, wykorzystując fakt, iż w ochronie 80% pracownikòw to mundurowi, ktòrzy zaniżali stawki i wszyscy ten fakt uczciwie wykorzystywali. Swoją drogą to cieszę się, że już Ekotrade nie ma ciepłowni, teraz wszedł Impel i stawki są
jakoś wyższe i umowy o pracę. Można? Będę się cieszyć jak firma straci wodociągi.
7
Agata mybel rybnik 2017-02-16 22:40
jak tam twardziele?? płacą wam te 13h na godzinę?? może płacą wam 13zł na godzine i zabierają 6 za dzierżawę munduru.... pytam bo nie wiem czy ta firma dalej pociągnie w Polsce
Janiak cwaniak 2017-02-22 23:06
nie bądź taki ciekawski bo dostaniesz kociej mordy pisiorze
szpieg 2017-02-23 08:48
to jak zwalniacie kpof czy nie? podobno są niepotrzebni.
kpof 2017-02-23 09:21
Nikt nie wie ile płacą, bo NIE P ŁACĄ!
kocia mordka 2017-02-23 18:06
nic nie rozumiem... potrzebują czy nie potrzebują, płacą czy nie płacą? szukają w tyn rejonie do tego zespołu czy mają własnych ludzi, bo nie widzę w ogóle ofert pracy. nie wiem co oferują przy bliższym poznaniu ofert.
ka pof 2017-02-23 18:13
Zapłacili. Po terminie, jak zazwyczaj. 13 brutto. Zgadza się. Co do grosza. A Rybnik to "deformacja" chyba... to jest dopiero szambo...
Eko co ? Ekotragedia 2017-02-25 14:48
Może ktoś Ekotragedię wykupi, może znajdzie się ktoś taki głupi..
Zostaw swoją opinię o Eko-Trade - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko-Trade